Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
himere2005
tu in ce domeniu iti cauti de lucru deea? la noi in galati doar sa ai noroc sa primesti 8 mil in mina
uka
CITAT(himere2005 @ 08-08-2006, 04:18 PM) *

tu in ce domeniu iti cauti de lucru deea? la noi in galati doar sa ai noroc sa primesti 8 mil in mina

dry.gif huh.gif tease.gif
huh!??!!? vb serios??
Pisik
Himere, nu am mai stat la cort, am stat o noapte la rulota cumnatului apoi la o vila, mobila noua, baie cu apa calda, conditii ok, la 600
Fetele, sunt o vacutza: m-am infipt intr-o cutie cu inghe dietetica, de la tonitto, fara zahar si cu lapte degresat, dar nu sunt trecute valori. o avea multe pcte? am mancat cam 250gr
of, mai aveam vreo 4p din aproximarile mele (am calculat si depasirea de pepene pe care o sa o fac mai pe seara)
luchi
CITAT(bpaula @ 08-08-2006, 03:21 PM) *

in rest am facut sport (invartit in pat stanga dreapta, la margine, la mijloc, cu fundul in sus si iar in jos, plimbat la baie)

lol.gif
hug.gif de incurajare. Hai ca o sa fie bine.

Himere, eu sunt la fel ca Paula, cu deosebirea ca astept cu nerabdare concediul (amr 3 zile grin.gif -Ella, tu cat mai ai? biggrin.gif ). Si imi vine sa ma impusc. Scurt. w00t.gif
himere2005
sotul meu lucreaza la o cunoscuta companie de calculatoare si ia cam 6 milioane plus bonuri (1,4mil)
deocamdata e la vinzare, a fost si la service, cam tot atit lua. poate ca sef va lua mai mult, sa vedem biggrin.gif

asa ca mie imi convine sa stau acasa cu 8 milioane 2 ani. mama, care are o vechime in munca de 30 de ani, e asistenta de laborator are 8mil si ceva, iar in contabilitate mai mult de 6-7 nu stiu cine iti da...noroc ca daca esti pregatit profesional, mai tii si acasa
antonia05
CITAT(himere2005 @ 08-08-2006, 03:32 PM) *

pai tie iti convine la 22p.eu ma chinui sa ma incadrez in 17p, am baut un capuccino de 1,5p dar parca imi tremura mina pe ceasca, caci tebuia sa scad din total grin.gif

antonia, te vedem online. tu mai numeri?

Da da sunt!Ma chinui sa termin ce ati scris ca ati avut spor nu gluma si cand zic ca mai am putin de citit , pana termin eu se mai nasc 2 pagini.Am auzit de la fetele de la cosmetica ca ar fi bun ceaiul de albastrele.Pui pe ochi sa acopere si cearcanele cate o compresa sau cotonele VREO 15-20 MIN.si cica dispar.Acum incearca si tu danyhoney SI VEZI CE REZULTATE DA.

O zi buna tuturor>Ma apuc de facut teste ca sunt in urma rau si nu mai am mult si dau examen;si asa sunt varza ca nu prea am timp de invatat.
Tulip
Am papat ficateii cu mamaliguta...toata afacerea 6 puncte... chef.gif
michelle
CITAT(Tulip @ 08-08-2006, 04:41 PM) *

Am papat ficateii cu mamaliguta...toata afacerea 6 puncte... chef.gif

mmm.. ce idee buna.. o sa o trec pe lista grin.gif
himere2005
peach, a venit crocodilul de tot ai ramas cu scrisul inclinat? te spun ca nu esti cuminte tease.gif
michelle
antonia, spor la invatat! Vezi ca tre sa stii foarte bine legislatia. Nu e greu, dar trebuie sa inveti.
dany, paula, bafta la gasit casuta!
deea, asa repede te angajezi? Cred ca si eu tot asa as face, desi cred ca e foarte greu.. Voi aveti noroc cu parintii ca sunt tot in Bucuresti.
luchi, si tu ai bagajele in masina deja?
Elaaaaaaaaaa!!! Gata impachetatul? grin.gif
Himere, ca si contabil mai bine ai castiga fiind PFA

Acus plec acasik.. Uff ce greu trece timpul.. Vreau weeeekeeeend blum.gif
himere2005
m-am gindit si eu la asta..dar mai am de mincat malai
deci, mincarica de pastai=7p, adica 6l ulei, 1p cartoful
May
Buna fetele biggrin.gif

uka dap, asa sunt taurii, mai cu pofte multe si dese... si iubi e taur deci stiu ce zic lol.gif .Norocul nostru a fost ca si eu sunt la fel blushing.gif . Il iubesti f mult, deci incearca tot ce poti ca sa fiti din nou impreuna, daca asta iti doresti hug.gif ( iti sta bine in poze floare.gif )

himere si ramo super ca ati slabit cheer.gif cheer.gif cheer.gif

peach babuini ceva? grin.gif

alandana imi place sa gatesc si gatesc de o luna nu de mai mult timp blushing.gif . Eu mereu ( incepand cu 13 ani) am fost cu 10 kg peste normal din cauza ca mancam ca o vaca doh.gif si cand am inceput sa tin diete ( miracol) a fost si mai rau doh.gif sa speram ca m-am dat pe breazda grin.gif

ina super poze si esti f frumoasa pupic.gif

pisik iti fac cunostintza cu Doroftei daca vrei biggrin.gif sanatate multa give_rose.gif

nana felicitari si casa de piatra cheer.gif cheer.gif cheer.gif

miha eu sunt treaza de mult ( de la 9) dar pana acum o ora am umblat prin oras ca un titirez tease.gif sa fac invitatia pt ai mei parinti, sa le pun stampila de la Haga si prostii d-astea... maine o oiau de la capat inca o tura si apoi gata rolleyes.gif

Mult mai scrieti, dar imi place grin.gif ... ma gandeam la ce a zis deea ca o are pe soacra acasa... dar eu ca ii am pe amandoi? doh.gif cred ca nu o sa imi mai vad copilul dupa ce nasc lol.gif
Tulip
May,ai avut timp de gatit azi? grin.gif Ati ras ieri placinta cu mere? blum.gif
himere2005
asta depinde may, ca si eu cind ma duc acasa la mama cu fata, daca stau putin e ok si vai...bianca. cind e vorba s-o scoatem afara, ca devine nervoasa, tot pe mine cade sarcina, desi suntem 5 persoane:mama, tata, dan, fratele meu si cu mine
Tulip
La mine socrii sunt innebuniti dupa Timea....ar prefera s-o las la ei cel putin cateva zile pe saptamana...si fata e topita dupa bunicul smile.gif
himere2005
pai asa e bine...dar eu cind am venit duminica pe la 9.30 seara sa o iau acasa pe bia, ca fusesem la intilnirea cu prietenii, erau nemultumiti ca de ce nu am luat-o mai devreme, ca ei se culca pina in 10, iar bia pe la 10.30
May
Azi nu am avut timp sa gatesc, bine ca am mai avut piure si friptura de aseara ca altfel nu stiu ce ii dadeam la pranz de mancare lui iubi ( am intrat pe usa aman2 o data ). Acum am supitza pe foc si ma tot benoclez pe culniar.ro sa vad ce se poate face din dovlecei, caci mai am 2 si de salata m-am saturat. Aveti idei?
Ella79
Iar am muncit azi ca un erou si n-am avut timp deloc sa va citesc. Trag tare la birou ca vreau sa-mi iau concediu de luni (nu din 21 cum planificasem initial). Asa ca saptamana asta muncesc dublu.
Numai candul la beach-boy- babuin-ii aia ma mai tine pe picioare grin.gif grin.gif
Pana acum am reusit sa stau bine in puncte. Ieri m-am incadrat in 15 (din 18) si azi pana acum in 9,5. In plus, am fost la sala ieri si ma duc si acum. Bine, eu vreau sa ma duc in fiecare zi daca se poate. M-a speriat Alandana ca din vacantele in Turcia te poti intoarce cu 2 - 3 kg, asa ca trag tare acum...

Sper sa apuc sa citesc tot din urma, adica vreo 25.
May
Cat despre placinta, a luat-o iubi azi pe toata la servici si a impartit-o cu colegii biggrin.gif am primit si laude cheer.gif
himere2005
din dovelecei faceam snitele asa:
- dovlecel taiat rondele, dat prin ou si faina si pus la prajit
sau ras, amestecat cu brinza, ou si faina si prajit.
ambele se servesc cu usturoi si nu sunt de dieta
May
Himere asta o stiam si eu ca mancam la bunica in tzara, dar absorb f mult ulei si clar nu sunt de dieta. Citeam acum o retzeta de dovleci umpluti si dati la cuptor care ma incanta... dar nu spune acolo ce lichid sa pun in vas ca altfel se ard.... e ok daca pun apa cu vegeta?
dany
Antonia...multumesc pentru raspuns dar...CUM SE SPUNE IN GERMANA la ceaiul de albastrele ?? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Spor la invatat !!!
Paula...bafta la achizitionarea apartamentului.
Nana...CASA DE PIATRA !!!!
May...tu esti o dragutza si ajuti pe oricine...ce zici daca dai o fuga pana la mine sa-mi faci ceva de papa pentru diseara ? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Eu nu mai am nici un chef de facut ceva azi sad.gif
May
S-a facut sefa, acum imi iau oala si am venit Imagine
dany
Sunt in dilema : am cumparat acum vreo 2 saptamani o cutie cu biscuiti danezi.Azi am desfacut-o pentru ca ne era pofta la amandoi.Dirk a mancat 5 bucati ( 1p / buc)...isi permite la cele 33 puncte....si eu am papat 4 blushing.gif blushing.gif ....Daaaaaarrrrrr tareeeeee as mai manca ...sunt suuuuuuppeeeerrrrr deliciosi !!!! Acum stau ,ma uit la cutie si ma intreb:sa mananc,sa nu mananc,etc. Spuneti-mi ca am voie sa mananc biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Miha....e ok daca mi-am mai adugat 2 puncte la cele zilnice ?? Aveam 20 dar, avand in vedere faptul ca acum sunt tot timpul in miscare timp de 9 ore la job, am mai pus 2.Ce zici ?
himere2005
si eu vreau sa fac de mincare, orice vreti, daca freaca cineva mizeria din spatele aragazului, ca treaba asta tot mie imi revine mad.gif sau imi spala geamurile. iti convine dany?
dany
CITAT(Maybeline @ 08-08-2006, 04:57 PM) *

S-a facut sefa, acum imi iau oala si am venit Imagine

lol.gif lol.gif lol.gif
Perfect...te astept cu biscuiti ...asa scap si eu de ei lol.gif

CITAT(himere2005 @ 08-08-2006, 04:59 PM) *

si eu vreau sa fac de mincare, orice vreti, daca freaca cineva mizeria din spatele aragazului, ca treaba asta tot mie imi revine mad.gif sau imi spala geamurile. iti convine dany?

Himere...eu ma inscriu la geamuri . Multumita ? lol.gif
himere2005
a mai ramas mizeria din spatele aragazului. care se ofera? ala nu...ala nu... lol.gif
si mizeria revine lui....Himere. adjudecat lol.gif
May
Ochelarii mei ``Armani`` cumparati ieri

Imagine

si astia i.am primit cadou de la fratele lui iubi si nevasta lui

Imagine
himere2005
ce periculoasa esti may floare.gif
May
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif deci ador ochelarii astia

Imagine

Imagine
himere2005
stii ce ar merge? un costum de politista, un baston si catuse...asa sa-l astepti pe iubi...sa-i ceri permisul lol.gif
uka
niceee girl and shoes
dany
Himere...lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Super faini ochelarii , May !Si papucei la fel. Sa-i porti sanatoasa !
himere2005
am mincat mincarica de pastai cu usturoi. mai sta cineva cu mine pe forum ? lol.gif
May
De la tine mirosea? lol.gif lol.gif lol.gif

L-as astepta pe iubi asa sa-i cer organele la control lol.gif lol.gif lol.gif

Uka, danydulce multumesc frumos
Tulip
CITAT(himere2005 @ 08-08-2006, 05:44 PM) *

din dovelecei faceam snitele asa:
- dovlecel taiat rondele, dat prin ou si faina si pus la prajit
sau ras, amestecat cu brinza, ou si faina si prajit.
ambele se servesc cu usturoi si nu sunt de dieta

Oare dovleceii cu branza,bagati la cuptor pe hartie de copt nu ar merge???Si asa nu se foloseste ulei deloc... wacko.gif wacko.gif
dany
May...zi repede ce organe vrei sa controlezi ??? lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
May
Tulip cred ca ar merge pe hartie smile.gif

dany sa ii numar ouale si sa vad daca are carnatul proaspat lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif ca altfel il amendez
himere2005
may, dar ce te faci daca nu i le gasesti? lol.gif
May
himere cum sa nu i le gasesc daca isi maresc volumul de fiecare data cand ma vede lol.gif lol.gif lol.gif vai cate prostii vorbim lol.gif lol.gif lol.gif
dany
Vreau si eu poza la profil...dar nu stiu care optiune sa o aleg de pe imageshack !!!!!!!!! Cine ma ajuta ?
Tulip
CITAT(danyhoney @ 08-08-2006, 06:35 PM) *

May...zi repede ce organe vrei sa controlezi ??? lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

grin.gif yahoo.gif
dany
Iar o luati pe aratura ?????????????????? lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Nessie
CITAT(danyhoney @ 08-08-2006, 06:41 PM) *

Vreau si eu poza la profil...dar nu stiu care optiune sa o aleg de pe imageshack !!!!!!!!! Cine ma ajuta ?
Alegi ultima optiune "direct link to image"

Si il pui in "scimbare poza" la "Introdu URL-ul catre o poza online"
Tulip
Am niste vinete...ar trebui sa le coc...nu stiu ce sa fac?lenea-i mare...oare sa le las pe maine? wacko.gif tease.gif
May
Tulip si noi ar trebui sa iti spunem: lasa-le pe maine, si astfel nu te mai simtit vinovata ca nu le coci azi? lol.gif lol.gif

Nessie ce faci veveritzo?smile.gif pupic.gif
dany
Hai, ca nu e corect sad.gif sad.gif Voi aveti ticker de la Choosing to loose si va arata cu virgula.......mie nu.....cred ca m-am cam prostit...nu mai pricep nimic... biggrin.gif
bubbles
buna seara....fetele...o idee vreau si eu..cum sa coc vinetele...k am o tabla dar parca se face prea mare mizeria biggrin.gif
uka
cate prostioare p aici.....
tease.gif tease.gif blink.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

vreau si eu sa pun alta poza la avatar dar nu ma lasa.. o baga tot p aia veche... banuiesc k e prea mare cea p care vreau eu /... somebody help....pls./... k nu am prog d modif poze la serv...
dany
Parca Daconst le facea in cuptor.....pe tava.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.