Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
bubbles
ma bate gandul sa imi iau si eu un stepper...oare cat e unul? smile.gif
michelle
bubbles, cand esti nervoasa, nu gandesti limpede. Incearca sa pui in balanta tot ce stii despre iubitul tau.. de ce ai ales sa stai cu el, daca merita, daca vrei sa arunci totul pe apa sambetei.. pt ce vrei sa arunci totul.. Incearca sa te linistesti, noi suntem alaturi de tine. Pupic
himere2005
sunt de acord cu miha. in plus, iti recomand sa iti descarci nervii lovind intr-o perna cit poti de tare. eu nu folosesc perna, ma duc la shopping direct blum.gif
bubbles
CITAT(luchi @ 11-08-2006, 11:56 AM) *

Bubbles, imi pare tare rau ca plangi. Se intampla tot felul de lucruri intr-o prietenie, casnicie. Cel de langa tine poate trece printr-o perioada mai proasta, acumuleaza stress la locul de munca, si refuleaza acasa. Acelasi lucru poate fi valabil si pentru tine. Discutand cu calm, si analizand problemele cu care va confruntati, le veti depasi, cu siguranta. pupic.gif pupic.gif

da...el e nervos din cauza serviciului...plus k a vrut sa se angajeze in alta parte dar iimai tb un cm si nu au vrut sa i`l dea(vroia in cadrul armatei)...el tot l ao unitate lucreaza dar acolo nu au avut nevoie de inaltime si vroia sa se mute undeva mia bine...si e tot timpul nervos....orice ii zic tipa...si nu ii convine...eu nu pot trai asa...i`am mai zis k atunci knd are nervi sa ii lase la servici si k daca ma vede nervoasa sa ma lase in pace ca eu sunt foarte usor de calmat...in 10 min nu mai am nimic...
oricum acum 2 zile mi`a zis si el pt rima oara ca am slabit tare...k eram pe langa vara`sa si ca ce talie ampe langa ea...si sunt numai buna asa...si i`am zis ca vreau sa ajung pe undeva la 50 si a zis k`s nebuna smile.gif ...
a si mai am o suparare...bunica mea e bolnava...cea care m`a crezcut de la 2 luni aici in piatra neamt...numai necazuri...cred ca tb sa mergem la un preot sa ne citeasca de blesteme...k asa de bine ne mergea inainte si acum de`odata s`a stricat tot sorry.gif
bpaula
CITAT(bubbles @ 11-08-2006, 11:57 AM) *

esti tu convinsa ca ai sa il folosesti? si nu ai sa te lasi dupa o saptamana, doua sau trei...
eu nu prea fac des...dar cand ma apuca il am la indemana asa ca nu regret ca l-am luat

eu am dat pe el 1.500.000 anul trecut in metro, dar era la reducere si e din cel cu bara de sustinere si display sus

cat despre cearta cu prietenul asteapta intai sa te linistesti si apoi sa luati decizii majore...nu face nimic la nervi ca nu e bine
bubbles
CITAT(michelle @ 11-08-2006, 11:58 AM) *

bubbles, cand esti nervoasa, nu gandesti limpede. Incearca sa pui in balanta tot ce stii despre iubitul tau.. de ce ai ales sa stai cu el, daca merita, daca vrei sa arunci totul pe apa sambetei.. pt ce vrei sa arunci totul.. Incearca sa te linistesti, noi suntem alaturi de tine. Pupic

CITAT(himere2005 @ 11-08-2006, 12:01 PM) *

sunt de acord cu miha. in plus, iti recomand sa iti descarci nervii lovind intr-o perna cit poti de tare. eu nu folosesc perna, ma duc la shopping direct blum.gif

multumesc fetele...nici nu stiti cat de bine imi fac vorbele astea...eu il iubesc foarte mult si nu stiu nici cum as putea respira fara el...nici nu am vrut sa ma gandesc vreodata la asa ceva...stiu k si el ma iubeste ... a facut foarte multe sacrificii pt mine...era sa isi piarda si slujba...plus k nu imi nkipui viata fara el langa mine
Nessie
CITAT(bubbles @ 11-08-2006, 11:49 AM) *

Va mai recomand un film....garfield-a tail of two kitties...sau mai bien zis garfield2...e fff misto filmul...i`l recomand mai ales lui nessie
give_rose.gif Sar'na! Il am pe lista, dar nu stiu cand ajung sa il vad. Poate weekendul asta!
bubbles
el ma intregeste si este cel mai frumos dar de la viata si de la dumnezeu

CITAT(Nessie @ 11-08-2006, 12:05 PM) *

CITAT(bubbles @ 11-08-2006, 11:49 AM) *

Va mai recomand un film....garfield-a tail of two kitties...sau mai bien zis garfield2...e fff misto filmul...i`l recomand mai ales lui nessie
give_rose.gif Sar'na! Il am pe lista, dar nu stiu cand ajung sa il vad. Poate weekendul asta!

ti`l recomand din toata inima mai ales ca te va binedispune numai cand ii vei vedea burdihanul lui garfield si cum si`l cara si cum danseaza cu el smile.gif
maria
neatza, fetelor (mi-a luat ceva sa citesc...si vad acolo ca mai am 2 pag si cat timp o citesc pe cea curenta si trec la urmatoarea...iar imi arata ca mai am 2 pagini...voi scrieti la fel de repede cum citresc eu biggrin.gif)

eu ma bucur ca mai stau vreo 2 ore si-un pic la serviciu (m-am invoit) si plec !!!
plecam in apuseni, pe valea ariesului...la niste prieteni care au o casa de la bunici acolo...partea proasta e ca azi ploua apasat si poate vor fi si furtuni...dar de maine e frumos
o sa fie cam obositor...vreo 7 ore dus si 7 intors duminica....dar na...mai schimb decorul...ca pana la concediu..mai am...vreo 3 saptamani
pisik...deocamdata esti convalescent si nu umblam la nuia wink1.gif
may... la muuuuuuuuuuuuuuuuuuulti aaaaaaaaaaaaaaaaniii fericitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!
Ramy
Maybeline, iti simt parfumul biggrin.gif Inseamna ca te-ai trezittttt floare.gif
luchi
Bubbles, o sa fie bine. Daca e nefericit la job, acasa ar trebui sa fie oaza lui de liniste. Nu stiu de cat timp sunteti impreuna, dar poate ca nu are asa multa importanta; viata va supune la tot felul de incercar si voi trebuie sa va gasiti un echilibru, si sa construiti impreuna - chiar daca a trecut un an, doi sau zece de cand sunteti unul langa celalalt. pupic.gif

p.s. tu locuiesti in Piatra Neamt? rolleyes.gif
ina_ceva
May, te-am simtit si eu...de ce nu apari?
himere2005
hai ca si tu esti la fel ca mine andreea, il iubesti enorm, stii ca te iubeste, ti-e ciuda ca o face pe nebunul', ca ar putea fi si altfel, numai sa vrea. eu zic sa nu faci nici un pas momentan. poate incercati sa va simtiti bine intr-un fel...ce i-ar face lui mare placere?
bubbles
CITAT(luchi @ 11-08-2006, 12:16 PM) *

Bubbles, o sa fie bine. Daca e nefericit la job, acasa ar trebui sa fie oaza lui de liniste. Nu stiu de cat timp sunteti impreuna, dar poate ca nu are asa multa importanta; viata va supune la tot felul de incercar si voi trebuie sa va gasiti un echilibru, si sa construiti impreuna - chiar daca a trecut un an, doi sau zece de cand sunteti unul langa celalalt. pupic.gif

p.s. tu locuiesti in Piatra Neamt? rolleyes.gif

dap in piatra neamt...si din cate stiu si ina e tot de aici grin.gif oricum m`am ami calmat...va multumesc fetelor...
stiti ce am sa fac ca sa ma binedispun..am sa iau hainele si am sa le duc la mama lui a stramtat...macar sa ma bucur ca imi stau toate largi
May
WOW Imagine ma asteptam sa imi spuneti la multi ani dar v-ati intrecut, sunteti niste dragutze si va iubesc pe toate Imagine

honey parca te si auzeam cantand, multumesc frumos hug.gif

ramy multumesc frumos pt urari si pt tort, nu are puncte nu e asa ? Imagine

danydulce un tort dulce ca tine? multumesc grin.gif

luchi gracias seņorita wepppaa, ramai datoare cu babuini biggrin.gif

emu ma tenteaza dar Imagine, multumesc smile.gif

tulip te astept cu sampania, multumesc pupic.gif felicitari pt Timea cheer.gif

dana-bianca vai ce cuvinte frumoase, multumesc frumos blushing.gif chiar sunt asa? huh.gif sigur nu ma confunzi? lol.gif

himere cred ca mi-ai dorit tot ce imi doresc, multumesc zapacito tease.gif

pisik multumesc mult si hai sa ne punem pe treaba pupic.gif

ramo multumesc si distractie placuta Imagine

alandana apreciez ca ai intra sa imi spui la multi ani, multumesc hug.gif

alice multumesc grin.gif

dylly mersi dar pe tien te astept diseara cu niste babuini si cu tortul ala neaparat yahoo.gif

miha multumesc, eu sper doar sa fiu ca tine.. imi doresc mult? biggrin.gif

bpaula multumesc cool.gif

ina m-am facut si eu mare, multumesc cheer.gif cheer.gif cheer.gif

bubbles mersi si felicitari pt ticker floare.gif sper sa te impaci cu logodnicul... e clar ca e prea stresat cu munca

crengu hei mersi frumos, nu iti mai face procese de constiintza cu tipa ca nu merita, cum te mai simti? pupic.gif

ella era sa imi scoti ochii, dar m-am prins ca tipai la multi ani pupic.gif lol.gif multumesc biggrin.gif

maria, multumesc give_rose.gif

MI-a simtit ramy parfumul deci trebuie sa ies la inaintare smile.gif Acum ma retrag fetele ca trebuie sa fac piata,... vorbim putin mai tarziu. Va pup

Imagine
michelle
CITAT(himere2005 @ 11-08-2006, 12:18 PM) *

poate incercati sa va simtiti bine intr-un fel...ce i-ar face lui mare placere?

La ce te gandesti? tease.gif
Spune drept .. la smantana
bubbles
CITAT(himere2005 @ 11-08-2006, 12:18 PM) *

hai ca si tu esti la fel ca mine andreea, il iubesti enorm, stii ca te iubeste, ti-e ciuda ca o face pe nebunul', ca ar putea fi si altfel, numai sa vrea. eu zic sa nu faci nici un pas momentan. poate incercati sa va simtiti bine intr-un fel...ce i-ar face lui mare placere?

da stiu k face pe nebunul...e ceva in genul aluia din filmul break-up...k si el zicea ca ce prosti...k se iubesc la nebunie dar nu renunta nici unul la orgoliu grin.gif
Nessie
May, dar subiectul tau separat, nu l-ai vazut? unsure.gif La multi ani, Maybeline!
bubbles
Click sa vezi atasamentulpoza cumine si el...bine k eu aveam 70 de kg atunci k acum m`am tras la fata de zici ca`s sperietoare grin.gif grin.gif
Gigelu
CITAT(bubbles @ 11-08-2006, 12:24 PM) *

Click sa vezi atasamentulpoza cumine si el...bine k eu aveam 70 de kg atunci k acum m`am tras la fata de zici ca`s sperietoare grin.gif grin.gif

e un adevarat babuin grin.gif
foarte dragut baiat.
si va sta bine impreuna cool.gif
himere2005
e..bine..si la smintina ma gindeam, dar, daca ar fi dupa mine, as urca pe munte in Piatra, asta ca sa-i scot nervii din f..., apoi as ajunge la o cabana, m-as caza..iar seara as minca smintina pe piine la lumina focului din vatra blum.gif
bubbles
da da ... un babuin adevarat...eu ii zic urs...k e grasun...si are o burtica si un rand de slaninuta...as amia rad de el...dar i`am zis sa nu slabeasca ca mie imi place slaninuta lui grin.gif ...himere...smantanica ink nu...mai inatai sa imi treaca probleme care ma tin de o saptamana doh.gif k asa m`am capatat si cu o anemie bunicica...acum iau zilnic ca+mg si imi mai fac si cate un calciu efervescent give_rose.gif

CITAT(bpaula @ 11-08-2006, 12:02 PM) *

CITAT(bubbles @ 11-08-2006, 11:57 AM) *

esti tu convinsa ca ai sa il folosesti? si nu ai sa te lasi dupa o saptamana, doua sau trei...
eu nu prea fac des...dar cand ma apuca il am la indemana asa ca nu regret ca l-am luat

eu am dat pe el 1.500.000 anul trecut in metro, dar era la reducere si e din cel cu bara de sustinere si display sus

cat despre cearta cu prietenul asteapta intai sa te linistesti si apoi sa luati decizii majore...nu face nimic la nervi ca nu e bine

mai astept putin...ca tb sa o conving pe maam sa imi ia grin.gif dar pana atunci m`am hotarat sa bag seara cate un programel de pilates...ce ziceti oare merge?
uka
CITAT(bubbles @ 11-08-2006, 11:56 AM) *

CITAT(crengu @ 11-08-2006, 11:53 AM) *

bubbles, imi pare rau sa aud ca esti atat de suparata.
iti suntem alaturi, indiferent ce decizie vei lua.
fa cum consideri ca iti este mai bine
pupic.gif

multumesc crengu...si fetele...inca nu stiu cevoi face...trebuie sa ma gandesc foarte bine.. sad.gif

poate dc spui ce s-a intamplat iti vom putea spune mai multe, stii ca si eu am aceeasi experienta acum dar decizia nu imi apartine mie.... sau poate vrei sa vb p mess, id ul meu e la profil, irinuka_2002
bubbles
alt film...care mi l`ama mintit...
daca l`ati vazut..pareri..
"a walk to remember"...asa am mai plans la filmul asta...
ina_ceva
Chiar ieri vorbeam cu o prietena de filmul asta, e super...
Ella79
May, ce gatesti bun azi?

Eu mi-am terminat treaba si acum imi storc creierii sa vad ce as putea face ca sa plec mai repede de la birou? Ce pretext sa inventez? grin.gif grin.gif grin.gif
ina_ceva
Te doare capul, burta; ai inundatie in casa, ai uitat un robinet deschis, o tigaie pe foc...
Ella79
Mie mi-e tare greu sa mint. Si sunt si foarte superstitioasa. Daca spun ca am inundatie in casa, chiar ma tem ca o sa am.
Cred ca mai bine ma duc eu si le spun direct ca mi-am terminat treaba si acum mi-e o lene de ma doare, si ma doare si in cot de ce lucrari mai vin, asa ca sa eu plec acasa. yahoo.gif yahoo.gif Ca ultima oara am avut concediu in iulie 2005.
anaoi
may...vin, vin..asteapta=ma...dar tortul hm....il trimit par avion.

ella.valeu...banca, admistratia financiara sau pur si ismplu am treburi personale d erezolvat, am terminat treaba si va pup in crestet. fa curat in calculator inainte s apleci.
himere2005
pentru cele care nu au intrat INCA in cafenea
http://www.youtube.com/watch?v=Yg5BRsiwF2Q
ina_ceva
Blonda la spovedanie

O blonda se duce sa se spovedeasca:
- Am pacatuit, parinte! M-am varat intr-o capita cu un baiat...
- Ei, si ce s-a intamplat? A vrut sa te dezbrace?
- O, nu!
- Te-a sarutat?
- Vai, dar ce credeti ca sunt eu?
- Te-a pipait?
- I-as fi rupt manile!
- Atunci ce ti-a facut?
- Un copil, parinte!
maria
fetelor, eu ma pregatesc sa plec

tineti-mi pumnii sa nu am parte de prea mari aventuri pe drum...ca drumul e lung pana-n inima tarii...sper sa nu fie furtuni...
ne vedem duminica seara sau luni
we placut
bpaula
CITAT(bubbles @ 11-08-2006, 12:38 PM) *

alt film...care mi l`ama mintit...
daca l`ati vazut..pareri..
"a walk to remember"...asa am mai plans la filmul asta...

a fost primul film care l-am vazut impreuna cu sotul meu, pe atunci eram abia pe la primele intalniri
Ella79
CITAT(maria @ 11-08-2006, 01:42 PM) *

tineti-mi pumnii sa nu am parte de prea mari aventuri pe drum...ca drumul e lung pana-n inima tarii...sper sa nu fie furtuni...
we placut

Drum bun si super petrecere!!! cheer.gif
Ramy
CITAT(maria @ 11-08-2006, 01:42 PM) *

we placut

Drum bun si vreme frumoasa !!!
anaoi
drum bun maria.....distreaza-te si pentru noi...
uka
have fun...
michelle
Sa ai parte de vreme buna, Maria! Drum bun!

Ella, nu ai plecat in concediu? Azi ti-ai adus si salteaua de plaja si papucii de scafandru, ai? tease.gif
himere2005
cred ca a ramas deja in slipi lol.gif

sa va distrati toate fetele in concediu
Ella79
grin.gif grin.gif grin.gif Sunt inca la birou si inca mai am hainele pe mine. E adevarat ca sunt incaltata in papuci. grin.gif grin.gif
ina_ceva
Drum bun, maria!!!
Distractie la maxim!!!!
Ramy
Dragutelor, da' nu ati mancat nik azi??? tease.gif Ca ...n-am vzt nici un meniu cool.gif
Ella79
Eu am mancat asa:
- 2 felii de paine = 2p
- 2 felii sunca de curcan = 1p
- 1 felie subtire cascaval = 3p
- 1 rosie = 0p
- niste frunze de salata= 0p
- 1 cafea cu zaharina = 0p
TOTA: 6 p. Mai mananc acasa, vad eu ce. Nu prea mi-e foame.
michelle
Ok, da' sa nu va speriati
- mic dejun: paine 2p, icre 1p, unt 1.5p, dulceata cirese 0.5p
- pranz: covrig 3.5p, paine 1p, rosie, ardei, branza 1.5p, mancarica de pastai 0p.
Total: 11p pana acu'. Cam multa paine, dar daca nu mananc ma vedeti lesinata pe aici tease.gif
ina_ceva
Salata de ton (2.5p) + porumb (6lg-1.5p) + ceapa
1 felie paine (1p) + muschi tiganesc(30gr-2.5p)
total: 7.5p
luchi
Michelle ai idee cat are un suberek cu carne? unsure.gif
Raportez, am mancat 1 si 1/2, si am baut doua ceaiuri verzi laugh.gif cu lamaie.
Ramy
CITAT(luchi @ 11-08-2006, 02:08 PM) *

Raportez, am mancat 1 si 1/2, si am baut doua ceaiuri verzi laugh.gif cu lamaie.

Cum arata suberek ??

Un fel de placinta???
michelle
CITAT(luchi @ 11-08-2006, 02:08 PM) *

Muuuult, da' jumatatea aia ai mancat-o pentru mine, nu? tease.gif
Cred ca vreo 5-6 puncte e numai aluatul ala
luchi
Ramy, suberec-ul este o..placinta, tatarasca, cred, sper sa nu vorbesc prostii, se face dintr-un aluat f subtire, si se umplea cu carne tocata de oaie, condimentata (acum s-a inlocuit oiaca cu vita), si se prajeste. Miroase demential si..are puncte muuulte. blushing.gif Mie imi place ala cu branza, da' nu il gasesc decat in Mangalia sau 2 Mai (Miha stie wink1.gif )
michelle
CITAT(Ramy @ 11-08-2006, 02:09 PM) *

Cum arata suberek ??
Un fel de placinta???

E ca o gogoasa f subtire.. cu carne sau branza. E de origine turca-tatara parca.

Suberec = pl suberece, Regionalism, Specialitate dobrogeana de placinta asemanatoare cu scovarda facuta din aluat nedospit umplut cu branza sau cu carne bine condimentata si prajita in grasime.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.