May si Monic......nu sunt absenta nemotivat !!!!!Multumesc ca v-ati gandit la mine si va trimit 100000 de pupici !!!! Muncesc ca o roaba...de dimineata pana seara in fiecare zi .M_AM SATURAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Va spun doar ca nu sunt DELOC de acord cu ceea ce imi ofera firma !!! Voi incepe sa-mi caut alt job !!! Mi-au taiat 20 de ore de la totalul ore/luna !!!! Mi s-a spus ca asta va fii pana la sfarsitul anului....cand vor stii daca va merge magazinul sau il vor inchide( nici o aluzie la faptul ca nu avem sef si eu fac toata treaba unui sef la ora actuala )....ceea ce e o aberatie : in septembrie tot magazinul va fii modificat :zugravit,aranjat,rafturi noi,o echipa care va face totul in decurs de 1 saptamana....deci cheltuieli mari.Si aici vine intrebarea mea: daca se fac atatea cheltuieli pentru o alta fata adusa magazinului ,cum se poate pune problema de a fii inchis ?????? De ce ar mai investi atatia bani pentru o cauza ,partial,pierduta ??????????????? Sunt cu nervii la pamant !!! Si....vineri si sambata voi fii SINGURA in magazin !!!!???!!!!! Le-am spus ca daca nu gasesc sa aduca oameni din alte magazine,nici eu nu vin la job .Cum as putea ,de 1 singura,sa fiu la casa,sa am grija sa nu se fure ( se fura fffff mult),sa fiu in birou,sa termin marfa care trebuie trimisa la alte magazine,etc...????? Astept sa vina ziua de maine ( merg la job la ora 10 in loc de 8.....e ceva,nu ? ) si sa vad ce au hotarat .
Si....colac peste pupaza , azi mi-au venit "probele" pentru seminarul la care va trebui sa merg incepand cu data de 4 septembrie.Fetelor...sunt 49 de mostre de diverse chestii:de la ceai de musetel pana la ce-stiu-ce condimente !!!!!!!!!!!!!!!!!! Si trebuie sa le invat pana plec la seminar !!!!!! Pai cum ,mama-naibii sa le invat cand eu nu am liber deloc ??????????????????? Seara vin acasa ,pap ( sunt multumita ca Dirk are schimb invers si gateste ceva) ,fac dus si...vreau doar in pat la nani!!! Deci ei cred ca eu pot invata tot ce scrie acolo in 2 zile ( duminicile ) ????????????????? Cred ca voi pica cu brio !!!!!!!!!!!!! Apropo de asta......aveti idee unde gasesc un dictionar complet german-roman sau roman-german ??????? Cel care il am eu....nu ma ajuta cu nimic