Incerc sa comentez putin ce ati scris ( harnicutze,nu gluma !!! ).Deci :
Antonia...aplauze pentru examen !!! Ce zici...nu vii sa-mi dai si mie lectii de machiaj ? Cu rusine spun ca am ajuns la varsta asta si....nu prea am habar de asa ceva......am folosit doar rimel(din An in Paste ) si ruj de buze ( in fiecare zi cand ies din casa )...in rest...tufa de Venetia...

Sorina...imi place tare mult rochitza ta ! Arata bine pe tine...dar ..ai dreptate...un piculetz sa mai dai jos si va arata super.Sper sa nu te superi pe mine !Intrebai de Mirela...e in Ro..in concediu.
Himere...ce fata "rusinoasa " esti tu !

Apropo de a te simti sexy...cand slabisem 9 kg...mi-am schimbat hainele ( nu toate) si am inceput sa port (iar!!) lucruri mai decoltate ( chiar daca nu am ce arata ) ,etc...Si...m-am simtit bine !!!! Venea din interior aceasta stare de bine....si am observat ca si cei din jurul meu se uitau mirati la schimbarea mea...Deci: capul sus si curaj !!!
May....frumoase achizitii! Ma innebunesti cu pozele tale cu papa !!!Te invidiez pentru tipete,claxoane,etc...nu ca as dori sa mi se intample si mie...doar pentru ca
as vrea sa arat ca tine !!!Vise,maica,vise !!Si...mai lasa-ne ,nene, cu chestiile alea sexoase!!!

Ce costumatie ai pentru azi ...wooow !!ma distreaza mult povestile tale din viata de zi cu zi...esti tare haioasa !! sa ramai in continuare la fel!!
Dana...drum bun spre Bucuresti si sa te simti bine alaturi de copii!!! Intrebai de germana mea si daca mai am pe cineva care vb romaneste pe aici...Germana am invatat in clasa a -5-a( acum vreo 30 de ani ) ...apoi am fost de 4 ori la un curs de germana in tara ( dupa ce l-am cunoscut pe Dirk si...in rest am invatat aici: deci cam totul am invatat aici.Nu,nu am pe nimeni aici care vb romana...sunt singura-cuc!!!
Daconst !!!!!!!!!!!!!!!!! Pe unde umbli ca nu mai ai timp de noi ?????? La babuinat cred ca nu esti....poate in vizite si pe la maternitati,gradinite ,etc..
Iepurash...bine ai revenit!!
Emu...lasa ca gasesti tu voimnta aia pierduta...daca vei cauta bine de tot !!
Dylly...ma inscriu prima pe lista ta de a dona ceva din superioarele tale!!!!!!!!!!!!!!!!!! sa nu ma uiti!WE placut!!
Uka & Gigelu...ma bucur ca va simtiti bine cand va vedeti !! Va invidiez !!
Gigelu...Poti sa-ti schimbi de 10 ori ID-ul...te recunoastem dupa culoarea cu care scrii si dupa stilul tau de a scrie
).gif)
Intalnire cu neuroni..doar un We ??? Cred ca ne-ar trebui
cel putin 1 saptamana
Uka...Sa te simti bine la Azuga si...ai grija de tine si...Bafta la "intrevedere"...Eu raman la opinia mea dar.....tu srtii ce vrei .
Irinush...lasa ca iti revii tu cu dieta !!!!
Bubbles...poti manca doar lamaie ??? Eu imi pun cateva picaturi de concentrat de lamaie in apa si ..chiar si asa mi se face cateodata pielea-gaini de la gust
Pisik...pe unde umbli ??? Am pierdut eu ceva ???
Maria...nu mai dai nici un semn de viata ??
Tulip...faina tunsoarea !!! Te intinereste !!!Sanatate bunicii tale !!
Violett...bine ai revenit !!!
Deea..un pic de rabdare si vei putea fii o mamica sexy...vei putea gasi hainutze pe masura ta.Vrem poze cu tine si cu Alexia( ma innebuneste numele de mult ce imi place ).
Sorana...super tare faza cu lesbiencele !!
Dannette...ma bucur ca te simti mai bine ( fata de ultima oara cand am intrat eu pe aici).
Ella...bafta la cantaritul bagajelor!! sa ne spui,cand te intorci,cat si ce ai folosit din tot ce ai carat cu tine
Miha...vacanta placuta !!! Sunt sigura ca va fii daca ma gandesc pe unde vei umbla!!
Geo...mersi de intrebare ! Dirk e bine...merge la tot felul de controale sa depistam de unde provine aceasta tensiune atat de mare .
Honey,scumpa....unde se gasesc acele paduri ????? De pastile nici nu am auzit !!! Poate gasesc si eu pe aici !!!Aplauze pentru sala !!! Ia-ma si pe mine !!!Eu astept sa fac cu job-ul si incep si eu.Super meniu !!!! La noi a gatit Dirk azi : peste ,cartofi fierti in coaja si legume( a fiert tot ce a gasit prin casa ).Super delicios !!!Si.....a cantarit tot si a calculat punctele !!! Nu-mi vine sa cred !!
Dana-Bianca...imi pare rau pentru buni a ta !!!In alta ordine de idei:calamaris nu are multe puncte si berea cu sprite o poti pune ca si Alster(1,5 p )...
Ramo..bine ai revenit !!! "oficialul " asta !! Ce vrei tu de fapt ?? E greu sa alegi,asa-i? Dar daca spui ca ai fost cu "fostul" si te gandeai doar la Dorin...e clar...e ceva intre voi ! Vorbeste cu tati tau si...incearca...daca dai gres..
tu suporti consecintele...nu tati,nu lumea...Parerea mea.Arati tare bine...dar daca ai mai da cateva kg jos ai arata ca un model !!!Nu ai mai primit flori de mult !!??!! Dorin ce pazeste ?
Simo...bine ai venit !!
Honey...am uitat...fa piure-ul cu ,concentrat de legume...economisesti untul...si punctezi doar 2 p !!
Ina...iti multumesc ca ai grija de buna noastra dispozitie !!!!! In legatura cu Dirk ...am scris mai sus...
Sper ca nu am uitat pe nimeni!!! Daca da...IERTARE !!