Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
himere2005
fetelor, am plecat la plimbare
bpaula
CITAT(buretel @ 11-08-2006, 05:17 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif de acum merg cu bicicleta! eu nu stiu nici macar sa inot w00t.gif

eu zic ca mai bine te lasi de fumat tease.gif
buretel
lol.gif poate cand o sa-mi gasesc alt 'vitziu' doh.gif
bpaula
pai gaseste mai repede unul mai sanatos ca altfel ajungi...stii tu cum, sau sa mai repet? devil.gif
Gigelu
ufff, am reusit sa intru si eu sa recuperez ce ati scris......da' nu mai stau mult, ca s-a terminat saptamana de lucru yahoo.gif

miha, am ras de ma doare burta lol.gif si cand spuneam eu unora si altora ca francezii sunt si inculti si batuti in cap , nimeni nu ma credea si zicea ca exagerez doh.gif

buretzel, stai bine, eu am inceput deja al doilea pachet pe ziua de azi si nu cred ca vor mai ramane multe pe maine sorry.gif

am papat si prajituri si tort la greu blushing.gif sorry.gif
m-am inteles cu colega mea de la servici cu care ma inteleg super bine, ca de luni sa fim cuminti la papat si sa nu ne mai ispitim una pe alta cu tot felul de patiserii, ciocolate,etc,etc. sper sa iasa figura.
cand ma gandesc ca la sf lui iulie aveam 59,1 doh.gif pierdusem in total 12.9 kg sorry.gif
acum cred ca am deja 63 dupa dezmaturile de saptamana asta
uka
CITAT(crengu @ 11-08-2006, 06:16 PM) *

ufff, am reusit sa intru si eu sa recuperez ce ati scris......da' nu mai stau mult, ca s-a terminat saptamana de lucru yahoo.gif

miha, am ras de ma doare burta lol.gif si cand spuneam eu unora si altora ca francezii sunt si inculti si batuti in cap , nimeni nu ma credea si zicea ca exagerez doh.gif

buretzel, stai bine, eu am inceput deja al doilea pachet pe ziua de azi si nu cred ca vor mai ramane multe pe maine sorry.gif

am papat si prajituri si tort la greu blushing.gif sorry.gif
m-am inteles cu colega mea de la servici cu care ma inteleg super bine, ca de luni sa fim cuminti la papat si sa nu ne mai ispitim una pe alta cu tot felul de patiserii, ciocolate,etc,etc. sper sa iasa figura.
cand ma gandesc ca la sf lui iulie aveam 59,1 doh.gif pierdusem in total 12.9 kg sorry.gif
acum cred ca am deja 63 dupa dezmaturile de saptamana asta

mai vb diseara pe mess sau am sa te sun.. cred k o sa am nevoie de ajutorul pe care mi l-ai propus unsure.gif sad.gif
Gigelu
uka, suna-ma ca pe mess n-o sa pot intra fiindca nu cred ca voi fi acasa(a venit fratele meu in Bucuresti cu prietena lui).
cat despre faza aia, cu cea mai mare placere, oricand vrei si pot si eu wink1.gif
acum pot grin.gif

am plecat fetelor, ne vedem maine
peach
Misogini si cinici

Cand un barbat iti fura nevasta, nu e razbunare mai buna decat sa-l lasi sa o pastreze (Sacha Guitry)

O fi bine in Rai, dar cele mai interesante persoane nu ajung acolo. (Nietzsche)

In viata nu conteaza daca pierzi sau castigi. Conteaza daca pierd sau castig eu... (Winston Churchill)

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi. (G.B. Shaw)

Paradoxul homosexualilor este ca, desi nu reusesc sa se reproduca, sunt in fiecare an din ce in ce mai multi. (Tristan Bernard)

Statisticile sunt precum costumele de baie: iti arata ce stie toata lumea si iti ascund exact ceea ce ai fi vrut sa afli. (Georges Vedel)

Un barbat nu este complet daca nu este insurat. Abia atunci este terminat.
(Robert Frost).

Cine a zis ca sexul este un raspuns? Sexul este o intrebare. "Da" este raspunsul. (Woody Allen)

Daca te lasi de fumat, de baut si de femei nu traiesti mai mult... doar ca ti se pare ca timpul trece prea incet. (Clement Freud)

Nu e bine sa fii obligat sa alegi intre Rai si Iad. Prieteni buni gasesti in ambele locuri. (Mark Twain)

Dragostea e oarba? Nu. E doar putin presbita: nu vede nici un defect pana nu se indeparteaza putin. (Drew Barrymore)

Orice optimist nu e decat un prost fericit. Desigur, pesimistul e doar prost.
(Louis Bernanos)

Culmea lenei este sa te scoli la sase dimineata ca sa ai mai mult timp de stat degeaba. (Tristan Bernard)

Primul barbat care s-a insurat poate fi iertat. Ca nu stia ce-l asteapta. Ceilalti n-au nici o scuza. (Sacha Guitry)
ina_ceva
Dupa o cina selecta la niste cunoscuti sotia ii spune
sotului:
- Dragule, nu ti-a fost rusine sa te duci de cinci ori
cu farfuria dupa mancare ?
- Nu, draga, de fiecare data eu spuneam ca este pentru
tine.

Celibatarul este atras de toate femeile, pe cand
barbatul casatorit este atras de toate cu exceptia
uneia...

Doua blonde:
- Auzi draga, nu pot sa cred, tinerele din ziua de azi
si-o trag si-n urechi!!
- Cum asa? .si nu ramin surde?
- Ei, dar ce, noi am ramas mute?

Doua blonde:
- Stii draga..mi-am luat o perie wc!!
- Si cum e?
- Ei, e mai buna totusi hirtia igienica!
Nessie
CITAT(peach @ 11-08-2006, 06:33 PM) *
Misogini si cinici
Cand un barbat iti fura nevasta, nu e razbunare mai buna decat sa-l lasi sa o pastreze (Sacha Guitry)
In viata nu conteaza daca pierzi sau castigi. Conteaza daca pierd sau castig eu... (Winston Churchill)
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi. (G.B. Shaw)
Paradoxul homosexualilor este ca, desi nu reusesc sa se reproduca, sunt in fiecare an din ce in ce mai multi. (Tristan Bernard)
Statisticile sunt precum costumele de baie: iti arata ce stie toata lumea si iti ascund exact ceea ce ai fi vrut sa afli. (Georges Vedel)
(Robert Frost).
Cine a zis ca sexul este un raspuns? Sexul este o intrebare. "Da" este raspunsul. (Woody Allen)
Daca te lasi de fumat, de baut si de femei nu traiesti mai mult... doar ca ti se pare ca timpul trece prea incet. (Clement Freud)
Nu e bine sa fii obligat sa alegi intre Rai si Iad. Prieteni buni gasesti in ambele locuri. (Mark Twain)
Dragostea e oarba? Nu. E doar putin presbita: nu vede nici un defect pana nu se indeparteaza putin. (Drew Barrymore)
(Louis Bernanos)
Culmea lenei este sa te scoli la sase dimineata ca sa ai mai mult timp de stat degeaba. (Tristan Bernard)
Primul barbat care s-a insurat poate fi iertat. Ca nu stia ce-l asteapta. Ceilalti n-au nici o scuza. (Sacha Guitry)
Astea ar merge de minune si la Ganduri despre burlacie si casatorie. Daca nu le pui tu pot eu sa le dau un copy? grin.gif
uka
CITAT(peach @ 11-08-2006, 06:33 PM) *

Misogini si cinici

(Robert Frost).

(Louis Bernanos)

super....
Monic
Crenguta, sa-ti dau si eu dreptate?
Am un prieten profesor de franceza, un tip fain si cult. A fost si el prin Franta a lucrat acolo. Anul urmator si-a chemat prietenii la care a stat sa-i faca o vizita. Le-a pus la dispozitie garsoniera lui aranjata la patru ace si curata-foc, el s-a mutat la parinti...
I-a dus in excursii timp de o saptamana...
Dupa care s-a cam saturat...
Prietenii(3 fete si 2 baieti), care de fapt au venit pt cateva zile au stat la el in garsoniera 3 saptamani!!!!, nici nu s-au miscat de acolo, au mancat tot ce era de mancat prin casa, de cumparat mancare NIMIC, asa ca in ultimele zile traiau pe ceapa cu otet.
Am fost la fata locului dupa cele 3 saptamani doh.gif
Bilantul: vase nespalate timp de 3 saptamani, putoare de nedescris, covor distrus, canapea arsa cu mucuri de tigara, gunoi ascuns prin sifoniere si dulapuri, cesti sparte/nespalate, vana de la baie acoperita cu straturi si straturi de jeg, si Ta-Na in pat am gasit cativa pureci. blink.gif Toata garsoniera a fost distrusa. Nici nu va pot spune ce mila mi-a fost de saracul amic, care a muncit un an si ceva in Franta ca sa-si cumpere garsoniera si s-o puna la punct...
M-am scarbit de-a binelea de francezi...
Prietenul, ca sa scape de ei, i-a dus la mare, adica si-a luat concediu, a pus benzina de drum, mancare si cort si i-a dus la mare... si acolo i-a lasat. Acolo a descoperit ca fraierii aia au venit in vizita la el fara un ban in buzunar, deci nu au avut un sfant sa-si cumpere macar o bere sau o paine.
luchi
Buna seara! Salut toate fetele, peste aproximativ 8 ore plec in concediu, fug sa strang ultimele lucruri, si sa prind macar 6 ore de somn, ca voi fi sofer macar primii 300 km.. clown.gif

Sa aveti zile frumoase, spor la dieta, si ne vedem peste doua saptamani ...hai trei, ca o saptamana am sa stau sa citesc tot ce ati scris! laugh.gif

ImagineLa revedere!!
Nessie
CITAT(luchi @ 11-08-2006, 06:55 PM) *

Buna seara! Salut toate fetele, peste aproximativ 8 ore plec in concediu, fug sa strang ultimele lucruri, si sa prind macar 6 ore de somn, ca voi fi sofer macar primii 300 km.. clown.gif

Sa aveti zile frumoase, spor la dieta, si ne vedem peste doua saptamani ...hai trei, ca o saptamana am sa stau sa citesc tot ce ati scris! laugh.gif

ImagineLa revedere!!
Concediu placut, Luchi! hug.gif o sa ne lipsesti si o sa fim in gand cu tine pe unde o sa te plimbi! Nu scapi de noi nici in concediu! devil.gif

Te asteptam cu drag inapoi si poate cu poze! blum.gif
soranutza
Dylly, la multi ani cu intarziere pentru mamica ta. Tortul arata superb...nici n-am mai vazut asa tort. Zi-mi te rog ca n-a fost bun, ca de cand l-am vazut tot salivez! grin.gif

May, la multi ani, sanatate si fericire.

Andreea, suuuuuuuper pozele, asta da realizare. Esti tot suparata din cauza prietenului? Hai, fa o poza zambind give_rose.gif

Burete
l...am eu solutia! Taie niste morcovi subtire (sa aiba lungimea si diametrul unei tigari) si baga-i in gura...poti sa-i si mananci grin.gif

Luchisor, iti zic si aici drum bun. Scuze, eram prin bucatarie si faceam pe gospodina cand ai aparut tu hug.gif pupic.gif

Pisikule, cum te mai simti? Nu mai manca pepene daca nu ti-e bine la stomac. Bea un ceai de menta, calmeaza stomacul pupic.gif
michelle
Super, Sorina!! lol.gif lol.gif
Ina lol.gif lol.gif tari de tot!
Luchi, concediu placut si drum bun!!! pupic.gif
Ella79
M-am intors si eu de la sala si, ce credeti? Ma duc sa ma culc deja. !Luchi, concediu placut!!
nusarich
buna seara tuturor (care mai sunteti pe aici).
azi n-am avut timp sa intru pe net la serviciu, ca trebuia sa-mi planific plecarea in concediu si sa las totul in ordine. asta pana miercuri cand revin la job (concediul meu e cica de luni pana pe 1 septembrie, teoretic, practic marti si vineri sunt la job pentru 2 licitatii...)

asadar:
La Multi Ani, May! Sa ai parte de tot ce-ti doresti tu mai mult in lume, sanatate, bucurii, iubire, veselie si o viata lunga la 20 de ani!
Tulip, felicitari pentru primii pasi, acum trebuie sa te antrenezi tu sa o prinzi pe Timea... grin.gif
bubbles, bravo pentru kilogramele duse! se vede si e bine! bafta cu logodnicul tau, stati de vorba si se vor rezolva toate.
alandana, si eu stiu sa cos, si chiar imi cos cate ceva din cand in cand, cand am timp si chef. mostenire de la mama blushing.gif
gigelu, bravo pentru hotararea (si actiunea) luata in privinta "prietenei" tale. nu te astepta la ceva de la ea, ca nu cred ca ai de unde. iti e mai bine asa. e drept ca viata ne ofera si "palme", dar ne face mai tari.
miha, ai un pisoi super dulce! mi-am adus aminte de el ca al meu sta acum intre mine si tastatura si tot incearca sa "muste" o hartie mototolita grin.gif

gata, ma retrag spre dus si pat sa ma uit la film.
concediu placut celor care intra (si stau) in concediu!
uka
de saptamana viitoare nu am sa maipot intra asa des, k o sa vina colegi la training.. si treb sa am grija de ei...
emu
CITAT(michelle @ 11-08-2006, 08:09 AM) *

chiar ca mare... ce trist...
emu
salut.gif Ce fac fetele? Va distrati, va distrati smile.gif Am incercat sa va citesc de dim, dar cum am deschis pagina asa am lasat-o... vad ca mai e cineva fericita -- Bravo Bubbles, felicitari pt kg pierdute floare.gif

la raport nu spun decat ca pana acum am reusit sa economisesc 1.5 puncte pe sapt asta shucks.gif

acum de curiozitate, am mancat 2 linguri de salata de ton (facuta cu ou fiert, maioneza si ton -- nu de mine) pe care le-am pus la 5 puncte : 2 p ou ( o fi intrat un ou intreg in alea 2 linguri de salata?), 2 p maioneza si 1 p tonul (ca nu stiu daca a fost din conserva in ulei sau in apa), va intreb daca am aproximat bine smile.gif cred ca o sa incep sa umblu cu plasuta cu fructe dupa mine sa nu mai poftesc la mancarea altora )).gif

va pup, astept raspuns, daca aveti unul si pt mine blum.gif
dany
Buna dimineata !

WE placut celor care raman acasa si concediu/vacanta placuta celor care pleaca !

Pupici si...fug iar sad.gif
emu
buna dany.. unde fugi asa devreme sambata? sa nu spui ca la munca?
himere2005
ce mai faci emu? am reusit si eu sa ma trezesc. faptul ca bebelusa mea nu mai doarme seara de la 19 la 20 a contat enorm si reusesc sa mai dorm o ora in plus, asa, cam pe la 7.30 e trezirea. multumesc tulip
emu
bine fac, ma uit la tv acum smile.gif si mai trag cu ochiul si pe aici

e bine ca apuci sa dormi putin mai mult, conteaza enorm
himere2005
va dati seama, daca pina caum am avut atita energie, cit voi avea de acum in colo lol.gif
ina_ceva
Neatza!!!!
Himere, crezi ca te lasa bia sa citesti codul lui DV?
Ai mp.
ina_ceva
Lasa, emu, ca de cele 1.5 p economisite poti papa un patratel jumate de cioco in plus.
La ou cred ca poti sa treci 1p, desi mi se pare mult si atat.
emu
hehehe ce bine, parca am pofta de ceva dulce... umm daca mai scad un punct de la ou, se fac 2 pcte jumate, deci si mai mult dulce biggrin.gif yeeehey ce bine s-au potrivit smile.gif
ina_ceva
Pt cei care au ramas acasa:

Merg prin zapada un eschimos si un geolog. La un
moment dat, apare un urs polar. Repede, eschimosul se
apuca sa-si puna schiurile. Geologul ii spune:
- Oricum nu vei reusi sa alergi mai repede decat
ursul!
La care eschimosul raspunde:
- Important este sa alerg mai repede decat tine!
Tulip
CITAT(himere2005 @ 12-08-2006, 07:48 AM) *

ce mai faci emu? am reusit si eu sa ma trezesc. faptul ca bebelusa mea nu mai doarme seara de la 19 la 20 a contat enorm si reusesc sa mai dorm o ora in plus, asa, cam pe la 7.30 e trezirea. multumesc tulip

[b]
Neata,fetelor!
Himere,ma bucur ca te lasa Bia sa dormi un pic mai mult...chiar conteaza enorm....Seara la cat te bagi in pat? grin.gif La mine asta-i problema..... doh.gif In fiecare zi ne hotaram ca seara urmatoare cel putin la !! vom fi la culcare...da' de unde?? doh.gif
Emu,si 1.5P e ceva...bine ca nu ai depasit punctajul saptamanal! blum.gif Cand ai ziua de cantar?
Fetelor,care nu plecati in we,ce planuri aveti?
ina_ceva
Pai planuri : diseara trec prietenii mei pe la mine: alune, bere, vin alb, vin rosu yahoo.gif tease.gif si pepsi light pt mine lol.gif
Maine se anunta un gratar, dar sper ca vremea sa tina cu noi.
In rest, tot aici, alaturi de voi hug.gif pupic.gif
himere2005
asta vreau si eu...sa-mi fac planuri...sa vad daca am si cu cine...daca nu, stau pe capul vostru grin.gif
tulip, cam la 22.30
Tulip
E o dezordine la mine in casa...Timea a "aranjat" un pic camerele grin.gif Ar trebui sa ma apuc de curatenie,dar bn-am chef....Diseara asteptam niste musafiri,au o fetita cu 6 luni mai mare ca Timea...is curioasa ce-o sa iasa wacko.gif
himere2005
eu zic sa te pregatesti sufleteste de pe acum
cam cu ce le servesti tu pe micute la petrecere?
ina_ceva, multumesc mult, adresa mea e himere2005@yahoo.com, pot macar sa incerc grin.gif

la mine, la horoscop cica e veselie, masa mare? eu stiu ce sa zic...cine o da masa nu stiu, ca nu prea am prieteni asa darnici...o fi vorba oare de mine si nu stiu eu ??? laugh.gif blink.gif blink.gif
Tulip
Himere,cu nimic deosebit...Timea adora pufuletii(cam ca majoritatea micutilor),in rest fructe,iaurt...Din punct de vedere a mancarii am niste fixuri,n-o las sa pape ciocolata,snacksuri,schipsuri,...iaurt de fructe ff. rar... doh.gif,suc de fructe numai ce prepar eu in casa....
himere2005
si eu sunt la fel, insa am niste prieteni care ii dau copilului cappy de la citeva luni blink.gif

am plecat, revin mai tirziu, poate se mai aduna fetele pina ma intorc la plimbare. cafeneaua e deschisa oricum, daca aveti nevoie de ceva
Tulip
CITAT(himere2005 @ 12-08-2006, 09:59 AM) *

si eu sunt la fel, insa am niste prieteni care ii dau copilului cappy de la citeva luni blink.gif

Am vazut si eu asa ceva...tragea bb din sticluta sucul ala mad.gif si tot eu eram considerata o mamica cu probleme acolo sus... tease.gif tease.gif
Ella79
Buna dimineataaaaaaa!!! yahoo.gif yahoo.gif Iar am dormit de aseara de la 8 pana acum (adica 14 ore) si acum ma simt plina de energie si veselaaaaa. cheer.gif cheer.gif
Si la mine in casa e cam dezastru, dar mai intai ma duc la sala si dupa aia ma apuc de curatenie. Fetele care mai stiti, e vreo sarbatoare religioasa azi? Pot sa spal?
Azi am si zi de cantar. Imi beau cafeluta si ma duc sa verific. Sper sa am de ce sa ma bucur. Saptamana asta am stat in puncte si am facut sport in fiecare zi (in total 42 de puncte din sport, pe care desigur ca nu le consum).
Dupa-amiaza cred ca mergem la casa de la tara.
uka
buna dimineata, fetele... va pup
atat vroiam sa vaspun, azi voi avea un program incarcat..si nu voi avea timp sa intru pana la 21 seara
ina_ceva
Nu e sarbatoare azi, ieri a fost crucea neagra laugh.gif

Himere, trimis!!
Te mai asteptam, uka, chiar daca o sa intri mai rar!
alandana
Uka - lucrezi?

Eu sunt o mare purcica - nu stiu ce e cu mine. Mi-e foame continuu - am depasit punctele chiar si ieri cand am zis ca mananc numai fructe si legume. De azi insa imi revin. Cred ca se apropie si rusii - ma simt umflata si cam depresiva - ceea ce chiar nu e stilul meu. Nici la sala nu am mai ajuns.
Ella79
ta ta ta taaaaa M-AM CANTARIT!!!! Si am 60.00 kg!!!! Prima oara de cat din WW!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Acum o sa tin un discurs de oscar si o sa va multumesc tuturor pentru ca datorita voua am resit sa ajung aici, o sa le multumesc parintilor mei, familiei mele si tuturor celor care ma cunosc, iubitului meu pentru serile in care in frigider nu e decat iaurt dietetic si lui ii e foame, antrenoarei de aerobic si sefului care ma streseaza in fiecare zi si - se stie - stresul slabeste. grin.gif grin.gif
Acum ma ambalez frumos si ma duc la sala sa rup ganterele alea. Dupa aia fac curat (promit!!).

Din pacate pentru mine de luni nu mai numar timp de 2 saptamani. Sunt in vacanta si imi doresc sa ma bucur ca exist. Oricum, nu cred ca poti sa pleci in vacanta la all inclusive si sa faci sapaturi la micul dejun dupa iaurt cu 0%. grin.gif grin.gif Iar marti e ziua mea (ma cheama si Maria) si mi s-a promit o mega petrecere.
Promit insa sa nu fac excese pentru ca numai eu stiu cat m-am chinuit sa ajung aici. Nu doresc cu nici un chip sa imi bat joc de munca mea. Si imediat dupa vacanta o sa reiau numaratul punctelor cu speranta ca pana la sfarsitul anului voi ajunge la target.
ina_ceva
Felicitari, ella cheer.gif give_rose.gif !!!!
alandana
Felicitari Ella - floare.gif !!
antonia05
CITAT(alandana @ 11-08-2006, 08:56 AM) *

La multi ani May! Azi nu prea am timp de nimic dar atat imi doream sa intru si sa-ti spun sa te bucuri de fiecare clipa pe care o traiesti. band.gif - ei iti vor canta La multi ani!

Salutare fetele!Ieri nu am avut timp sa intru pe forum..Asa ca MAY sa nu te superi pe mine , si daca nu e prea tarziu, iti urez LA MULTI ANI astazi.Sa fi fericita si sa ai parte de multe bucurii!Ce frumos e sa ai 20 ani!!Multa sanatate si numai bine!!! floare.gif

Acum ma intors sa citesc din urma ca am vreo 20 pagini.PUPICI si o zi minunata va doresc!!! pupic.gif
Tulip
Ella,felicitari!!Ce realizare!!!!! cheer.gif cheer.gif
soranutza
Felicitari Ella, la cat mai multe kg nimicite! Meriti o medalie pentru cata ambitie ai...sa nu slabesti tu atata vreme si sa fii la fel de constiincioasa si cuminte e ceva!
May
Neatza fetele biggrin.gif

ella BRAVOOOOOO!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Multumesc celor care mi-au spus la multi ani azi pupic.gif floare.gif

Ma retrag ca am multa treaba doh.gif
Tulip
Asa de naspa ma simt...am niste greturi,ameteli... blink.gif huh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.