Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
luchi
Buna seara, neuroni! Mai sunt 30 de ore pana plec la drum, din astea vreo 12 planuiesc sa le dorm, 8 trebuie sa le muncesc, 2 fac bagaje, inca 2 cumparaturi..si de restul mai vedem! laugh.gif

O seara placuta! give_rose.gif
michelle
Am papat si eu.. cam multe puncte azi, dar ieri m-am oprit la 13p si se compenseaza grin.gif
ou 2
paine 3
icre 1

mar 0
fulgi 1,5
rosie 0
castravete 0
ardei 0
cas 2
covrig 2,5
paine 1
rosie 0

paine 2
icre 1
unt 1,5

cartofi natur 2
dovlecei pane 1,5
TOTAL: 21p

Foarte buni au iesit dovleceii pane fara ulei, sar'na de idee dylly pupic.gif
Ramy
Uooofff, am mai tras si a doua sperietura sad.gif A cazut curentul si m-am chinuit sa pun in fct comput. Credeam ca...l-am pierdut tease.gif Prima ( sperietura) a fo' cand am simtit cutremur, desi...sunt singura wacko.gif Ei...bine ca a trecut blushing.gif

soranutza, de ce nu postezi si tu ce mananci in fiecare zi?? Asta te-ar putea ajuta sa nu mai dai rateuri blushing.gif Eu sunt in cea de-a doua zi de ww si alaturi de dragutele astea, am reusit sa fiu mai cuminte , mai de rusine, mai din ambitie wink1.gif

ramonavlas,m-am mirat ca papi atat cascaval vegetal, post stiam ca nu ti wink1.gif .Din aduceri aminte stiam ca are pcte multe, dar...cum sunt mai blonda de fel... blushing.gif

luchi sa ai spor la bagaje si la treaba. smile.gif
uka
CITAT(Ramy @ 10-08-2006, 06:50 PM) *

CITAT(uka @ 10-08-2006, 06:49 PM) *

shaorma light ii spun baietzii d la shaormerie de pe splai d langa serv meu, d e far acartofi prajiti, fara ceapa si fara usturoi si far amaioneza si cu un pic d sos... kiar fara nimik nu se poate k nu aluneca...

Credeam ca faci tu acasa si ii spi lights smile.gif Se simte dif mare??

cal;culasem eumai demult siajungeam undeva pe la 6 pct dk nu ma insel...
sau mai putin...
deci.. ar fi pui...fara pielita
lipia
si in rest... varza si castarveti muratzi, deci mai putin de 6 pct...
si eu ma satur ptr multeeee ore...
poti pune si maioneza dci sau ketchup
Tulip
Unde ati disparut,fetelor?Inca nu e we! blum.gif

Ramy,ni pricep...chiar a fost cutremur? wacko.gif wacko.gif ohmy.gif
Monic
faza cu cutremurul n-am inteles-o nici eu
probabil ca a fost la May si Himere aseara... ca mie numai la asta-mi sta capul grin.gif
Monic
Honey, te vad online,
hai... care-i problema, de ce nu vorbesti cu noi ca mai demult? pupic.gif
emu
CITAT(michelle @ 10-08-2006, 04:05 AM) *

emu, ai incepu sa aplici pt joburi?

avem afacere proprie, asa ca atata timp cat merge bine nu va fi nevoie sa aplic... intre timp ma pregatesc intens (cand oi incepe, ca inca ma cred in vacanta oarecum) blum.gif
honey79
CITAT(Monic @ 10-08-2006, 09:27 PM) *

Honey, te vad online,
hai... care-i problema, de ce nu vorbesti cu noi ca mai demult? pupic.gif

Va citesc in fiecare zi, scumpa Monic.... insa.. e mai bine asa... sa ma limitez doar la citit.
Te pupic dulcic.
May
Monic ai ramas fixata pe ``prestatiile`` noastre? blushing.gif lol.gif

honey ce-i cu tine iubita? sad.gif cine te-a suparat?
emu
CITAT(Pisik @ 10-08-2006, 05:16 AM) *

fetelor, eu cand va vad cu greutati din astea de sub 60 kg ca vreti sa slabiti ma apuca ameteala sincer....oi fi eu defecta, dar mie la sub 60 kg orice pers imi pare "bat"
eu am mari probl cu stomacul, cred ca de la pastile, am niste dureri si niste arsuri si gaze de numa numa, mai ca imi vine sa plec acasa dar nu pot.
A, mia- venit rochita, maine sau samb ma duc sa o probez, am emoptii ca eram mai slaba cand mi-au luat masuri blush.gif

hehe da' eu de exp n-am peste 1,70 (as fi vrut eu)

mai ai rabdare pana sambata? smile.gif
emu
Licry iti urez si eu bun venit.. si tie dana-bianca bine ai revenit

da may, sunt constienta de cta de frumos e aici, daca n-ar fi munca asta, toata ziua as sta numai pe afara smile.gif

uka, ce bine ca incepi sa te mai linistesti.. ma bucur.

hahahaha luchi, tare asta cu 55 de mii kilu...

tulip, eu m-am apucat de ww dupa ce am dat gres cu South Beach (n-aveam rabdare). Am gasit forumul ww din intamplare, nu stiu ce mi-a venit sa citesc site-ul respectiv (am citit cam o sapt, ca deja se scrise pana la casuta 5-6) si apoi dupa o sapt de test, am vazut ca merge si am continuat pana acum 2 luni (scapat de 8 kg pana atunci). Incercasem South Beach inainte, problema era ca nu puteam manca orice... ww acopera problema asa ca de ce nu, si nici nu simt ca sunt la dieta.

uhuu bravo pisik, ai rezistat nu gluma wink1.gif

antonia te-ai apucat sa aplici ce-ai invatat pe modele? ce rau imi pare ca nu sunt acolo, ca te stresam zilnic cred )).gif fetele, care dintre voi v-ati oferit pana acum?

)).gif tare videoclipul cu pisica, ina

chiar ca esti monic, dar cred ca tot timpul cu nasul in mirosul ala te saturi de ele )).gif am auzit si eu de tipul respectiv, ce nebun... cum se numeste filmul? Acum cat timp ai fost in america, si unde?

hey honey, poate ca tu ai fi mai in masura sa-i raspunzi lui himere, ca din ce am citit am inteles ca ai petrecut mult mai mult timp in sua - asta daca n-am inteles cumva gresit.
honey79
He he.. Emu.. n-am petrecut decat doua saptamani in SUA.... dar.. astept sa vina si vremea mea...blum.gif
Si eu am fost super-incantata de tot ce am vazut/intalnit.. acolo.

Happy Birthday to you!!!
Happy Birthday to youuu!!!
Happy Birthdayy dear MAYBELINE!!!
Happy Birthdayyy tooo youuuuu!!!!!!
give_rose.gif
Ramy
La multi ani MAYBELINE !
Sa iti fie viata senina, plina de bucurii , sanatate si momente minunate alaturi de iubi tau floare.gif Si tortuletul de la avatar este cadoul meu ptr tine biggrin.gif Sunt sigura ca sti sa apreciezi acest cadoul la justa lui valoare pupic.gif
dany
Buna dimineata !!
Imagine , MAY !!!!!!!!! Multa sanatate,multa fericire si multe impliniri !!!Imagine

M-ati innebunit cat ati scris ieri lol.gif lol.gif
Imi cer scuze dar......nu fac comentarii pentru ca ...ar trebui sa citesc din nou toate paginile de ieri si.....nu am timp...stiti voi deja : fuga la job sad.gif

Va pup si va doresc o zi frumoasa !!! De maine e WE !!!! Pentru mine nu dar va veni si timpul meu ( candva).
luchi
Click sa vezi atasamentul

Feliz cumpleanos, May!

- dati click pe poza...n-am gasit babuini blum.gif

p.s. Multumesc tuturor pentru primire! give_rose.gif O zi mi-nu-na-ta!
emu
La Multi Ani May!! yeah.gif

Vezi cum te tenteaza fetele cu ingrasacioase devil.gif ... care mai de care.. Miha unde-i nuiaua? bataita.gif biggrin.gif

Cum petreci diseara? dance3.gif
Ramy
CITAT(emu @ 11-08-2006, 08:01 AM) *

La Multi Ani May!! yeah.gif

Vezi cum te tenteaza fetele cu ingrasacioase devil.gif ... care mai de care.. Miha unde-i nuiaua? bataita.gif biggrin.gifCum petreci diseara? dance3.gif

Azi nu se pune nici un gram grin.gif wink1.gif
Tulip
La multi ani,May!Imagine
Biencutza
LA MULTI ANI MAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif ...sunt pe mare fuga, am dorit doar sa iti urez sa ramai la fel de simpatica, ingenua si frumoasa, la cit mai multe "prestatii" vesele alaturi de baiatul tau.......si la cit mai putine clipe alaturi de socru yahoo.gif yahoo.gif
va pup fetele.....multumesc tuturor de reprimire give_rose.gif give_rose.gif ....ne "recitim" in 2 zile!!!!!!!
Weekend frumos tuturor
himere2005
la multi ani may cheer.gif cheer.gif
- sa-ti creasca libidoul sa-l mai dai si la altii lol.gif
- sa-ti gasesti de munca si bine platit pe deasupra blum.gif
- sa te casatoresti cu iubi al tau cit mai curind si sa arati subtirica in rochia de mireasa
- sa-ti termini studiile
- sa va mutati separat in cuibusorul vostru, fara socru pe cap devil.gif
- sa primesti multe cadouri lol.gif lol.gif lol.gif

ca sa vezi ce fel sunt..am dat copy-paste si la tine la subiect, nu cumva sa misc un deget lol.gif
Pisik
Neatza fetele!
LA MULTI ANI May!!!!! Sa fii iubita, fericita, implinita!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Pupici dulci si sa ai o zi cat mai frumoasa!

Eu ma lupt la servici cu somnul, e si vremea asta urata, nu am chef de nimica
Aseara am mancat f mult pepene si fulgi. Azi dimineata cantarul a fost dragut cu mine si mi-a aratat 65.5. Sa speram ca e real grin.gif
Azi am papat iar un ditamai castronul de iaurt si branza de vaci cu musli sanovita, am la mine paste cu legume (fara sare, va fi sublim) si pepene.

Pupici dulci si o zi frumoasa
ramonavlas
Buna dimineatza.......... Sunt asa de obosita. Mai vreau sa dooooooorm. Dar nu mai am timp acum pentru ca la 10.30 merg la Cluj. De acolo luam trenul spre mare, la 19.15. Ajungem la destinatie, maine diminetza la 9.

May, itzi doresc sa mergi pe un drum numit VIATZA, sa te impiedici de un ciob numit NOROK, sa cazi intr-o prapastie numita FERICIRE si sa culegi o floare numita IUBIRE (ai cules-o deja)!!! LA MULTI ANI!!!

La noi e o vreme urata.............noroc ca la mare e soare si bine, am vorbit cu cineva care e acolo si moare de cald pe plaja. Maine asta o sa fac si eu pe vremea asta. Adica nu chiar..........ca trebuie sa ne cautam cazare...............

O sa imi fie dor tare de voi, dar cand ma intorc o sa recuperez tot.
Sa avetzi grija de voi si la cat mai multe grame (KG) date jos. Sa va mai ganditzi si la mine si....sa nu cumva sa ma uitatzti.........

Ma apuca melancolia deja. Hai ca merg in concediu.....nu la razboi. Pupici multzi si dulci........... pupic.gif pentru toate.
luchi
CITAT(ramonavlas @ 11-08-2006, 08:49 AM) *

La noi e o vreme urata.............noroc ca la mare e soare si bine, am vorbit cu cineva care e acolo si moare de cald pe plaja.

Ramona, imi pare rau ca trebuie sa-ti dau eu vestea asta unsure.gif , la mare a plouat azi-noapte, acum e innorat, dar poate maine va fi soare! give_rose.gif

Concediu placut!
Tulip
Ramona,concediu placut!
Pisik,ce fulgi mananci?Cu pepene?
Pisik
Ramo, concediu placut, cand vii inapoi? E frumos la mare, e mami acolo si e cald si bine, chiar daca mai stropeste putin...
Pupici dulci
alandana
La multi ani May! Azi nu prea am timp de nimic dar atat imi doream sa intru si sa-ti spun sa te bucuri de fiecare clipa pe care o traiesti. band.gif - ei iti vor canta La multi ani!
Pisik
CITAT(Tulip @ 11-08-2006, 08:55 AM) *

Ramona,concediu placut!

Nu, am papat separat, de vreo 4p, din aia cu caramel pe care mi-i luase iubi alaltaieri, am scapat de ei....
Ia zi, cati cini papi tu de 2,5p?
alandana
Ieri m-am dat in barci - nici nu vreau sa calculez cate puncte am inghitit. Azi numia fructe si legume.
Cat e un porumb fiert?
luchi
CITAT(michelle @ 09-08-2006, 06:43 PM) *

Un stiulete de porumb are 1-2p, depinde de marime. In principiu 2p/100g greutate neta boabe de porumb fiert.

Alandana, uite aici! smile.gif
alandana
asa putin?! Ar fi grozav.
Tulip
CITAT(Pisik @ 11-08-2006, 08:57 AM) *

CITAT(Tulip @ 11-08-2006, 08:55 AM) *

Ramona,concediu placut!

Nu, am papat separat, de vreo 4p, din aia cu caramel pe care mi-i luase iubi alaltaieri, am scapat de ei....
Ia zi, cati cini papi tu de 2,5p?

Pisik,10 gr cini-minis ...0.8P
Deci de 2.5 intra 30 grame...... grin.gif
ramonavlas
CITAT(luchi @ 11-08-2006, 08:52 AM) *

CITAT(ramonavlas @ 11-08-2006, 08:49 AM) *

La noi e o vreme urata.............noroc ca la mare e soare si bine, am vorbit cu cineva care e acolo si moare de cald pe plaja.

Ramona, imi pare rau ca trebuie sa-ti dau eu vestea asta unsure.gif , la mare a plouat azi-noapte, acum e innorat, dar poate maine va fi soare! give_rose.gif

Concediu placut!

Serios??????????? Pai numai bine ca nu o sa murim de cald pe tren ca anul trecut. Dar de maine.....sper sa fie soare, ca altfel, ce fac eu la mare? Oricum nu sunt eu prietena prea mare cu soarele, dar totusi....sunt la mre......

Pe 18 sunt inapoi la raport.
ALICE
May LA MULTI ANI!!!!!!!!!! floare.gif drinks.gif bday.gif
luchi
CITAT(ramonavlas @ 11-08-2006, 09:05 AM) *

Serios??????????? Pai numai bine ca nu o sa murim de cald pe tren ca anul trecut. Dar de maine.....sper sa fie soare, ca altfel, ce fac eu la mare? Oricum nu sunt eu prietena prea mare cu soarele, dar totusi....sunt la mre......

pupic.gif Dap. Sigur iti zic, ca ploaia m-a scutit de spalat masina! laugh.gif

Oricum, ploile de aici nu tin mult, o zi, maxim doua, si imediat apare soarele!

Unde anume vreti sa mergeti, in ce statiune? rolleyes.gif

Alandana, asa a zis michelle..si vreau sa o cred (ca am de gand sa prestez si eu vreo doi yahoo.gif
ramonavlas
Luchi, nu stiu in ce statiune mergem. Ne-am luat bilet pana in Mangalia. Ne hotaram pe drum unde coboram....... salut.gif
luchi
laugh.gif laugh.gif Imi place chestia asta, cand pleci spre..neprevazut..Cam asa plecam si noi, prima jumatate a concediului e planificata, restul..ne lasam purtati de inspiratie!
ramonavlas
UKA, sa ai mare grija de tine!!!!Dar tu pleci pe 19 si eu pe 18 sunt inapoi acasa, deci mai avem timp de ....plan. FII BARBATA!!! pupic.gif

CITAT(luchi @ 11-08-2006, 09:12 AM) *

laugh.gif laugh.gif Imi place chestia asta, cand pleci spre..neprevazut..Cam asa plecam si noi, prima jumatate a concediului e planificata, restul..ne lasam purtati de inspiratie!

Sper sa imi placa si mie. Chiar asa inca nu am mai fost. Adica stiam in ce statiune macar......
Tulip
cheer.gif Am uitat sa va zic:Timea a facut primii ei doi pasi aseara! smile.gif cheer.gif cheer.gif
emu
CITAT(Tulip @ 11-08-2006, 02:14 AM) *

cheer.gif Am uitat sa va zic:Timea a facut primii ei doi pasi aseara! smile.gif cheer.gif cheer.gif

felicitari smile.gif

sa faci poze, sa pui aici la albumul ww blum.gif
ramonavlas
CITAT(Tulip @ 11-08-2006, 09:14 AM) *

BRAVO!!!!!! baby.gif
luchi
Ramona, mai esti pe aici? Am venit cu buletinul meteo, in transmisiune directa: a iesit soarele! cheer.gif

Tulip, felicitari!! give_rose.gif pentru mamica.
ALICE
CITAT
Am uitat sa va zic:Timea a facut primii ei doi pasi aseara!

Bravoooooo.De acum vei face 10 km pe zi fugind dupa ea.
ramonavlas
CITAT(luchi @ 11-08-2006, 09:29 AM) *

Ramona, mai esti pe aici? Am venit cu buletinul meteo, in transmisiune directa: a iesit soarele! cheer.gif

Tulip, felicitari!! give_rose.gif pentru mamica.

cheer.gif cheer.gif cheer.gif SUPER! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Stiam eu ca nu se poate sa fie vreme urata daca merg eu la mare....

Mersi de informatie. La noi tot naspa e vremea. Dar aici poate sa ramana asa, ca eu plec...........sunt egoista, nu?

Si daca tot plec la mare....sunt pestisor!
anaoi
Imagine

pentru May. sa fii sanatoasa, norocoasa,fericita si s ati se indeplineasca toate dorintele
michelle
Neata fetelor!
Ce de evenimente importante azi cheer.gif
May, sa fii fericita, stralucitoare, iubita, toate lucurile bune sa se lipeasca de tine, iar cele rele sa fuga din calea ta, sa ai parte numai de impliniri si de multe multe multe cadouri !!!!!! Imagine
Imagine Imagine Imagine Imagine

Felicitari Timeei!!! give_rose.gif Imagine
Lacry

Ce varsta are? Grozav! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Acum pregateste-te pentru sprinturi dupa ea laugh.gif
anaoi
tulip....hm...masaj la sale....ca la cat te vei apleca dupa ea....
plus...yuppy...nu vei ave atimp s astai jos, deci faci sport si dai jos. uite cum s egandeste fata ta la tine grin.gif

Imagine
himere2005
felicitari fetitei cheer.gif si sa-ti cumperi o masa portabila ca nu cred ca mai apuci sa maninci laugh.gif
ia zi...mincatul ca mincatul...da' ce te faci cu butonatu'?
Tulip
CITAT(Lacry @ 11-08-2006, 09:41 AM) *

Ce varsta are? Grozav! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Acum pregateste-te pentru sprinturi dupa ea laugh.gif

Are 1 an si 2 luni...cam lenesa fata grin.gif

CITAT(anaoi @ 11-08-2006, 09:46 AM) *

tulip....hm...masaj la sale....ca la cat te vei apleca dupa ea....
plus...yuppy...nu vei ave atimp s astai jos, deci faci sport si dai jos. uite cum s egandeste fata ta la tine grin.gif

Imagine

daca ma simt epuizata,pot sa te chem?? yahoo.gif blum.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.