Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
still_me
uk ai mp ... daca m-a ajutat tehnica ......
still_me
m-am saturat sa fiu amiba lol.gif ,... vreau altceva tease.gif
uka
te-a ajutat tehnica, mersic
Tulip
CITAT(himere2005 @ 18-08-2006, 03:49 PM) *

tulip, nu ne mai zici nimic? planuri, ceva?

Ce sa zic?sunt nervoasa si suparata un pic,dar imi trece....Bunica-i bolnava,in rest toata lumea trage de noi,fiecare are impresia ca problemele lui sunt cele mai importante,ar trebui sa ne rupem in mai multe bucati ca sa facem fata....dar asta e...imi trece si starea asta proasta repede(sper). sad.gif
Monic
Pai Tulip draga
mai nascoceste si tu neste probleme si roaga-i pe cei cu atatea probleme sa te ajute...
In rest insanatosire grabnica bunicii tale... pupic.gif
still_me
chiar asa ... i'a da-te un pic ocupata ... cu diverse pb ....
irinush
CITAT(dannette @ 18-08-2006, 03:54 PM) *

Irinush ai o scumpete de baietzel floare.gif
Sa-ti traiasca!
Si tu arati foarte bine. Verdele te prinde de minune.

multumesc Dannette, esti dragutza
dannette
Feteleor am plecat acasa sa-mi fac bagajul.
Weekend placut tuturor pupic.gif
irinush
Tulip, incearca sa nu ii mai bagi in seama chiar pe toti .. imi pare rau pt bunica ta ... dar in rest ... problemele tale sunt cele mai importante si sa dea Domnu` sa nu le ai!

CITAT(dannette @ 18-08-2006, 04:45 PM) *

Feteleor am plecat acasa sa-mi fac bagajul.
Weekend placut tuturor pupic.gif

week end placut si tie si pupici!
bubbles
azi am asa..
1 cub br topita 1,5p
100g carne de porc gatita in ulei 5p
2ardei copti cu ulei 2p
1 fel paine cu salam si branza topita 5p
total pana acum 13.5p
May
himere piure cu chiftelutze marinate pt diseara blum.gif

danutza se vede grasa.. oare sa ii spunem ca e insarcinata? lol.gif cred ca acum face naughty.gif la babuini )).gif

Azi am fost la piatza imbracata in blugi 3/4, maioutz decoltat si geaca de blugi, cu parul in coada de cal si cercei rotunzi mari, ochelatrii pe ochi... rezultatul?: am fost claxonata, lasata sa trec strata nu tocmai ``legal``, strigata guapa de 2 tipi care se aflau pe partea cealalta a strazii, au intors capul dupa mine si femei si barbati, la piatza am fost servita in momentul in care m-am asezat in fatza tarabei, spre nefericirea babelor care stateau la rand gen gramada lol.gif .. DAMN I FEELLLL GOOOD TA NA NA NA cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ina_ceva
Iti tin pumnii, dylly, sa nu te topesti!! tease.gif
Ai grija cat bei, haninoroc.gif dannette!!
Irinush, ai putea sa faci urmatorul plan pentru WE: sa revii la dieta!
Asteptam poze din WE, gigelu!!
Cum au iesit clatitele, soranutza?
Da crys, sa ne spui de concediu, de examene... wink1.gif
Biencutza
CITAT(Maybeline @ 18-08-2006, 05:58 PM) *

danutza se vede grasa.. oare sa ii spunem ca e insarcinata? lol.gif cred ca acum face naughty.gif la babuini )).gif

Azi am fost la piatza imbracata in blugi 3/4, maioutz decoltat si geaca de blugi, cu parul in coada de cal si cercei rotunzi mari, ochelatrii pe ochi... rezultatul?: am fost claxonata, lasata sa trec strata nu tocmai ``legal``, strigata guapa de 2 tipi care se aflau pe partea cealalta a strazii, au intors capul dupa mine si femei si barbati, la piatza am fost servita in momentul in care m-am asezat in fatza tarabei, spre nefericirea babelor care stateau la rand gen gramada lol.gif .. DAMN I FEELLLL GOOOD TA NA NA NA cheer.gif cheer.gif cheer.gif

wowwww, ia-ma si pe mine, chiar daca te fluiera pe tine, visez o clipa ca nu esti alaturi lol.gif lol.gif
Eu aveam in facultate un barometru foarte ciudat de masurare a gradului de sexosenie pe ziua in curs, in drum spre scoala traversam un bulevard plin de bisnitari, si daca fluierau toti in cor si imi auzeam din alea deocheate w00t.gif ...atunci eram numai bine in ziua respectiva......si vai ce ma mai fluierau uneori......offff de tineretile mele doh.gif doh.gif
ina_ceva
Tulip, sper sa se insanatoseasca bunica ta!!Asa mai scapi si tu de griji... smile.gif
w00t.gif vai, may blushing.gif
Biencutza
Tulip multa sanatate bunicii tale, sa ai grija de ea!!!! Te rog eu....ca eu nu o mai am pe buni de un an si mi-e si acuma cumplit de dor de ea...
Monic
May, hai ca eu nu te cred pe cuvant baby.gif N-ai facut azi vreo poza ca sa vedem despre ce vorbesi? grin.gif
Biencutza
Soranutza spune-ne....da repedeeeeeeeeeee...cum au iesit clatitele, ca deja numai asta visez.
Si cum ador clatitele si imi place si spanacul.....da un raspuns pina la 8 seara ca apoi nu mai gasesc nimic deschis sa cumpar ce trebuie grin.gif pupic.gif
Tulip
fete dragute,ca de obiciei pupic.gif hug.gif
Funny e ca mama ma streseaza cel mai tare devil.gif devil.gif
ramonavlas
Salutare! Ma mai tinetzi minte??? Normal ca da.............sper.
m-am intors din concediu , a fost super, sunt in sfarsit bronzata(am o piele tare sensibila) si acum ma apuc sa citesc.
70 de pagini am de recuperat!!!!!! )).gif
Dar, am zis sa va salut inainte.
Mi-a fost tare dor de voi toate........ pupic.gif
uka
welcome back..
sper k a fost ok in concediu
still_me
e we-end ... plec acasa .... cheer.gif cheer.gif cheer.gif .. ma duc si la sala ... paaaa...vorbim luni ... we placut fetili

bine ai revenit ramona .. asteptam poze ....
ina_ceva
Bine ai revenit din concediu!!!
Cu cine ai fost? Adica blushing.gif cu care dintre ei?
Asteptam poze...
himere2005
chiar ma gindeam la tine ramona, nu stiam cind trebuie sa vii. nu ne dai amanunte? ne lasi in suspans?

chiar piure am facut si eu, dar eu ii prajesc un cirnat linga piure, ca-s mai puturoasa laugh.gif
Monic
Ramona, nu-mi vine sa cred... a trecut deja o saptamana? Cand? cum? eu unde-am fost? crazy.gif eusa_think.gif
Eu.
CITAT(dana-bianca @ 18-08-2006, 05:05 PM) *

CITAT(Maybeline @ 18-08-2006, 05:58 PM) *

wowwww, ia-ma si pe mine, chiar daca te fluiera pe tine, visez o clipa ca nu esti alaturi lol.gif lol.gif
Eu aveam in facultate un barometru foarte ciudat de masurare a gradului de sexosenie pe ziua in curs, in drum spre scoala traversam un bulevard plin de bisnitari, si daca fluierau toti in cor si imi auzeam din alea deocheate w00t.gif ...atunci eram numai bine in ziua respectiva......si vai ce ma mai fluierau uneori......offff de tineretile mele doh.gif doh.gif

si eu intru in club blushing.gif
chiar ieri povesteam cu uka si ii ziceam ca m-am saturat sa fiu acostata/fluierata, etc numai de babalaci libidinosi si/sau pustani care n-au mai vazut sani la viata lor blink.gif vreau si eu sa ma fluiere un babuin-doi acolo, sa-mi creasca "gradul de sexosenie", cum spunea dana-bianca lol.gif naughty.gif
honey79
Bine ai revenit...Ramona.
Azi am fost la sala... yuppy... si marti dimineata la 9 trebuie sa fiu iarasi. blum.gif
May
Monic n-am facut, trebuie sa ma crezi pe cuvant )).gif naughty.gif

ramonaaaa inatai povesteste-ne cum a fost, arata poze ca murim aici hug.gif

tulip multa sanatate bunicutzei floare.gif

himere sper ca nu ii prajeste ``carnatul`` lui lol.gif hug.gif

Eu trebuie sa fac nebunii in seara asta caci apoi vin rusii dry.gif
Eu.
ramonaaaaaaaaaaaa bine ai revenit yahoo.gif cheer.gif floare.gif
chiar azi ma gandeam la tine si la Tg. Mures pe care-l iubesc grin.gif
poze, confesiuni, ceva? blum.gif
May
honey super iubita cheer.gif cheer.gif ai fost cu iubi tau?

crengu acum 10 kile si eu aveam acelasi `public.. acum vad ca trag si la d-aia de 25+; -45 naughty.gif
Eu.
CITAT(Maybeline @ 18-08-2006, 05:41 PM) *

honey super iubita cheer.gif cheer.gif ai fost cu iubi tau?

crengu acum 10 kile si eu aveam acelasi `public.. acum vad ca trag si la d-aia de 25+; -45 naughty.gif

acum 10 kile la mine nu se uita nici dracu' devil.gif
acum la putin peste 60...uite si tu ce "public" am lol.gif
mda, ce sa fac, asta e, tre' sa recunosc ca oricat as slabi nu's o sexoasa de felul meu.
daca si medicul din spital ma mangaia pe cap si-mi ciufulea parul ca la o pustoaica..... blushing.gif cand i-am zis dupa vreo 2 zile sa se uite pe fisa sa vada cati ani am, i-a stat vorba-n gat, s-a rosit si si-a cerut scuze.
cica el credea ca am vreo 16-18 huh.gif ma lasi, dom'le, cu povestile? lol.gif
himere2005
mai...apropos de chestia asta...eu am o super-problema la creier...nu arat chiar rau...as putea arata chiar bine cu putin efort, in schimb piticutul meu din cap nu ma lasa frate sa ma imbrac sexy. eu nici daca as fi slaba si bronzata tot n-as putea sa ies pe strada cu o bluza f decoltata, fusta scurta, tocuri inalte. singurele ocazii...la petreceri, nunti...nu stiu ce se intimpla cu mine...mi-e frica sa ma imbrac sexy pentru ca toata lumea se uita la mine, ma inrosesc toata, ma simt inconfortabil, iar daca mai imi pune si unul mina pe fund ca mi s-a mai intimplat, ma apuca toti nervii. nu stiu ce sa ma fac. se ofera sa-mi faca cineva o spalare de creier?
Monic
si eu ma inscriu alaturi de Himere la o spalare de creier(si pe lista de asteptare in vederea primirii a 1-3 kg sani ) pt remedierea situatiei
oricare ar fi ea
Biencutza
CITAT(himere2005 @ 18-08-2006, 06:48 PM) *

mai...apropos de chestia asta...eu am o super-problema la creier...nu arat chiar rau...as putea arata chiar bine cu putin efort, in schimb piticutul meu din cap nu ma lasa frate sa ma imbrac sexy. eu nici daca as fi slaba si bronzata tot n-as putea sa ies pe strada cu o bluza f decoltata, fusta scurta, tocuri inalte. singurele ocazii...la petreceri, nunti...nu stiu ce se intimpla cu mine...mi-e frica sa ma imbrac sexy pentru ca toata lumea se uita la mine, ma inrosesc toata, ma simt inconfortabil, iar daca mai imi pune si unul mina pe fund ca mi s-a mai intimplat, ma apuca toti nervii. nu stiu ce sa ma fac. se ofera sa-mi faca cineva o spalare de creier?

Daca gasesti pe cineva ti-l dau si pe al meu..... lol.gif
Acuma fara gluma, eu cred ca a fi sexoasa nu tine de tocuri, fuste mini si tzatze pe afara (desi e foarte frumos sa le ai pe toate lol.gif ) ci mai mult de ceea ce simti tu, cum te simti, daca exista nesiguranta, asa cum spuneai, aia se vede si se simte...nu stiu cum sa ma explic altfel.
Cred ca sexy e mai mult o stare....decit un simplu aspect exterior. Mie cel putin asa mi-i se intimpla, daca ma simt bine, increzatoare, plina de incredere...se vede pe mine.
Si apoi cum e cu chiloteii .....si atit... de aseara? naughty.gif cool.gif wink1.gif w00t.gif
Simte-te tu sexy....din interior si vei fi sexy
May
himere poate ca tu nu te simti bine cand toata lumea se uita la tine, asa e firea ta... in schimb eu... daca nu am all eyes on me, mai ales cand asta am urmarit atunci cand m-am aranjat, ma simt urata si grasa si neimportanta si ultimul om..si ..si ... eu nu pot sa traiesc daca nu sunt admirata, daca nu mi se spune macar o data la 2 zile ca sunt frumoasa sau orice alt compliment.. la naiba, pana la urma sunt leu si fara atentie si recunoasterea calitatilor ma duc la fund... noroc ca iubi e genul care imi spune zilnic una, alta si atunci zambesc pe sub mustatile mele de leoaica si imi flutur genele bucuroasa ca mi se recunosc atributele.

Dar sa stii ca are si o partea rea treaba asta caci poti sa clachezi psihic in momentul in care tu ai vrut sa atragi atentia si nu ai reusit, te afunzi.. nu stiu cum sa ma explic.. te inchizi in tine si te consider urat...

Scria undeva la zodia mea ca daca partenerul nu imi face complimente constant deja ma gandesc ca nu ma mai iubeste, sa stiti ca asa este..

Azi, cand eram la cratitza, murdara toata pe maini si cu sudoarea pe frunte, ma ia iubi in bratze pe la spate si imi zice ca sunt tot ce are mai drag pe lume blushing.gif asa ca mi-am luat portia pe ziua de azi blum.gif
himere2005
mai este si faza asta cu sinii, dar eu, daca i-as avea? cine i-ar vedea? sotul, ca nu stiu de ce, am impresia ca tot cu decolteuri decente as umbla, nu chiar pina in git lol.gif asa ca...mai bine sa-i posede may, sa aiba barbatii ce admira
May
Cum zice si dana-bianca : a fi sexy vine din interior... poti fii sexy si intr-un sac daca stii sa-l porti wink1.gif . Fii mai increzatoare in tine, simte-te tu sexy si vei vedea ca si ceilalti te vor percepe la fel naughty.gif grin.gif
antonia05
Salutare fetele!!!

Iata si eu am ajuns acasa dar va trebui sa plec iar .La examen am facut bine, am luat 9,60 si ma oftic c nu am luat 10dar asta e!!!

La machiaj am luat 10 la practica.Mai am luni si termin cursul de machiaj.Gata!!Plec!!Va pupacesc pe toate!!Numai bine tuturor!Pa!! hug.gif floare.gif
Biencutza
Eu am o prietena acasa, nu tocmai frumoasa....ci chiar obisnuita, dar foarte desteapta, plina de sarm, umor, degaja o stare de...bine in jur. Si mereu cind au fost si barbati in anturaj erau fascinati de ea. Iar eu asta gasesc de 1000 de ori mai sexy decit mini si decoltee....
himere2005
pai si la capitolul incredere stau prost, v-am mai spus eu ce si cum, deci sunt varza la capitolul sexy. cit despre chilotei si laea-alea, stiti cum e, noi femeile nu vrem sa fim admirate doar de un singur om, vrem sa stim ca suntem atragatoare si pentru asta avem nevoie de aprecierea mai multor persoane. adevarul e ca si la noi in galati fratilor, numai topirlani, te trateaza ca pe o puicuta si nimic mai mult

asta cu sarmul cred ca ma mai scoate din namol, ca sa nu zic altfel...ca altfel..vai de cucurigul meu lol.gif lol.gif
Biencutza
Nici eu nu ma simt sexy deloc...ma gindesc acum ca imi stresam prietenii baieti, in tinerete incercind sa aflu ce inseamna cind spuneau despre o femeie ca E BUNA....si mereu imi raspundeau.....ca o femeie e buna fiindca e....buna si ca nu pot detalia.
Si normal ca intindeam coarda si ii intrebam....da eu sunt buna???????? Si desi aveam 58 de kg pe vremea aia si purtam mini si parul valvoi pe spate....imi spuneam mereu ca sunt buna, dar de amica, prietena pe termen lung si eventual nevasta mai incolo lol.gif lol.gif
Iar apoi mi-am intalnit sotul pe care fara nici o intentie l-am fascinat si care a fost cred ca primul barbat care mi-a spus ca sunt o femeie al naibii de sexy lol.gif lol.gif ......
Acuma nu mai conteaza ca erau numai povesti siropoase de agatat....macar m-am simtit si eu BUNA lol.gif
soranutza
Am revenit, sunt cu burta plina si cu gura pana la urechi. Eu sunt taaaaare fericita cand mananc, se si vede grin.gif grin.gif Au iesit foarte bune clatitele. Inca nu am numarat punctele dar nu cred ca e prea mult. Mi-au iesit 9 clatitute din compozitie. Trebuiau sa iasa 8, mie mi-au iesit 9 din care 2 am rupt cand le-am intors, deci am ramas cu 7 grin.gif

Peach, sper ca nu te-ai suparat pe mine ca vad ca n-ai mai scris de ceva vreme. pupic.gif

Tulip, insanatosire grabnica bunicutei!

Honey, felicitari pentru sala! Daca te tii te treaba sa vezi ce-or sa se duca kg! Ai antrenor de zici ca trebuie sa fi la o anumita ora acolo?

Ramona, bine ai revenit!
himere2005
pai si mie mi s-a intimplat la fel cu sotul...cred ca si de asta mai mult l-am cerut eu in casatorie lol.gif lol.gif
Biencutza
CITAT(soranutza @ 18-08-2006, 07:18 PM) *

Am revenit, sunt cu burta plina si cu gura pana la urechi. Eu sunt taaaaare fericita cand mananc, se si vede grin.gif grin.gif Au iesit foarte bune clatitele. Inca nu am numarat punctele dar nu cred ca e prea mult. Mi-au iesit 9 clatitute din compozitie. Trebuiau sa iasa 8, mie mi-au iesit 9 din care 2 am rupt cand le-am intors, deci am ramas cu 7 grin.gif

Peach, sper ca nu te-ai suparat pe mine ca vad ca n-ai mai scris de ceva vreme. pupic.gif

Tulip, insanatosire grabnica bunicutei!

Honey, felicitari pentru sala! Daca te tii te treaba sa vezi ce-or sa se duca kg! Ai antrenor de zici ca trebuie sa fi la o anumita ora acolo?

Ramona, bine ai revenit!

Asa...intinde coarda cu astia suferinzi de pofta pe aici wacko.gif blushing.gif .... lol.gif Sa iti fie de bine Soranutza, dupa ce faci siesta hai spune cum le faci!!!!!!!pleaseeeeeee give_rose.gif blushing.gif biggrin.gif
himere2005
stati s-o intreb cava pe antonia:
antonia, in primul rind vreau sa spun ca te invidiez pentru felul cum arati in ultimul timp.
intrebarea mea este: a venit cineva la machiaj la tine? ca toate fetele se laudau. mi-e chiar ciuda ca nu-s din bucuresti
Biencutza
CITAT(himere2005 @ 18-08-2006, 07:18 PM) *

pai si mie mi s-a intimplat la fel cu sotul...cred ca si de asta mai mult l-am cerut eu in casatorie lol.gif lol.gif

Si mai spui ca nu esti femeie puternica si stapina pe tine....ia uite ce bine te descurci, cu tupeu ceri barbati in casatorie blushing.gif yahoo.gif lol.gif
himere2005
pun pariu ca sorana se mingiie usor pe burta, satisfacuta lol.gif lol.gif
Biencutza
Fetele frumoase, puternice si sexoase eu va pup pe toate....fug sa ma aranjez putin ca iesim sa papam in oras...si acum nu numai ca nu sunt sexy....arat ca o vrajitoare
Weekend frumos si mai departe!
Soranutza scrie tu ca eu revin si poate mi-e foame mai tarziu lol.gif blushing.gif
Pusiiiiiii
ina_ceva
Felicitari, antonia!!!! give_rose.gif
soranutza
Clatite cu spanac umplute cu ton (4 persoane)

Pentru clatite:

120 gr faina integrala
1 ou
150 ml apa
150 ml lapte degresat
putina sare
150 gr spanac maruntit

Faina, oul batut, apa, laptele se amesteca si se pun la frigider timp de 30 minute. Cand le scoateti, adaugati spanacul.

Umplutura:

300 gr ton in suc propriu
4 linguri de smantana degresata
1 lingurita boia
1 lingurita coriandru maruntit
sare, piper

Se amesteca si se baga la frigider.

Din compozitie ar fi indicat sa va iasa 8 clatite mici. Eu am pus umplutura, am rulat clatitele si am bagat 2 scobitori in fiecare ca sa le sustina. Se servesc calde, cu salata langa. (eu am facut o salata de ceapa, ardei rosu si rucola).
May
Sa-ti fie de bine sorana si spune-ne retzeta

dana-bianca pofta buna, sa nu mananci mult grin.gif

antonia super nota, dai de baut? naughty.gif

Eu tocmai am terminat sosul de la chiftelutzei si cand am dat sa pun sare.... dezastru... solnitza mea are cap rotativ... pe o parte curge cum trebuie, iar pe o parte curge liber.... am turnat o gramada de sare in mancare.. am scos cata am putut dar tot e destul de sarata... asta e.. pun mai putin sos peste piure si amestecat acolo nu o sa se mai simta asa rau.. oricum iubi o sa o manance si asa, ca doar e facuta de mine nu? grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.