Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
Ella79
Multumesc, multumesc!! pupic.gif pupic.gif Se aud de aici aplauzele! hug.gif

Intr-adevar e foarte frustrant sa nu slabesti cu lunile, desi respecti regulile si esti in puncte. Dar eu sunt o fiinta extrem de incapatanata, asa ca si de-o dura 2 ani, tot o sa ajung la target.

Tulip, ia vezi tu, n-o fi vreun fratior pentru Timeea? rolleyes.gif rolleyes.gif
Ina, de acum te iau consultant pe probleme de sarbatori religioase. grin.gif Eu habar n-am cand sunt si mereu ma trezesc ca spal si calc exact cand e sarbatoarea mai mare.

Gataaaaaa, ma apuc de smotru dar sunt cu un ochi la voi.
honey79
Ella..... iti ofer un link... poate iti va fi folositor.

http://www.romania.co.nz/rel/calendar.php

Pe mine m-a salvat de multe ori..... caci...fiind departe de casa/tara... nu gasesc pe-aici calendare.. asa ca... am bagat linkul respectiv la Favorites..si.... de cate ori am nevoie,...verific.
Pupici.
Ramy
CITAT(Ella79 @ 12-08-2006, 10:42 AM) *

ta ta ta taaaaa M-AM CANTARIT!!!! Si am 60.00 kg!!!! Prima oara de cat din WW!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Acum o sa tin un discurs de oscar si o sa va multumesc tuturor pentru ca datorita voua am resit sa ajung aici, o sa le multumesc parintilor mei, familiei mele si tuturor celor care ma cunosc, iubitului meu pentru serile in care in frigider nu e decat iaurt dietetic si lui ii e foame, antrenoarei de aerobic si sefului care ma streseaza in fiecare zi si - se stie - stresul slabeste. grin.gif grin.gif
Acum ma ambalez frumos si ma duc la sala sa rup ganterele alea. Dupa aia fac curat (promit!!).

Din pacate pentru mine de luni nu mai numar timp de 2 saptamani. Sunt in vacanta si imi doresc sa ma bucur ca exist. Oricum, nu cred ca poti sa pleci in vacanta la all inclusive si sa faci sapaturi la micul dejun dupa iaurt cu 0%. grin.gif grin.gif Iar marti e ziua mea (ma cheama si Maria) si mi s-a promit o mega petrecere.
Promit insa sa nu fac excese pentru ca numai eu stiu cat m-am chinuit sa ajung aici. Nu doresc cu nici un chip sa imi bat joc de munca mea. Si imediat dupa vacanta o sa reiau numaratul punctelor cu speranta ca pana la sfarsitul anului voi ajunge la target.

Felicitarii !!!!cheer.gif cheer.gif give_rose.gif
dany
Buna ,fetele !

Am venit si eu de la job...rupta .....imi fac ceva de papa ,un dus si...in pat cu mine.
Nu am cittit ce ati scris,nu ma certati......poate reusesc maine.

Am intrat doar sa va salut si ...sa schimb ticker-ele cheer.gif cheer.gif

Pup si va doresc o seara frumoasa si o duminica superba !
Pisik
Va pup fetele!
Ella, felicitari! Cred ca esti super happy! Tine-o tot asa!
Dany, bravo tie si lui Dirk!
Alandana, ne luam de manuta; eu am fost o mega vacutza: ieri am papat tort (noaptea) iar azi am dat iama in cutia de inghetata. Vetea buna e ca mi-au venit rusii dupa pastile...pt porcariile facute am facut 25 de minute de gimnastica, asa, cu rusi, sa imi fie invatatura de minte.
Off, macar sa iau lectii de vointa de la voi.
Azi am fost la proba: arata bine rochita, mai trebuie un pic scurtata, trebuie sa ii faca ceva la corset ca nu imi place cum sta la burta, dar in rest arata bine, e deosebita, adica sigur nu voi mai vedea modelul nicaieri, pt ca este inventie proprie tease.gif
Nu prea imi place mie cum vine la sani dar mi-am luat niste pernute din alea de silicon si sper sa abiba ceva efect
Pupici si sper ca maine macar sa fiu cumine mad.gif
himere2005
nici eu nu pot sta
felictari ella, ai grija de tine tulip
va pup pe toate, nu-s cind ne vedem
emu
Tulip, eu am ziua de cantar luni, de cand am inceput ww. Ca sa nu fac excese in weekend smile.gif
In leg cu ce facem in weekendul asta... mie mi-ar fi placut sa ne ducem sa cautam un lac prin imprejurimi sa inotam, macar o zi, dar ploua cu galeata aici si e cam racoare. S-au anuntat niste prieteni ca vin in vizita, probabil o sa iesim pe undeva.
E o ordine la mine!! Ce bine ca nu e mobila lol.gif
Bravo Ella si tie cheer.gif . De-abia astept ziua de luni.

hmm Pisik.. ne amagesti cu detalii sa ne tii ca pe jar pana dupa nunta sa te vedem imbracata cu ea. Ce culoare e?

Va pup
Pisik
CITAT(emu @ 12-08-2006, 08:16 PM) *

Tulip, eu am ziua de cantar luni, de cand am inceput ww. Ca sa nu fac excese in weekend smile.gif
In leg cu ce facem in weekendul asta... mie mi-ar fi placut sa ne ducem sa cautam un lac prin imprejurimi sa inotam, macar o zi, dar ploua cu galeata aici si e cam racoare. S-au anuntat niste prieteni ca vin in vizita, probabil o sa iesim pe undeva.
E o ordine la mine!! Ce bine ca nu e mobila lol.gif
Bravo Ella si tie cheer.gif . De-abia astept ziua de luni.

hmm Pisik.. ne amagesti cu detalii sa ne tii ca pe jar pana dupa nunta sa te vedem imbracata cu ea. Ce culoare e?

Va pup

Este alba, are 2 trandafiri bleu, unul pe corset si unul pe fusta; corsetul e cu cupe si are niste strasuri pe el si o maneca devoal cazuta, voal care seregaseste si poe fusta, strans in floarea de care va ziceam; as putea sa desenez ca May, dar mi-e ca mai rau va bag in ceata...
soranutza
Pisik, cum te mai simti? Ce ai mai mancat (zi si de bine, ca numai porcariile pe care le mananci le insiri biggrin.gif ). Sunt si eu foaaarte curioasa sa vad rochia. Ai avut curaj sa ti-o faci tu singura...cine stie, daca te mai enervezi mult la servici poate schimbi cariera pupic.gif Stiu ca ziceai ca nu iti placea aproape nici un model de rochie dar pana la urma parca ai zis ca ai gasit la un magazin (nu mai stiu numele, era din Bucuresti). Banuiesc ca asa daca ti-ai facut-o la croitoreasa a iesit la jumatate de pret.
ina_ceva
Lasa, pisik ;te-am vazut azi cand erai cu 'baietelul' in oras, pe langa unirii. Mi se pare ca arati super, chiar slabutza. Nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji. give_rose.gif
ina_ceva
Felicitari pt ticker-e, dany-dulce!!!!
Ella79
CITAT(honey79 @ 12-08-2006, 12:58 PM) *

Ella..... iti ofer un link... poate iti va fi folositor.

http://www.romania.co.nz/rel/calendar.php

Pe mine m-a salvat de multe ori..... caci...fiind departe de casa/tara... nu gasesc pe-aici calendare.. asa ca... am bagat linkul respectiv la Favorites..si.... de cate ori am nevoie,...verific.
Pupici.

Multumesc mult!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif Am adaugat la favorites. Felicitari pentru tikere si tie si lui Dirk. BRAVO!!!! clap.gif clap.gif clap.gif

Emu, tinem pumnii sa ai motive de bucurie luni la cantar.

Eu acum am venit de la mama si am alergat toata seara ca descreierata prin curte cu cainele. S-a facut un ditamai animalul. laugh.gif O sa ii fac maine poze si le pun.
Acum ma duc sa vad un film. Click se cheama. O sa fiu cuminte si ma rezum la niste apa plata si o mana de floricele.
dany
Ziceam ca merg in pat......am mers dar credeti ca pot sta intinsa ? Parca am furnici in picioare,trebuie sa le misc lol.gif ...am ramas blocata de la job...

Am citit in mare ce ati scris ...

Pisik...vrem poze cu rochia !!!!! Multumesc pentru felicitari .
Uka...parerea mea a ...sa-l uiti pe "iubitul" tau.Nu merita sa alergi dupa el.
Honey ...esti bine ???? Ma bucur ca mai scrii si pe aici..chiar daca mai rar.Multumesc mult pentru calendar !!!!! Eu l-am avut dar l-am pierdut cand am resetat PC-ul.
Lacry...bine ai venit printre noi !
Dylly...bine ai revenit !!!! Nu erai tu daca nu reveneai cu ceva periculos-vezi tortul lol.gif .Cu intarziere LA MULTI ANI mamei tale!! Un WE placut!
Crengu...aplauze pentru rezolvarea problemei cu "prietena".Bafta la rezultatul interviurilor.
Dana-Bianca...bine ai revenit !!
Tulip...cred ca esti tare fericita ca a inceput Timea sa mearga .Bafta la alergatul dupa ea lol.gif
Luchi...concediu placut !
Miha...felicitari pentru ambitia cu care mergi mai departe cu WW !!
Emu....fericito !!!! Si eu vreau munti !!! Acasa ( in Ro aveam) dar aici...pauza.
Ramo..distractie placuta !
May...imi place tricoul tau !!! Am si eu 1 la fel...doar alte culori.
Andreea ...felicitari !!
Paula..bravo pentru achizitionarea stepper-ului si bafta la antrenament.
Bubbles...arati tare bine .Sper ca ai rezolvat problema cu babuinul tau .
Maria...sper ca te distrezi !!
Ella...concediu placut si linistit !
Ina..multumesc !! Eu ma bucur mai mult pentru Dirk decat pentru mine.A reusit sa slabeasca atat in doar 3 saptamani !!!!! dar face si sport in fiecare zi...nu il recunosc lol.gif
Ella...multumesc si tie.....M-ai confundat cu Honey lol.gif lol.gif lol.gif

Acum vad ca nu am scris nimic de Himere...dar nu mai stiu daca s-a intamplat ceva deosebit in ultimele zile...Scuzeeee,Himere !!!
dany
Fetele...voi cum va micsorati poza pentru avatar ??? Nu mai stiu cum am facut data trecuta ... sad.gif sad.gif cu imageshack nu merge....Sau..poate intra seful si ma lamureste smile.gif
uka
CITAT(alandana @ 12-08-2006, 10:41 AM) *

Uka - lucrezi?

Eu sunt o mare purcica - nu stiu ce e cu mine. Mi-e foame continuu - am depasit punctele chiar si ieri cand am zis ca mananc numai fructe si legume. De azi insa imi revin. Cred ca se apropie si rusii - ma simt umflata si cam depresiva - ceea ce chiar nu e stilul meu. Nici la sala nu am mai ajuns.

acum sunt la serv da sad.gif
dany
Vad ca nu mai scrie nimeni.......

Va doresc o noapte linistita cu vise placute !!!
Gigelu
mama ce liniste pe aici sad.gif ma asteptam sa am ce citi :mellow:

eu am avut in vizita pe fratele meu si prietena lui care tocmai au plecat la gara, asa ca am avut o super busy day biggrin.gif
am ajuns la concluzia ca, desi sunt o vaca, si mananc ca un bou blushing.gif , se poate si mai rau grin.gif copii astia au 24 de ani el , respectiv 23 ea si sunt cat usa blink.gif ohmy.gif
dar n-au nici o treaba, nu-si fac deloc complexe, mananca de rup.
ea poarta numai fuste mini, bluze decoltate si mulate, culorii vii si se simte ff bine in pielea ei; are 1.60 si 76,4 kg doh.gif

eu sunt ff decisa dupa w-end-ul asta de orgii culinare sa ma reapuc ffff serios de numarat puncte de luni.cred ca am trecut de 63kg doh.gif , ma simt cat o batoza si deja ma strang pantalonii de servici blink.gif

ieri am fost in Cocor si mi-am cumparat o preche de cercei de care m-am indragostit iremediabil. am dat 300 mii pe ei, ceea ce e scump pt mine fiindca nu-mi cumpar niciodata chestii de "fitze" laugh.gif cu pietre semi-pretioase, sau mai stiu eu ce..
in schiiiimb, vestea buna e ca mi-am convins omul sa imi mai faca un cadou pt ziua mea (desi mi-a luat si ap. foto dupa ce am intrat la facultate blum.gif ) este vorba de bratara aferenta cerceilor, care e 900mii blushing.gif l-am convins biggrin.gif asa ca, saptamana viitoare joi fug sa-mi iau bratara pe care am lasat-o cu limba de moarte sub tejghea la vanzatoare; cata munca de convingere, ce ochi dulci de caprioara sorry.gif am putut sa-i fac pt favoarea asta lol.gif a mers
maine va pun poze cu cerceii. sper sa reusesc sa le fac o poza rezonabila wink1.gif
Deea
CITAT(danyhoney @ 12-08-2006, 10:09 PM) *

Fetele...voi cum va micsorati poza pentru avatar ??? Nu mai stiu cum am facut data trecuta ... sad.gif sad.gif cu imageshack nu merge....Sau..poate intra seful si ma lamureste smile.gif

pe imageshack e optiunea de resize, mai jos de browse putin.
Tulip
Neata!!!
Aaa,toata lumea doarme la ora asta,asa-i? doh.gif
himere2005
nu chiar, de cind cu youtube, ascult multe melodii de care imi era dor
si, in plus am decopert si mtv cribs, cu casele actorilor grin.gif
himere2005
logati-va sa mai stam de vorba...am vazut ca a ajuns si irinush
Tulip
Da,am vazut-o si eu...probabil incearca sa recupereze ce poate si ea grin.gif
Ati iesit aseara undeva?
Ella79
Neata neuronasi, am aparut si eu!
Aseara am vazut "Click" si... m-am intors tare ravasita acasa. Eu, una, chiar aveam nevoie sa vad un astfel de film. A fost ca un dus rece.

Danyhoney, plecaciune.gif plecaciune.gif plecaciune.gif sper ca ai sa ma poti ierta pentru confuzie. Eu mai am doar un neuron si ala schiop si.... o mai dau in balarii, dupa cum se vede. Scuze!!
May
Neatza fetele biggrin.gif Me very, very happy biggrin.gif . Aseara mi-am asteptat invitatii pana la 9 seara, deja credeam ca nu mai vin, nici nu am vrut sa ii sun ca, daca vroiau sa vina, veneau... Pe la 9 au aparut si ei. De la prietenii de familie care au un venit de 3000 de euro pe luna am primit o chinezarie huh.gif un vaporas din te miri ce in care era inclus un ceas... am ramas proasta blink.gif . Sa nu ma intelegeti gresit, gestul conteaza pana la urma, dar m-a surprins prostul lor gust... de fapt toti am ramas cu un gust amar pt ca nu ii stiam asa kitch-osi. De la cumnatii mei am primit o cutiutza in care era UN INEL DE AUR cu piatra semipretzioasa w00t.gif chiar nu ma asteptam sa imi mai aduca ceva dupa ce saptamana trecuta am primit acei sabotei de piele pe care vii i-am aratat. Mi-e un pic de tot mare inelul dar nu atat incat sa mi-l schimbe smile.gif.

Apropo de acei prieteni cu vaporasul, tipa a ramas tinta cu ochii la mine zicand: vai ce ai slabit, ca ce mijloc ai , uitati-va la ea cat a putu sa dea jos... ceea ce m-a facut sa ma simt bine biggrin.gif

Aseara m-a durut stomacul ingrozitor din cauza mezelurilor, nu am mancat f mult dar cred ca deja nu mai e obisnuit organismul cu toxinele alea... nu mai mancasem de 4-5 luni. Am mancat cateva prajiturele si un pic de tort dar nu ma agit ca doar a fost ziua mea. Azi intentionez sa fac shaorma caci in sfarsit imi iese lipia biggrin.gif .

Ieri am reluat legatura si cu singura mea prietena adevarata ( suntem prietene de la 7 ani ) al carui numar de tel in pierdusem si nu aveam de unde sa fac rost. In schimb ea avea numarul meu dar era bagat in memeorie fara prefixul de Spania si mereu ii zicea ca numarul nu exista. Ieri de abia si-a dat seama de chestia asta, ma suna saraca in continuu de la Craciun incoace doh.gif . Asa ca am vb ieri cu ea in jur de o ora sa reluam firul de unde l-am pierdut. Ea este in Italia de un an jumate si in sfarsit ii merge si ei bine... chiar merita pt ca a avut o viata groaznica.

Acum ma duc sa fac ceva de papa bun blum.gif

ella am vazut si eu cu iubi Click si desi la inceput ne doream si noi o astfel de telecomanda, apoi am realizat ca e mai bine sa iei viata si cu rele si cu bune ca sa apreciezi ce ai smile.gif

crengu ma bucur f mult ca investesti si in tine, cand e ziua ta?smile.gif
Tomy
...baiat sau fata nu conteaza. Copii sunt pana la urma asa cum ii crestem, adica cei 7 ani de-acasa. Sanatos sa fie! Asa ca, Danconst, baietelul tau o sa fie fata de tine, fata de lume, asa cum il educi. Felicitari si speram sa venim cu flori la tine cand vei naste! floare.gif
Tomy
...cred ca totusi am fost pe langa subiect, imi cer iertare plecaciune.gif ...se vede ca am lipsit cam mult, sper sa-mi revin sorry.gif
Gigelu
CITAT(Maybeline @ 13-08-2006, 12:45 PM) *

Apropo de acei prieteni cu vaporasul, tipa a ramas tinta cu ochii la mine zicand: vai ce ai slabit, ca ce mijloc ai , uitati-va la ea cat a putu sa dea jos... ceea ce m-a facut sa ma simt bine biggrin.gif

floare.gif bravo, may!! te cred ca te-ai simtit super bine.
mie, din pacate, inafara de al meu, care m-a vazut la 72kg, toti cunoscutii imi spun "vaaai, ce te-ai ingrasat".
in vremea studentiei n-am trecut niciodata de 55; de obicei ma invarteam pe la 52-53 sad.gif
dar gata, de maine, numar puncte yahoo.gif
may, ziua mea e sambata viitoare; sunt batranica pe langa tine huh.gif fac 27
nusarich
CITAT(crengu @ 13-08-2006, 08:50 PM) *

CITAT(Maybeline @ 13-08-2006, 12:45 PM) *

floare.gif bravo, may!! te cred ca te-ai simtit super bine.
mie, din pacate, inafara de al meu, care m-a vazut la 72kg, toti cunoscutii imi spun "vaaai, ce te-ai ingrasat".
in vremea studentiei n-am trecut niciodata de 55; de obicei ma invarteam pe la 52-53 sad.gif
may, ziua mea e sambata viitoare; sunt batranica pe langa tine huh.gif fac 27

daca si tu esti batranica... eu ce sa mai zic? imi depun dosarul de pensie in curand wink1.gif
Gigelu
CITAT(nusarich @ 13-08-2006, 08:59 PM) *

daca si tu esti batranica... eu ce sa mai zic? imi depun dosarul de pensie in curand wink1.gif

batranica pe langa May.
azi am observat cu stupoare ca am asa numitele risduri "laba gastii", in coltul ochilor blink.gif doh.gif
la naiba! pai ce ma fac la 45? huh.gif
cred ca-mi iau crema antirid saptamana viitoare
nusarich
CITAT(crengu @ 13-08-2006, 09:02 PM) *

CITAT(nusarich @ 13-08-2006, 08:59 PM) *

batranica pe langa May.
azi am observat cu stupoare ca am asa numitele risduri "laba gastii", in coltul ochilor blink.gif doh.gif
la naiba! pai ce ma fac la 45? huh.gif
cred ca-mi iau crema antirid saptamana viitoare

eu le am de pe la 22-23 de ani, din cauza luminii pe care nu o suport in cantitate mare... ce sa mai fac la 45? unsure.gif
Gigelu
nu stiu ce se intampla, dar in ultimul an, fata mea a imbatranit cu 2-3 pe putin sad.gif
incep as mi se vada ridurile de la colturile gurii, gatul arata ca naiba si pe frunte am 2 ff pronuntate mad.gif
nusarich
CITAT(crengu @ 13-08-2006, 09:16 PM) *

nu stiu ce se intampla, dar in ultimul an, fata mea a imbatranit cu 2-3 pe putin sad.gif
incep as mi se vada ridurile de la colturile gurii, gatul arata ca naiba si pe frunte am 2 ff pronuntate mad.gif

trebuie sa inveti sa te relaxezi, sa te destinzi - prin ce mijloace crezi tu ca e mai bine
Gigelu
CITAT(nusarich @ 13-08-2006, 09:19 PM) *

CITAT(crengu @ 13-08-2006, 09:16 PM) *

trebuie sa inveti sa te relaxezi, sa te destinzi - prin ce mijloace crezi tu ca e mai bine

blushing.gif cam greu cu practica
azi am reusit sa ma relaxez grin.gif
am fost cu al meu in Cismigiu si am facut o gramada de poze
trebuie sa le descarc si apoi va rat si voua cateva wink1.gif
nusarich
asteptam...
emu
Buna fetelor!!

Am venit sa ma laud cu aptitudinile mele culinare, asta dupa ce saptamana trecuta am ars mancarea de cateva ori lol.gif

Imagine

Ce vedeti in imagine am facut in 30 de minute, cu tot cu dezghetat carne, tocat broccoli, morcov si copt cartofi; toata portia are 9 puncte:
- vita 180 grame 3 p
- 1 lingura ulei (pt portie -- folosit la vita si la morcovi) 3 p
- 2 cartofi (din care am mancat doar 1 jumate) 2 p
- 1 lingurita margarina pt cartofi 1 p
Broccoli am pus in tigaie dupa ce am facut cranea, si am adaugat sos de soia, putin piper, busuioc si usturoi granule. La morcovi am adaugat putin ulei si sos de soia si putin mai mult usturoi. Toate le-am facut la foc mare, sa le inmoaie usor. Margarina am adaugat-o dupa ce am scos cartofii din cuptor si i-am taiat (si da ii mananc cu coaja) smile.gif

Crengu care e linkul spre pozele tale, ca nu-l mai stiu smile.gif
Gigelu
emu w00t.gif drool.gif am udat tastatura biggrin.gif

link-ul l-am scos de la semnatura ca n-avea sens sa-l mai las
inac nu am terminat de pus pozele
emu
)).gif si eu ma minunez cateodata de ce-mi iese

ok, astept blum.gif
Tulip
Wow,Emu.....mi s-a facut o foame... grin.gif grin.gif grin.gif
May
Sanii mei si inelul primit ieri biggrin.gif

Imagine

Imagine
honey79
Super-uper amandoua..or... amantrei??biggrin.gif blum.gif
Gigelu
k, am pus cateva poze din Cismigiu.
unele se vad ff prost fiindca nu am descoperit toate chichitele aparatului blushing.gif

http://crengu.myphotoalbum.com/view_album.php?page=1
honey79
Frumoase pozele, Crengu... in speta Nr. 5. blum.gif
Gigelu
CITAT(honey79 @ 13-08-2006, 11:54 PM) *

Frumoase pozele, Crengu... in speta Nr. 5. blum.gif

multumesc blushing.gif acolo se vad slaninile pe lateral doh.gif

may, nice boobs! w00t.gif
Ella79
WOW May, daca as fi barbat, sigur m-as da la tine! grin.gif grin.gif Si inelul e foarte frumos! Sa-l porti sanatoasa!

Crengu, la mine nu se incarca deloc pagina cu pozele tale. sad.gif
emu
frumoase poze crengu smile.gif imi plac si blugii.. vreau sa-mi gasesc si eu o pereche asa.

may!!!!! w00t.gif
Ella79
Am vazut si eu pozele Crengu, mi-ai facut o pofta sa ma plimb prin Cismigiu.....
Arati super bine si cel mai mult mi-au placut pozele 6 si 21. Super frumoase toate, dealtfel!
uka
no comment may
May
Multumesc, ma faceti sa rosesc blushing.gif

Crengu super pozele, nu mi se pare ca te-ai ingrasat de la ultimele poze pupic.gif
Ella79
CITAT(crengu @ 13-08-2006, 08:50 PM) *

Nu-i mai baga in seama!!! Acum pe bune, mie oamenii astia care ti-o trantesc asa in fata ca te-ai ingrasat mi se par niste nesimtiti.
Anul trecut eram cu mama pe strada si ne-am intalnit cu un amic. Ala s-a apropiat de noi si i-a zis mamei mele tare: "Doamna, n-o mai lasati sa manance atata ca se face ca dumneavoastra!" ohmy.gif ohmy.gif Nu va imaginati acum ca mama e vreo obeza. E o femeie de 55 de ani care arata foarte decent la , 1,65 si 68 de kile. Eu, care de obicei am gura mare, de data aia am amutit brusc si m-am pus 3 zile pe plans.
Ella79
Gata fetele, e trecut de 12 noaptea, am pus masina sa spele (ca nu mai e duminica) si o tai la somnic. Maine vreau sa ma duc la cumparaturi, poate-poate mai prin si eu vreo reducere, ceva.
Imi trebuie neaparat un costum de baie, papuci, o rochita de plaja si, in general, haine de vacanta. Mi-am convins chiar si babuinul sa ma intoteasca, va dati seama ce sarbatoare!!
Daca vedeti cumva la stiri ca un tanar de 27 de ani a cedat nervos in Plaza, sa stiti ca el e, babuinul meu asteptandu-ma sa ies de la Zara. grin.gif grin.gif grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.