Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
Pisik
CITAT(dannette @ 14-08-2006, 02:58 PM) *

Pisik de ce nu incerci o cura de Spirulina?
Chiar ajuta la oprirea poftei de mancare daca o iei cu jumatate de ora inainte de masa. Si e si foarte buna pentru sanatate.

Merci, o sa incerc. De diseara incerc sa beau o minune pe care o ia soarca-mea, un soi de ciuperca de kefir care cica accelereaza metabolismul si nu stiu daca te ajuta sa slabesti dar cica te ajuta sa te mentii daca mananci ca tancu (soacra-mea e un bun exemplu in sensul asta, este obeza, dar mananca f mult si cat a luat asta cica nu s-a mai ingrasat). Acuma nu stiu, sa vad daca nu imi da greata, ca daca nu pot sa il iau nu ma fortez; ideea e ca o sa incerc sa nu mai bag in mine aiurea, poate are si efect de slabit, asociat cu un mancat rezonabil.
Sa imi ia cineva biscuitii din sertar, please!!!! sau sa imi dea peste maini cand ma apropii de el! mad.gif
peach
ce pantofi naspa au

sunt din revistavip
Pisik
CITAT(peach @ 14-08-2006, 03:05 PM) *

ce pantofi naspa au

sunt din revistavip

cine naiba se mai uita la pantofi? blum.gif
anaoi
numai mie mi se par cam gay?
ALICE
CITAT

cine naiba se mai uita la pantofi? blum.gif

Asa-i! yahoo.gif biggrin.gif
bpaula
pisik fa tu cadou biscuitii aia...nu mai sta cu ei sub nas, ca iti fug gandurile la ei si nu te mai poti abtine
dannette
Eu am devenit asa darnica cand vine vb de dulciuri... dry.gif Mai ales ca eu sunt singura fata din departament..nu ma refuza nici un baiat wink1.gif

Pt accelerarea metabolismului parca avea Miha o bautura magica prin liceu. wink1.gif
Cum era??? Cu bors acru, lamaie...
michelle
Da' cu cine s-au luptat micutii?
Cum sa-i sfasie asa cu nesimtire....
anaoi
cu neuronii d epe forum
soranutza
Mie aia-mi par gay biggrin.gif
Tulip
Pisik,acum cativa ani am baut si eu kefir dintr-o ciuoerca la cineva,yummi..mi-a placut ff mult!
anaoi
CITAT(soranutza @ 14-08-2006, 03:10 PM) *

Mie aia-mi par gay biggrin.gif

credeam ca sunt singura.deci dylly nu e total deformat/ grin.gif
ALICE
No bine daca nu-i vreti ma sacrific eu si-i iau. wink1.gif
anaoi
asteptam raport amanuntit. macar s aavem de ce s ane zgariem pe ochi
michelle
CITAT(dannette @ 14-08-2006, 03:08 PM) *

Pt accelerarea metabolismului parca avea Miha o bautura magica prin liceu. wink1.gif
Cum era??? Cu bors acru, lamaie...

Se amesteca:
-1 l apa
-1 lamaie stoarsa
-7 lgte miere
-1 cana bors acru
Se bea in loc de apa. Nu se consuma paine.
ina_ceva
Dylly, interesant Cool Kid !!!!!
Nu conteaza daca sunt sau nu gay; e de ajuns sa presteze servicii pentru noi blushing.gif yahoo.gif
anaoi
one at the time...ca s adureze mai mult joaca
Nessie
CITAT(michelle @ 14-08-2006, 03:14 PM) *
Se amesteca:
-1 l apa
-1 lamaie stoarsa
-7 lgte miere
-1 cana bors acru
Se bea in loc de apa. Nu se consuma paine.
Si ce ar trebui sa faca minunea asta? bad.gif Mie nu-mi prea suna bun la gust! doh.gif
Gigelu
PRANZ:
-4 Wassa: 2p
-salata de ton: 2 rosii-0p; 150g ton- 4p; sare, piper si 60g branza dietetica de vaci la care nu am decat caloriile nu si grasimile 142cal/100g. cu cat sa o punctez? 2p e ok oare?
peach
Mey..stai?
anaoi
no way...dylly are nevoie de stomac in continuare..referitor la licoarea de la miha
michelle
CITAT(Nessie @ 14-08-2006, 03:17 PM) *

Si ce ar trebui sa faca minunea asta? bad.gif Mie nu-mi prea suna bun la gust! doh.gif

Are gust de limonada - rau nu are ce sa faca. Borsul are complexul de B-uri (bine, nu cel din magazin care are gust de detergent), mierea calmeaza, lamaia are vit. C.. Daca vi se pare concentrat, mai indoiti cu apa.

Eu am considerat-o cura de detoxifiere.. Accelereaza si arderile. Eu am slabit - nu stiu cat ca eram mica.. nu ma cantaream grin.gif
ina_ceva
Doua vaduve in varsta locuiesc impreuna intr-un
apartament. intr-o seara tocmai se pregatesc de
culcare cand una dintre ele spune:
- Parca ar umbla cineva in hol.
- Ma duc sa vad ... spune cealalta.
- A! A! A! ... eu am auzit prima!

Intr-o zi,un oltean era pe camp si muncea. Deodata aude:
-Ionele,te-a inselat nevasta cu unu . Suparat fuge, ce fuge si la 3 kilometri de casa spune: Stai ma ,ca eu nu am nevasta. Se intoarece el la munca din nou si dupa cateva minute aude iarasi:
-Ionele, ti-a murit soacra !
Fuge el ce fuge si la 2 kilometri de casa spune: -Stai ma,ca daca nu am nevasta, nu am nici soacra. Se intoarce el suparat la munca da suparat,nestind, cine se tine de glume. Dupa cateva minute aude din nou:
-Ioane,ti-a luat foc casa ! Fuge, ce fuge olteanul si la 1 kilometru de casa , spune: -Stai ma ,ca pe mine ma cheama Marian, nu Ioan.

O femeie se plange alteia ca barba-su nu mai vrea sex si cum vine acasa o intreaba doar: "ce avem de mancare?"... Cealalta ii zice: "Draga, am avut si eu problema asta. Nu e grav... imbraca niste chiloti negri, cu dantela, o palarie neagra, ciorapi chestii si il astepti in usa, sexy asa... si se rezolva... A doua zi se intalnesc din nou... "E, cum a fost?"... "Am facut exact cum mi-ai spus, chiloti negri, dantela, palarie sexi... ce sa mai... bomba"... "Si???"... "Si cand a deschis usa mi-a zis: "Zorro, faci si tu ceva de mancare azi???"
Nessie
CITAT(michelle @ 14-08-2006, 03:23 PM) *
Are gust de limonada - rau nu are ce sa faca. Borsul are complexul de B-uri (bine, nu cel din magazin care are gust de detergent), mierea calmeaza, lamaia are vit. C.. Daca vi se pare concentrat, mai indoiti cu apa.

Eu am considerat-o cura de detoxifiere.. Accelereaza si arderile. Eu am slabit - nu stiu cat ca eram mica.. nu ma cantaream grin.gif
Si mierea cum o punctez? Adica minunea asta o pun cu 6p? ohmy.gif
dannette
Chiar e buna licoarea. Mai ales pt vremea asta o bei in loc de apa. E foarte racoritoare.
michelle
Miere 2 lingurite, 10g 0,5 Points

O lingurita e gratis.
Deci 7 lgte = 1,5p

crengu, e ok 2p pt branza.
Gigelu
CITAT(crengu @ 14-08-2006, 03:19 PM) *

PRANZ:
-4 Wassa: 2p
-salata de ton: 2 rosii-0p; 150g ton- 4p; sare, piper si 60g branza dietetica de vaci la care nu am decat caloriile nu si grasimile 142cal/100g. cu cat sa o punctez? 2p e ok oare?

ma ajuta cineva cu branza aia? sorry.gif
michelle
ti-am raspuns eu, crengu
anaoi
hm. vroiam s azic ceva si nu mai stiu ce.
Gigelu
CITAT(michelle @ 14-08-2006, 03:41 PM) *

ti-am raspuns eu, crengu

doh.gif scuze, nu vazusem
merci mult, michelle.

pana acum am papat de 12,5p grin.gif
Monic
Vai, nu-mi vine sa creeeed.
Peach si Pisik au ticker w00t.gif yahoo.gif
Si May... eu cred ca ai cupa F. In orice caz, fata de ce am eu... cred ca fac o depresie pe chestia asta cu sanii. sorry.gif Sunt ff complexata.
Crenguta, eu nu stiu pe ce lume traiesti cand te plangi ca esti grasa si imbatranita la fata. Eu te vad slabuta si frumoasa, si... la sani, iar, ce sa mai zic. Mai dati si la altii dom`le mad.gif
ina_ceva
Medicul catre pacient:
- Aveti o boala contagioasa extrem de rara. O sa fiti mutat
intr-o camera separata si acolo veti minca numai pizza si clatite.
- Si astea ma vor ajuta sa ma fac bine?
- Nu, dar asta-i singura mincare care incape pe sub usa.

Seful de sectie ii strange pe politisti la un loc si le spune: Bai,
maine sa veniti imbracati frumos ca mergem la "Nunta lui Figaro". A doua zi vin
politistii toti imbracati la costume, cu neveste, copii, cadouri, flori.
Cand ii vede seful de sectie se ia cu mainile de cap si le zice:
Ma, idiotilor!!!! nu mergem la nunta propriu-zis,"Nunta lui Figaro" este o
opera maaa, teatru, opereta, intelegeti??!!! Unul din politisti: Si ce te
superi asa Sefu', dumneata cand ai venit la "Lacul Lebedelor" cu unditele,
noi am zis ceva?
michelle
ha ha ha lol.gif lol.gif
Tare aia cu pizza si clatite
Gigelu
CITAT(Monic @ 14-08-2006, 04:12 PM) *

Crenguta, eu nu stiu pe ce lume traiesti cand te plangi ca esti grasa si imbatranita la fata. Eu te vad slabuta si frumoasa, si... la sani, iar, ce sa mai zic. Mai dati si la altii dom`le mad.gif

Monic, stii tu ca fiecare vede la propria persoana defectele deformate si mult mai mari decat le vad ceilalti blushing.gif
acum nu mai sunt grasa, nici n-am zis asta, sunt rotunjoara grin.gif
in ce priveste fatza, e normal sa-mi fac probleme. pana acum 2-3 ani mi se dadeau 18-20; acum tot mai des mi se ghiceste varsta sad.gif
Sani daca vrei, iti dau eu unul intreg.poate asa ajung pe cupa C, sau, mai stii, poate chiar B yahoo.gif
anaoi
ina. mersi c al-ai trezit pe dylly ca iar il apuca 19.00pe aici
michelle
Mie lumea imi da mai mult decat am mad.gif
dannette
Eu ma pregatesc sa plec acasa.
O dupa-amiaza placuta tuturor!
michelle
O seara faina! Acus o tai si eu grin.gif
soranutza
Peach, esti bine? Mai ma incrucisez pe aici sau e luata decizia? unsure.gif
still_me
seara placuta si tie danette.....
peach
Peach multumeste tuturor care au tinut mainile si picoarele (le puteti dezmortii acum)..si anunta cu o fata vesela ca pt urmatoarele 4-5 luni mai are job ..timp in care-si cauta altul cheer.gif floare.gif
anaoi
pai nu ne dezmortim, ca sa poate ti-e mila d enoi si iti gasesti job mai repede
michelle
CITAT(peach @ 14-08-2006, 05:12 PM) *

Peach multumeste tuturor care au tinut mainile si picoarele (le puteti dezmortii acum)..si anunta cu o fata vesela ca pt urmatoarele 4-5 luni mai are job ..timp in care-si cauta altul cheer.gif floare.gif

Super Sorina! cheer.gif
Sa dea Domnul sa iti gasesti un job pe masura asteptarilor tale!
peach
momentan dau din coada laugh.gif
anaoi
vezi ce agati, dand din coada
soranutza
Bravo Peachule! Spor la cautat job nou. Tot in acelasi domeniu cauti?
still_me
fetele , va pupacesc ..... caci ma retrag in glorie .... e destul pentru prima zi ... am rezolvat urgentele .. de maine incepe iuresul de-adevaratelea
anaoi
suntem 2 care ne retragem in glorie. plec si eu pana nu vin alte idei in capetele de mai sus decat mine , pe scara ierarhica
Monic
se cam goleste casuta...
Himere... ce-a fost azi cu tine? Ai bunica pe cap? grin.gif
Tulip
CITAT(peach @ 14-08-2006, 05:12 PM) *

Peach,felicitari! smile.gif
Pe Himere am dat-o disparuta... doh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.