Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
himere2005
ce fel sunt sacii aia cu nisip? nu poti sa-i faci singura?
bubbles
CITAT(michelle @ 10-08-2006, 01:29 PM) *

bubbles, "acum ca ai slabit, trebuie sa lucrezi la psihic".. iti zic ce mi-au zis si mie altii cand tot grasa ma vedeam grin.gif

da...cred ca e psihicu` asta anormal...de vreme ce slabesti te vezi tot mai grasa...kiar a fost si un film despre asta...cu o adolescenta care slabise enorm si se vedea in continuare grasa si a ajuns si pe la spital k daduse in anorexie etc...nu mai spun ca aseara dupa ce ama mancat la restaurant ma batea gandul sa ma duc la baie sa dau la rate doh.gif

CITAT(Nessie @ 10-08-2006, 01:30 PM) *

CITAT(Ramy @ 10-08-2006, 01:21 PM) *
Hei, fetele care fac sport si intra in magazinele de specialitate, stiti cumva pe unde mai sunt reduceri??? Tre' sa ii cumpar zilele astea mandrei un costum neopren si nu am gasit nik sub 350 lei sorry.gif

AAaa, mai am o intrebare ptr cele din Buc blum.gif Cunoaste careva magazin sportiv, dupa Antilopa( Cora -Pantelimon) ??? Eu cunosc zona, dar...nu imi dau seama tease.gif

Maybeline, te-ai hodinit dupa drumul de ieri??? Spor la gatit smile.gif
Apropo de articole sportive, m-am nimerit azi pe langa unul pe Calea Victoriei si am intrat sa-mi caut gantere de plastic sa le umplu cu apa sau nisip si nu am gasit. sad.gif Am gasit saculeti cu nisip, interesanti, dar scumpi, 350.000 bucata. sorry.gif
Stie cineva pe unde gasesc gantere mai ieftine?

Ramy, ce e ala costum neopren? blushing.gif

gantere misto gasesti selgross...am si eu 2 de metal...le`a luat taikemu simi le`a dat si mi`a zis k nici nu`s sumpe...daca le`as mai si folosi...si eu mi`as lua niste saculeti de nisip si i`as lega de picioare si as pleca l aun jogging...

fetele va recomand filmul break-up...super misto...a si [b]melodia lui pink..stupid girls...foarte misto si adevarat videoclipul...ma dispera mai ales faza din baie knd ii ia periuta aleia din mana si incearca si ea sa dea la rate biggrin.gif
Tulip
CITAT(Pisik @ 10-08-2006, 12:55 PM) *

CITAT(Tulip @ 10-08-2006, 12:44 PM) *

CITAT(himere2005 @ 10-08-2006, 12:26 PM) *

cert este ca am mai scapat de stress. mai, oare vorba aceea veche e valabila ? lol.gif lol.gif

Da,e valabila lol.gif grin.gif
Pana acum am papat 1/2 banana...0.5P,jaurt...1.8P,cini-minis...2.4P.Nu stiu ce sa fac,de cand am descoperit cini-minis,nu mai pot manca alte cereale sorry.gif imi plac la nebunie,desi stiu ca au mai multe puncte...Gat punga asta si nu mai cumpar,ma intorc la cerealele mele vechi de la sano-Vita...

Cati cini-minis ntra in 2,4p? ca si eu sunt terminata dupa ei, dar sunt scumputi bine la puncte

Pisik,10 gr. Cini-minis au 0.8P
sa le papi cu plcere! blum.gif blum.gif blum.gif
luchi
Nessie, gasesti saculeti cu nisip in Metro, cum a spus si Miha.

Aaa, si gantere eu mi-am luat de la first bike - 55 mii kilu' laugh.gif Nu glumesc, atat costa!
Nessie
CITAT(himere2005 @ 10-08-2006, 01:33 PM) *
Asa se cheama, dar sunt de fapt ca niste curele (pline cu nisip) care se fixeaza pe inchietura mainii sau la glezna piciorului. Poti face exercitii in voie fara sa te deranjeze. Sunt super misto sa faci aerobic cu ele ca muncesti dublu. wink1.gif
Amincercat sa imi fac, dar nu merge. Astea din magazin sunt foarte plate si se fixeaza foarte bine pe inchieturi.

Multumesc fetelor de indicatii pentru gantere, dar din pacate nu am card nici de Metro, nici de Selgros. sad.gif O sa incerc in Mall, dar banuiesc ca tot scumpe sunt.
Ramy
CITAT(Nessie @ 10-08-2006, 01:30 PM) *

CITAT(Ramy @ 10-08-2006, 01:21 PM) *
Hei, fetele care fac sport si intra in magazinele de specialitate, stiti cumva pe unde mai sunt reduceri??? Tre' sa ii cumpar zilele astea mandrei un costum neopren si nu am gasit nik sub 350 lei sorry.gif

AAaa, mai am o intrebare ptr cele din Buc blum.gif Cunoaste careva magazin sportiv, dupa Antilopa( Cora -Pantelimon) ??? Eu cunosc zona, dar...nu imi dau seama tease.gif

Maybeline, te-ai hodinit dupa drumul de ieri??? Spor la gatit smile.gif
Apropo de articole sportive, m-am nimerit azi pe langa unul pe Calea Victoriei si am intrat sa-mi caut gantere de plastic sa le umplu cu apa sau nisip si nu am gasit. sad.gif Am gasit saculeti cu nisip, interesanti, dar scumpi, 350.000 bucata. sorry.gif
Stie cineva pe unde gasesc gantere mai ieftine?

Ramy, ce e ala costum neopren? blushing.gif

Eu am vzt gantere ptr apa in Cora, da' nu stiu cat costa.

Costumul neopren este cel de scafandru, dar mie imi trebuie cu pantaloni scurti.

bubbles, bine ca nu te-ai dus sa versi sad.gif Ai mare grija , si nu te mai starsa atat. Am avut si eu o perioada, inainte de a slabi, cand ...dupa ce mancam, aveam stari de voma, dar nu provocam eu acele stari.Oricum, tot datorita psihicului. Eram starsata mereu,, iar acu'...am cazut in cealalta extrema...nesimtire blushing.gif
Ramy
CITAT(michelle @ 10-08-2006, 01:44 PM) *

Saru'mana Miha!!! Sunt cam scumpe ptr mine acum sad.gif Eu cautam vreun magazin cu reduceri. A cumparat o colega de-a mandrei cu 150 lei de la un magazin cu 50% redus, dar...nu gasesc magazinul ala sad.gif Nu mai spn ac tre' sa cumpar ceas si manusi. Noroc ca doar atat dry.gif
bubbles
CITAT(Nessie @ 10-08-2006, 01:42 PM) *

CITAT(himere2005 @ 10-08-2006, 01:33 PM) *
Asa se cheama, dar sunt de fapt ca niste curele (pline cu nisip) care se fixeaza pe inchietura mainii sau la glezna piciorului. Poti face exercitii in voie fara sa te deranjeze. Sunt super misto sa faci aerobic cu ele ca muncesti dublu. wink1.gif
Amincercat sa imi fac, dar nu merge. Astea din magazin sunt foarte plate si se fixeaza foarte bine pe inchieturi.

Multumesc fetelor de indicatii pentru gantere, dar din pacate nu am card nici de Metro, nici de Selgros. sad.gif O sa incerc in Mall, dar banuiesc ca tot scumpe sunt.

iubita...nu iti trebuie neaparat un card special...k iti poti face un card valabil doar o zi...cu buletinul parca give_rose.gif
Ella79
CITAT(Nessie @ 10-08-2006, 12:27 PM) *

CITAT(Ella79 @ 10-08-2006, 12:21 PM) *

Eu am avut azi la mine de mancare un sandwich cu branza si un baton fitness. Le-am mancat deja de mult si acum mi-e o foame de vad stele verzi. w00t.gif
La aprozar e inchis, deci adio fructe. Cred ca ma duc sa-mi iau o salata din aia de la Mc Donald's ca altceva nu am prin zona.
Nasol.... ce-o fi cu foamea asta pe mine? doh.gif doh.gif
Cat are salata aia ca mi-am luat si eu azi si nu stiu cat sa pun! doh.gif

Din pacate nu merita! doh.gif doh.gif Are 6 p, costa 120.000 si e si cam nasoala. Eu nu am mancat niciodata pana azi si, din pacate, am calculat cate puncte are abia dupa ce am cumparat-o.
alandana
Salata de pui de la McDonalds are conform informatiilor de la ei - 8.5 p ( tocami am calculat pentru Nessie).

http://www.mcdonalds.ro/ASPNET/Nutrition.aspx

Asta daca nu-i adaugi vreun dressing.
bpaula
m-am calmat, ce sa ma agit atata ca altii nu isi fac treaba...doar ca ma incurca si pe mine cam mult...oricum am raportat mai sus la sef si gata...

am mancat, sunt cu burta plina si acum as dormi dar nu prea se poate....diseara cica iar merg sa vad un apartament, cred ca o sa ma obisnuiesc asa tare cu asta ca nici nu o sa ma mai pot opri dupa ce imi gasesc grin.gif
michelle
Dar ce contine de are asa multe puncte?
Ramy
CITAT(alandana @ 10-08-2006, 01:55 PM) *

Salata de pui de la McDonalds are conform informatiilor de la ei - 8.5 p ( tocami am calculat pentru Nessie).

Ce multe pcte si nici nu te saturi sad.gif

Dar salatele de la spring ??
bubbles
am mancat si eu o data salata cu pui de l amac..nu era cine stie ce...cred ca mai degraba aia cu ton...dar mai bine de baii aia fac acasa o salata si pun eu cat vreau si ce vrea si calculez eu sigur biggrin.gif ...si eu am mancat`o in gara la bucale ca nu mai puteam de foame si mai aveam de asteptat vreo 2 ore o legatura...
am uitat sa va zic ca daca mananc cea ce apoi imi pare rau k l`am mancat .... imediat mi se pare ca toate hainele ma strang si k nu imi mai vine nimic...si aseara mi se parea ca pantalonii care acum stau ffff largipe mine ma strang a burta doh.gif sunt cam batuta in cap grin.gif
Ella79
CITAT(alandana @ 10-08-2006, 01:55 PM) *

eu calculasem dupa foile alea de la Mc Donald's. Oricum, nu merita. Dar eu n-am avut alta optiune.

CITAT(michelle @ 10-08-2006, 02:00 PM) *

Dar ce contine de are asa multe puncte?

niste varza, niste morcov, juma' de rosie, cateva crutoane si un fel de snitel de pui cam cat jumatate de palma. Si mie mi se pare ca are enorm de multe puncte. sad.gif
ALICE
Aseara am vazut si eu BREAKUP.Fain film.Realitate nu altceva!!!!!Ceva de genul:
el:"ce-ar fi sa schimbam pozitia diseara?"
ea:"bine.treci tu la masa de calcat si eu ma lungesc pe canapea"
Ella79
Alice, ala cu Jenifer Aniston?
ALICE
Da Ella.Ala cu ea
anaoi
raspund in reluare....gantere am vazut si in carrefour unde sunt bicicletele. dar pretul nush sa va spun...
alandana
SALATA MAXI CU PUI
Amestec salata mixta ( salata Eisberg, morcov ras, varza rosie ), felii rosii, branza Edam, crutoane, felie carne pui McChicken
Salatele se servesc cu :

SOS VINAIGRETTE
Apa, ulei vegetal, otet din vin alb, mustar, zahar, sare, condimente, stabilizator E415, ardei iute, plante aromate, arome naturale, colorant -caroten.

SOS BLUE CHEESE
Apa, ulei vegetal, brinza fermentata (13%), otet, zahar, galbenus de ou, amidon alimentar modificat, mustar, condimente, sare, stabilizatori E412/E410/E415, arome naturale.

SOS 1000 ISLANDS
Apa, ulei vegetal, iaurt, pasta de tomate, otet, zahar, galbenus de ou, amidon din porumb modificat, mustar, sare, condimente, stabilizatori E412/E410/E415, arome naturale, colorant din extract de paprica.
SOS IAURT
Ulei vegetal, crema iaurt (29%), apa, castraveti murati, otet, zahar, galbenus de ou, sare, agent ingrosare E415/E440, acid lactic E270, condimente (contin mustar, telina), amidon din porumb modificat, conservant E202, aroma

Mie mi-au adus copiii un pliant acasa cu valorile calorice ale meselor de la MCDonalads si asa stiam ca are multe puncte salata.
Tulip
CITAT(ALICE @ 10-08-2006, 02:12 PM) *

Aseara am vazut si eu BREAKUP.Fain film.Realitate nu altceva!!!!!Ceva de genul:
el:"ce-ar fi sa schimbam pozitia diseara?"
ea:"bine.treci tu la masa de calcat si eu ma lungesc pe canapea"

mai multe detalii,pls....pe ce program?de la cat?e serial?
May
dana-bianca multumesc frumos blushing.gif

ramy m-am odihnit fizic dar psihic nu ma lasa socra-miu sa ma odihnesc. L-am asteptat toata dimineatza sa lase bucataria libera ca e dita mai grasanu si nu am loc de el deci e maricica bucataria... acum m-am apucat si eu de treaba.. intr-o parte taiam legumele pt ghiveci, in alta condimentam pulpele sa le bag la cuptor, pe parte cealalta fierbeam dovleci... si hop si el ca vrea sa isi puna castraveti la murat... doh.gif doh.gif doh.gif

Am vazut si eu filmul Alice si mare mi-a fost surprinderea cand in timpul filmului iubi tot comenta: mai dar nesimtit e asta, cum sa aduca femei in casa? pt o masa de biliard face asa.... si m-am simtit super bine ca e de partea femeilor, desi a gresit si tipa in film biggrin.gif
Ramy
Cerealele mele contin : fulgi de ovaz, orz,porumb, alune de padure,stafide,seminte de floarea soarelui si...altele ce nu le cunosc. Ei ,sa vedeti ce face pofta din om w00t.gif am inceput sa caut prin punga(precum gainile), semintele de floarea soarelui ptr a ma pacali si a nu face vreo nefacuta blushing.gif CAND MA DUC ACASA MANANC UN PEPENE PTR A-MI UMPLE BURTA SI SA VREAU ALTCEVA, MACAR SA NU POT sorry.gif
ina_ceva
La nebuni , 2 nebuni vor sa evadeze ...
-Ba , ne luam avant si iesim prin gaura cheii !!!
-Perfect .
Isi ia primul avant , fuge si da un cap in usa ...
Al doilea se duce si se uita la gaura cheii :
-Ba , ce prost esti , n-ai vazut ca era cheia in broasca pe dinafara !!!

Un tanar scotian suna la HOT LINE :
-Buna iubitule, spune tipa.
-Buna scumpo ,raspunde el.
La care tipa spune :
-As face orice pentru tine!
Da' el raspunde:
-Bine, atunci inchide si suna-ma tu!
Pisik
CITAT(maria @ 10-08-2006, 01:05 PM) *

CITAT(Pisik @ 10-08-2006, 12:16 PM) *

eu am aproape 1.64 inaltime (cum am zis si-n semnatura) si oase usoare...tu cat ai inaltime???? eeeeh...ia zi!!!

Eu am 1,77-1,78 blushing.gif iar acum sunt la limita cu 67 ale mele doh.gif doh.gif Doamne, inca nu imi vine sa rced...de la 60 mad.gif
alandana
Pisik - la 1.77 - aveai 60 kg si vroiai sa mai slabesti?
Pisik
CITAT(alandana @ 10-08-2006, 02:46 PM) *

Pisik - la 1.77 - aveai 60 kg si vroiai sa mai slabesti?

blushing.gif blushing.gif blushing.gif cred ca m-a pedepsit Dumnezeu, nu? Nu aveam chiar 60, aveam vreo 61-spre 62, f putin am avutg 60, dar in nebunia mea vroiam 58, cum ma visam eu in liceu doh.gif
acuma si la 64 as zice "saru-mana" macar sa ma mentin acolo grin.gif
May
Tulip nu e serial, eu una l-am coborat de pe net dar chiar merita vazut... e imposibil sa nu va regasiti in unele situatii... plus ca invatatti din greselile lor grin.gif
Tulip
O curiozitate:
De ce ati ales WW?De unde ati auzit de ea si de ce ati optat tocmai pt aceasta dieta?
A....si de cand tineti WW?
Eu am ajuns din intamplare pe site-ul de unde ne stim aproape toate,si am ales-o pt. ca iti permite sa papi orice....si eu,gurmanda ce sunt blushing.gif
anaoi
idem si dylly.
dar daca s-ar injecta si o doza d evointa o data cu inceputul dietei, tare bine ar fi
Ramy
CITAT(Tulip @ 10-08-2006, 02:54 PM) *

O curiozitate:
De ce ati ales WW?De unde ati auzit de ea si de ce ati optat tocmai pt aceasta dieta?
Eu am ajuns din intamplare pe site-ul de unde ne stim aproape toate,si am ales-o pt. ca iti permite sa papi orice....si eu,gurmanda ce sunt blushing.gif

M-am intors din vacanta Sp cu peste 15 kile. A fo' prima oara cnd ma ingrasam asa. Eram disperata si am dat de site. Nu aveam incredere in nik, dar..trebuia sa fac ceva. Vroiam sa incerc Atkins dar cum incepea postul nu se potrivea. M-a apelat Violeta si m-a indrumatt spre WW. Neincrezatoare, am sps totusi...hai. Ei bine...a mers bine din prima.Asta m-a facut sa imi doresc mai mult. Apoi...am inceput sportul si ...usor usor am trecut la stabilizare....ete ca a venit iar ziua in care vreau sa slabesc si mai mult. Da'....nu mai gasesc vointa ce o aveam. Acu' sper ca batul Mihaelei sa ma faca sa ...tiu cararea cea buna blushing.gif

Altu la rand grin.gif
bubbles
sai eu la fel...din intamplare si fiindcase mananca bine biggrin.gif
uka
eu am ales ww, din cauza k imipermitea sa mananc orice, anul trecut am tinut k la carte si am slabit 9 kg, d aia am ramas la ww, in ultimul timp... vointza nu am avut.. si oricum nu am mancat mai nimik...
ALICE
Da Tulip la cinema l-am vazut aseara.Din intamplare.Habar n-aveam ce film e.
Eu am vrut o dieta neaparat ca sa slabesc pana la nunta.M-am vazut ca un dovleac in pozele de la revelion.Si dupa ce am studiat Atkins,Montignac,WW,asta mi s-a parut mai accesibila.
uka
acum ma uit si eu la break up.... nu am subtitrarea la el si ma cam enerveaza dar e ok....
va pup
revin cu impresii
ina_ceva
Eu ma uit acum la the lake house.
Tulip
Ramy,in cat timp ai scapat de 15 kg?Si ce sport ai facut?
michelle
Eu m-am ingrasat de la pilule peste 10 kile. Si am tinut disociat (o zi fructe, o zi legume etc), numai ca seara dadeam iama in ce apucam... nu mai vorbesc de weekend grin.gif grin.gif
Asa ca am gasit forumul WW si l-am citit pe tot.. era deja casuta a 2-a. Nu mi-a trebuit mult sa ma conving ca e exact ceea ce vreau cheer.gif cheer.gif

Am dat jos mai mult decat cat aveam inainte de a ma ingrasa blum.gif
bubbles
CITAT(ina_ceva @ 10-08-2006, 03:10 PM) *

Eu ma uit acum la the lake house.

il am si eu biggrin.gif cik e super misto...mai diseara ma voi uita

CITAT(michelle @ 10-08-2006, 03:11 PM) *

Eu m-am ingrasat de la pilule peste 10 kile. Si am tinut disociat (o zi fructe, o zi legume etc), numai ca seara dadeam iama in ce apucam... nu mai vorbesc de weekend grin.gif grin.gif
Asa ca am gasit forumul WW si l-am citit pe tot.. era deja casuta a 2-a. Nu mi-a trebuit mult sa ma conving ca e exact ceea ce vreau cheer.gif cheer.gif

Am dat jos mai mult decat cat aveam inainte de a ma ingrasa blum.gif

de la ce piule..anticonceptionale nu?mi`am luat si eu k am facut o hemoragie urata...mi`am luat yasmine..sper sa nu ma ingras...macar stiu k m`am lasat de fumat si nu m`am ingrasat grin.gif
Deea
pup fetele

Miha , Alexia nu ma tine treaza noaptea, ma trezesc de 2 ori sa-i dau de mancare si in 10 minute adoarme la loc... sper sa n-o deochi wink1.gif

eu am ajuns la ww din intamplare, mi-a placut ca nu e genul de dieta cu 7kg in 7 zile si nici nu sunt conditionata sa mananc la anumite ore si anumite alimente....in plus de asta mi-a placut casuta ww ca era animata si se discuta despre orice.
Tulip
Deea,niste poze noi?sa vedem cat a crescut Alexia! grin.gif
michelle
CITAT(bubbles @ 10-08-2006, 03:15 PM) *

de la ce piule..anticonceptionale nu?

Desorelle am luat
Acum am inceput sa iau iar, Loette.. tineti-mi pumnii sa nu ma ingras (prea mult)
Deea
CITAT(Tulip @ 10-08-2006, 03:19 PM) *

Deea,niste poze noi?sa vedem cat a crescut Alexia! grin.gif

maine merg la mama si descarc pozele ... are si poze nud de la baita blushing.gif
ALICE
Da,cunosc si eu tot de la pastile.De la 48 am ajuns la 65.Si n-am luat decat 3 luni
bubbles
CITAT(michelle @ 10-08-2006, 03:20 PM) *

CITAT(bubbles @ 10-08-2006, 03:15 PM) *

de la ce piule..anticonceptionale nu?

Desorelle am luat
Acum am inceput sa iau iar, Loette.. tineti-mi pumnii sa nu ma ingras (prea mult)

miha..de ce nu incerci yasmine...cunosc persoane care nu s`au ingrasat si cateva care au mai dat jos 2-3 kg fara efort...ca cik cam taie ofta de manacre
Ramy
CITAT(Tulip @ 10-08-2006, 03:11 PM) *

Ramy,in cat timp ai scapat de 15 kg?Si ce sport ai facut?

Postul tine 40 zile, eu am inceput WW a doua zi, asa ca dieta am tinut exact 39 zile. A venit Pastele si...normal ca atrebuit sa pap de dulce, cozonac alea,alea, doar ca... faceam mai mult sport, adik in fiecare zi. Astfel am trecut fara sa imi dau seama la stabilizare. Apoi am invatat sa gatesc si sa mananc dietetic, ma rog +-, ca de... blushing.gif

Am inceput cu aerobic acasa, apoi...am castigat la un concurs un cantar si accesul la o sala unde am mers aproape 2 luni si faceam tae bo de 2/saptamana, iar in celelalte zile aerobic, step si sigur tras fieratanii. Cam asta a fo' inceputul blushing.gif

Dupa 3 luni nu ma recunosteam blushing.gif
Pisik
stiti ca m-ati pus pe ganduri? eu din ian nu am mai luat anti, iar acuma am luat o luna, precsrise de doctor ca sa fortam ciclul...oare au legatura si ele cu ingrasarea?hmmm, nu vreau sa gasesc scuze, dar se cam pupa, nu?
Tulip
Uka,acum ma uit si eu la hainele de la tara...deci esti multumita?In cat timp ti-au ajuns?Mi-e cam frica sa nu nimeresc marimile...niciodata nu am comandat pe net... wacko.gif
Nessie
Eu ma tot gandesc la salata aia de la MC! eusa_think.gif Mi-a stat in gat! cry.gif Cred ca are punctele alea cu tot cu sosul care e inclus in pret, ca altfel nu iese.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.