eu. sorry k nu am raspuns la telefon dar dormeam si telef era asa departe d mine....
Neatza
fetili mele
danydulce eram sigura ca din cauza muncii nu ai mai intrat, cauta-ti alt job sa nu ajungi asa
eu ai pm
dana-bianca ai pm
miha mini-concediu placut
Vand sani la kil, care mai doreste care mai pofteste
Daca va spun ca sunt 29-30 de grade afara si ca mie mi-e frig de mor, ma credeti?

n-am crezut cand altii mi-au spus ca o sa ma obisnuiesc cu clima de aici si ca la sub 33-32 de grade deja simt ca mi-e frig
mie mi-e caaaald
sunt fericita k shaorma p care am mancat-o ieri... nu am vomat-o.... mi-a ramas si mie in stomac ceva mancare...e un inceput...zik eu...
Tulip
17-08-2006, 12:28 PM
Va pun 1 poza cu noua mea freza...deocamdata e ok,insa nu stiu ce voi face dupa ce imi spal parul...acum il am intins,dar se va increti si habar n-am cum o sa-mi stea....Eu cu placa de una singura na ma descurc,si oricum,placa mea de intins nu e destul de puternica pt. parul meu....dar voi vedea
Tulip
17-08-2006, 12:33 PM
La mine nu se mareste imaginea
still_me
17-08-2006, 12:39 PM
sa-ti fie de bine
tulip .. iti sta eexcelent

.. te prinde .. nu ai si o poza cu parul cret ??
soranutza
17-08-2006, 12:41 PM
Multumesc fetelor de sfaturi. Am luat doua pastile si mi-am pus o sticla cu apa fierbinte la locul cu pricina si acum mi-e mai bine.

Astazi as fi vrut sa merg la sala, era ora de Pilates. Au doar o data pe saptamana, joia de la 12.15 . Eu n-am cum sa ajung ca sunt la servici asa ca azi ar fi fost singura ocazie, fiind in concediu. Am asteptat toata saptamana ziua asta si fix azi mi s-a intamplat bucuria. Tare eram curioasa si eu cum o fi Pilates
Tulip, eu pot sa maresc poza. Imi place cum iti sta, te-a tuns fain. Sunt si eu curioasa oare cum o sa arate cand te speli.
himere2005
17-08-2006, 12:45 PM
buna dimineata fetelor....ce-i pustietatea asta pe aici? nici macar vineri nu e.
crengu, m-ai ghicit cu babuinatul, dar nu acum...aseara. aveam de gind sa ma duc de ieri la sala, dar sotul meu s-a purtat frumos si chiar am comunicat bine aseara, ca in zilele trecute (mai bine zis de la inceputul relatiei). miha, sa nu ma certi deci, a fost pentru o cauza nobila
may, mai intra si tu pe forum sa inveselim atmosfera
tulip, imi place tare mult cum iti sta, mi se pare mai cool coafura asta
Tulip
17-08-2006, 12:46 PM
CITAT(still_me @ 17-08-2006, 01:39 PM)

sa-ti fie de bine
tulip .. iti sta eexcelent

.. te prinde .. nu ai si o poza cu parul cret ??
Scuzati expresia fetei
ina_ceva
17-08-2006, 12:50 PM
Tulip, imi place cum iti sta!!
May, vreau si eu un kil

!!!
still_me
17-08-2006, 12:51 PM
tulip mie imi place mai mult cum iti sta tunsa ..te intineresteeeee... mult de tot .. te face ca o pustioaca ,... sa vezi ce te fluieri pustii prin parc .....asa o sa faca

cand te vad ....
dannette
17-08-2006, 12:55 PM
Tulip nu reusesc sa vad poza marita
Tre sa ma confesez, am pacatuit: am mancat jumatate de ecler. Nu am putut rezista unui coleg care s-a oferit sa-l impartim
Mai am doar 3p pe ziua de azi
Tulip
17-08-2006, 01:06 PM
Multumesc,fetelor!
Adevarul e ca si eu ma simt ok cu noua tunsoare,mi-a prins bine o schimbare...
michelle
CITAT(dannette @ 17-08-2006, 01:55 PM)

Tre sa ma confesez, am pacatuit: am mancat jumatate de ecler. Nu am putut rezista unui coleg care s-a oferit sa-l impartim
Pt asta.. 200 abdomene, pedeapsa
Tulip, arati excelent!!

Imi place cum iti sta.. si eu sunt curioasa cum se asaza dupa ce il speli
ina_ceva
Azi am papat:
MD: paine 4f: 4p
carne vita 50gr: 1.5p
G: pepene rosu: 0p
Pt mai tarziu am pregatit:
iaurt: 2p
pepene galben: 1p
exquisa 20lgt: 2p
Diseara e programata o iesire cu prietenii:
2 pepsi light: 0p
salata cruditati cu branza: 1p
Daca nu calc pe alaturi, se poate sa mai gust un patratel, doua de ciocolata
dannette
17-08-2006, 01:12 PM
CITAT(michelle @ 17-08-2006, 02:06 PM)

Se poate negocia ?
michelle
17-08-2006, 01:12 PM
CITAT(dannette @ 17-08-2006, 02:12 PM)

CITAT(michelle @ 17-08-2006, 02:06 PM)

Se poate negocia ?

hmm.. ce propunere ai?
Tulip
17-08-2006, 01:15 PM
Apropos de aranjatul parului....voi folositi aparat(placa) de intins parul?
ina_ceva
17-08-2006, 01:16 PM
I: - Ce scrie pe mormantul unei blonde?
R: - In sfarsit, s-a culcat singura
O blonda fuma alene o tigara intr-un bar.
Un tip se apropie de ea si ii spune:
-Domnisoara, dansam sau stam de vorba?
-Dansam, ca sunt franta de oboseala...
Gheorghe: - Ba, Ioane, tie iti plac femeile grase?
Ion: - Nu.
Gheorghe: - Tie iti plac femeile cu posterioru mare?
Ion: - Nu, ma.
Gheorghe: - Tie iti plac femeile cu celulita asa, pe picioare?
Ion: - Nu, ma.
Gheorghe: - Atunci de ce te culci, ma, cu nevasta-mea?
Bula vine acasa si ii spune Bulangioaicei:
-Draga mea,de azi inainte vom face sex ca la Olimpiada!!
- !!! Vai Bula, raspunse ea ,aaa... adica cum ..?
-Draga mea.....o data la 4 ani.....
himere2005
17-08-2006, 01:23 PM
miha pleci miine sau poimiine? ne primiti si pe noi?
michelle
17-08-2006, 01:26 PM
haha, tari bancurile
himere, plec in seara asta, cum iesim de la serviciu, o zbughim
tulip, eu nu mi-l intind
himere2005
17-08-2006, 01:27 PM
ce pofta mi-ai facut miha...si tu ai si gasca...norocoaso
himere2005
17-08-2006, 01:33 PM
miha, deci cite ore mai ai? nu ti-ai pus inca ticker?
michelle
17-08-2006, 01:34 PM
Nu mi-am pus ticker, dar ard de nerabdare sa plec
Hai si tu
Noi mai mergem cu niste prieteni care au si eu un bebe de 2 anisori
Bine, ei nu stau la cort
michelle
17-08-2006, 01:43 PM
himere, ai plecat sa faci bagajele?
himere2005
17-08-2006, 01:50 PM
cred ca o sa fac si eu ceva de genul tren din scaune...imi fac bagajele si il pun pe dan sa ne traga cu sfoara
may, cum ai facut bostaneii aia? ca vreau sa fc si eu. se usuca in frigi daca nu spui.
ALICE
17-08-2006, 01:55 PM
Tulip cine a zis ca te intinereste a zis bine.
violett
17-08-2006, 02:06 PM
Va pup. Am reusit sa intru sa va salut.
La cat mai multe kilograme in minus.
ina_ceva
17-08-2006, 02:13 PM
Bine ai revenit, violett!!
Ce mai e nou?
soranutza
17-08-2006, 02:14 PM
Honey draga, acum am vazut ca te-ai oferit sa imi trimiti medicamente. Esti o scumpa, iti multumesc. Scuze, dar de durere, desi am citit ce ai scris..cred ca nu realizam ce citesc.
Bine ai revenit printre noi
, Vio, vad ca mai ai putin si ajungi la target. Te mai asteptam cu vesti.
ina_ceva
17-08-2006, 02:14 PM
Vad ca te apropii de target, violett!!!
Felicitari!!
Tulip
17-08-2006, 02:25 PM
Ce mai faci,
Violette?Cum mai e cu dieta?
himere2005
17-08-2006, 02:27 PM
pentru cele care nu prea faceti vinzare la cafenea, dau linkul si aici
o petrecere beton
Tulip
17-08-2006, 02:28 PM
CITAT(ALICE @ 17-08-2006, 02:55 PM)

Tulip cine a zis ca te intinereste a zis bine.

himere2005
17-08-2006, 02:47 PM
miha, nu-i asa ca ai rucsacul si gratarelul cu tine? parca ziceai ca pleci de la servici

mie mi-ar place asa o aventura
michelle
17-08-2006, 02:55 PM
hehe nu e la mine
).gif)
dar totul e pus in bagaj
abia astept si eu sa vina sambata sa ma car din bucuresti...pana joi... desi d amrti au zis k o sa ploua... nu-i bai...
soranutza
17-08-2006, 03:02 PM
Distractie placuta, Miha! Sa va simtiti bine si sa va relaxati.
alandana
17-08-2006, 03:19 PM
Uka - sper sa te simti mai bine si sa te lamuresti fie intr-un sens fie intr-altul . Cel mai groaznic e cand stai cu inima impartita.
Tulip - iti sta foarte bine cu culoarea noua ( mai inchisa , nu?). Eu nu folosesc aparat de indreptat , eu am parul foarte drept . Eu folosesc ondulator
Eu - zi-ne cum vrei sa-ti spunem - ca doar n-o sa-ti spunem EU.Te urmareste cineva?
Am facut o pauza scurta sa va spun ce mandra sunt de mine. M-am dus pana la OMV sa mananc ceva ca nu mi-am luat salata pentur ca eram in intarziere. Si m-am gandit, la naiba sa-mi iau un sandvich ca azi am program lung. Dar nu am cedat si mi-am luat salata - care avea o urma de branza si nu am pus ulei si nici sare. Avea in schimb 6 masline negre ( si eu am slabiciune la ele) - dar le-am dat deoparte.
Nu-i asa ca merit sa dau jos un kg pentur asta? Deci pana acum am 14 p ( am pus 2 p pentru branza din salata)
Soranutza - Piafen-ul face minuni. Eu nu am probleme dar cumnata mea mereu are si cu asta ii trece.
Cat o fi un covrig de ala subtire si uscat - mi-am luat unul pentru mai tarziu.
alandana
17-08-2006, 03:20 PM
adresa mea de email este dana@rcm-suceava.ro - pentru materialele de gramatica.
mdea.... alandana, asa e...
am vb cu mama lui maidevreme si a inceput sa faca figuri evident, tipa la ea si d'astea era d asteptat...si inlpus se simte f rau, a avut temperatura de 40 grade si mama lui i-a zis sa se duk la serv la medic si el i-a zis k are si alteel p cap nu se duce la doctor..ceea c p mama lui a pus-o p ganduri... si a suparat-o f tare...
himere2005
17-08-2006, 03:45 PM
uka, rau face ca il indeparteaza de familie cucoana ceea. eu zic ca o sa-si dea seama ca greseste, sa speram ca nu o sa fie prea tirziu
Himere bostanei inseamna dovleci nu?
Iti spun cum i-am facut eu: dovlecelul il cureti de coaja si apoi il tai pe jumatate, iar fiecare jumatate o tai (desfaci) pe lung in doua si cu o liguritza ii scoti semintzele. Astfel obtii 4 bucati de dovlecel, 2 perechi practic. Le pui la fiert in apa cu sare vreo 5-10 min pana se inmoaie
putin. Apoi iei o bucata si in loc de unde ai scos semintzele pui un strat cascaval ras, apoi feliutze de cremwrust (pune cat de multe poti, cu cat mai multe, cu atat mai bun), apoi ketchup, apoi iar un strat de cascaval si ii pui capacul ( cealalta bucata de dovlecel, perechea asteia).. deasupra mai poti adauga cascaval ras. Asa procedezi si cu cealalta pereche si dai la cuptor pana crezi tu ca s-a rumenit.
Asta am gatit azi

adica tocanitza de ficatei si inimioare cu mamaligutza si ochiuri, la alegere se serveste asa sau cu smantana. Nu va speriati ca aia era portia lui iubi.. a mea nu avea decat vreo 10 inimioare, 2 linguri de mamaliga si un ou
Tulip
17-08-2006, 03:47 PM
Alandana,culoarea e aceeasi,tunsoarea e noua
).gif)
Insa si mie mi se pare ca pe parul scurt e un pic mai inchisa culoarea
dannette
17-08-2006, 03:49 PM
May, ne omori!!!!!!!!!!!!!!!
Cam cate p avea portia ta?
himere2005
17-08-2006, 03:51 PM
bine ca ti-am scris gospodino, ca nu ma ducea capul sa-i pun mai intii la fiert. tu cit i-ai lasat la cuptor? oare nu merge sa-i fac asa, separat jumatatile, fara capac? oricum, cred ca a iesit bun. asta vreau sa fac azi. ai uns tava inainte?
michelle
17-08-2006, 03:51 PM
Week-end placut, fetelor!
Ne vedem marti
Pai nu prea stiu exact... i-am alucat 10 p dar cred ca are mai putine. Tocanitza e facuta dintr-o ceapa, 4 linguri de bulion, putin ulei de masline cat pt calit... sa zicem 3 p max pt portia mea ( mai ales ca am 2 linguritze de ulei gratis)... apoi 10 inimioare- 2 p... 2 linguri de mamaliga-2p... un ou- 2p.. asta asa cu aproximatie
himere merge sa ii faci si separati... chiar ar fi mai bine ca asa cu capac e cam mult dovlecel... eu nu am putut sa mananc decat partea de jos atunci cand am facut. Tava nu am uns-o, am facut pe foaie de aceea de aluminiu pt gatit
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.