Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
anaoi
lol.gif lol.gif lol.gif
Gigelu
'neatza!!! yahoo.gif

tulip, bine ca nu a fost nimic grav cu micuta wink1.gif multa sanatate sotului
Lacry, bine ai venit! floare.gif aseara am citit prin jurnalul tau si m-am amuzat de branza de veci......vremurile in care citeam musatescu biggrin.gif sa-ti traiasca micutul, sa fie sanatos si sa va bucurati de el!!
himere, asa deci, prestatia de aseara a fost impresionanta lol.gif l-ai terminat pe sot , dar tu la fel de energica esti grin.gif
anaoi, deja ma gandeam sa te dau la disparuti. bine ai revenit! give_rose.gif POZEEEEE
Pisik, dany ti-a scris ff frumos aseara.iti suntem cu toate alaturi, chiar daca mai scapam cate un mesaj, doua blushing.gif pupic.gif multa sanatate si sa scapi cat mai repede de pielea de leopard wink1.gif

asaaaaaa
ieri am facut prostii seara...ca deh, trebuia sa terminam prajitura la care am muncit atat acum 2 zile blushing.gif
dar azi vreau sa fiu ceva mai cumintica.
mi-am cumparat spirulina, dar nu neaparat in ideea slabirii ci pt probl mele cu sist imunitar care e la pamant in mom de fata.
pentru micul dejun am fructe (prune si poate o banana).
la pranz am 2 rosii maricele si tocanita de cartofi cu costita afumata.am sa o punctez cu 7p, 2 pt cartofi, 1 pt ulei si 4 pt carne ca e grasa.
diseara cred ca pap ciorba de varza cu afumatura blushing.gif

nu stiu daca va mai amintiti cand va povesteam de "prietena" mea care se folosea de mine si de care nu stiam cum sa scap.in urma ultimei faze urate pe care mi-a facut-o si anume faptul ca nu m-a cautat cand a aflat ca sunt bolnava, n-a trimis nici macar un sms, m-am hotarat ca la prima intalnire sa vbesc cu ea. aseara tarziu am primit un email de 2 randuri de la ea in care imi spunea ca nu intelege de ce o evit dar ca nici nu mai incearca sa afle; ca daca vorbim in termeni astia ( huh.gif n-am inteles faza asta) ea o sa se tina de cuvant ( huh.gif adica nu ma mai cauta? yahoo.gif ); ca imi promisese ca-mi aduce niste lucruri dar ca se absolva de asta si ca " ai sa imi dai un CD pe care ti l-am imprumutat. cam atat"
mama ce m-am enervat mad.gif asta a fost picatura finala, cireasa de pe tort. tot ea face pe jignita, dupa ce, la 2 zile dupa iesirea mea din spital a venit cica sa ma vada, a stat o ora, nici nu s-a apropiat de mine; m-a intrebat ce boala am avut, a zis "nasol" si a vbit non-stop de ea, de ce a mai facut.a venit, a stat si a plecat cu aceeasi fatza super acra fiindca, deh, nu eram suficient de dispusa sa ii joc jocul, sa ii intru in gratii, sa o complimentez,etc, etc
de atunci(duminica se implinesc 2 saptamani) si pana aseara nu am primit nici un semn de viata de la ea.
ce parere aveti ce "prietena" am avut?
i-am trimis un email in care i-am spus tot ce am pe suflet grin.gif ca e un mic monstru de egoism , ca din punctul meu de vedere niciodata nu va fi capabila sa fie prietena adevarata cuiva; ca o fire de artist si un talent urias nu scuza un asa un caracter, nu scuza minciuna si profitoria.i-am spus ca imi pare rau ca isi aminteste de CD-ul imprumutat dar nu si de cerceii mei pe care mi i-a luat din dulap fara sa imi ceara voie, si i-a pus in urechi in prezenta mea(ca si cand ar fi ai ei) si a plecat cu ei; i-am cerut de nenumarate ori sa ii aduca ianpo fiindca au o vloare sentimentala deosebita pt mine. am intrebat-o cum numeste ea gestul asta. cum numeste gestul facut cand a venit la mine in ziua in care m-am mutat in noul apartament, sub pretextul de a ma ajuta; da, a spalat niste vesela prafuita; i-a placut o sticluta cu o forma mai ciudata si m-a intrebat daca i-o pot oferi. am zis da, insa la plecare ea mai avea in geanta si 2 paharele cu forma interesanta blink.gif
am incheiat asa : "esti una dintre cele mai urate palme primite de la viata" sad.gif

si asa consider. am tinut sincer si dezinteresat la fata asta, dar m-am saturat sa fiu bataia ei de joc mad.gif
ALICE
Asa Ina inveseleste-ne in fiecare zi.Ca eu ma duc prin birouri dupa aia si le zic la toti. biggrin.gif
anaoi
sa ma duc prin birou wacko.gif .no way...da forward pe mail si pe urma comentati urland de la un birou la altul. si brusc atmosfera de we, ca deh, mai sunt 2 zile yahoo.gif
ina_ceva
w00t.gif

Androfobe

1. Cum se numeste un barbat incatusat ?
Unul in care poti avea incredere.

2. Ce vrea sa spuna un barbat care iti gafaie prin pat, se agita fara
sa-si gaseasca locul si mormaie ceva ce poate sa insemne o chemare
tandra ?
Vrea sa spuna ca n-are destula plapuma.

3. De ce numai 10% dintre barbati ajung in rai ?
Pentru ca, daca ar ajunge toti, acolo ar fi iadul.

4. De ce le plac barbatilor femeile istete ?
Deoarece contrariile se atrag.

5. Cum inteleg barbatii sa-si imparta in mod egal sarcinile cu femeile
?
Noi gatim - ei mananca; noi curatam - ei fac mizerie; noi lucram din
greu - ei dau sfaturi si indicatii.

6. Cum face un barbat exercitii de gimnastica pe plaja ?
Isi suge burta de cate ori vede niste bikini.

7. Cum arata un barbat care se gandeste la viitor ?
Cumpara doua lazi de bere in loc de una.

8. De cati barbati ai nevoie ca sa insurubezi un bec ?
De unul singur. Pentru ca imediat ce a ajuns la bec, asteapta ca
intreaga lume sa se invarta in jurul sau.

9. Ce a zis Dumnezeu dupa ce a creat barbatul ?
Pot sa fac ceva mai mult.

10. Cand crede un barbat ca e sincer intr-o relatie ?
Atunci cand iti spune, pe bune, cum il cheama.

11. Care-i lucrul cel mai inteligent pe care-l poate spune un barbat ?
Asa cum zice nevasta mea...

12. De ce bancurile cu blonde sunt asa de tampite ?
Numai asa pot fi intelese de barbati.

13. De ce a creat Dumnezeu intai barbatul si mai apoi femeia ?
Pentru ca inainte sa realizezi capodopera trebuie sa faci o proba.

14. De ce femela paianjenului cunoscuta sub numele de Vaduva neagra isi
omoara masculul dupa implinirea actului sexual ?
Ca sa opreasca sforaitul inainte de a incepe.

15. De ce majoritatea sporturilor barbatesti se joaca pe iarba
artificiala ?
Pentru ca jucatorii sa nu fie ispititi s-o pasca.

16. De ce au nevoie barbatii de reluari la fazele sportive ?
Pentru ca dupa 30 de secunde ei uita tot ce s-a intamplat.

17. De ce e nevoie de 100 de milioane de spermatozoizi ca sa fecundeze
un ovul ?
Pentru ca nici unul nu se opreste sa intrebe care e directia cea buna.

18. De ce psihanaliza, ca metoda de tratament, e mult mai usoara la
barbati decât la femei ?
Pentru ca barbatilor nu le trebuie deloc timp să se intoarcă in
copilarie: ei sunt deja acolo.
Deea
Neata fetele!

Lacry bine ai venit in casuta noastra! pupic.gif
Pisik , inca te mail las in pace in speranta ca remediezi tu singurica situatia.... ca daca nu vin la tine la birou... ca stiu unde wink1.gif si imi iau si nuiaua cu mine!
Crengu ce ai facut cu interviul? Daca ai mai spus scuze... am uitat
anaoi
deea...salutari la bebe, de un dylly asdormit d etot

plus o intrebare...cum fac sa nu mai imi apar notificari d eraspuns? pt ca pe mine cel putin ma seaca c ami se umple inboxul
Gigelu
CITAT(Deea @ 10-08-2006, 10:32 AM) *

Neata fetele!

astept rapuns pe 21-22 aug.
de fapt nu e "interviul" ca sunt "interviurile", fiindca am fost la 3 firme diferite la interviu wink1.gif
Deea
CITAT(anaoi @ 10-08-2006, 10:33 AM) *

deea...salutari la bebe, de un dylly asdormit d etot

plus o intrebare...cum fac sa nu mai imi apar notificari d eraspuns? pt ca pe mine cel putin ma seaca c ami se umple inboxul

smile.gif si bebe e adormit ... va mai las pe amandoua sa dormitati putin pupic.gif
bpaula
va salut si eu pe toate in fuga si va doresc o zi buna

aseara am vazut un apartament care ne-a placut si avea pret mai rezonabil, la etajul dar era cam mica sufrageria....asa ca mai cautam pana o sa gasim ce vrem..

in rest am fost cuminte ieri cu punctele...dimineata mananc iaurt cu musli, la pranz crema de branza,Wassa, rosii,pepene...aseara 2 sandvisuri cu pastrama de curcan si pepene...uitasem de gustare, o piersica mare
azi nu o sa fie mari schimbari in meniu..cel putin pana la seara...

mult de munca asa ca fug si mai revin din cand in cand sa va citesc....stiu ca pe aici fiecare saluta in parte pe fiecare, dar sper sa ma primiti si asa...cel putin pana se mai elibereaza la munca give_rose.gif

pupic dulce pentru fiecare in parte hug.gif
Deea
CITAT(crengu @ 10-08-2006, 10:36 AM) *

CITAT(Deea @ 10-08-2006, 10:32 AM) *

Neata fetele!

astept rapuns pe 21-22 aug.
de fapt nu e "interviul" ca sunt "interviurile", fiindca am fost la 3 firme diferite la interviu wink1.gif

aha, pai atunci o sa ai de unde alege...sigur or sa te vrea! noi facem galerie cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Cand o sa ma apuc sa-mi caut de munca o sa te rog sa-mi dai si mie lectii, ca vad ca tu te descurci de minune la interviuri wink1.gif
Ella79
Crengu, BRAVO!!! Bine ai facut! Halal prietena, ce sa zic!
alandana
Crengu - bravo tie ca ai reusit sa-i spui tot ce aveai pe suflet si sa o pui la punct asa cum merita. Cum te mai simti? Si eu am luat Spirulin a( ca sa slabesc) - nu am slabit inschimb ma sinteam super plina de energie cat am luat-o. Si nu am racit niciodata asta iarna.

Himere - de dimineata citesc si nu reusesc sa gasesc ce i-ai facut sotului aseara. Muream de curiozitate.

May - blushing.gif am inteles eu bine ce ai scris acolo?

Eu am avut o zi de cosmar ieri. Am lucrat de la 10 noaptea la ora 4 dupa amiaza - dupa care m-am scurs acasa si am dormitt pana azi dimineata la 7. Acum am terminat de facut salariile si ma duc sa-mi cumpar un suc.

Ieri am mancat 1 salata de diverse legume cu branza rasa si sunca + 2 felii de paine - 6 p
Cartofi natur cu peste - 4 p
2 piersici

N-as fi mancat nimic ca nu-mi era foame dar m-am gandit la regimul meu.

Azi
MD - 2 felii de paine+ 1 felie branza topita + 1 felie sunca - 4 p
1 iaurt de baut - 3.7 p
gustare - 1 piersica

Nu stiu de ce dar desi am dormit 14 ore casc continuu.
bubbles
`neata...azi m`am hotarat sa tin o zi de post negru pt dezintoxicarea organismului...o trag numai pe apa si ceai toata ziua...ca aseara am fost la restaurant si am mancat piept de pui gratinat cu ciuperci si cascaval blushing.gif sorry.gif acum imi pare atat de rau ka m mancat...nu am deloc vointa wacko.gif
alandana
Daca nu vrei sa mai primesti notificari intri la editare cont, setare email si de-bifezi casuta.
bubbles
Click sa vezi atasamentulscuzati fata ... biggrin.gif
alandana
CITAT(bubbles @ 10-08-2006, 10:54 AM) *

`neata...azi m`am hotarat sa tin o zi de post negru pt dezintoxicarea organismului...o trag numai pe apa si ceai toata ziua...ca aseara am fost la restaurant si am mancat piept de pui gratinat cu ciuperci si cascaval blushing.gif sorry.gif acum imi pare atat de rau ka m mancat...nu am deloc vointa wacko.gif

Am trecut si eu prin momente de astea. Incearca 2 zile pe saptamana sa mananci numai fructe si legume crude . E cam greu cu post negru.
bubbles
CITAT(alandana @ 10-08-2006, 10:58 AM) *

CITAT(bubbles @ 10-08-2006, 10:54 AM) *

Am trecut si eu prin momente de astea. Incearca 2 zile pe saptamana sa mananci numai fructe si legume crude . E cam greu cu post negru.

mai degraba post negru ca si asa nu ma pre aomor cu fructele si legumele....k daca mananc fructe sau legume imi vine sa mai mananc si altceva sorry.gif nu mor o zi de post numai cu apa si ceai
ina_ceva
CITAT(bpaula @ 10-08-2006, 10:45 AM) *

Poti sa ne dai un pupic mare la toate, nu cred ca se supara nimeni grin.gif
Arati bine andreea, imi place give_rose.gif
Vad sezlong in spatele tau? Nu-mi zi ca se gaseste in strand asa ceva...cat costa?
michelle
Neata neuroni!
Mama ce harnicute sunteti!! Am intrat intr-o sedinta de cum am ajuns la serviciu (avem si noi o bucata neamt pe cap) si abia am reusit sa va citesc tease.gif

Lacry, bine ne-ai gasit! cheer.gif Cate kg vrei sa dai jos is ce dieta tii? Daca alaptezi, eu zic ca ar fi bine sa amani vreo dieta drastica...
Pisik, ma bucur ca te simti mai bine.
Danyhoney tin pumnii sa rezolvi cu bine situatia de la munca.
emu, ai incepu sa aplici pt joburi?
dyllymache ai reinceput dieta?
gigelu, inseamna ca nu iti era o prietena adevarata, ci intr-adevar o profitoare.
tulip, sanatate micutei si sotului!
honey, ma bucur ca mai dai pe la noi floare.gif
ramy, prima zi de dieta a fost una de succes! sa nu ne dezamagesti de acum blum.gif
himere, te-ai cantarit azi dimineata? grin.gif
Deea, te lasa Alexia sa dormi noaptea?
Ella, te-ai dat cu crema protectoare? tease.gif
Ramona, tu nu ai venit in slapi la birou? blum.gif
maria, cand ziceai ca pleci in concediu?
luchi, cate pungi ai luat azi la pachetel?
may, ce mai faci bun de papa azi?
monic, ce ti-ai mai cumparat nou?
uka, tu nu meriti toate astea.. Incearca sa treci mai departe.. Ce e al tau e pus deoparte give_rose.gif
dana, ai mai slabit?

antonia, iepuras nu au mai dat pe aici.. O sa le trec absent in catalog tease.gif
Cele care sunt in concediu au scutire lol.gif

Pupici, un inceput de inceput de week-end super!
Tulip
Alandana,tu inca mananci 2 zile pe sapt. numai fructe/legume?
anaoi
dylly vrea s areinceapa de maine, ca lui in we, ii e mai usor...azi e ziua mamei lui dylly....si nu merge dieta....
dylly vrea s atine un pic d edieta pt ca daca pleaca o saptamana la timisoara.....buf mare rau d etot
bubbles
CITAT(ina_ceva @ 10-08-2006, 11:03 AM) *

CITAT(bpaula @ 10-08-2006, 10:45 AM) *

Poti sa ne dai un pupic mare la toate, nu cred ca se supara nimeni grin.gif
Arati bine andreea, imi place give_rose.gif
Vad sezlong in spatele tau? Nu-mi zi ca se gaseste in strand asa ceva...cat costa?

ina chiar in strand...au pus sezlonguri....e ffffmisto acum facut...si curat...daca te uiti pe tv k lumea vezi k transmit din strand din piatra ...cupa cabana se cheama acum si cik e unul din cele mai mistodin tara biggrin.gif
michelle
dylly, la multi ani mamei tale! floare.gif
Alice, ai mai slabit? Cum merge dieta? Tu nu numeri zilele pana la nunta?
anaoi
mersi mult
michelle
ina mai inveseleste-ne cheer.gif give_rose.gif
ina_ceva
La multi ani mamei tale, dylly!!!!
Stii cumva la ce ora e trasmisiunea aia din strand, andreea?
anaoi
subscriu, pt ca dylly , spre deosebire de bebe al deei, tre s ase trezeasca urgent
ina_ceva
Intrebari

De ce pestera nu are nici un peste?
Daca o persoana cu mai multe personalitati incearca sa se sinucida, este considerata o situatie de luare de ostatici?
Daca faci dragoste cu clona ta, te masturbezi?
Ce faci cand vezi ca un animal pe cale de disparitie manaca o planta pe cale de disparitie?
O broasca fara carapace este fara locuinta sau dezbracata?
Daca politia aresteaza un mim, ii spun ca are dreptul sa nu zica nimic?

Daca lumea e o scena, unde sta publicul ?
De ce morcovul e mai portocaliu decat o portocala?
Daca uleilul de masline e facut din masline, uleiul de bebelusi din ce e facut?
De ce eutanasia se face cu seringi sterilizate?
De ce cand un barbat ii vorbeste unei femei urat, este hartuire sexuala, iar cand o femeie ii vorbeste urat unui barbat este 30.000 lei / minutul?
Daca s-a deschis sezonul turistic, de ce nu putem sa ii impuscam?

Daca azi sunt 0 grade si maine va fi de 2 ori mai frig, cate grade vor fi?
Daca americanii arunca cu orez la nunti, japonezii la nuntile lor arunca cu hot-dog?
De ce nu mai exista sinonim pentru cuvantul sinonim?
De ce lichidul de vase contine lamaie, cand sucul de lamaie contine chimicale?
De ce spalam prosoapele de baie, nu suntem curati cand le folosim?
Daca oamenii vad pasarele cand se lovesc la cap, ce vad pasarelele cand se lovesc?
michelle
bubbles mi se pare ca ai mai slabit! floare.gif
bubbles
CITAT(ina_ceva @ 10-08-2006, 11:10 AM) *

La multi ani mamei tale, dylly!!!!
Stii cumva la ce ora e trasmisiunea aia din strand, andreea?

ina...nu stiu exact...mi se pare ca dupa-amiaza transmit astia...la reactor parca...lasa si tu pe atomic la amiaza si daca auzi k zic cupa-cabana....inseamna ca de aici transmit
CITAT(michelle @ 10-08-2006, 11:12 AM) *

bubbles mi se pare ca ai mai slabit! floare.gif

multam miha...pantalonii aia sunt marimea 38...nu credeam niciodata ca voi imbraca iar hainele mele vechi care nu imi mai veneau biggrin.gif miha give_rose.gif
Ramy
Miha, ma bucur ca esti autoritara si faci prezenta blushing.gif Cred ca de rusine si nu ma las wink1.gif Da'...ce sa pap si eu de pcte putine,putine,putine grin.gif si sa am satur ???? pupic.gif
Tulip
La multi ani pt. mamei tale,Dylly!
anaoi
mersi, tulip....

ramy...ok dau idei daca va plac bine, daca nu, asta e...dovlecei pane, facuti in tigaia cu teflon ???sua vinete pane facute la fel?
michelle
Hai sa va zic meniul meu
- mic dejun: ou 2p, paine 2p, icre 1p
- gustare: mar 0p, fulgi 1.5p
- pranz: salata (rosie, ardei, castravete 0p), cas 2p
Total fara cina: 10p

Pt diseara ma orientez la fata locului.. Probabil ceva legume la cuptor (aseara am facut cartofi cu rosii si ardei la cuptor) - ceva sugestii? grin.gif
Ramy
CITAT(anaoi @ 10-08-2006, 11:26 AM) *

mersi, tulip....

ramy...ok dau idei daca va plac bine, daca nu, asta e...dovlecei pane, facuti in tigaia cu teflon ???sua vinete pane facute la fel?

Pane ??? adik...tavalite prin ce??? ou, faina ...???
anaoi
da, ou, faina si prajite, fara ulei
michelle
Ia te uita ca ideea lui dylly e foarte buna!! pupic.gif O sa incerc dovlecei pane fara ulei, si cu usturoi iummmmmmmmmm
anaoi
dylly a prins curaj si va spune ca mama lui dylly.pt ca dylly nu gateste ...a facut chiftelute din dovlecei, pt ca lui dylly nu prea ii plac cele cu carne.
deci in loc de carne a pus dovlece
ina_ceva
Intra o blonda intr-o farmacie si intreaba
- Aveti ochelari?
- Pentru soare?
- Nu, nu, pentru mine!

Secretara blonda catre patronul sau :
- Domnule director, salariul meu nu este raportat la capacitatile mele.
- Stiu, dar chiar nu te putem lasa sa mori de foame.

O blonda se plimba si ajunge in fata unei oglinzi. Ea se gandeste "Am
vazut chipul asta pe undeva... Sunt aproape sigura ca-l stiu..." Dupa un
moment isi spune: " Ah, stiu !!! Este al tipei care ma fixa la coafor"
alandana
CITAT(Tulip @ 10-08-2006, 11:06 AM) *

Alandana,tu inca mananci 2 zile pe sapt. numai fructe/legume?

Nu. Dra cred ca maine am sa-mi reiau obiceiul.
Gigelu
CITAT(ina_ceva @ 10-08-2006, 11:33 AM) *

tareeeeeeeee lol.gif lol.gif
Ramy
CITAT(anaoi @ 10-08-2006, 11:28 AM) *

E bun ce spi tu acolo, da'...io nu pot manca ou doh.gif
alandana
CITAT(michelle @ 10-08-2006, 11:27 AM) *

Hai sa va zic meniul meu
- mic dejun: ou 2p, paine 2p, icre 1p
- pranz: salata (rosie, ardei, castravete 0p), cas 2p
Total fara cina: 10p

Pt diseara ma orientez la fata locului.. Probabil ceva legume la cuptor (aseara am facut cartofi cu rosii si ardei la cuptor) - ceva sugestii? grin.gif

Vroiam de mult sa te intreb dar azi am vazut salata 0 p- tu nu mananci 2 p de ulei.
bubbles
la multi ani mamei tale dylly give_rose.gif floare.gif
anaoi
CITAT(Ramy @ 10-08-2006, 11:38 AM) *

buf. nu am stiut, imi pare rau....

mersi bubbles...
bubbles
cred ca voi face si eu azi niste snitele k am cumparat de la maggi pt snitel crocant
Ramy
CITAT(ina_ceva @ 10-08-2006, 11:33 AM) *

Intra o blonda intr-o farmacie si intreaba
- Aveti ochelari?
- Pentru soare?
- Nu, nu, pentru mine!

Secretara blonda catre patronul sau :
- Domnule director, salariul meu nu este raportat la capacitatile mele.
- Stiu, dar chiar nu te putem lasa sa mori de foame.

Si eu care credeam ca stiu toate bancurile cu blonde grin.gif Noroc cu tine, ca...eram luata prin surprindere blushing.gif

alandana, ce bine ca poti manca numai legume/fructe. Eu...as da intr0 criza de stomatita wink1.gif ( a se citi ulcer)

Dar ceva dulce, fara puncte.... nu imi sugereaza nimeni, nik ???? blushing.gif
ina_ceva
CITAT(anaoi @ 10-08-2006, 11:39 AM) *

CITAT(Ramy @ 10-08-2006, 11:38 AM) *

buf. nu am stiut, imi pare rau....

Dar nu pot fi facute doar cu pesmet sau faina, fara ou? Sau se usuca prea tare?
michelle
Da, uit mereu sa pun ulei la salata.. Dar cand fac legume sau peste la cuptor, pun.
Eu nu il punctez deloc pt ca am cantarit o lingurita de ulei si e nesimnificativa.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.