Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
luchi
biggrin.gif Michelle, am raspuns in acelasi timp! Multumesc de raspuns! pupic.gif
himere2005
eu am mincat asa:
- 1ou (2p), 1 felie piine (1p), salata (0p), mazare( 4p maxim)=7 puncte
Ella79
Suberek e un fel de scovearga. Adica niste aluat umplut cu ceva si prajit in ulei. Eu asa stiam. E o chestie traditional turceasca.
michelle
Reteta de suberec
Ingrediente:
carne tocata (oaie, vita, sau amestec de vita si oaie)
smantana
menta
sare, delikat
coca de paine

Se amesteca smantana cu carnea tocata , menta si sarea. Apoi se iau bucatele de coca si se intind cat se poate de subtire, pe o suprafata mai mare decat o palma. Se ia o cantitate mica din pasta rezultata, se aseaza pe foaia resp, apoi se indoaie si se lipesc, prin presare, capetele. Se procedeaza la fel, pana se termina fie coca, fie carnea, fie ambele (asta ar fi cazul ideal, daca reusiti sa ghiciti cantitatile )
Apoi se pui in uleiul incins si se prajesc pe ambele parti.

Cred ca merg facute si in cuptor, ca sa fie pt dieta tease.gif
Pisik
eu am papat dimineata v-am zis, iaurt cu branza de vaci si musli sanovita, cam de 8p; acuma ma ducca am paste de 2p cu legume (1p pt ca sunt ceva boabe de afsole si mazare pe acolo) si mai am pepene
suberek buuuun, dar nu bun, ca are pcte multe; acuma la mare l-am inlocuit cu placinta dobrogeana ca macar nu e prajita; micul nostru dejun la 2 mai asta e : iaurt (acuma a fost degresat) cu suberek si/sau placinta dobrogeana; yumyyyy
michelle
Nu ies ca cele originale, dar cine stie, eu nu am incercat sa fac..
Daca ajungeti in Mangalia, sa nu le ratati tease.gif
Tulip
Eu nu am papat azi prea mult,insa numai prostii:1 pahar suc de pere,2 biscuiti cu cioco,niste Haribo...toata afacerea 5 P bang.gif bad.gif bang.gif
Nu stiu ce o sa mai mananc,sunt o maaaare lenesa,nici nu ma simt eu prea bine....ma doare capul,am niste greturi,ameteli...hmmm wacko.gif
Ramy
Gata, stiuuu smile.gif Am mancat si eu in satul de vacanta Mamaia smile.gif Nu stiam ca se num asa sorry.gif

Valeeeuu, ce pofta mi-ati facut blink.gif As manca pana si un pateu cu ciuperci sau carne tocata blushing.gif da'...nu am voie wacko.gif
Tulip
Pisik,cum ai facut pastele cu legume?ce legume?
luchi
CITAT(Pisik @ 11-08-2006, 02:19 PM) *

micul nostru dejun la 2 mai asta e : iaurt (acuma a fost degresat) cu suberek si/sau placinta dobrogeana; yumyyyy

Pisik, subereck de-acolo din centru? Sau de la patiserie..mmm...si cu un nectar de-ala gros, in sticla veche, capsata.. rolleyes.gif
michelle

micul nostru dejun la 2 mai asta e : iaurt (acuma a fost degresat) cu suberek si/sau placinta dobrogeana; yumyyyy

eu mancam o gogoasa infuriata in drum spre plaja grin.gif grin.gif
ehh .. ce vremuri

Se cunoaste ca vine we.. numai la ingrasacioase ne gandim..
Spuneti drept, care se gandeste la salata? w00t.gif
Ramy
CITAT(michelle @ 11-08-2006, 02:30 PM) *

Se cunoaste ca vine we.. numai la ingrasacioase ne gandim..
Spuneti drept, care se gandeste la salata? w00t.gif

Eu ... blushing.gif Eu ma gandesc la un pahar de sampanie ce mi-a fo promis blushing.gif
anaoi
ok. dylly a inecat tastatura si se retrage....
a terminat programul de secta la creieri si pleaca in lumea mare. ne vedem luni.
un we super, va doresc
Ramy
CITAT(anaoi @ 11-08-2006, 02:32 PM) *

ok. dylly a inecat tastatura si se retrage....
a terminat programul de secta la creieri si pleaca in lumea mare. ne vedem luni.
un we super, va doresc

Sa ai un we superrr si de luni la papa sanatoasa ??? grin.gif
michelle
We placut, dylly!
bpaula
miha eu am fost prevazatoare aseara si am facut 40 min stepper avand in vedere gandurile ingrasacioase blushing.gif ..oare cate puncte primesc? ma duc sa caut sa vad daca mananc un patratel de cioco sau una intreaga in week-end...daca ma plimb de la un apartament la altul pe jos primesc puncte? dar pentru urcat scari?( ca doar nu vreau la parter biggrin.gif )
Tulip
We placut,Dylly!
ina_ceva
Eu ma gandesc la salate, deja himere imi serveste una...
In WE asta era programat un gratar, dar cred ca o sa dea bir cu fugitii cei care trebuiau sa se ocupe de transport... doh.gif
WE placut dylly!!!
michelle
Pol, din sport poti sa papi doar 12p.. Si eu faceam sport de 30p, si nu puteam sa le consum tease.gif
May
M-am intors smile.gif Am primit si cadoul de la socrii, mi-am luat un tricou din banii aia si restul la ciorap pt cadoul lui socrela. V-am spus cat de mult va iubesc? Mergeam la piatza si ma gandeam la voi si la gestul vostru si radeam singura biggrin.gif
Pisik
CITAT(Tulip @ 11-08-2006, 02:25 PM) *

Pisik,cum ai facut pastele cu legume?ce legume?

Au fost un esec total: am amestecat apste cu legume din alea la punga congelate, fara sare fara nimic, dar nu se afcusera bine si am cules doar pastele, legumele le-am aruncat; si am ramas nemancata, ma roade stomacul de mor; am luat un colt de paine si mi-am dat seama ca e sarata si am renuntat....de la atata pepene m-am deranjat la stomac si am gaze si ma doare tare doh.gif
sper sa rezist pana la 5 jumate fara sa lesin pe aici
bpaula
CITAT(michelle @ 11-08-2006, 02:41 PM) *

Pol, din sport poti sa papi doar 12p.. Si eu faceam sport de 30p, si nu puteam sa le consum tease.gif

stiu miha...oricum se pot doar maxim 12 p la dulciuri biggrin.gif asa ca o sa ma rezum la mai putine tease.gif ingrasacioase...
si inafara de sport mai am vreo 4-5 p...

acum sper sa raman doar cu gandurile ingrasacioase si sa nu am timp sa le pun si in aplicare blushing.gif
Pisik
CITAT(luchi @ 11-08-2006, 02:26 PM) *

Pisik, subereck de-acolo din centru? Sau de la patiserie..mmm...si cu un nectar de-ala gros, in sticla veche, capsata.. rolleyes.gif

E o patiseria fantastica in centru, o casuta de lemn; au acolo baclavale, placinte, niste ecleruri cu cioco cum nu am mancat in viata mea blushing.gif salata? zicea cineva de salata? devil.gif
Deea
Pup fetele!

Dylly La multi ani pt. mami a ta!!! Sorry de intarziere

May ; La multi ani, sa fii sanatoasa, iubita, fericita si f.f.f. norocoasa! aaa.... si sa nu te schimbi niciodata, sa ramai la fel de vesela si optimista!

Tulip felicitari pt. primii pasi ai Timeei!

Concediu placut tuturor fetelor care au plecat sau pleca in curand in vacanta!
bubbles
distractie placuta tuturor in week... smile.gif

a...si va mai recomand o comedie superrrrr...abia aparuta..."little man" grin.gif
Ella79
May, vrem poze cu tricoul!!
himere2005
miha, mi-ai facut pofta de gogoasa infuriata, acum ce ma fac unsure.gif
ai calculat..asa...din intimplare...cam cite puncte ar avea?
Pisik
fetele, e cam naspa, am dureri mari de stomac; m-as duce sa imi iau ceva de la omv ca nu am de unde din alta parte; sandvis nu pot ca e cu sare, ma gandeam la un croissant, dar are multe pcte nu? nici nu stiu ce sa fac dar nici sa stau asa nu mai pto, ma rostogolesc pe jos; voi ce ziceti?
himere2005
maninca pisik, ai grija de tine, ceva, ceva tot o sa gasesti mai putin gras
Ella79
CITAT(Pisik @ 11-08-2006, 03:01 PM) *

fetele, e cam naspa, am dureri mari de stomac; m-as duce sa imi iau ceva de la omv ca nu am de unde din alta parte; sandvis nu pot ca e cu sare, ma gandeam la un croissant, dar are multe pcte nu? nici nu stiu ce sa fac dar nici sa stau asa nu mai pto, ma rostogolesc pe jos; voi ce ziceti?

Nu ai de unde sa-ti iei o banana? Oricum, daca nu ai altceva de ales decat sandwich, mergi si cumpara-ti, ca n-are rost sa te imbolnavesti acum. Oricum te incadrezi in puncte pe ziua de azi.
bubbles
pisik...decat sa faci ceva si mai rau apoi mai degraba te sacrifici simananci un croissant...k faci sport apoi si il recuperezi smile.gif
michelle
Pisik vezi ceva uscat: covrigei, grisine.. sau fructe

Himere, nu am calculat cat ar avea o gogoasa. Poti face tu aluat si calculezi exact cat are... le coci la cuptor si scapi de punctele de la ulei. Gemul nu are asa mult. Iar branza poti pune dietetica.

http://www.shermix.com/video.php?id=592
Mare e gradina lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
sper sa mearga...pt buretel..

Imagine
Pisik
cred ca stiu ce imi iau: piscoturi din alea balloco, nu au nici sare si sunt 3 la 1p, nu? m-am scos
himere2005
super, miha lol.gif lol.gif
eu ma gindeam la aia cu finetti blushing.gif

am dat linkul si la cafenea miha, era prea tare
bubbles
mergeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...yupiiiiiii

biggrin.gif
Imagine
May
Acesta este tricoul meu si ochelarii pt iubi biggrin.gif

Imagine

Imagine
himere2005
asta ca sa va asortati, nu? pentru diseara..nu? yahoo.gif yahoo.gif
Ella79
Gataaaaaaaaaa, plec la pensat !
michelle
Week-end placut, Ella! Si un concediu excelent!! cheer.gif give_rose.gif
ALICE
Weekend placut la toata lumea! smile.gif Abia astept sa vina ziua de maine ca m-am saturat.Chiar daca acasa ma asteapta vinete de copt,fundite de pus pe invitatii.....macar sunt linistita.Nu ma f... nimeni la cap mad.gif .Ca m-am certat azi cu seful meu care e un cap patrat.
PS:Scuzati ca am folosit cuvantul cu f...
alandana
Eu nici nu mai stiu ce astept - ca daca zic ca astept ziua de maine , n-o sa fie bine nici maine, daca zic ca astept we - e bine duminica ca nu ma gandesc la probleme dar ele apar asa mari cum sunt luni, sa astept vacanta? sa astept viata de apoi? M-am saturat. Macar cele care lucrati undeva cand mergeti acasa nu va mai ganditi la problemele de la servici dar eu lucrand la firma mea duc problemele acasa cu mine ( nici noaptea nu dorm incercand sa gasesc solutii)
bubbles
nu e cine stie ce dar asta am realizat

biggrin.gif

sa nu va speriati

biggrin.gif
Ramy
CITAT(bubbles @ 11-08-2006, 04:05 PM) *

biggrin.gif

sa nu va speriati

biggrin.gif

WWoaaww!! Felicitari , si...e mare lucru !!:)
Tulip
May,eu nu vad tricoul,numai ochelarii! wacko.gif
Pisik,poate ca nu am fost atenta...de ce nu papi nimic cu sare?si cum poti rezista asa? dry.gif
Mi-e somn,vremea asta ma termina!!!Am vrut a dorm un pic, da' vecinul si-a gasit de lucru!! mad.gif
bubbles
CITAT(Ramy @ 11-08-2006, 04:05 PM) *

CITAT(bubbles @ 11-08-2006, 04:05 PM) *

biggrin.gif

sa nu va speriati

biggrin.gif

WWoaaww!! Felicitari , si...e mare lucru !!:)

mersi give_rose.gif stiu k inca nu e cine stie ce...dar conteaza si ma simt a naibii de mandra devil.gif
Tulip
Andrea,felicitari...e mare realizare!
Ramy
May, da' iubi' tau de ce are ochelari??? E si ziua lui ??? blushing.gif
himere2005
la naiba, nici eu nu pot dormi, am baut ness dimineata, ma doare capul, sunt obosita, fata doarme, m-am tavalit prin pat, dar nu pot dormi
michelle
alandana, te putem ajuta?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.