Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
Tulip
As papa niste paste...nu prea stiu insa cum sa le prepar sa aiba cat mai putine puncte...niste idei? wink1.gif
anaoi
aa..ramy mai uita-te prin materialele d ela miha, pt ca este la un moment dat un document "retete ww". poate gasesti acolo ceva

tulip...la fel ...sunt niste retete super cu paste...
luchi
Anaoi, la multi ani mamei tale give_rose.gif

Miha, azi sunt la dieta, am o punga si 3 pliculete de ceai ambalate individual grin.gif
Ramy
La multi ani mamai tale, Ioana !!!! floare.gif

Dar nu pot fi facute doar cu pesmet sau faina, fara ou? Sau se usuca prea tare?

Cred ca pot fi facute, dar...oul le da gust bun, asa ...cred ca sunt mai fade,si apoi...nu se arde pesmetul
ala??

aa..ramy mai uita-te prin materialele d ela miha, pt ca este la un moment dat un document "retete ww". poate gasesti acolo ceva

Ma uit eu, dar...din retete ma pot inspira acasa, ca la serv...nu am aragaz wink1.gif Ma gandeam sa cumpar ceva dulce.Si am doar 1 zi d eWW blushing.gif Rusinik, stiu doh.gif
michelle
CITAT(Ramy @ 10-08-2006, 11:38 AM) *

E bun ce spi tu acolo, da'...io nu pot manca ou doh.gif

Poate poti sa faci asa simlpu, fara faina, ou, ulei... iar daca se arde pune niste apa cu ierburi, sa iasa inabusit..
Nu am incercat, nu stiu cum iese, zic si eu..
anaoi
dylly vorbit cu mama lui dylly si zice ca dovleceii pane merg facuti is fara ou. pentru dylly e un mister total. ea spunea ca ii face fara ou cand ii face d epost.

aaaa. si va multumeste pentru urari.

CITAT(Ramy @ 10-08-2006, 11:47 AM) *

La multi ani mamai tale, Ioana !!!! floare.gif

Ma uit eu, dar...din retete ma pot inspira acasa, ca la serv...nu am aragaz wink1.gif Ma gandeam sa cumpar ceva dulce.Si am doar 1 zi d eWW blushing.gif Rusinik, stiu doh.gif

mersi pt urari....daca ai vreun springtime prin apropiere ia o salata...eu asa mai incurcam mesele la servici
michelle
ramy, eu mai rontaiam grisine cand nu reuseam sa imi iau de mancare la serviciu..
Vezi ca sunt si la 4p/85g, si la 15p/100g si la 1.8p/100g.. sa te uiti pe ambalaj grin.gif

Acum mar cu fulgi sanovita imi tin pofta de dulce si de rontait si de foame. Au gust de marul cu biscuiti din copilarie blum.gif
Ramy
CITAT(Tulip @ 10-08-2006, 11:42 AM) *

As papa niste paste...nu prea stiu insa cum sa le prepar sa aiba cat mai putine puncte...niste idei? wink1.gif

Mey, eu fac mereu paste si...mi le lauda toata lumea, chiar si atunci cnd nu au sunca, cascaval . Deci...cu putine pcte : rosiile in bulion le pui la fiert cca 20 min la fc mic cu catei de usturoi si 1 lgtza ulei masline(eu nu pun mereu, ca sa mai scad din puncte wink1.gif ) Cand sunt bine fierte le zdrobesti, pui ciuperci, sunca(piept pui tocat), mirodenii. Eu..dupa ce am inchis aragazul pun si 1 pastila inducitor blushing.gif Cam asta ar fi sosul si e ff bun!!

pupic.gif mamei lu' dilimache floare.gif
Tulip
M-am hotarat asupra meniului de azi:salata orientala(cartofi,ceapa,rosii,ardei),gratar din carne de porc biggrin.gif
michelle
Tulip, pastele merg cu tot felul de legume. Pastele merg si cu ton, si cu mere.. asa ca, te orientezi ce ai la indemana grin.gif
michelle
Aoleu, sunt soparla bag.gif Se putea si mai rau.. puteam sa fiu vierme tease.gif
Ramy
Upsss, ati vazut cat e ceasul??? w00t.gif Asta ins ca e...ora meseiiii blushing.gif Pofta buna!!!
ALICE
Nu mai numar nici o zi Miha,ca nu vreau sa ma ingrozesc.Vreau sa traiesc cu ideea ca mai este pana la nunta.
Cu dieta este bine,avand in vedere faptul ca 3 saptamani am stat pe tusa.Bine,cumpatat.Mai rau e ca trebuie sa scurtez rochia.Ca inainte avea in ce sa se tina.Acum se duce un pic mai jos
Lacry
Crengu, Deea si Michelle, multumesc pentru mesajele de intampinare pupic.gif
Tulip, sa-ti traiasca si tie baby.gif

Himere, nu am apucat sa-ti raspund la intrebare: mananc multa ciorba de legume, fripturi, lactate

Michelle, ma intrebai cum se impaca dieta cu alaptatul, cam greu, de aceea voi tine deocamdata Monti, cu ceva abateri, chiar daca o sa ma urechiti. Oricum o sa slabesc si cu abateri, zic eu, tocmai pentru ca alaptez biggrin.gif
Ramy
CITAT(Lacry @ 10-08-2006, 12:07 PM) *

Himere, nu am apucat sa-ti raspund la intrebare: mananc multa ciorba de legume, fripturi, lactate

Michelle, ma intrebai cum se impaca dieta cu alaptatul, cam greu, de aceea voi tine deocamdata Monti, cu ceva abateri, chiar daca o sa ma urechiti. Oricum o sa slabesc si cu abateri, zic eu, tocmai pentru ca alaptez biggrin.gif

floare.gif ptr proaspata mamik !!!

Cu siguranta scapi neurechiata cat alaptezi blum.gif , da' ...sa nu exagerezi wink1.gif
bpaula
sunt nervoasa, sunt nervoasa, sunt nervoasa.... mad.gif mad.gif mad.gif

gata...m-am descarcat la voi si ma duc la masa

nu va faceti griji, sunt doar probleme de serviciu wacko.gif
Tulip
CITAT(Lacry @ 10-08-2006, 12:07 PM) *

Eu am alaptat 7 luni si n-am slabit deloc sad.gif
michelle
Pol floare.gif , nu te mai stresa atat ca nu rezolvi nimic.. Ia o pauza si apoi te poti concentra mai bine... Pofta mare!

dana-bianca cheer.gif , bine ne-ai gasit!! give_rose.gif Ce mai faci? Cum merge dieta? Ce ai mai facut?
Pisik
fetelor, eu cand va vad cu greutati din astea de sub 60 kg ca vreti sa slabiti ma apuca ameteala sincer....oi fi eu defecta, dar mie la sub 60 kg orice pers imi pare "bat"
eu am mari probl cu stomacul, cred ca de la pastile, am niste dureri si niste arsuri si gaze de numa numa, mai ca imi vine sa plec acasa dar nu pot.
A, mia- venit rochita, maine sau samb ma duc sa o probez, am emoptii ca eram mai slaba cand mi-au luat masuri blush.gif
Nessie
CITAT(michelle @ 10-08-2006, 12:05 PM) *
Aoleu, sunt soparla bag.gif Se putea si mai rau.. puteam sa fiu vierme tease.gif
Niciodata nu e prea tarziu! lol.gif Nu se stie ce se poate intampla pe viitor!!
himere2005
alandana, i-am facut de petrecanie sotului meu lol.gif ( a se citi sex)
adevarul ca el a mai ramas putin dupa aia sa faca niste schite, sa vada cum ii dirijeaza pe colegi laugh.gif
eu sper sa fi fost de la prestatie, dar, chiar daca nu ar fi asa lasati-ma sa ma simt bine grin.gif
da, miha, la prima ora eram pe cintar lol.gif , nu am mai dat jos, dar s-a tonifiat musculatura lol.gif
Tulip
CITAT(Pisik @ 10-08-2006, 12:16 PM) *

fetelor, eu cand va vad cu greutati din astea de sub 60 kg ca vreti sa slabiti ma apuca ameteala sincer....oi fi eu defecta, dar mie la sub 60 kg orice pers imi pare "bat"
eu am mari probl cu stomacul, cred ca de la pastile, am niste dureri si niste arsuri si gaze de numa numa, mai ca imi vine sa plec acasa dar nu pot.
A, mia- venit rochita, maine sau samb ma duc sa o probez, am emoptii ca eram mai slaba cand mi-au luat masuri blush.gif

Pisik,hmmm..sub 60?depinde ce inaltime ai....eu la 1.62 si la 53 as mai avea de unde sa dau jos....In leg. cu rochia...sigur nu o sa ai surprize...fi optimista! smile.gif
Ella79
Eu am avut azi la mine de mancare un sandwich cu branza si un baton fitness. Le-am mancat deja de mult si acum mi-e o foame de vad stele verzi. w00t.gif
La aprozar e inchis, deci adio fructe. Cred ca ma duc sa-mi iau o salata din aia de la Mc Donald's ca altceva nu am prin zona.
Nasol.... ce-o fi cu foamea asta pe mine? doh.gif doh.gif
himere2005
si eu la 1.61 as cam vrea 51kg, dar sa ajung mai intii la 52
Ramy
CITAT(himere2005 @ 10-08-2006, 12:19 PM) *

alandana, i-am facut de petrecanie sotului meu lol.gif ( a se citi sex)
adevarul ca el a mai ramas putin dupa aia sa faca niste schite, sa vada cum ii dirijeaza pe colegi laugh.gif
eu sper sa fi fost de la prestatie, dar, chiar daca nu ar fi asa lasati-ma sa ma simt bine grin.gif
da, miha, la prima ora eram pe cintar lol.gif , nu am mai dat jos, dar s-a tonifiat musculatura lol.gif

Si nu numai, nebunatik mica biggrin.gif Vad ca razi si esti bine dispusaaa grin.gif
himere2005
cert este ca am mai scapat de stress. mai, oare vorba aceea veche e valabila ? lol.gif lol.gif
Nessie
CITAT(Ella79 @ 10-08-2006, 12:21 PM) *

Eu am avut azi la mine de mancare un sandwich cu branza si un baton fitness. Le-am mancat deja de mult si acum mi-e o foame de vad stele verzi. w00t.gif
La aprozar e inchis, deci adio fructe. Cred ca ma duc sa-mi iau o salata din aia de la Mc Donald's ca altceva nu am prin zona.
Nasol.... ce-o fi cu foamea asta pe mine? doh.gif doh.gif
Cat are salata aia ca mi-am luat si eu azi si nu stiu cat sa pun! doh.gif
Biencutza
Miha multumesc frumos scumpa de reprimire smile.gif floare.gif cheer.gif ...esti o draguta si o atenta ca de obicei... cool.gif
Nu am mai scris...am fost in vacanta in Romania, au venit parintii mei apoi la mine si a fost absolut minunat....au plecat ei si a venit cumnata mea din Franta cu sotul si 3 copii baby.gif .....cam asta biggrin.gif biggrin.gif .
A fost multa agitatie pe la mine, dar a fost casa plina si eu am fost tare fericita sa ii am pe toti aici.
De dieta nici vorba....dar macar nu m-am ingrasat...e si asta ceva grin.gif
pupic.gif pupic.gif pentru voi toate....felicitari in primul rind mamicilor give_rose.gif ...nu de alta, dar am vazut ce inseamna 3 copii la casa omului. Noroc ca sunt atit de afectuosi si iubareti ca nici macar nu te poti supara pe ei cu nimic, si daca te vad suparata, stiu sa te si impace laugh.gif
Voi reveni, voi scrie si eu si imi sunteti tare dragi....chiar si asa pe fuga, nu a fost zi in care sa nu va citesc cheer.gif cheer.gif
himere2005
sunteti in permanenta citiva vizitatori care ne cititi. de ce nu intrati in vorba cu noi? ne-ar face mare placere, nu-i asa, fetelor?
asta pentru vizitatori give_rose.gif give_rose.gif voi aduceti mincarea si bautura lol.gif
Biencutza
Himere ca tot ne-ai invitat....hop la voi in casa lol.gif
Si eu sunt o vizitatoare mai mult...tot apar si dispar, dar de citit va citesc in permanenta cool.gif cool.gif
Si apropos...felicitari pentru "gimnastica" grin.gif grin.gif ...e cu atitia musafiri in zona...deja ma ruginesc wacko.gif
da nu-i nimic ca ne odihnim si apoi ca in noua reclama la Milka fac......Ursule, treci la aparat!!!!!! lol.gif
Uite ca trec rar si si atunci numai timpenii imi scapa degetelele
Va pup pe toate de simpatice ce sunteti cheer.gif
michelle
Insamna ca ai avut o vara plina.. Mai ai planuri de vacanta sau gata? grin.gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 10-08-2006, 12:26 PM) *

cert este ca am mai scapat de stress. mai, oare vorba aceea veche e valabila ? lol.gif lol.gif

Da,e valabila lol.gif grin.gif
Pana acum am papat 1/2 banana...0.5P,jaurt...1.8P,cini-minis...2.4P.Nu stiu ce sa fac,de cand am descoperit cini-minis,nu mai pot manca alte cereale sorry.gif imi plac la nebunie,desi stiu ca au mai multe puncte...Gat punga asta si nu mai cumpar,ma intorc la cerealele mele vechi de la sano-Vita...
Biencutza
Inca nu stiu....dar la mine nu trebuie numai sa ridice sotul din sprinceana ca HAI si sunt cu bagajele deja in portbagaj si cu centura legata lol.gif lol.gif
Vineri plecam in sudul Germania, sotul in interes de serviciu si eu copilot cool.gif
Biencutza
Imi spuneti si mie va rog frumos cum si unde atasez link-ul cu pozele mele....asa sa ne cunoastem mai bine grin.gif
Pisik
CITAT(Tulip @ 10-08-2006, 12:44 PM) *

CITAT(himere2005 @ 10-08-2006, 12:26 PM) *

Da,e valabila lol.gif grin.gif
Pana acum am papat 1/2 banana...0.5P,jaurt...1.8P,cini-minis...2.4P.Nu stiu ce sa fac,de cand am descoperit cini-minis,nu mai pot manca alte cereale sorry.gif imi plac la nebunie,desi stiu ca au mai multe puncte...Gat punga asta si nu mai cumpar,ma intorc la cerealele mele vechi de la sano-Vita...

Cati cini-minis ntra in 2,4p? ca si eu sunt terminata dupa ei, dar sunt scumputi bine la puncte
Nessie
CITAT(dana-bianca @ 10-08-2006, 12:52 PM) *
Imi spuneti si mie va rog frumos cum si unde atasez link-ul cu pozele mele....asa sa ne cunoastem mai bine grin.gif
Doar dai "paste" la link in mesaj!
michelle
dana-bianca, poti pune linkul la semnatura.. Era la un moment dat, am si aruncat un ochi in poze.. Ai fost o miresica superba! floare.gif Iar in concediu se vede ca te-ai simtit excelent
Biencutza
Multumesc Nessie cool.gif
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danutza14/my_photos

hahahaha....inseamna ca nici eu nu mai stiam ce am facut pe acolo......multumesc pentru compliment blushing.gif blushing.gif ...e adevarat ca m-am simtit frumoasa si ca tare mi-a placut la nunta mea grin.gif
Si tu esti frumoasa.....si mai ales foarte ambitioasa give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Frumos cuplu!!!!!!! cool.gif
maria
CITAT(Pisik @ 10-08-2006, 12:16 PM) *

eu am aproape 1.64 inaltime (cum am zis si-n semnatura) si oase usoare...tu cat ai inaltime???? eeeeh...ia zi!!!
ALICE
Eu ce sa mai zic cu 1,57 ?
May
Imagine

Pisik ma bucur f mult ca te-ai remontat... e pacat si e f dureros sa muncesti atat de mult si apoi pt o prostie pe care, scuza-mi expresia, o mananci si apoi o scoti pe partea cealalta la toaleta, sa dai cu piciorul la tot ce ai realizat. Eu am facut-o o data si acum ma simt ca ultimul om... doh.gif

Uka daca deja e cu alta fata, mai ales cu fosta.... nu merita .... hug.gif

danydulce zi-i de dulce sefului, daca vrea bine , daca nu... te asteapta alte oportunitati floare.gif

crengu ma bucur ca macar acum ai liniste pupic.gif si la servici si cu creatura aia care se numea ``prietena``.. dar bausei cand i-ai scris mail-ul... sau ai prins si tu tupeu timida noastra draga? asa te vreau, fii rea devil.gif

luchi, magda, ramona,ella sa va distrati la maxim in vacantza cheer.gif

honey te munceste seful de ne scrii atat de rar?? sad.gif pupic.gif

emu ce frumos e pe la tine smile.gif

himereeeeee ce ai facut aseara? ai omorat bietul om .. ia auzi ca ne cheama ina sa il ``rezolvam`` si pe al ei blushing.gif lol.gif

ramy ce inventiva e mandra ta laugh.gif

alice observ o schimbare la tickerul tau sau mi se pare? huh.gif

Tulip sanatate micutzei tale hug.gif

Lacry bine ai venit cheer.gif cheer.gif cheer.gif

dylly dati-as cu un babuin dupa ceafa, intra mai des , mai lasa munca hug.gif la multi ani mamei tale smile.gif

alandana cred ca ai inteles bine blushing.gif incearca sa te odihnesti mai mult floare.gif

bubbles nu mai ai burta!!! felicitari cheer.gif cheer.gif cheer.gif

miha azi fac un ghiveci de legume dar nu mai termin de citit ca scriu fetele astea o gramada biggrin.gif

dana-bianca bine ai venit floare.gif

MULT MAI SCRIETI, CITESC DE O ORA SI 6 MINUTE FIX... lol.gif
uka
hey fetele si eu p aici, p ziua d azi...
bun venit noutzei...
azi am papat si eu in sfarsit ceva mancarica, adik o shaorma light fara cartofi, ceapa si ustruroi...
biggrin.gif
am primit produsele de la tara si sunt multumita de ele, marimile corespund, dar camasuta imi este putzin stramta, dar nu se labartzeaza la nasturi ca sa se vada toat cele ceea c e ok, si rokitza treb purtata cu sutien sau sa ai sanii mai marisori, ptr k este f inalta in fata, nu e asa decoltata, iar pantalonii, sunt f incantata de i... sunt pana la genunchi, putin deasupra...
starea me de spirit pe azi... well..... sunt ok....
anaoi missed u...
Biencutza
May bine ca m-ai primit grin.gif give_rose.gif ...esti asa o simpatica, ti-am urmarit mesajele cool.gif grin.gif ....cred ca e un norocos baiatu ala al tau floare.gif
pupic.gif multe
himere2005
bine ca scriem...va dati seama daca am vorbi cum ar fi lol.gif
Ramy
Hei, fetele care fac sport si intra in magazinele de specialitate, stiti cumva pe unde mai sunt reduceri??? Tre' sa ii cumpar zilele astea mandrei un costum neopren si nu am gasit nik sub 350 lei sorry.gif

AAaa, mai am o intrebare ptr cele din Buc blum.gif Cunoaste careva magazin sportiv, dupa Antilopa( Cora -Pantelimon) ??? Eu cunosc zona, dar...nu imi dau seama tease.gif

Maybeline, te-ai hodinit dupa drumul de ieri??? Spor la gatit smile.gif
bubbles
pt uka....ma bucur sa vad ca esti mai bine...viata merge inainte...cu bune si rele give_rose.gif floare.gif
pt snitele de ce nu incercati pofta de snitel crocant de ma maggi...k nu tb ou biggrin.gif ...
fetele cred ca am innebunit...ma uit la picioare si mi se par enorme...kiar daca hainele zic altceva...mi se pare ca`s enorma si k ma ingras in loc sa slabesc...poate am afacut eu vreun fix sad.gif
Ramy
CITAT(bubbles @ 10-08-2006, 01:25 PM) *

pt uka....ma bucur sa vad ca esti mai bine...viata merge inainte...cu bune si rele give_rose.gif floare.gif
pt snitele de ce nu incercati pofta de snitel crocant de ma maggi...k nu tb ou biggrin.gif ...
fetele cred ca am innebunit...ma uit la picioare si mi se par enorme...kiar daca hainele zic altceva...mi se pare ca`s enorma si k ma ingras in loc sa slabesc...poate am afacut eu vreun fix sad.gif

Cu siguranta ca ai impresia, din moment ec slabesti blushing.gif Eu sunt sg care ma vad grasa rolleyes.gif
michelle
bubbles, "acum ca ai slabit, trebuie sa lucrezi la psihic".. iti zic ce mi-au zis si mie altii cand tot grasa ma vedeam grin.gif
Nessie
CITAT(Ramy @ 10-08-2006, 01:21 PM) *
Hei, fetele care fac sport si intra in magazinele de specialitate, stiti cumva pe unde mai sunt reduceri??? Tre' sa ii cumpar zilele astea mandrei un costum neopren si nu am gasit nik sub 350 lei sorry.gif

AAaa, mai am o intrebare ptr cele din Buc blum.gif Cunoaste careva magazin sportiv, dupa Antilopa( Cora -Pantelimon) ??? Eu cunosc zona, dar...nu imi dau seama tease.gif

Maybeline, te-ai hodinit dupa drumul de ieri??? Spor la gatit smile.gif
Apropo de articole sportive, m-am nimerit azi pe langa unul pe Calea Victoriei si am intrat sa-mi caut gantere de plastic sa le umplu cu apa sau nisip si nu am gasit. sad.gif Am gasit saculeti cu nisip, interesanti, dar scumpi, 350.000 bucata. sorry.gif
Stie cineva pe unde gasesc gantere mai ieftine?

Ramy, ce e ala costum neopren? blushing.gif
michelle
Incercati in Metro.. sau in magazine cu biciclete.. sau in Mall-uri
In Metro au gantere f faine
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.