Licry iti urez si eu bun venit.. si tie dana-bianca bine ai revenit
da may, sunt constienta de cta de frumos e aici, daca n-ar fi munca asta, toata ziua as sta numai pe afara

uka, ce bine ca incepi sa te mai linistesti.. ma bucur.
hahahaha luchi, tare asta cu 55 de mii kilu...
tulip, eu m-am apucat de ww dupa ce am dat gres cu South Beach (n-aveam rabdare). Am gasit forumul ww din intamplare, nu stiu ce mi-a venit sa citesc site-ul respectiv (am citit cam o sapt, ca deja se scrise pana la casuta 5-6) si apoi dupa o sapt de test, am vazut ca merge si am continuat pana acum 2 luni (scapat de 8 kg pana atunci). Incercasem South Beach inainte, problema era ca nu puteam manca orice... ww acopera problema asa ca de ce nu, si nici nu simt ca sunt la dieta.
uhuu bravo pisik, ai rezistat nu gluma

antonia te-ai apucat sa aplici ce-ai invatat pe modele? ce rau imi pare ca nu sunt acolo, ca te stresam zilnic cred
).gif)
fetele, care dintre voi v-ati oferit pana acum?
).gif)
tare videoclipul cu pisica, ina
chiar ca esti monic, dar cred ca tot timpul cu nasul in mirosul ala te saturi de ele
).gif)
am auzit si eu de tipul respectiv, ce nebun... cum se numeste filmul? Acum cat timp ai fost in america, si unde?
hey honey, poate ca tu ai fi mai in masura sa-i raspunzi lui himere, ca din ce am citit am inteles ca ai petrecut mult mai mult timp in sua - asta daca n-am inteles cumva gresit.