Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
Biencutza
CITAT(soranutza @ 17-08-2006, 08:32 PM) *

Iarasi eu blushing.gif

Azi sunt singura pana seara tarziu si ma plictisesc. Nu mai e nimeni pe aici? sad.gif

Euuuu biggrin.gif ...mai esti? iti multumesc pentru mesajul cu lesbienele, nu am mai ris asa bine anu asta lol.gif lol.gif give_rose.gif
Biencutza
CITAT(himere2005 @ 17-08-2006, 07:55 PM) *

fetelor, eu am iesit...sotul cica aduce un vin bun sa mearga la ce am gatit... rolleyes.gif tineti-mi pumnii fetelor, poate vin si pentru mine zile mai bune...viitorul suna bine

...si daca viitorul suna bine.....atunci traieste clipa cheer.gif lol.gif ...asta asa ca sa o tinem tot in slogane Vodafone.
Te pup Himere si o seara incendiara!!!!! blushing.gif
soranutza
Alandana, intra toate in masina ta? Cati km faci pana la Bucuresti? Dar nu esti cam obosita sa conduci atata drum?

Dana-bianca, da, sunt aici. Cum e cu musafirii?
Biencutza
Au venit...si au si plecat sad.gif
Oricum m-am bucurat ca am petrecut chiar si doar 1 zi cu ei....adica cu prietena mea, ca prietenul ei se inscria la doctorat si asa ca am fost numai intre fete....cafelutze foarte mult povestite... biggrin.gif
Si mie imi lipseste la fel de mult o companie feminina sad.gif
Biencutza
Fetelor eu va pup pe toate care mai sunteti pe aici, o seara frumoasa si noapte buna sa aveti...eu ma retrag cu o carte in barlog lazy.gif
pusiiiiiiiiii pupic.gif
himere2005
aaaaa, sa inteleg ca imi ceri sa ma mai imbrac , peach lol.gif
Tulip
CITAT(soranutza @ 17-08-2006, 05:28 PM) *

Pfoaaaaaa ce am facut iar? doh.gif
M-am inscris pe un site ca sa cunosc fete, ca sa-mi fac prietene aici. Mi s-a parut mie cam dubios ca pe un site sa ma intrebe ce prefer sa cunosc: barbati sau femei? Eu am pus femei, ca amandoua optiunile nu le-am putut bifa grin.gif

Acu' tot primesc mailuri si poze sexoase de la lesbiene doh.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
Peach,iti sta ff. rochia!
Himere,cum au iesit dovleceii?Le-a apreciat Dan?Si vunul? smile.gif smile.gif
Deea,saracuta de tine...anul trecut exact in situatia ta am fost...dupa nastere aveam impresia ca nus chiar atat de mare,dar nu-mi gaseam in magazine absolut nimic...de multe ori plangeam din aceasta cauza....Lasa,o sa scapi tu de kg alea afurisite!
himere2005
buun, nu prea am apucat sa bem din vin ca dan a trebuit sa plece sa repare un calc. cuiva, sa vedem daca ii si iese ceva, inca nu s-a intors, dar am luat si noi cite-o gurita de pofta blum.gif la noi e tare cald aici, cam 30-31 de grade, asa ca zici ca am coborit direct din paradis, marul mai imi lipseste..iar in plus am doar chiloteii pe mine, asa ca de aia ma distram la ce-a zis peach, sa-mi iau ceva mai decoltat grin.gif
alandana
Intra toate ca am masina mare si le pun in cutii.

Maai Himere - pentru o timida te tratezi destul de bine . Chilotei zici. devil.gif
himere2005
eu am o problema cu persoanele mai puternice ca si caracter decit mine, ma domina fara sa vreau. si daca mai au si gura mare...mica ma fac
Ella79
Bravo Himere, asa te vrem! cheer.gif cheer.gif
Alandana, eu daca nu-mi iau cu mine cel putin jumatate din sifonier, nu ma simt bine.

Eu m-am intors acum de la sala + role. Tocmai am mancat o felie sanatoasa de pepene ca muream de foame si acum mai fac o baie si ma culc.
May
peach iti sta super bine, esti radianta... pe lanaga mireasa.. o eclipsezi total pupic.gif

himere deci era un dracusor cu coarnele pieptanate.. sa te mai iei de mine ... auzi la ea cum isi asteapta barbatul.. sa faca saracul cu inima cand vine acasa lol.gif bravo naughty.gif

dana-bianca am vb cu mama si i-am spus ce sa imi cumpere.. sper sa reuseasca, multumesc again hug.gif

M-am imbracat ca si marti seara cand a fost sarbatoare ( cand v-am pus poze ultima data) si am mers dupa iubi la lucru... m-au vazut toti colegii lui si patronul, pana si seful lui direct si au facut mistho de el in vestiar, dar nu in sensul rau.. ceva de genul ca : Remy ce campioana ai, faci fatza? e cald in atelier dar e si mai fierbinte iubita ta... chestii d-astea blushing.gif

Mi-am cumparat un tricou si o chestie care se poarta aici mult ( chestia verde) nu stiu cum se numeste dar am vreo 3 si le ador.. cand e mai racoare doar o iei peste haine si gata.

Imagine

Imagine

Imagine
honey79
Bine v-am regasit.

Soranutza... sigur ca-ti trimit... daca vrei.. cu cea mai mare placere. Nici nu cred ca face mai mult de 2-3 zile... prin posta. Astazi... am vazut chiar paduri din acelea de care vorbeam dimineata... special pentru durerile menstruale.... super.. mi-am luat si eu o cutie...care contine 3 paduri.

Tulip... esti o scumpica... sincer iti sta nemaipomenit noua tunsoare. hug.gif

Sorina... si mie-mi place rochita...simplu si elegant.... foarte frumos. Ce-o fi insa cu moda asta pe-aici?? Rochie de mireasa.. rosie?? huh.gif

May... super sexy esti..... iar baiatul tau..cred ca e foarte mandru cu tine.

Pupicei. hug.gif
emu
helou fetele!! ce mai faceti? binisor din ce am reusit sa citesc.. chiar foarte bine unele biggrin.gif

n-am mai apucat sa scriu de ceva vreme... abia am avut timp sa citesc asa printre randuri mai mult, asa ca acum sincer nu mai stiu ce aveam de comentat si la cine... decat in mare... sa le urez fetelor care pleaca in concediu vacanta placuta; sa-i spun lui Eu. La Multi Ani frumosi si la cat mai putin stress posibil smile.gif

peach m-am uitat si eu la poza, imi place rochita ta, mai ales imbinarea de culori... mor dupa verde smile.gif imi place chiar si rochia miresei, simpla si de efect (chiar daca are rosu in ea) i se potriveste. Am zis cand oi face eu nunta trebuie sa am ceva verde (nu-mi vine in minte numele nuantei acum) pe langa alb biggrin.gif

va pup
emu
May, m-ai dat gata cu mamaliguta aia!!! Ma straduiesc acum sa economisesc puncte sa pot sa-mi fac si eu de cap sambata cu mai mult de 2 linguri blum.gif
ina_ceva
Himere, sa revii cu detalii desprea seara asta! blushing.gif naughty.gif
May, sa te mai duci pe la el pe la serviciu, poate primeste o avansare ceva... w00t.gif
emu
Se pare ca nu reusesc sa economisesc mai deloc; sapt asta arata cam dezastruos la mine: luni 18p, marti 19.5p, miercuri 17p, joi 21p... sunt la limita rau de tot )).gif Abia astept sa ajung la mentinere (ce ma gandesc si eu la viitoru'-ndepartat biggrin.gif)

In concluzie... pt mamaliguta va trebui sa sacrific ceva mancare consistenta ca sa-mi satisfac pofta May, e numai vina ta!!!! blum.gif)
himere2005
n-am ce sa va povestesc fetelor, ca dan a fost ocupat...oricum, daca il astept destul de des goluta asta nu inseamna neaparat... grin.gif si eu am mai avut ceva treaba ba la calculator, ba intins rufele, ba spalat vesela si biberoane...asa e cind trebuie sa tii o casa cu 2 copii (unul e dan laugh.gif )
vreau doar sa spun ca mi-ati ridicat, sustinut moralul tare mult, iar pe alandana o apreciez in mod deosebit, pentru ca stie cum sa-ti spuna adevarul fara sa te faca sa suferi, stie cind sa aline si cind sa te atentioneze, daca observa ceva suspect, este o femeie puternica, un model de urmat. cind o sa fiu mare ma fac alandana lol.gif

in rest, ne vedem mai tirziu
crys
Am revenit ,am fost in concediu
alandana
Buna dimineata . Plec la Bucuresti. Abia astept sa-mi vad copiii. Nici macar nu conteaza ca sunt obosita. Nici macar nu ma simt obosita - pentru ca urmeaza sa-i vad. Si sunt plecati doar de 2 saptamani.

Multumesc Himere - uneori cand citesc ce scriu ma gaandesc ca par mai critica decat sunt in realitate. Suna mai dur cand e scris. De fapt sunt o dulce si o intelegatoare. devil.gif

Va pup. Urmeaza inca o zi lunga.
anaoi
Salutare.intru acum, ca inca nu au sunat aiai din Germania s ane streseze.....deci:

May....super poze, dar poza cu mancare....vrei s ane omori cu zile?... daca ai terminat de vandut, pun eu la bataie.... blushing.gif

peach, ti-am zis deja ca rochia ta e super. cheer.gif ....si a miresei e interesanta. daca ea asa vrut sa nu fie traditionala, bravo ei pt curaj...si ca nu a ascultat gura lumii. grin.gif

uka si eu
...sper ca v-ati distrat bine

Deea
...fetita e frumoasa foc. give_rose.gif salutari d ela dylly...ca el se intelege cu ea, avand in vedere nivelul de dezvoltare al lui dylly

alandana....drum bun si pregateste-te de 37 de grade maxima, praf si lume transpirata

sorana.....nush d ece, dar numai tie ti se putea intampla asa ceva..... lol.gif lol.gif lol.gif

ella.....stim problema....hm...dulapul cu mine, o valiza maaaare si hamal pt carat. grin.gif

tulip...iti sta bine tunsoarea

emu...vointa ellei i-a fost adjudecata lui dylly, pe parcursul concediului....hm. unsure.gif ..mai cauta si vezi unde gasesti d eimprumut macar.

crys bine ai revenit din concediu.

violett...welcome....

stiu ca am uitat pe multe, dar nu am avut timp s acitesc tot, tot.

luni plec la timisoara si ma intorc vineri seara....deci ne mai vedem pe 28.08.2006. tineti-mi pumnii ca mai am pic si ma sui pe pereti....saptamana asta, am fost 2 curci bete in toata firma si am facut treaba si pt restul. in fine....
emu
eu tin pumnii ... si picioarele blum.gif
pacat de vointa.. o gasesc eu pe a mea.. pe unde oi fi pierdut-o?

va pup.. ma duc la culcare... o zi buna la toate wink1.gif
iepurash
Buna Dimineata feteleor!

Imi cer miii de scuze ca nu ammai intrat sa mai vb cu voi ..dar va citesc din umbra! Am avut f f multa treaba la servici...dar astazi e ultima zi de lucru si apoi intru in concediu cheer.gif !

Felicit toate fetele care au mai slabit si care inca mai lupta impotriva kilogramelor. POt sa va zic ca eu am renuntat dupa 3 sapt sad.gif .....nu stiu de ce...dar sper ca ma voi reapuca de numarat cand vin din concediu!

Am vazut ca au fost si aniversari...le urez si eu "La Multi Ani! " sarbatoritelor si multa multa sanatate si fericire!

Sper sa am parte de un concediu cat mai odihnitor ptr ca plec acasa la ai mei si sigur o sa fie de treaba....dar sper sa ma simt bine!

Urez concediu placut si fetelor care sunt in concediu!

Sper sa vin cu forte noi sa rezist in lupta asta cu kilogramele wacko.gif

Va pup fetelor! Si poate o sa vin cu si eu cu poze!
Promit ca o sa va scriu cand ma intorc!

V-am pupat pe toate! pupic.gif
still_me
m'neata fetele .....
pagina 200..... party.gif party.gif band.gif cheer.gif partytime2.gif ... gata ajunge atata petrecere lol.gif
Ella79
Neataaaaaaaa! Azi sunt matinala ca am programare la cosmetica, mani + pedi. Uhhh, de-abia astept sa ma epilez ca innebuneam. Am umblat cu pantaloni lungi pe caldurile asta devil.gif

Alandana, drum bun si ai grija de tine! Cum te-a prevenit si Dyplly, in Bucuresti e cald rau.
Iesuras si Emu, vedeti ca acus vine Miha si scoate nuielusa. )).gif )).gif Cand ma intorc din concediu ma reapuc si eu de numarat impreuna cu voi.
Himere, esti pe drumul cel bun! cheer.gif Sunt convinsa ca in tine se ascunde o femeie foarte puternica, independenta si sigura pe ea!

Eu voi continua acum procesul de cantarire a bagajelor. Mi-a venit mie ideea sa iau toate tuburile si sticlele de sampon, gel de dus, pasta de dinti, balsam, creme etc pe jumatate pline. Adica sa iau cu mine doar continutul strict necesar. Va tin la curent! lol.gif lol.gif lol.gif
still_me
sorana ... ce faza lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif ....iti dai seama , babuiniada ce era daca bifai , casuta cu barbati lol.gif lol.gif
uka
CITAT(himere2005 @ 17-08-2006, 04:45 PM) *

uka, rau face ca il indeparteaza de familie cucoana ceea. eu zic ca o sa-si dea seama ca greseste, sa speram ca nu o sa fie prea tirziu

well...deja sora lui in afara de chestiuni f stricte numai are c vorbi cu el.... si nici nu a mai vb...ea i-a dat c.i. ptr pasapport sa se duca el la brasov sa rezolve si atat a vb cu el lA telef, si in rest a zis k nici nu mai are c vbi...
e urat si nu se face asa ceva...
Ella79
Uka, cum a fost ijntalnirea de aseara? cheer.gif
dannette
Buna dimineata, gagici!
Ce imi place cand am asa mult de citit. Am ce face la cafea.gif . Colegii mei sunt invidiosi ca nu mai ies cu ei la "tigara"(tigara lor ca eu nu fumez).

Antonia, bafta mare la examen, desi cred ca nu ai nevoie.
Ella, Dana are dreptate. Din hainele pe care le-am carat cu mine in concediu abia de am purtat un sfert. Nu stiu de unde ai atata energie pentru sport. Eu mi-am pierdut si ultima bucatica de conditie fizica pe care o aveam.
Peach, foarte frumoasa si feminina rochia, iar kg in plus nu se observa. Si cea de mireasa e interesanta, dar eu tot pt alb optez.
Himere vad ca esti pusa pe treaba rau de tot. Asa da mamica sexy cool.gif Sotul tau trebuie sa fie foarte recunoscator pentru ce are langa el.
Deea ti-ai revenit din punct de vedere fizic dupa nastere? Cand te apuci iar de WW? Sa fim cat mai multe poate ne mai impulsionam reciproc bataita.gif
May, foarte frumoase noile achizitii. De mult voiam sa te intreb. Ce produse pentru par folosesti?
Dana, drum bun, ai grija cum conduci.
Iepurash, concediu placut. Sa ne aduci poze multe haninoroc.gif

Eu mi-am facut putin de cap aseara. Aseara dupa ce am plecat am iesit la o bere cu colegii mei de serviciu. Asta e...se mai sacrfica punctele pentru socializare big_boss.gif Am dat si o fuga prin mall daca tot eram aproape si am gasit un tricou super redus la TinaR caruia nu i-am rezistat rolleyes.gif
peach
Neata fetele!

Himere de ce nu-ti inoiesti tu putin garderoba? cumpara-ti lucruri intre clasic si sexy. Lucruri care sa-ti scoata in evidenta talia..etc. :-)) Nu mai sta toata ziua in pijamale sau trening..inbracate normal, iar inainte sa vina el trage-ti si un machiaj discret. Iesi aranjata indiferent daca te duci la piata (asta doar cada tipul nu-i excesiv de gelos)

May misto bluzele
uka
CITAT(Ella79 @ 18-08-2006, 09:39 AM) *

Uka, cum a fost ijntalnirea de aseara? cheer.gif

well... cam asa... cheers.gif yeah.gif pupic.gif hug.gif wink1.gif
o intalnire intre 2 vorbaretze biggrin.gif cheer.gif

peach... nice dress
iti sta super bine in acea culoare

cred k puteam s astam toata noaptea d povesti... dar stam prea departe una d celalata, una intr-un cap si cealalta in celalalt capat... doh.gif
mi-este un somn ingrozitor, kiar dk am baut coffee
peach
Dannette Deea trebuie mai intii sa termine cu alaptatul dupa care se poate apuca de slabit. Cind se ard grasimile se produc toxine in organism si in cazul ei vor ajunge in lapte
dannette
CITAT(peach @ 18-08-2006, 09:54 AM) *

Dannette Deea trebuie mai intii sa termine cu alaptatul dupa care se poate apuca de slabit. Cind se ard grasimile se produc toxine in organism si in cazul ei vor ajunge in lapte

Sorry, nu stiam. E valabil si daca face sport? Am vazut multe mamici la sala dupa 2-3 luni de la nastere.
Ella79
CITAT(uka @ 18-08-2006, 10:15 AM) *

Pai si eu tot aia mi-am pus in bagaje. Prioritatea 0, 1 si 2. Si impreuna au 26 de kg. devil.gif devil.gif devil.gif
uka
wacko.gif lol.gif
ina_ceva
Neatza, fetele!!!! yahoo.gif cheer.gif

Bine ai venit, crys!! give_rose.gif
WE placut la bucuresti, alandana!!!
Sa te distrezi in concediu, iepurash!!!Noi o sa fim tot aici, te asteptam sa numaram impreuna!!!!Ella, esti si tu inclusa blum.gif !!De ce nu combini cat sa iasa tuburi pline?Ar fi ceva deosebit de luat in concediu laugh.gif

Un inceput de WE cat mai placut!!! mad.gif si mai racoros prin bucuresti...
peach
CITAT(dannette @ 18-08-2006, 08:59 AM) *

CITAT(peach @ 18-08-2006, 09:54 AM) *

Sorry, nu stiam. E valabil si daca face sport? Am vazut multe mamici la sala dupa 2-3 luni de la nastere.

au voie doar gimnastica usoara..asta am citit eu intr-o brosura pt gravide..dar acum fiecare spital are alte brosuri chiar si in elvetia )).gif
Eu.
'neatza yahoo.gif

uka, si eu sunt chioara de somn; noroc cu al meu de dimineata ca eu nu am auzit ceasul.
fetelor, uka are dreptate: suntem 2 vorbarete... doh.gif ma gandesc ce-ar iesi daca s-ar face o intalnire a neuronilor WW grin.gif cred ca ar trebui inceputa vineri seara si terminata duminica seara lol.gif lol.gif

uka a slabit mult, se vede. am si "certat-o" putin ca nu mananca, dar am inteles ca nu o face intentionat ci chiar ii este rau. sad.gif cum a zis si ea, cred ca ar trebui sa vada un medic daca treaba persista.

himere, cu uka ne-am cunoscut prin primavara cand ne-am intalnit sa imi imprumute o carte ....culinara blushing.gif grin.gif atunci am stat vreo 5-10 min impreuna ca era grabita, iar eu avusesem impresia ca nu m-a placut si eram ff trista blushing.gif apoi am inceput sa vbim pe mess,apoi la telefon muuult biggrin.gif , apoi ne-am tot propus sa ne intalnim si nicicum nu reuseam.....aseara am reusit yahoo.gif
uka e o fata care mie mi-e tare draga; e ff simtita, f prietenoasa si, fetelor, are niste ochii..... w00t.gif superbi

mi-am luat bratara yahoo.gif sunt fff incantata. poate diseara reusesc sa va pun si poze, desi e exact la fel ca cerceii. din fericire imi e putin larga, asa ca, voi putea sa scot o bucatica si sa o pun pe un lantisor la gat cheer.gif

am lasat-o balta cu numaratul saptamana asta (uka stie de ce blushing.gif ).astazi imi scot in pauza de pranz 2 colege la restaurant, iar maine......nu se stie ce surpriza imi pregateste al meu grin.gif
azi am primit flori de la o colega w00t.gif de unde o fi stiut care sunt florile mele preferate? huh.gif
uka
CITAT(Eu. @ 18-08-2006, 10:53 AM) *

'neatza yahoo.gif

uka e o fata care mie mi-e tare draga; e ff simtita, f prietenoasa si, fetelor, are niste ochii..... w00t.gif superbi

pupic.gif sarumana
not true, am ochii albastrii intr'adevar, dar sunt mici... dk erau mai mari eram si eu mandra d ei... dar asa....
sunt bucuroasa sa va anuntz k ieri si azi pana in mom d fata nu am vomitat nimik... desi mi-e o greata d moooor, si mi-a venit d cateva ori, dar.... nici nu am avut ce dkt cafea sau apa..
pana la ora asta am baut deja 500 ml d apa
naughty.gif
sunt un balon plin cu apa... asa ma simt... tease.gif tease.gif
cred k am sa mai fac o cafea, k pana acum tot somnoroasa sunt
huh.gif mad.gif mad.gif dry.gif

mi-a placut poza...
dannette
CITAT(uka @ 18-08-2006, 11:00 AM) *

cred k am sa mai fac o cafea, k pana acum tot somnoroasa sunt

Uka ai grija cu atata cafea pe stomacul gol.
Mai bine dormi mai mult sau macar inlocuieste-o cu ceai verde.
uka
Mi-e dor....

nu ma intrebatzi de ce am postat "chestia asta" si aici... asa mi-a venit...

pai de dormit... mai greu, nu pot adormi mai devreme de ora 2 si sunt treaza d la 6... 6 si ceva
in momentul asta am asa langa mine, o sticla de 0.5 cu apa plata, un pahar d unica folosinta cu ceai verde si inca unul cu nescafe 3 in 1...
si mai am niste fanta d porto p aici...
ina_ceva
Un turist ajunge la o cabana. Stind de vorba cu
cabanierul vede in usa unui cotet un porc cu un picior
de lemn.
- Ce e omule cu porcul ala?
- Pai stai sa vezi. Anul trecut, pe vara, a fost o
furtuna mare, a venit un traznet si ne-a luat foc
cabana. A venit Gogu, ca asa-l cheama, si ne-a scos pe
rind, pe toti din casa, si asa am scapat cu viata.
- Pai si piciorul?
- Pai stai sa vezi. Mai acu, pe toamna, pleaca fii-mea
la oras, sa dea un interviu pentru un post. Cind sa
intre la interviu, vede ca si-a uitat acasa dosarul cu
CV-ul. Da ea un telefon si, cind ne gindeam noi cum sa
facem sa-i trimitem mai repede dosarul, cum se repede
Gog, ia mapa în gura si fugi, si fugi, ajunge si-i da
fetii dosarul.
- Bine, da' piciorul?
- Pai stai sa vezi. Unde nu pui ca mai acu', nepotulm,
asta de-l vezi colo-n batatura, cade in fintina. Si nu
se repede Gogu si-l scoate afara, de nu s-a inecat
baiatu?
- Bine, dom'ne, dar ce-i cu piciorul?
- Pai ce omule, asta-i porc sa-l maninci tot de-odata?
uka
=))
himere2005
nici nu stiu ce sa va mai povestesc, nu prea am asa noutati de la o zi la alta.
peach, iti multumesc pentru intentie, si eu vreau sa ma vad o cocheta, dar trebuie sa mai am rabdare...oricum, cineva de pe forum mi-a deschis ochii, mi-a zis sa privesc in jur si sa inteleg de unde vin cele mai mari satisfactii. am promis ca nu ma voi mai plinge din cauza banilor daca se face fata bine, si am de gind sa ma tin de cuvint. ma gindeam ca poate din cauza asta s-au intimplat toate astea ca sa-mi dau seama ca ar trebui sa apreciez mai mult ceea ce am
ina_ceva
noul DEX :

BATALION = fratele mai mic al plutonierului Batal Gheorghe

A GENERALIZA = verb mai mare în grad decât "a coloneliza"

GHERILĂ = un mos simpăticut care dăruieste copiilor din Cambodgia , Honduras si Peru cadouri
drăgute: mitraliere, pistoale, grenade, mortiere...

GHINIOANE = varianta moldovenească pentru ardelenescul "Bine, Ioane"

HAITI = grupuri de lupi flămânzi care bântuie prin judetul Botosani

LESINA = pe unde merge "le tren"

LIBERTATEA PRESEI = privilegiu de care se bucură un ziarist la iesirea din închisoare

MERITORIU = teritoriul ocupat de livada de meri

MOLIERE = cutiute în care se păstrează naftalina

NASTURE = plasture pentru nas

PLASTURE = nasture din material plastic

PITON = peshte a cărui lungime declarată se obtine din cea reală prin înmultire cu 3,14

RATEU = pateu din carne de ratză

SCARABEU = cetătean ce locuieste la bloc, la scara a doua; din aceeasi familie de cuvinte se
cunosc scaraceu si scaradeu.

SCUMPETE = termen drăgăstos adresat femeii iubite pe timp de inflatie

TRACTOR = actor cu mult trac

TUTUN = a-a-armă de-de-de a-a-artilerie

TZURTZUR = Sunetul soneriei, iarna

VEDETĂ = navă mică de război care se bucură de o deosebită popularitate
peach
lol.gif lol.gif lol.gif bune Ina
ina_ceva
Neatza, may!!!
Ce ai mai facut bun de mancare astazi?
May
Neatza fetele biggrin.gif si multumesc pt complimente give_rose.gif

himere pai bine mai, nu puteai sa sari pe el? de ce l-ai lasat sa plece? naughty.gif

crys bine ai revenit floare.gif

crengu poze cu bratzara repede cheer.gif

Imi pare rau ca v-am facut asa pofta cu poza aia cu mancare sorry.gif nu era intentia mea... eu eram doar mandra ca imi iese si mie mancare, promit ca nu mai fac... o sa i le arat doar mamei
May
Ah, nu mai stiu cine intreba ce folosesc pt par: sampon Head&Shoulders ( altul imi face matreatza ), balsam L`oreal ( cel roz cu extracte de perle ), masca de par L`oreal ( cea reparatoare ), pt a-l aranja folosesc un gel de par, in tzara foloseam spuma dar nu mai stiu de care...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.