Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
himere2005
va salut si pe voi dana si miha si am plecat
daconst
Neatza,dar ce spor ati avut aseara...pina citesc eu tot,voi dispareti deja. sad.gif

Dany,m-ai facut sa zambesc de dimineata ca eram cam fara chef din cauza vremii.Mersi mult. give_rose.gif
Felicitari pentru specializarea obtinuta,cred ca e binevenita mai ales ca meriti si arata mult mai bine la CV-ul tau in viitor.Cu Dirk te inteleg perfect ca si eu sunt la fel...am simtit chiar saptamana trecuta pe pielea mea.Dar daca esti ocupata,si sper sa fii,vei rezista mai usor.Oricum poate gasesti un net in apropiere si-ti mai tinem noi de urat. grin.gif

Dea,bine faci ca ne scrii tot prin ce treci sa stiu si eu ce ma asteapta.ca mi-e o frica de mor...mai frica decit de nastere. smile.gif

Miha,cum a iesit mancarica?

Infine,ma uit imediat la pozele tale si revin.

Monic,poate ne vedem la vama la unguri ca se pare ca plec si eu vineri.Drum bun si sanatate multa tatalui!

Crengu,cum te mai simti?

Dana,se misca cintarul? biggrin.gif
Tulip
Ieri ne-au pus jaluzele exterioare in 2 camere...sa speram ca va fi mai bine dpv. al caldurii....Deci azi am niste geamuri de spalat devil.gif si facut curatenie...... grin.gif
michelle
Neata va zic si eu!
Gurese ati fost aseara grin.gif
Plimbare placuta, Himere!
Dany, dupa cum te stiu eu, sigur o sa te descurci, nu degeaba te-au ales tocmai pe tine cheer.gif
Infine, super site-ul! Mi-ai dat o idee super cu albumul. Mie mi se pare reusit. Unde anume stati in USA?
Danuta, mancarica a iesit super!! Am mai pus la final 2 lgte de smantana si m-am lins pe degete blum.gif
Dana, cum mai merge dieta? ai reusit sa pacalesti cantarul sa-ti arate 53? Ce ai mai papat ieri?
Pisik
Neatza neuronasi!
Danyhoney, felicitari, sigur te vei descurca!
Infihne, bine ai revenit!
Eu astazi numar orele, ca maine plec, yupyyy!
Nu stiu cand o sa apuc sa fac bagajul, ca diseara ma duc la vopsit si tuns ca am niste radacini negre si niste late incalcite de mama mama si mai am si treaba acasa; dar ma descurc eu, chiat ca nu dorm si dorm pe plaja nu?
Cel mai frica imi e de statul asta la cort, ca insista iubi, eu sunt mai fitoasa, adica imi place confortul....
A, si mi-e frica si de pozele in costum de baie blink.gif
Pupici, o zi frumoasa!
anaoi
salutare fetele..... salut.gif

ma mai primiti? unsure.gif

revenit la servici.....hm. incerc s anu ma uit in partea stranga a biroului sa vad ce am de lucru.
pozele inca nu am apucat sa le pun pe yahoo. promit ca pana luni sa pun cateva.

incerc sa citesc din urma.....
Nessie
CITAT(dalela @ 02-08-2006, 12:00 AM) *
A trebuit sa-mi schimb numele de utilizator .....si nu imi prea place !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pur si simplu nu a a mai vrut sistemul sa ma recunoasca ca si "danyhoney"Imagine
Chiar nu imi place chestia asta !!!!!!!
Plec acum la nani......si sper sa se poata remedia aceasta problema .Eu am fost,sunt si vreau sa raman "danyhoney" !!!!!!!!!
danyhoney, ai rezolvat sa te autentifici cu numele tau? Nu dispera ca sa rezolva! hug.gif Doar da-ne de stire!
emu
Ok, aproape sunt la zi cu cititul, e 2 am aici am zis sa nu ma duc la somn pana nu dau si cateva detalii smile.gif O sa incerc sa fiu cat mai la obiect.

Nici nu stiu cu ce sa incep smile.gif "Sa incep cu inceputul" de cand am aterizat, pe drum, din masina, am ramas impresionata de copaci. Suna ciudat probabil, dar da... de cati copaci pot fi pe mp liber si nefolosit!!! Nici acum dupa aproape o luna nu-mi trece, inca ma minunez de atata verdeata. Imi place... m-am obisnuit imediat cu linistea, de fapt imi lipsea de mult... am zis mai demult ca o sa cautam sa fim in zona de munte intr-un orasel mai linistit... care de fapt e foarte linistit.

Am alergat de colo colo, sunt multumita totusi ca am fost norocosi in ce priveste achizionarea unei masini bune si inchirierea unei case intr-o zona superba de munte (mai mult decat atat, foarte convenabil avem magazine, chiar si un Aldi, benzinarii si farmacii la numai 10 minute de condus de noi, acum ce mai lipseste e sa-mi iau eu carnetul lol.gif sa pot sa ma duc singurica) Asta da metoda de slabit, cand ma gandesc ca o sa fiu ca la sauna in masina pt o perioada, de frica sa n-o busesc lol.gif Am luat eu lectii de soferit acu' ceva timp in urma... dar tot curg apele pe mine cand vine vorba sa conduc EU hehehe

M-au intrebat ai mei si prieteni despre cum e sa traiesti visul american... e foarte greu de explicat... cel mai simplu raspuns ar fi ca se simte in aer smile.gif Imi place ca oamenii (cel putin cei pe care i-am intalnit eu) se lauda cu cat de ieftin cumpara lucrurile nu cu cat de scump smile.gif
- cu cat de mult muncesc si nu cat trandavesc, ca inteleg cand le spui ca ai treaba si nu incep sa dramatizeze ca-i ingnori,
- ca fac ceea ce fac cu mandrie
- si nu in ultimul rand ca au cuvinte de lauda la adresa cunostintelor, mai rar sa vorbeasca cu rautate de cineva, numai in cazuri extreme cand persoana respectiva profita de bunatatea altora sau de banii contribuabililor biggrin.gif
- Imi place sistemul taxelor, sunt foarte mici si e flexibil, nu-mi place ca, noi personal, n-avem credit bun (inca -- dar o sa se rezolve in timp).
- in ceea ce priveste telefonia mobila, intr-adevar au un sistem total diferit de europeni, noi am optat pt gsm, oricum am adus tel din romania pt orice eventulitate, si am gasit un plan bun la 50$ pe luna cu 450 de minute incluse orice distanta, in orice retea (acum nu mai stiu, trebuie sa verific, sa vad daca in cele 450 de minute sunt incluse si telefoanele primite)
-oh oh ... si inca ceva! si eu o sa fiu una dintre "lacuste" mai ales ca am sansa sa-mi iau orice piesa de imbracaminte la nu mai mult de 150 de mii lei vechi si sa arate si super bine... hmm hm m-a cam deranjat articolul respectiv ( a fost postat acum cateva zile cred si-am apucat sa-l citesc), mai ales ca omul generalizeaza fara sa fi avut ocazia sa fi experimentat si alte parti ale tarii... ar fi trebuit sa se gandeasca la istoria lor, ca-i caracterizeaza pe deplin, sunt agresivi si sunt crescuti sa munceasca din zori si pana la apus... cine naiba acum 500+ de ani ar fi trecut oceanul si un continent in cautarea de mai bine?

Apropo.. din ce am vazut pana acum... nu toti americanii sunt obezi!! In medie sunt intr-o buna forma fizica, altii chiar slabanogi rau de tot si in minoritate supraponderali -- precizez asta din ce am vazut din cele 20 de zile cat am umblat din magazin in magazin si din fast food in fast food... cumnata e o slabatura, si abia a nascut sad.gif iar mama soacra (eu ii zic pe nume) la fel... sunt complexata rau de tot, n-am nici o scuza sa fiu plinuta, alta decat ca manac mult hehe

Cand am citit de ciorba lui May mi s-a facut o pofta!!... am cautat ca disperatii bors acum cateva zile si n-am gasit .. ar fi chiar culmea sa-l comand on-line, ma bufneste rasul cand ma gandesc.

Alandana super povestea ta... tot n-am priceput de ce te-ai intors, probabil n-ar trebui sa insist cu intrebari smile.gif eu ma adaptez din mers (sau cel putin asa imi place sa cred) Si da sunt fericita.. sunt recunoscatoare ca am avut sansa asta.. nu mai continuu ca dau in altele (de fericire) si nu vreau ochi umflati maine smile.gif

Astept intrebari Himere smile.gif acum nu-mi vin in minte altele de povestit... hmm ba da... inca una, si nu mi-o luati in nume de rau, nu vreau sa ma laud: la 30 minute de condus de noi e un restaurant cu bufet sushi unde mananci cat vrei si stai cat vrei, pt $12 de persoana!! deja planuiesc sa mergem acolo macar odata pe luna... super buna mancarea, ne-au invitat niste prieteni, ca altfel nu stiam de existenta locului

Va urez tuturor sa aveti o zi buna si fara evenimente neplacute... o sa mai intru abia marti noaptea (aici), maine aflu daca am primit green cardul; la aeroport mi-au spus ca poate dura si un an.. am acum stampila provizorie pe pasaport damn biggrin.gif

V-am pupat wink1.gif Aveti grija de voi
LionKing
danyhoney, am observat ca la inregistrare ti-ai ales numele de autentificare diferit de cel de afisaj si drept urmare te autentifici cu userul "Dany", dar mesajele iti vor aparea cu numele "danyhoney".
emu
O.o ce bun e butonul asta cu Fast reply

Multumesc de complimente la adresa siteului Michelle hehe si eu incepatoare (ce modesta sunt).. sa vezi ce idei iti dau mai incolo, cand oi pricepe si eu ce-i cu rss-ul!! cam grea de cap, dar si cand intra.. sa vezi opera de arta A ha ha
emu
Am uitat sa spun .. sunt in Carolina de nord acum, pe coasta de est wink1.gif... incerc sa updatez profilul si nu merge acum o sa incerc mai incolo.
michelle
emu ma bucur ca esti entuziasmata wink1.gif

Multa bafta in continuare
Tulip
Emu,ti-am vazut pozele...minunate!!!
Cate kg. vrei sa slabesti?In poze pari ff. subtirica!
Anaoi,bine ai revenit! cheer.gif
Ramo
Buna dimineatza. In sfarsit sunt si eu odihnita. Asa ca pot sa o iau de la capat azi. Ma duc imediat sa imi platesc cheltuielile de bolc pt ca am deja restantze.............nu am avut timp sa platesc si au un program naspa. Apoi merg la servici, la 3 vin acasa si fac baie. Mi-a venit peria pe care mi-am comandat-o. Abia astept sa vad ce par imi face............
daconst
Emu,super pozele si vad ca ai vizitat ceva,nu gluma. biggrin.gif
Ma bucur ca iti place mult si te-ai adaptat repede...eu sunt de parere ca te adaptezi oriunde,doar sa vrei.ca motive si strambe poti gasi foarte usor...mai ales noi romanii care suntem cusurgii din fire.
Te asteptam cu impresii in continuare.

Bine ai revenit,Dylymache! give_rose.gif
Pozele care le-au vazut fetele deja sunt la mine la semnataura...sa nu le pui si tu de doua ori. grin.gif
Ella79
Buna dimineataaaaaaaa, au mai ramas 18 zile si plec in vacantaaaaaaaa!!!

Pe mine m-au trezit vecinii de la 7 dimineata pentru ca i-a apucat pe toti facutul de reparatii prin casa. Asta imi aminteste ca ar trebui sa zugravesc si eu apartamentul in vara asta dar.... n-am nici chef nici bani.

Acum incerc sa pun poze cu mine si niste haine noi. Sa vad ce iese.
alandana
Emi - imi recunosc entuziasmul in tot ce scrii. Eu m-am intors pentru ca sotul meu nu s-a adaptat acolo si pace. A facut o depresie urata si tot ce-si dorea era sa se intoarca acasa. Daca ar fi fost dupa mine as fi fost inca acolo. Nu-ti face griji cu condusul. Presupun ca v-ati luat masina cu cutie de viteza automata. Este absolut usor sa conduci - plus ca au drumuri largi si sunt destul de politicosi. O sa te sperie toti cu unghiul mort si cu intrarile pe autostrada dar nu e dracul atat de negru. Mie chiar mi-a placut sa conduc in America ( imi place si aici- dar aici e mai greu). Imi cer scuze ca te intreb - esti casatorita cu un american?
Cat despre slabi si grasi - depinde unde te uiti. Dar oricum foarte multi oameni preocupati de fitness si multe sali de sport am vazut eu - cel putin in California.

MIchelle - am scris in jurnal ce-am mancat ieri si ce voi manca azi. Eu zic ca destul de corect tinand cont de circumstante (ieri am ajuns la 8 acasa si nici azi nu am perspective mai roze).
nusarich
neata neuroni! am aparut si eu, dupa ce am citit ce ati mai scris...
am intrat doar un piculet, am treaba de mor...
fetelor noi, bine ne-atyi gasit!
danyhoney, bafta la curs!
nu mai stiu, mai aveam de tarnsmis una-alta, dar sunt cam stransa cu munca... sad.gif
v-am pupat, va citesc cand mai am timp...
alandana
Dilly - bine ai venit acasa. Asteptam povesti. Nu fi zgarcita la vorba.
anaoi
nu sunt dar am atat treaba. luni vin nemtii, vineri trebuie sa plec la petrosani spentru parastas.

a fost super, super, super....fetele sunt de milioane. pupic.gif gazde perfecte. m-am simtit excelent. am vazut locuri frumoase si interesante. pur si simplu SUPER !!!!!!!!!!! floare.gif

din pacate, o singura problema. NU AM GASIT VACUTA CARE SA DEA CIOCOLATA CONTINUU SI SA NU CONSUME DECAT IARBA. biggrin.gif
Ella79
Nu am reusit sa atasez poze la mesaj pentru ca erau, probabil, prea mari. Dar le-am pus pe yahoo.
Astazi promit sa ma duc la doctor!! Am palpitatii ca ultima baba si ameteli si n-am de gand sa dau ortu' popii taman acum inainte de vacanta. grin.gif

PS. Multumesc din suflet persoanei care mi-a aranjat tiker-ul asta sa arate si sa se vada normal. Eu singura cu inteligenta mea de blonda n-am reusit.
daconst
Super hainutele Ella,sa le porti sanatoasa!
Iti sta tare bine cu bluzita in bulinute...esti dulcica! biggrin.gif

Plec si eu in oras la cumparaturi,dar e asa frig la noi ca n-am nici un chef. sad.gif
Ella79
CITAT(daconst @ 02-08-2006, 10:52 AM) *

Plec si eu in oras la cumparaturi,dar e asa frig la noi ca n-am nici un chef. sad.gif

FRIG????? Unde, unde, ca vin si eu!!!
Tulip
Fetelor,am nevoie de niste suturi acolo in spate blushing.gif Saptamana asta pur si simplu nu ma pot tine de numarat...cred ca-mi pierd motivatia sorry.gif Nu stiu ce se intampla....in fiecare zi ma tin de puncte..pana seara...si atuni fuguta la dulciuri devil.gif Simt ca m-am ingrasat,pe cantar nu m-am urcat dar vad ca nu e ok sorry.gif
daconst
CITAT(Ella79 @ 02-08-2006, 11:53 AM) *

CITAT(daconst @ 02-08-2006, 10:52 AM) *

FRIG????? Unde, unde, ca vin si eu!!!

Stai linistita ca din we vine si la voi ploaia si we.Si eu tocmai vin in Ro. sad.gif
O sa mor de plictiseala daca ploua.
Ella79
CITAT(Tulip @ 02-08-2006, 10:55 AM) *

Fetelor,am nevoie de niste suturi acolo in spate blushing.gif Saptamana asta pur si simplu nu ma pot tine de numarat...cred ca-mi pierd motivatia sorry.gif Nu stiu ce se intampla....in fiecare zi ma tin de puncte..pana seara...si atuni fuguta la dulciuri devil.gif Simt ca m-am ingrasat,pe cantar nu m-am urcat dar vad ca nu e ok sorry.gif

bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif

Dar ar trebui sa imi dai si tu mie cateva pentru ca si eu stau cam prost cu numaratul saptamana asta. Bine, mie nu imi mai arde de nimic in ultima vreme, dar asta nu e o explicatie.
Pisik
he he, pai pe principiul asta eu ar trebui sa fiu tabacita demult blush.gif
Nessie
CITAT(emu @ 02-08-2006, 09:33 AM) *
O.o ce bun e butonul asta cu Fast reply

Multumesc de complimente la adresa siteului Michelle hehe si eu incepatoare (ce modesta sunt).. sa vezi ce idei iti dau mai incolo, cand oi pricepe si eu ce-i cu rss-ul!! cam grea de cap, dar si cand intra.. sa vezi opera de arta A ha ha
Emu, gasesti detalii despre RSS >>aici

Merge sa modificati profilul personal! Intre timp s-a rezolvat buba! wink1.gif
Gigelu
buna dimineata tuturor!

m-am uitat la poze; sunt ff frumoase.
infine, sper sa fiti fericiti si sa va adaptati bine acolo.
daconst, multumesc de intrebare; nu sunt bine deloc, nu am dormit aprape nimic si, desi ar trebui sa merg pana la spital, nu ma simt in stare sa ies din casa sad.gif
asa ca stau si va citesc
Pisik
ce e cu linistea asta pe aici? iar ati fugit????
michelle
Eu sunt pe aici..

Azi dimineata am mancat 2 felii mari de pepene care mi-au tinut de foame pana pe la 12. Apoi am bagat o salata (rosie, ardei, castravete, cas) si 2 felii de paine. Pentru mai incolo am mancarica-ghiveci (dovlecei, vinete, ceapa, ardei). Hmm.. deja mi-e foame blushing.gif
aki
Salut la fete cucuiete.Da ori mai scrieti pe aici ori nu doh.gif
himere2005
eu m-am cam enervat, iar am fost la spital degeaba, niste cozi infernale, pe deasupra si bia a inceput sa plinga, cred ca de somn sau caldura, am plecat. cred ca o sa apelez totusi la un particular ceva, altfel o iau razna, prefer sa renunt la altceva dar sa-mi pastrez sanatatea mintala

de abia acum cred ca se culca bia, e trezita de la 7 si cred ca ii urmez exemplul dry.gif
in rest, nimic nou

infine, ai acoperit o gama larga din intrebarile mele, dar ma mai gindesc si te mai intreb eu pe parcurs.
vreau sa-ti spui si tu opinia: are o persoana vreo sansa sa-si gaseasca job acolo, o casuta de inchiriat daca nu cunoaste pe nimeni si nu sta stralucit cu banii? rolleyes.gif
Pisik
Bravo Miche, eu una nu ma mai laud cu atata vointa; Luni am mancat ok, doar ca am papat mult pepene seara, ieri am cam dat-o in bara cu inghetata destula, si la servici si mai pe seara la mani-pedi (ne face o tanti si am mers la ea acasa si ne-a tratat cu inghe) si mult mult pepene; azi momentan dimineata am papat un castron mare cu zuzu si cereale (mai nou imi place sa imi pun vreo 4 sortimente de cereale, sa le combin) si o piersica. Mi-e foame tare de tot si am doar o salata si pepene la mine....Cred ca mai scap o inghe mai incolo, da macar sa rezist numai la atat...Traiesc cu speranta ca dupa ce ma odihnesc un pic, o sa fie mai bine, o sa am mai multa vointa...sper
aki
Eu azi am mincat o salata din castraveti si rosii cu pine de tarite si fructe.Mai incolo bag un ceai verde.Dar diseara mad.gif ,nu stiu inca.vad eu ce fac...
alandana
CITAT(crengu @ 02-08-2006, 11:22 AM) *

buna dimineata tuturor!

m-am uitat la poze; sunt ff frumoase.
infine, sper sa fiti fericiti si sa va adaptati bine acolo.
daconst, multumesc de intrebare; nu sunt bine deloc, nu am dormit aprape nimic si, desi ar trebui sa merg pana la spital, nu ma simt in stare sa ies din casa sad.gif
asa ca stau si va citesc

Fugi la spital. Treci peste starea asta. Toata lumea te iubeste si nu ai voie sa ne dezamagesti. Ai sa dormi cand te intorci de la spital ( cu constiinta curata). Te rog ai grija de tine. pupic.gif

CITAT(michelle @ 02-08-2006, 12:37 PM) *

Eu sunt pe aici..

Azi dimineata am mancat 2 felii mari de pepene care mi-au tinut de foame pana pe la 12. Apoi am bagat o salata (rosie, ardei, castravete, cas) si 2 felii de paine. Pentru mai incolo am mancarica-ghiveci (dovlecei, vinete, ceapa, ardei). Hmm.. deja mi-e foame blushing.gif

Calculeaza-mi si mie pe puncte meniul tau. biggrin.gif
michelle
CITAT(alandana @ 02-08-2006, 02:04 PM) *

Calculeaza-mi si mie pe puncte meniul tau. biggrin.gif

De azi? grin.gif
Pepene 0p, salata 0p, cas 3p, mancare de legume 2p uleiul, paine 4p. Deci 9p pana diseara. Pt cina am ciorba de legume (3p ca e cu smantana) si pastai cu smantana si usturoi (1p), paine 2p. Per final 16p daca nu ies din schema cu nimic.

In ultimele 2 saptamani am deviat rau de tot cu atatea aniversari.. Maine mai e ziua sora-mii si gata, I'm back on the track blushing.gif
Am adus si tickerul la starea lui reala tease.gif

Neata May! blum.gif
Ramy
Bine v-am regasit !! hug.gif
May
Buna fetele cheer.gif

crengu hai ca suntem toate cu gandul la tine, sa te faci bine pupic.gif

danydulce si restul fetelor carora le-a placut spatele meu, va multumesc mult hug.gif , chiar este o realizare pt mine caci in februarie era plin de sunci dry.gif

dylly bine ai venit floare.gif

emu e bine ca iti place si cred ca o sa te acomodezi f repede smile.gif

Eu acum stau cand la Pc, cand fug in bucatarie sa pazesc cuptorul. Pregatesc pt pranz cartofii WW cu rulouri din pipt de pui umplute cu ciuperci... cred ca o sa fac si o salata de rosii pe langa smile.gif . Socra-miu tot saliveaza prin bucatarie cand fac eu mancare pt ca, eu fiind la inceput, fac toate lucruri cu atentie, totul tocat marunt, plus ca fac toate minunatiile de prin carti si de pe culinar.ro cu multa dragoste pt iubi meu blushing.gif biggrin.gif . Pe cand soacra-mea cum are la activ atatia ani de gatit, face totul mai in sila, sa scape cat mai repede si nimic nou. Oricum, acum suntem separati cu mancarea si fiecare mananca ce face. De obicei eu ii intreb pe socrii daca nu vor si ei ce mancam noi si mereu zic ca nu. Treaba lor, sa stea si sa saliveze grin.gif . Oricum socra.miu cand de abia am inceput eu sa invat sa fac mancare, ii zice lui iubi in gluma ca o sa manance toata ziua numai cartofi prajiti cu oua, in sensul ca eu nu o sa stiu sa ii fac mancare gatita. Acum da tarcoale pe langa cuptor si mereu imi zice ca fac numai minunatii grin.gif

Neatza miha, m-ai ochit repede hug.gif blum.gif
Nessie
May, voi stati cu socrii tai? Cred ca e greu. Eu nu cred ca as putea sa stau nici cu ai mei, nici cu ai lui. sad.gif As vrea sa avem casa noastra, familia noastra, sa ne formam noi cum ne place. wub.gif
ALICE
Fetele!!!!!!!!!!!!V-am gasit.Stiam eu ca se intampla ceva,dar nu vroiam sa fac tam-tam pe forumul celalalt.
bubbles
hey..si eu pe aici...andreea1405 din partea cealalta sunt...ce faceti?nu stiam unde sunteti biggrin.gif
May
Nessie iti dai seama ca si eu as vrea sa stau numai cu iubi, dar nu se poate acum, poate nici la anu`, dar sper ca va veni o zi cand se va putea smile.gif

Ieri am aflat ceva care m-a socat: fratele lui iubi si nevasta lui, deci cumnatii mei, incearca de aproape 2 ani sa faca un copil si nu reusesc sad.gif . Ei tot glumeau sa facem noi primii un copil ( adica eu cu iubi) ca apoi fac si ei. Credeam ca nu vor un copil, dar se pare ca nu poate cumnata mea. Face si tratament ceva din cate am inteles. Groaznic sad.gif . Ea are 31 de ani deja si isi doreste f mult un copil... spre sa dea Domnul sa reuseasca. Macar azi a primit o veste buna: dupa 3 ani in Spania, i-au iesit actele in sfarsit cheer.gif . Pacat ca ei sunt in Barcelona la mare acum, caci iesea cu chef blum.gif

rotunjoara, andreea bine ati venit floare.gif
bubbles
ms may...mutam michelle de mail cu adresa forumului biggrin.gif
luchi
CITAT(himere2005 @ 02-08-2006, 08:23 AM) *

luchi, tu cine esti, te cunoastem? cheer.gif

Pai..cu siguranta ne-am mai vazut salut.gif Tin ww intermitent, reteta proprie, nu incercati acasa laugh.gif , si va urmaresc din umbra, ca-s mai timida, ashea. blushing.gif
Nessie
Bun si asa Luchi! wink1.gif Te asteptam oricand! pupic.gif
bpaula
am venit si eu dupa voi....va citesc inca de la inceputuri de pe idieta, apoi pe dietaro si acum am ajuns si aici
m-a certat michelle ca nu am scris pe dietaro dar nici nu aveam macar cont...
asa ca am venit repede, am facut cont si acum scriu pana nu ma ia miha si de par... mad.gif

iertare, iertare, iertare... floare.gif

va pupic pe toate si mai revin ca altfel ma asteapta cu batul dupa usa biggrin.gif
Nessie
CITAT(bpaula @ 02-08-2006, 03:08 PM) *

am venit si eu dupa voi....va citesc inca de la inceputuri de pe idieta, apoi pe dietaro si acum am ajuns si aici
m-a certat michelle ca nu am scris pe dietaro dar nici nu aveam macar cont...
asa ca am venit repede, am facut cont si acum scriu pana nu ma ia miha si de par... mad.gif

iertare, iertare, iertare... floare.gif

va pupic pe toate si mai revin ca altfel ma asteapta cu batul dupa usa biggrin.gif

cheer.gif hug.gif Paulaaaaaaaaaaa!!! yahoo.gif Ce ma bucur ca ai facut ochisori pe aici! pupic.gif Spune-ne repede ce mai faci? cum stai cu kilele, cu serviciu, cu toate! biggrin.gif
michelle
Bine ne-ati gasit, fetelor!
May, ia spune matale cum faci rulourile din piept de pui
Ella79
Mi-e cald de morrrrrr..
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.