CITAT(peach @ 17-08-2006, 06:19 PM)

Deea ce-mi place poza cu sotul tau si Alexia

astept sa vad o poza si cu mama acum
Multumesc! Mama nu intra inca in poze...aparatul nu are spectru atat de larg
Ieri am fost sa-mi cumpar 1-2 rochite.... nu am gasit nimic, cred ca nici inainte de sarcina nu intram in cea mai mare marime care exista in magazin...chiar toata lumea are 50 de kg in romania? Noi astea mai plinute de unde ne mai imbracam? .... sau sa-mi iau un sac si sa ma imbrac cu el?

Cea mai mare marime era 42... 42 care arata a 36..
aaa... si inca o faza tare, mi-am luat o pereche de papuci, nr. 39 (eu port 40 dar la astia imi venea 39), imi zice vanzatoarea sa-mi mai aleg o pereche de pantofi ca e lichidare de stoc si se dau 2 perechi in loc de una.... am probat cam 15 perechi de pantofi masura 40 si nu-mi venea nici una... si nu erau cu varf ascutit, imi ramanea jumate de calcai pe afara... foarte interesante numerele astea la pantofi

CITAT(himere2005 @ 17-08-2006, 06:50 PM)

nici nu vreti sa stiti ce bine miroase la mine in bucatarie
-dovlecei (1kg-10 jumatati) umpluti cu cabanos, telemea de vaca si 1 ou batut, amestecat cu mirodenii si ceapa. se servesc cu usturoi.

de abia astept sa se raceasca

in loc sa citesc 1kg-10 bucati, am citit 10 kg... si ma gandeam ca esti putin pe langa aratura daca faci mancare din 10 k de dovlecei pt. voi doi
Peach , am vazut rochia...super, nu prea vad de ce ai mai avea nevoie sa slabesti...intri f. bine in ea, arati super