himere2005
18-08-2006, 05:30 PM
antonia, ti-a mai crescut increderea in tine de cind cu machiajul? cred ca esti fluierata rau pe strada
ina_ceva
18-08-2006, 05:31 PM
Off-topic:
Vi s-a parut vreodata ca asteptati prea mult de la cei din jurul vostru? V-a deranjat chestia asta destul de tare cat sa va demoralizeze?
himere2005
18-08-2006, 05:33 PM
da si iar da. mai ales daca acel cineva este apropiat si te-a dezamagit
honey79
18-08-2006, 05:34 PM
Antonia...felicitari. Acum doar mai trebuie sa iei permisul... apoi sa te introci acasica..aici.. si sa-ti gasesti un salon unde sa te desfasori in voie.

Sorana... dap... eu am instructorul meu, sotul are pe-al lui. Marti.. merg dimineata... sa imi faca cateva teste:cardio, rezistenta, etc..si apoi imi face programul ..ce anume sa fac. E super sala... fac step, fitness, aerobic, body building... exercitii speciale pentru burtica.... Si au programe pentru incepatori, medii si avansati. Ce nu credeam ca am sa spun vreodata: abia astept sa ma duc marti.

Tulip..... numai bine bunicutei tale.
O dupa-amiaza placuta... Bianca.
Va pupic.... ma duc si eu sa pun masa...caci am gatit si eu... piept de pui la cuptor, piure de cartofi, legume mexicane.. si salata de rosii.
Pupicei.
ina_ceva
18-08-2006, 05:35 PM
May, pentru sosul tau sarat propun sa tai un cartof sau doi( curatati) in sos si sa lasi sa fiarba impreuna( nu pana se sfarma); cartofii absorb sarea in exces
himere2005
18-08-2006, 05:38 PM
mai honey, eu cred ca ai ochit tu acolo un instructor frumos si abia astepti sa ti se faca testele
honey79
18-08-2006, 05:39 PM
Nope, himere.... il am pe sot.. nu-mi trebuie altcineva.

Dar...daca vad vreunul aratos... ii propun sa viziteze Romania.. in speta Galatiul.
ina_ceva
18-08-2006, 05:41 PM
Pofta mare, honey!!
Suna bine reteta ta, soranutza!!
dana-bianca, fii atenta ce papi!!
himere2005
18-08-2006, 05:41 PM
banuiesc ca nici lui nu-i trebuie alt tip
himere2005
18-08-2006, 05:50 PM
am plecat. sa fiti iubite!
ina_ceva
18-08-2006, 05:51 PM
O seara placuta,
himere!!
Ai grija ce faci!!
mai, eu la sfiala sunt exact ca himere; nu ma imbrac sexos, nu-mi arat sanii
,picioarele,etc si ma jenez sa se hoalbe lumea la mine
desi sunt leu ca May, inafara de faptul ca fara aprecierile babuinului din dotare nu functionez cum trebuie, in rest......cam nimic.desi mi-as dori sa fiu si eu asa
[color=#660000]
antonia

BRAVOOOOO!!!! ce ti-am spus eu?
may, esti o leoaica a naibii de sexy!felicitari;imi place ca te stii pune in evidenta

da-l gata pe babuin in seara asta.
himere, ai fugit sa imbraci chiloteii?
honey, bravo pentru decizia de a merge la sala. asteptam poze cu evolutia.cat despre sotul tau, n-am indraznit sa iti spun pana acum, dar inteleg perfect de ce te-a fermecat dupa ce am vazut pozele. va doresc muuuuuulta fericire impreuna.
tulip, sanatate bunicii tale.
am fugit si eu acasa ca m-am cam lungit pe la servici
pupici
honey79
18-08-2006, 06:20 PM
Asta am papat ...acum 10 minute:
crengu ms
honey ce bine arata
eu abia astept sa ajung acasa sa ma infig in pepenele rosu din frigi...
ina_ceva
18-08-2006, 06:24 PM
Arata super, honey!!
May, in seara asta e maraton, nu?
soranutza
18-08-2006, 06:27 PM
CITAT(honey79 @ 18-08-2006, 06:20 PM)

ma crezi ca iar mi s-a facut foame?
alina
18-08-2006, 06:31 PM
CITAT(honey79 @ 18-08-2006, 07:20 PM)

ce bine arata

.cate puncte avea portia?
honey79
18-08-2006, 06:37 PM
Multumesc frumos..fetelor.
Nu sunt eu o prea mare bucatareasa...dar....
Pai... piureul... sa zicem 2 p cartofii plus 2p unt= 4p
Pieptul de pui..... parca 2p la 100g..nu?
Iar... praful prin care am dat puiul.... sa zicem 1p
Total =11p... caci am avut cam 400g piept de pui negatit..sa zicem 300g gatit....din care am mancat si eu si Dan... si ne-a mai ramas o bucata. ..pe care o iau maine la serviciu.. alaturi de ceva orez.
Pupicei.
Da, da
ina, in seara asta o facem lata caci trebuie sa vina rusii si 5-6 zile nu mai primeste nimic

de fapt el mai primeste cate ceva... dar nu mai primesc eu nimic
alina
18-08-2006, 06:54 PM
dannette distractie placuta.
Irinush sa-ti traiasca copilasul,m-a impresionat ce ochi frumosi are.
still_me we placut.
tulip insanatosire grabnica bunicutei tale.
felicitari antonia!!!
may m-ai dat gata cu atitudinea ta.
soranutza suna bine reteta ta
ramona bine ai revenit
ina tari bancurile tale
honey eu cred ca pui cam multe puncte
-piure nu aveai mai mult de 2 linguri.. ceea ce inseamna ca nu mananci pana la saturatie cartofi asa ca poti pune 1 p cartofii si 1p untul ( nu cred ca in gramajoara aia e mai mult de o linguritza de unt)
- piept de pui nu cred ca ai mai mult de 100 gr deci 2p +1p praful
- legumele sa zicem max 1p ca era si ceva mazare, ceva porumb pe acolo
Total pt portia ta: 6p
honey79
18-08-2006, 07:24 PM
Pai..pai... eu socotisem cam 11p pentru toata cantitatea ce-am gatit-o..deci... cam tot pe-acolo ajuge. .. caci eu n-am mai pus la socoteala legumele.
Deci cam 5-6p per portie..din care... manaci..te saturi..si nu-ti mai trebuie nimic.
Pupi.
Ioi
).gif)
eu am crezut ca zici 11 puncte doar pt portia ta
pupici back
honey79
18-08-2006, 07:30 PM
Wow... no way.... cand am sa zic ca am papat 11p...asta inseamna ca am ingurgitat o cioco intreaga.
antonia05
18-08-2006, 07:44 PM
CITAT(himere2005 @ 18-08-2006, 06:30 PM)

antonia, ti-a mai crescut increderea in tine de cind cu machiajul? cred ca esti fluierata rau pe strada

HA!ha!ha!Hai ca am auzit o si pe asta.Sa ma fluiere pe strada?.Nici vorba!Toate foto pe care le vedeti sunt facute la scoala si acolo suntem tare machiate si frumoase.Dupa curs,ma demachez si ma dau doar cu un rimel si putin gloss.La cate farduri aplicam , nu cred ca fata mea ar mai suporta inca o tura de farduri.Nu mai am chef sa stau machiata si sa ma machez tota ziua cum o faceam cand era ceva mai tinerica.Poate daca la fata arat ceva mai bine, machiata la corp insa....dezastru ecologic ar fi cea putin potrivita comparatie gasita acum rapid( alta mai socanta nu am gasit).Referitor la incredere, sunt la fel ca intotdeauna.Poate o sa capat mai multa incredere in mine dupa ce termin aceste cusuri de cosmetica respectiv machiaj si mi voi gasi de lucru si voi vedea ca lumea e multumita de ceea ce le ofer.
De venit nu a venit nimeni la machiaj ca nu am mai insistat si aici nu a fost nevoie absoluta.DAR, la cosmetica voi avea nevoie.Acum suntem la inceput dar nu peste mult timp voi avea nevoie de fete sa le epilez, pensez, vopsit gene sprancene, tratamente faciale, masaje faciale.DECI,cine doreste este binevenit.Dupa cum am mai spus o sa va anunt exact cand voi avea nevoie de modele concret.Pupici si numai bine.
ina_ceva
18-08-2006, 07:46 PM
Mi s-a facut pofta de la gatitul vostru si am vrut sa-mi fac si eu niste snitele

; in loc de pesmet le-am dat prin gris( fara ou). Pungile aveau aceeasi culoare. Dar au un gust mai deosebit, sper sa fie k. Puteti sa-mi spuneti cam cate pcte ar trebui sa pun la un snitel facut astfel , 50gr? ( carne pui)
soranutza
18-08-2006, 07:56 PM
Ce faci
ina, o iei pe urmele mele?
Maine merg la socrii. Am sunat sa ii anuntam ca mergem si nu auzeam aproape nimic pentru ca soacra alerga de zor pe banda

Acum mergem sa vedem daca au mai facut ceva la casuta noastra desi slabe sanse. Ar trebui sa o termine pana la inceputul lunii noiembrie dar nu vad cum or sa faca asta

PS- cum se spune gris in franceza? Daca-mi spui cum se spune, iti spun cate puncte are
himere2005
18-08-2006, 08:07 PM
sorana, sigur era banda?
honey, snitelele nu erau prajite?
may, bafta multa

simo, cine esti? te invitam la o sueta
himere ms, mai bine imi urai: rezistentza
andreea-rodica tu de ce nu vb niciodata cu noi? daca tii monti asta nu inseamna ca nu poti scrie aici. Macar injura-ne dar zii ceva
Honey , fetele!!! voi punctati si condimentele? sau care-i treaba cu praful ala... ca nu inteleg! Apropo... arata foarte bine.. ms pt idee
ina_ceva
18-08-2006, 08:30 PM
Din cate stiam , condimentele nu se puncteaza
Ce-mi place machiajul de la avatar
Antonia ... mie nu mi-a iesit niciodata, de cate ori am incercat.. si-am citit peste tot sfaturi etc... cum faci? imi spui si mie

daca nu e prea lunga explicatia
ramonavlas
Am crezut ca nu mai termin de citit!!! Pai de 4 ore numai asta fac. Acum vreau sa scot pozele din telefon si sa fac un album, dupa care va povestesc cum a fost.
ina, cu fostul am fost la mare. Inca nu stiu daca e iar actualul, ca....nu prea ma mai tenteaza..........
ina_ceva
Poate praful ala are ceva...
CITAT(ina_ceva @ 18-08-2006, 02:30 PM)

Din cate stiam , condimentele nu se puncteaza
pai asa stiam si eu... de-aia am intrebat ca am vazut ca si honey si may au spus acelasi lucru, 1p pt praf...

Bine-ai revenit Ramona
ina_ceva
18-08-2006, 08:32 PM
Ramona, este o vorba pe care o stiu: "marea are peste"
simo
18-08-2006, 08:33 PM
am fost cu numele anainte simona dar am uitat parola ,asa ca mi-am facut alt nume
Buna Simona

Ok Ina, uite aici am gasit pe
Medical InfoGris 100g:
Proteine 9.4
Lipide 0.9
Glucide 75.9
Calorii358
simo
18-08-2006, 08:42 PM
buna tuturor
ina_ceva
18-08-2006, 08:43 PM

, nu-mi suna deloc bine
simo
18-08-2006, 08:48 PM
[buna ramona
Biencutza
18-08-2006, 08:54 PM
Soranutza multumesc!!!! Ce bine suna.....

maine probez.
Am revenit...am papat calamaris cu salata, nu stiu cite puncte....da nici nu mi-o pasat, ca sunt innebunita dupa fructe de mare si peste.
Am baut si o bere mica....dar jumate bere, jumate sprite, amestecate....yummmy.
Daca am facut-o prea lata....nu dati!!!!!!!!! va rog!!!!!!!!!!!
Va pup, somn usor
oops... cate grame crezi ca ai folosit Ina? Eu nu ma pricep la estimari... dar pt 50 gr de pui nu cred sa fie mai mult de 20-30 grame
Sorana -- semolina (eng) babelfish zice ca-i semoule in franceza, pt gris
BabelFish
simo
18-08-2006, 08:59 PM

am ajuns la 56k mai vrau sa dau 1k
ramonavlas
18-08-2006, 09:02 PM
Deci la mare a fost K. Am fost in gasca si cu fostul prieten. Ne-am mai plimbat de mana, am mai dormit (doar atat) impreuna, dar nu cred ca mai vreau o relatie cu el. Imi e rusine, dar eram cu el si ma gandeam la Oficial....
Eu am o piele f sensibila, azi cand am ajuns acasa, s-a mirat lumea cat sunt de bronzata. Si ma bucur in sfarsit. Am descarcat pozele, acum fac album si apoi va mai pove desi nu prea am ce. Cred ca sunt indragostita de Oficial, si asta nu imi da pace........
Tulip
18-08-2006, 09:09 PM
Am ajuns si eu...
Simo,bun venit!
Ramona,acum ma uit la pozele tale!
ina_ceva
18-08-2006, 09:10 PM
Multumesc fetele!!!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.