Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
michelle
Da, e prea mult. Max. 8p zic eu
ina_ceva
Merci, michelle!! pupic.gif
still_me
merci ina ... am sa merg pe varianta 0.5 pe felie .. pentru ca sunt felii wassa si pentru ca am uns fff subtire ... cat despre prajitura , eu zic ca 6 pct sunt ok ,...parerea mea
Pisik
Neata dragutelor,
Eu ieri declar zi de dezastru, deci nu mai are sens sa numar sau ceva; ziceam ca incep de azi, am dat-o in bara de dimineata iarasi, am fost sa imi iau sange si mi-a luat iubi prajitura "de consolare" si am papat-o blushing.gif Macar sa reusesc sa ma tin departe de dulciuri de acuma, ca ieri...Azi dimineata cantaru de acasa imi arata mai mult cu un kil jumate dar la medic imi arata fix 65, prefer sa il cred pe ala wacko.gif
Maine plec in Bulgaria, nu am chef deloc deloc, dar trebuie.... doh.gif
Am o stare proasta, ma enerveaza ca nu reusesc sa ma pun "back on track" doh.gif
Sorana, arati splendid, absolut splendid!
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa
peach
neata fetele

Ieri am avut liber. De azi inapoi pe baricade mai sunt 2 sapt pina la nunta si mai am de slabit 2 kg..accept biciuri

Soranutza superbe poze

Mey..cum reusesti sa slabesti cu asemenea bunatati?
Gigelu

'neatza yahoo.gif

de azi revin la numarat ca ieri m-am dat in barci la greu blushing.gif dupa dezmatul de la servici, am fost invitata aseara la una dintre Marii si......nu va zic ce si cat am mancat doh.gif

CITAT(himere2005 @ 15-08-2006, 06:54 PM) *

crengu, daca iti zic ca imi placa buzele lui o sa zici ca ma dau la el grin.gif apropo, nu-ti vine sa le saruti toata ziua? blum.gif

nu zic nimic, findca sunt de acord cu tine blum.gif
si da, imi vine sa-l sarut toata ziua.....sunt atat de moi...... blushing.gif

CITAT(Monic @ 15-08-2006, 08:12 PM) *

Himere, bine punctat!!! ce ai zis legat de buzele babuinului din poza Crengutei.
Noroc ca noi suntem fete serioase tease.gif lol.gif si doar admiram ceea-ce apartine altora grin.gif

grin.gif multumesc-multumesc

CITAT(Monic @ 15-08-2006, 10:13 PM) *

Soranutza, esti foarte frumoasa si chiar nu-mi dau seama unde tii kg de la ticker floare.gif

perfect de acord.esti ff frumoasa soranutza
covorul de flori e o minunatie w00t.gif

CITAT(ina_ceva @ 15-08-2006, 11:33 PM) *

Cum sa fii tu nesarata, crengu? give_rose.gif

ei, uite asa blum.gif
nu sunt nici urata, nici frumoasa. sunt un chip banal, atata tot.
bine ca sunt intreaga wink1.gif

anaoi mama, cum ai reusit sa faci entorsa? ai fugit dupa babuini? blum.gif
foi de varza batute la greu pe genunchi peste noapte wink1.gif

tulip, POZE cu tunsoarea w00t.gif

himere, deja te dadeam la disparuti

may, talia aia a ta ma omoara blushing.gif

still me, de acord cu tine la faza cu 52-53kg. lasa ca le ajungem noi pe subtirele grin.gif
uka
neatza, fetele... sunt kiauna d somn... ink nu m-am trezit...
cantarul meu a ajuns la 71kg... d la 76..
Pisik
CITAT(uka @ 16-08-2006, 10:03 AM) *

Bravo Uka, cum ai reusit? Cam 5kg as vrea si eu sa dau jos, dar...vointa
ina_ceva
Bravo, uka!!! cheer.gif
unsure.gif sa fie de vina stresul din ultima vreme?
Gigelu

uka mad.gif cuplu.gif
stim noi de ce.
chiar vrei sa doctor.gif
still_me
uka ... bravo ...
sigur te consumi de la cele intamplate .. asa ca ai grija de tine ... pupic.gif
michelle
Uka, felicitari pt greutate! Dar ai grija de sanatate.. e cea mai importanta

Eu ieri am consumat aprox. 27p.. asa ca va fi cam greu sa recuperez saptamana asta, asa ca ramane pentru dupa ce vin de la munte sa reiau serios treaba blum.gif
Voi fi cumpatata, dar nu cred ca voi slabi ceva saptamana asta.
alina
neatza fetelor.
felicitari uka pentru greutate.eu am venit aseara de la mare.recuperez toate paginile scrise apoi mai scriu.poze am facut dar nu le-am pus inca pe yahoo.azi le pun.
still_me
ia uite la mine sub avatar apare o avertizare ...... ce-o fi aia acolo?? doh.gif
bubbles
neata...abia m`am trezit si eu...azi m`am hodinit si eu mai bine... baby.gif
michelle
Ok, am gasit niste imagini.. omuletii au tinut WW, poate va mai motiveaza un pic grin.gif
http://www.dontweightaround.com/brianspics.html
http://www.dontweightaround.com/katspics.html

Alte poze cu cei doi: http://www.dontweightaround.com/picmenu.html
bubbles
Click sa vezi atasamentul biggrin.gif
michelle
alina, bine ai revenit! give_rose.gif Ce zice cantarul?
Biencutza
Buna dimineata tuturor.
Soranutza, minunate poze!!!!!!!!....Si tu, dupa cum ziceam si ieri..... w00t.gif grin.gif
May w00t.gif w00t.gif ....cred ca nu mai zic mai mult ca o sa crezi pina la urma ca iti fac avansuri lol.gif lol.gif , dar oricum risc, esti o "apetisanta" si mai ai si o fata de papusa grin.gif
Si tu Crengu la fel, esti un alt tip de frumusete, mai "copilareasca"....dar oricum, toate suntem frumoase in felul lor give_rose.gif Si poate iubitul tau vede in tine tot ceea ce tu inca, oricit de frumos ar fi, nu vezi cool.gif
Ieri mi-ati provocat o nostalgie imensa cu sarbatorirea Mariilor, in familie, sau la locul de munca, incit am fugit la cumparaturi si am gatit toate ingrasoseniile cu putinta (ca in Romania, sau cel putin la noi la Cluj in zi de sarbatoare).....oua umplute, pasta de peste, de branza, conopida, salata de vinete.....cel putin 3 ore m-am spetit, iar sotul era atit de incintat de rezultat incit nici nu a mai stat sa sape dedesubturile creatiei lol.gif lol.gif
Va pup pe toate, o zi frumoasa asa ca voi sa aveti floare.gif
Nessie
CITAT(bubbles @ 16-08-2006, 10:38 AM) *
neata...abia m`am trezit si eu...azi m`am hodinit si eu mai bine... baby.gif
Bublles, citeste la Bine ati venit! sa te lamuresti cu avetizarea.
bubbles
ce avertizare nes? biggrin.gif sa vezi ce poza cu pisicutii mei de la bicaz am pus biggrin.gif stateau intr`un castron si se jucau
uka
CITAT(crengu @ 16-08-2006, 10:10 AM) *

uka mad.gif cuplu.gif
stim noi de ce.
chiar vrei sa doctor.gif

ssshhhhh
pur si simplu nu pot.. si acum s-a mai agravat putzin, iti povestesc eu... p mess
nu vreau sa vb p aici, k sunt satula d comentarii..... pupic.gif
si ca idee sa va spun si voua, mancarea mea intr-o zi consta intr-un pachet d tigari si suc...
si poate o masa... ceva d genul iaurt cu fulgi..sau in fine... am rezistat si am mancat si o shaorma mica, diet ( stiti voi, fara cartofi) dar aia a fost singura masa consistenta din ultimul timp..desi a fost si dna popescu in vizita ( rusii)
Biencutza
Ukafelicitari!!!!!!!!!!!!!!....Chiar daca nu sunt cele mai bune imprejurari, lasa ca e bine...si cind te va revedea baiatul, asa ambitioasa si frumoasa, va regreta el blum.gif ....Stii tu ca si cel mai mare criminal revine la locul faptei doh.gif , asteapta si ai sa vezi ca va realiza ce a pierdut. Pina atunci tine-o tot asa cheer.gif
ALICE
Mi-e foame tareeeeeeeeeee!!!!!!Parca e greu cu 17 puncte.Nu mai pot economisi.Ce ma fac?
Nessie
CITAT(bubbles @ 16-08-2006, 10:51 AM) *

ce avertizare nes? biggrin.gif sa vezi ce poza cu pisicutii mei de la bicaz am pus biggrin.gif stateau intr`un castron si se jucau
doh.gif Ok, sunt cam guffy azi! Ma acaparasera pisicii tai si am dat click pe langa buton. blush.gif Mesajul era raspuns pentru Still_me!
CITAT(still_me @ 16-08-2006, 10:34 AM) *

ia uite la mine sub avatar apare o avertizare ...... ce-o fi aia acolo?? doh.gif

Deci...Still_me, citeste te rog mesajul meu anterior! tease.gif
bubbles
gata am vazut...oricum nu stiu ce am facut????sper sa nu imi iau ban sad.gif(
still_me
cred ca la mine se referea nessi cu averizarea ... asa ca am citit , m-am lamurit ... sar'na de ajutor pupic.gif
Biencutza
Upsss Uka....am postat in acelasi timp, iarta-ma daca am fost deplasata cu comentariile mele....am vazut acuma ca nu mai doresti sa discuti despre ce s-a intimplat....promit sa tac sorry.gif
Nessie
CITAT(bubbles @ 16-08-2006, 10:54 AM) *
gata am vazut...oricum nu stiu ce am facut????sper sa nu imi iau ban sad.gif(
Am gresit, Bubbles. Imi pare rau! sorry.gif De ce sa iti iei ban? give_rose.gif
bubbles
mi`a aparut simei avertizare acum:) nu stiu de ce...
alina
cantarul meu arata 66.dar nu-mi fac griji.am mancat tot ce am vrut si la orice ora si in orice cantitate.acum o sa am grija ce mananc si o sa mai scada kg pe cantar.la haine nu se cunoaste ca m-am ingrasat 4 kg.
Nessie
CITAT(bubbles @ 16-08-2006, 10:56 AM) *
Nu e avertizare! Citeste unde am dat link, te rog! Asa a fost de la inceput, dar abia acum ai observat.

CITAT(bubbles @ 16-08-2006, 10:56 AM) *
Nu e avertizare! Citeste unde am dat link, te rog! Asa a fost de la inceput, dar abia acum ai observat.
bubbles
mersi nes pupic pupic.gif ... am fost duminica la ziua marinei ca la noi se tine in port la bicaz...si apoi la gratar...bine ca eu eram in fusta si mi`a dat o fata blugiii...nici nu imi venea sa cred ca imi vin...ca ea e slabababababa...si babuinul meu tot zicea ca trebuie sa imi iau si eu neaparat ca imi sta atat de bine biggrin.gif hehe...azi ma duc la shopping...

poze...biggrin.gif
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea1405/...m?.dir=/b5bere2

a....am uitat sa ma laud biggrin.gif ...am primit cadou de la socrii un cuptor cu microunde si un robot de bucatarie...chiar azi il incerc si iau niste vinete si fac si o maioneza...biggrin.gif
ina_ceva
Sa le folosesti cu placere, andreea!!!
Se pare ca iti pregatesti viitoarea casa...
Nessie
CITAT(bubbles @ 16-08-2006, 11:05 AM) *
mersi nes pupic pupic.gif ... am fost duminica la ziua marinei ca la noi se tine in port la bicaz...si apoi la gratar...bine ca eu eram in fusta si mi`a dat o fata blugiii...nici nu imi venea sa cred ca imi vin...ca ea e slabababababa...si babuinul meu tot zicea ca trebuie sa imi iau si eu neaparat ca imi sta atat de bine biggrin.gif hehe...azi ma duc la shopping...

poze...biggrin.gif
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea1405/...m?.dir=/b5bere2

a....am uitat sa ma laud biggrin.gif ...am primit cadou de la socrii un cuptor cu microunde si un robot de bucatarie...chiar azi il incerc si iau niste vinete si fac si o maioneza...biggrin.gif
w00t.gif Sa stapanesti sanatoasa cadourile! Super pozele! pupic.gif
michelle
andreea, tare dragalasi pisoiasii.. si iti vin tare fain blugii smile.gif
alina
CITAT(danyhoney @ 09-08-2006, 10:55 PM) *
Alina ...concediu placut si felicitari pentru inel !!
multumesc danyhoney give_rose.gif ,acum am vazut mesajul tau.
am vrut sa citez mesajul nu prea mi-a iesit.
soranutza
Cat de bine poate sa fie sa dormi! cheer.gif Acum m-am trezit fiindca ploua cu galeata, m-am speriat, nu stiam ce se intampla.

Multumesc fetelor pentru complimente, sunteti niste dragute! give_rose.gif Eu nu am simtit mirosul florilor din covor, dar eu din cauza alergiei am tot timpul nasul infundat grin.gif Erau acolo deja de 4 zile, le-a plouat de mama focului, nu cred ca mai miroseau oricum.

Uka, felicitari pentru kg pierdute. Ai grija de tine si imi pare rau daca te-au suparat comentariile noastre pupic.gif

Bubbles, chiar ca-ti stau bine blugii!

May, si mie mi se pare ca ai slabit! Ai uitat sa schimbi tickerul?

Pisik, te bat! Pai nu am facut noi un pact ca ne tinem de treaba? Dylly, tu cum te tii de dieta? Acestea fiind spuse, ieri m-am cam dat in barci grin.gif

Tulip, cum te tunzi? Stie sotul? grin.gif

Still_me, tu de cine vorbeai cand ziceai de 53 kg? SPer ca nu de mine lol.gif ca am cu 10 in plus.
ina_ceva
Himere ,mai traiesti?
michelle
Himere spune drept cati mici si cate beri ai consumat ieri? blum.gif
himere2005
salutare neuroni, m-am babit de tot
ieri am auzit eu ca va fi concert cu banica etc la stirile tv galati (care de fapt sunt si braila). ii intreb pe ai mei daca va fi concert...astia cred ca dormeau pe ei ca mi-au raspuns da, asa ca am dat sfoara in tara...seara, il astept pe dan si luam si copilul dupa noi, intre timp povestisem si cumnatei mele, care de fapt se ducea la braila de ziua marinei. a zis ca se intorc mai devreme, special pentru banica, akcent si compania. ajung in dreptul scenei si acolo era o ametita care cinta ani de liceu cu o voce sugrumata..intreb in dreapata si in stinga, nimeni nu stia nimic..ne intoarcem acasa. de abia azi dimineata am aflat la stiri ca de fapt concertul a fost sustinut la braila doh.gif acum mi-e si jenea sa ma duc sa recuperez aparatul meu de la cumnata, sper doar sa nu se fi intors in galati. ma duc peste citeva zile, poate uita...sau poate vine ea in we

am zis sa-mi fac direct diseara abonament, ca nu cred sa dureze mult

n-am apucat sa maninc mici, insa am mincat alte bunatati, ca parca imi era pofta de toate. oricum, am ramas constanta la cintar, asta ca sa va fac in ciuda ca eu pot minca cit vreau si nu ma ingras blum.gif
Pisik
CITAT(soranutza @ 16-08-2006, 11:21 AM) *

Cat de bine poate sa fie sa dormi! cheer.gif Acum m-am trezit fiindca ploua cu galeata, m-am speriat, nu stiam ce se intampla.

Multumesc fetelor pentru complimente, sunteti niste dragute! give_rose.gif Eu nu am simtit mirosul florilor din covor, dar eu din cauza alergiei am tot timpul nasul infundat grin.gif Erau acolo deja de 4 zile, le-a plouat de mama focului, nu cred ca mai miroseau oricum.

Pisik, te bat! Pai nu am facut noi un pact ca ne tinem de treaba? Dylly, tu cum te tii de dieta? Acestea fiind spuse, ieri m-am cam dat in barci grin.gif
da da, ziceam, dar de la vorba la fapta e taaaaare mult blushing.gif

Still_me, tu de cine vorbeai cand ziceai de 53 kg? SPer ca nu de mine lol.gif ca am cu 10 in plus.

Nu se vad! Pe bune!
uka
CITAT(dana-bianca @ 16-08-2006, 10:54 AM) *

Upsss Uka....am postat in acelasi timp, iarta-ma daca am fost deplasata cu comentariile mele....am vazut acuma ca nu mai doresti sa discuti despre ce s-a intimplat....promit sa tac sorry.gif

heeey
don't worry
c am zis eu nu ma referam in nici un caz la persoanele de pe forum...
mad.gif
ci in general la prietene si prietenii mei care mi-au facut capul calendar deja
nu crengu, nici la tine nu ma refer... blum.gif
c ai zis u dana-bianca e super ok... o sa am grija sa ma vada si dk nu acum cand plec la munte alta data si tot o sa am avda, desi ptr el nu conteaza aspectul fizic...dar... oricum, un pik aranjata... cum am incpeut sa fiu in ultimul timp...o sa bage d seama...
in rest.. ref la povestea mea.. decizia e una singura...voi face tot posibilul sa vina la azuga acum, si nu am d gand sa ma rog d el sau kestii d genul asta k nu e stilul meu, dar vom purta o discutie k doi oameni maturi c ne vrem a fi...si sa inteleaga k nu asa trebuia procedat..si k e UN mare... B.U.L.L S.H.I.T ce a facut el si a afectat nu numai o persoana ( p mine) ci mai multe, si kiar familia lui... si nu am realizat pana d curand cand am vb cu sora lui cat d implicati au fost si ei... ptr k fara sa realizezi, in momentul in care spui k la anul ne casatorim, propui cuiva sa iti fie nasi... peste tot sunt prezentata drept viitoarea sotie, sau nora in cazul mamei lui...la anul vorbim deja cu multa lume k ii asteptam la nunta, fam lui ma iubeste f mult... si toata lumea a ramas practic scarbita d decizia lui d a se intoarce la fosta, p care nimeni nu o suporta, nici macar propria-i familie....
stiu k problema ne priveste doar pe noi 2....dar... nu treb procedat asa...
si pe 22 aug merg la predeal la sora lui si o sa vina si mama lui sa facem o mik sedintza...ele cred k aia umbla cu necuratul, k prea s-a skimbat radical si fara explicatie... eu nu cred in astea, dar in fine... mai vedem noi...
himere2005
uka, sa ne mai pui poze (eu vorbesc) cu imaginea ta...sunt convinsa ca faci eforturi sa arati din ce in ce mai bine wink1.gif
michelle
ufff uka, numai ghinioane.. Nici eu nu prea cred in vraji, dar nu trebuie exclusa nici o astfel de posibilitate.. Noi suntem alaturi de tine, pupici hug.gif
Nu ziceai ca pe 19 mergi la Azuga? grin.gif

Nu stiu de ce, uka, dar am vaga impresie ca pe 19 vrei sa chefuiesti.. gresesc? tease.gif
Biencutza
Uka ma bucur ca nu te-am suparat....si intentia era sa "revitalizam" moralul grin.gif
Si chiar daca nu tine cont de fizic, cind te va vedea schimbata si increzatoare in tine si fortele tale, cind va vedea ca mergi inainte cu incredere sigur ii va ridica asta niste semne de intrebare.
Eu una as face unele schimbari radicale....de la felul de a ma imbraca , coafura....orice numai sa fie atflel.
Dar asta nu e nici macar un sfat...e doar cum privesc eu situatia....as face orice sa il pun una buna pe ginduri si cu botu pe labe tease.gif Si orice ar face cealalata, atitia ani nu se sterg asa usor din memoria lui, cind te va vedea oricum ii vor reveni in minte multe....
Si acum pe cealalalta o are.....asa ca poate nici macar nu mai e interesanta grin.gif
Sa ai tu numai putere sa fii rationala si la fel de calma si dragutza, ca politetea cu zimbetul pe buze doare de multe ori mai mult ca niste cuvinte taioase mad.gif
Te pup si fii linistita ca vine soarele si la tine cheer.gif cheer.gif
still_me
ba da sorana .. eu asa te-am vazut ... la 53 de kg .. nu cred ca te deranjeaza , nu ....??... mie nu mi e pare ca pari de 63 .. nu se vad kg
soranutza
CITAT(still_me @ 16-08-2006, 10:56 AM) *

ba da sorana .. eu asa te-am vazut ... la 53 de kg .. nu cred ca te deranjeaza , nu ....??... mie nu mi e pare ca pari de 63 .. nu se vad kg

Cum sa ma deranjeze? Te iubesc in momentul asta grin.gif give_rose.gif
Biencutza
ups....ca am postat de 2 ori....scuze doh.gif grin.gif
michelle
CITAT(dana-bianca @ 16-08-2006, 12:00 PM) *

ups....ca am postat de 2 ori....scuze doh.gif grin.gif

s-a rezolvat wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.