Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
aki
CITAT(Maybeline @ 01-08-2006, 05:36 PM) *

himere daca nu sunt babuini nu ma intereseaza lol.gif

aki e fetitza, Bia biggrin.gif

Aveti aici o poza cu spatele meu gol, ca sa urmez exemplul lui crengu blushing.gif ( eventualele dungi sunt de la sutien caci de abia mi-l scosesem)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pakatosu/det...jpg&.src=ph

Despre ce exemplu era vorba? biggrin.gif
himere2005
multumesc aki

va citesc diseara frumoaselor, de acum ma apuc de treaba ...sa nu se zica ca stau toata ziua la calculator grin.gif
May
aki ma refeream la faptul ca ti-ai exprimat opinia despre ingerasul lui himere ca si cum ar fi fost baiat, dar este fetitza biggrin.gif

himere acum 10 kg imi atarnau suncile pe spate... astea 10 kg le-am dat in principal de pe spate si bratze... si f putin, din pacate, de pe solduri sad.gif
Tulip
May,ce talie ai.... rolleyes.gif Sexy girl,sexy girl biggrin.gif
Mersi,Dana, blushing.gif blushing.gif m-ai facut sa rosesc...
alandana
CITAT(Maybeline @ 01-08-2006, 05:52 PM) *

aki ma refeream la faptul ca ti-ai exprimat opinia despre ingerasul lui himere ca si cum ar fi fost baiat, dar este fetitza biggrin.gif

himere acum 10 kg imi atarnau suncile pe spate... astea 10 kg le-am dat in principal de pe spate si bratze... si f putin, din pacate, de pe solduri sad.gif

Kilogramele se duc graviattional. Mai intai cele de sus si apoi cele de jos. Ai rabdare se vor duce si cele de pe solduri.
Tulip
CITAT(alandana @ 01-08-2006, 06:00 PM) *

CITAT(Maybeline @ 01-08-2006, 05:52 PM) *

Kilogramele se duc graviattional. Mai intai cele de sus si apoi cele de jos. Ai rabdare se vor duce si cele de pe solduri.

La mine-i invers... sad.gif Au ramas pe brate,sani...s-au dus de pe picioare,de pe fund(ma rog,nu chiar tot)
Miha,pe Sorana ai anuntat-o?Vad ca-i singurica dincolo...
May
Multumesc fetelor tease.gif
Nessie
Tulip, bucura-te ca au rams pe sani! blum.gif
Tulip
CITAT(Nessie @ 01-08-2006, 06:13 PM) *

Tulip, bucura-te ca au rams pe sani! blum.gif

Vrei si tu?Iti dau cu cea mai mare placere:yahoo: blushing.gif
Nessie
Lasa ca nici eu nu duc lipsa! doh.gif Doar prietenul meu se plange: "cand slabesti, scad si sanii? unsure.gif "
Ella79
ufff, eu sunt la munca si m-au alergat astia pana acum pe aici de zici ca ma pregateam pentru proba olimpica.
Mai am de stat pana la ora 8 si dupa aia ma duce iubi in oras la un cico.
Diseara sau maine dimineata va pun si poze cu hainutele pe care mi le-am cumparat vineri.
daconst
Ella,abia astept poze cu hainutele tale sa vad ce se mai poarta in Ro. biggrin.gif
Grabeste-te ca nu mai am rabdare. dry.gif
Ramo
Da aveti spor la vorbit (scris) nu gluma............
Eu sunt obosita. M-am trezit azi dimineata la 6, ceea ce nu imi sta in caracter dry.gif
Mor de somn si nu numai. Am venit acasa, am papat putin si dupa o jumatate de ora, am dat afara. Mi s-a facut un rau.............
La 19.30 vine Oficialul la mine si papam impreuna, poate nu mi se mai face rau..
Pupici.
Monic
nu stiu cum e la voi dar la mine se incarca foarte incet pagina
de o juma` de ora incerc sa dau reply si doar acum am reusit
Ella79
CITAT(daconst @ 01-08-2006, 06:29 PM) *

Ella,abia astept poze cu hainutele tale sa vad ce se mai poarta in Ro. biggrin.gif
Grabeste-te ca nu mai am rabdare. dry.gif

E un motiv sificient de bun ca sa-i spun sefului ca plec mai devreme acasa, nu? Doar n-o sa las o femeie insarcinata sa astepte.... biggrin.gif
Mi-am luat pantaloni 3/4 bleumarin, bluza bleumarin cu buline albe si o geanta de voiaj.
Nessie
CITAT(Monic @ 01-08-2006, 06:31 PM) *
Ciudat eusa_think.gif Mie imi merge ok! Mai are cineva probleme?
michelle
CITAT(Ella79 @ 01-08-2006, 06:19 PM) *

cico? Imagine

Eu am pus la cuptor mancarica de dovlecei cu cartofi a Danutei, adaptata: un strat de ceapa, un strat cartofi, un strat dovlecei, un strat felii de rosii, apoi iar dovlecei si ierburi aromate. Sa vedem ce-o iesi.. e premiera
May
Si la mine se incarca f greu si imi da de f multe ori errori sau nici macar nu pot intra cateva minute bune pe site mad.gif

Later edit: vad acum merge mai bine dry.gif
Ramo
CITAT(Monic @ 01-08-2006, 06:31 PM) *

si la mine e la fel.... sad.gif
Ella79
CITAT(michelle @ 01-08-2006, 06:40 PM) *

CITAT(Ella79 @ 01-08-2006, 06:19 PM) *

cico? Imagine

Eu am pus la cuptor mancarica de dovlecei cu cartofi a Danutei, adaptata: un strat de ceapa, un strat cartofi, un strat dovlecei, un strat felii de rosii, apoi iar dovlecei si ierburi aromate. Sa vedem ce-o iesi.. e premiera

cico are multe puncte nu? unsure.gif hmmm Ma gandeam eu! Lasa ca ii zic sa ma scoata la o apa plata cu lamaie biggrin.gif biggrin.gif
michelle
nu, Ella.. nu stiu ce e cico tease.gif
Ramo
CITAT(michelle @ 01-08-2006, 06:47 PM) *

chiar, ce e cico?
Nessie
)).gif Cico e o un suc (la dozator? eusa_think.gif ) comunist.
Monic
Eu in seara asta plec in tara, maine pe la amiaza voi fi acasa. Sper sa ii gasesc pe ai mei cat de cat bine sorry.gif
Vinerea asta am intalnirea de 10 ani si de abia astept. Sunt foarte curioasa ce au facut restul colegilor in astia 10 ani. Am si emotii pt ca nu am fost niciodata persoana care sa dea tonul sau moda in clasa, si sunt curioasa sa vad ce au ajuns cei care erau mereu cu nasul in sus.
Am decis sa ma imbrac cu un costumas simplu negru cu dungi cremulii(care de-abia se vad) si un top alb cu dungi negre discrete. Voi face poze sa ma vedeti in toata splendoarea grin.gif
Va pupic.gif
Ella79
CITAT(ramonavlas @ 01-08-2006, 06:54 PM) *

CITAT(michelle @ 01-08-2006, 06:47 PM) *

chiar, ce e cico?

Haideti mai fetelor, voi n-ati copilarit pe vremea lui Ceasca?
Cico era bautura aia galben - verzulie la sticle de 0,25. Un fel de precursol de Fanta. biggrin.gif biggrin.gif
michelle
Ha ha! grin.gif Te referi la citronada?

Monic, drum bun acasa si sanatate alor tai!
Deea
Pup fetele;

si eu pe aici cateva minutele cat ma lasa Alexia, e tare maraita azi, de la ora 4 sta si se uita la ursuletii de pe lenjerie...n-ar dormi nici picata cu ceara; sper ca la noapte sa fie obosita sa doarma si ea putin. Voi de unde va dadeati seama fetelor ca sunt satui bebeii?? Eu o las sa manance cat vrea ea, pana acum manca si dormea cam 3 ore...azi a mancat cred ca din ora in ora si nu doarme, nu mai stiu ce sa-i fac.

Monic distractie placuta la intalnirea de 10 ani si sper sa ii gasesti pe ai tai bine
Pisik felicitari pt. masina, sa va poarte sanatosi
Himere cum se simte Bia?
soranutza
Ceau fetele, multumesc ca m-ati anuntat de mutare. Eu sunt in continuare foarte ocupata si obosita...am inceput de ieri sa va citesc aici dar sunt asa de obosita ca nici sa scriu nu-mi mai vine. Mai nou nici sa deschid gura nu-mi vine, spre mirarea si bucuria prietenului meu grin.gif

Cred ca o sa va placa si forumul asta, eu le citesc pe ambele in paralel (insa de iD nu mai am nervi) de la inceput. Timp n-am dar de citit tot va citesc zilnic pupic.gif

Aaa... era sa uit! Tulip, esti asa de frumoasa salut.gif are pe cine semana Timea. Vrei sa fii prietena mea?

Asta ca tocmai am vorbit cu un vechi amic din copilarie si ne aminteam vremurile cand se cereau prieteniile.
alandana
CITAT(Deea @ 01-08-2006, 07:32 PM) *

Pup fetele;

si eu pe aici cateva minutele cat ma lasa Alexia, e tare maraita azi, de la ora 4 sta si se uita la ursuletii de pe lenjerie...n-ar dormi nici picata cu ceara; sper ca la noapte sa fie obosita sa doarma si ea putin. Voi de unde va dadeati seama fetelor ca sunt satui bebeii?? Eu o las sa manance cat vrea ea, pana acum manca si dormea cam 3 ore...azi a mancat cred ca din ora in ora si nu doarme, nu mai stiu ce sa-i fac.

Monic distractie placuta la intalnirea de 10 ani si sper sa ii gasesti pe ai tai bine
Pisik felicitari pt. masina, sa va poarte sanatosi
Himere cum se simte Bia?

Nu-i da sa manance din ora in ora. O alaptezi sau ii dai biberon? Daca-i dai biberon vezi clar cat a mancat. Daca o alaptezi poate e cazul sa iti cumper cantar de bebei si sa o pui pe cantar inainte si dupa alaptat sa vezi cat suge. Copii plang si pentru ca vor sa fie bagati in seama. Daca nu plange las-o sa stea treaza in patut. Eventual ii pui niste jucarele legate de pat la care sa se uite - e prea mica ca sa se joace cu ele ( fluturasi de aia zburatori, niste muzica).
Deea
CITAT(alandana @ 01-08-2006, 07:56 PM) *

Nu-i da sa manance din ora in ora. O alaptezi sau ii dai biberon? Daca-i dai biberon vezi clar cat a mancat. Daca o alaptezi poate e cazul sa iti cumper cantar de bebei si sa o pui pe cantar inainte si dupa alaptat sa vezi cat suge. Copii plang si pentru ca vor sa fie bagati in seama. Daca nu plange las-o sa stea treaza in patut. Eventual ii pui niste jucarele legate de pat la care sa se uite - e prea mica ca sa se joace cu ele ( fluturasi de aia zburatori, niste muzica).

O alpatez, de ieri mananca numai de la san, ma gandeam ca poate nu am laptele f. consistent; cand bea lapte praf manca la 3 ore, chiar si la 4 ore. Are un carusel muzical si sta si se uita la el, cam o ora, ora jumate e linistita dupa care incepe distractia; cat nu plange nu-i dau sa manance. Maine mergem sa o cantarim si o sa vorbesc si cu pediatra.
Multumesc de rapuns Dana
antonia05
Salutare fetele!!! cheer.gif

O noua casa!Foarte bine!Multumesc MICHELLE pt mail!!E chiar frumos aici si sa speram ca vom construi o ditamai vila aici!!!Eu am maine un test la mahiaj, asa ca daca nu va suparati prea tare ma retrag si revin maine !! Pupici si numai bine va doresc !!! O seara frumoasa si racoroasa!!! Multumesc inca o data!!! pupic.gif
Tulip
Antonia,succes!
Monic,drum bun si distractie placuta la intalnirea de 10 ani....cat stai in tara?
Sorana,multumesc, blushing.gif blushing.gif blushing.gif blushing.gif
dany
Offffffffff, ca de abia v-am gasit !!!!! Eu nu prea intru pe mess si.....norc ( iar smile.gif cu Danutella) ca a scris cuiva sa-si verifice mail-ul ca i-a scapat ceva blum.gif ....Am inteles subintelesul lol.gif
Pai...mey...daca plec eu ramaneti voi....acum am ramas eu ( dincolo ) si ati plecat voi ...pai e frumos asa ??? rolleyes.gif

Recunosc ca nu am citit ce s-a scris pana acum.....de abia am intrat ...dar...voi recupera...candva.

Oricum....BINE V-AM REGASIT !!!!! Imi place cum arata casuta asta...are culorile mai vii...te imbie la buna voie .

MIHA .....multumesc pentru mail hug.gif

Imi cam prind urechile pe aici dar......reusesc eu pana la urma ...
Monic
O serara placuta va doresc fetelor. Ne vedem luni. pupic.gif
Tulip
Noapte buna,Monic!Ai grija de tine! pupic.gif
himere2005
eu tare greu reusesc sa intru pe forum, am impresia ca sunt probleme cu serverul

monic, curaj, sanatate si sa ne povestesti cum a fost la intilnire, sunt curioasa

deea, bia e bine, mai avem aparatul asta, apoi totul va fi bine, sper
acum, daca ar fi sa o iau de la capat, cred ca as face asa:
- sin, in continuare hranita la lingurita cu supliment
- as scoate-o mai des afara, se linisteste rapid
in rest atentie vrea, sa ai si tu grija la ce maninci....dar cred ca afara e cuvintul magic, bia se linisteste daca ii pun andrea bocelli sau ii mai cint silent night, chit ca-i vara biggrin.gif, sa nu-i fie cald, poate vrea apa
dany
Am citit ce s-a scris pe aici si...sper sa nu uit pe nimeni.Deci:

Monic...distractie placuta la intalnirea de 10 ani si la parintii tai .
May...sexyyyyyyyyyyy tare !!!
Crengu...felicitari pentru inel !!! sa fie intr-un ceas bun ( chiar daca a trecut atata timp )!!!
Dana....Felicitari pentru baietel !!!!!!! era si timpul ca avem numai fete pe aici ( exceptie baietii lui Alandana ).Si...sa stii ca am fost eu prima azi pe forum dar...la cealalta adresa wink1.gif .Uite si o poza pentru tine...asa mi-l imaginez eu pe bb al tau :Click sa vezi atasamentul
Tulip
Himere, smile.gif cat timp ai alaptat?
dany
Eu de ce nu apar ca fiind on ???????

In alta ordine de idei: fetele din Germania ...cine statea pe langa Bielefeld ? Si ...uite asa am ajuns sa va dau vestea cea mare .....Daca nu intervine nimic intre timp....din 4 - 9 septembrie voi fii la un curs de specializare in Bielefeld swoon.gif . Nu-mi vine sa cred !!!!!! Noua sefa ( care va sta doar 2 saptamani la noi...apoi vine alta care ramane permanent ) s-a gandit ca eu va trebui sa merg la specializare ( in domeniul "drogerie"...adica:pastile de slabit,stomac,etc...creme linistitoare pentru maini,picioare,etc...ceaiuri.....si mai stiu eu ce ).Asta inseamna ca voi fii plecata 1 saptamana ...singura...pe cheltuiala firmei!!!!! eu nu merg nici macar in discoteca fara Dirk.....ce ma fac o saptamana ???? Ce probleme mai am si eu acum... grin.gif Bielefeld e la mama-naibii fata de unde stau eu.....voi fii pentru prima data singura prin Germania !!! Deja tremur de acum....
himere2005
2 luni jumatate-3 asta cu chiu cu vai, cu plimbat prin casa la 3 dimineata, la sin, cu stors, de mi-am facut sinii varza...ce mai, m-am chinuit...am impresia ca ea nu se satura, cu toate ca lua in greutate, ii dadeam des sa manince din ora in ora si i-am dat digestia peste cap, a iesit cu scaun verde sad.gif nu am avut suport moral si nici indrumare de la nimeni, din contra, de aia incerc si eu sa ajut cum pot

bia si acum maninca cu fitze, in sensul ca in casa nu vrea si face galagie, in schimb afar termina biberonul
va rog sa ma intrebati daca aveti nelamuriri, poate pot sa va ajut cumva
dany
Mey...nimeni nu ma vede ????? ohmy.gif

De ce apar anonim ???? am scris la reclamatii acum...astept raspuns ...dar nu prea mult ca trebuie sa plec la nani !

Noapte buna tuturor !!!
Gigelu
hello tuturor!

tocmai m-am trezit blushing.gif am reusit sa dorm vreo ora si jumatate..cred ca fac noapte alba unsure.gif

danyhoney, ma bucur pt tine; vezi ca visul tau a fost spre bine?bafta multa!
antonia, succes la examen!
deea, alte poze? give_rose.gif
monic, drum bun
may, spatele tau arata ff bine, de 100 de ori mai bine decat al meu. mie acum "mi se rupe" total de dieta; cred ca pana nu bat 65 nu ma misc blushing.gif tot ce imi doresc e sa imi revin.
mi-e ciuda de mor pe abonamentul la sala; sedintele nu sunt reportabile de la o luna la alta si am platit pt 12.....am fost la una sad.gif
dany
Multumesc ,Crengu !!!!!! te-am prins ca ai citit ce am scris dincolo...si ma bucur .Da...ce e si cu visele astea.....

Acum am vazut macar ca mesajele mele se vad ...am crezut ca sunt invizibila lol.gif lol.gif
dalela
A trebuit sa-mi schimb numele de utilizator .....si nu imi prea place !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pur si simplu nu a a mai vrut sistemul sa ma recunoasca ca si "danyhoney"Imagine

Chiar nu imi place chestia asta !!!!!!!

Plec acum la nani......si sper sa se poata remedia aceasta problema .Eu am fost,sunt si vreau sa raman "danyhoney" !!!!!!!!!

Pup toate fetele.....Pe maine seara...sper !

Chiar daca trebuie sa ma trezesc maine devreme...dar arca nu imi e somn...cu toate ca am avut o zi de cosmar azi la job...
emu
Hei hei heiiii

Ce bine ca m-am gandit sa deschid si eu emailul pe yahoo... Multumesc mult michelle.. bine vam regasit fetelor cucuietelor!! pai eu citeam linistita in continuare.. am vazut eu ca nu se mai misca numarul paginilor in sus si nu stiam de ce hahahaha E frumos aici... bine ca pot sa sar de la o pagina la alta whew! Ati avut ceva activitate, nu gluma smile.gif Si eu... e timpul sa ma intorc la "normal"

Am reinceput sa numar puncte si ieri, luni am scapat la 19 p, peste 18 admise... deh.. trebuie sa ma reobisnuiesc smile.gif azi mai am ceva de papat sa vad daca reusesc sa ma incadrez in 17p

Va pun link-ul cu poze sa va uitati pana recuperez si eu de citit smile.gif POZEEEE -- am citit ca vreti cat mai multe, eh acum avetoi ocazia sa ma vedeti si pe mine, cu tot cu purcel si cu catel smile.gif Inca n-am schimbat site-ul asa cum vroiam eu sad.gif nici n-am avut cand sa stau dupa fundul lui.. asta dupa cum vedeti e facut de mine, neprofesional si pana ma dumiresc cum fac sa-l fac asa cum vreau eu o sa mai treaca ceva timp

Va pup si sa aud numai de bine

Emi

P.S. Sunt eu Infine de pe celalalt site
himere2005
danyhoney, eu te vad, cu poza cu tot, imi pare rau ca nu ti-am raspuns de ieri

infine, de abia astept sa-ti mai pun intrebari smile.gif
alandana
CITAT(danyhoney @ 01-08-2006, 11:00 PM) *

Eu de ce nu apar ca fiind on ???????

In alta ordine de idei: fetele din Germania ...cine statea pe langa Bielefeld ? Si ...uite asa am ajuns sa va dau vestea cea mare .....Daca nu intervine nimic intre timp....din 4 - 9 septembrie voi fii la un curs de specializare in Bielefeld swoon.gif . Nu-mi vine sa cred !!!!!! Noua sefa ( care va sta doar 2 saptamani la noi...apoi vine alta care ramane permanent ) s-a gandit ca eu va trebui sa merg la specializare ( in domeniul "drogerie"...adica:pastile de slabit,stomac,etc...creme linistitoare pentru maini,picioare,etc...ceaiuri.....si mai stiu eu ce ).Asta inseamna ca voi fii plecata 1 saptamana ...singura...pe cheltuiala firmei!!!!! eu nu merg nici macar in discoteca fara Dirk.....ce ma fac o saptamana ???? Ce probleme mai am si eu acum... grin.gif Bielefeld e la mama-naibii fata de unde stau eu.....voi fii pentru prima data singura prin Germania !!! Deja tremur de acum....

Cred ca e o veste super chiar daca te temi ca vei sta singura o saptamana. Se pare ca altii te vad mai capabila decat te vezi tu. biggrin.gif . Dirk se va descurca singurel o saptamana. pupic.gif

CITAT(emu @ 02-08-2006, 02:39 AM) *

Hei hei heiiii

Ce bine ca m-am gandit sa deschid si eu emailul pe yahoo... Multumesc mult michelle.. bine vam regasit fetelor cucuietelor!! pai eu citeam linistita in continuare.. am vazut eu ca nu se mai misca numarul paginilor in sus si nu stiam de ce hahahaha E frumos aici... bine ca pot sa sar de la o pagina la alta whew! Ati avut ceva activitate, nu gluma smile.gif Si eu... e timpul sa ma intorc la "normal"

Am reinceput sa numar puncte si ieri, luni am scapat la 19 p, peste 18 admise... deh.. trebuie sa ma reobisnuiesc smile.gif azi mai am ceva de papat sa vad daca reusesc sa ma incadrez in 17p

Va pun link-ul cu poze sa va uitati pana recuperez si eu de citit smile.gif POZEEEE -- am citit ca vreti cat mai multe, eh acum avetoi ocazia sa ma vedeti si pe mine, cu tot cu purcel si cu catel smile.gif Inca n-am schimbat site-ul asa cum vroiam eu sad.gif nici n-am avut cand sa stau dupa fundul lui.. asta dupa cum vedeti e facut de mine, neprofesional si pana ma dumiresc cum fac sa-l fac asa cum vreau eu o sa mai treaca ceva timp

Va pup si sa aud numai de bine

Emi

P.S. Sunt eu Infine de pe celalalt site

Foarte frumoase poze iar tu pari foarte fericita.
himere2005
ce mai faci tulip?
luchi, tu cine esti, te cunoastem? cheer.gif

nusa, ce-ti mai face mita?
Tulip
CITAT(himere2005 @ 02-08-2006, 08:23 AM) *

ce mai faci tulip?
luchi, tu cine esti, te cunoastem? cheer.gif

nusa, ce-ti mai face mita?

Neata!
Sstttt!Imi beau cafeaua blushing.gif Mor de somn.....Tu te-ai trezit de mult? yahoo.gif
Dany,succes,ai sa te descurci cu siguranta!
Infinie,bine ai (re)venit...la poze ma uit mai tarziu!
himere2005
eu la 7 m-am trezit, dar se putea si mai rau biggrin.gif
o sa-mi fac si eu o cafea mai tirziu, deocamdata fata deja cere la plimbare doh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.