Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
Nessie
CITAT(uka @ 08-08-2006, 06:56 PM) *
cate prostioare p aici.....vreau si eu sa pun alta poza la avatar dar nu ma lasa.. o baga tot p aia veche... banuiesc k e prea mare cea p care vreau eu /... somebody help....pls./... k nu am prog d modif poze la serv...
daca poza nu este exagerat de mare, va fi redimensionata automat, dar ca sa o vezi pe cea noua asteapta cateva secunde (15-20) sa se faca reactualizarea.
Tulip
CITAT(Maybeline @ 08-08-2006, 06:53 PM) *

Tulip si noi ar trebui sa iti spunem: lasa-le pe maine, si astfel nu te mai simtit vinovata ca nu le coci azi? lol.gif lol.gif

Nessie ce faci veveritzo?smile.gif pupic.gif

Da,da,May...tocmai despre asta este vorba grin.gif

CITAT(bubbles @ 08-08-2006, 06:54 PM) *

buna seara....fetele...o idee vreau si eu..cum sa coc vinetele...k am o tabla dar parca se face prea mare mizeria biggrin.gif

Eu le fac pe plita,tabla,pe aragaz....in cuptor parca nu-s asa de bune...sau am eu impresia?La mai bagam si la microunde,dar nu-i nici asa chiar asa de bun...
May
Uka daca e mare poza, o poti face aici la ce dimensiune vrei tu

http://www.imageshack.us/
Nessie
CITAT(Maybeline @ 08-08-2006, 06:53 PM) *
Nessie ce faci veveritzo?smile.gif pupic.gif
Yo? blush.gif bine! Veveritesc pe aici! blum.gif

Sa nu ma intrebati de mancare ca nu spun nimic! bag.gif May, cred ca ai vazut ca nu am dat raportul in jurnalul nostru! pupic.gif

CITAT(bubbles @ 08-08-2006, 06:54 PM) *
buna seara....fetele...o idee vreau si eu..cum sa coc vinetele...k am o tabla dar parca se face prea mare mizeria biggrin.gif
Eu am un gratar pentru aragaz, rotund, cu gaura in mijloc si cu un capac mare. Se pune direct pe ochiul aragazului! In el coc vinetele eu si ies super bine!
May
Nessie nu ai vazut ca nici eu nu am dat raportul? doh.gif doh.gif doh.gif Mai aveam cateva lucruri in casa care ma tentau asa ca ieri si azi le-am terminat.... nu se mai poate asa.... luna asta trebuie sa mai dau ceva jos ca vin parintii mei si ma gasesc din vacutza direct vaca dry.gif . Aveam 75 cand m-au vazut ultima data sad.gif . Mai am 3 saptamani pana vin... macar 2 kile sa mai dau sad.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 08-08-2006, 07:02 PM) *

Uka daca e mare poza, o poti face aici la ce dimensiune vrei tu

http://www.imageshack.us/

multzam.. frumos...
dany
CITAT(Nessie @ 08-08-2006, 05:46 PM) *
CITAT(danyhoney @ 08-08-2006, 06:41 PM) *

Vreau si eu poza la profil...dar nu stiu care optiune sa o aleg de pe imageshack !!!!!!!!! Cine ma ajuta ?
Alegi ultima optiune "direct link to image"

Si il pui in "scimbare poza" la "Introdu URL-ul catre o poza online"

Multumesc,Nessie !!!! rezolvat.....Acum ma chinui sa schimb poza la avatar......reusesc eu cumva...si daca nu azi...maine...cand am timp...nu e graba biggrin.gif biggrin.gif
michelle
Dany, dar e super poza de la avatar, nu o schimba!! Da, e ok inca 2p. La cat trebaluiesti ai putea pune si 4.

May, poti face dovlecei cu maioneza si usturoi. (sau in loc de maioneza, smantana)
ps: super ochelarii

Tulip, treci la treaba tease.gif
Eu am pestele in cuptor acum.. sper sa iasa ca am mai multi abonati la el blum.gif
dany
Miha...mersi pentru raspuns.Poza aceea am pus-o la profil grin.gif
antonia05
CITAT(danyhoney @ 08-08-2006, 05:52 PM) *

Antonia...multumesc pentru raspuns dar...CUM SE SPUNE IN GERMANA la ceaiul de albastrele ?? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Spor la invatat !!!
Paula...bafta la achizitionarea apartamentului.
Nana...CASA DE PIATRA !!!!
May...tu esti o dragutza si ajuti pe oricine...ce zici daca dai o fuga pana la mine sa-mi faci ceva de papa pentru diseara ? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Eu nu mai am nici un chef de facut ceva azi sad.gif

Am gasit in dictionar ALBASTREA= Kornblume.Si acum legam cuvintele asa fel incat sa iasa ceaiul de albastrele. grin.gif Deci Danyhoney, vezi ce gasesti!!! give_rose.gif Pupici!!!

Vaiii fetele!Am facut eu ce am facut la teste dar acum s a trezit Dominik si gata, nu mai am liniste.Mai fac teste dupa ora 22. dry.gif

CITAT(michelle @ 08-08-2006, 07:20 PM) *

Dany, dar e super poza de la avatar, nu o schimba!! Da, e ok inca 2p. La cat trebaluiesti ai putea pune si 4.

May, poti face dovlecei cu maioneza si usturoi. (sau in loc de maioneza, smantana)
ps: super ochelarii

Tulip, treci la treaba tease.gif
Eu am pestele in cuptor acum.. sper sa iasa ca am mai multi abonati la el blum.gif

Unde!Unde ochelarii?Eu de ce nu am vazut ochelarii???? cheer.gif
michelle
ce ochelari? blink.gif
nusarich
danydulce, acum mi-am amintit ca pentru cearcane se recomanda crema pentru hemoroizi. am vazut la noi Proctoglivenol. stiu asta dintr-un film cu sandra bullock (miss agent secret) si de la o colega care a fost la dansuri (sportiv, concursuri, chestii...)
May
antonia pagina 94 biggrin.gif

miha multumesc dar nu mi-ar placea asa dry.gif nici pastaile cu usturoi nu imi plac doh.gif
nusarich
am venit eu siati plecat toate...
dany
CITAT(nusarich @ 08-08-2006, 06:42 PM) *

danydulce, acum mi-am amintit ca pentru cearcane se recomanda crema pentru hemoroizi. am vazut la noi Proctoglivenol. stiu asta dintr-un film cu sandra bullock (miss agent secret) si de la o colega care a fost la dansuri (sportiv, concursuri, chestii...)

Nu cred ca as putea folosi o crema din aia pentru ochi lol.gif lol.gif .Dar...poate ,totusi,incerc.Aici se numeste altfel crema...Mersi oricum.

Plec si eu ,fetele. Papam si apoi la TV si ...la nani.Maine iar sad.gif la job...pana sambata inclusiv.

Pup toate fetele si aveti grija de voi !!!
nusarich
CITAT(danyhoney @ 08-08-2006, 08:52 PM) *

CITAT(nusarich @ 08-08-2006, 06:42 PM) *

Nu cred ca as putea folosi o crema din aia pentru ochi lol.gif lol.gif .Dar...poate ,totusi,incerc.Aici se numeste altfel crema...Mersi oricum.

Plec si eu ,fetele. Papam si apoi la TV si ...la nani.Maine iar sad.gif la job...pana sambata inclusiv.

Pup toate fetele si aveti grija de voi !!!

pai crema in sine nu miroase, doar ca ii stii tu destinatia initiala, dar altfel... huh.gif
Ella79
Mamaaaaaaa ce m-a mai chinuit aia iarasi la sala...... doh.gif
Ma duc sa fac o baie si va citesc din urma.
ramonavlas
Am venit din orash. Si normal ca m-am enervat. Nu am gasit nimik frumos. Bine, nici nu imi cautam ceva anume, dar daca vedeam ceva sa imi placa, cumparam, asa..............
Mi-am luat cina, am facut baie si ma duc sa imi ususc parul.
May parca intreba de reteta cu dovlecei. Imediat postez una pe care vreau sa o incerc si eu cand ma intorc de la mare. Super bine arata, suna bine si.....e cam de dieta.... Am gasit-o intr-o revista.
Ma intorc imediat si o scriu...sa o gasesc prin geanta.......
maria
bune, fetelor

am mai intrat si v-am citit azi..dar n-am avut nimic interesant de spus smile.gif

vroiam sa va intreb cate p are un shtiulete de porumb fiert?
ramonavlas
Am gasit retzeta. Mancarica se numeste:
Hotdog de dovlecei

Ingrediente:4 dovlecei, 4 crenvusti, 150 gr svaitzer ras, ketchup, putin unt.
Mod de preparare: taiati dovleceii in doua, pe lungime, fierbeti-i maxim 5 minute, dupa care scoateti-le semintzele si presarati peste ei putzin svaitzer ras. Fierbeti crenvustii si puneti cate unul in fiecare jumatate de dovlecel, apoi ungeti-i cu putin ketchup si presarati din nou svaitzer. Acoperiti-l cu celelalte jumatati de dovlecel, curatate de samburi, si puneti peste acestea svaitzerul ramas. Puneti hotdogii intr-o tava unsa cu unt si introduceti-i in cuptorul incins la 250 grade. timp de 10 minute.

Mmmmm, deja imi e pofta.

Am uitat sa intreb ceva. Cate puncte are o wasa?
May
Imagine fac si eu maine ca deja mor de pofta biggrin.gif . Multumesc frumos ramo, iti spun maine cum sunt la gust smile.gif
maria
CITAT(ramonavlas @ 08-08-2006, 08:26 PM) *

parca 0.5 p (eu nu mi-am mai luat demult, de cand am descoperit altele mai misto, aelasi gen...se cheama 'hi-fibre' si sint tot in punga de hartie cu banda rosie)
ramonavlas
CITAT(Maybeline @ 08-08-2006, 08:28 PM) *

Imagine fac si eu maine ca deja mor de pofta biggrin.gif . Multumesc frumos ramo, iti spun maine cum sunt la gust smile.gif

Cu placere. Chiar faci? Neaparat sa ne anuntzi....ca si mie mi-au facut cu ochiul tare.........

Fetelor, am mancat o necatrina si am ramas cu un dinte din fatza putin.....rupt. Mor de ciuda si de nervi. Mi-am rupt un coltzisor. Am sunat-o pe dentista si i-am zis problema, eu fiin disperata, ca vineri merg la mare si sa faca ceva. Am crezut ca trebuie sa imi puna alt dinte. Si muream. De acum tai nectarina ca la batranei........

CITAT(maria @ 08-08-2006, 08:30 PM) *

parca 0.5 p (eu nu mi-am mai luat demult, de cand am descoperit altele mai misto, aelasi gen...se cheama 'hi-fibre' si sint tot in punga de hartie cu banda rosie)

Mersi. Si hi-fibre cate puncte au?
maria
CITAT(ramonavlas @ 08-08-2006, 08:45 PM) *

CITAT(Maybeline @ 08-08-2006, 08:28 PM) *

Cu placere. Chiar faci? Neaparat sa ne anuntzi....ca si mie mi-au facut cu ochiul tare.........

Fetelor, am mancat o necatrina si am ramas cu un dinte din fatza putin.....rupt. Mor de ciuda si de nervi. Mi-am rupt un coltzisor. Am sunat-o pe dentista si i-am zis problema, eu fiin disperata, ca vineri merg la mare si sa faca ceva. Am crezut ca trebuie sa imi puna alt dinte. Si muream. De acum tai nectarina ca la batranei........

CITAT(maria @ 08-08-2006, 08:30 PM) *

Mersi. Si hi-fibre cate puncte au?

0.66 (40 kcal/buc)..dar sint mult mai gustoase...doar ca nu se gasesc chiar peste tot, adica sint mai rare ca wassa (in gmarket, carrefour, cora)
Ella79
Maria si la ce raion le gasesti la Gmarket? La paine sau la paste / orez?
maria
CITAT(Ella79 @ 08-08-2006, 08:51 PM) *

Maria si la ce raion le gasesti la Gmarket? La paine sau la paste / orez?

in gmarketu' din plaza la raionul unde au si paine ambalata...in cel din mall parca erau pe langa alte chestii ambalate, dar nu mai stiu exact, ca am fost doar o data sad.gif
oricum, sint grozave !

se gasesc si dreptunghiulare, ca wassa, si dreptunghiulare mai mici si mai subtiri (in cutie) si unele rotunde...dar parca v-am mai pus poza cu ele mai demult..ca eu le-am descoperit de vreo 3 luni smile.gif ..hmm..v-am prins c anu cititi blum.gif:P glumesc, normal smile.gif
daconst
Ce fac fetele???
Eu am intrat scurt,dar n-am timp sa citesc tot.Asa ca va pupicesc pe toate si sper ca sunteti cuminti...adica nu depasiti punctele.
Felicitari celor care au slabit si sper sa recuperez si eu ce-ati scris...sau poate-mi faceti rezumat biggrin.gif
pupic.gif
May
ramo si eu am patit-o cu un dinte cand am vrut sa sparg o nuca doh.gif dar fff putin, de atunci nu mai fac grin.gif . Dap fac maine dupa amiaza dovlecei cum ai zis tu biggrin.gif

Tocmai am vazut la tv o fata care a slabit de la 125 kg la 70 ( pana acum) dupa operatia de micsorare a stomacului... decat ca a slabit atat de brusc incat pe burta, fund si picioare sus i-a ramas piele care atarna si e distrusa psihic saraca pt ca nu mai vrea sa o vada barbate-su dezbracata. Si el a venit la emisiune sa ii spuna in fatza Spaniei intregi ca o iubeste asa cum e smile.gif .. oricum e f frumoasa la fatza... saraca...

daconst hug.gif cum e in tzara?
Tulip
cheer.gif Dana,ce faci?Nu ne povestesti nimic?
ramonavlas
Pun tot meniul si eu, apoi merg sa imi pregatesc o salata pt maine la servci ca o sa lucrez la schimb valutar de la 10 la 17.

- 50 gr paine prajita - 2;
- 150 gr sunca slaba - 3.8;
- 1 ou - 2;
- 3 wasa - 1.5;
- 140 gr. branza de vaci dietetica - 2.5;
- 120 gr cotlet porc la gratar - 3.2;
- extra fructe - 1;

Total:16 din 22. cheer.gif
Ella79
Am reusit si eu sa citesc din urma.
Danyhoney, imi pare rau ca e nasol la tine la munca. Hai, capul sus si o sa vezi ca vine soarele si pe strada ta.
Crengu, zau asa, toate ghinioanele pe capul tau.. N-ar fi rau sa vorbesti cu un preot. Poate chiar vine sa faca o mica slujba la tine acasa, mai ales ca stati cu chirie si cine stie ce energii negatove or fi prin casa aia.
Tulip, te-ai colorat cu crema aia?
Pisik, bea multe lichide si stai linistita in pat. Si eu am fost duminica la mare si mi s-a parut foarte puternic soarele. Am stat sub umbrela, la cat sunt eu de bruneta.
Uka, bafta!! Sper sa iasa asa cum iti doresti tu.
ramonavlas
Avetzi idee cate puncte are cascavalul vegetal? Acum am vazut ce am cumparat... mad.gif
Tulip
CITAT(ramonavlas @ 08-08-2006, 09:44 PM) *

Avetzi idee cate puncte are cascavalul vegetal? Acum am vazut ce am cumparat... mad.gif

cascaval vegetal....100gr-10P
himere2005
ce mai face gasca mea favorita?
chiar ma gindeam cind o sa intri dana
fetelor, eu ma apuc de treaba, bia a adormit, de acum incepe partea "distractiva" pentru mine
o seara placuta
ramonavlas
CITAT(Tulip @ 08-08-2006, 09:50 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 08-08-2006, 09:44 PM) *

cascaval vegetal....100gr-10P

dry.gif Mai mult decat cascavalul cu 45% grasime?? Nu ma gandeam ca are asa mult...........

Dar carnea de pui in conserva de la Bucegi, stiti cat are? Ca acum fac inventarul in camara si sa stiu ce tin si ce dau.........
Ella79
Fetelor, eu ma duc sa ma bag in pat. Ma uit la sex & the city si dupa aia poate adorm. Tot ce imi doresc maine e sa ma lase toata lumea in pace la birou. Sa termin ce am de terminat si.... sa se faca mai repede vineri.
Azi nu mi-a mers prea bine. Nu mi-au aprobat cererea de concediu (o s-o aprobe pana la urma, dar vor sa negocieze cu mine sa imi iau mai putin), cozmeticiana mea e in concediu si habar n-am cine o sa ma epileze saptamana viitoare, nu am apucat sa imi cumpar nimic pentru vacanta (si un costum de baie cred ca ar fi util daca tot merg la plaja) si tot asa.
Sper sa fie mai bine maine. smile.gif
Va pup pe toate, noapte buna!
michelle
Salutare din nou wink1.gif
Am papat, acum imi calculam puncticelele
paine 1
icre 1
pepene 0

orez 2
ton 1
porumb 2

iaurt 0,5
fulgi 2,5

paine 2
dovlecei 1
peste 2
clatita 2
vin 2 blushing.gif
Total: 19p
Am baut juma' de paharel de vin ca mergea le peste.. daca pun poza o sa ma credeti pe cuvant grin.gif
Imagine
maria
ella, sa stii ca si mie mi s-a strambat din nas la 3 saptamani de concediu sad.gif (in conditiile in care pe langa cele 24 zile de anul asta, lucratoare, normal, mai am 9 de anul trecut)..pai dc nu imi iau acum 3 sapt..cand sa mai imi iau...iar trag dupa mine?! si eu n-am chef sa plec la drum lung si sa vin mai obosita...fara 3 aptamani nu inteleg nimic... dar sper sa nu-mi faca figura...mai astept...si le spun iar

miche...mare gospodina...te iei la intrecere cu may biggrin.gif
si eu mi-am chemat prietenii pe la mine duminica, ca deh, am terminat amenajarile, si le-am gatit pui marocan..si asa "renume" am..ca toata lumea era convinsa ca a gatiti sotzu de fapt smile.gif
chiar, am bagat niste poze in 'diverse' cu noul 'look' al sufrageriei smile.gif
ramonavlas
Ma retrag si eu in pat fetelor. Noapte buna. O sa va simt lipsa maine ca nu o sa va pot citi asa des. Pana la 17 sunt la servici si apoi sa vad la cat ma programez la dentist, ca nu pot ramane asa cu dintele ohmy.gif
michelle
CITAT(danyhoney @ 07-08-2006, 11:03 PM) *

Miha......cand ajungi in Brasov...sa te gandesti la mine si sa saluti orasul din partea mea !!!!!!

SIGUR!!! hug.gif pupic.gif
alandana
Buna seara. Eu am stat pana la ora 2 la servici - apoi am plecat acasa la nani si acum sunt inapoi la servici. Lucrez astazi "tura de noapte". Sper ca nu mi-am depasit punctele - am afisat la mine in jurnal ce am mancat . MA duc acum sa mai adaug ce am mai mancat.
michelle
CITAT(Tulip @ 07-08-2006, 10:00 PM) *

Ce foi de placinta folosesti?
Si la mine a fost ok prima zi de dieta...

Folosesc foi de placinta din alea subtiri, ca de hartie.. Sunt 20-25 de mii: Bella (scrie cu caractere rusesti)Linco, Morarita, Aro. Mie imi place Bella.
maria
ia uite...daconst scrie de zor...profita c-a 'scapat' la noi smile.gif
daconst
Hai ca nu ma pot dezlipi inca de voi...sunt in vizita la sor-mea si eu va tot citesc grin.gif
Cum e in tara?Hm,inca nu-mi dau seama ca e saptamana cu vizite si cind se bucura lumea ca ne vede.
Deocamdata au venit ploile si aici,doar ca nu e asa frig.
Saptamana asta mai avem de lucru la despachetat de mobila si aranjat putin locuinta,apoi cred ca plecam...dar nu va spun inca unde,surpriza biggrin.gif
Apoi pe 26 august avem o nunta...sper sa ma mai inmcapa rochia ca peste tot unde merg mananc sad.gif
Stam o luna in tara,dar sigur va trece timpul repede.
Gata,acum chiar ca plec.

Ella,cit mai ai pina pleci,ca am cam uitat? grin.gif
MagdaC
Buna seara, dragutzele WW,

Incep cu vestea trista, ca sa scap de ea: sambata am pierdut sarcina cu care inca nu apucasem sa ma laud sad.gif
Am fost mai necajita, acuma incerc sa revin pe linia de plutire. Inca nu sunt disperata, dar e a doua sarcina pe care o pierd, si incep sa cred ca e ceva in neregula cu mine (cu toate ca medicul zice ca nu). O sa ma apuc sa mai fac niste investigatii, sper sa gasesc cauza. Ma consolez si eu cu gandul ca am mai facut un copil, poate mai gaseste drumul si al doilea smile.gif
Si acum gata cu supararea. Mai am 3 zile si plec in concediu cheer.gif Abia astept, cu toate ca nu am pregatit mai nimic. Sa ma vedeti in ce viteza o sa intru grin.gif
Cu dieta sunt chiar cumintzica, drept pt care se vede ceva scadere. Oscilez intre 57 - 57,5 (nu va mai spun ca l-am vizitat si pe 59 de cans n-am mai vorbit blushing.gif )
Dar sunt pe drumul cel bun, simt eu ca nu ma mai tenteaza toate prostiile.
Aseara am avut de recuperat 40 de pagini !!! La sfarsit eram asa de epuizata, ca nu am mai avut avant sa si scriu laugh.gif
Va pupicesc, si...sunt prin preajma, chiar daca nu prea am gust de vorba hug.gif
Tulip
Miha,din ce peste ai preparat minunatia aia?Arata bestial! w00t.gif
Am papat ciupercutele,delicioase,yumi... blum.gif
Tulip
Magda,imi pare rau... hug.gif
Maria,ce living mare ai!!Superba mobila,imi place masuta ta ff. mult w00t.gif
maria
CITAT(Tulip @ 08-08-2006, 10:43 PM) *

Magda,imi pare rau... hug.gif
Maria,ce living mare ai!!Superba mobila,imi place masuta ta ff. mult w00t.gif

mare ?!?!?!? poate gol )).gif)
are doar aproape 18 mp

si mie mi-a placut masutza..a fost prima achizitie cand ne-am aranjat casa )).gif
dar de cotoi ce zici? e cel mai cool wink1.gif
Tulip
Ma retrag,fetelor,noapte buna!
maria
noapte buna si de la mine...poate ne bem maine cafeaua impreuna wink1.gif
acu pot primi musafiri ca mi-am aranjat casa biggrin.gif
sinteti binevenite...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.