Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
Gigelu
CITAT(michelle @ 16-08-2006, 11:50 AM) *

Nu ziceai ca pe 19 mergi la Azuga? grin.gif
Nu stiu de ce, uka, dar am vaga impresie ca pe 19 vrei sa chefuiesti.. gresesc? tease.gif

da, vrea sa chefuiasca fara mine sad.gif ....imi sarbatoreste ziua la munte, daca eu nu pot merge grin.gif
Biencutza
Multumesc Miha give_rose.gif grin.gif grin.gif
alandana
Eu sunt si mai kiauna decat UKa. biggrin.gif De o saptamana ma culca dupa ora 3 si ma trezesc la 7. Azi chiar imi este rau. Dar spre deosebire de Uka eu mananc - prea mult. Si nu slabesc - deloc. Uka - sa fii sanatoasa si fericita ca restul nu conteaza.
bpaula
salutare fetele

mad.gif eu acum sunt nervoasa...am asteptat 3 zile dupa adeverintele de salariu ale sotului si azi cand i le-au adus sunt gresite si trebuie sa astept sa fac altele...nu are sens sa va zic cum as fi facut-o pe aia daca eram eu in locul lui...ca oricum cred ca is prea nervoasa zilele astea asa ca mai bine ca nu am fost mad.gif

ma duc la masa acum desi mi-a sarit toata pofta de mancare

o zi frumoasa sa aveti
ina_ceva
Meniul meu de ieri:

cartofi + 4lgt unt: 6p,
exquisa 20lgt: 2p
paine 2f+ gem 2lgt: 2.5p
cartof + legume calite: 2p
iaurt: 1p
dulceatza 1lgt: 0.5p
blushing.gif cola: 6.5p
prajitura: 8p

total: 28,5p; am de recuperat 11.5p in 5 zile sorry.gif

O sa fac miscare si in WE asta: ma duc pe munte, la Piatra Craiului.Punctele o sa le fac pierdute grin.gif devil.gif
himere2005
de ce nu ti-ai luat cola light?
uka
pai... hainele au fost primullucru p care le-am schimbat d cand am venit inbucuresti, apoi coafura, m-am tuns putzin, doar vreo 3 cm dar se cunosc si aia se aranjeaza altfel parul....
ma bucur ca suntetzi alaturi d mine, oricumstiam k suntetzi, k doar d'aia va indragesc p toate
nu nu merg sa kefuiesc la munte, ma duk mai mult ptr k i-am promis prietenei mele k ajungem si vara asta acolo,si ea nuare unde sa mearag in alta parte si pana acumam tot amanat-o cu mutarea lui theo.. etc, si acum am ocazia sa merg sa stau 19-24 asa k e super ok, dar da voi merge sa ma plimb si sa ma relaxez... si da la Azuga merg, am bunica din partea tatalui acolo...
o sa mia fac poze cu mine... sa ma vedetzi cum mai arat... deocamdata le am doar pe cele vechi...
o sa mai pun p aici ptr cele care inca nu ma cunosc...
iar fosta care e acum in viata lui theo din nou... well... est eo pers ciudata la vreo 30 ani, el face 25 inoct, care nu a fost in stare sa isi gaseasca un serv stabil pana acum, care nu a fost in stare sa-si faca o fam, sau nu neaparat o fam dar oricum o rel stabila.... ptr k e o varsta totusi, si care am inteles d la cumnata mea k nici fam ei nu e f incantata d ea...e o proasta, k sa o cietz p cumnata mea, care nu face altceva dkt sa bage strambe in fam lui theo, indepartandu-l p el de ea, el nu are dkt mama si sora si sunt cele mai importante fiinte d p pamant ptr el... iar ea, il desparte de ele....desi acum mi-a zis soacra'mea k incearca sa se dea p langa ea... dar nu o inghite...si cand a fost cu ea la mama soacra, soacra'mea avea o poza cu mine in camera.. dar nu a vazut-o c fata a facut... nu stiu...mie acum 3 animi-a murit mama si stiu c inseamna sa nu ai o fam intreaga si sa pierzi p cineva iar mama lui imi este k o mama, o iubesc din tot sufletul.. si ne asemanam f mult.. nu este delok genul d "soacra" mai mult el e...ea imi mai spune k nu am facut bine nu stiu ce, sau mai mult imi da sfaturi de genul nu era mai bine asa...si eu i-am zis k atunci cand traia mama eu nu stiam sa intind nici makar o rufa p sarma, sau sa fac altceva in afara d cartofi prajiti si omleta, iar orice... corectie este bine venita...si ma ajuta f tare..

http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinuka_2002...m/ph//my_photos
http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinuka_2002..._2002/my_photos
irinush
Buna fetelor, sper ca nu m-ati uitat, cel putin nu toate biggrin.gif
am revenit si noi de la mare, am pus si poze de acolo, azi trebuia sa plecam si la munte, dar am luat o tzeapa cu cazarea, asa ca nu mai plecam, poate in we ...
evident ca nu am apucat sa citesc, o sa incerc sa o fac zilele astea.
tot evident ca nu am tinut cura in ultimul timp, am 79kg mad.gif endocrinoloaga mi-a prescris xenical pe care sa il iau doar inainte de mesele grase sau cu deserturi, dar cand am vazut cat costa nu l-am cumparat ... asta e .. acum ca sunt acasa o sa ma reapuc serios de dieta, momentan ma apuc de ceva curatenie, asa ca ...
va pup pe toate si ne auzim!
ina_ceva
Am sa vin la cafenea sa servesc asa ceva, himere tease.gif !
Comandasem light, dar cand a adus nu eram la masa si se pare ca mi-a gresit comanda: ori nu aveau, ori a uitat doh.gif
Biencutza
Pai faptul ca el este cu altcineva acum, nu te poate opri sa ramai prietena cu sora si mama lui. Si daca alege o asemenea femeie, atunci nici cu el nu e chir totul in regula. Eu una zic ca e si foarte tinar si poate.....derutat.
Tie sa iti fie bine, esti tinara, frumoasa si ambitioasa si dupa ce va mai trece din durere uite asa ii vei putea face tease.gif tease.gif
Toate pinzele sus!!!!!!!!!!! cheer.gif
Biencutza
Bine ai revenit Irinush!!!!!!! pupic.gif
Eu una nu te-am uitat....doar am inceput cam in acelasi timp dieta.....si nu iti fa probleme, tot la 79 am ramas si eu doh.gif doh.gif .
Da ne-om cuminti si noi cumva. Eu tocmai am aflat ca ne mutam in sudul Germaniei cheer.gif cheer.gif ...sunt tare fericita, si in principal doar fiindca in 8 ore sunt acasa la Cluj yahoo.gif yahoo.gif
Abia astept sa plecam!!!!!!!!!
irinush
multumesc dana-bianca! asa e, vom scapa noi si de kg astea!
ma bucur pt mutarea ta!
soranutza
Bine ai revenit irinus. Cum sa te uitam? pupic.gif Acum ma uit la poze.

Dana-Bianca, unde in sudul Germaniei va mutati? Prietenul meu e neamt si familia lui locuieste in Germania si ii vizitam des. Poate ne vedem o data la un suc.
Biencutza
Daaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!Tare mi-ar placea!!!!!
Ne mutam la Regensburg, cam in 3 luni. Voi unde veniti in Germania?
Pisik
Irinush, bine ai revenit.
Cat este Xenicalul, ca ma interesa si pe mine intr-o vreme....
F dulcic baietelul tau. imi place poza ta imbracata in verde, esti f vesele
Tulip
Irinush,cum sa te uitam? pupic.gif ce mai face David?
In leg. cu parul meu...nu stiu cum o sa ma tund,in orice caz mai scurt.trebuie neaparat sa se regenereze,ma uit in pozele mai vechi(inainte de nastere)si ma minunez,ce bucle am avut.....iar acum nu-mi mai sta nicicum,orice tratamente si masti as aplica....O sa pun si poze salut.gif
irinush
CITAT(Pisik @ 16-08-2006, 12:50 PM) *

Irinush, bine ai revenit.
Cat este Xenicalul, ca ma interesa si pe mine intr-o vreme....
F dulcic baietelul tau. imi place poza ta imbracata in verde, esti f vesele

merci Pisik, si tie, Sorana!

xenical - 21 pastile vreo 800 si ceva de mii ... eu zic ca e cam mult ...
ina_ceva
Bine ai revenit, irinush!!!Ce frumusel copilas ai...si ce ochi...
Sa-ti traiasca!!!
Tulip
Irinush,frumoase poze!Ce baiat mare ai! biggrin.gif smile.gif
honey79
Bine v-am gasit.

Irinush..... m-ai dat gata cu scumpul tau ingeras. Si ce ochisori are!!!!!
Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii.
Dana-Bianca... poate te muti pe-aici pe-aproape. ... he he.
soranutza
CITAT(dana-bianca @ 16-08-2006, 11:49 AM) *

Daaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!Tare mi-ar placea!!!!!
Ne mutam la Regensburg, cam in 3 luni. Voi unde veniti in Germania?

Parintii lui locuiesc in S-E, langa Saarbruecken, departe de Regensburg sad.gif Parintii mei au prieteni de familie care locuiesc langa Regensburg (in Neumarkt), i-am vizitat des, e superba zona aia.
May
Neatza fetele biggrin.gif

Musaca: se pune un strat de piure, un strat de compozitie ( se toaca o ceapa marunt si se prajeste in putin ulei, apoi se adauga putin bulion cat sa o coloreze, dupa care se adaua si carne tocata -de porc in cazul meu- si se mai lasa putin la prajit adaugand-se verdeaza, sare, putin piper), inca un strat de piure si peste: 2 oua batute in care se adauga cascaval ras. Se lasa la cuptor pana se rumeneste bine crusta de deasupra ( aprox o ora, o ora si jumatate ). Se serveste cu smantana

Este ieftina la puncte daca piureul il faceti cu lapte degresat sau margarina cu putine grasimi, daca folositi ulei de masline, daca folositi carne macra ( fara grasime prin ea). Mie una nu prea imi place, am facut-o pt iubi biggrin.gif

sorana frumusetze mica w00t.gif

miha nu stiu ce sa zic cu slabitul.... a cantar nu mai dau jos un gram, ba chiar adaug.. dar in schimb la haine... fusta de aseara nu ma incapea luna trecuta si acum imi vine perfect blink.gif

peach nu mananc tot ce fac, majoritatea sunt pt iubi... doar gust cate un pic blum.gif

crengu sa stii ca pe mine ma dispera ca sunt asa mica in talie si apoi lata in solduri doh.gif

dana-bianca ma fac curcubeu la fatza cand citesc posturile tale, multumesc give_rose.gif blushing.gif blushing.gif ma bucur pt mutarea ta daca asta te face fericita

uka si eu tac dar nu sunt de acord cu ceea ce faci dry.gif fii puternica hug.gif

alina bine ai revenit floare.gif

bubbles ce dragutze sunt pisicile biggrin.gif

himere lol.gif lasa ca nu cred ca s-a suparat cumnata hug.gif

irinush super poze biggrin.gif

Sunt happy pt ca am gasit si eu branza quark si e atat de ieftina la puncte si de buna blum.gif
honey79
Soranutza... eu stau pe langa Saarbrucken.. si... acum m-am uitat...
Dana-Bianca... pana in Regensburg sunt.. 400 km.sad.gif
Eu stau in Ramstein. blum.gif
irinush
multumesc fetelor!
Pisik
Honey dulcica, ce mai faci tu, care mai e viata ta? Dieta mai tii? Cum mai e la serviciu? Esti o prezenta mai rara pe la noi si acuma te-am prins si te asaltez
himere2005
iar venise bunica biggrin.gif
may, eu zic ca e de la hita-hita blushing.gif lol.gif
deci fetelor, sa luam exemplu
soranutza
honey, esti in concediu?
dannette
Off ce zi am! sad.gif
De dimineatza o tin numai in meetinguri abia am reusit sa mananc ceva. Mai sunt si racita pe de-asupra.

Incerc sa recuperez ce ati scris de dimineatza.
Uka, ai toata viatza inainte. Nu merita sa te consumi atat pentru un baiat. Incearca sa te detasezi de tot ce iti aduce aminte de el. Implica-te in cat mai multe activitati, sa nu ai timp sa iti aduci aminte de el.
honey79
CITAT(Pisik @ 16-08-2006, 12:33 PM) *
Honey dulcica, ce mai faci tu, care mai e viata ta? Dieta mai tii? Cum mai e la serviciu? Esti o prezenta mai rara pe la noi si acuma te-am prins si te asaltez

Multumesc de intrebare, scumpa Pisik....eu sunt ok... cu zile bune, si mai putin bune... ca fiecare.

In rest, serviciu, acasa, pe forum (citindu-va pe voi)..blum.gif

Dieta am reinceput-o....mai scap si la ingrasacioase din cand in cand, dar.. per total... e ok.

Ieri ne-am facut abonament la sala.... urmeaza ca vineri sa mergem impreuna.. eu si sotul.. pentru prima sedinta, unde instructorul... ne va testa rezistenta.... si.. mai apoi ne va recomanda in functie de rezultate.. cu ce anume sa incepem.

La munca e ok....in afara de faptul ca aseara am fost intepata de o viaspa. sad.gif

In rest, viata isi urmeaza cursul.... timpul trece.... noi devenim mai "batrani", poate mai intelepti.... poate nu.

Va pupic si va imbratisez cu drag.

CITAT(soranutza @ 16-08-2006, 12:42 PM) *
honey, esti in concediu?

As vrea eu. Am doar o zi libera.... datorita faptului ca am facut schimb de tura cu un coleg... otherwise... blink.gif Maine din nou la munca, apoi Vineri libera...si iar Duminica. salut.gif

Sper sa reusesc sa-mi iau cateva zile libere dupa Craciun.

Ti-am vazut pozele... si tie si Ellei si ... ale tuturor dealtfel.. si mi-au placut la nebunie. Sunteti niste frumoase .

Pupicei.
himere2005
eu am impresia ca esti mereu trista, melancolica honey, nu stiu ce motive ai avea....ce iti lipseste...romania?
daca putem sa te ajutam cumva...eu nu stiu daca sunt in cea mai mare masura sa ridic moralul, dar, la naiba...imi placea tare mult cind mai intrai pe forum, mai faceai o gluma...ma tavaleam de ris...si acum imi aduc aminte faza cu restaurantul acela cu putine mese blum.gif ...intra si tu si povesteste-ne mai multe...poate tu crezi ca nu ai ceva interesant de spus, dar nu este asa...ce te-a facut sa te indepartezi de noi?

uka, ce bine aratai in poza aia adolescent 2003...hai ca se poate...am vazut ca aveai poze si mai plinuta decit esti, eu zic ca poti arata bine intr-un an
ALICE
Fetelor asta e invitatia mea la nunta.Ce ziceti?
http://i74.photobucket.com/albums/i248/rot...a/INVITATIE.jpg
himere2005
nu se vede
uka
mersic.... dar e tare veche.... inainte sa pun 12 kg in 3 luni p mine....
e la terminarea liceului facuta aia

nu se vede dkt o eroare
himere2005
cred ca ai mai spus, dar de la ce te-ai ingrasat asa repede?
alina
nu am reusit sa citesc tot, o sa continui maine cu cititul.am pus cateva poze de la mare pe yahoo.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinamarinas...re2&.src=ph
honey79
E ok, Himere draga. Sunt ok.

E mai bine asa...
Va citesc, cum am mai zis... rad....zambesc, ma-ntristez.... sunt alaturi de voi toate.
Nu pot sa spun mai multe... insa... va trimit pupiceii mei... in fiecare dimineata... nu-i simtiti?? blum.gif biggrin.gif
ALICE
E prea mica.Trebuie sa fac ceva sa se vada mai mare
alina
CITAT(ALICE @ 16-08-2006, 01:56 PM) *

Fetelor asta e invitatia mea la nunta.Ce ziceti?
http://i74.photobucket.com/albums/i248/rot...a/INVITATIE.jpg

nu se vede.
himere2005
da, e cam mica, e draguta invitatia...pacat ca nu vad ce scrie blum.gif
ALICE
E format PDF si n-am ce sa-i fac.
dannette
Alina arat foarte bine.
Te invidiez pentru "dotari". Nu imi dai si mie o bucatica? blum.gif
himere2005
ce mai danette, stai la rind...in fata sunt eu cu pisik si monic...miha deja are "crescatorie" proprie lol.gif
soranutza
Alice, e cam mica dar tot imi dau seama cat de cat cum e. Am o verisoara care se ocupa cu invitatii de nunta si atatea modele am vazut deja, ca am ochiul format biggrin.gif Sa inteleg ca ne chemi la nunta? cheer.gif

Alina, faine pozele, te bagam si pe tine in topul dotatelor biggrin.gif
alina
CITAT(dannette @ 16-08-2006, 02:04 PM) *

Alina arat foarte bine.
Te invidiez pentru "dotari". Nu imi dai si mie o bucatica? blum.gif

ba dau cum sa nu blushing.gif
himere2005
unde o fi may? ce mai gatesti acum?
vroiam sa va intreb...a postat cineva niste bostanei cu cabanos, ce mai adaugam peste? si cit ii lasi la cuptor?
uka
CITAT(himere2005 @ 16-08-2006, 01:58 PM) *

cred ca ai mai spus, dar de la ce te-ai ingrasat asa repede?

well'
in ajun d craciun 2003 a murit mama, la priveghi la ea am aflat k iubitul meu d atunci ma insela si se mutase cu cea care avea sa-i devina sotie, in februarie am facut avort si la 2 sapt s-a terminat definitiv intre mine si iubi meu d atunci, dupa o relatie de 1 an si jumate in care totul parea sa fie ok, doar k nu a fost asa.... duferenta d varsta si-a spus cuvantul, el simtea nevoia sa-si intemeieze o fam iar eu atunci la 19 ani nu imi doream asta, dar ptr k a fost prea las sa imi spuna adevarul m-a mintit k pleaca in spania si apoi l-a trimis p fratele lui sa vb cu mine... evident k am dat d el si confruntarea a avut loc.... iar s epare k lui iiramasese in cap ceea c eu ii spusesem abia la o luna dupa c il cunoscusem, si anume k eu nu vreau o relatie serioasa si ca vreau sa imi vad d viata si sa mai cunosc si alti barbati, evident k dupa 1 an jum nu mai aveam aceleasi sentim dar asta a fost...prea tarziu ptr discutia respectiva...
si asa in 3 luni toata nebunia a dus la vreo 12 kg in plus...

CITAT(himere2005 @ 16-08-2006, 02:02 PM) *

da, e cam mica, e draguta invitatia...pacat ca nu vad ce scrie blum.gif

arata f bine... blushing.gif
himere2005
numai necazuri uka...o sa vina si zile mai bune, ai sa vezi pupic.gif
uka
eu sunt optimista d fel...si stiu...asta... dar ceea c am avut era perfect...ptr mine, k perfect nu exista...
la naiba am mancat si eu o shaorma d data asta cu cartofi prajitzi si deja imi vine sa vomit...
dannette
Uka, ai grija cu stomacul. Nu ii da chestii asa greu digerabile dupa ce l-ai privat de la mancare.
Pisik
Uka, f impresionanta povestea ta, imi pare rau pt cate ai patimit
Alina, arati super, iar cu "dotarile" m-ai dat gata
Alice, dragu invitatia ta; o sa va pun si eu poze cu ce am pt nunta dar nu prea am timp, sunt imprastiate peste tot, dar promit ca ma organizez
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.