Magda 
suntem alaturi de tine
Eu ce sa mai zic, am intrat acum putin caci al meu iubit face dus si profit si eu

. Vineri este ziua mea, fac si eu 20 de ani mari si lati, incep sa ma simt baba

nu dati in mine, dar e ``grele`` cand schimbi prefixul. Deja stiu ca nu voi primi nici un cadou

pt ca nu am de la cine..... aici nu am familie, nici prieteni

. Socra-miu deja m-a anuntzat de saptamana trecuta ca o sa imi dea acelasi cadou pe care il da la toata lumea, adica 50 de euro. Speram sa nu fie asa dar mi-a confirmat ca asta voi primi. De ce nu ma bucur? Pt ca imediat luna viitoare e ziua lu` soacra-mea si cei 50 de euro pe care ii primesc de ziua mea o sa ii cheltui pe cadoul ei... Socra-miu a zis pe fatza cand eram toti stransi ca nu sta el sa isi bata capul cu ce cadou sa imi ia, mai bine imi da bani si a scapat... si apoi face si o gluma inspirata: si asa eu dau 50 luna asta si mi-i inapoiati luna ce vine ca tre` sa ii luati cadou lu` baba ( adica lu` soacra-mea ). M-ai bine imi lua o agrafa cu 20 de centi, decat sa imi dea bani.... asa macar ramaneam si eu cu ceva

. Cumnatii mei nu cred ca imi vor lua ceva pt ca am primit acei saboti drept cadou de la mare si nici nu ma plang. Nu avem decat un cuplu, prieteni de familie care nu cred ca or sa ajunga, pt ca muncesc f mult.... Cat despre iubi... ne-am luat aman2 gandul de la ce trebuia sa fie cadoul pe care mi-l doream mult, adica o bicicleta de camera, caci nu avem bani

asa ca o sa iesim in oras sa vad daca gasesc ceva dragutz de imbracat... NU stiu... ma simt naspa... eu ador cadourile surpriza.. nu cele spuse sau pe care mi le cumpar singura

life s.u.c.k.s sometimes

. Oricum o sa primesc in septembrie un cadou de la parintii mei, acela chiar va fi o surpriza

ma consolez cu gandul asta
Gata ca venit iubi, ma bag in pat, noapte buna
fetili