Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
Biencutza
Ziua buna voua tuturor fetelor!
May...cu cea mai mare placere, oricind cool.gif
Fetelor care va pregatiti de vacanta....multa, multa distractie si relaxare va doresc!!!!!
Cele care tocmai s-au intors...bine ati sosit!!!
Peach e superba rochita, te invidiez cel mai tare pentru bretelutzele alea fine din partea de sus....fiecare cu oful lui biggrin.gif
Himere ca tare intelept grait-ai....dar cred ca oameni suntem toti...si pina la urma orice stari pe care le traim sunt justificate si normale...prea am fi toti fericiti pe lumea asta daca ne-am multumi si ne-ar "indestula" sufleteste si material doar ce avem....si nu am mai suferi pentru ceea ce nu avem..
Ina...ca de obiecei, responsabil-sef cu descretitul fruntilor si ridurilor de expresie lol.gif lol.gif
Si tuturor celorlalte o zi frumoasa asa ca voi!!!!!!!!!! ma iertati ca nu v-am scris numele tuturor.
pupe
anaoi
buf inca o ora jumate si gata
WEEKEND !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Imagine
Ella79
M-am intors si eu acum de la cosmetica, ma simt ca noua. cheer.gif cheer.gif Am pus masina sa spele, ma apuc sa calc niste haine si ... mai cantaresc bagajele alea o data. )).gif
anaoi
ha.acum vor cantari 30 d ekg.
ina_ceva
Ma preg sa ies la cumparaturi. Maine ma duc la munte cu gasca yahoo.gif
Voi ce planuri de WE aveti?
uka
si eu plec maine la azuga si stau pana joi.. abia astept sa scap d caldura d buc
still_me
vreau si eu la mare ... si al munte ... de fapt vreau din nou in vacanta ..... )).gif
anaoi
dylly maine in careefour, dupa-amiaza...mani si pedi, duminica bagajele si duminca seara cu gasca d efete in oras

plan extrem de important: SA NU MA TOPESC
dannette
Eu plec la ai mei, la Botosani, in seara asta.
Cica e festivalul berii, iar tarabele is amplasate exact la mine sub balcon haninoroc.gif
still_me
eu nu pot spune ca am programul stabilit ... oricum de cand am venit din concediu .. sunt cam in fiecare seara a cumparaturi tease.gif ... insa maine stau pe-acas caci primesc o vizita care imi aduce "in dar" o invitatie la nunta .... aprpopo fetele nunta e la majestic cat se da darul acolo ??
irinush
Hello, fetelor, am reusit sa intru si eu azi, ca ieri nu am avut net deloc...
din pacate, eu nu am planuri de we, decat sa ma coc aici, in bucuresti, ca s-au anuntat calduri mari ... ufff!
in rest ... inca nu am revenit la dieta, deci nu va pot pune meniul meu blushing.gif
Eu.
eu am planuit pe w-end o iesire in Herastrau la hidrobiciclat si facut poze yahoo.gif
in rest nu stiu, astept sa vad ca poate babuinul are ceva planuri in cinstea zilei de maine naughty.gif
irinush
nu reusesc sa imi pun ticker, nu se vede ... sad.gif
bubbles
hey fetele ce faceti?abia am timp si eu sa intru putin...k am copt ardei pt pus in congelator...vreo 8kg...sunt satula....smile.gif si tb sa ma apuc si de invatat biggrin.gif
anaoi
fetele am plecat si eu. ne vedem luni.
plec numai luni dupa -amiaza tarziu.
bubbles
a...smile.gif am uitat...azi am mancat numai un cub de branza topita...mai mult nu am avut timp..plus ca mai e si caldura asta nimicitoare blum.gif
Nessie
CITAT(irinush @ 18-08-2006, 02:29 PM) *
nu reusesc sa imi pun ticker, nu se vede ... sad.gif
Irinush, nu e vina ta cu tickerul. Cei de la 3fatchicks au probleme, iar pana le rezolva iti propun sa iti faci unul de pe alt site. Eu il am de pe tickerfactory.com
irinush
we placut Dylly!
eu nu stiu fetelor, cum puteti sa nu mancati ... eu nu pot sa stau nemancata
irinush
multumesc Nessie!
himere2005
pai si eu sunt la fel ca irinush, trebuie sa am stomacul plin ca altfel nu pot sa gindesc lol.gif
bubbles
a...am uitat sa va spun )).gif ca tin si dieta cu lamai...azi sunt la 3 lamai...huh ce acritura...lalalalala... biggrin.gif
uka
am tzinuut-o si eu, dar ai grija sa nu bei doar sucul d la lamai, combina cu apa.... in rest e ok.... dk nu t simtzi rau..
soranutza
Am aparut si eu pe sarma. grin.gif Am fost la cumparaturi (de-ale gurii) si acum ma pun pe gatit. Ceva reteta cu putine kcal si grasimi, clatite cu spanac umplute cu smantana si ton. Daca-s bune va dau si voua reteta.

Dylly, unde o sa stai in TM? Sa saluti orasul din partea mea, bine? Stai dreapta, cu mana dreapta pe inima si zici raspicat "Heil Timisoara" grin.gif
peach
Dylly iar rupi usa asa devreme??? Vin si eu cu tine in delegatie! Hai pa si ai grija de tine ce babuini agati in Timisoara blum.gif
bubbles
am pus am pus...si am bagat un pic si la microunda ca sa fie claduta...oricume buna...ce mai faci pupic.gif esti pe mess?
peach
dana-bianca daca tin miinile pe linga corp arata bine oarecum dar daca le flutur pe linga corp...offfffff cum se vede pielea atirnind pe mina blushing.gif
himere2005
eu as vrea sa ies la un gratar cu fratii lui dan, sa speram ca ne tinem de plan
himere2005
vreau sa vina danutela mai repede, n-a mai intrat de mult timp, cind vine?
peach
CITAT(still_me @ 18-08-2006, 12:49 PM) *

vreau si eu la mare ... si al munte ... de fapt vreau din nou in vacanta ..... )).gif

si eu cheer.gif

CITAT(himere2005 @ 18-08-2006, 02:00 PM) *

vreau sa vina danutela mai repede, n-a mai intrat de mult timp, cind vine?

in total sta 4 saptamani..cred ca pe l ainceputul lui septembrie
irinush
eu profit acum ca mai e mama la mine si fug sa ma spal pe cap ... de gatit nu am mai gatit nimic momentan, sa ne spui de clatitele cu spanac, sorana, ca am si eu niste spanac in congelator si nu prea stiu ce sa fac cu el ..
himere2005
crys, de abia astept sa ne povestesti cum a fost in concediu
uka
am baut deja 1.5L apa... si pana la ora 20 mai e.. dar nu vreau sa va spun cate drumuri am facut la toaleta...si cumface stomacul meu dk ma misc...
am si mancat pana acumniste fulgi d porumb... nu stiu c cantitate...cred k vreo 100 gr... si mai am un iaurt light p aici.. dar nu stiu dk sa il incerc cu atata apa in mine.. biggrin.gif
himere2005
may, ce faci de mincare? ca sa fac si eu... yahoo.gif
Eu.
peach dry.gif mad.gif iei bataie! ce brate frate, ca arati ff bine?
peach
CITAT(Eu. @ 18-08-2006, 02:19 PM) *

peach dry.gif mad.gif iei bataie! ce brate frate, ca arati ff bine?

ehee..stiu eu ce zic.. Danutella sai Dylly pot confirma

Mirela pe unde esti?
Biencutza
CITAT(peach @ 18-08-2006, 03:59 PM) *

dana-bianca daca tin miinile pe linga corp arata bine oarecum dar daca le flutur pe linga corp...offfffff cum se vede pielea atirnind pe mina blushing.gif

Daca ai gasit un truc sa arate bine....atunci ca la pluton stai....drepti cu bratele pe linga corp salut.gif
E bine si asa....eu si daca le tin asa nu arata nici cum blushing.gif .
Asa ca tinind-o tot intr-o intelepciune, sa te bucuri ca ai gasit pozitia optima in care arata bine....ca altii bietii nu au nici atit lol.gif
Si eu vreau sa vina Danutella inapoi!!!!!!!!!!
dannette
CITAT(bubbles @ 18-08-2006, 02:34 PM) *

a...smile.gif am uitat...azi am mancat numai un cub de branza topita...mai mult nu am avut timp..plus ca mai e si caldura asta nimicitoare blum.gif

Chiar nu inteleg cum poti rezista cu asa putina mancare. Nu te ia cu ameteli, poti invata pe stomacul gol? wacko.gif
Monic
Sorina, eu ma tot uit la poza ta w00t.gif si chiar nu vad ce ar putea sa fluture wacko.gif tease.gif , ca ai niste brate slabe la care eu doar visez...
soranutza
Uka, foarte frumos te exprimi in scris. Initial am crezut ca ai dat copy/paste de undeva si chiar vroiam sa te intreb cine a scris asta dar intr-un final m-am prins ca tu ai scris. Sper sa iasa totul bine pana la urma pupic.gif
Biencutza
De acord Monic.....dar daca Peach spune, noi o ascultam si nu o suparam grin.gif ....ma lasi si pe mine in visul tau cu brate suple, frumoase si bretelutze fine atarnind de ei? crying.gif
irinush
fetelor, va pup, ca s-a trezit minunea mea de copil si nu zic ca mai aveam cate ceva de facut, dar .... asta e
we placut si sper sa mai apuc sa intru sa mai vorbim; pupici!
uka
CITAT(soranutza @ 18-08-2006, 03:35 PM) *

Uka, foarte frumos te exprimi in scris. Initial am crezut ca ai dat copy/paste de undeva si chiar vroiam sa te intreb cine a scris asta dar intr-un final m-am prins ca tu ai scris. Sper sa iasa totul bine pana la urma pupic.gif

eu am scris...multzumesc
soranutza
Monic, nici eu nu inteleg de unde le scoate peach. Pana sa puna pozele cu intalnirea vesela tot zicea ca-i grasa si chiar mi-o imaginam mai grasuta (io-s credula). Dar cand am vazut pozele doh.gif m-am lamurit. Si peach si danutella au vedenii cred, ca si danutella tot se vede grasa mad.gif
himere2005
ha, ha, cine vorbea...sorana...pai in poza de la avatr nu cred sa-ti dea cineva mai mult de 52-53 de kg, poate un 54. eu imi imaginam multe de pe aici tare grase, nu-i deloc asa, pe pisik...am avut un soc cind am vazut-o prima oara. era slaba..la 60 de kg si ei tot nu-i venea sa se opreasca din slabit
soranutza
himere, bine-ar fi sa fie asa biggrin.gif Cand ma vezi de una singura in poza poate zici ca arat bine si ca-s slaba pentru ca nu ai cu cine sa ma compari. Daca m-ai vedea intr-o poza langa Danutella, ai vedea ca-s jumate fatza de ea biggrin.gif
Eu.
de acord cu voi, fetelor!
dar nu m-am abtinut cand am auzit-o pe peach, mai ales dupa ce am vazut poza.
peach, la mine dai o palmuta peste brate/burta/spate,etc si tremura ca piftia o saptamana blushing.gif tu arati ffff bine. eu nu as incapea in ea sorry.gif
dannette
Aparatul de fotografiat ascunde foarte bine rotunjimile. daca mai stim si sa pozam.. wink1.gif
Rotunjimile noi ni le cunoastem cel mai bine.
himere2005
tulip, nu ne mai zici nimic? planuri, ceva?
dannette
Irinush ai o scumpete de baietzel floare.gif
Sa-ti traiasca!
Si tu arati foarte bine. Verdele te prinde de minune.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.