Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
Gigelu
CITAT(alandana @ 15-08-2006, 02:30 PM) *

bataita.gif mad.gif

Aratati foarte bine IMPREUNA. Sa va iubiti si sa aveti grija unul de altul. Lui cum ii este la slujba?.

sorry, dar eu asa vad lucrurile blushing.gif la ce "bucati" umblau dupa el cand ne-am cunoscut....... blushing.gif
oricum, e omul alaturi de care visez sa imbatranesc, asa, cu bune si cu mai putin bune.

cu job-ul el e relativ ok, el e consilier juridic pe conformitate la BRD central; munca ii place ff mult, dar il enerveaza mentalitatea romaneasca stupida in anumite situatii. biggrin.gif

bine ai revenit Pogany yahoo.gif
alandana
CITAT(bubbles @ 15-08-2006, 02:33 PM) *

fetele ...eu aiz maine si un pic poimaine...ma axez mai mult pe lichide multe...ca maine e ultimul patrar si cik se slabeste mai usor...wink1.gif ce ziceti?

Maine tin post negru. grin.gif Si poimaine - azi e prea tarziu - dar in schimb azi am baut apa in prostie - mi-e sete continuu. Deja am depasit 2 l si am mancat si pepene. 52 - here I come!!!!!!!
bubbles
tinem impreuna? biggrin.gif si eu azi nu am mancat cine stie ce dar nu mai mananc...bag apa si ceai la greu...si amine la fel..poate poate ajung la 62 biggrin.gif
pogany
multumesc de primire pupic.gif
ieri m-am intalnit cu Michelle! Ce slaba eeeeee..... cheer.gif
Nessie
CITAT(pogany @ 15-08-2006, 02:54 PM) *
Bine ai venit, Po! vrem poze! poze! poze! photo.gif
Gigelu
Post negru, Dana????????? blink.gif bataita.gif
uka
ms, ella 779
ALICE
Am mancat pizza.Nu multa.Dar a fost ziua cuiva.Cum sa refuz omul?? rolleyes.gif
alandana
CITAT(crengu @ 15-08-2006, 02:59 PM) *

Post negru, Dana????????? blink.gif bataita.gif

Bine, nu negru - doar gri. Mananc doar ce-mi place si beau apa la greu. Nu da!!!!!!!!!

CITAT(Nessie @ 15-08-2006, 02:59 PM) *

CITAT(pogany @ 15-08-2006, 02:54 PM) *
Bine ai venit, Po! vrem poze! poze! poze! photo.gif

Chiar , chiar. Ajungem ca japonezii. Ne vedem , scoatem repede blitzurile. lol.gif
Monic
Salutare fetelor!
Maria, Maria, Maria, Maria, Maria(ca sunteti multe) hug.gif La Multi Ani va doresc give_rose.gif
Aladana, multumesc pentru sinceritate... si felicitari pentru ambitie(ce bine mi-ar prinde si mie un post gri cool.gif )
Danette, Ella are dreptate, daca as arata ca tine si eu asa as umbla doar in chiloti si inca in TANGA grin.gif alaturi de Ella si Dyllysor
Crenguta, si eu subscriu la ce au spus fetele. Si mie mi-au placut cerceii, se potrivesc foarte bine cu babuinul de langa tine, care apropos e un exemplar foarte reusit de care trebuie avut mare grija grin.gif
Himere, imi pare rau ca ne-ai parasit(chiar daca ai avut motive intemeiate) sorry.gif
May, mai poti? Mai lasa-l pe saracul baiat sa sufle, nu-l nenoroci chiar de tot tease.gif
antonia05
Salutare fetele!!!

iata am venit si eu de la scoala.

PISIK, si pe mine ma durea stomacul si sora mea mi a recomandat sa iau OMEZ.Sunt niste pastile mici si lunguiete.Cica sunt foarte bune.Acum nu stiu daca ai mai luat, dar daca nu, ti le recomand si tie.Trebuie sa iei una pe zi,maxim 2 daca situatia e critica.

Nu mai stiu cine a zis ca i place poza mea din avatar dar ii multumesc!!!

Pupici tuturor si o zi minunata!!! hug.gif floare.gif

Hai ca m am luat cu altele si am uitat sa urez TUTUROR MARIILOR,LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE SI , FERICIRE, SI TOT CE VA DORITI!!!!!!!!!!!!!!!!1 cheer.gif
Monic
antonia, cine e in poza de la avatar?
pogany
pozele din vacantza sunt la semnatura...
antonia05
CITAT(Monic @ 15-08-2006, 03:34 PM) *

antonia, cine e in poza de la avatar?

EU!!!! grin.gif Si eu mi am facut machiajul . grin.gif cheer.gif
alandana
CITAT(antonia05 @ 15-08-2006, 03:32 PM) *

Salutare fetele!!!

PISIK, si pe mine ma durea stomacul si sora mea mi a recomandat sa iau OMEZ.Sunt niste pastile mici si lunguiete.Cica sunt foarte bune.Acum nu stiu daca ai mai luat, dar daca nu, ti le recomand si tie.Trebuie sa iei una pe zi,maxim 2 daca situatia e critica.

Hai ca m am luat cu altele si am uitat sa urez TUTUROR MARIILOR,LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE SI , FERICIRE, SI TOT CE VA DORITI!!!!!!!!!!!!!!!!1 cheer.gif

Super OMEZ - am luat si eu saptamana trecuta - daca cumva te simti si balonata sau simti ca ai gaze - te elibereaza si te linisteste.
dannette
Foarte frumoase pozele Pogany. V-ati plimbat ceva...
Te invidiez, mi s-a facut un dor de drumetit... wacko.gif
michelle
Po, bine ne-ai gasit!! cheer.gif give_rose.gif
Am sarit si eu din schema (nu spun cu ce) ca a fost ziua de nastere a unei colege grin.gif

Bucegii vazuti din Bucuresti

Cica ieri s-a vazut si Ceahlaul de la Iasi - a vazut o colega (de pe Bucium)
alandana
CITAT(pogany @ 15-08-2006, 03:34 PM) *

pozele din vacantza sunt la semnatura...

Dar stiu ca ati calatorit ceva in concediul asta. Frumoase locuri. Am fost si eu acum 2 ani dar nu am reusit sa stam suficient. Am prieteni la Sebes, la Sibiu si la Brasov - asa ca mi-e rusine ca nu ajung mai des pe acolo. Am devenit o comoda - prefer sa-i invit pe ei la noi.
bpaula
si eu servit vreo 4 peteuri si o prajitura la ziua unei colege...cu punctele sunt in grafic dar azi cica am vrut sa mananc doar fructe sa imi curat un pic organismul...banuiesc ca ce am mancat eu nu e bun la cura de dezintoxicare blushing.gif blushing.gif blushing.gif
michelle
Mi-ar prinde bine si mie o cura de detoxifiere.. sa vedem
dannette
Eu tocmai savurez un iaurt Frutissima blushing.gif
Se pare ca e ora destainuirilor.
antonia05
CITAT(alandana @ 15-08-2006, 03:47 PM) *

CITAT(antonia05 @ 15-08-2006, 03:32 PM) *

Salutare fetele!!!

Super OMEZ - am luat si eu saptamana trecuta - daca cumva te simti si balonata sau simti ca ai gaze - te elibereaza si te linisteste.

floare.gif
michelle
Fain machiajul, antonia.. pt ce anume e?
antonia05
Gata fetele! Ma pregatesc de plecare.Am sedinta de soferie!!Pupici si numai bine!Va citesc mai pe seara.Pa!Pa! hug.gif floare.gif
michelle
bafta antonia!
antonia05
CITAT(michelle @ 15-08-2006, 04:05 PM) *

Fain machiajul, antonia.. pt ce anume e?

E machiaj fantezie.Poti desena orice pe fatza.E pt.carnaval,si evenimente speciale:podiumuri de prezentare, scena.Se foloseste numai in ambient special. floare.gif

CITAT(michelle @ 15-08-2006, 04:07 PM) *

bafta antonia!

Merci mult! pupic.gif cheer.gif Pupici!!!
dannette
Ce pustiu pe aici. Toata lumea e la baut ? sad.gif

Am inceput sa numar minutele pana plec acasa. E o perioada cam plictisitoare la mine la servici.
michelle
CITAT(dannette @ 15-08-2006, 04:38 PM) *

Ce pustiu pe aici. Toata lumea e la baut ? sad.gif

Am inceput sa numar minutele pana plec acasa. E o perioada cam plictisitoare la mine la servici.

Fa-ti un ticker cu minutele scurse tease.gif
anaoi
dylly isi blesteama zileel , noptile si cea mai ramas si se intreaba care e dobi ala care a inventat mobilul
michelle
O seara placuta, fetelor!
still_me
bine ai venit po ... sau mai corect bine ai venit si pe la noi ... give_rose.gif ... Doamne cat de bine era in concediu , chiar daca am mers la bulburoase la covasna , tot era mai bine ca la munca ... si cand te gandesti ca ma plangeam ca m-am plictisit tease.gif

pa fetele , plec acasa , ca vad alb negru de la atat munca w00t.gif .. vai micuta ce extenuata sunt .. hai ca mai am un pic sa ma pup sigura pe frunte lol.gif w00t.gif
Biencutza
CITAT(soranutza @ 15-08-2006, 03:30 PM) *

Dana-bianca, iti urez si eu cu intarziere un bun (re)venit. M-am uitat la pozele tale, imi plac foarte mult iar nunta a fost foarte reusita. Tii din nou WW? Cum merge?

Multumesc Soranutza de primire cheer.gif floare.gif si pentru complimente. Nunta a fost chiar dragutza si apoi important e ca eu m-am simtit tare bine grin.gif grin.gif , am dansat toata ziua si la 12 noaptea cind au plecat si ultimii invitati am tras o criza de plins.....ca nu poate fi gata!!!!!!!!!!! Si asa ca am invitat chelnerii la dans, ca doar ei stateau acolo cit doream eu grin.gif
WW incerc sa tin...e o perioada mai agitata acum, dorim sa ne mutam in alt oras...ginduri asupra deciziilor. oricum incerc sa nu ma "porcaresc" si sa maninc cit mai sanatos. Cind se vor linisti lucrurile voi reveni insa cuminte si harnica pe baricade.
Tu cum o mai duci?...Aparte de faptul ca esti foarte frumoasa w00t.gif si ca normal ca eu nu ti-as mai recomanda decit sa te mentii asa cum esti grin.gif ...totusi, merge WW?
Multumesc de mesaj

O seara placuta si tie Miha
himere2005
eu o sa postez prima data, apoi o sa citesc pe scurt ce ati scris
eu azi m-am cam enervat de dimineata cu cel bilant, ca se stricase cartusul de la imprimanta, apoi am avut problema cu discheta...in final l-am depus...dar mi-am cam facut draci
in rest, as vrea sa-i cumpar lui dan o pereche de pantaloni ca nu are decit o pereche de blugi si pantalonii de servici...sa vad cum il conving doh.gif
azi e ziua marinei, petrecere mare la galati. sustin concert banica, blondy si akcent. poate mergem si noi mai tirziu, eu una nu refuz...si nici o bere nu as refuza blushing.gif
la multi ani ella, maria ma duc sa mai citesc si o sa mai comentez pe parcurs
himere2005
promit ca miine sa revin in forta fetelor, am lasat eu pe ultima suta treaba asta cu bilantul si de aia n-am mai intrat, insa de miine, chiar daca o sa maocup mai mult de bia, de la 11.30 pina la 4-5 dupaamiaza tot voi sta cu voi, mai putin atunci cind voi dormi. nu va parasesc, stati linistite

MIINE dimineata....sa bata tobele...ma duc sa-mi fac abonamentul la SALA si sper eu miine seara prima sedinta
cheer.gif cheer.gif
vad ca acum sunt cu minutele in aer, sper sa nu fiu cu rotitele in sus miine seara grin.gif

crengu, daca iti zic ca imi placa buzele lui o sa zici ca ma dau la el grin.gif apropo, nu-ti vine sa le saruti toata ziua? blum.gif

la petrecre cu mine in sera asta, sper. sa nu ma urecheati ca si eu am avut-o pe mama in familie si am mincat ingrasacioase...mi-a fost frica sa nu se supere daca refuz si m-am sacrificat blum.gif lol.gif
Deea
La multi ani tuturor Mariilor! Multa sanatate, fericire, iubire si tot ce va mai doriti!
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
floare.gif floare.gif floare.gif
Monic
Himere, bine punctat!!! ce ai zis legat de buzele babuinului din poza Crengutei.
Noroc ca noi suntem fete serioase tease.gif lol.gif si doar admiram ceea-ce apartine altora grin.gif
soranutza
Dana-bianca, iti multumesc pentru vorbele serioase. Eu de ieri tin WW din nou, ieri a fost bine si azi a fost relativ bine. Azi am cam sarit punctele dar macar am mancat sanatos. Astazi am fost la covorul de flori o sa incerc sa pun niste poze.

Imagine

Imagine

Imagine
Monic
Soranutza, esti foarte frumoasa si chiar nu-mi dau seama unde tii kg de la ticker floare.gif
Tulip
Slaba miscare azi,fetelor...sau mi se pare numai?
Sorana,esti o frumoasa! w00t.gif w00t.gif
ina_ceva
Felicitari pt kilograme, alice!!!!
Cum sa fii tu nesarata, crengu? give_rose.gif
Bine ai venit, Po!!!! pupic.gif
Scumpica foc esti soranutza!!!
ina_ceva
Apropo, cu cat ar trebui sa punctez o prajitura de 150gr, gen diplomat: blat, crema de cacao?
Ma gandeam la 12p blushing.gif . E prea mult?
May
Este 2 dimineatza, tocmai am venit de la plimbare caci aici azi a fost sarbatoare pe strada biggrin.gif

Imagine me grin.gif

Imagine people smile.gif

Imagine cocos blum.gif

Imagine dracovenii w00t.gif

Imagine iubi joaca playstation formula 1 dry.gif adica nu ma mai baga in seama blink.gif

Imagine musaca facuta de mine azi yahoo.gif

Nu am multe poze caci mai mult am filmat concertul si focul de artificii grin.gif
Tulip
Neata!
Azi ma tund yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif Sper sa nu intervina ceva,sunt programata la 5,30 la coafor...
May,ce ai pus in musaca?Arata so gooooooooood!
ina_ceva
Neatza!!! tease.gif
Chiar, may, cum ai facut musaca?
Sa vii cu poze, tulip!

O zi cat mai linistita va doresc!!!! cheer.gif
michelle
Neata fetelor!
May, si eu sunt curioasa cum ai facut musacaua..arata super w00t.gif Si tu arati foarte bine.. parca ai mai slabit, sau mi se pare?
Tulip, cum te-ai hotarat sa te tunzi?
Himere, deci azi e ziua cea mare, nu? grin.gif
michelle
Masurile ideale ale barbatilor: 80 - 20 - 42:
- 80 de ani, 20 de milioane de dolari in banca si 42 de grade temperatura.

Ce trebuie sa faca o femeie cand barbatul ei alearga in zigzag prin curte?
- Sa continue sa traga.

Cine vrea sa se inveseleasca, gaseste restul bancurilor aici.
anaoi
ok...neata...dylly are o problema....VREAU CONCEDIU

may, musaca super..si daca e de cartofi, pe bune, ca vin la tine sa o mananc.....imi place outfit-ul tau...

sorana...super pozele, cum miroseau florile???? sincer te invidiez pt temperatura, la noi canicula pana marti.

tulip ...poze inainte si dupa....

aaaa si am facut entorsa la celalalt genunchi....nu ma intrebati cum ca nu stiu .

intru mai tarziu pt ca intre timp nu am gasit pe nimeni care sa ma cloneze
dannette
Buna dimineata!!!
O zi buna tuturor!

Sorana arati foarte bine, iar peisajul e super.
still_me
m'neata
fetele aratati ff bine .. (sorana si may) ... ce n-as da sa mai am si eu 53 de kg .... biggrin.gif ... acum spemii de ani .. adica prin facultate .....aveam si eu greutatea asta ... ba chiar un 52 w00t.gif
am si eu o pb ... cum se puncteaza icrele ... caci habar nu am ... si am io impresia ca mi-a mai spus cineva , dar nu am notat , si nici in meniul meu nu gasesc ....... doh.gif
ina_ceva
miha zicea: icre Bonito sau Negro 0.5-1.5p cat se unge o felie

revin cu mesajul meu de ieri:
Cu cat ar trebui sa punctez o prajitura de 150gr, gen diplomat: blat, crema de cacao?
Ma gandeam la 12p blushing.gif . E prea mult?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.