Crenguta, sa-ti dau si eu dreptate?
Am un prieten profesor de franceza, un tip fain si cult. A fost si el prin Franta a lucrat acolo. Anul urmator si-a chemat prietenii la care a stat sa-i faca o vizita. Le-a pus la dispozitie garsoniera lui aranjata la patru ace si curata-foc, el s-a mutat la parinti...
I-a dus in excursii timp de o saptamana...
Dupa care s-a cam saturat...
Prietenii(3 fete si 2 baieti), care de fapt au venit pt cateva zile au stat la el in garsoniera 3 saptamani!!!!, nici nu s-au miscat de acolo, au mancat tot ce era de mancat prin casa, de cumparat mancare NIMIC, asa ca in ultimele zile traiau pe ceapa cu otet.
Am fost la fata locului dupa cele 3 saptamani
Bilantul: vase nespalate timp de 3 saptamani, putoare de nedescris, covor distrus, canapea arsa cu mucuri de tigara, gunoi ascuns prin sifoniere si dulapuri, cesti sparte/nespalate, vana de la baie acoperita cu straturi si straturi de jeg, si Ta-Na in pat am gasit cativa pureci.

Toata garsoniera a fost distrusa. Nici nu va pot spune ce mila mi-a fost de saracul amic, care a muncit un an si ceva in Franta ca sa-si cumpere garsoniera si s-o puna la punct...
M-am scarbit de-a binelea de francezi...
Prietenul, ca sa scape de ei, i-a dus la mare, adica si-a luat concediu, a pus benzina de drum, mancare si cort si i-a dus la mare... si acolo i-a lasat. Acolo a descoperit ca fraierii aia au venit in vizita la el fara un ban in buzunar, deci nu au avut un sfant sa-si cumpere macar o bere sau o paine.