Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
Tulip
CITAT(michelle @ 17-08-2006, 04:51 PM) *

Week-end placut, fetelor!
Ne vedem marti blum.gif

Distractie placuta,Miha!!Nu uiti de poze,asa-i? blum.gif blum.gif blum.gif
May
La cuptor cred ca i-am lasat vreo 40 de min... vezi si tu acum... mie imi place mai facuti
still_me
au innebunit papilele gustative tease.gif ......... bine ca plec in 30minute
soranutza
Doua lingurite de ulei sunt gratis? Buna dimineata, Sorana! Pai eu pe ce lume am fost pana acum? Eheeeeeee, altfel discutam de azi biggrin.gif

Alandana, chiar ca ai fost cuminte. Cum mai ai putere sa rezisti tentatiilor? De simtit bine nu te simti, de muncit muncesti pe rupte, obosita esti...Oricum, felicitari. give_rose.gif
Eu.
ufff, am reusit sa intru si eu sa va citesc cheer.gif

Miha, daca nu ne mai "vedem" , iti urez concediu placut, sa te odihnesti si sa revii cu multe-multe poze grin.gif

alandana, nu stiu cum ati putea sa imi ziceti; eventual continuati cu gigelu, daca tot v-ati obisnuit multe asa blushing.gif
dannette
Si mie mi-au scapat pana acu cele 2 lingurite de ulei gratis.
Sunt salvata cheer.gif
Tulip
Eu stiam doar de 1 lingurita naughty.gif naughty.gif
himere2005
pai nici eu nu stiam...inseamna ca minacam doar de 15p pe zi? e...acum cu inca 2p sa vedeti ce ospat copios fac biggrin.gif
May
Din cate stiu eu de la fete : sunt 2 linguritze gratis deoarece fiind o grasime buna, corpul are nevoie de ea si o asimileaza imediat deci nu se depunde ci se foloseste constructiv. Ba chiar cineva zicea ca nici 3 linguritze nu ar fi prea rau sa-i dam corpului pt ca are nevoie.

Dati cu rosii daca nu e asa )).gif
Tulip
Poate ne lumineaza Miha...vad ca inca nu si-a luat bagajul tease.gif
May
Mi-am amintit unde am vazut, pe dietaro la subiectul ``grasimi bune``, smoothie spunea asta.. iar ea stie destule intr-ale dietei

http://www.dietaro.phpbb3.net/ftopic107.html
Tulip
Vorbeste despre linguri si nu lingurite....uff,sunt in ceata... blink.gif blink.gif
Eu oricum tin cont de 1 lingurita "gratis" pe zi... )).gif
Nessie
Am notat eu la caietel ce a zis Miha acum cateva zile:

Din aceasta lista aveti voie sa folositi max 3 alimente zilnic fara sa punctati nimic.
1 lingurita miere
1 lingurita marmelada,confiture
2 lingurite marmelada light
1 lingurita cacao
1 lingurita praf cacao de baut-de ex.Nesquik
1 lingurita faina
1 lingurita smantana
1 lingurita sirop(toate sortimentele)
2 lingurite vin-pt.gatit
1 lingurita zahar
1 lingurita ketchup
1/2 pachet Fix pentru dressing la salate
1 lingurita bullion instant
1 lingurita de praf pentru legat sosurile
May
Mie mi s-a parut mult cu lingura, asa ca am adaptat: cu linguritza )).gif

Sa ne scoata miha din ceatza naughty.gif
soranutza
Pfoaaaaaa ce am facut iar? doh.gif
M-am inscris pe un site ca sa cunosc fete, ca sa-mi fac prietene aici. Mi s-a parut mie cam dubios ca pe un site sa ma intrebe ce prefer sa cunosc: barbati sau femei? Eu am pus femei, ca amandoua optiunile nu le-am putut bifa grin.gif

Acu' tot primesc mailuri si poze sexoase de la lesbiene doh.gif
dannette
CITAT(Nessie @ 17-08-2006, 05:23 PM) *

Am notat eu la caietel ce a zis Miha acum cateva zile:

Din aceasta lista aveti voie sa folositi max 3 alimente zilnic fara sa punctati nimic.
1 lingurita miere
1 lingurita marmelada,confiture
2 lingurite marmelada light
1 lingurita cacao
1 lingurita praf cacao de baut-de ex.Nesquik
1 lingurita faina
1 lingurita smantana
1 lingurita sirop(toate sortimentele)
2 lingurite vin-pt.gatit
1 lingurita zahar
1 lingurita ketchup
1/2 pachet Fix pentru dressing la salate
1 lingurita bullion instant
1 lingurita de praf pentru legat sosurile

Mda m-am bucurat degeaba sad.gif
himere2005
lol.gif lol.gif mortala faza sorana
oare ce va zice iubitul tau? blum.gif blum.gif
Eu.
ma pregatesc si eu de plecare yahoo.gif .....la 19 ma intalnesc cu uka grin.gif

ne "vedem" mai tarziu
still_me
distractie placuta miha ....
pa fetele ... ne "vedem" maine
himere2005
voi doua va cunoasteti crengu? de cind? sa-i transmiti toate cele bune si din partea noastra
peach
CITAT(soranutza @ 17-08-2006, 04:28 PM) *

Pfoaaaaaa ce am facut iar? doh.gif
M-am inscris pe un site ca sa cunosc fete, ca sa-mi fac prietene aici. Mi s-a parut mie cam dubios ca pe un site sa ma intrebe ce prefer sa cunosc: barbati sau femei? Eu am pus femei, ca amandoua optiunile nu le-am putut bifa grin.gif

Acu' tot primesc mailuri si poze sexoase de la lesbiene doh.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Super Soranutza..macar arata bine?

Mey daca gatesti asa bine da si pe la mine o tura , eu sunt prea lenesa sa gatesc
antonia05
Sautare fetele frumoasele!!!

Iata am sosit si eu sa semnez condica.Sunt moarta de oboseala si am de citit ca maine am test la machiaj(scris si practic) devil.gif Si mi e o leneeeeeee!!!Dar trebuie sa ma mobilizez.O s a reincep si eu sa numar de luni in 2 saptamani ca daca terminam machiajul vom avea petrecere acolo de final , asa ca numar in urmatoarea saptamana.Chiar imi pare rau ca termin acest curs .Chiar imi placea.Dar asta e!Totul are un sfarsit.Macar mi am facut prietene.

Pupici si o zi minunata!!! floare.gif hug.gif
soranutza
CITAT(himere2005 @ 17-08-2006, 04:39 PM) *

lol.gif lol.gif mortala faza sorana
oare ce va zice iubitul tau? blum.gif blum.gif

El? Sa vezi ce fac cu el! Ca el mi-a sugerat sa fac asta devil.gif

Ieri cand eram la restaurant ma plangeam ca nu am si eu o prietena aici cu care sa ies la cumparaturi, cu care sa mai vorbesc. Mie cand imi suna telefonul fix am 3 variante: ai mei din Romania, ai lui din Germania sau bunicii lui din Germania. Si la asta a venit cu ideea geniala sa ma inscriu pe respetivul site si sa imi caut acolo prietene.

Si da, Peach, unele arata super! Oare chiar sunt reale? grin.gif
Ella79
Alandana, BRAVOOO!!!!!!!!! La cata ambitie ai meriti sa slabesti 2 kg pt gestul de azi. O sa vezi ca ambitia ta va fi rasplatita, iar noi astealalte care o dam in balarii.... tot asa ramane. Bravo tie! Bravo de 100 de ori.
Tulip, iti sta super bine tunsoarea! Eu nu imi inting parul cu placa din 2 motive: 1. nu sunt in stare, 2. ma tem ca mi-l distrug.
May, ne omori cu preparatele tale. Eu azi m-am multumit cu o salata mare (rosii, castraveti, ceapa, ardei, 1 ou fiert, ff putina branza) = 4 p.
Soranutza, poze cu babuine nu dorim, multumim frumos!! lol.gif lol.gif
Miha, distractie placuta
Uka si Eu. distractie faina si voua, ca meritati dragelor.

Eu mi-am facut bagajele si le-am cantarit. 26 de kg. Va trebui sa mai scot 6 kg si habar n-am ce!!! Si nici nu sunt sigura ca mai avem voie cu bagaj de mana. unsure.gif unsure.gif
peach
Tulip esti dragutica si-ti sta bine cu freza cea noua w00t.gif

Danny-Honey bafta sa-ti gsesti o slujba asa cum vrei tu!

Ina super bancuri azi lol.gif lol.gif lol.gif

Gigelu de ce ti-ai schimbat nick-ul? (posibil sa fi expilcat pe undeva dar eu sunt prea lenesa sa citesc din urma blushing.gif )

Deea ce-mi place poza cu sotul tau si Alexia smile.gif astept sa vad o poza si cu mama acum

Unde pleaca Miha? cine-mi face si mie un rezumat? blushing.gif blushing.gif

Uka am prin o dicutie ca ai slabit foarte mult ..ai grija ca nu este sanatos...si o sa ai probleme cu pielea daca nu slabesti moderat si cu sport

Mi-am gasit rochie pt nunta. Alaltaieri am facut parada modei cu mireasa )).gif
Ella79
Peach, Miha a plecat 4 zile la munte (la Balea Lac daca nu ma insel), cu cortul si gasca.

uuuuuuuuu, frumoasa rau rochia!!! Si posesoara pe masura. smile.gif
ina_ceva
May, te bat!!!!!Mi-ai facut o pofta de mor mad.gif wacko.gif
Ce linguritze de ulei gratis?
lol.gif , bravo soranutza!!!
Bafta, antonia!!!
Auziti? De daconst nu mai stie nimeni nimic?
Alandana, data vitoare cand nu vrei sa papi ceva, sa-mi trimiti mie tease.gif , te ajut eu sa slabesti blum.gif
Peach, miha pleaca pana luni in miniconcediu
alina
distractie placuta miha !!! nu uita de photo.gif
ina_ceva
Frumusica rochia peach!!Iti sta bine in culorea aceea!!
alandana
2 lingurite de ulei gratis - unde? despre ce e vorba - ca eu imi punctez uleiul ala de masline care am inteles ca e si sanatos si bun pentru mine dar imi mananca 2 din cele 17 p.
ina_ceva
Cred ca e mai mult de inchis ochii, alandana; oricum la ulei nu o sa fac pierdut nici un punct, poate la legume...
peach
smile.gif multumesc fetelor..sus are o broderie finuta de paiete ..asta decent pt tara asta de scortosi :-))

Dar e fixa si trebuie neaparat sa mai dau jos ceva pina simbata viitoare..se vad sunculitele blushing.gif
soranutza
Peach, faina rochia. Si tu arati super give_rose.gif Si-a rezolvat mireasa cu rochia?

Gata, m-am documentat. Uleiul de masline se puncteaza, nu se incadreaza in cele 3 chestii permise pe zi la 0 puncte.
alandana
Si mireasa e cea in rosu????
Ella79
Am fugit la aerobic o ora, apoi 30 min fitness si dupa aia ma duc cu rolele in parc cat e mult pot. Trag tare ca sa incap in cstumul de baie. biggrin.gif biggrin.gif
peach
da e cea in rosu...si.a facut-o in Romania in 2 zile. Eu sunt mai clasica dar ea avrut o rochie mai speciala.

O seara placuta Ella ..pe cai ;-)
alandana
CITAT(Ella79 @ 17-08-2006, 06:36 PM) *

Am fugit la aerobic o ora, apoi 30 min fitness si dupa aia ma duc cu rolele in parc cat e mult pot. Trag tare ca sa incap in cstumul de baie. biggrin.gif biggrin.gif

Si in cele 26 kg de haine si pantofi. devil.gif
himere2005
nici nu vreti sa stiti ce bine miroase la mine in bucatarie
-dovlecei (1kg-10 jumatati) umpluti cu cabanos, telemea de vaca si 1 ou batut, amestecat cu mirodenii si ceapa. se servesc cu usturoi. blum.gif de abia astept sa se raceasca
ina_ceva
Gata, fetele!!! Ma duc si eu sa-mi fac de cap in oras: pepsi si salata yahoo.gif !!
Himere, daca nu-mi trimit un mail cu o portie de papa, te cuplu.gif bat
peach
Vai de capul meu ce miresme pe aici..si pozele lui May..si eu mai am doar o banana de mincat azi grin.gif doh.gif
himere2005
fetelor, eu am iesit...sotul cica aduce un vin bun sa mearga la ce am gatit... rolleyes.gif tineti-mi pumnii fetelor, poate vin si pentru mine zile mai bune...viitorul suna bine
peach
Bafta!!!! si pune si tu pe tine un tricou cu vedere la tatze ca se impaca cu vinul ..nu vorbi de ce a mai facut copilul(asta aude oricum toata ziua) ci fi interesata de el
Deea
CITAT(peach @ 17-08-2006, 06:19 PM) *

Deea ce-mi place poza cu sotul tau si Alexia smile.gif astept sa vad o poza si cu mama acum

Multumesc! Mama nu intra inca in poze...aparatul nu are spectru atat de larg )).gif

Ieri am fost sa-mi cumpar 1-2 rochite.... nu am gasit nimic, cred ca nici inainte de sarcina nu intram in cea mai mare marime care exista in magazin...chiar toata lumea are 50 de kg in romania? Noi astea mai plinute de unde ne mai imbracam? .... sau sa-mi iau un sac si sa ma imbrac cu el? lol.gif Cea mai mare marime era 42... 42 care arata a 36..
aaa... si inca o faza tare, mi-am luat o pereche de papuci, nr. 39 (eu port 40 dar la astia imi venea 39), imi zice vanzatoarea sa-mi mai aleg o pereche de pantofi ca e lichidare de stoc si se dau 2 perechi in loc de una.... am probat cam 15 perechi de pantofi masura 40 si nu-mi venea nici una... si nu erau cu varf ascutit, imi ramanea jumate de calcai pe afara... foarte interesante numerele astea la pantofi smile.gif

CITAT(himere2005 @ 17-08-2006, 06:50 PM) *

nici nu vreti sa stiti ce bine miroase la mine in bucatarie
-dovlecei (1kg-10 jumatati) umpluti cu cabanos, telemea de vaca si 1 ou batut, amestecat cu mirodenii si ceapa. se servesc cu usturoi. blum.gif de abia astept sa se raceasca

lol.gif lol.gif lol.gif in loc sa citesc 1kg-10 bucati, am citit 10 kg... si ma gandeam ca esti putin pe langa aratura daca faci mancare din 10 k de dovlecei pt. voi doi

Peach , am vazut rochia...super, nu prea vad de ce ai mai avea nevoie sa slabesti...intri f. bine in ea, arati super cheer.gif
peach
Trebuia sa incerci un 41
Problema cu hainele o aveam si eu cind eram in Romaia. Imi cumparam de la un magazin vis a vis de BRD de pe Doamnei(colt cu calea victoriei)..aveau si numere mai mari
Deea
CITAT(peach @ 17-08-2006, 07:16 PM) *

Trebuia sa incerci un 41
Problema cu hainele o aveam si eu cind eram in Romaia. Imi cumparam de la un magazin vis a vis de BRD de pe Doamnei(colt cu calea victoriei)..aveau si numere mai mari

O sa ma duc in cercetare, multumesc!
soranutza
Iarasi eu blushing.gif

Azi sunt singura pana seara tarziu si ma plictisesc. Nu mai e nimeni pe aici? sad.gif
peach
Eu dar plec acum sad.gif o seara placuta
Pupici
alandana
Apropo de Ella si cele 26 kg - eu in vacanta caram tot asa tot felul de haine pana acum cativa ani cand am descoperit ca de fapt nu port decat: 2 rochii de plaja ( asta pentru ca sunt cocheta ca ar ajunge si una )).gif ), 1 pereche sort - 3 tricouri, 1 pereche pantaloni lungi , o bluza doua mai elegante, 1 sacou si 2 perechi de sandale si slapii.Si costumul de baie. Pentru baieti le iau cate un sort si un pantalon lung, 6 tricouri si o jacheta , 1 pereche sandale si slapi. Iar sotul - pe langa ce au baietii isi mai ia si o camasa si un sacou. Incapem cu toate intr-un geamantan.
Monic
Peach, mie-mi place foarte mult rochia ta pupic.gif , NU si a miresei blushing.gif
alandana
Tocmai am terminat punctele pe ziua de azi, si fructele si legumele.
Se pare ca nu reusesc sa termin livrarea nici pana la ora 2 si am sunat clientul sa-l intreb daca nu pot tine camionul pana dimineata. Mi-a zis ca ce nu pleaca sa sui intr-o masina sa trimit la Bucuresti pana la 4 dupa amiaza. Ma gandeam ca solutia ar fi sa le sui la mine in masina si sa plec eu la Bucuresti unde sa stau tot we. Baietii mei sunt acolo si ma tot roaga sa vin sa-i vad.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.