CITAT(dana-bianca @ 16-08-2006, 10:54 AM)

Upsss Uka....am postat in acelasi timp, iarta-ma daca am fost deplasata cu comentariile mele....am vazut acuma ca nu mai doresti sa discuti despre ce s-a intimplat....promit sa tac

heeey
don't worry
c am zis eu nu ma referam in nici un caz la persoanele de pe forum...
ci in general la prietene si prietenii mei care mi-au facut capul calendar deja
nu crengu, nici la tine nu ma refer...
c ai zis u dana-bianca e super ok... o sa am grija sa ma vada si dk nu acum cand plec la munte alta data si tot o sa am avda, desi ptr el nu conteaza aspectul fizic...dar... oricum, un pik aranjata... cum am incpeut sa fiu in ultimul timp...o sa bage d seama...
in rest.. ref la povestea mea.. decizia e una singura...voi face tot posibilul sa vina la azuga acum, si nu am d gand sa ma rog d el sau kestii d genul asta k nu e stilul meu, dar vom purta o discutie k doi oameni maturi c ne vrem a fi...si sa inteleaga k nu asa trebuia procedat..si k e UN mare... B.U.L.L S.H.I.T ce a facut el si a afectat nu numai o persoana ( p mine) ci mai multe, si kiar familia lui... si nu am realizat pana d curand cand am vb cu sora lui cat d implicati au fost si ei... ptr k fara sa realizezi, in momentul in care spui k la anul ne casatorim, propui cuiva sa iti fie nasi... peste tot sunt prezentata drept viitoarea sotie, sau nora in cazul mamei lui...la anul vorbim deja cu multa lume k ii asteptam la nunta, fam lui ma iubeste f mult... si toata lumea a ramas practic scarbita d decizia lui d a se intoarce la fosta, p care nimeni nu o suporta, nici macar propria-i familie....
stiu k problema ne priveste doar pe noi 2....dar... nu treb procedat asa...
si pe 22 aug merg la predeal la sora lui si o sa vina si mama lui sa facem o mik sedintza...ele cred k aia umbla cu necuratul, k prea s-a skimbat radical si fara explicatie... eu nu cred in astea, dar in fine... mai vedem noi...