Tulip
15-08-2006, 07:48 AM
ALice,tu de cand tii WW?
ALICE
15-08-2006, 08:01 AM
Tin WW din 9 ianuarie.Cu pauza de vreo 2 luni.
still_me
15-08-2006, 08:01 AM
m'neata ...votka taie greata .....
LA MULTI ANI SI LA MULTI BANI ... tuturor MARIILOR , sa fiti sanatoase si iubite ....
dannette
15-08-2006, 08:23 AM
Buna dimineatza!
Am 1,72m Sorana. Mi-am pus si la semnatura.
Multumesc fetelor pt complimente dar daca m-ati vedea in realitate ati vedea ca mai am de unde da jos 3-5 kg cel putin. E adevarat ca sala ar fi indicata dar una din probleme e vointza, iar alta e pofta de mancare cu care ma intorc dupa. Poate daca as gasi un alt sport mai atractiv decat fitness-ul sau aerobicul...
Deocamdata merg pe WW ca mi se pare mult mai comod, desi fac abateri. Aseara am depasit punctele cu un baton de cioco
Va rog, deci, sa fiti la fel de drastice cu mine precum sunteti intre voi pentru ca am nevoie de suturi in fund
Pentru toate Mariile LA MULTI ANI!!!!!
anaoi
15-08-2006, 08:28 AM
LA MULTI ANI tuturor celor care se numesc Maria..plus derivatele....sanatate, noroc, fericire, bani si toate dorintele sa va fie indeplinite
michelle
15-08-2006, 08:29 AM
Neata fetelor!
In Moldova azi se pomenesc mortii, dar stiu ca in restul tarii se serbeaza Sf. Maria.. asa ca o sa va urez LA MULTI ANI!! Sa fiti frumoase si vesele si norocul sa se lipeasca de voi
Dana, am scos tickerul pentru ca nu mai avea sens sa il tin. De acum chiar daca ma ingras 1-3 kg, o sa stiu sa revin la greutatea pe care o doresc.. Important e sa imi iau avant sa merg la sala iar.
Danette treci la sala
ALICE
15-08-2006, 08:40 AM
Si eu pana nu ajung la greutatea pe care o vreau nu mai merg la aerobic sau fitness.Ca mie mi se pare ca merge mai bine fara sport.
michelle
15-08-2006, 08:41 AM
Alice, felicitari!!
Dar de ce probleme de sanatate vorbeai?
bpaula
15-08-2006, 08:50 AM
buna dimineata neuroni
crengu sunt frumosi cerceii
emu felicitari ca ai omorat kilul
alandana acusica trece timpul si o sa vina concediul sa te poti relaxa si tu
dannette si eu sunt de aceeasi parere cu dana ca daca ceva nu iti place sa insisti mai degraba cu sport
alice tare as vrea sa ajung si eu momentul cand sa vad 59 la cantarul meu, dar nu sa vina de la vreo boala...bine ca esti bine acum
pisik spor la munca si la prezentari
monic nu ma fii trista...esti fata buna, pacat ca fratele tau nu s-a oprit pe la tine pe acasa ca sa va puteti revedea in liniste fara sa umbli tu atat
himere bine ca nu ai disparut

may ai grija ce mananci astazi ca iti iei bataie si pentru ieri
tulip o sa se dea si fetita ta pe brazda si o sa te alerge de nu o sa imi mai trebuiasca
am incercat sa va iau pe rand pe o parte dintr voi...oricum va urez o zi buna la toate
ma duc la munci ca nu am scapare
ALICE
15-08-2006, 09:01 AM
Miha,a trecut.E prea multa oboseala:alergatura pt nunta,serviciul,vrem sa ne mutam,nu stim cum sa facem.Si s-au adunat.Dar trec toate.
michelle
15-08-2006, 09:02 AM
Oare
Ramy o fi dat bir cu fugitii?

CITAT(ALICE @ 15-08-2006, 10:01 AM)

Miha,a trecut.E prea multa oboseala:alergatura pt nunta,serviciul,vrem sa ne mutam,nu stim cum sa facem.Si s-au adunat.Dar trec toate.

Ai grija de tine.. sanatatea e pe primul loc
Gigelu
15-08-2006, 09:15 AM
CITAT(soranutza @ 14-08-2006, 11:44 PM)

Crengu, chiar ca-s faini cerceii! Imi place ca ti-a mai crescut parul, arati din ce in ce mai bine
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE DE MARIA.
sa fiti sanatoase, fericite si la punga groase
'neatza
la fel de bine dispusa ca ieri
azi de dimineata am vazut cantarul la 60.9
mama ce frumos ar fi sa arate si luni asa ceva
sper sa trec cu bine peste ziua de azi(avem 3 Marii si 3 Marian in firma
) si peste w-end ca e ziua mea.
soranutza, iti multumesc frumos pentru compliment.
vreau sa imi las parul ceva mai lung, desi al meu e total impotriva. poate are dreptate fiindca eu am parul ff slab, iar in fatza in crestet sunt cam cheala
mi se vede pielea capului stralucitoare in lumina
vreau sa ajunga suficient de lung incat sa-l prind in coada de cal.
May, ma bucur ca ti-a placut babuinul meu, mai ales ca n-au fost prea multe fete entuziasmate
asta e, de gustibus
va doresc o zi minunata tuturor!
anaoi
15-08-2006, 09:20 AM
michelle
15-08-2006, 09:31 AM
crengu, am uitat sa iti zic ca imi plac cerceii tai.. abia astept sa vad si bratara

Fetelor unde sunteti? Petreceti.. am inteles

Multumim
dylly.. inseamna ca azi chiar bem
Am vazut in dreapta si niste retete cu peste..
Tulip, ce facusem eu era crap
Biencutza
15-08-2006, 09:48 AM
LA MULTI ANI MARIOARELOR!!!!!!!!!!!!!!!!
multumesc
Miha, Dany si May pentru reprimire
May....de eram barbati, mare bataie pe tine duduie era pe aici
In rest....sunteti una mai frumoasa ca alta fetelor....am avut ce vedea la poze si tare mi-au placut
Crengu...sunt absolut superbi cerceii....aparte si speciali!
La mine e o vreme absolut timpita....ploua si e noapte

, nu am chef de nimiccccccccc.......haideti la povesti fetelor
Himere ai deschis cafeneaua azi?

....o cafelutza cu chef de ziua asta nu ai?
Pupe plouate de la mama-nevoii din Germania
michelle
15-08-2006, 10:04 AM
Azi e chef si la noi la firma.. e ziua de nastere a unei Marii. Numele la noi nu se serbeaza azi, ci pe 8 sept.
Ella79
15-08-2006, 10:22 AM
Buna dimineata neouronasi dragi!! Multumesc pentru urari, la multi ani si din partea mea tuturor celorlalte Marii!! Sa fim sanatase, fericite, iubite si suuuupleeeee!!!!
Crengu, foarte frumosi cerceii, eleganti si de bun gust. Mie mi-a placut si babuinul, recunosc, dar m-am abtinut sa declar sa nu cumva sa ma trezesc cu vreo poseta in cap. Sa-ti traiasca si sa va iubiti pana la adanci batraneti!
Monic, cred ca cel mai bine ar fi sa-i spui fratelui tau ce te-a deranjat. Sa-i explici ca data viitoare ti-ar face mare placere sa vina sa vada unde stai, sa beti impreuna o bere la tine acasa, iar cadourile sa nu le mai arunce printre verdeturi, ca tu ai muncit ca sa le cumperi si le-ai oferit din toata inima. Barbatii sunt altfel decat noi si unele chestii trebuie sa li le spui in fata, altfel nu se prind.
Danette, eu daca as arata ca tine, as umbla numai in chiloti pe strada. Pe cuvantul meu!!!
Alandana, eu fac aerobic si tae - bo, combinat (o zi una, o zi alta). Rezultatele de la sport la mine se vad foarte bine si sunt super incantata. Eu n-am slabit cateva luni nici un kilogram, dar am dat jos mult in centimetri. La haine am ajuns la 38 acum si pe 9 ianuarie aveam 48. Dupa vacanta o sa reiau dieta si in afara de sport o sa incep si electrostimulare, impachetari si masaj anticelulitic. Sunt atat de dependenta de sport acum incat cand mi-am ales hotelul pentru vacanta m-am uitat sa aiba conditii de facut miscare (topogane cu apa, cursuri de dansuri latino, aqua-gim).
anaoi
15-08-2006, 10:33 AM
monic...exemplu de lucruri care tre explicate barbatilor...MIhai, al meu fratior, ma intreaba sec..."da de ce tre sa iau flori pt mama? ca doar ii iei tu cadou..."
ella....ne inscriem in clubul doritoarelor de a arata atat d ebine, incat sa umble in chiloti pe strada
honey79
15-08-2006, 10:56 AM
Buna dimineata.
LA MULTI ANI!!! tuturor celor care poarta numele sfant de MARIA.
Sa fiti iubite, fericite,sanatoase....implinite.
Va pupic si va imbratisez cu drag.
Ella79
15-08-2006, 10:56 AM
Eu ma mut in seara asta la mosie, cu al meu, parintii mei, frate-miu cu iubita si cativa prieteni. S-a nimerit sa fim toti in concediu, asa ca am hotarat sa tinem petrecerea 2 zile.

Plus ca asa inauguram si casa, pana acum nu am mai dormit acolo niciodata.
Promit sa nu mananc decat legume la gratar, sa nu beau decat apa plata cu lamaie, sa nu ma ating de tort si sa fac 5 tururi de curte alergata de Max.
Va pupices, sa aveti o dupa-amiaza minunata, sa petreceti frumos cu Mariile si Marianii pe care ii stiti.
Va citesc maine seara.
Paaaaaaaa
ALICE
15-08-2006, 11:14 AM
CITAT(Ella79 @ 15-08-2006, 11:56 AM)

Eu ma mut in seara asta la mosie, cu al meu, parintii mei, frate-miu cu iubita si cativa prieteni. S-a nimerit sa fim toti in concediu, asa ca am hotarat sa tinem petrecerea 2 zile.

Plus ca asa inauguram si casa, pana acum nu am mai dormit acolo niciodata.
Promit sa nu mananc decat legume la gratar, sa nu beau decat apa plata cu lamaie, sa nu ma ating de tort si sa fac 5 tururi de curte alergata de Max.
Va pupices, sa aveti o dupa-amiaza minunata, sa petreceti frumos cu Mariile si Marianii pe care ii stiti.
Va citesc maine seara.
Paaaaaaaa
Fericito!!!!!!!!!Sa te gandesti si la noi!
anaoi
15-08-2006, 11:20 AM
mey...macar un vin bun acolo...si pt noi.
dannette
15-08-2006, 11:24 AM
CITAT(Ella79 @ 15-08-2006, 11:22 AM)

Danette, eu daca as arata ca tine, as umbla numai in chiloti pe strada. Pe cuvantul meu!!!
Aoleuuu vrei sa se sperie toti de celulita mea?
Pozele ascund multe dar realitatea e cu totul alta. Ca si exemplu la pantaloni incap in marimea 40-42 in fctie de marca. Si cand imi aduc aminte ca incapeam si in 36...
Nu de putine ori mi s-a intamplat sa nu imi gasesc marimea potrivita intr-un magazin.
La mine in firma nu e nici un chef din pacate.
E asa de mare firma incat cine ar vrea sa dea de baut cred ca si-ar lasa salarul.
De obicei se strang mai multi sarbatoriti o data la cateva Vineri si se sarbatoresc. Ies mai ieftin asa
Cine stie poate vineri petrec si eu
maria
15-08-2006, 11:26 AM
chiar daca nu se serbeaza azi, eu tot va multumesc la toate care v-ati gandit si la mine si mi-ati urat 'la multi ani'

oricum, pe 8 sep voi fi in concediu si nu voi intra sa 'culeg' urarile...cred ca voi fi la praga si nu voi avea net...
Ella79
15-08-2006, 11:42 AM
CITAT(maria @ 15-08-2006, 12:26 PM)

chiar daca nu se serbeaza azi, eu tot va multumesc la toate care v-ati gandit si la mine si mi-ati urat 'la multi ani'

oricum, pe 8 sep voi fi in concediu si nu voi intra sa 'culeg' urarile...cred ca voi fi la praga si nu voi avea net...
LA MULTI ANI, MARIA!! [size=2] Ce putin mai ai pana la target, Bravo tie!!!!
soranutza
15-08-2006, 11:44 AM
Crengu, sa stii ca mie mi-a placut chiar foarte mult prietenul tau. Dar nu stiam cum sa zic ca sa nu para ciudat.
La multi ani tuturor MARIILOR, la mine suna d dimineat atelefonul intr-una cu mesaje si urari, dar acum m-am dat jos din pat...am dormit si eu ca lumea in patul meu
Ella79
15-08-2006, 11:48 AM
CITAT(uka @ 15-08-2006, 12:46 PM)

La multi ani tuturor MARIILOR, la mine suna d dimineat atelefonul intr-una cu mesaje si urari, dar acum m-am dat jos din pat...am dormit si eu ca lumea in patul meu
aaaaaaaa,
LA MULTI ANI, Uka!!! [color=#3366FF][size=2]Sa fii sanatoasa, fericita, iubita asa cum meriti si sa-ti fie viata usoara!!
anaoi
15-08-2006, 11:50 AM
CITAT(soranutza @ 15-08-2006, 12:44 PM)

Crengu, sa stii ca mie mi-a placut chiar foarte mult prietenul tau. Dar nu stiam cum sa zic ca sa nu para ciudat.
cu grija sa nu doara
maria
15-08-2006, 11:51 AM
CITAT(Ella79 @ 15-08-2006, 12:42 PM)

CITAT(maria @ 15-08-2006, 12:26 PM)

LA MULTI ANI, MARIA!! [size=2] Ce putin mai ai pana la target, Bravo tie!!!!

LA MULTI ANI[color=#CC0000] si tie,
ellutzu'...te pup si toate bune si frumoase
eeeh...ce putin?!...asta e cel mai greu...prima data mi-am pus target-ul la 55...dar mi-au zis prietenele sa-l mai scad...pe urma la 53 si tot asa...mi-a mai zis unu altu sa incerc 51...dar cred ca o sa ma multumesc cu 53 si dupa concediu ma apuc de sport...ca asta conteaza !!!
oricum, desi merge greu, lumea se tot minuneaza...'cat mai vrei sa slabesti?!'...dar io am cam stagnat...oricum, pe cantar nu e vizibil decat asa...la 3-4 sapt ceva miscari
Gigelu
15-08-2006, 11:52 AM
MULTUMESC
eu sunt fff mandra de el; dupa 6 ani imediat inca tot ma mai intreb cum de un baiat atat de reusit s-a uitat la una ca mine, fara sare, fara piper
dannette
15-08-2006, 11:53 AM
Maria te invidiez pentru vointa pe care o ai.
anaoi
15-08-2006, 11:54 AM
maria, dylly ti-o spune cu mana pe inima, ca a intrat sub birou (sub scaun nu incape) d erusine, pt ca nua re vointa.
he,he,he,....dylly viseaza macar la 63 cat avea in liceu......ca deh, visele is gratis
maria
15-08-2006, 12:10 PM
pai,
danette, la tine vointa...ca vrei sa ajungi la greutatea mea dar ai 8 cm peste mine
dilly...sincer, eu nu am vointza deloc...defel...dar cred ca am avut mare noroc cu regimul asta...sau/si cu momentul ales sa-l incep...ca daca esti intr-un moment de maxima determinare e usor...mie primele 3 sapt mi s-au parut o joaca...pt ca ma asteptam la ceva mai rau...restrictii, foame...si chiar nu ma asteptam sa slabesc....
alandana
15-08-2006, 12:30 PM
Crengu - eu nu l-am vazut pe prietenul tau. Unde sunt pozele?
michelle
15-08-2006, 12:40 PM
Petrecere frumoasa tuturor celor care petrec azi
Neatza
alice felictari!!!
crengu depinde de gusturile fiecaruia, felicitari pt cantar
dana-bianca ma rusinez
bpaula cred ca si azi calc in strachini.... dar de maine gata
La multi ani inca o data pt toate Mariile
dannette
15-08-2006, 12:42 PM
May, pana la cat ai "petrecut" asnoapte de te-ai trezit abia acu?
bubbles
15-08-2006, 01:15 PM
buna ziua..

...la multi ani mariilor,marianelor etc...ce mai faceti?
Pisik
15-08-2006, 01:20 PM
Va pup si La Multi Ani! Acum am venit, am mancat dimineata iaurt cu fulgi, acuma pui cu salata si...praji

de la Marii mi se trage; si acasa ma asteapta 2 bucati socrii: marian si maria; dimineata erau neste mirosuri in bucatarie, cum sa rezisti?
Am niste dureri nasoale tare de stomac, nu stiu ce sa mai iau...
va pup pe toate!
bubbles
15-08-2006, 01:23 PM
hey pisik..ma bucur sa vad ca esti bine...de ce nu iei niste rennie pt stomac?sau dicarbocalm

.Si eu maine am o zi de nastere...a socrului...face 50 ani si nu stim ce sa ii luam cadou
Gigelu
15-08-2006, 01:29 PM
alandana
15-08-2006, 01:30 PM
soranutza
15-08-2006, 01:30 PM
Dana-bianca, iti urez si eu cu intarziere un bun (re)venit. M-am uitat la pozele tale, imi plac foarte mult iar nunta a fost foarte reusita. Tii din nou WW? Cum merge?
Pisik, de la dulciuri te doare stomacul, iti zic eu! Ce preferi: dulciuri sau durere de stomac?
Pisik
15-08-2006, 01:32 PM
CITAT(soranutza @ 15-08-2006, 02:30 PM)

Dana-bianca, iti urez si eu cu intarziere un bun (re)venit. M-am uitat la pozele tale, imi plac foarte mult iar nunta a fost foarte reusita. Tii din nou WW? Cum merge?
Pisik, de la dulciuri te doare stomacul, iti zic eu! Ce preferi: dulciuri sau durere de stomac?

Daca m-ar durea de la dulciuri tot n-as renunta

Dar cred ca stiu ce imi face rau: iaurtul. in ultima vreme am mancat f mult iaurt dimineata cu musli...si cred ca de la el, ca altceva...
am luat un malox am gasit la cineva dar tot e rau, imi vine sa ma intind pe jos de durere
bubbles
15-08-2006, 01:33 PM
fetele ...eu aiz maine si un pic poimaine...ma axez mai mult pe lichide multe...ca maine e ultimul patrar si cik se slabeste mai usor...

ce ziceti?
pogany
15-08-2006, 01:37 PM
hello fetelor, ma primiti si pe mine preintre voi?
fetele mele sunt prin concedii, iar eu abia m-am intors....
dannette
15-08-2006, 01:41 PM
Bineinteles Pogany. Bine ai venit!!!
bubbles
15-08-2006, 01:45 PM
hey po..ce faci iubita...missed u...pupici
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.