Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
peach
CITAT(soranutza @ 14-08-2006, 04:30 PM) *

Bravo Peachule! Spor la cautat job nou. Tot in acelasi domeniu cauti?

nu chiar incerc ceva unde dependenta e mai mare....cum nu mai avem de lucru ne dau afara si piata e plina de indieni ieftini si buni
alandana
Acuma m-am suparat si eu ca sa ma bagati si pe mine in seama. Vad ca mie nu-mi simte nimeni lipsa. sad.gif
Eu pana la concediu - 2.09 sunt pana in gat bagata in probleme. Dar tin dieta - ca sa ajung la 50 kg pana atunci.
Meniul de azi:
- 1 salata rosii , castraveti, ardei, ulei de masline, piept de pui - 100 g - 4 p
- pepene rosu
Asta e tot ce am mancat azi. Am si un lapte batut si un colt de paine integrala dar nu mi-e foame deloc asa ca nu-l voi manca.
Monic
Dana... primesti bataie.
N-ai mai zis nimic, ne angajezi la tine? Infiintezi sectia rebuturi si venim(eu, Himere, Miha, Pisik) sa te ajutam la cusut biggrin.gif
Vreau sa-ti spun ca-mi place ff mult de tine, n-am prea intrat in discutii dar mi-au placut intotdeauna raspunsurile tare pertinente si directe floare.gif
emu
Miha, multumesc, o sa iau in considerare data viitoare (daca se mai intampla) si o sa punctez asa.

Raportul pe ziua de azi, doar cafea, care s-a racit intre timp, ca n-am avut timp s-o beau...

Dupa cum vedeti am omorat un kil jumate sapt trecuta )).gif Nu-mi convine ca n-am luat micul dejun azi, dar ma redresez zilele urmatoare.

Tin pumnii Paula. May, ce se mai aude cu apartamentul?

p.s. buna tuturor wink1.gif
antonia05
Sal fetele!!Iata si eu am ajuns sa dau cu semnatura n condica!!

Pup toate fetele si o seara placuta !!! hug.gif
realista
seara placuta tuturor! hug.gif
alandana
Si eu va doresc o seara buna. Ma duc si eu acasa.

PS. Am glumit cu supararea. Sunt cea mai putin suparacioasa persoana din lume.
soranutza
Alandana, ma gandeam eu ca glumesti pupic.gif

Am terminat ziua cu bine, m-am incadrat in puncte cheer.gif Astept sa vad ce imi fac cele doua colege ... sper ca nu am fost singura care a fost cuminte mad.gif
Gigelu
buna seara tuturor! yahoo.gif

am o dispozitie de zile mari.
e pentru prima oara dupa muuuulte luni cand am papat sanatos si m-am mentinut in puncte, ba chiar am economisit blum.gif

reiau meniul meu de azi:

MD
-2 banane :3p
-3 cutii lapte condensat : 1.5p

PRANZ:
-2 rosii : 0p
-4 Wassa: 2p
-150g ton in suc propriu: 4p
-branza dietetica 60g: 2p

CINA:-ciorba de varza cu ciolan afumat(nu am papat carne deloc): 2p
-2 Wassa: 1p
-pepene rosu: 1p

TOTAL
: 16,5P din 19 yahoo.gif
daca mi se face foame cumplita pana la culcare, am sa mai pap o felie de Wassa si tot voi avea 2p economisite wink1.gif
alandana
Bravo Crengu - de acum asa s-o tii. Nici nu ai sa stii cand s-au topit kilogramele.
michelle
Seara buna!

Revin cu meniul meu complet de azi:
paine 3
salata de vinete 2
unt 1,50
gem 0,5
icre 1

piersici, 3 buc 0
ardei umpluti, 2 buc 3
paine 2

ciorba 3
paine 1

apa 0
lamaie 0

Total: 17p

Buna, realista!! salut.gif
Felicitari tuturor care stau in puncte!! cheer.gif Imi place ambitia voastra give_rose.gif
Gigelu
CITAT(alandana @ 14-08-2006, 09:08 PM) *

Bravo Crengu - de acum asa s-o tii. Nici nu ai sa stii cand s-au topit kilogramele.

multumesc dana pupic.gif
cum faci tu ca intotdeauna gasesti cuvintele potrivite? doh.gif
sper din suflet sa ma tina "naravul" cel bun lol.gif azi deja visam la spaghetele de la restaurantul de peste drum de servici sorry.gif dar m-am abtinut grin.gif noocul meu e si ca n-aveam o letcaie in geanta, ca altfel.....nu garantez pentru faptele mele blushing.gif

verau ca pana la 1 octombrie sa ajung macar la 60kg, ca deh, incepe facultatea si , pe langa ca o sa fiu "bunica" pe langa colegii mei proaspat iesiti din Bac, sa se mai scurga si grasimile de pe mine blink.gif

Michelle, ce fel de icre mananci tu si cat pui tu pentru 1p??? huh.gif
michelle
Salata de icre din comert - plina de E-uri dar mie imi place la gust grin.gif
Punctez 1p cat pun pe o felie de paine.
Gigelu
CITAT(michelle @ 14-08-2006, 09:23 PM) *

Salata de icre din comert - plina de E-uri dar mie imi place la gust grin.gif
Punctez 1p cat pun pe o felie de paine.

indiferent de marca?
si daca ung subtire o felita de wassa, tot 1p sa pun?
michelle
Aproximezi .. Eu mananc Negro. Bonito mi se par mai uleioase. In principiu 0.5-1.5p felia
Gigelu
pupic.gif merci
Negro imi plac si mie.
eu mananc cel mai des Ocean Fish cu lamaie drool.gif au lamaie in ele si sunt suuuuper bune
michelle
Eu hering cu ceapa
Gigelu
poza cu dolofana blushing.gif si babuinul w00t.gif

Imagine
Ella79
CITAT(alandana @ 14-08-2006, 08:39 PM) *

Si eu va doresc o seara buna. Ma duc si eu acasa.

PS. Am glumit cu supararea. Sunt cea mai putin suparacioasa persoana din lume.

pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Crengu, BRAVOOO!!!!! S-o tii asa cel putin toata saptamana si dupa aia pana la target!!
May, pe unde umbli?

Eu m-am intors de la cumparaturi si sunt foarte dezamagita. Astia vand o gramada de rebuturi cu super preturi, in schimb au afise de 2m x 2 m ca sunt reduceri 70%, 80%. Cand te uiti la vitrina iti vine sa crezi ca ti le dau gratis...
In schimb m-am indragositit iremediabil de colectia de toamna de la Zara. Momentan nu e cazul, dar dupa ce ma intorc din vacanta sigur imi iau niste pantaloni maro.
Azi mi-am cumparat totusi o rochie simpatica in dungi alb cu negru, o fusta cu buline (maro cu alb), un costum de baie alb cu roz, un Rimmel, o carte, niste margele. Am spart o gramada de bani si in afara de rochie nimic nu-mi place. sad.gif sad.gif
Gigelu
Ella POZEEEEEEEEEEEEEE
dannette
Buna seara!
Hai Ella arata-ne noile achizitii. Si eu sunt de aceeasi parere cu produsele pe care le scot astia la reducere.

Acum uploadez pozele de la mare, sper sa nu va speriati tease.gif
Ella79
Fetelor, ma duc sa ma uit la S&C
michelle
crengu, sunteti foarte draguti..
ai promis niste poze cu cerceii smile.gif

ella, danette abia astept pozele voastre
Gigelu
CITAT(michelle @ 14-08-2006, 10:03 PM) *

crengu, sunteti foarte draguti..
ai promis niste poze cu cerceii smile.gif

ella, danette abia astept pozele voastre

blushing.gif merci. daca ar fi si macar vreo 7-8kg in minus ar fi super
vin si pozele cu cerceii; bateriile sunt la incarcat
Monic
Hai sa va spun si eu:
ieri m-am intalnit cu fratele din Germania, care in drum spre casa a oprit si langa Budapesta sa ne intalnim. Le-am luat sa le trimit nepoatelor mele, 2 fete de 17 respectiv 18 ani doua bratari din aur, ca dehhh sunt matusica lor si sa nu ma fac de rusine ca nu le trimit nimic sau ca le trimit ceva ieftin. Fratelui i-am luat doua sticle de vin scumpe, de-alea de care sa vand aici turistilor. Intalnirea a fost super cu mici + si - uri, imi iubesc fratele...
Dar nu-l pot intelege. 1 ca a fost cu masina si ar fi facut 15 minute cu masina sa intre pana in oras sa vada unde stau si cum imi duc viata, sa stam la povesti la mine-n casa... In schimb el a preferat sa ne intalnim la o Cora de pa langa autostrada. Ne-a luat mie si prietenului 2 ore sa ajungem acolo, si 2 ore sa venim acasa, si-am mai stat vreo 2 ore sa-i asteptam sorry.gif . Asa ca ieri toata ziua am fost pe drumuri, n-am mancat mai nimic, am fost tot pe fuga. Ce m-a deranjat e ca am dat o gramada de bani pe cadouri si mai ales pe cele 2 bratari, iar fratele a luat cadourile, a deschis portbagajul si le-a plasat in mijlocul unor legume si verdeturi primite de-acasa din tara. M-am simtit foarte prost, mai ales ca pt mine a fost totusi o suma frumusica data din buget sad.gif
In fine, ieri abia daca am mancat ceva... in timpul zilei pt ca n-am prea avut unde si cand, seara de suparare. Am ajuns acasa si m-a apucat un plans... prietenul a crezut probabil ca n-oi fi normala, de ma ia plansul din senin...
Scuze, stiu ca am fost foarte off topic si fara sens, dar chiar nu mai stiu ce sa cred... Oare oi fi eu nebuna si ne-normala ca vreau ca macar sa-mi fie apreciat gestul? Sau macar sa nu fiu carata la distante considerabile dintr-un moft de cineva care are masina si stie prea bine ca eu trebuie sa schimb randuri de autobuze ca sa-ajung sa-l vad...
Gigelu
nu, Monic, nu esti nebuna, stai linistita pupic.gif
inteleg perfect ce simti.
cand eram in franta, m-am rugat 2 luni la rand de fratele meu sa vina la mine....asta in conditiile in care eu ii plateam drumul. cica din mandrie huh.gif intr-un final a venit si mi-a scos peri albi cele 2 sapt cat a stat.
ca aveam "fitze" fiindca il rugam sa nu-si lase lucrurile imprastiate mad.gif
Tulip
Monic pupic.gif ,nu mai pune asa la suflet.....Sigur a facut acest gest fratele tau din comoditate,fara sa se gandeasca,nu din rautate...In leg. cu cadourile...fetele sigur o sa le aprecieze... smile.gif
Si nu,nu esti nebuna!!! )).gif
michelle
Monic, nu trebuie sa gandesti asa.. Tu ai un suflet mare si faptele iti vor fi rasplatite. De cele mai multe ori nu suntem apreciati la adevarata noastra valoare, sau cel putin nu pe moment. Multi nu isi dau seama, dar asta nu inseamna ca nu ne iubesc sau nu tin la noi. Poate ar fi trebuit sa discuti asta cu fratele tau, ca pe viitor sa nu se mai intample.
Pupic dulce, noapte buna pupic.gif
ina_ceva
Bravo, sorina!!E destul timp pt a-ti gasi un alt job.
Felicitari, emu , pentru jumatatea aia de kil!!! yahoo.gif
Buna, antonia!!!Ce poza frumusica ai la avatar...
Ce pereche dragutza foc formati!!!Sper sa va intelegeti la fel de bine in continuare, crengu!!!
Monic, fetele au dreptate!!Nu pune la suflet, sunt sigura ca nu a fost din rautate.
dannette
Gata, am uploadat si eu pozele din concediu:

Poze concediu

Eu sunt cea bruneta, creatza cu costum de baie galben.

Sa fiti cat se poate de critice va rog sorry.gif
Gigelu
danette sunt cat se poate de critica blum.gif
consider ca daca ai mai pierde 5 kg ai fi prea slaba.
dupa mine arati ff bine. give_rose.gif
Pisik
Fetele, dati tare sa doara mad.gif Se pare ca doar Soranutza si Crengu au fost cuminti, eu...nu blushing.gif Nu va mai zic ce si cat am papat, v-am zis ca sunt carpa azi. Sa vedem maine, cu toate Mariile si nebunelile, sper sa reusesc. Nu stiu ce am, sapt trecuta 5 zile am fost ok, week-end-ul m-am dat in barci si acuma vad ca o tin tot asa. Dar v-am zis ca sa ma tusinez.
Danette, super frumoase pozele, iar tu esti frumoasa si slaba, de unde vrei sa mai slabesti? sincer...
Gigelu
poza cercei.
n-am reusit sa fac in asa fel incat sa se vada culoarea reala.
sunt din argint iar piatra e gri ff deschis care pare usor metalizat datorita faptului ca reflecta lumina.
abia astept ziua de joi sa-mi iau bratara aferenta blushing.gif

Imagine
dannette
Merci mult fetelor, dar am anumite zone problematice din care am de dat jos suficient.

Foarte interesanti cerceii Crengu, nu am mai vazut modelul asta. Sa ii porti cu placere.
Gigelu
merci, danette!
tocmai de asta i-a luat, fiindca nici eu nu am mai vazut asa model wink1.gif
in plus, asa de rau mi s-a "pus pata" pe ei......in viata mea n-am patit asa ceva.....asta-noapte am visat bratara blushing.gif biggrin.gif

oooooooooo, vad una bucata himere online, care scrie yahoo.gif
himere2005
HELLO va rog sa nu ma dati la disparuti, azi am terminat un bilant cuiva, miine il duc, asa ca va rog sa nu anuntati politia inca, de mine nu scapati asa usor lol.gif
ideea e ca o sa incerc sa ma ocup mai mult de bia, vreau sa o fac sa mearga de-a busilea si sa ma ocup de ea, ca a inceput sa stea binisor in fundulet, sa-i acord mai multa atentie. voi fi online, dar as vrea sa ma implic mai mult in ce priveste "educarea" ei.deci...ne vedem miine. la noi cred o sa fie parada vapoarelor dimineata, nu cred ca pot ajunge, oricum cred ca s-ar speria fata de sunetele tunurilor, dar poate ajungem seara sa bem o bere sau la artificii

noapte buna neuroni dragi, ma bucur ca mi-ati simtit lipsa give_rose.gif

danette, arati foarte bine, nu stiu ce mai vrei huh.gif
soranutza
Danette, acum m-am uitat si eu la pozele tale. O sa fiu critica, daca tu vrei blushing.gif ... si iti spun ca din punctul meu de vedere nu mai e indicat sa slabesti. Eu deja te vad foarte slaba. Eu zic sa mai faci ceva sport daca ceva nu ti se pare tie in regula. Oricum, decizia iti apartine, eu totusi nu te-as sfatui sa mai slabesti.

Crengu, chiar ca-s faini cerceii! Imi place ca ti-a mai crescut parul, arati din ce in ce mai bine
May
Buna seara smile.gif

peach ma bucur ca ti-au continuat contractul

crengu sunt super cerceii.. ce sa mai zic de poza cu babuinul grin.gif

dannette ce creatza esti biggrin.gif nici eu nu cred ca mai ai de slabit

Felicitari celor care au slabit, bataie dubla va rog frumos pt mine ca am mancat aiurea.... oare chiar un orgasm munceste corpul la fel ca 8 ore de sala? Caci daca da, inseamna ca eu azi am stat toata ziua in sala si am muncit din greu blushing.gif

ella LA MULTI ANI, SA NE TRAIESTI Mărie .. asa ca sa fiu prima biggrin.gif
soranutza
danette, ce inaltime ai?
ina_ceva
La multi ani, mariilor!!!! bday.gif
Sa cresteti mari (nu in greutate), sa fiti iubite, sa ajungeti la greutatea dorita. give_rose.gif cheer.gif yahoo.gif party.gif dance2.gif headspin.gif
Va pupic dulce!!!!!
soranutza
La multi ani maria, Ella... si toturor celor care va numiti Maria si n-ati declarat grin.gif give_rose.gif

Imagine

Imagine

Eu am mancat jumatate de lubenita blushing.gif
alandana
Buna dimineata. Aici la noi in MOldova nu sarbatorim azi Mariile ci in septembrie , asa ca eu nu va spun azi La multi ani.

Danette - esti suficient de slaba, daca mai vrei poti sa mai dai jos vreo 2 kg asa ca sa te simti tu bine - in nici un caz mai mult de atat. Tu stii cel mai bine ce nemultumiri ai, noi putem doar presupune ce te nemultumeste. Cum a mai spus altcineva inaintea mea - fa sport . Asa iti vei subtia picioarele, vei face talia mai mladioasa, vei da aspect musculos slabiciunii. Sport si daca vrei dieta sanatoasa - mananca legume, fructe, carne slaba , branzeturi degresate - fara sa numeri punctele ca nu ai motive.
Acum depinde si ce vrei - cred ca la inaltimea ta manechinele au probabil 2-3 kg in mins.
Tulip
La multi ani,Mariilor,Ella,la multi ani!Imagine
dany
LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR !!!!!!
Tulip
Himere,Bia cand implineste 1 an?Sunt curioasa daca reusesti s-o inveti sa mearga de-a busilea...Timea abea la 11 luni a inceput,chit ca statea deja in fundulet de mult-mult timp...Ce sa zic?E lenesa un pic,comoda,ca tati doh.gif grin.gif
alandana
Crengu - chiar sunt frumosi cerceii - asa ca te inteleg ca visezi si la bratara.
Miha- daca a disparut tickerul - sa inteleg ca si kilogramul in plus?
Eu nu zic nimic de sani - ai mei sunt nici prea prea nici foarte foarte. Am sani normali si considerand ca am alaptat de 2 ori nu pot sa ma plang de ei dar nici sa ma laud cu ei. Deci clar nu intru la concurs grin.gif
Ella - cat te invidiez. Si eu intru in concediu peste aproape 3 saptamani. Si mai important decat atat dupa concediu am decis sa trecem doar intr-un schimb - asa ca voi ajunge si eu acasa la 5( poate si pe la 3) nu la 7 in fiecare zi. Vom avea program de la 6 la 2.30 zilnic, daca mai e ceva de rezolvat ne-om intinde dar nu pana la 9 seara. Au inceput sa apara rezultatele dupa sala? Ce faci - fitness?
Himere - felicitari pentru decizia de a petrece cat mai mult timp cu Bia.
Va pup - plec la servici - mai intru de acolo.

Nu mai stiu daca v-am povestit ca avem niste prieteni cu copil mic de 3 lun - si ma cam sacaia ideea ca tot vin cu el in we sau in vizita si incearca sa-l paseze ca sa joace si ei carti si ce mai juam noi. Si copilul cam plange. Week-endul asta am stat mai mult cu el in brate si mi-a placut la nebunie. Si copilului. Si parintilor. Nu ca mai fac unul - dar tare draguti sunt copiii mici.
Himere - ai mei n-au mers niciodata de-a busilea - au luat-o direct in picioare.
Pisik
Neatza! Eu azi va citesc si va scriu dupa 14.00 ca pana atunci sunt la agentia de publicitate, cu noul sef, prezentari, bla bla.
Pupici dulci
alandana
Monic - urat gestul fratelui tau sa treaca prin orasul in care locuiesti si sa nu te viziteze - nu sa va intalniti la un centru comercial. Chiar daca se grabea - asta nu prea e scuza - cred ca nu va vedeti foarte des. Nepoatele vor aprecia cadoul chiar daca apare din punga cu legume. blushing.gif
nusarich
La Multi Ani tuturor celor care poarta numele de Maria (si derivatele ssale)!
ALICE
La multi ani tuturor Mariilor!Va doresc tot ce-mi doresc si mie:sanatate,ca sa facem bani,fericire! floare.gif
Din fericire am ajuns la 59 kg.Din pacate asta s-a intamplat pt ca sunt bolnava.Dar a trecut.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.