Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
himere2005
tulip, alandana, nusa...va asteptam cheer.gif
Pisik
Neatza!
Am ajuns si eu f matinal la servici, diseara ma intalnesc cu 2 prietene dragi, e ziua uneia din ele si trebuie sa le dau si invitatiile. Sper sa fiu mai cuminte ca ieri. Am inceput cu "marele" meu dejun de 8p (de luni gata, ca termin cu pastilele), pt pranz am pui de 3p cu salata si exquisa fructe - 2p si pepene verde, care sper sa ma tina sa nu pap tampenii diseara
Pupici dulci si o zi frumoasa!
emu
CITAT(himere2005 @ 10-08-2006, 12:32 AM) *

- ce tentatii culinare sunt in usa?
- cit de bine te-au primit oamenii, stiind ca esti rominca? au vreo retinere fata de noi?
- cred ca poti trai un trai decent acolo fara prea mari eforturi, ma insel? adaica iti mai ramin cred si alti bani, dupa ce platesti facturile grin.gif

hmm eu nu prea ma impac cu mancarea de fast food, asa ca nu ma tenteaza; au in schimb o chestie ca un salam foarte foarte subtire (de grosimea unui creion sa zic) si picant, as manca d'ala tot timpul (slim jim ii zice), e cam scump la puncte... asa ca ma abtin. La capitolul dulciuri stau nasol rau de tot... trebuie sa ma feresc de raioanele cu gogosi glazurate, cu scortisoara, ciocolata si alte minunatii de-astea ne-bune biggrin.gif Inghetata la fel, e diferita de ce stiam eu in romania... aici o fac cu lapte, e muuult mai buna )).gif Ma mai gandesc si mai spun mai incolo

n-au ei nici o treaba cu romanii, mie mi-era sa nu zica ca-s mexicanca lol.gif na, daca se prinde bronzul de mine si nu se mai duce )).gif Nu m-a tratat nimeni diferit de ceilalti, in nici un mod mai special in bine sau in rau. Majoritatea sunt foarte draguti si respectuosi (nu numai fata de mine) si foarte sociabili... eu nu mi-s obisnuita cu asa ceva, dar ma adaptez repede ca-mi place tare smile.gif

ca sa traiesti aici trebuie sa muncesti, sistemul de ajutor social nu e la fel ca in europa, daca nu ai grija de tine guvernul mai mult ca sigur ca n-o sa aibe. In mare parte e foarte bine ca se procedeaza asa, ne scuteste de taxe pe noi "contribuabilii" (tva-ul in carolina de nord variaza intre 2% si 7%, unele produse de baza nu au taxa, in schimb taxa pe viciu, alcool si tigari, e foarte ridicata, aici un cartus de marlboro e 23 $, in alte state ajunge la mai mult; in fine, difera sistemul de taxare de la stat la stat, in tennesee de exp n-au taxe pe venit, in schimb au pus pe mancare)... din ce am aflat pana acum nu primesc ajutor social decat cei incapabili de munca (si nu ma refer la cei care se pot deplasa in carucior la munca); de pensionari nu stiu exact... unii traiesc din ajutor social, altii (ceea ce-i si de preferat) din pensie privata, nu e o limita max de varsta pana la care pot lucra, asa ca multi inca mai fac part time la fast fooduri, hipermarketuri si alte joburi mai lejere dpdv al solicitarii fizice sau psihice, ca sa nu se atinga de pensie; in cazul concediului de maternitate stiu un caz (asta e extrem) in care o tipa si-a programat nasterea in ziua x la ora y, si s-a intors la munca a doua zi ca avea nu stiu ce intalnire importanta la compania la care lucra; alt exp ar mai fi cumnata mea care a nascut acum o luna, si-a luat concediu fara plata si se gandeste sa se intoarca la munca in 2-3 luni! -- legea federala spune ca-ti poti lua concediu, fara plata, si angajatorul nu te poate concedia in timpul asta.

Am incercat sa fiu cat de cat coerenta, intelegi tu smile.gif

lol luchi , am la munti aici )).gif timp sa am si chef de ei biggrin.gif

CITAT(Pisik @ 10-08-2006, 01:30 AM) *

Neatza!
Am ajuns si eu f matinal la servici, diseara ma intalnesc cu 2 prietene dragi, e ziua uneia din ele si trebuie sa le dau si invitatiile. Sper sa fiu mai cuminte ca ieri. Am inceput cu "marele" meu dejun de 8p (de luni gata, ca termin cu pastilele), pt pranz am pui de 3p cu salata si exquisa fructe - 2p si pepene verde, care sper sa ma tina sa nu pap tampenii diseara
Pupici dulci si o zi frumoasa!

Buna si tie smile.gif

Eu cred ca ma duc la culcare

Sa aveti o zi buna fetelor si fara excese wink1.gif
luchi
Emu, asa mi-e dor de muntii mei de-acasa...(Ceahlaul wink1.gif )

Ella, ai venit in slapi astazi la birou? laugh.gif Hai ca mai avem un pic!
himere2005
sa fii tare pisik, sa nu cedezi la tentatii. eu zic ca kg pe care le ai, repede le-ai pus, repede le dai jos, numai sa vrei.
luchi, tu din ce oras ne scrii?
luchi
beach.gif de la malul marii
Pisik
CITAT(luchi @ 10-08-2006, 08:43 AM) *

beach.gif de la malul marii

Norocoaso!
himere2005
si tu unde ziceai ca pleci in concediu luchi?

vreau sa va spun, ca dupa prestatia mea de aseara, sotul meu e terminat lol.gif
luchi
blushing.gif exista avantaje si dezavantaje.
Pisik, tu cum te mai simti? S-au vindecat arsurile?
himere2005
emu, iar nu poti dormi?
probabil ca tu esti mai plimbata prin lume, ti se pare mai bine in usa decit in europa?
Pisik
CITAT(luchi @ 10-08-2006, 08:51 AM) *

blushing.gif exista avantaje si dezavantaje.
Pisik, tu cum te mai simti? S-au vindecat arsurile?

Da, cat de cat e mai bine, inca ma cojesc in disperare, sunt ca un leopard si pe fata si pe piept dar sunt mult mai bine
Eu daca as putea m-as muta la mare, iubesc marea efectiv!
himere2005
eu m-as muta la munte. as putea sa fac trasee....iar ma faceti sa visez biggrin.gif

ramy, chiar seman cu bia?
himere2005
luchi, te rog sa mai treci si pe la subiectul casa si gradina ca as avea nevoie de sfaturi
Ramy
Buna dimineata !!!

M-am sculat f bine dispusa, sper sa ma si tina blushing.gif

danyhoney, multam mult ptr incurajare pupic.gif Am mare nevoie, ca....am ispite la tot pasul ,da'....io ma tziu tare yahoo.gif

Ieri am papat :

Dimineta si pranz cate o portie de spaghete. Stiu ca nu e bine, dar...decat pateu vegetal cu paine, mai bine o portie in plus de spaghete. Cand am ajuns acasa am papat doua poartii de ghiveci (mazare, cartofi,ceapa,rosiietc...fara ulei ). 1 portie pe la 16h si o portie la 19h, apoi....pepene la greu. Atat de greu, ca m-a durut burta toata seara wacko.gif Nu mai stiu dak am mancat banana sau nu, balanta inclinandu-se mai mult spre da blushing.gif . Uof, am uitat ca am mai papat dulceata dietetica,fara zahar si 1 lgta de miere. Nu am fost in stare sa numar pcte sorry.gif Dar...la bunul simt, sper sa fiu pe acolo blushing.gif Acu' ma iertati, a fo' doar prima zi salut.gif

Azi, am papat 1 felie de paine graham + 1 lgta miere(hi..fierul cate pcte are??? w00t.gif ca pungile voastre am vzt ca doar 0 biggrin.gif ), peste cateva minute pap 1 banana, iar la pranz am o salata (cartofi, ceapa, rosii, castraveti,piper,otet, 1lgta ulei masline, ciuperci). Cam atat...deocamdata smile.gif

'ai sa va pov ce sperietura mi-a tras mandra ieri. intru la ea in camera unde citea si....am crezut ca lesin. avea toate degetele bandajate. m-a vzt ca am palit si dau sa lesin cand a sarit razand in hohote si spunandu-mi ca...le-a bandajat ptr a nu le mai roade . e posibil ???yahoo.gif

CITAT(himere2005 @ 10-08-2006, 08:57 AM) *

eu m-as muta la munte. as putea sa fac trasee....iar ma faceti sa visez biggrin.gif

ramy, chiar seman cu bia?

Da, sunteti amandoua dulci foc, ei...poate,poate un pic mai mult ea???//timid blushing.gif pupic.gif
Ella79
Buna dimineataaaaaaaaa!!!
Mi-am baut cafeluta si sunt de o veselie debordanta azi!
Am venit la birou imbracata asa: slapi (cu strasuri, dar tot slapi sunt), pantaloni 3/4, T-shirt albastru cu o inscriptie cu strasuri aurii, ochelari de soare si o poseta uriasa cam de plaja asa.. grin.gif grin.gif grin.gif Asta in conditiile in care la mine la birou avem dress-code: toata lumea se imbraca office.
Ma simt la plajaaaaaaaaaaaaa yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
luchi
CITAT(Ramy @ 10-08-2006, 09:06 AM) *

1 lgta miere(hi..fierul cate pcte are??? w00t.gif

3 puncte pana la saturatie! Ai grija, pentru fiecare lungurita se bea un pahar maare de apa! laugh.gif
emu
parca parca ma ia somnul smile.gif

america consta in varietate, libertatea de a alege -- asa pe scurt (opinia mea)

p.s. scuze ca a durat atat sa postez, m-am dat la vorba cu o prietena... nu pot fi multitasking la ora asta )).gif
himere2005
nu vei avea probleme la munca pentru tinuta ella?
ina_ceva
Neatza!!! salut.gif
Pisik, ai putea sa lasi pepenele pt diseara ca sa nu te mai tenteze altceva.
Luchi, tu de unde esti? Cumva de prin piatra neamt?
Bravo, himere!!! Am sa va chem odata, si pe tine si pe may, sa mai prestati si la mine acasa grin.gif blum.gif , vad ca va descurcati...
Ramy, dupa umila mea parere grin.gif , eu aproximez la 16 pcte portiile de mancare de ieri: spaghete dim: 4p, spaghete pranz: 4p, ghiveci cam 3 pcte pe portie( 2p cartofii si am presupus cam doua maini de mazare biggrin.gif); pepenele 1p, banana 1p. Acum depinde cu ce erau spaghetele facute: ulei, sos,...
Ramy
CITAT(luchi @ 10-08-2006, 09:26 AM) *

CITAT(Ramy @ 10-08-2006, 09:06 AM) *

1 lgta miere(hi..fierul cate pcte are??? w00t.gif

3 puncte pana la saturatie! Ai grija, pentru fiecare lungurita se bea un pahar maare de apa! laugh.gif

Reaaaooooo, adik voi va puteti satura cu pungi si doar 0 pcte , iar la mie sa fie 3 doh.gif Uoafff , asta ins ca ...tre' sa trec la reciclare blushing.gif Care ma primeste la instruit, ca de...fieru' iere iel bun , da' cade greu si la stamac, nu numa la numarat blushing.gif
luchi
salut.gif Ina! Acolo am copchilarit si devenit majora laugh.gif
ina_ceva
Bravo, poate mergem odata pe Ceahlau!
Sa inteleg ca sotul e de la mare?
ALICE
Neata.Ieri am fost la cinema si m-am dat la ceva popcorn.Asa ca azi o sa mananc mai multa apa. sad.gif
luchi
CITAT(ina_ceva @ 10-08-2006, 09:36 AM) *

Bravo, poate mergem odata pe Ceahlau!
Sa inteleg ca sotul e de la mare?

Nope, e din orasul lu' Himere! blum.gif Am ajuns aici pur si simplu dintr-o intamplare, fara sa stim pe nimeni. rolleyes.gif

Ina, tu tot de acolo esti?
ina_ceva
Din cate stiu popcorn 40g 2p. Ai calcat mult pe alaturi de te gandesti la apa?
Ella79
CITAT(himere2005 @ 10-08-2006, 09:30 AM) *

nu vei avea probleme la munca pentru tinuta ella?

Nu ca stau cumintica in birou, nu ma duc sa ma intalnesc cu nimeni, nu raspund la telefon (ca sa ma solicite cineva pentru vreo intalnire). grin.gif grin.gif
himere2005
ina, el ar vrea in fiecare zi, chiar de 2-3 ori, eu..mai rarut...am multe probleme de rezolvat si seara cad frinta
Tulip
Neata!
Am avut o noapte alba....Timea a vomat de pe la 11 seara pana pe la 3-4...Am ajuns cu ea la urgenta,e totul ok,cica de la lebenita(a gustat chiar un pic)....cand au aparut erau ff. scumpe,lumea nu prea le-a cumparat,au stat mult in piete pe caldurile alea mari si nu-s cele mai proaspete mad.gif Asa ca fetelor,grija mare.....Acum e ok fata,se simte minunat,eu sunt zombi,dar imi trece,important ca nu a fost nimic ff. grav....Apropos,si sotul s-a ales cu o diaree de toata frumusetea... w00t.gif
Ramy
CITAT(ina_ceva @ 10-08-2006, 09:32 AM) *

Neatza!!! salut.gif
Pisik, ai putea sa lasi pepenele pt diseara ca sa nu te mai tenteze altceva.
Luchi, tu de unde esti? Cumva de prin piatra neamt?
Bravo, himere!!! Am sa va chem odata, si pe tine si pe may, sa mai prestati si la mine acasa grin.gif blum.gif , vad ca va descurcati...
Ramy, dupa umila mea parere grin.gif , eu aproximez la 16 pcte portiile de mancare de ieri: spaghete dim: 4p, spaghete pranz: 4p, ghiveci cam 3 pcte pe portie( 2p cartofii si am presupus cam doua maini de mazare biggrin.gif); pepenele 1p, banana 1p. Acum depinde cu ce erau spaghetele facute: ulei, sos,...

pupic.gif Spaghetele au fost facute fara ulei, da' cu sos. Adik...zdrobit, calit/fiert rosiile, usturoi, am pus si bulion(sultam fara amidon...cica ), ciuperci, delicat, mirodenii si...cam atat. Chiar asa, dak calesc ceapa, rosiile si ce mai am, iese un sos, dar dak s-au calit in suc propriu, fara ulei, se mai numeste ca e "ingrasacios"??? No, acu' sa trec la mancarica. Ei bine...nu pot aproxima cat avea din fiecare, stiu doar ca era un kg mazare , cati cartofi etc wacko.gif ,nu stiu; dar...au fo' rezonalibe, sa zicem blushing.gif
ina_ceva
Da, luchi, si mi-e un dor nebun!!! Cred ca o sa innebunesc in orasul asta. Cand am ajuns prima data acasa dupa ce am stat vreo 4 luni aici, ma plimbam seara pe la 11 prin centru si ma miram de linistea care am lasat-o in urma; nu am apreciat orasul natal mai mult decat de atunci.
himere2005
ce-i aia lebenita?
luchi
pupic.gif Eu ajung destul de rar acolo, si mi se pare schimbat, si merg pe strada si nu mai vad fete cunoscute. sorry.gif Uf, am devenit nostalgica. blushing.gif
Ramy
[quote name='Tulip' post='4179' date='10-08-2006, 09:40 AM']
Neata!
Am avut o noapte alba....Timea a vomat de pe la 11 seara pana pe la 3-4...Am ajuns cu ea la urgenta,e totul ok,cica de la lebenita(a gustat chiar un pic)....cand au aparut erau ff. scumpe,lumea nu prea le-a cumparat,au stat mult in piete pe caldurile alea mari si nu-s cele mai proaspete mad.gif Asa ca fetelor,grija mare.....Acum e ok fata,se simte minunat,eu sunt zombi,dar imi trece,important ca nu a fost nimic ff. grav....Apropos,si sotul s-a ales cu o diaree de toata frumusetea... w00t.gif
[/quote]

Ce grea e meseria de mamik pupic.gif Ma bucur ca s-a linistit puiutza si poate adormiti impreuna imbratisate blushing.gif sa recuperati orele de asta noapte.Sa va fie bine!!!

himere, cred ca de lubenita e vb, adik...pepene smile.gif
[/quote]
Ella79
CITAT(Tulip @ 10-08-2006, 09:40 AM) *

Neata!

Nasol sad.gif N-am stiut ca si de la pepene se poate intampla asa ceva.
himere2005
la noi nu se foloseste termenul...pai si eu vroiam sa-i mai dau biei...bine ca mi-ati spus
luchi
Tulip, sanatate micutei, si sotului! give_rose.gif
himere2005
lacry, ce ne spui despre tine? tu esti noua
ina_ceva
Multam de info, tulip!!
Stiu, ramy! Si eu ma simt cam in plus cand ma duc pe acasa; mi se pare c-am imbatranit doh.gif ; poate doar am innaintat in varsta si am devenit mai critica.
Ramy, eu zic ca sosul nu este gras si poate as puncta la el 1p legumele in plus. Daca ieri ai papat 1kg de mazare ( pare mult rolleyes.gif )atunci tre sa pctezi 1p la 100gr, deci ai 10p. blink.gif ; cartofii sunt 2p cantitate papata la o masa.
Lacry
Ma prezint si eu, sunt Lacri blushing.gif , mamica de meserie, cu un bebelush de 10 saptamani baby.gif si subscriu la cele de mai sus.. e grea intr-adevar "meseria" asta...
Si io vreau pe Ceahlau... dar nu am curajul sa plec nicaieri cu ast mik si colicios din Bucuresti!
anaoi
si eu ma simt tot noua....ca de cand nu am mai intrat pe aici.....
himere2005
lacry, cam ce maninci pe zi? mie imi era teama ca daca nu maninc consistent imi pierd laptele. si doream sa fie si gros. bine, cel mai important e sa traga copilul...dar si calitatea mincarii
ina_ceva
lasa mai dilly, ca tu nu esti noua, tease.gif cate stim noi despre tine...
Poate ne tii mai des la curent cu activitatile tale, esti f spirituala give_rose.gif blum.gif
himere2005
dilly hug.gif hug.gif hug.gif ai vrut sa ne faci sa ne fie dor de tine

CITAT(himere2005 @ 10-08-2006, 09:55 AM) *

dilly hug.gif hug.gif hug.gif ai vrut sa ne faci sa ne fie dor de tine

am plecat la plimbare.pa.
Lacry
Himere, tocmai va scriam! Pai am ajuns aici caci am tinut legatura cu cateva din dietistele de aici, pe care le-am cunoscut anul trecut pe alt forum. Am tinut Monti si am slabit exact cat am vrut. Despre evolutia mea cu kilele am scris in jurnalul meu. Cat despre neuroni, mai am unul si ala rablagit, urmare a unei sarcini nasoale, disgravidie inclusiv in trimestrul 3 si a unei perioade minunate de colici de la 3 pana la 9 saptamani... pana m-am enervat si nu i-am mai dat bebeului nici unul din minunatele produse anticolici. Am comandat picaturi si in Austria si nu i-au facut nimic. Acum e mai bine si e si botezat de sambata. Am niste poze superbe de la botez dar nu le pot incarca aici caci sunt prea mari.
Pot sa postez doar poze facute cu telefonul mobil. Chiar o sa pun acum una de ieri...

Himere, eu alaptez partial, caci n-am avut destul nici o clipa. cred ca din cauza oboselii si a stresului. Doar 3 mese din 7 sunt de la san.
anaoi
ooopppssss. blushing.gif am uitat cate stiti voi d emine. grin.gif

e cazul sa imi cer scuzer, dar dupa concediul meu, a intrat o colega in concediu...buf...si eu ii tin locul si ei.
de luni au fost nemtii aici si colega care mai pleaca ca translator a trebuit sa plece la buzau. concluzie in firma am ramas 2 muste bete cu 3 nemti pe cap.

veste...hm...nu stiu daca buna....cica pe 21.08 plec la timisoara
ina_ceva
Pleci in interes de serviciu sau la odihna? devil.gif
anaoi
serviciu, mama ei de viata
ina_ceva
Neatza, crengu!!! cheer.gif
Tulip
Lacry,sa-ti traiasca baby.gif !!
Himere,deci a ajunds in final al tau sot aseara cu painea si berea? lol.gif tease.gif
ina_ceva
Culmea sexului animalic: sa pui o vaca sa stea capra...
Culmea agriculturii: sa ari Calea Victoriei cu boii din guvern...
Culmea orbului: sa-si vada moartea cu ochii...
Culmea culmilor: mutul ii spune surdului ca orbul se uita la ei...
Culmea masturbarii: torni putin Cillit si nu mai trebuie sa freci deloc...
Culmea nesimtirii: sa scrii pe coliva la multi ani...
Culmea sexului in grup: sa ramai pe dinafara...
Culmea prostiei : un politist blond...
Culmea lacomiei: sa mananci bataie si sa nu te saturi!
Culmea politetii: sa stai pe scaunul electric si sa cedezi locul ...
Culmea zgarceniei: sa dai BIP la pompieri...cand iti arde casa!!!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.