va pupic pe toate.
Am aparut si eu pe sarma de luni, dar mi-a luat 3 zile sa va citesc din urma. Mi-a fost dor de voi toate
Eu ce sa va spun, am avut acasa 4 zile de cosmar, n-am dormit aproape deloc din cauza stresului si a grijilor. Taticul a fost ff bolnav cat am fost acasa, mi-a fost frica de ce e mai rau, si lui la fel, n-a dormit toata casa. M-am distrus. Noroc cu mama care e foarte puternica si m-a certat tare cum ca nu ma recunoaste si sa nu ma mai auda ca ma necajesc chiar atat de tare si ca ma distrug, ca toate se vor rezolva cumva, nu are rost sa ma nenorocesc. In fine, are si ea dreptate, dar prea a fost perfecta viata mea pana acum si socul a fost foarte puternic. Pt cele care nu stiti, sapt trecuta am aflat ca tata are cancer la vezica care s-a extins deja si pe prostata.

. Deci au fost 4 zile naspa rau. Acum tata va face tratament si sa speram ca totul va fi bine. Dar incerc sa ma pregatesc sufleteste pt orice eventualitate. Asta e viata, mi se rupe inima dar trebuie sa accept ca nu sunt Dzeu sa-l fac bine si sa-i dau vointa...
Am fost si la intalnirea de 10 ani, pozele inca nu le-am primit dar cum le primesc promit sa vi le arat. M-am simtit bine cu colegii, majoritatea dintre noi nu ne-am schimbat, ne-am maturizat noi asa un pic dar toti au realizat ceva si ma bucur mult pt ei. La ora de dirigentie m-am dus imbracata in costumas iar la chef intr-o rochia neagra scurta... a fost o alegere de ultim moment, initial vroiam sa imbrac altceva. Se pare totusi ca am fost inspirata, majoritatea au venit intr-o tinuta asemanatoare.
Am avut si o surpriza destul de neplacuta. V-am spus ca de la socul cu tata nu mi-au venit rusii. Ei, ce bucurie pe capul meu, in toiul petrecerii m-au apucat bucuriile cu o intensitate demna de toata coma, ca n-aveam la mine nici un tampon
Vreau sa va spun ca cu
Danuta nu m-am intalnit la vama, desi m-am uitat dupa ea
As avea o gramada de comentarii de facut pe baza discutiilor, dar... ar fi prea multe de spus.
Dar vreau sa stiti ca sunt la curent cu tot ce s-a scris si va urmaresc in continuare.
Oare ce-o fi cu Honey ca pe ea n-am vazut-o aproape deloc. Ce-o fi cu ea? Voua chiar nu v-au lipsit pupicurile ei de fiecare dimineata? ca mie mi-e dor de ea.