Tulip
10-08-2006, 02:50 PM
Himere,faci nani cu Bia?
alandana
10-08-2006, 02:53 PM
CITAT(Nessie @ 10-08-2006, 03:42 PM)

Eu ma tot gandesc la salata aia de la MC!

Mi-a stat in gat!

Cred ca are punctele alea cu tot cu sosul care e inclus in pret, ca altfel nu iese.
Si eu cred la fel - branza aia cate puncte poate sa aiba? Puiul - presupun ca e la gratar . Crutoanele - or fi prajite in ulei?
Pisik
10-08-2006, 03:13 PM
eu cred ca va gitati prea mult cu salata de la mc, eu cand tineam ca la carte am papat din aia mediteraneana, numai cu branza de multe ori, si la 9-10 seara si tot am slabit si i-am pus si dressing
sunt super tare

in bucatarie se serveste un tort de cioco demential (ziua unei colege); ce am facut? m-am dus, am pupat-o, mi-am inmuiat buzele in sampanie, mi-am luat caserola de pepene si am fugit
Am I cool or what?
Tulip
10-08-2006, 03:14 PM
Am facut 15 minute sport!!!Yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
bpaula
10-08-2006, 03:15 PM
CITAT(Pisik @ 10-08-2006, 04:13 PM)

eu cred ca va gitati prea mult cu salata de la mc, eu cand tineam ca la carte am papat din aia mediteraneana, numai cu branza de multe ori, si la 9-10 seara si tot am slabit si i-am pus si dressing
sunt super tare

in bucatarie se serveste un tort de cioco demential (ziua unei colege); ce am facut? m-am dus, am pupat-o, mi-am inmuiat buzele in sampanie, mi-am luat caserola de pepene si am fugit
Am I cool or what?
bravo

CITAT(Tulip @ 10-08-2006, 04:14 PM)

Am facut 15 minute sport!!!Yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

felicitari si tia
alandana
10-08-2006, 03:22 PM
CITAT(Pisik @ 10-08-2006, 04:13 PM)

sunt super tare

Am I cool or what?
Eu cedam.
Salata mediteraneeana nu are decat 2.6 p.
Pisik
10-08-2006, 03:25 PM
mai am un hop diseara, ma intalnesc cu prietena mea care isi serbeaza ziua si sigur nu o pot refuza; asa ca trebuia sa rezist; incep sa ma recunosc in cea din vremurile bune si tare bine imi e! sper sa se vada si la cantar
antonia05
10-08-2006, 03:26 PM
Hallo fetele!!!
Iata si eu am dat pe aici sa va salut.Eu tot citesc din urma ca tare harnice ati mai fost.
Asa ca MICHELLE nu ma trece absenta in catalog si ti multumesc ca te ai gandit si la mine.
Acum ma duc sa termin ce ati scris ca mult mai am.Pupici!!
michelle
10-08-2006, 03:29 PM
Si eu cedam.. ca imi era foame. Daca nu mi-e foame, nu ma tenteaza nimc.
Meniul meu s-a modificat: la serviciu am papat un mar cu fulgi, apoi salata cu un covrig in loc de paine si acum (ca nu mai rezistam de foame pana acasa) o rosie cu o felie de paine. Noroc ca ne aduce doamna de servici rosii si castraveti de la ea din gradina

Si flori.
Pisik
10-08-2006, 03:31 PM
sincer, si mie imi e f foame, dar nu ma saturam cu o felie de tort decat pe moment, apoi apareau remuscarile si diseara iar o sfecleam, ca ma cunosc; faza naspa e ca nici nu mai am nimic de papa si aterizez direct in oras, dar ma descurc eu; de maine o sa fiu mai prevazatoare, o sa urmez exemplul Mihai cu fulgii, dar eu mananc f multi dimineata si parca nu imi vine sa pap atatia intr-o zi...
Bravo pt vointza
Pisik si tie
tulip pt sport
The lake house este unul dintre cele mai bune filme pe care le-am vazut in ultima vreme, credeti-ma ca vad multeeee filme. E putin derutant la inceput, dar se bazeaza pe o ideea noua si ador ca nu pot anticipa actiunile... e super ce mai, merita vazut

Eu iau Regenon de 10 luni si nu m-am ingrasat deloc din cauza pilulelor, nici nu mi-au creat pofta de mancare, nu am observat schimbari de metabolism si imi si permit sa slabesc. Depinde si de organismul fiecaruia acum
Tulip
10-08-2006, 03:41 PM
CITAT(Pisik @ 10-08-2006, 04:25 PM)

mai am un hop diseara, ma intalnesc cu prietena mea care isi serbeaza ziua si sigur nu o pot refuza; asa ca trebuia sa rezist; incep sa ma recunosc in cea din vremurile bune si tare bine imi e! sper sa se vada si la cantar

Bravo
,Pisik,nu te lasa,asa te vrem!!!
ina_ceva
10-08-2006, 03:46 PM
Lacry, am si eu un borcan de 1,7 l cu compot; vrei sa t-il trimit

? Imi cam face cu ochiul
Bravo,
pisik, esti tare!!! Eu nu as fi rezistat, macar o linguritza...
tulip, poate de maine incepi sa adaugi cate 5 min in fiecare zi...
Am terminat de vazut filmul: SUPERB!!!!
Ramy
10-08-2006, 03:50 PM
Am ajuns acasa si in loc de mancare mi-am taiat 2 feliide pepene rosu si una pepene galben

Am scapat de mancare, dar...zici ca sunt greiere bortos

HI<HI....auzi....furnicaaa
Tulip
10-08-2006, 03:50 PM
Ina,asa am de gand...
bpaula
10-08-2006, 03:53 PM
CITAT(Ramy @ 10-08-2006, 04:50 PM)

Am ajuns acasa si in loc de mancare mi-am taiat 2 feliide pepene rosu si una pepene galben

Am scapat de mancare, dar...zici ca sunt greiere bortos

HI<HI....auzi....furnicaaa

principalul ca greierele bortos se desumfla repede daca e plin cu pepene, era rau daca mancai prostioare, asa e bine
nu stiu altii cum fac dar la mine pepenele nu e cu puncte indiferent de cantitate
si eu nu ma incurc sa tai pepenele cu felii...cam la sfert il tai
anaoi
10-08-2006, 03:53 PM
:uite de aia dylly a hotarat sa nu tina dieta d eazi, ci d emaine.....
cum naiba s arezist eu la tort asortat...adica 2 jumatati de tort lipite...una d eciocolata una diplomat....
promit poze
ina_ceva
10-08-2006, 03:57 PM
BATAIE....miha unde esti cu nuiaua, intreaba dylly de tine...
anaoi
10-08-2006, 03:57 PM
nope...ca eu am zis dinainte ca d emaine dieta nu de azi.....si miha il adora pe dylly si nu il bate , pt ca dylly are motivele lui sa prefere sa sarbatoareasca
ina_ceva
10-08-2006, 03:59 PM
Tulip
10-08-2006, 04:04 PM
CITAT(anaoi @ 10-08-2006, 04:53 PM)

cum naiba s arezist eu la tort asortat...adica 2 jumatati de tort lipite...una d eciocolata una diplomat....
promit poze
NU vrem poze cu tort...doar cu salate
anaoi
10-08-2006, 04:05 PM
fetele dylly e

CITAT(Tulip @ 10-08-2006, 05:04 PM)

CITAT(anaoi @ 10-08-2006, 04:53 PM)

promit poze
NU vrem poze cu tort...doar cu salate

ok.....
Tulip
10-08-2006, 04:11 PM
Cum punctez oare gratarul de porc?Am uitat sa cantaresc carenea inainte s-o pregatesc...HELP!!!
Ramy
10-08-2006, 04:17 PM
CITAT(Tulip @ 10-08-2006, 05:11 PM)

Cum punctez oare gratarul de porc?Am uitat sa cantaresc carenea inainte s-o pregatesc...HELP!!!
Gratarul stiu eu ca are 3 pcte

+ multa apa

Mi-a sps cineva dimineata

Acu' sa vedem..carneaaaa
Ella79
10-08-2006, 04:31 PM
CITAT(Nessie @ 10-08-2006, 03:42 PM)

Eu ma tot gandesc la salata aia de la MC! :? Mi-a stat in gat! :cry: Cred ca are punctele alea cu tot cu sosul care e inclus in pret, ca altfel nu iese.
si mie mi-aq stat in gat, crede-ma!! De punctele alea mancam o masa ca lumea, nu asa. Acum mananc niste mere ca mi-e foame de mor si mi-am terminat punctele.
Nu cred ca mai pun piciorul in McDonald's in viata mea!! :angry: :angry:

(
nu m-au lasat clientii in pace sa ma uit la film...
recuperz eu maine dim... so.. azi am papat o shaorma light si un iaurt light..
si apa multa si cappuccino si 3 pah d fanta si 1 cola...
ramonavlas
10-08-2006, 04:38 PM
Vai de capul meu Am de recuperat 15 pagini???? Intr-o jumatate de zi? Pai ce ma fac atunci cand ma inotorc de la mare????????
Dar ma apuc si va citesc.... sa fiu la curent cu TOT.
Ella79
10-08-2006, 04:45 PM
Tulip, eu am ajuns sa tin WW cautand pe net o dieta care sa nu ma oblige sa mananc anumite lucruri la ore exacte. Nu-mi prea imi pot permite sa ma duc cu sacosa de mancare la birou. Inainte de WW am tinut o dieta de 2 saptamani cu proteine, dupa care cica slabeai 7 kg. Eu am tinut strict strict si m-am ingrasat 2 kg. Cred ca era ficatul meu care se umflase atata de la atata friptura de vaca, oua fierte si spanac
Eu iau pilule de 10 ani. Acum iau Jeanine si nu m-am ingrasat deloc de la ele. M-au ajutat chiar sa-mi rezolv anumite probleme de sanatate.
Uka, cum e shaorma light? Adica nu are maioneza si cartofi prajiti sau e vreo chestie noua?
Ramona, si eu m-am gandit ca atunci cand ma intorc din concediu sigur nu voi avea cum sa citesc tot din urma. Vorbarete mai suntem, nu?
Am fugit la sala! Imi cam sticlesc mie ochii de foame, dar asta e!

Sa+mi fie invatatura de minte cu salata mea smechera.
Monic
10-08-2006, 04:50 PM
vai fetelor... cand ma gandesc ca in timpul cat am stat in America, adik un an am lucrat la McDonalds si am mancat aproape EXCLUSIV mancare Mc Donalds.
Nu stiu daca ma credeti sau nu dar un an de zile am rezistat eroic, nu am gustat EVER nuggets sau sandwichurile lor, am trait pe salate, piept de pui si cartofi prajiti

, si din cand in cand am mancat inghetata

, iar de baut am baut ori ice tea neindulcit ori apa plata si atat!
Nu stiu daca ma credeti dar habar n-am ce gust au sadwichurile de la McDonalds, nici n-am fost curioasa sa aflu, cred ca de 2 sau 3 ori daca am gustat sosul BigMac si atat. Erau zile cand faceam si cate 3 mii de bucati...
Mentionez ca aveam voie sa mancam tot ce era in restaurant in cantitati nelimitate.
Cateodata ma si ingrozesc cand mai citesc ce nesanatoasa e mancarea de acolo si eu am trait exclusiv pe mancarea lor timp de 1 an. Bine ca n-am patit ca tipul din filmul facut despre McDonalds, nustiu daca ati vazut, e de groaza, l-am vazut aseara.
Vai ce eroina ma simt!!!
Ramy
10-08-2006, 04:56 PM
CITAT(Monic @ 10-08-2006, 05:50 PM)

vai fetelor... cand ma gandesc ca in timpul cat am stat in America, adik un an am lucrat la McDonalds si am mancat aproape EXCLUSIV mancare Mc Donalds.
Nu stiu daca ma credeti sau nu dar un an de zile am rezistat eroic, nu am gustat EVER nuggets sau sandwichurile lor, am trait pe salate, piept de pui si cartofi prajiti

, si din cand in cand am mancat inghetata

, iar de baut am baut ori ice tea neindulcit ori apa plata si atat!
Nu stiu daca ma credeti dar habar n-am ce gust au sadwichurile de la McDonalds, nici n-am fost curioasa sa aflu, cred ca de 2 sau 3 ori daca am gustat sosul BigMac si atat. Erau zile cand faceam si cate 3 mii de bucati...
Mentionez ca aveam voie sa mancam tot ce era in restaurant in cantitati nelimitate.
Cateodata ma si ingrozesc cand mai citesc ce nesanatoasa e mancarea de acolo si eu am trait exclusiv pe mancarea lor timp de 1 an. Bine ca n-am patit ca tipul din filmul facut despre McDonalds, nustiu daca ati vazut, e de groaza, l-am vazut aseara.
Vai ce eroina ma simt!!!
Chiar esti !!!
Am fost cutremur???
Tulip
10-08-2006, 05:04 PM
Monic,felicitari...eu nu as fi putut rezista

Ador mancarea de la MC

Bine ca nu exista in orasul nostru....Ultima oara am papat inainte sa nasc,de atunci incerc sa evit tot ce-i nesanatos...dar nu prea reusesc intotdeauna...
Tulip
10-08-2006, 05:15 PM
ramonavlas
10-08-2006, 05:26 PM
Am crezut ca nu mai termin de citit. Am si mancat intre timp, cam mult ca acum ma ca doare stomacul......dar postez mai tarziu meniul. Sunt in puncte...inca.
Lacry, bine ai venit.
Dilly, am crezut ca ne-ai uitat.... La multi ani mamaei tale si vezi ce mananci...........
Crengu, bine i-ai facut "prietenei". Merita, dupa cate ne-ai povestit. Nu ai u nevoie de asa o persoana langa tine...
Michelle, nu m-am dus in slapi la servici pt ca nu e vreme de asa ceva la noi, si nu imi permite locul de munca....din pacate.
Eu ma duc sa ma epilez acum, cu aparatul, ca e prea scurt pt ceara si mai revin, inainte sa ma apuc de bagaj.
shaorma light ii spun baietzii d la shaormerie de pe splai d langa serv meu, d e far acartofi prajiti, fara ceapa si fara usturoi si far amaioneza si cu un pic d sos... kiar fara nimik nu se poate k nu aluneca...
Ramy
10-08-2006, 05:50 PM
CITAT(uka @ 10-08-2006, 06:49 PM)

shaorma light ii spun baietzii d la shaormerie de pe splai d langa serv meu, d e far acartofi prajiti, fara ceapa si fara usturoi si far amaioneza si cu un pic d sos... kiar fara nimik nu se poate k nu aluneca...
Credeam ca faci tu acasa si ii spi lights

Se simte dif mare??
himere2005
10-08-2006, 05:52 PM
CITAT(uka @ 10-08-2006, 06:49 PM)

pai cu niste vaselina nu mergea?
himere2005
10-08-2006, 06:17 PM
fetelor, mi-am deschis cafenea. pe seara avem program si cu babuini. acolo ne putem intilni si cu ceilalti membri ai forumului. sa-mi spuneti sincer parerea
http://forum.oneden.com/index.php?showtopi...&#entry4529
ramonavlas
10-08-2006, 06:51 PM
Am terminta cu epilatul. Mai am pensat si scos mustatza, apoi ...trec la bagaj. Dar inainte sa postez meniul ca poate uit.......
So:
- 160 gr sunca slaba - 4.1;
- 2 Campofrio - 3.2;
- 60 gr cascaval vegetal - 6;
- 1 wasa - 0.5;
- 350 gr Iaurt dietetic - 2.5;
- cartofi fierti - 3 (erau cam multi ).
- extra fructe - 1;
Total :20.3 din 22............... Cam mult, dar sunt si rusii in vizita, asa ca... Dar nu am depasit macar.
soranutza
10-08-2006, 06:54 PM
Ce mancati fetelor de aveti atata energie la scris?

Eu cand vin seara acasa am cate 20-30 pagini de recuperat...pana termin tot uit ce vroiam sa zic.
Miha si Peach, v-au lamurit fetele ce vrea sa zica Bon Jovi...de aia nici n-am mai zis nimic.
Ramy, eu am vazut poze cu tine (cand ai postat o data o poza) pe unul din celalalte forumuri, nu mai stiu care. Ai pus si vreo doua poze la avatar acum. Tu vrei sa ma complexezi de tot?

De unde mai vrei sa slabeeeeeeesti? Ce inaltime ai si cate kg? Oricum, eu te felicit pentru vointa si nu pot sa nu iti spun ca parca esti o papusica
Ramy
CITAT(ramonavlas @ 10-08-2006, 07:51 PM)

Am terminta cu epilatul. Mai am pensat si scos mustatza, apoi ...trec la bagaj. Dar inainte sa postez meniul ca poate uit.......
So:
- 2 Campofrio - 3.2;
- 1 wasa - 0.5;
- extra fructe - 1;
Total :20.3 din 22............... Cam mult, dar sunt si rusii in vizita, asa ca... Dar nu am depasit macar.
De ce papi cascaval vegetal ??? Iti place, are mai putine pcte...sau...???
himere2005
pungi, pungi
Ramy
10-08-2006, 07:02 PM
CITAT(soranutza @ 10-08-2006, 07:54 PM)

Ce mancati fetelor de aveti atata energie la scris?

Eu cand vin seara acasa am cate 20-30 pagini de recuperat...pana termin tot uit ce vroiam sa zic.
Miha si Peach, v-au lamurit fetele ce vrea sa zica Bon Jovi...de aia nici n-am mai zis nimic.
Ramy, eu am vazut poze cu tine (cand ai postat o data o poza) pe unul din celalalte forumuri, nu mai stiu care. Ai pus si vreo doua poze la avatar acum. Tu vrei sa ma complexezi de tot?

De unde mai vrei sa slabeeeeeeesti? Ce inaltime ai si cate kg? Oricum, eu te felicit pentru vointa si nu pot sa nu iti spun ca parca esti o papusica

Vai de mine, esti o draguta si...exagerezi //m-am rusinat toata

Pai am 1.65 si 53 kile, imi doresc 45 kg , dar cum nu voi ajunge niciodata la asa ceva, ma multumesc sa stationez toata viata la 49
himere2005, doar unii

Eu de exemplu mai pap si altceva
soranutza
10-08-2006, 07:10 PM
Nu exagerez Ramy, asa te vad eu. Nu stiu daca ai observat dar eu nu prea fac in general comentarii. Dar daca am zis, am zis.

Sa ne mai pui poze cand ai timp, pe mine sigur m-ar ambitiona. Eu am aceeasi inaltime ca si tine, doar ca cu 10 kg mai mult fata de cat ai tu acum..si nu am ambitia ta
Monic
10-08-2006, 07:11 PM
Himere, May, tot epuizate dupa tura de aseara?
Crenguta, ma bucur ca ai avut curajul sa te impui in fata nesimtitei aceleia. Trebuia s-o faci acu` o luna cand a tot venit pe la tine. Dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Sunt curioasa cum va reactiona...
Ramy
10-08-2006, 07:19 PM
CITAT(soranutza @ 10-08-2006, 08:10 PM)

Nu exagerez Ramy, asa te vad eu. Nu stiu daca ai observat dar eu nu prea fac in general comentarii. Dar daca am zis, am zis.

Sa ne mai pui poze cand ai timp, pe mine sigur m-ar ambitiona. Eu am aceeasi inaltime ca si tine, doar ca cu 10 kg mai mult fata de cat ai tu acum..si nu am ambitia ta

Ei... nu prea am mare ambitie, din pacate

Ma chinui doar sa ma educ. Adevarul este ca nu ma simt bine cand manac mult si cred ca asta ma indarjeste. Tu ce mod de viata ai adoptat ( nu sufar cuvantul dieta) ???
soranutza
10-08-2006, 07:22 PM
CITAT(Ramy @ 10-08-2006, 07:19 PM)

CITAT(soranutza @ 10-08-2006, 08:10 PM)

Ei... nu prea am mare ambitie, din pacate

Ma chinui doar sa ma educ. Adevarul este ca nu ma simt bine cand manac mult si cred ca asta ma indarjeste. Tu ce mod de viata ai adoptat ( nu sufar cuvantul dieta) ???
Incerc sa tin WW. Din pacate acum trec printr-o perioada foarte stresanta din toate punctele de vedere si dau mari rateuri. Sper sa ma adun cat de curand si sa tin WW corect.
Nessie
10-08-2006, 07:33 PM

Am terminta cu epilatul. Mai am pensat si scos mustatza, apoi ...trec la bagaj.
Ai terminat? La status tot "ma epilez" vad.
ramonavlas
10-08-2006, 07:45 PM
CITAT(Ramy @ 10-08-2006, 07:54 PM)

So:
- 2 Campofrio - 3.2;
- 1 wasa - 0.5;
- extra fructe - 1;
De ce papi cascaval vegetal ??? Iti place, are mai putine pcte...sau...???
Nu ca imi place, dar nu am fost atenta ca l-am cumparat. Acasa am vazut ca e vegetal Si are mai multe puncte decat altul. Are 10 p-100 gr.
CITAT(Nessie @ 10-08-2006, 08:33 PM)

Am terminta cu epilatul. Mai am pensat si scos mustatza, apoi ...trec la bagaj.
Ai terminat? La status tot "ma epilez" vad.

Am uitat sa il schimb. Acum l-am schimbat. Dar de unde stii u ce status am eu??????????????
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.