Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
himere2005
ce bine arata tortul...e de la ziua mamei tale? din asta bun ai minacat dilly? yamii
anaoi
no problem, dar...cu mine, e cam complicat ca e fundul mare si nu ii va place sa nu s eplimbe

ACELA E TORTUL DE ASEARA
himere2005
a mai ramas ceva si pentru noi? daca nu, lasa ca ne face may unul la fel grin.gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 11-08-2006, 09:48 AM) *

felicitari fetitei cheer.gif si sa-ti cumperi o masa portabila ca nu cred ca mai apuci sa maninci laugh.gif
ia zi...mincatul ca mincatul...da' ce te faci cu butonatu'?

He-he-he....deocamdata'i in patru labe si tati e acasa inca...dar ma pregatesc sufleteste pt.perioada ce va urma...las',Himere,va veni si vremea ta! grin.gif
himere2005
multumesc ca te-ai gindit si la mine tulip grin.gif ce dragut laugh.gif
oricum, parca m-am plictisit sa o vad stind. de abia astept sa ii arat drumul catre supermarketuri lol.gif
anaoi
CITAT(himere2005 @ 11-08-2006, 09:52 AM) *

a mai ramas ceva si pentru noi? daca nu, lasa ca ne face may unul la fel grin.gif

mey eu sper s amai fi ramasa
himere2005
CITAT(anaoi @ 11-08-2006, 09:55 AM) *

CITAT(himere2005 @ 11-08-2006, 09:52 AM) *

mey eu sper s amai fi ramasa

ce? coaja de la portocala? lol.gif stomacul lui dilly nu e sigur?
michelle
emu, nu dormi la ora asta? grin.gif
Pol, cum era apartamentul de aseara?
bpaula
La multi ani MAY si tot ce iti doresti sa se implineasca

felicitari si pentru Timea si primii pasi

buna dimineatza la toate

aseara nu am fost sa vedem nici un apartament...si mi s-a parut ca am avut tare mult timp liber....mancat niste crenvusti de pui cu rosii si pepene...din cate stiu au cam multe puncte, 8 pentru 100 de grame (oare tot atatea puncte indiferent daca sunt de pui sau de porc????), data viitoare mai bine nu mai mananc...
mai tarziu am mancat pepene

si stand in pat la televizor m-am gandit ca tot e stepperul eliberat de haine asa ca mai bine sa ma sui pe el sa nu ma mai plictisesc biggrin.gif ...m-am suit si am facut 40 minute si 5100 pasi....apoi m-am imbaiat, mi-am facut masaj cu crema antivergeturi si anticelulitica si apoi m-am mai uitat la meciuri...

azi de dimineata binenteles ca iaurt cu musli

acum ma duc la munca

o zi frumoasa sa aveti
michelle
Un purice castiga la loto. Prietenul lui il intreaba:
- Ce o sa faci cu bani castigati?
- O sa imi cumpar un caine.

Doi pureci:
- Mergem pe jos sau luam un caine?
ramonavlas
CITAT(michelle @ 11-08-2006, 10:30 AM) *

Un purice castiga la loto. Prietenul lui il intreaba:
- Ce o sa faci cu bani castigati?
- O sa imi cumpar un caine.

Doi pureci:
- Mergem pe jos sau luam un caine?

lol.gif lol.gif

Gata fetelor, eu am plecat!O sa imi fie tare dor de voi. Daca e vreme urata pe la mare, poate ca o sa intru de acolo pe net sa vad ce mai faceti.
Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........................... sad.gif
Ramy
bpaula, ma bucur ca ai optat ptr stepper in favoarea patului, si...40 min smile.gif Ai antrenament, sau...te paste o feabra muschiuloasa blushing.gif

michelle, spneai ceva de sala ???? blushing.gif
michelle
ramona, concediu placut, sa vii neagra inapoi!

ramy, m-ai prins, nu am mai ajuns - ce usor e sa gasesti altceva de facut. blushing.gif E greu pana ma urnesc, dar promit sa ajung cat mai curand sa-mi fac abonament.
anaoi
concediu placut ramona.....
ina_ceva
La multi multi ani, may!!!! bday.gif give_rose.gif cheer.gif yahoo.gif party.gif bday.gif

Serviciu usor, pisik!!!Daca rezisti in continuare, ai sa vezi ca o sa ajungi la kg dorite.
Distractie la maxim, ramona!!!
Felicitari, timea!!!
michelle
Pisik, cred ca retinusei apa cu insolatia..nu? Acum te simti mai bine?
Oricum greutatea de acum cateva zile nu era cea reala, te-ai speriat degeaba pupic.gif
Maine probezi ceva? grin.gif
ina_ceva
Barbatul: Nici nu stiu pentru ce porti sutienul, si asa nu prea ai sani! Femeia: Lasa, ca doar si tu porti chiloti...

Un barbat la librarie: As dori cartea cu titlul "Superioritatea barbatului fata de femeie" Vinzatoarea: Utopie si sf-uri la etajul 1 va rog.
bpaula
CITAT(Ramy @ 11-08-2006, 10:34 AM) *

bpaula, ma bucur ca ai optat ptr stepper in favoarea patului, si...40 min smile.gif Ai antrenament, sau...te paste o feabra muschiuloasa blushing.gif

michelle, spneai ceva de sala ???? blushing.gif

antrenament nu prea am, adica de vreo luna nu am mai facut stepper sau bicicleta...dar la cat merg pe jos nu cred sa fie probleme, oricum azi nu am nimic dar nici maine nu cred sa fie...
acum 2 sapt am mers in week-end undeva si am mers 16 km destul de lejer doar in partea de dimineata a zilei..iti zic asta ca sa iti dai seama cam cum stau

in schimb daca as face acum ceva aerobic sau ceva cu bratele cu siguranta as face febra, mai alea la maini

miha pentru sala te invit sa te muti la Timisoara ca sa ma iei si pe mine la sala blushing.gif
bubbles
`neata..la multi ani may....muulti ai fericiti..
azi mi`am skimbat iar tikeru`
ina_ceva
Felicitari, andreea!!!
bpaula
luchi uitasem sa iti urez concediu placut...si vreme frumoasa, sa ai grija cum conduci si sa te odihnesti bine inainte de drum

hug.gif
Pisik
CITAT(michelle @ 11-08-2006, 10:43 AM) *

Oricum greutatea de acum cateva zile nu era cea reala, te-ai speriat degeaba pupic.gif

Da, se pare ca era si retentie, dar nu numai, sigur a contribuit si mancarea light de luni pana ieri pe care am consumat-o, fara excese, chiar daca am papat si dulce.
Maine ma duc la rochita, am niste emotiiiiiiiiiii blushing.gif daca nu imi mai place? doh.gif

CITAT(bubbles @ 11-08-2006, 10:47 AM) *

Felicitari! Esti super tare! De luni imi pun si eu ticker grin.gif
bubbles
CITAT(ina_ceva @ 11-08-2006, 10:48 AM) *

Felicitari, andreea!!!

multumesc sad.gif
michelle
Felicitari Andeea si Pisik pt ambitie! give_rose.gif
luchi
CITAT(bpaula @ 11-08-2006, 10:49 AM) *

luchi uitasem sa iti urez concediu placut...si vreme frumoasa, sa ai grija cum conduci si sa te odihnesti bine inainte de drum
hug.gif

pupic.gif Multumesc! Mai sunt..16 ore! yahoo.gif Ma duc sa schimb tickerul lol.gif

Pisik, o sa-ti placa rochita, ai sa vezi!

Anaoi, m-ai sinucis cu tortul ala! rolleyes.gif
ina_ceva
Bula se apropie de o colega de clasa si ii spune: - Poti sa-mi dai fotografia ta? - Da' de ce, nu poti dormi fara sa te uiti la mine? - Hmmm... - Ma iubesti asa de tare? - Nu, pur si simplu colectionez Pokemoni.

Animalele se plimba cu avionul. Rata ii da o palma ursului si spune: - Da, ba, o tigara! Ursu se executa. Dupa 5 minute iar; - Da, ba, un foc! Ursu ii da. Dupa 10 minute faza se repeta. Din spate, vulpea sa se dea rotunda, ii da o palma ursului si ii cere o tigara. Ursu se enerveaza, ia rata si vulpea si le arunca pe geam. La care rata catre vulpe: - Vulpe stii sa zbori? - Nu! - Si atunci de ce faci figuri in avion?
bpaula

felicitari cheer.gif
bubbles
CITAT(Pisik @ 11-08-2006, 10:53 AM) *

CITAT(michelle @ 11-08-2006, 10:43 AM) *

Da, se pare ca era si retentie, dar nu numai, sigur a contribuit si mancarea light de luni pana ieri pe care am consumat-o, fara excese, chiar daca am papat si dulce.
Maine ma duc la rochita, am niste emotiiiiiiiiiii blushing.gif daca nu imi mai place? doh.gif

Felicitari! Esti super tare! De luni imi pun si eu ticker grin.gif

mersi pisik...ai vazut k tot raul spre bine give_rose.gif

CITAT(michelle @ 11-08-2006, 10:56 AM) *

Felicitari Andeea si Pisik pt ambitie! give_rose.gif

ms michelle..mai am un pic si te ajung laugh.gif rolleyes.gif
anaoi
valea.gif
peach
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif bun bancu cu vulpea lol.gif
himere2005
la noi e uragan, nu alta, am si balconul inundat....doar asa sa se mai curete si el lol.gif
ce-mi pare mie rau ca tot cade serverul si nu pot tine legatura cu voi

felicitari bubbles, insa sa ai mare grija, daca ai tinut ieri post negru sa nu cumva sa depui la fel de repede, ok?
himere2005
tulip, deja ai inceput sa alergi prin casa?
may, trezirea party.gif astazi e ziua ta...zi frumoasa ca tine...
ce ai in plan? (in afara de s...?)
ina_ceva
...cred ca s... la patrat
Gigelu
'neatza tuturor!!!!uffff, cat am mai avut de citit yahoo.gif

MAY, SA-TI FIE VIATA LUMINOASA, SA-TI DEA DOMNUL MULTA SANATATE, BUCURII SI PACE IN SUFLET.
LA MULTI ANI!!! give_rose.gif

Timeea, felicitari pentru primii 2 pasi facuti si la mai multi!!! yahoo.gif

astazi avem inca o aniversare in firma sad.gif dupa dezmatul culinar de ieri seara can am papat prajituri si tort la greu doh.gif

inca nu am primit nici un raspuns de la "prietena" mea; ea intra destul de rar pe net. oricum, la cum o cunosc, nu cred ca nu imi va raspunde ceva, fiindca ea considera ca nu a gresit cu nimic, inafara zilei in care a aruncat in WC un tampon murdar in ambalajul lui roz, pe care a trebui sa il scoata al meu ca se infundase toaleta mad.gif nu v-am povestit toate fazele inghitite din partea ei fiindca as putea scrie un roman.oricum, ma simt super trista ca am fost nevoita sa fac asta, ca a trebuit sa elimin un om din viata mea sorry.gif
bubbles
CITAT(himere2005 @ 11-08-2006, 11:10 AM) *

la noi e uragan, nu alta, am si balconul inundat....doar asa sa se mai curete si el lol.gif
ce-mi pare mie rau ca tot cade serverul si nu pot tine legatura cu voi

felicitari bubbles, insa sa ai mare grija, daca ai tinut ieri post negru sa nu cumva sa depui la fel de repede, ok?

da...aseara a tb sa mananc un sandwich a simteam k ma risipesc...mai ales ca mi`au venit si musafirii de la rusi si am facut hemoragie...azi am o sapatamana de cand ma tine doh.gif
ALICE
Himere nu mai pomeni cuvantul cu S.. mad.gif Ca aseara am crezut ca prind si eu ceva,dar l-au sunat de la serviciu sa se duca urgent.Si am ramas cu buza umflata.Tre sa-mi iau unul de rezerva. biggrin.gif
himere2005
CITAT(ALICE @ 11-08-2006, 11:24 AM) *

Himere nu mai pomeni cuvantul cu S.. mad.gif Ca aseara am crezut ca prind si eu ceva,dar l-au sunat de la serviciu sa se duca urgent.Si am ramas cu buza umflata.Tre sa-mi iau unul de rezerva. biggrin.gif

era vorba de S-mintina blum.gif dar voi ce credeati rolleyes.gif lol.gif
bubbles
fetele sunt intr`o fff mare dilema...aseara m`am certat crunt cu logodnicul...cred ca ne paste o despartire...acummi`a lasa timp de gandire la ce vreau sa fac...dar nu mai stiu nimic...nu stiu ce mai vreau....de cand m`am trezit tot plang si plang cry.gif cry.gif ma scz ca va deranjez cu problemele mele
himere2005
CITAT(bubbles @ 11-08-2006, 11:34 AM) *

fetele sunt intr`o fff mare dilema...aseara m`am certat crunt cu logodnicul...cred ca ne paste o despartire...acummi`a lasa timp de gandire la ce vreau sa fac...dar nu mai stiu nimic...nu stiu ce mai vreau....de cand m`am trezit tot plang si plang cry.gif cry.gif ma scz ca va deranjez cu problemele mele

imi pare rau sa aud asta..daca crezi ca iti face bine, povesteste-ne si poate te ajutam intr-un fel...macar suntem linga tine
Pisik
Bubbles, poate e doar ceva trecator, la nervi oamenii spun multe, vrute si nevrute...eu zic ca se rezolva si tin pumnii
Maria, ce faci? ce ne mai zici? unde e nuiaua? ca la mine nu e cazul de ea momentan, sa vedem in week-end ce ispravi fac
bubbles
problema este ca nu sunt sigura ca mai vreau sa continuam...nu stiu ce sa fac...pe de o parte vreau pe alta nu.... crying.gif cry.gif ...
hai sa va zic un mic secret...de fapt cam cum am reusit eu sa dau jos repejor...mi`am portionat masa pe o zi...masa care nu are maimult de 18p...in 5 mese mai mici...si mananc cam din 2 in 2 ore...de la 10 pana la 18... smile.gif happy.gif
uka
CITAT(ramonavlas @ 11-08-2006, 09:14 AM) *

UKA, sa ai mare grija de tine!!!!Dar tu pleci pe 19 si eu pe 18 sunt inapoi acasa, deci mai avem timp de ....plan. FII BARBATA!!! pupic.gif

CITAT(luchi @ 11-08-2006, 09:12 AM) *

laugh.gif laugh.gif Imi place chestia asta, cand pleci spre..neprevazut..Cam asa plecam si noi, prima jumatate a concediului e planificata, restul..ne lasam purtati de inspiratie!

Sper sa imi placa si mie. Chiar asa inca nu am mai fost. Adica stiam in ce statiune macar......

Vacantza placuta, desi stiu ca deja ai plecat sad.gif, m-am trezit tarziu...
emu
fetelor va pup, ma duc la culcare!! uraaaa )).gif

e 4am aici, am stat cu ochii in hartii pana acum, nu mai pot, va pup si va urez o zi frumoasa

stati in puncte!!
bubbles
Va mai recomand un film....garfield-a tail of two kitties...sau mai bien zis garfield2...e fff misto filmul...i`l recomand mai ales lui nessie
Ella79
uhhh, mai mai 4 ore si cateva hartii de rezolvat. cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Gigelu
bubbles, imi pare rau sa aud ca esti atat de suparata.
iti suntem alaturi, indiferent ce decizie vei lua.
fa cum consideri ca iti este mai bine
pupic.gif
Ella79
May, LA MULTI AAAAAAAAANNNNNNNNNIIIIIIIIII!!!!!!!!!!
bubbles
CITAT(crengu @ 11-08-2006, 11:53 AM) *

bubbles, imi pare rau sa aud ca esti atat de suparata.
iti suntem alaturi, indiferent ce decizie vei lua.
fa cum consideri ca iti este mai bine
pupic.gif

multumesc crengu...si fetele...inca nu stiu cevoi face...trebuie sa ma gandesc foarte bine.. sad.gif
anaoi
CITAT(Ella79 @ 11-08-2006, 11:52 AM) *

uhhh, mai mai 4 ore si cateva hartii de rezolvat. cheer.gif cheer.gif cheer.gif

mda...adica pana ne parasesti
luchi
Bubbles, imi pare tare rau ca plangi. Se intampla tot felul de lucruri intr-o prietenie, casnicie. Cel de langa tine poate trece printr-o perioada mai proasta, acumuleaza stress la locul de munca, si refuleaza acasa. Acelasi lucru poate fi valabil si pentru tine. Discutand cu calm, si analizand problemele cu care va confruntati, le veti depasi, cu siguranta. pupic.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.