Ok, aproape sunt la zi cu cititul, e 2 am aici am zis sa nu ma duc la somn pana nu dau si cateva detalii

O sa incerc sa fiu cat mai la obiect.
Nici nu stiu cu ce sa incep

"Sa incep cu inceputul" de cand am aterizat, pe drum, din masina, am ramas impresionata de copaci. Suna ciudat probabil, dar da... de cati copaci pot fi pe mp liber si nefolosit!!! Nici acum dupa aproape o luna nu-mi trece, inca ma minunez de atata verdeata. Imi place... m-am obisnuit imediat cu linistea, de fapt imi lipsea de mult... am zis mai demult ca o sa cautam sa fim in zona de munte intr-un orasel mai linistit... care de fapt e foarte linistit.
Am alergat de colo colo, sunt multumita totusi ca am fost norocosi in ce priveste achizionarea unei masini bune si inchirierea unei case intr-o zona superba de munte (mai mult decat atat, foarte convenabil avem magazine, chiar si un Aldi, benzinarii si farmacii la numai 10 minute de condus de noi, acum ce mai lipseste e sa-mi iau eu carnetul

sa pot sa ma duc singurica) Asta da metoda de slabit, cand ma gandesc ca o sa fiu ca la sauna in masina pt o perioada, de frica sa n-o busesc

Am luat eu lectii de soferit acu' ceva timp in urma... dar tot curg apele pe mine cand vine vorba sa conduc EU hehehe
M-au intrebat ai mei si prieteni despre cum e sa traiesti visul american... e foarte greu de explicat... cel mai simplu raspuns ar fi ca se simte in aer

Imi place ca oamenii (cel putin cei pe care i-am intalnit eu) se lauda cu cat de ieftin cumpara lucrurile nu cu cat de scump
- cu cat de mult muncesc si nu cat trandavesc, ca inteleg cand le spui ca ai treaba si nu incep sa dramatizeze ca-i ingnori,
- ca fac ceea ce fac cu mandrie
- si nu in ultimul rand ca au cuvinte de lauda la adresa cunostintelor, mai rar sa vorbeasca cu rautate de cineva, numai in cazuri extreme cand persoana respectiva profita de bunatatea altora sau de banii contribuabililor
- Imi place sistemul taxelor, sunt foarte mici si e flexibil, nu-mi place ca, noi personal, n-avem credit bun (inca -- dar o sa se rezolve in timp).
- in ceea ce priveste telefonia mobila, intr-adevar au un sistem total diferit de europeni, noi am optat pt gsm, oricum am adus tel din romania pt orice eventulitate, si am gasit un plan bun la 50$ pe luna cu 450 de minute incluse orice distanta, in orice retea (acum nu mai stiu, trebuie sa verific, sa vad daca in cele 450 de minute sunt incluse si telefoanele primite)
-oh oh ... si inca ceva! si eu o sa fiu una dintre "lacuste" mai ales ca am sansa sa-mi iau orice piesa de imbracaminte la nu mai mult de 150 de mii lei vechi si sa arate si super bine... hmm hm m-a cam deranjat articolul respectiv ( a fost postat acum cateva zile cred si-am apucat sa-l citesc), mai ales ca omul generalizeaza fara sa fi avut ocazia sa fi experimentat si alte parti ale tarii... ar fi trebuit sa se gandeasca la istoria lor, ca-i caracterizeaza pe deplin, sunt agresivi si sunt crescuti sa munceasca din zori si pana la apus... cine naiba acum 500+ de ani ar fi trecut oceanul si un continent in cautarea de mai bine?
Apropo.. din ce am vazut pana acum... nu toti americanii sunt obezi!! In medie sunt intr-o buna forma fizica, altii chiar slabanogi rau de tot si in minoritate supraponderali -- precizez asta din ce am vazut din cele 20 de zile cat am umblat din magazin in magazin si din fast food in fast food... cumnata e o slabatura, si abia a nascut

iar mama soacra (eu ii zic pe nume) la fel... sunt complexata rau de tot, n-am nici o scuza sa fiu plinuta, alta decat ca manac mult hehe
Cand am citit de ciorba lui May mi s-a facut o pofta!!... am cautat ca disperatii bors acum cateva zile si n-am gasit .. ar fi chiar culmea sa-l comand on-line, ma bufneste rasul cand ma gandesc.
Alandana super povestea ta... tot n-am priceput de ce te-ai intors, probabil n-ar trebui sa insist cu intrebari

eu ma adaptez din mers (sau cel putin asa imi place sa cred) Si da sunt fericita.. sunt recunoscatoare ca am avut sansa asta.. nu mai continuu ca dau in altele (de fericire) si nu vreau ochi umflati maine

Astept intrebari Himere

acum nu-mi vin in minte altele de povestit... hmm ba da... inca una, si nu mi-o luati in nume de rau, nu vreau sa ma laud: la 30 minute de condus de noi e un restaurant cu bufet sushi unde mananci cat vrei si stai cat vrei, pt $12 de persoana!! deja planuiesc sa mergem acolo macar odata pe luna... super buna mancarea, ne-au invitat niste prieteni, ca altfel nu stiam de existenta locului
Va urez tuturor sa aveti o zi buna si fara evenimente neplacute... o sa mai intru abia marti noaptea (aici), maine aflu daca am primit green cardul; la aeroport mi-au spus ca poate dura si un an.. am acum stampila provizorie pe pasaport damn

V-am pupat

Aveti grija de voi