CITAT(himere2005 @ 18-08-2006, 06:48 PM)

mai...apropos de chestia asta...eu am o super-problema la creier...nu arat chiar rau...as putea arata chiar bine cu putin efort, in schimb piticutul meu din cap nu ma lasa frate sa ma imbrac sexy. eu nici daca as fi slaba si bronzata tot n-as putea sa ies pe strada cu o bluza f decoltata, fusta scurta, tocuri inalte. singurele ocazii...la petreceri, nunti...nu stiu ce se intimpla cu mine...mi-e frica sa ma imbrac sexy pentru ca toata lumea se uita la mine, ma inrosesc toata, ma simt inconfortabil, iar daca mai imi pune si unul mina pe fund ca mi s-a mai intimplat, ma apuca toti nervii. nu stiu ce sa ma fac. se ofera sa-mi faca cineva o spalare de creier?
Daca gasesti pe cineva ti-l dau si pe al meu.....
Acuma fara gluma, eu cred ca a fi sexoasa nu tine de tocuri, fuste mini si tzatze pe afara (desi e foarte frumos sa le ai pe toate

) ci mai mult de ceea ce simti tu, cum te simti, daca exista nesiguranta, asa cum spuneai, aia se vede si se simte...nu stiu cum sa ma explic altfel.
Cred ca sexy e mai mult o stare....decit un simplu aspect exterior. Mie cel putin asa mi-i se intimpla, daca ma simt bine, increzatoare, plina de incredere...se vede pe mine.
Si apoi cum e cu chiloteii .....si atit... de aseara?
Simte-te tu sexy....din interior si vei fi sexy