Hai sa incerc sa scriu cate un comentariu .....SA NU MA BATETI DACA SCRIU AIUREA SAU UIT PE CINEVA !!!!!!!
Ina...super bancurile !
Ramy...multa bafta in decizia luata !!!
Peach....si eu vreau o crema din aia.....ma uit maine ce avem noi in magazin....Daca gasesti tu ceva bun,spune-mi si mie ,te rog !!! In legatura ci "ain´t"...asta e americana,nu engleza si e prescurtarea de la "i am not".M-am distrat tare la descrierea cadourilor "pretioase" primite de la socra

.Sper sa nu te superi !
Paula....bine ca nu ai luat apartamentul !!!! Si eu am stat la ultimul etaj cand eram in tara si...stiu cat am tras.Aplauze din partea mea pentru abtinere !!!!!
Ella....vreau si eu in concediu !!!!!!!!!!!!!!!!! Te invidiez !!
Gigelu...ma bucur ca iti merge mai bine !! Sa-ti traiasca barbatul !!!!!!
Alina ...concediu placut si felicitari pentru inel !!
Monic....si mie imi lipseste Honey tare,tare mult !!! Habar nu am ce e cu ea! Cu programul meu de la job nu am reusit sa o mai sun si imi e foarte rusine !!!! Merit bataitza!Sanatate multa,multa tatalui tau !!!!!! Sunt sigura ca va fii bine !!!
Crengu....spuneai de dureri de cap......eu le tratez cu o cafea ffff tare in care pun cateva ( mai multe ) picaturi de concentrat de lamaie ( sau sucul de la 1/2 lamaie ).Are un gust ...bleeaahhh...dar ajuta !!!!!
Himere...in locul tau as sari cu gura pe sotul tau !!! Tu mai ai rolul de mama,nu ?De calcat lenjerie sa nu aud !!!!!!!!!!!!! Noi avem doar lenjerii care nu se calca .Am calcat destul la ele cand eram in tara !!! Acum s-a terminat !
May...super chestia cu fusta !!!!! am patit si eu la fel : era o fusta la reducere ( de la 39,95 € la 10e...marimea 36.....ma gandeam ca nu intru in ea ...si surpriza !!!!!!! ).Cred ca il trimit si eu pe Dirk la tine....macar din cand in cand....sau la Uka
Monic...parca am fii surori

.Si eu fug in pauza de pranz ( cand am timp) sa vad ce mai gasesc la reducere !!
Uka.....pai cum s-a terminat ????????????? Nu vroiati sa mai vb pe 19 despre toate ??????????????
Tulip...super dulce ingerasul tau !!!!!!!!!!!!
Ramo...daca tu nu stii ce vrei...noi de unde sa stim ????? Oricum..gandeste,cantareste,iar gandeste......Dar. fa toate astea la absoult ...daca se poate !!!!!!!!!!! TU trebuie sa stii ce vrei ,ce poti,ce iti doresti,ce poti sacrifica,etc.
Ella...la ce meci te uiti( sau te-ai uitat deja ) ???
Luchi...nu stiu daca ai scris cine esti sau daca ai mai scris la noi , la WW , dar ...esti tare haioasa !!!!!!!
Dylly....cand vii inapoi ????????? Imi e dor de comentariile tale funny...si de cele cand esti nervoasa sau stresata !!!!!
Sper ca nu am uitat pe nimeni !!!!! Daca da....scuzeeeeeeeee !!!!