Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
alandana
Frumos livingul - Maria.

O sa fac si eu poze cu casa mea - o sa fac cu camera ca aparatul e la copii. Ma gandeam si eu sa mai aranjez putin camerele - cuverturi, perdele, perne. Eu m-am mutat anul trecut in Noiembrie - si n-am avut bani de perdele pana acum ( nici acum nu prea am dar...)
soranutza
Magda, imi pare sincer rau pentru ce ti s-a intamplat. Capul sus, asa a vrut Dumnezeu sa fie, doar el stie de ce. Din pacate asa e viata asta cu urcusuri si cu coborasuri...bine-ar fi sa putem alege doar urcusurile. Sper sa gasesti destula putere in tine ca sa mergi mai departe si sa te bucuri de concediu. Incearca sa te relaxezi cat mai mult. Concediu placut si sa va intoarceti sanatosi de acolo si cu bateriile incarcate. pupic.gif
alandana
Cine ne scria bancuri in ultima vreme?
May
Magda sad.gif suntem alaturi de tine hug.gif

Eu ce sa mai zic, am intrat acum putin caci al meu iubit face dus si profit si eu smile.gif . Vineri este ziua mea, fac si eu 20 de ani mari si lati, incep sa ma simt baba doh.gif nu dati in mine, dar e ``grele`` cand schimbi prefixul. Deja stiu ca nu voi primi nici un cadou sad.gif pt ca nu am de la cine..... aici nu am familie, nici prieteni sad.gif . Socra-miu deja m-a anuntzat de saptamana trecuta ca o sa imi dea acelasi cadou pe care il da la toata lumea, adica 50 de euro. Speram sa nu fie asa dar mi-a confirmat ca asta voi primi. De ce nu ma bucur? Pt ca imediat luna viitoare e ziua lu` soacra-mea si cei 50 de euro pe care ii primesc de ziua mea o sa ii cheltui pe cadoul ei... Socra-miu a zis pe fatza cand eram toti stransi ca nu sta el sa isi bata capul cu ce cadou sa imi ia, mai bine imi da bani si a scapat... si apoi face si o gluma inspirata: si asa eu dau 50 luna asta si mi-i inapoiati luna ce vine ca tre` sa ii luati cadou lu` baba ( adica lu` soacra-mea ). M-ai bine imi lua o agrafa cu 20 de centi, decat sa imi dea bani.... asa macar ramaneam si eu cu ceva sad.gif . Cumnatii mei nu cred ca imi vor lua ceva pt ca am primit acei saboti drept cadou de la mare si nici nu ma plang. Nu avem decat un cuplu, prieteni de familie care nu cred ca or sa ajunga, pt ca muncesc f mult.... Cat despre iubi... ne-am luat aman2 gandul de la ce trebuia sa fie cadoul pe care mi-l doream mult, adica o bicicleta de camera, caci nu avem bani sad.gif asa ca o sa iesim in oras sa vad daca gasesc ceva dragutz de imbracat... NU stiu... ma simt naspa... eu ador cadourile surpriza.. nu cele spuse sau pe care mi le cumpar singura sad.gif life s.u.c.k.s sometimes dry.gif . Oricum o sa primesc in septembrie un cadou de la parintii mei, acela chiar va fi o surpriza smile.gif ma consolez cu gandul asta smile.gif

Gata ca venit iubi, ma bag in pat, noapte buna fetili pupic.gif
alandana
CITAT(Maybeline @ 09-08-2006, 12:26 AM) *

Magda sad.gif suntem alaturi de tine hug.gif

Eu ce sa mai zic, am intrat acum putin caci al meu iubit face dus si profit si eu smile.gif . Vineri este ziua mea, fac si eu 20 de ani mari si lati, incep sa ma simt baba doh.gif nu dati in mine, dar e ``grele`` cand schimbi prefixul. Deja stiu ca nu voi primi nici un cadou sad.gif pt ca nu am de la cine..... aici nu am familie, nici prieteni sad.gif . Socra-miu deja m-a anuntzat de saptamana trecuta ca o sa imi dea acelasi cadou pe care il da la toata lumea, adica 50 de euro. Speram sa nu fie asa dar mi-a confirmat ca asta voi primi. De ce nu ma bucur? Pt ca imediat luna viitoare e ziua lu` soacra-mea si cei 50 de euro pe care ii primesc de ziua mea o sa ii cheltui pe cadoul ei... Socra-miu a zis pe fatza cand eram toti stransi ca nu sta el sa isi bata capul cu ce cadou sa imi ia, mai bine imi da bani si a scapat... si apoi face si o gluma inspirata: si asa eu dau 50 luna asta si mi-i inapoiati luna ce vine ca tre` sa ii luati cadou lu` baba ( adica lu` soacra-mea ). M-ai bine imi lua o agrafa cu 20 de centi, decat sa imi dea bani.... asa macar ramaneam si eu cu ceva sad.gif . Cumnatii mei nu cred ca imi vor lua ceva pt ca am primit acei saboti drept cadou de la mare si nici nu ma plang. Nu avem decat un cuplu, prieteni de familie care nu cred ca or sa ajunga, pt ca muncesc f mult.... Cat despre iubi... ne-am luat aman2 gandul de la ce trebuia sa fie cadoul pe care mi-l doream mult, adica o bicicleta de camera, caci nu avem bani sad.gif asa ca o sa iesim in oras sa vad daca gasesc ceva dragutz de imbracat... NU stiu... ma simt naspa... eu ador cadourile surpriza.. nu cele spuse sau pe care mi le cumpar singura sad.gif life s.u.c.k.s sometimes dry.gif . Oricum o sa primesc in septembrie un cadou de la parintii mei, acela chiar va fi o surpriza smile.gif ma consolez cu gandul asta smile.gif

Gata ca venit iubi, ma bag in pat, noapte buna fetili pupic.gif

Iubita eu in locul tau mi-as cumpara ceva de o parte din bani - macar de 30 si de restul un cadou soacrei ( poate mai pune si iubi ceva ca doar e mama lui)
ina_ceva
Imi pare rau Magda!! sorry.gif
emu
buna fetelor,

am trecut sa va salut, ca ieri n-am mai apucat (parca).. umm ce aiurita sunt, nu mai tin minte...

merge bine cu numaratul punctelor, 18 pe zi, nici mai mult nici mai putin smile.gif pana acum. sper sa fie si mai bine pe zi ce trece.

mi-am pus ticker.. azi cantarul (deh, curiozitatea mareee) arata 57.4 kg )).gif dar astept pana sapt viitoare pt unul corect wink1.gif

vad ca va tineti de treaba... ce bine... asa ma ambitionez si eu blum.gif

va pupacesc
Tulip
Neata!
Hih,eu sunt prima azi!Sunt tare harnicuta,doarme tot familionul si eu m-am apucat sa coc niste vinete...nu multe,vreo 2 kg doh.gif
Azi zi de cantar,56kg yahoo.gif
Himere,ce,tu nu te-ai trezit inca? w00t.gif Matinalelor,va astept la o cafea(poate imi curatati si aragazul lol.gif )
MagdaC
Buna dimineata,

Multumesc, fetelor, sunteti super hug.gif
Imi revin eu, cu siguranta. De data asta nu am mai fost asa de daramata, pt ca pe undeva aveam in minte si posibilitatea de a pierde sarcina. Prima data cand s-a intamplat m-a izbit rau, ca eram complet nepregatita sufleteste. Dar o sa fac analize si tot ce s-o putea face, si....poate ca cineva acolo sus o sa imi mai dea un puiutz smile.gif Sunt optimista..

Va pupic, fug sa ma pregatesc de serviciu

PS: May, ia-ti tu un cadou pt sufletzelul tau, nu pune banii la tescherea floare.gif Sa stii ca si eu m-am simtit fosila la 20 de ani (culmea, la 30 ma simt excelent grin.gif ). Dar e pacat, e o varsta frumoasa, bucura-te de ea pupic.gif
Tulip
Magda,cati ani are fetita ta? smile.gif (asa-mi amintesc ca e fetita...ma insel?
himere2005
magda,imi pare rau, trebuie sa vorbesti cu un doctor, eu am o prietena care a reusit sa tina a 2-a sarcina, dar a stat mult in spitale. daca iti doresti cu adevarat...se poate

ea a pierdut devreme sarcina, parca la 6 saptamini si acum iarasi avea singerari si sa-a dus repede la medic si s-a rezolvat. a tot facut tratament ca avea sarcina plasata mai jos.

tulip, merci de sfat, insa bia tot s-a trezit...ce-i drept acum

cum mai stai la cintar tulip? eu am mai dat 200g jos biggrin.gif

aaaa, felicitari, abia acum am citit, sarisem un raspuns

eu azi noapte la 10 curatam bucataria. nu am reusit sa termin ca am gresie cu striatii si le-am luat la mina.tot m-a aminat dan citeva saptamini la rind si aseara nu mai puteam de nervi, dupa ce ca eram obosita a mai trebuit sa fac si curatenie, nu vreau sa fiu o imputita
dany
Buna dimineataaaaaaaaaaaaa! Si de la mine o cafea pentru voi ( mie mi-ar trebui vreo 3 sa ma trezesc)
Imagine

Dana......Ce ma faci sa rad ca nu rezisti fara noi lol.gif .Spor la treaba si la vizite !!
Magda...imi pare rau pentru sarcina dar...capul sus!! fa controale la mai multi medici si ...se va rezolva.
Maria...imi place living-ul tau.Cel mai mult masuta.Eu nu prea sunt cu ,culorile inchise la canapele....
May....nu te necaji in legatura cu ziua ta ( eu m-am simtit tare batrana la 24 de ani - habar nu am de ce ). Fa asa cum spunea si Alandana:ia-ti ceva de o parte din bani si restul pastreaza-i pana la ziua lui soacra-ta si mai adaugi doar diferenta.

Eu iar plec la job. Sa aveti o zi frumoasa si linistita.
himere2005
o zi frumoasa danyhoney hug.gif
a....de comentat la living. eu as mai pune un covor vesel pe mijloc, eventual cu bej si maro-inchis sau kaki, modern. in rest e super...nu tine frig gresia? iar sezlongul pe care stai tu l-as tapita cu piele, in nuanta canapelei. pupici

mie imi pare rau ca nu gasesc poze de la ziua mea, aveam citeva, am recuperat si cardul, dan mi-a spus ca le-a descarcat dar cred ca habar nu are. voi mai face poze azi la ce v-am promis, hainute si prostioare
himere2005
ce faci ella, mai esti supi?
bubbles
`neata..am intrat sa skimb tickeru` biggrin.gif
Tulip
Chiar vroiam sa-ti zic,Himere,ca ai promis sapt. trecuta niste poze... blum.gif
himere2005
o sa fac azi pozele si le plasez, dar tot asa, citeva. mai, voi cumva le micsorati inainte sa faceti album?
Tulip
CITAT(himere2005 @ 09-08-2006, 08:16 AM) *

o sa fac azi pozele si le plasez, dar tot asa, citeva. mai, voi cumva le micsorati inainte sa faceti album?

Eu nu le micsoram...le bagam direct in album pe yahoo rolleyes.gif rolleyes.gif
luchi
cheer.gif cheer.gif pagina 100! felicitari!

Buna dimineata! Danyhoney, cafeaua aia arata de-men-ti-al! wave.gif
ramonavlas
Buna dimineatza. Nu am timp sa stau dar am intrat sa va salut si sa va spun ca si de la mine s-au mai dus 400 de grame.
MagdaC, imi pare rau, dar treci u si peate asta si va fi bine.
Am fugit la servici. O zi buna........
bubbles
CITAT(ramonavlas @ 09-08-2006, 08:36 AM) *

Buna dimineatza. Nu am timp sa stau dar am intrat sa va salut si sa va spun ca si de la mine s-au mai dus 400 de grame.
MagdaC, imi pare rau, dar treci u si peate asta si va fi bine.
Am fugit la servici. O zi buna........

felicitari ramona...si eu mi`am skimbat tikeru` cheer.gif hug.gif
Ella79
Neata fetelor!!!
Danihoney mi-ai facut o pofta cu cafeaua aia..... wowwww
Himere, nu mai sunt supi. Sunt nervoasa, agitata, nimic nu-mi convine si nu mai am rabdare sa fac nimic. Poate si pentru ca.... mai sunt 2 zile pana la concediu si 11 pana plec in vacanta efectiv.... grin.gif grin.gif
Am multa treaba la birou si incerc sa o rezolv cumva. Eficient si cat mai bine. Dupa-amiaza ies cu fetele la un frappe si dupa aia merg la sala de la 8 la 9.
Oricum, astazi mi-am propus sa stau mai mult cu voi, ca ma binedispuneti. pupic.gif
Ramy
Buna dimineata !!!

Gata, pana aici mi-a fost blushing.gif De astazi intru in randul lumii. Intru in fiecare dim si va citesc pe voi, apoi...nu imi ajungea atata umilinta si mai merg si la alandana in vizita. Ei bine, a fo' ultima picatura. Incep de miercuri sa fiu cuminte. Am sps cu voce tare, ca de rusine...m-oi da pe brazda. blushing.gif

Deci, astazi pap spaghete cu sos de rosii, ciuperci, multe mirodenii, fara ulei, fara cascaval (tin post). Cand ajung acasa sper sa pap doar salata si putina mazare, pepene rosu si galben. Cam...atat, SPER.

Tineti-mi pumnii, si...dak nu sunt cuminte, puteti chiar sa-i aruncati pe spinarea mea biggrin.gif
Tulip
Ramy,felicitari pt. decizie!!Succes! clap.gif
himere2005
fetelor, eu plec sa o plimb pe "mita mea" mica blum.gif
Ramy
Saru'mana de incurajare pupic.gif Sper sa reusesc de data asta sa ma mobilizez. Nu-mi vine sa cred ca am ajuns asa sad.gif 'ai sa ma fac si mai si de ras sad.gif Stiti ce am facut aseara??? Sigur ca nu wink1.gif Ei bine, dupe ce am luat masa in familie (dietetic, ca asa mancam wink1.gif ), am asteptat sa raman sg sa mai pot infuleca ceva dulce sorry.gif Ca altfel radea si ma certa copila sorry.gif Ii stiu de frica mad.gif
Tulip
Ai sa tii WW,Ramy?
Ramy
CITAT(Tulip @ 09-08-2006, 09:16 AM) *

Ai sa tii WW,Ramy?

Da, asta imi doresc. Noi/eu manacam in stil WW, doar ca...ptr mentinere, nu si ptr slabit blushing.gif Ca sa nu mai spn ca in ultima perioada, zici ca pap ptr ingrasare sad.gif
maria
CITAT(himere2005 @ 09-08-2006, 07:53 AM) *

o zi frumoasa danyhoney hug.gif
a....de comentat la living. eu as mai pune un covor vesel pe mijloc, eventual cu bej si maro-inchis sau kaki, modern. in rest e super...nu tine frig gresia? iar sezlongul pe care stai tu l-as tapita cu piele, in nuanta canapelei. pupici

mie imi pare rau ca nu gasesc poze de la ziua mea, aveam citeva, am recuperat si cardul, dan mi-a spus ca le-a descarcat dar cred ca habar nu are. voi mai face poze azi la ce v-am promis, hainute si prostioare

neata, fetelor
am intrat sa beau si eu cafeaua cu voi...

fotoliul nu-i al meu si o sa dispara (mama sta chiar in ap de sub mine si l-am luat temporar ca o incurca...are si ea santier prin casa)...daca e sa-mi iau unul, va fi probabil portocaliu, sa 'rupa' un pic...iar de covor m-am gandit si eu sa iau ceva acolo, aruncat...dar tot asa...portocaliu... o sa vad la ikea cand plec in concediu smile.gif ...asta daca nu mai am rabdare pana in martie, cand se deschide si la noi
Ella79
pupic.gif Ramy, bine ai venit!!

Eu azi am in meniu asa:

MD:
- 2 batoane fitness = 3p
- cafea = 0p

prinz:
- sandwich cu branza = 5p
- salata de rosii = 0p
- mar= 0p

cina:
- paste cu sos de rosii = 5 p (4 p pastele + 1 p uleiul de masline din sos)
- frappe = 1,5 p

seara cand ajung acasa:
- pepene = 0p

Astea fac 14,5 p, restul le pun de-o parte. Eu v-am zis ca saptamanile astea doua dinianinte de vacanta trag tare.
ina_ceva
Buna dimineatza!!! cheer.gif
Imi fac si eu o cafea si voi poposi din nou alaturi de voi.
Felicitari fetelor pentru gramele trimise la plimbare; sa aveti spor in continuare!
Plimbare placuta, himere!

Aseara mi-am facut de cap, am iesit cu prietenii la terasa si nu stiu cum mi s-a strecurat in mana un mic si niste cartofi prajiti.Paguba nu e mare, dar azi tre sa recuperez.
Pt azi am in meniu pilaf cu ciocanele, salata, pepene, si o ceafa de porc la gratar blushing.gif
michelle
Neata dragi neuroni!
Felicitari celor ce au dat jos!! give_rose.gif
Ramy, felicitari pentru decizie... Asa mai mult, poate suntem mai motivate sa ne tinem de treaba. Azi m-am cantarit, ce e drept dupa ce am mancat, si m-am cam speriat.
Asa ca o sa scad ratia zilnica si nu o sa mai mananc dupa ora 18.

Meniul de azi:
-mic dejun: pepene (0p)
-pranz: rosie, ardei, castravete, cas (1.5p), ou (2p), paine (2p)
Total 5.5p pana ajung acasa. Trebuie sa recuperez 4p de luni si marti.
Ramy
CITAT(michelle @ 09-08-2006, 09:32 AM) *

Neata dragi neuroni!
Felicitari celor ce au dat jos!! give_rose.gif
Ramy, felicitari pentru decizie... Asa mai mult, poate suntem mai motivate sa ne tinem de treaba. Azi m-am cantarit, ce e drept dupa ce am mancat, si m-am cam speriat.
Asa ca o sa scad ratia zilnica si nu o sa mai mananc dupa ora 18.

Meniul de azi:
-mic dejun: pepene (0p)
-pranz: rosie, ardei, castravete, cas (1.5p), ou (2p), paine (2p)
Total 5.5p pana ajung acasa. Trebuie sa recuperez 4p de luni si marti.

Da, sper sa reusesc alaturi de voi, ca sg...de cand ma chinui si...nik. Sper sa nu imi fie mintea numai la papa. De fapt...ziua e ok, seara ma apuca wacko.gif

Miha, la cat de putin vei papa in cursul zilei, seara nu iti va fi mai greu ???
peach
Neata fetelor

Magda imi pare rau sa aud asta sad.gif Poate ar trebui sa schimbi medicul si sa faci analize mai complexe.

Salutari Ramy ..daca m-am mobilizat eu tease.gif la tine nu-i nici o problema wink1.gif

Fetelor am si eu o intrebare(chiar si pt cele care au nascut) eu fac gimnastica dar pielea de pe burta nu prea se stringe sad.gif a inceput sa faca cute si arata ca naiba. Sunt disperata ..stie cineva o crema, masaj, tinctura..orice ce ar ajuta?
michelle
CITAT(Ramy @ 09-08-2006, 09:37 AM) *

Miha, la cat de putin vei papa in cursul zilei, seara nu iti va fi mai greu ???

Nu stiu, sper ca nu.. Deocamdata ma simt plina si balonata, simt ca plesnesc, nu stiu de ce. Am mancat 2 felii de pepene pana acum.
La mine e problema ca in ultima vreme mananc seara mai tarziu si dimineata nu prea imi mai vine sa iau un mic dejun copios.
peach
Ina mai ai bancuri cu stirbi? am ris o zi intreaga de bancul ala
Ramy
CITAT(peach @ 09-08-2006, 09:40 AM) *

Neata fetelor

Magda imi pare rau sa aud asta sad.gif Poate ar trebui sa schimbi medicul si sa faci analize mai complexe.

Salutari Ramy ..daca m-am mobilizat eu tease.gif la tine nu-i nici o problema wink1.gif

Fetelor am si eu o intrebare(chiar si pt cele care au nascut) eu fac gimnastica dar pielea de pe burta nu prea se stringe sad.gif a inceput sa faca cute si arata ca naiba. Sunt disperata ..stie cineva o crema, masaj, tinctura..orice ce ar ajuta?

Wooaaww blum.gif Ce frumoasa si slaba esti !!! Pot intreba cate kilisoare ai ?? give_rose.gif

In legatura cu burtica,cred ca tre' sa ai multa rabdare si sa perseverezi cu acele creme ptr vergeturi blushing.gif
Tulip
Peach,creme,tincturi,minuni nu cred ca ajuta...doar combinate cu gimnastica si masaj...Parerea mea smile.gif
Ramy
peach, vezi ce semnatura am ??? blushing.gif
ina_ceva
Un betiv se invartea in jurul unui stalp si exclama:
- Ajutor, m-au zidiiiiiiiiit!!!!

De cate tipuri este sexul?
De patru tipuri:
Tragic: cand ai cu cine si n-ai cu ce...
Trist: cand ai cu ce si n-ai cu cine...
Studentesc: cand ai cu cine, ai cu ce si n-ai unde...
Filozofic: cand ai cu cine, ai cu ce, ai unde, dar nu stii DE CE!

Doua calugarite la cumparaturi intr-un magazin alimentar. Una dintre ele o intreaba pe cealalta:
- Ce-ai zice de niste bere?
- N-ar strica, dar mi-ar fi rusine sa cumpar asa ceva.
- Nici o problema, rezolv eu.
Iau ele o cutie cu 6 beri si se duc la casa. Casierul se uita foarte mirat si calugarita zice:
- Asta-i ca sa ne spalam parul.
Casierul, fara sa ezite, se apleaca sub tejghea si pune o punga de covrigei linga bere:
- Sa nu va uitati bigudiurile.
michelle
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Ce tare!!
peach
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Ina la inaltime ca intotdeauna

Ramy azi dimineata aveam 66.8..sper pina la sfirsitul lui august sa am 65. Vezi ca ma tin de tine grin.gif si nu te las.
O sa-mi cumpar crema pt vergeturi si sa fac mai mult masaj..multumesc pentru informatii floare.gif
ina_ceva
Imi pare rau, peach, dar pe ala cu stirbi nu-l egaleaza nici unul grin.gif

tulip, himere, ce va mai fac odraslele?
Ramy
biggrin.gif
CITAT(peach @ 09-08-2006, 10:20 AM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Ina la inaltime ca intotdeauna

Ramy azi dimineata aveam 66.8..sper pina la sfirsitul lui august sa am 65. Vezi ca ma tin de tine grin.gif si nu te las.O sa-mi cumpar crema pt vergeturi si sa fac mai mult masaj..multumesc pentru informatii floare.gif

Chiar ma bucur give_rose.gif Ete...io iti dau flori si astept pumni dupe ceafa doh.gif blushing.gif , numa...frumusica sa ajung biggrin.gif
MagdaC
Hello fetele
(intru pe furis, de la serviciu). Am muuulta treaba, dar nici un pic de chef sad.gif
Fetita mea are 8 ani (sorry, nu mai stiu cine m-a intrebat - parca Tulip?), si e o frumoasa si o desteapta biggrin.gif (nu doar pt ca e a mea) ....
pupic
Ella79
super tare Ina !! lol.gif lol.gif lol.gif
ina_ceva
Spor la slabit, ramy!!
Serviciu usor, magda!!

Pt a mai indulci ziua de azi:
http://www.youtube.com/watch?v=Aus7I7MhaOM...eakdance%2Ehtml
May
Neatza fetelor .. azi m-am trezit la 8.30 si sunt Imagine dar daca trebuie, trebuie. Cand am deschis ochii aveam o stare de cacao ( din cauza ca aseara l-am lasat pe iubi pe spate si l-am muncit rau blushing.gif , am vrut sa il impresionez doh.gif si acum ma doar toate cele dry.gif )... parca imi canta Vama Veche .. nu amm cheffff aziii, nu amm chef aziii... de NIMIIIIICCCCC. Imi iau micul dejun si plec cu geanta-n spate prin Madrid la Inaltul Colegiu Al notarilor bla bla bla dupà nenorocita aia de invitatii pt ai mei... merg o ora jumate cu metroul pt 2 minute in care imi dau invitatia, apoi iar intors o ora jumate Imagine

Cat despre cadoul meu... nu am cum sa imi iau si eu ceva din cei 50 de euro pt ca nu voi mai ave bani sa ii iau cadou lui socrela. Chiar merita ceva ca lumea si de 20 sau 30 de euro nu am ce sa ii iau. Culmea e ca stiu exact ce vrea... un parfum... Poême de la Lancome care e 54 de euro 50 ml doh.gif ... in fine.. nu ma mai plang de nimic dry.gif

Felicitari fetelor care au slabit cheer.gif cheer.gif cheer.gif de azi trebuie sa imi dau 2 pumni in gura si sa imi revin ca e grav ce am vazut de dimineatza pe cantar doh.gif doh.gif doh.gif
Ramy
CITAT(Maybeline @ 09-08-2006, 11:04 AM) *

Neatza fetelor .. azi m-am trezit la 8.30 si sunt Imagine dar daca trebuie, trebuie. Cand am deschis ochii aveam o stare de cacao ( din cauza ca aseara l-am lasat pe iubi pe spate si l-am muncit rau blushing.gif , am vrut sa il impresionez doh.gif si acum ma doar toate cele dry.gif )... parca imi canta Vama Veche .. nu amm cheffff aziii, nu amm chef aziii... de NIMIIIIICCCCC. Imi iau micul dejun si plec cu geanta-n spate prin Madrid la Inaltul Colegiu Al notarilor bla bla bla dupà nenorocita aia de invitatii pt ai mei... merg o ora jumate cu metroul pt 2 minute in care imi dau invitatia, apoi iar intors o ora jumate Imagine

Cat despre cadoul meu... nu am cum sa imi iau si eu ceva din cei 50 de euro pt ca nu voi mai ave bani sa ii iau cadou lui socrela. Chiar merita ceva ca lumea [i]si de 20 sau 30 de euro nu am ce sa ii iau. Culmea e ca stiu exact ce vrea... un parfum... Poême de la Lancome care e 54 de euro 50 ml doh.gif ... in fine.. nu ma mai plang de nimic dry.gif

Felicitari fetelor care au slabit cheer.gif cheer.gif cheer.gif de azi trebuie sa imi dau 2 pumni in gura si sa imi revin ca e grav ce am vazut de dimineatza pe cantar doh.gif doh.gif doh.gif

Ce draguta esti biggrin.gif Sunt nerabdatoare sa vad ce vei mai spne peste cativa ani blushing.gif

p.s Drum bun si sa rezolvi repede trebile wink1.gif
peach
Mey nu te mai plinge atit zi merci macar pt gest..socrela mi-a dat o bila de pus in baie si 2 pahare de ingetata din cea mai ordinara sticla (le gasesti la magazinul cu 1 euro orice)
Iar de la cumnata am primit o pusculita in forma de catel(de gips binenteles) si un pachet de servetele cu vaci..eu ce sa mai zic?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.