Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
dany
Buna seara( cam tarziu ) !!!

May si Monic......nu sunt absenta nemotivat !!!!!Multumesc ca v-ati gandit la mine si va trimit 100000 de pupici !!!! Muncesc ca o roaba...de dimineata pana seara in fiecare zi .M_AM SATURAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Va spun doar ca nu sunt DELOC de acord cu ceea ce imi ofera firma !!! Voi incepe sa-mi caut alt job !!! Mi-au taiat 20 de ore de la totalul ore/luna !!!! Mi s-a spus ca asta va fii pana la sfarsitul anului....cand vor stii daca va merge magazinul sau il vor inchide( nici o aluzie la faptul ca nu avem sef si eu fac toata treaba unui sef la ora actuala )....ceea ce e o aberatie : in septembrie tot magazinul va fii modificat :zugravit,aranjat,rafturi noi,o echipa care va face totul in decurs de 1 saptamana....deci cheltuieli mari.Si aici vine intrebarea mea: daca se fac atatea cheltuieli pentru o alta fata adusa magazinului ,cum se poate pune problema de a fii inchis ?????? De ce ar mai investi atatia bani pentru o cauza ,partial,pierduta ??????????????? Sunt cu nervii la pamant !!! Si....vineri si sambata voi fii SINGURA in magazin !!!!???!!!!! Le-am spus ca daca nu gasesc sa aduca oameni din alte magazine,nici eu nu vin la job .Cum as putea ,de 1 singura,sa fiu la casa,sa am grija sa nu se fure ( se fura fffff mult),sa fiu in birou,sa termin marfa care trebuie trimisa la alte magazine,etc...????? Astept sa vina ziua de maine ( merg la job la ora 10 in loc de 8.....e ceva,nu ? ) si sa vad ce au hotarat .
Si....colac peste pupaza , azi mi-au venit "probele" pentru seminarul la care va trebui sa merg incepand cu data de 4 septembrie.Fetelor...sunt 49 de mostre de diverse chestii:de la ceai de musetel pana la ce-stiu-ce condimente !!!!!!!!!!!!!!!!!! Si trebuie sa le invat pana plec la seminar !!!!!! Pai cum ,mama-naibii sa le invat cand eu nu am liber deloc ??????????????????? Seara vin acasa ,pap ( sunt multumita ca Dirk are schimb invers si gateste ceva) ,fac dus si...vreau doar in pat la nani!!! Deci ei cred ca eu pot invata tot ce scrie acolo in 2 zile ( duminicile ) ????????????????? Cred ca voi pica cu brio !!!!!!!!!!!!! Apropo de asta......aveti idee unde gasesc un dictionar complet german-roman sau roman-german ??????? Cel care il am eu....nu ma ajuta cu nimic sad.gif .Si...chiar ca nu stiu denumirea tuturor condimentelor/chimicalelor care mi le scriu ei in materialul de pregatire pe care l-am primit azi sad.gif sad.gif
honey79
Puiule... eu n-am nici un dictionar... am doar un ghid... in schimb insa... iti ofer linkul asta cu care poti traduce din germana in engleza si apoi... din engleza... e mult mai usor. Bagi textul de tradus in casuta...apoi alegi limba din care si in care sa fie tradus...si ai rezolvat treaba.

Te pup si..ai grija de tine.

http://babelfish.altavista.com/

PS: Am intrebat la munca..... daca s-ar putea... in perioada respectiva... si... seful cel mare a zis ca da. Mai vorbim noi... si... vedem ce iese.
M-am uitat si la distanta dintre.. unde locuim noi si unde mergi tu ...si sunt vreo 400 si ceva de km.
Pupicei si.... vorbim curand.
dany
Am reusit sa citesc ce ati scris azi.....ieri nu am avut sanse.....iertare !!!

[b]Sorana
...esti super dragutza !!! Felicitari pentru maseaua de minte...chiar daca iti va aduce doar probleme.....sau poate nu .
Irinush....foarte faine pozele si David are niste ochi suuuppeeerrrbbbiiii!!!
Dana-Bianca----tu unde esti acum in Germania?? Bafta la mutat daca iti doresti atat de mult !!
Uka...felicitari pentru kg date jos...desi mi-as fii dorit sa slabesti in alte imprejurari.Ai grija de tine !!!Sanatatea e mai importanta ca orice altceva!!! Ma bucur ca familia lui te place .Bafta !!
May...arati super tare !!!!Si ...multumesc ca ti-ai adus aminte de mine ( si tie Monic) !!! In legatura cu problema ta...mergi la doctor !! La noi exista o solutie pentru spalat vaginal ( fara irigator) ,se numeste Vionel...nu stiu daca o gasesti in Spania......cel mai bine mergi la dr si vezi ce spune.
Honey,scumpa !!!! Mi-e dor de tine !!!!! Mi-a placut tare multa data trecuta cand am vb...chiar daca am fost chiauna a 2-a zi lol.gif .As vrea sa fii ca inainte dar....te inteleg !!! sarut-mana pentru link !
Alina...arati bine dar...fa ceva cu burtica aia ( eu vorbesc ca am aceeasi problema biggrin.gif .Dotari ??? Si eu vreau !!! Cred ca sunt pe ultimul loc in clasament lol.gif
Alice...nu vad prea bine invitatzia dar arata bine.Ai 1 si pentru mine ???? ce dor imi e de o nunta romaneasca !!!!!!!!!!!!!!!!!
Dannette...ai grija de tine si insanatosire grabnica !!
Geo....si eu fac parte din grupa "bubelor" lol.gif
Ina...bancurile tale ne descretesc fruntile ,ca intotdeauna !! Multumesc !!!
Dylly...ce consolare vrei de la bancul cu "bubele" ??? Tu ai destule bube super-mari si sexy lol.gif lol.gif
Antonia...nu am avut curaj sa ma uit la link-ul dat de tine...de teama sa nu visez urat.Mi-a placut fff mult machiajul din poza ta de pe avatar ( anterioara).Bafta la examen !!! Cand tremini cu stres-ul poate imi dai si mie niste sfaturi cu machiajul...nu m-am machiat niciodata dar...din cand cand ma mai apuca...dar habar nu am ce mi s-ar potrivi.
Bubbles...bafta la examenul din toamna !!
Peach...ma bucur ca mai ramai la job-ul tau pentru catva timp si iti urez bafta in gasirea altui job asa cum iti convine tie !!!!
Maria...ce mai faci ???Ma bucur ca te-i simtit bine in vacanta !
Pisik...tine-te de treaba ca...celelalte fete se iau dupa tine !!
Miha....tie iti spun doar ca te admir pentru ambitie !!

Si...ca de obicei ,imi cer scuze daca am uitat pe cineva !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dany
Honey,iubita !!!! Eu voi ajunge duminica in Bielefeld !!!!! Seminarul incepe luni la ora 11 dar...nu am chef sa merg noaptea cu trenul si apoi sa dorm la seminar.Asa cum am gasit pe internet ...as putea ajunge candva pe la ora 18:20,,duminca! Deci as avea timp sa-mi duc bagajul la hotel si.....sa merg undeva sa pap ceva.Ar fii super sa ne putem vedea....dar e tare mare distanta de la voi !!!!! Ar fii un sacrificiu mare . Zilele care stau acolo....vor fii pline cu "invatat"......doar seara as avea 1-2 ore libere..........Te iubesc ca te-ai gandit ca ne-am putea vedea si te pup !!!!! Sper sa reusim sa mai vb pana atunci.Si...daca nu ne vedem.....avem noi alta posibilitate ,nu ? biggrin.gif
dany
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Apar eu si ...nu mai scrie lumea !!!! Chiar si cine e on......Poate oboseala,poate va plimbati la alte subiecte....cine stie ? lol.gif

Va doresc o noapte placuta si plina de vise frumoase !!
dany
Am uitat:
May...arunca si la mine ceva din dotarile tale superioare !!!!!!!! te rooooggggg!!! te ajuta si pe tine lol.gif
Crengu.....sper sa nu gresesc si tu sa fii cea care si-a cumparat cercei si asteapta bratara.....super faini cerceii....un model deosebit !!!!!!!!!Sa ii porti mandra si cu placere !!!!! In legatura cu babuinul tau.....nu ma exprim ca mai am nevoie de parul meu cu fire argintii( deja). lol.gif
Ella.....iti doresc un concediu placut si...odihneste-te cat poti de mult !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alandana
DanyHoney - suna criminal programul tau. Ai grija de tine si poate n-ar fi rau sa incepi sa cauti altceva de lucru. Au bani sa investeasca in fata magazinului si iti taie tie din orele de lucru????? Dupa ce ca pentru moment esti singura persoana pe care se pot baza? Dirk ce zice de situatie ?
El cum se mai simte?
Si chiar vroiam sa te intreb - tu nu ai pe nimeni pe acolo care sa vorbeasca romaneste? Adica - ambele limbi? Ai invatat germana de cand erai acasa sau ai invatat cand ai ajuns acolo?
alandana
Buna dimineata - deocamdata ma simt mai bine dar acusi plec la munca si azi nu am sanse sa vin acasa inainte de 12 noaptea. Asa ca diseara o sa fiu iar cu nervii la pamant. Azi o sa-mi iau o salata la servici si niste fructe, iaurt si poate un sandvici doua. Oare cat epuncte o fi avand colosseum? Bineinteles ca Delta nu scrie informatii nutritive pe ambalaj.
Deea
Crengu La multi ani! Multa sanatate, fericire, iubire si numai momente frumoase alaturi de cei dragi! hug.gif floare.gif floare.gif floare.gif
alandana
Deea - ce-ti face puiul? Cum te descurci? Ati avut botezul?

Crengu - e ziua ta? La multi ani si tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi.

Michelle - buna dimineata - ce mai faci? Cand pleci in concediu?
Deea
CITAT(alandana @ 17-08-2006, 08:18 AM) *

Deea - ce-ti face puiul? Cum te descurci? Ati avut botezul?

Crengu - e ziua ta? La multi ani si tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi.

Michelle - buna dimineata - ce mai faci? Cand pleci in concediu?

Neata!

Nu am facut botezul, pe la 2-3 luni, inca nu are nici o luna. Puiu e bine, sper ca am scapat de colici, nu a mai avut in ultimele zile dar oricum ii dau ceai de colici asa preventiv; sunt putin cam obosita in rest e totul ok, acum plecam afara ca la ce calduri se anunta nu pot sa ies cu ea mai tarziu.
michelle
Neata!
dana, plec diseara la Brasov, si de acolo plec maine dimineata la Balea Lac.

crengu, stiam ca sambata e ziua ta, dar fiindca nu ne mai vedem pana marti, iti urez de pe acum La multi ani fericiti alaturi de cele mai dragi persoane, sa ai parte de dragostea celor din jur, sa fii vesela si optimista mereu, pupici pupic.gif give_rose.gif

deea, esti cam scumpa la vedere.. ce mai face Alexia?

dany, poate iti vei gasi un job mai bun si mai motivant... Nu se merita sa iti strici sanatatea. Eu folosesc dictionarul asta, dar e englez-german, german-englez: http://www.iee.et.tu-dresden.de/cgi-bin/cg...rnerr/search.sh (vad ca momentan nu merge..)
Tulip
Neata!
Si eu stiam ca ziua lui Crengu e in 19...Dar oricum,o floare este oricand binevenita...so,Crengu, give_rose.gif give_rose.gif
alandana
Deea - eu am inteles ca copiii trebuiesc botezati pana in 40 zile. Nu-mi amintesc cat aveau ai mei cand i-am botezat. Dar oricum e mai bine cat e cald - ca in biserici e destul de frig spre toamna , iarna. Ati ales nasii sau vor fi cei care v-au cununat?

Michelle - concediu placut.

Eu tocmai am luat micul dejun de toate punctele pe ziua de azi.

- 100 g branza de vaci + 40 g smantana ( adica o bucata de branza de vaci cat un pumn de copil mai maricel si o lingura plina de smantana) -12 p ( cand ma gandesc cata branza si smantana mancam inainte imi vine sa ma ingrozesc)
- 2 felii de paine prajite + 3 felii subtiri sunca de curcan - 3.5 p

Asa ca de acum nu mai trebuie sa mananc decat legumele si fructele ( 300 g +200 g)
Am sa-mi iau o salata la servici si fructele. - salata are 2 p din uleiul de masline pe care mi-am impus sa-l mananc zilnic.
Tinind cont ca in ultima vreme stau mai mult in picioare si alrg foarte mult - as putea sa zic ca-mi permit 19 p in loc de 17.

Cine zice ca acest regim nu e restrictiv cred ca nu cantareste alimentele. sad.gif
anaoi
Culmea urateniei: sa nu se īntoarca la tine nici bumerangul
Care e diferenta dintre vina si pacat? E o vina sa te culci cu nevasta altuia dar e pacat sa ratezi ocazia.

Culmea virilitatii: Cand nu mai poti, faci playback.

Īnaintea anesteziei, pacientul īl īntreaba pe doctorul chirurg:
- Domnule doctor, ce sanse am?
- Fac operatia asta a suta oara!
- Oh, atunci sunt linistit!
- E si normal! Odata si-odata trebuie sa-mi reuseasca!

Cum fac oltenii fāntāna?
Sapa un sant de vreo 30 m si īl ridica īn picioare!

Jack si Betty sarbatoresc 50 de ani de casatorie.
- Betty, ma īntrebam, m-ai īnselat vreodata?
- Oh Jack, dar de ce īmi pui o asemenea īntrebare tocmai acum? Nu vrei sa afli raspunsul...
- Ba da Betty, chiar vreau sa stiu. Te rog.
- Bine, fie. Da de 3 ori.
- Trei? si cānd s-au īntāmplat?
- Pai īti aduci aminte cānd aveai 35 de ani si vroiai neaparat sa-ti īncepi propria afacere si nici o banca nu-ti dadea un īmprumut? Īti aduci aminte cum īntr-o zi chiar presedintele bancii a venit la noi acasa si a semnat hārtiile pentru īmprumut fara a pune nici o īntrebare?
- Oh, Betty, ai facut-o pentru mine! Te respect acum mai mult ca niciodata! si numarul 2?
- Pai, īti aduci aminte ca la ultimul infarct aveai nevoie de o operatie si chirurgul nu vroia sa se atinga de tine? Īti aduci aminte cum profesorul Damkey a venit pāna aici ca sa te opereze personal si apoi ti-ai revenit?
- Nu pot sa cred! Betty, ai facut tu asta pentru mine, ca sa-mi salvezi viata? Nu exista o alta sotie ca tine. Asta īmi dovedeste ca ma iubesti foarte mult. Īti sunt recunoscator. si numarul 3?
- Pai, īti amintesti ca acum cātiva ani, cānd vroiai neaparat sa fii presedintele clubului de golf, aveai nevoie de īnca 17 voturi?

Ion se plimba pe strada. Maria īl vede, deschide repede geamul si īi striga:
- Ioane, vino sus la mine!
- Vin cānd o sa fii singura!
- Dar nu-i nimeni acasa.
- Nu acasa, ci pe Pamānt!

Ion si Maria noaptea īn pat:
Maria:
- Ioane, dormi?
- Nu.
- Ioane, ma iubesti?
- Dorm.

O tānara se plānge de o slabiciune permanenta resimtita de un an īncoace.
- Serviciul va solicita prea mult? īntreaba medicul.
- Nu, am un serviciu usor.
- Atunci va obosesc copiii? - Nu, n-am copii.
- Hmm... Cāt de des faceti sex?
- De trei ori pe zi.
- Atunci acesta-i motivul oboselii dv. permanente.
Va sugerez ca macar duminica sa luati o pauza.
- Nu pot, domnule doctor. Duminica vine acasa sotul meu.

Auzind despre gravitatea īmbolnavirii cu SIDA un tānar de 20 de ani īsi īntreaba tatal despre modul īn care se poate lua SIDA.
Raspunsul tatalui:
- Pai prin contact sexual si prin mucoasa...
- Auzi, da' de la o mucoasa de 16 ani poti lua SIDA?

Mica publicitate:
"Tinar aratos situatie materiala exceptionala, post de mare raspundere, relatii bune, doua masini, casa vila in Caraibe. Nu caut nimic, doar ma laud."
" Tanara draguta blonda sexy, fara obligatii, 90-60-90, picioare 1.20m, plina de viata, patimasa, exotica, misterioasa, amatoare de senzatii tari, vand camion."

Sotul se precipita īn dormitor:
- Iubito, repede afara de aici, arde casa!
Se aude imediat o voce din sifonier:
- Salvati mobila!

Sotia ii spune sotului:
- Mai bine ma casatoream cu dracul!
- Aiurea, scumpo! Casatoria intre rudele de sange e interzisa!

De ce rad oltenii batrani asa de mult?
Pentru ca, din cand in cand, incep sa inteleaga bancurile pe care le-au auzit in tinerete!

O doamna, aflata la volan, vede in fata ei doi barbati catarandu-se pe un stalp de telegraf. Trecand pe langa ei, le striga:
-Hei, nu va speriati, am carnet de 10 ani de zile!

Cine a indraznit sa-mi rascoleasca biroul in halul asta? tuna directorul.
- Baiatul d-voastra cel mic, domnule!
- Talentat copil, nu-i asa?

Noapte de iarna, furtuna, un brutar tocmai voia sa inchida magazinul, cand intra pe usa un client infrigurat care voia sa cumpere doua cornuri.
- Sunteti insurat, domnule? intreaba brutarul.
- Bineinteles! Dar ce, credeti ca mama m-ar fi trimis la cumparaturi pe o vreme ca asta?!

- Tata, spune-mi, de ce barbatii de la noi nu pot avea mai multe sotii, asa cum e in Africa?
- Esti inca mic, fiule! Cand vei creste, o sa intelegi de ce legea ne apara!
dannette
Buna dimineata!!
Multumesc pentru urarile de insanatosire!
Ma simt ceva mai bine azi, dar tot a mai ramas o urma. O tratez cu ceai si aspirine.

Ma bucur ca au aparut din nou fetele mai vechi. Imi place la nebunie ideea de un grup imens de prietene virtuale (si poate cine stie, incetul cu incetul, virtual va deveni real) hug.gif
still_me
m'neata fetele,
deea ai o scumpete de fetita ... m-am uitat mai de mult pe poze si e o scumpa ... eu am un nepotel nascut pe 20 iulie ... poate le facem "lipeala" la pitici baby.gif ..cand ma uit la pozele fetitei tale si la nepotelul meu imi dau seama cat de mult imi doresc un bb

danydulce ... nu mai stiu exact ... ca am fost in concediu ... cum se mai simte sotulica al tau ??
alandana .. ai grija de tine .... ca vad ca si tu ai program ff incarcat ...

aaa.. si sa nu uit .. aseara am ajuns tarziu acasa , insa tot am apucat sa trag o fuga pana la sala , sa vad cine o inlocuieste pe antrenoare (era gravida) .. cand .. sa cad din picioare ... w00t.gif tot tipa gravida antreneaza ... si urmeaza sa nasca la inceputul lui sept.... cata vointa are fata asta .. m-a terminat ... si e toata un zambet...
anaoi
eu am vrut sa va zic neata....dar mi-e un somn d emor. zbor s afac cafeaua
michelle
CITAT(alandana @ 17-08-2006, 09:03 AM) *

Michelle - concediu placut.
- 100 g branza de vaci + 40 g smantana ( adica o bucata de branza de vaci cat un pumn de copil mai maricel si o lingura plina de smantana) -12 p

Multumesc, Dana, o sa fiu plecata doar 4 zile (un week-end prelungit)
Cred ca ai punctat foarte mult branza cu smantana.
Smintina, 24% Grasime 1 lingura, 15g 1 Points
Deci 50g vin maxim 3p
Iar branza nu cred ca are mai mult de 4p/100g
still_me
alandana .... mie mi se par cam multe puncte la branza si smantana ....

ups .. n-am vazut ca a raspuns miha ... scuze blushing.gif
anaoi
miha,.....concediu placut sau pauza placuta....
Tulip
Miha,concediu placut!Cand plecati?
alandana
Pai nu era 100 g - 8 p? Daca e doar 4 p mai am loc de o masa.
alina
neatza! cheer.gif
multumesc danyhoney.in concediu imi permit sa am un pic de butica.de luni ma apuc iar de ww si nu o sa mai am burtica.
michelle
CITAT(Tulip @ 17-08-2006, 09:28 AM) *

Diseara cand iesim de la serviciu grin.gif
Te-ai tuns?

CITAT(alandana @ 17-08-2006, 09:34 AM) *

Pai nu era 100 g - 8 p? Daca e doar 4 p mai am loc de o masa.

Am zis maxim 4p
Depinde.. poate fi si 2p/100g daca e degresata. Daca consideri 200 kcal si 5 fett, iese 4p/100g
Eu.
Buna dimineata! yahoo.gif

sper ca ma recunoasteti dupa semnatura si avatar. unsure.gif
din pacate, din motive obiective, am fost nevoita sa cer inchiderea vechiului cont; nu mai pot utiliza vechiul nick sorry.gif
s-ar putea sa fie nevoie s imi fie sterse si vechile mesaje sad.gif

am revenit la numarat puncte grin.gif

danyhoney, multumesc pentru aprecieri.astazi imi cumpar bratara yahoo.gif cat despre babuin, stai linistita ca nu trag pe nimeni de par. am mare incredere in el din pctul asta de vedere..... si sunt ff mandra de el, de cum arata si de ce ii poate capul.

antonia, daca te mai aud cu remarci referitoare la felul in care arati , ma supar devil.gif ti0am mai spus eu odata, pe ID, ca esti mai mult decaqt frumusica floare.gif

Miha concediu placut.ai avut dreptate, ziua mea e sambata, dar multumesc oricum fetelor care s-au gandit la mine.

danette, alandana, multa sanatate! floare.gif

honey
, nu stiu care iti sunt motivele pt care esti atat de trista in ultima vreme, dar, daca tu nu vrei sa vbesti despre asta, nu insist. te asteptam cu drag oricand pe la noi; stii bine ca esti o raza de lumina si caldura sufleteasca pe aici. pupic.gif
himere, may babuinati?pe unde umblati? lol.gif
alandana
Branza grasa de vaca 13,0 proteine 9,0 lipide 4,5 glucide 155 calorii

Am gasit si eu asta acum deci - 4 p ( ca era branza de la tarani). Mi-a mai revenit inima la loc. Eu asimilam cu casul. De acum pun branza de vaci in salate ca e mai convenabila si decat telemeaua.
Tulip
CITAT(michelle @ 17-08-2006, 09:44 AM) *

CITAT(Tulip @ 17-08-2006, 09:28 AM) *

Diseara cand iesim de la serviciu grin.gif
Te-ai tuns?

Da,m-am tuns...o sa pun poze mai tarziu,cand o culc pe Timea! w00t.gif
ALICE
Fetelor va urez de pe acum weekend placut.
Crengu la multi ani pentru sambata!
De maine nu mai intru ca plec trei zile.Dar azi mai povestim.
michelle
unde pleci, alice?
maria
danyhoney, sint bine...n-a fost vacanta, doar un we...dar superb smile.gif ma bucur ca te-ai gandit si la mine... uite un link pt un dictionar cu mai multe limbi: www.dictionar.ro

miche, distractie placuta in minivacanta !
michelle
Multumesc de urari! cheer.gif
Un inceput de inceput de week-end placut tutror!

Io-te ca-s ciocanitoare grin.gif
maria
CITAT(michelle @ 17-08-2006, 09:58 AM) *

Multumesc de urari! cheer.gif
Un inceput de inceput de week-end placut tutror!

Io-te ca-s ciocanitoare grin.gif

hehe...sa-ti zic woody? )).gif)
ALICE
In Slovacia smile.gif .E o intrunire a angajatior si merge toata turma,cu soti cu tot.E o mini luna de miere.Noua ne prieste bine acum.Ca si asa suntem nebuni de cap cu pregatirile. sad.gif
Ella79
Buna dimineata dragele mele!
Eu m-am intors acasa si bineinteles ca imi beau cafeaua citindu-va pe voi. E deja un tabiet! smile.gif
danyhoney, multumesc mult pentru urari pupic.gif . Tu sa ai mare grija de tine si poate reusesti sa iti gasesti un alt job daca acolo unde lucrezi acum nu esti apreciata. Stiu ca nu e usor, dar cel mai important e sa iti pastrezi sanatatea. Noi suntem alaturi de tine si iti tinem pumnii sa iti fie bine! hug.gif hug.gif
Honey79, pentru tine o imbratisare calda si un pupic dulce. pupic.gif hug.gif
Alandana, esti admirabila!! Ai atata energie si vointa!!!
Crengu, bineinteles ca te recunoastem. pupic.gif De ce nu-ti mai poti folosi vechiul cont?
Tulip, asteptam POZEEEEEEE
Miha, distractie placuta!!! Si sa ai vreme faina ca la Balea daca ploua e urat rau.

Himere, May, desteptarea!!!!!
Eu.
Ella, nu pot sa scriu pe forum de ce.
de aceea va rog sa nu-mi mai scrieti numele sad.gif
Ella79
CITAT(Eu. @ 17-08-2006, 10:37 AM) *

Ella, nu pot sa scriu pe forum de ce.
de aceea va rog sa nu-mi mai scrieti numele sad.gif

OK, am inteles!!! Imi cer scuze daca intrebarea mea a fost deplasata (si se pare ca a fost). pupic.gif pupic.gif
ina_ceva
Sa intri mai des, dany-dulce, sa ne spui cum mai sta treaba, ca ne facem griji in privinta ta! give_rose.gif Ce mai face Dirk?
Distractie la maxim , michelle yahoo.gif !!!
Nu face nimic ca ti-ai chimbat numele, gigelu, noi te asteptam in ambalajul nou. cheer.gif
Ai grija ce faci in WE, alice naughty.gif blushing.gif inocentul.gif !!!
Biencutza
Buna dimineataaaaaaaaa!!!!
Fug sa imi iau musafirii de la gara, o sa va citesc cind vin.
May, subscriu la ce spunea Honey, daca poate sa iti trimita mami a ta un irigator de la Tantum Rosa si praf pentru spalaturi vaginale tot acelasi nume.
Si eu am avut probleme asemanatoare si tot asta mi-a recomandat si mie medicul....povestea la mine e mai lunga, daca vrei sa povestim mai tarziu lasa-mi un mp si putem sta de vorba pe messenger.
Da, spalaturile vaginale nu sunt foarte indicate, dar in anumite situatii, pentru restabilirea ph-ului sau de prevenire(cum le fac eu) sunt indicate.....iti pove mai multe, acum fug sa imi astept o prietena. Ramine 2 zile la mine cheer.gif cheer.gif
Pusi voua tuturorrrrrrrrr
ina_ceva
Sotia se trezeste noaptea si vede ca sotul ei nu este in pat. Apoi aude zgomote in bucatarie. Coboara si il gaseste la masa band o cafea. Se apropie si vede ca isi sterge o lacrima. Plina de compasiune, il intreaba ce se intamplase.
- Ti-aduci aminte, acum 20 de ani, cand ne plimbam noi si tu aveai doar 16 ani?
- Sigur, iubitule!
- Si iti mai aduci aminte de seara in care tatal tau ne-a prins facand dragoste?
- Sigur, iubitule!
- Si mai stii cand tatal tau m-a amenintat ca daca nu te iau de nevasta ma baga la puscarie pentru 20 de ani?
- Da.
- Ei, astazi m-as fi eliberat!

Intr-un autocar cu etaj plecau mai multi politisti intr-o aplicatie.
S-au asezat ofiterii jos, iar subofiterii sus.
Pe drum ofiterii se distrau: bancuri, bauturi... La subofiteri liniste deplina.
Dupa vreo ora de mers, un ofiter urca sa vada ce fac subofiterii de e asa liniste.
- Ce aveti ma de nu scoateti o vorba?
- Da, voua va convine sa va distrati ca aveti sofer, dar noi...

Mergeau doi tipi prin desert, unu' cara in spate o bicicleta si altu' o cabina telefonica.
Se intalnesc cu un al treilea care cara o nicovala. Cel cu nicovala intreaba:
- De ce cari, ma, bicicleta asta dupa tine?
- Cand vin beduinii, ma sui pe ea si pedalez cat pot de repede.
- Da' tu de ce cari cabina telefonica?
- Cand vin beduinii, intru in cabina si dau telefon dupa ajutor. Dar tu de ce cari nicovala?
- Cand vin beduinii, o iau la fuga. Si daca vad ca ma ajung, arunc nicovala ca sa fug mai repede!
soranutza
Dany, si eu sunt de-acord cu ce au spus fetele! Mai bine iti cauti un alt job. Nu iti da inca demisia ca nu se stie niciodata, dar oricum, tu stai cu ochii deschisi si urechile ciulite.

Pe mine ma doare burta de-mi vine sa ma urc pe pereti. E prima zi de musafiri si ma naucesc sad.gif
bubbles
`neata biggrin.gif abia am terminat cu treaba prin casa si mai stau un pic cu voi ca apoi ma apuc de invatat:)
ina_ceva
soranutza, stiam ca ceva cald pus pe burtica ar mai alunga din dureri.
still_me
CITAT(soranutza @ 17-08-2006, 11:23 AM) *

Dany, si eu sunt de-acord cu ce au spus fetele! Mai bine iti cauti un alt job. Nu iti da inca demisia ca nu se stie niciodata, dar oricum, tu stai cu ochii deschisi si urechile ciulite.

Pe mine ma doare burta de-mi vine sa ma urc pe pereti. E prima zi de musafiri si ma naucesc sad.gif

daca nu ai pb cu pastilele , poti lua un aulin ....
Ella79
Mie mi s-a pus pata sa-mi renovez casa. Brusc! devil.gif Cand vad la mama ce frumos colorati sunt pereti ma apuca pandaliile. Eu cand m-am mutat aici si am zugravit, sa purtau peretii alb sau crem, cica sa fie camera luminoasa. Acum la mine acasa pare spital pe langa casa parintilor mei.
In octombrie ma apuc de zugraveala. Mi-e groaza de adunat toate lucrurile si mizeria care urmeaza dar.... m-am plictisit de casa meaaaaaaa.
Nessie
CITAT(Ella79 @ 17-08-2006, 11:51 AM) *

Mie mi s-a pus pata sa-mi renovez casa. Brusc! devil.gif Cand vad la mama ce frumos colorati sunt pereti ma apuca pandaliile. Eu cand m-am mutat aici si am zugravit, sa purtau peretii alb sau crem, cica sa fie camera luminoasa. Acum la mine acasa pare spital pe langa casa parintilor mei.
In octombrie ma apuc de zugraveala. Mi-e groaza de adunat toate lucrurile si mizeria care urmeaza dar.... m-am plictisit de casa meaaaaaaa.
Vrem detalii! Ce ai de gand sa faci si ce culori o sa folosesti? Chiar ma intereseaza! grin.gif

pi es: Ella, te intrebasem ceva la meseria ideala si eram curioasa. blushing.gif
Ella79
Nessie, am vazut ce ai scris la meseria ideala, dar n-am vazut si intrebarea, ca raspund cu mare placere, mai ales ca suntem colege de domeniu. smile.gif
In privinta renovarii.... hmmm inca nu stiu exact. Trebuie sa mai studiez nitel sa vad ce culori s-ar potrivi cel mai bine tinand cont de faptul ca mobila vreau sa o pastrez. In living mobila e grem si canapeaua verde inchis (tablouri, decoratiuni tot vedre inchis), iar in bucatarie mobila e tot crem cu blatul grena (+un tablou mic si perdeaua tot grena). Ceva sugestii???
honey79
Neata si bine v-am gasit!!

Ma intrebam... si voi aveti probleme cu site-ul ori... e doar la mine??? O fi internetul de vina??

Sorana... eu iti recomand daca gasesti... Therma Care. Sunt niste paduri care applicate pe locul dureros... se incalzesc si .. le poti tine pana la 8 ore. Ajuta foarte mult. Deasemeni... daca ai... fa-ti o sticluta cu ceai de coada soricelului + galbenele... si bea inghitituri mici pe parcursul zilei. E ca pastile mai iau Pamprin... special pentru asa ceva. Daca nu gasesti... acolo...spune-mi si-ti iau eu si-ti trimit.

Ella..pupicei si tie si imbratisari calde.

Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa.
honey79
EU..... blum.gif... ai MP
Pupicei
dannette
CITAT(ALICE @ 17-08-2006, 10:08 AM) *

In Slovacia smile.gif .E o intrunire a angajatior si merge toata turma,cu soti cu tot.E o mini luna de miere.Noua ne prieste bine acum.Ca si asa suntem nebuni de cap cu pregatirile. sad.gif

La ce firma lucrezi? Cam rar in Romania firme care sa faca asemenea gesturi pentru angajati.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.