Pot sa va pun si eu o intrebare?

chiar nu am pe cine sa intreb si la ginecolog inca nu sunt pregatita psihic sa ma duc
Eu mi-am inceput viata sexuala anul trecut iar pana atunci nu am avut nici o problema cu organele genitale. In schimb, de cand am inceput sa fac hatza-hatza am observat o marire a secretiei vaginale dar nu cat sa ma ingrijoreze. De vreo 2-3 luni insa imi curge mai mult decat ar fi normal sa imi curga si m-am saturat sa port absorbante zilnice ca sa nu imi fac varza lenjeria. M-am gandit ca ar putea fi o raceala la inceput dar am zile si zile... nu mereu curge la fel de mult. Nu miroase, nu are o culoare altfel decat cea normala, dar curge, zic eu, cam multa.
Intrebarea mea este daca ar cam trebui sa folosesc un irigator. Am citit ca irigatoarele se pot folosii si pt igiena generala dar si pt secretia excesiva, pe langa cazul de infectie. Pana acum ma spalam frumusel cu manutzele, dar cred ca ar trebui sa incep sa folosesc un irigator. Aveti ideea ce solutie as putea sa folosesc? Oricum am pus-o pe mama sa se duca la farmacie zilele astea si sa intrebe... cred ca o sa imi dea un ceai ceva, pe langa irigator. Cam cat de des ar trebui sa folosesc irigatorul pt o igiena generala, adica sa fiu mereu curata si sa tin bacteriile departe?
Asa e cand nu ai cu cine sa vb

te trezesti tarziu

. Ah si sa nu ma trimiteti la doctor ca nu am nici bani, nici dispozitia necesara... oricum daca ar fi o infectie ar mirosii urat si si-ar schimba culoarea. Cred ca e doar o problema de igiena insuficienta a florei... in fine... voi sunteti mai cu experientza, pls help