Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
alina
o poza cu inelul meu de logodna.
Tulip
Alina,concediu placut!te asteptam cu pozeeeee!

lol.gif lol.gif
http://www.gumicsizma.hu/picture/n_1105299385.jpg
alina
multumesc tulip.o sa va pun si poze.apropo de pisici....eu as putea fi aia blonda lol.gif lol.gif lol.gif haioasa rau poza.
michelle
Foate frumos.. cand ai nunta?
Ella79
Mancarea chinezeasca nu area foarte rea la gust, dar avea un aspect.... bad.gif bad.gif

De maine vin la birou in slapi. Ca sa ma simt mai aproape de mare. biggrin.gif
alina
in 2008.pana atunci mai avem de rezolvat unele probleme financiare,ca nu as vrea sa-mi faca altcineva nunta.vrem sa o facem din bani nostri.cine stie poate reusim la anu` sa o facem. smile.gif

eu acum plec sa-mi termin bagajul.nu o sa mai am timp sa intru pana plec.
va pup pe toate. pupic.gif
Ella79
CITAT(alina @ 09-08-2006, 03:15 PM) *

in 2008.pana atunci mai avem de rezolvat unele probleme financiare,ca nu as vrea sa-mi faca altcineva nunta.vrem sa o facem din bani nostri.cine stie poate reusim la anu` sa o facem. smile.gif

eu acum plec sa-mi termin bagajul.nu o sa mai am timp sa intru pana plec.
va pup pe toate. pupic.gif

Concediu placut!!! Sa te odihnesti, distrezi, bronzezi si sa nu depaseti punctele prea tare! biggrin.gif
Pisik
cu 2 chestii bune m-am ales din ingrasare: celulita e mai putin vizibila si am si eu sani acuma, ca nu mai aveam deloc; nu pot sa le pastrez dar sa slabesc?
himere2005
am renuntat zilele astea la sport in favoarea frecarii gresiilor, faiantei si curatarii gemurilor. o placere, nu alta.
nu dau la nimeni lol.gif lol.gif
Pisik
am observat ca la servici imi e mai foame decat acasa, de ce oare?
Ramy
CITAT(Pisik @ 09-08-2006, 03:39 PM) *

am observat ca la servici imi e mai foame decat acasa, de ce oare?

Mie mi se intampla exact invers wacko.gif Sper sa reusesc azi sa scap cu bine blushing.gif

himere2005, ce iti seamana puiutzul !!!!! smile.gif Sa te bucuri de el si cu el floare.gif
Ella79
CITAT(himere2005 @ 09-08-2006, 03:37 PM) *

am renuntat zilele astea la sport in favoarea frecarii gresiilor, faiantei si curatarii gemurilor. o placere, nu alta.
nu dau la nimeni lol.gif lol.gif

Nu vii si la mine daca tot ai deprinderi din astea? lol.gif lol.gif
Deea
pupic.gif fetele

Iar am de citit o gramada.. noroc ca-mi place smile.gif
Himere o sa caut cat mai multe optiuni cand o sa ma angajez, am lucrat pana acum in domenii diferite si studiile le-am facut tot in domenii diferite. In principiu mi-ar placea sa lucrez in publicitate. Daca nu gasesc ceva bine platit o sa prefer sa mai stau acasa, decat sa ma duc pe 10 mil mai bine stau acasa si iau 8.
Miha, din toamna incep sa-mi caut...cine stie cand o sa-mi gasesc ceva de lucru, sper ca de la inceputul lui 2007 sa lucrez iar.
Dany te invidiez ca stai la curte...tare mult mi-ar placea sa am curtea mea sa nu aud tocurile vecinei de deasupra si nici cand deschide apa vecinul de la 3 etaje mai sus.
Nana casa de piatra!
May f. draguti ochelarii!

mai citesc si revin...

aaaa..uitase... cea mai eficienta dieta.... faceti un copil si o sa va ocpue tot timpul; eu abia acum mananc de pranz; sper sa apuc sa mananc sa nu cumva sa ma cheme la raport Alexia baby.gif

pupici
Monic
va pupic pe toate.
Am aparut si eu pe sarma de luni, dar mi-a luat 3 zile sa va citesc din urma. Mi-a fost dor de voi toate kiss.gif kiss.gif
Eu ce sa va spun, am avut acasa 4 zile de cosmar, n-am dormit aproape deloc din cauza stresului si a grijilor. Taticul a fost ff bolnav cat am fost acasa, mi-a fost frica de ce e mai rau, si lui la fel, n-a dormit toata casa. M-am distrus. Noroc cu mama care e foarte puternica si m-a certat tare cum ca nu ma recunoaste si sa nu ma mai auda ca ma necajesc chiar atat de tare si ca ma distrug, ca toate se vor rezolva cumva, nu are rost sa ma nenorocesc. In fine, are si ea dreptate, dar prea a fost perfecta viata mea pana acum si socul a fost foarte puternic. Pt cele care nu stiti, sapt trecuta am aflat ca tata are cancer la vezica care s-a extins deja si pe prostata. sad.gif . Deci au fost 4 zile naspa rau. Acum tata va face tratament si sa speram ca totul va fi bine. Dar incerc sa ma pregatesc sufleteste pt orice eventualitate. Asta e viata, mi se rupe inima dar trebuie sa accept ca nu sunt Dzeu sa-l fac bine si sa-i dau vointa...
Am fost si la intalnirea de 10 ani, pozele inca nu le-am primit dar cum le primesc promit sa vi le arat. M-am simtit bine cu colegii, majoritatea dintre noi nu ne-am schimbat, ne-am maturizat noi asa un pic dar toti au realizat ceva si ma bucur mult pt ei. La ora de dirigentie m-am dus imbracata in costumas iar la chef intr-o rochia neagra scurta... a fost o alegere de ultim moment, initial vroiam sa imbrac altceva. Se pare totusi ca am fost inspirata, majoritatea au venit intr-o tinuta asemanatoare.
Am avut si o surpriza destul de neplacuta. V-am spus ca de la socul cu tata nu mi-au venit rusii. Ei, ce bucurie pe capul meu, in toiul petrecerii m-au apucat bucuriile cu o intensitate demna de toata coma, ca n-aveam la mine nici un tampon sad.gif
Vreau sa va spun ca cu Danuta nu m-am intalnit la vama, desi m-am uitat dupa ea tease.gif
As avea o gramada de comentarii de facut pe baza discutiilor, dar... ar fi prea multe de spus.
Dar vreau sa stiti ca sunt la curent cu tot ce s-a scris si va urmaresc in continuare.
Oare ce-o fi cu Honey ca pe ea n-am vazut-o aproape deloc. Ce-o fi cu ea? Voua chiar nu v-au lipsit pupicurile ei de fiecare dimineata? ca mie mi-e dor de ea.
Gigelu
multumesc Miha de lamuriri si scuze ca am intrebaqt ca prostul a doua oara punctajul laptelui condensat.am sa il pun 2 cutiute la 0,5p.
pana acum am 10p mancate yahoo.gif

am calculat cu calculatorul (cel trimis de tine,Miha pupic.gif ) si sunt ff suparata. daca e sa calculam drastic, 100g pepene rosu are 0,48p. blink.gif .....asa ca, dat fiind faptul ca tocmai ma lupt cu 1kg de miez de pepene, am sa il punctez cu 5p wink1.gif
Gigelu
Pisik, tu ma intrebai de ce folosesc laptele condensat in loc sa mananc ceva.
ei bine, nu pot bea cafea fara lapte si apa in ea, ca imi vine greata.
deobicei beau 2 cafele la servici;una dimineata cand ajung si una la ora 13.30, in timpul pauzei de masa.iar intr-o cana imi pun 3 cutiute blushing.gif
astazi am baut 3 cafele fiindca de dimineata aveam o durere de cap crunta; mi-am luat tensiunea si blink.gif 80 cu 40 wacko.gif iar de la piafen nu mi-a trecut.
acum e ceva mai bine sorry.gif
Ella79
Gata, am plecat la frappe cu fetele. grin.gif
himere2005
te invat un truc deea, eu, ca sa nu ramin nemincata in primele luni, mincam peste copil in timp ce-l alaptam lol.gif
michelle
Monic, bine ai revenit! Abia astept pozele..
Honey e si ea pe aici, dar intra mai rar.. Te asteptam mai des, Honey give_rose.gif

gigelu, nu poti sa treci pe ceai verde?

deea, cat de des ii dai sa pape?

O seara faina, Ella!
Tulip
Monic,ma bucur ca ai revenit pupic.gif
Deea,nici eu nu prea aveam pofta de mancare in primele luni,dar degeaba...nici macar un gram nu s-a dus de pe mine doh.gif
Am papat si stau linistita,singurica...a aparut mama,ca ea vrea s-o duca pe Timea la plimbare...hehe...sotul inca n-a venit,asa ca...let's talk grin.gif
Monic
Chiar, Tulip, ce ai gatit bun azi ca nu ne-ai spus...
Miha, pana la urma ai acoperit tava cu ceva pana s-au patruns legumele?
Himere, daca mai ai forta te astept si la mine. Macar la curatat spatele aragazului, te rog. pana atunci am eu grija de cea mica

apropos de pofta de sex la barbati. blushing.gif
May, pot sa ti-l pun pachet pe al meu, ca eu nu prea razbesc biggrin.gif
Eventual vorbesc cu Himere si-i punem pachet si pe al ei lol.gif
himere2005
mai, dar mie nu imi place sa fac chestiile astea, dar aseara m-au apucat toti nervii ca nu vrea sotul sa ma ajute si el cu ceva, si, vrind nevrind trebuie facute si astea, nu spun ce mizerie era blushing.gif . oricum, mai am.

da, eu la uka il trimit, ca nu cumva sa fie may prea ocupata si sa se intoarca tot in forta lol.gif
michelle
Nu am acoperit tava, si nici nu am mai pus apa. Ca sa nu se lipeasca pestele de tava, neavand folie de aluminu, am folosit foaie de copt (din aceea de hartie lucioasa) si a iesit perfect! Se lasa la foc mic.
Ca ingrediente am pus boabe de mustar si busuioc, ca atat aveam in casa. As mai fi pus si oregano..
Deasupra legumelor am stors juma de lamaie.
Monic
Ar trebui sa-l faci cumva sa inteleaga ca e si responsabilitatea lui nu doar a ta. Eu, anul trecut cand eram la inceput am facut vreo daou crize de isterie blushing.gif ca nu mai stiam pe ce sa pun mana si el statea si se uita la calculator. M-a apucat plansul si n-am mai vorbit cu el de nervi. S-a simtit saracul, ca de atunci ma ajuta la toate. Atunci i-am explicat ca si eu stateam acasa la mama mai mult cu mainile la san, dar acum ca suntem singuri noi doi ar trebui sa ne impartim responsabilitatile ca e prea mult pt mine dintr-o data sa tin toata gospodaria si el sa ste. Si a inteles... grin.gif
Si acum se mai fofileaza daca-i spun ca ar trebui sa faca asta si asta, dar m-am prins de0o smecherie: ii spun direct ce trebuie sa faca si cand(adica acum, nu peste 1 ora sau un an)
Tulip
Monic,am scris,n-ai fost tu atenta blum.gif Am facut supa de rosii,(pentru prima oara in viata mea galustele din gris nu au iesit tari ca piatra grin.gif ) si o salata maaaare.
M-am saturat sa tot strang jucarii si diverse chestii de prin casa grin.gif doh.gif
michelle
Si eu sunt de parere ca ar trebui sa il faci sa inteleaga ca trebuie sa va impartiti si sarcinile gospodaresti.
La noi, el spala (el statea in apartament de 2 ani si stia care e treaba cu masina de spalat, asa ca de ce sa ma bag eu sa o stric? grin.gif ), el da cu aspiratorul, iar in bucatarie curata, toaca.. Iar la cumparaturi am mereu incredere il el. Scapa de sarcini daca are de lucru la ceva, dar daca se uita la tv sau se joaca... tease.gif il chem la aparat
himere2005
ce ma asteapta grin.gif tot spunea dana ca am energie laugh.gif
michelle
Tulip, ai fetita mare.. Acus incepe sa croiasca hainute la papusi grin.gif
himere2005
pai...dimineata se trezeste tirziu, de la munca vine pe la 7-7.30 el cica vrea sa manince, sa se odihneasca putin ,are de invatat la calculator (cred ca se uita la poze cu gagici)...se face 10-11 seara si cica ii este somn. iar in we doarme prea mult. cind ne-am casatorit el era ordonat, eu nu...pe parcurs s-au cam inversat rolurile.
Tulip
Si sotul ma ajuta...daca-i cer..intr-adevar trebuie sa fiu tot cu gura pe el grin.gif dar pana ajunge el acasa,eu am terminat cu toata treaba,asa ca mare lucru nu are de facut....eh,eventual duce gunoiul lol.gif
himere2005
chestiile cele mai naspa de facut mi se par mizeria de linga aragaz si geamurile. astea le-am pastrat la urma biggrin.gif

si calcatul lenjeriei. voua?
Tulip
Himere,eu as fi tot cu gura pe el mad.gif mad.gif Cred ca-s destul de cicalitoare laugh.gif
himere2005
eu tot i-am spus, dar sa tip nu sunt genul, eu evit-din copilarie se tipa la noi in casa, iar el are o voce puternica...se sperie fata. de multe ori zice ca ma ajuta, tot amina, iar cind ma ajuta, nu face cum trebuie. de ex. gresia noastra de la bucatarie, avind striatii, nu e lucioasa (asa am luat apartamentul), intra mizeria si intepeneste acolo.bine, daca am intretine tot timpul, ar fi altceva...nu merge dat doar cu pamatuful, trebuie frecat pe jos doh.gif el vrea doar sa dea putin cu pamatuful si gata
Monic
si eu l-as pune sa mai faca una-alta prin casa. Daca are familie sa aiba si responsabilitati . Faptul ca munceste si are servici nu e pretext. Ar trebui sa faceti anumite lucruri impreuna, sa-l pui sa curete legume cat timp pregatesti mancarea, sau sa mature si tu sa speli pe jos... gaseste tu ceva. Si stai cu gura pe el. Gandeste-te ca asa cum il cresti baby.gif acum asa o sa-l ai pe viitor. blum.gif Chiar daca-l pui la lucruri marunte si nu face cum trebuie, lasa-l sa faca si sa se chinuiasca grin.gif Fii rea mad.gif , fii barbata acum, ca pe urma sa nu ajungi femeia lui de serviciu/menajera grin.gif
himere2005
si mama, femeie de moda veche, cica eu sunt de vina ca nu e casa luna cind vine el si mincarea calda doh.gif
cred ca v-am plictisit destul, poate-l dau totusi pe brazda. in seara asta voi fi mai insistenta devil.gif

va mai citesc diseara, se trezeste cred bia, ii dau sa manince si plecam la plimbare laugh.gif
Tulip
parerea mea e ca nu se poate sa te ocupi si de copil,si de casa,si de sot,si de tine,fara ajutor,si sa fie totul perfect...
himere2005
asta cam asa e, mereu ramin descoperita pe cite un plan si incerc pe parcurs sa contrabalansez :mellow:
May
Sunt terminata ca o baterie sad.gif m-am intors de abia la 1.30 pe langa casa, nu acasa. Am fost apoi la atlasib sa pun invitatia si nesimtitul ala mi-a cerut 6 euro in loc de 3. Mi s-a parut ciudat dar eram mult prea obosita sa mai cer explicatii... am presupus ca s-a scumpit... si cand ajung acasa si ma uit pe chitantza, erau facturati doar 3 euro. Asa ca l-am sunat si l-am facut albie de porci, nu pt bani ci pt ca nu imi place sa fiu pacalita. L-am amenintzat ca o sa sun la agentie in Romania si ii fac plangere si de abia atunci a inceput cu scuzele si implorarile sa nu ii fac acest rau si bla bla bla. I-am zis ca daca ii trebuiau 3 euro putea sa imi ceara ca un cersetor pe strada nu sa ma fure. A ramas sa trec pe la agentie sa imi iau banii inapoi dar sunt prea rupta... nici mancare nu am facut... nu stiu ce sa fac dry.gif .

In drum spre casa am luat cremwrusti si cascaval ras ca sa fac reteta lui ramo, paine si un deodorant Nivea. Ajung acasa si socra-miu repede ca o baba barfitoare : ce ai luat? Zic eu sec: paine. Si el: pai se vede ceva roz prin plasa, ala ce e? Era deodorantul dar ii zic: sunt tampoane lol.gif S-a schimabt putin la fatza si s-a retras tacut. Ma enerveaza sa imi tina cineva socoteala la ce cumpar dry.gif

Am intrat si intr-un magazin de hainutze azi... desi nu aveam prea multi bani dar macar sa vad ce mai e nou... am zarit un model de fusta super dar nu aveau marimea mea 48.. zic hai sa incerc un 46 macar sa vad cum imi sta chiar daca nu o sa pot inchide fermoarul. Culmea e ca ma incapea perfect huh.gif dar imi era atat de larga in talie sad.gif . Pe solduri imi venea bine dar la talie imi era super mare. Cand am venit acasa am probat ultima fusta pe care mi-o luasem luna trecuta si care era 48 ... imi statea ca naiba, priviti tease.gif

Imagine

Acum ar cam fi timpul sa fac mancare... sunt rupta... nu mai imi trebuie sex o saptamana doh.gif
Monic
Ok May, am inteles aluzia, atunci aman sa-l fac pe iubi pachet si sa ti-l trimit.
himere2005
sa ne spui cind vii cu forte proaspete may biggrin.gif
Monic
Himere, si prietenul meu lucreaza pana seara tarziu, dar tot imi face cumparaturile grin.gif
Vai ce ma laud, sper ca din toate astea ati inteles cat de lenesa sunt blushing.gif
himere2005
vroiam sa va intreb de H. am intrat sa o salut. ea are impresia ca ea a determinat plecarea noastra. aveti idee de ceva? cred ca s-ar simti tare binevenita printre noi, numai sa o chemam.

gata, plec. pupici
Monic
CITAT(himere2005 @ 09-08-2006, 04:24 PM) *

vroiam sa va intreb de H. am intrat sa o salut. ea are impresia ca ea a determinat plecarea noastra. aveti idee de ceva? cred ca s-ar simti tare binevenita printre noi, numai sa o chemam.

gata, plec. pupici

cine e H ca nu mai inteleg nimic
May
H e highlight, Roxana smile.gif

Nu am mai citit pe dincolo ca sunt mai mereu pe drumuri, dar de unde pana unde crede ea ca a determinat plecarea noastra? Noi am plecat pt ca nu ne mai lasau sa vorbim despre orice la neuroni. Eu, una, o simpatizez si nu m-ar deranja sa o chemam.
Nessie
CITAT(himere2005 @ 09-08-2006, 05:24 PM) *
gata, plec. pupici
Poate daca incercati voi va veni. Eu am discutat cu ea si a zis ca se simte bine acolo unde este! Ii respect decizia, dar o astept cu drag daca se hotarasete sa ne viziteze. hug.gif Eu zic ca asa a fost mereu: cine a vrut a venit! Tota lumea e binevenita!
Nessie
CITAT(Monic @ 09-08-2006, 05:22 PM) *
Himere, si prietenul meu lucreaza pana seara tarziu, dar tot imi face cumparaturile grin.gif
Vai ce ma laud, sper ca din toate astea ati inteles cat de lenesa sunt blushing.gif
Cu al meu e tereoare la cumparaturi. doh.gif Vrea sa vina cu mine ca nu ii place sa ramana singur acasa si nici mie nu imi place sa ma duc singura, dar de cum pune piciorul in magazin il apuca durerile de cap si nervii! Plecam de cele mai multe ori si fara sa cumparam tot ce vroiam si cu capsa pusa!
ramonavlas
Am ajuns si eu acasa. Am crezut ca nu va mai termin de citit. Imediat ar trebui sa ma duc la dentist sa imi fac dintele ala nenorocit pe care la-m rupt putzin cu "ajutorul" unei nectarine. Trebuie sa sun la ora 19 sa vad daca ma poate lua acum, daca nu, dimineatza.

Azi am mancat la servici o salata pe care mi-am pregatit-o aseara.
- 1 crenvusti pui Campofrio - 1.6;
- 80 gr sunca slaba - 2;
- 1 ou - 2;
- 30 gr cascaval vegetal - 3;
- 1 wasa - 0.5.
- rosie, 2 castraveti.
Si am mai mancat un pachet de grisine cu putine calorii - 1.1 si 3 nectarine.
Deci, pana acum am....11.2 din 22. Cand am venit de la servici, acum 30 de minute, am bagat un bol de pepene. L-am terminat. Dupa ce ies de la dentist merg la piatza sa mai iau unul.

Pisik, eu cand aveam 109 kg, eram posesoarea unor sani.......mor dupa ei. Aveam masura D. Acum am C.

Eu ma gandeam aseara cum va fi cu dieta la mare. Sunt innebunita dupa porumb, si ma intrebam cam cate puncte ar avea unul. O sa ma mai gandesc ce imi place sa mananc la mare si o sa va mai intreb, sa nu imi fac de cap prea tare.
peach
Mey iar pui poze sexy pe site :-)) Felicitari pentru pierderea in cm grin.gif

Multumesc tuturor care mi-au raspuns la mesajul cu crema de vergeturi floare.gif

sa sa va mai inebunesc cu inca una: de la ce naiba vine: ain't in engleza ?
I ain't gonna live forever
Nessie
May cheer.gif felicitari!! Scum ti-am vazut postul (si chiloteii grin.gif ) Poate la kg esti la fel, dar ai facut miscare mai multa si de asta ai slabit!! floare.gif

Bine i-ai facut aluia la telefon! salut.gif Imi pare rau ca ai parte numai de oameni cah sorry.gif

CITAT(peach @ 09-08-2006, 06:25 PM) *

Mey iar pui poze sexy pe site :-)) Felicitari pentru pierderea in cm grin.gif

Multumesc tuturor care mi-au raspuns la mesajul cu crema de vergeturi floare.gif

sa sa va mai inebunesc cu inca una: de la ce naiba vine: ain't in engleza ?
I ain't gonna live forever
Din cate stiu eu e un regionalism si nu e corect din punct de vedere gramatical, dar in vorbirea libera merge.
ramonavlas
M-am gandit totusi sa mai mananc ceva acum sa nu ma apuce mai tarziu foamea. Mia-m facut cotlet de porc la gratar, din nou. Diseara cand vin de la dentist, postez tot meniul. Sa nu ma mai lasati sa scap fara sa postez asa ceva K? Promitetzi?
Oare Uka, ce o mai face?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.