Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
alandana
CITAT(Nessie @ 01-08-2006, 01:11 PM) *

Alandana, daor o sugestie legata de fibre daca imi permiti. Nu e mai bine sa mananci cereale integrale sau biscuti wasa? Din cate am observat eu in perioada Monti imi faceau foarte bine la stomac. Nu stiu daca au mai multe fibre decat iaurtul, dar eu cand aud de el parca nu vad decat E-uri, conservanti si coloranti. cry.gif

Mananc biscuiti integrali si niste chesti facute din tarate - numite Digesta. Rar mananc paine alba. Biscuiti wasa nu gasesc in Suceava. Dar si produsele Digesta sunt bune ( pe ele scrie 100% natural, au 95 kcal)
himere2005
honey, ce mai faci? te vad activa
Ella79
Daconst, unde mai? Ca sunt femeie. La mine asa apare. yahoo.gif
May
Asa, am rezolvat cam toate setarile in afara de avatar pt ca nu imi primeste nici o poza desi toate cele incercate sunt mai mici de 130 cu 130 pixeli.... sau trebuie sa aibe exact 130 ? blink.gif Lamuriti-ma si pe mine cat trebuie sa aibe si cine imi poate face o poza la acele dimensiuni, pretty pls unsure.gif
himere2005
may, cred ca ma duc dupa card zilele astea, ca ei s-au intors duminica, dar nici gind sa mi-l aduca biggrin.gif simt si eu nevoia sa mai fac poze, bia de abia asteapta sa fie fotografiata laugh.gif (de parca ar putea sa se opuna)
Nessie
CITAT(Maybeline @ 01-08-2006, 01:30 PM) *

Asa, am rezolvat cam toate setarile in afara de avatar pt ca nu imi primeste nici o poza desi toate cele incercate sunt mai mici de 130 cu 130 pixeli.... sau trebuie sa aibe exact 130 ? blink.gif Lamuriti-ma si pe mine cat trebuie sa aibe si cine imi poate face o poza la acele dimensiuni, pretty pls unsure.gif
Sunt unele probleme cu avatarul. wacko.gif Citeste in spate si o sa vezi. fetele au reusit sa-si puna poza cu ww.imagehack.us
daconst
CITAT(Ella79 @ 01-08-2006, 02:18 PM) *

Daconst, unde mai? Ca sunt femeie. La mine asa apare. yahoo.gif

Acum e bine...esti super feminina!!! biggrin.gif
himere2005
nessie, ai gasit costume de baie de care cautai? cam asa as vrea si eu.
Tulip
So....Timea doarme...mancarea e in cuptor......cred ca ma apuc sa sterg geamul in sufragerie si sa bag perdeaua la spalat... devil.gif
May
Nessie, da am citit acum, a functionat, multumesc frumos pupic.gif
michelle
Tulip ce faci bun?
Nessie
CITAT(himere2005 @ 01-08-2006, 01:41 PM) *
nessie, ai gasit costume de baie de care cautai? cam asa as vrea si eu.
Mi-am gasit pana la urma la Triumph cu 1.100.000. Sunt incantata de el. biggrin.gif Au destule modele si marimi de toate, dar sunt cam scumpe. huh.gif

CITAT(Maybeline @ 01-08-2006, 01:42 PM) *
Nessie, da am citit acum, a functionat, multumesc frumos pupic.gif
Ma bucur ca ai reusit! floare.gif
Tulip
CITAT(michelle @ 01-08-2006, 01:43 PM) *

Tulip ce faci bun?

Am taiat cubulete cartofi,ardei,rosii,ceapa.....fasii niste piept de pui...am amestecat totul,am condimentat,acum stau frumos intr-un vas yena in cuptor... biggrin.gif
May
Ghitza, te-astept diseara la portitzaaaa lol.gif lol.gif lol.gif

Super tare lol.gif

daconst baietzel? blum.gif Sa iti fie sanatos, frumos si plin de bani biggrin.gif . Stiu ca vroiai fetitza, dar poate nu este totul pierdut, finei mele i s-a spus pana in luna a 6-a ca o sa aibe baietzel si a iesit fetitza in final grin.gif

nessie hmm... aveai alt nume dincolo? mi se pare ca te cunosc , daca nu, imi pare bine sa te cunosc acum hug.gif

Sunt si baieti aici? alex e baiat nu? huh.gif Super biggrin.gif

Am citit tot din urma, e f frumos aranjat site-ul si ador emot-icon-urile astea w00t.gif

Eu am azi pt pranz ghiveci de legume ( ceapa, ardei rosu si verde, usturoi, rosii si o mana de orez) blum.gif
Nessie
CITAT(Maybeline @ 01-08-2006, 02:00 PM) *
nessie hmm... aveai alt nume dincolo? mi se pare ca te cunosc , daca nu, imi pare bine sa te cunosc acum hug.gif
Ne cunoastem mai din'ainte de dietaro. hug.gif

CITAT(Maybeline @ 01-08-2006, 02:04 PM) *
Sunt si baieti aici? alex e baiat nu? huh.gif Super biggrin.gif
Sunt baieti destul de multi, dar misuna prin celelalte parti ale site-ului. Mai trag si ei cu ochiul pe aici din cand in cand. biggrin.gif
May
Mai din`ainte de dietaro? huh.gif deci de pe idieta? Zii domne` numele ca imi prajesc creierii aici, vrei sa imi explodeze scafarlia? lol.gif hug.gif
aki
Tare e greu ca nu va cunosc.Spuneti ca sunteti de pe idieta,dar nu va dau de capat.N-ati vrea sa puneti fostul nume in paranteze.Mi se pare ca numai eu am ramas pe vechi wacko.gif
May
akidor tu nu ma cunosti pe mine dar eu te stiu pe tine din jurnalul lui Highlight de pe idieta din care am citit de curand cam 100-150 de pagini. Din cate stiu esti din Chisinau dar ai venit in Ro si traiesti aici cu prietenul si fetitza ta smile.gif
michelle
aki, majoritatea avem acelasi nume de cont
Ai PM
aki
CITAT(Maybeline @ 01-08-2006, 02:20 PM) *

akidor tu nu ma cunosti pe mine dar eu te stiu pe tine din jurnalul lui Highlight de pe idieta din care am citit de curand cam 100-150 de pagini. Din cate stiu esti din Chisinau dar ai venit in Ro si traiesti aici cu prietenul si fetitza ta smile.gif

lol.gif
Maybeline mor de ris,ce esti interesanta.
Derpt sunt din Chisinau,dar inca nu m-am mutat la voi in Rominia.Asteptam ca Sergiu sa absolveasca faculatatea si apoi. wink1.gif
Si sunt de 2 ani cu voi cu fetele din Rominia si mai bune ca romincele cred ca nu sunt.Basarabencele noastre sunt foarte mindre nu prea gasesc limba comuna.Fudule si a dracului.Stii vorba ceia prostul daca nu-i fudul nu-i sade bine. tease.gif
Nessie
CITAT(Maybeline @ 01-08-2006, 02:06 PM) *
Mai din`ainte de dietaro? huh.gif deci de pe idieta? Zii domne` numele ca imi prajesc creierii aici, vrei sa imi explodeze scafarlia? lol.gif hug.gif
sunt gabriellac, dar acum prefer Nessie. Gabriellac a ramas pe idieta, sa zic asa. hug.gif
aki
CITAT(michelle @ 01-08-2006, 02:22 PM) *

aki, majoritatea avem acelasi nume de cont
Ai PM

De la tine?Nu-l vad rolleyes.gif
May
akidor eh, incantata de cunostintza hug.gif

nessie pai asa zii pupic.gif

miha ai reusit sa anuntzi pe toata lumea? dietaro al cui era?
daconst
May,saru mana...dau de baut! pupic.gif

Gabi,eu credeam ca esti Lion smile.gif
Si Lion cine e?ca deja mi-am prins urechile sad.gif
LionKing
Dragi neuroni,

Problema cu avaterele s-a rezolvat, asa ca va puteti pune pozele dorite in mod normal din Editare cont.

Numai bine! salut.gif
Ella79
CITAT(aki @ 01-08-2006, 02:14 PM) *

Tare e greu ca nu va cunosc.Spuneti ca sunteti de pe idieta,dar nu va dau de capat.N-ati vrea sa puneti fostul nume in paranteze.Mi se pare ca numai eu am ramas pe vechi wacko.gif

Eu am acelasi nume. blum.gif
Nessie
CITAT(daconst @ 01-08-2006, 02:41 PM) *
Lion e doar seful! blum.gif Adica se ocupa de probleme, de ce trebuie rezolvat, de imbunatatiri etc astfel incat sa ne fie noua bine! grin.gif
aki
CITAT(Nessie @ 01-08-2006, 02:45 PM) *

Lion e doar seful! blum.gif Adica se ocupa de probleme, de ce trebuie rezolvat, de imbunatatiri etc astfel incat sa ne fie noua bine! grin.gif

E barbat nu? blink.gif
daconst
CITAT(Nessie @ 01-08-2006, 03:45 PM) *

Ok,am inteles! biggrin.gif
Sa traiti sefu! salut.gif
Tulip
CITAT(Nessie @ 01-08-2006, 03:22 PM) *

CITAT(Tulip @ 01-08-2006, 03:21 PM) *
Hmmm.....nu stiu ce am facut... sorry.gif doh.gif
Ce s-a intamplat? Eu iti vad poza eusa_think.gif

Experimentez si eu pe aici biggrin.gif biggrin.gif vorbeam de atasament smile.gif
michelle
test pt poza
Tulip
cheer.gif Ai reusit,Miha!!Cum ai facut? blushing.gif
michelle
Selectezi o poza cu browse si apoi apasa butonul Adauga acest atasament
aki
CITAT(michelle @ 01-08-2006, 03:30 PM) *

test pt poza

Ti-am vazut si eu pozele cheer.gif
nusarich
fetelor, as pune poze dar n-am! adica am poze cu motanul, dar pe astea nu le vreti, ma vreti pe mine... biggrin.gif
o sa incerc sa-mi fac niste poze si apoi le pun pe site, sa nu va speriati...
cadouri n-am prea primit, am primit bani si o sa merg sa-mi iau cadoul
Monic
floare.gif floare.gif floare.gif
Bine v-am gasit!!!
himere2005
da may, vezi ca misuna baieti pe aici pe forum, mai ales la subiectul sex si toate cele, ca dieta nu-i de ei, dar nu cred ca-s babuini lol.gif
michelle
Ce poza frumoasa, Tulip! Si printesa ta e dulce foc wub.gif

monic, bine ai venit!! cheer.gif
Ramo
Buna fetelor!Da ati scris, nu gluma. Eu nu de mult am ajuns acasa. Sunt cam obosita. M-am trezit la 6 azi dimineatza. dry.gif Nu obisnuiesc sa fac asa ceva. Ma duc acum sa bag o tura de haine la spalat.
Nessie
Dati click pe poza sa o vedeti mare.
Tulip
CITAT(Nessie @ 01-08-2006, 04:29 PM) *

Tot asa-i... sad.gif
iepurash
CITAT(Tulip @ 01-08-2006, 05:37 PM) *

CITAT(Nessie @ 01-08-2006, 04:29 PM) *

Tot asa-i... sad.gif

se vede mai maricica...se intelge f bine!
Sunteti 2 printese give_rose.gif
aki
pupic.gif Foarte frumoase ambele.Pupici pentru fete pupic.gif
himere2005
voi mai aveti planuri in august michelle? sau gata concediul?
michelle
CITAT(himere2005 @ 01-08-2006, 04:49 PM) *

voi mai aveti planuri in august michelle? sau gata concediul?

Am vrea vreun week-end la munte, dar sa vedem..
Voi? Ce planuri aveti? Cum mai este Bia?
himere2005
vad ca dana nu mai e pe aici, cred ca deja s-a dus sa comande costumul de ginerica pentru copilas biggrin.gif
aki
CITAT(himere2005 @ 01-08-2006, 04:51 PM) *

vad ca dana nu mai e pe aici, cred ca deja s-a dus sa comande costumul de ginerica pentru copilas biggrin.gif

Himere e al tau?Frumos ingeras give_rose.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 01-08-2006, 05:51 PM) *

Figura esti,Himere,ma faci sa rad singura prin casa biggrin.gif

Am calcat si spalat 2 randuri de lenjerii,ramase de la musafiri si trebuie sa ma apuc de bagajele pt Ro.Sotul vrea sa plecam de vineri,dar eu nu prea am tragere de inima.Nu stiu de ce,poate ca vad cozile de la vama si n-am nervi. sad.gif

Tulip,nu stiu la care sa ma uit mai bine...de frumoase ce sunteti.Si tu si Timea...bine ca nu va pot deochia. biggrin.gif
May
himere daca nu sunt babuini nu ma intereseaza lol.gif

aki e fetitza, Bia biggrin.gif

Aveti aici o poza cu spatele meu gol, ca sa urmez exemplul lui crengu blushing.gif ( eventualele dungi sunt de la sutien caci de abia mi-l scosesem)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pakatosu/det...jpg&.src=ph
himere2005
ce sexy esti may
bine ca baietii de pe aici prefera shorturile slipilor, sa fie mai decenti, ca altfel....sper ca intelegi ce vreau sa spun doh.gif biggrin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.