Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
ramonavlas
Acum am facut albumul. Se numeste Jupiter- 2006. Sa nu va speriatzi prea tare..........
himere2005
iti sta tare bine bronzata. si poza cu trandafirul imi place mult
Tulip
Ramo...so...ti-am vazut pozele...esti frumoasa...ai o alunita sexy blum.gif blum.gif Dar ce cauta animalutul ala urat pe tine?? w00t.gif w00t.gif w00t.gif
himere2005
tulip, si tu astepti acelasi lucru pe care il astept si eu? lol.gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 18-08-2006, 10:36 PM) *

tulip, si tu astepti acelasi lucru pe care il astept si eu? lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
himere2005
si tu ina? lol.gif lol.gif
ina_ceva
lol.gif dupa ce terminati voi cu lucrurile pe care le asteptati, sa-i trimiteti si la mine blushing.gif
himere2005
stai asa, sa ne intelegem, nu stiu daca ridem de acelasi lucru. am intrat de citeva ori pe subiectul zilei si tot il astept pe geo sa vad ce scrie, ca vreau sa ma culc, si am dat de tulip de citeva ori, de aia rideam, si de tine
ina_ceva
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
si eu care ma gandeam la sotii vostri blushing.gif doh.gif si la planurile din seara asta...
himere2005
sunt curioasa la ce se gindea tulip
Tulip
CITAT(ina_ceva @ 18-08-2006, 10:43 PM) *

si eu care ma gandeam la sotii vostri blushing.gif doh.gif si la planurile din seara asta...

naughty.gif lol.gif Ina,Ina,la ce te duce gandul? grin.gif
ina_ceva
lol.gif lol.gif poate ne spune..
pe geo il asteptam si eu wink1.gif , dar nu ma gandeam ca tu, himere, nu stai cu ochii la usa dupa blushing.gif
antonia05
Click sa vezi atasamentul
CITAT(emu @ 18-08-2006, 09:30 PM) *

Ce-mi place machiajul de la avatar Antonia ... mie nu mi-a iesit niciodata, de cate ori am incercat.. si-am citit peste tot sfaturi etc... cum faci? imi spui si mie biggrin.gif daca nu e prea lunga explicatia smile.gif

Se numeste FOUMEE.Se pune mult negru,iar linia de estompeaza foarte bine incat sa para o pata.Trebuie sa reusesti sa faci degrade de la negru pana la albul de sub spranceana.si jos pui la fel cu fard si la fel estompezi sa nu se vada linie.Nu te sfatuiesc sa mergi pe strada cu acest gen de machiaj.E de seara , foto.Problema e ca ti trebuie niste pensule de machiaj.E bun si aplicatorul cu burete dar mai nhecesita cateva pensulici.Incerc sa pun foto.

Click sa vezi atasamentulClick sa vezi atasamentulClick sa vezi atasamentulClick sa vezi atasamentul
Tulip
Poate a adormit Geo pe tastatura lol.gif lol.gif
ina_ceva
Vai, antonia, dar ce ochi ai... w00t.gif esti super give_rose.gif

lol.gif
Geo cred ca are parte de ce nu avem noi in seara asta grin.gif
himere2005
cred ca nici o sansa sa dorm bine la noapte lol.gif lol.gif

vad ca tulip a disparut o clipa, cred ca s-a dus sa testeze terenul lol.gif lol.gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 18-08-2006, 10:50 PM) *

cred ca nici o sansa sa dorm bine la noapte lol.gif lol.gif

Dimineata primul lucru..tasssti la calculator sa vezi ce roman o fi scris Geo...

Himere,m-ai ghicit!
ina_ceva
Eu stau cu ambele deschise si acum vad ca s-a bagat si dany-dulce!!
Poate il convingea ea pe geo sa termine ce a inceput
Tulip
Ina,ce fata inspirata...pe mine nu m-ar fi dus capul... doh.gif
himere2005
si eu ca timpita tot miscam de scroll de fiecare data laugh.gif cred ca am vrut sa-l las sa se concentreze, sa nu se piarda daca ma vede pe acolo lol.gif lol.gif
ina_ceva
Nu trebuie lasat singur, poate renunta naughty.gif
dany
Buna fetele !!!
M-ai prins ,Ina biggrin.gif ...Am citit ce ati scris dar...cred ca am pierdut faza cu Geo... mad.gif
ina_ceva
Dany-dulce, cum mai merge la serviciu? Sotul tau e k?
Tulip
De cate ori ati dat refresh la subiectul zilei? lol.gif lol.gif
himere2005
eu m-am instalat acolo frumusel, tu ina, cum de nu te vezi?
ina_ceva
Poate nu ati vazut, dar geo se chinuie de la 22.09.
Va zic eu, el are parte de wub.gif cheer.gif sex.gif si noi stam dupa el lol.gif lol.gif
Tulip
Himere,eu nu te vad dincolo... w00t.gif Numai pe Ina si pe Geo lol.gif el scrie...evident lol.gif lol.gif
himere2005
da mai, ai dreptate...eu ma culc
miine subiectul zilei va fi " ce credeti ca a facut geo noaptea trecuta?" lol.gif
ina_ceva
Cred ca mai degraba inscrie la ora asta decat scrie ... naughty.gif
Tulip
Va pup,fetelor,ma duc la culcare...daca aflati ceva intre timp,sa va ganditi la mine! tease.gif
himere2005
o lasam spion pe ina, noi avem timp dimineata lol.gif lol.gif
ina_ceva
Somnic usor, tulip!!!Somnic usor, himere!!
O sa ma gandesc la voi cand o sa citesc prima romanul wink1.gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 18-08-2006, 11:05 PM) *

o lasam spion pe ina, noi avem timp dimineata lol.gif lol.gif

Cine se trezeste prima,face cafeaua! blum.gif blum.gif
ina_ceva
Geo a renuntat...dupa ce am asteptat atat dry.gif sad.gif
emu
Supeeer Antonia, multumesc frumos de poze si explicatie. O sa ma inarmez cu pensule si pensulici si fard negru cat curpinde... si cat mai multa rabdare sa invat cum sa fac estomparea )).gif mai ales la ochii mei.. o sa pun poza cand imi reuseste smile.gif
nusarich
gigelu, pentru ca maine nu stiu cand si daca voi reusi sa intru pe net, iti spun de pe acum "La Multi Ani!", sanatate, multa fericire alaturi de iubitul tau, sa reusesti in tot ce ti-ai propus si sa aveti parte impreuna numai de bucurii!

antonia, esti o draguta, sa nu mai zici ca nu ca ma supar tare! pe langa tine eu sunt o gaina plouata...
dany
Incerc sa comentez putin ce ati scris ( harnicutze,nu gluma !!! ).Deci :

Antonia...aplauze pentru examen !!! Ce zici...nu vii sa-mi dai si mie lectii de machiaj ? Cu rusine spun ca am ajuns la varsta asta si....nu prea am habar de asa ceva......am folosit doar rimel(din An in Paste ) si ruj de buze ( in fiecare zi cand ies din casa )...in rest...tufa de Venetia... blushing.gif Sorina...imi place tare mult rochitza ta ! Arata bine pe tine...dar ..ai dreptate...un piculetz sa mai dai jos si va arata super.Sper sa nu te superi pe mine !Intrebai de Mirela...e in Ro..in concediu.
Himere...ce fata "rusinoasa " esti tu ! lol.gif lol.gif Apropo de a te simti sexy...cand slabisem 9 kg...mi-am schimbat hainele ( nu toate) si am inceput sa port (iar!!) lucruri mai decoltate ( chiar daca nu am ce arata ) ,etc...Si...m-am simtit bine !!!! Venea din interior aceasta stare de bine....si am observat ca si cei din jurul meu se uitau mirati la schimbarea mea...Deci: capul sus si curaj !!!
May....frumoase achizitii! Ma innebunesti cu pozele tale cu papa !!!Te invidiez pentru tipete,claxoane,etc...nu ca as dori sa mi se intample si mie...doar pentru ca as vrea sa arat ca tine !!!Vise,maica,vise !!Si...mai lasa-ne ,nene, cu chestiile alea sexoase!!! lol.gif Ce costumatie ai pentru azi ...wooow !!ma distreaza mult povestile tale din viata de zi cu zi...esti tare haioasa !! sa ramai in continuare la fel!!
Dana...drum bun spre Bucuresti si sa te simti bine alaturi de copii!!! Intrebai de germana mea si daca mai am pe cineva care vb romaneste pe aici...Germana am invatat in clasa a -5-a( acum vreo 30 de ani ) ...apoi am fost de 4 ori la un curs de germana in tara ( dupa ce l-am cunoscut pe Dirk si...in rest am invatat aici: deci cam totul am invatat aici.Nu,nu am pe nimeni aici care vb romana...sunt singura-cuc!!!
Daconst !!!!!!!!!!!!!!!!! Pe unde umbli ca nu mai ai timp de noi ?????? La babuinat cred ca nu esti....poate in vizite si pe la maternitati,gradinite ,etc.. lol.gif lol.gif
Iepurash...bine ai revenit!!
Emu...lasa ca gasesti tu voimnta aia pierduta...daca vei cauta bine de tot !!
Dylly...ma inscriu prima pe lista ta de a dona ceva din superioarele tale!!!!!!!!!!!!!!!!!! sa nu ma uiti!WE placut!!
Uka & Gigelu...ma bucur ca va simtiti bine cand va vedeti !! Va invidiez !!
Gigelu...Poti sa-ti schimbi de 10 ori ID-ul...te recunoastem dupa culoarea cu care scrii si dupa stilul tau de a scrie )).gif Intalnire cu neuroni..doar un We ??? Cred ca ne-ar trebui cel putin 1 saptamana lol.gif
Uka...Sa te simti bine la Azuga si...ai grija de tine si...Bafta la "intrevedere"...Eu raman la opinia mea dar.....tu srtii ce vrei .
Irinush...lasa ca iti revii tu cu dieta !!!!
Bubbles...poti manca doar lamaie ??? Eu imi pun cateva picaturi de concentrat de lamaie in apa si ..chiar si asa mi se face cateodata pielea-gaini de la gust lol.gif
Pisik...pe unde umbli ??? Am pierdut eu ceva ???
Maria...nu mai dai nici un semn de viata ??
Tulip...faina tunsoarea !!! Te intinereste !!!Sanatate bunicii tale !!
Violett...bine ai revenit !!!
Deea..un pic de rabdare si vei putea fii o mamica sexy...vei putea gasi hainutze pe masura ta.Vrem poze cu tine si cu Alexia( ma innebuneste numele de mult ce imi place ).
Sorana...super tare faza cu lesbiencele !! lol.gif lol.gif
Dannette...ma bucur ca te simti mai bine ( fata de ultima oara cand am intrat eu pe aici).
Ella...bafta la cantaritul bagajelor!! sa ne spui,cand te intorci,cat si ce ai folosit din tot ce ai carat cu tine lol.gif
Miha...vacanta placuta !!! Sunt sigura ca va fii daca ma gandesc pe unde vei umbla!!
Geo...mersi de intrebare ! Dirk e bine...merge la tot felul de controale sa depistam de unde provine aceasta tensiune atat de mare .
Honey,scumpa....unde se gasesc acele paduri ????? De pastile nici nu am auzit !!! Poate gasesc si eu pe aici !!!Aplauze pentru sala !!! Ia-ma si pe mine !!!Eu astept sa fac cu job-ul si incep si eu.Super meniu !!!! La noi a gatit Dirk azi : peste ,cartofi fierti in coaja si legume( a fiert tot ce a gasit prin casa ).Super delicios !!!Si.....a cantarit tot si a calculat punctele !!! Nu-mi vine sa cred !! lol.gif
Dana-Bianca...imi pare rau pentru buni a ta !!!In alta ordine de idei:calamaris nu are multe puncte si berea cu sprite o poti pune ca si Alster(1,5 p )...
Ramo..bine ai revenit !!! "oficialul " asta !! Ce vrei tu de fapt ?? E greu sa alegi,asa-i? Dar daca spui ca ai fost cu "fostul" si te gandeai doar la Dorin...e clar...e ceva intre voi ! Vorbeste cu tati tau si...incearca...daca dai gres..tu suporti consecintele...nu tati,nu lumea...Parerea mea.Arati tare bine...dar daca ai mai da cateva kg jos ai arata ca un model !!!Nu ai mai primit flori de mult !!??!! Dorin ce pazeste ? lol.gif
Simo...bine ai venit !!
Honey...am uitat...fa piure-ul cu ,concentrat de legume...economisesti untul...si punctezi doar 2 p !! blink.gif
Ina...iti multumesc ca ai grija de buna noastra dispozitie !!!!! In legatura cu Dirk ...am scris mai sus...

Sper ca nu am uitat pe nimeni!!! Daca da...IERTARE !!
ina_ceva
Te-ai chinuit ceva timp, dany-dulce!!! give_rose.gif
antonia05
CITAT(emu @ 18-08-2006, 11:14 PM) *

Supeeer Antonia, multumesc frumos de poze si explicatie. O sa ma inarmez cu pensule si pensulici si fard negru cat curpinde... si cat mai multa rabdare sa invat cum sa fac estomparea )).gif mai ales la ochii mei.. o sa pun poza cand imi reuseste smile.gif

Ca pensulici iti trebuie in mare:

Click sa vezi atasamentul asta e un aplicator.poti pune cu el fardul de pleoape.Apoi

Click sa vezi atasamentul asta e pensula retezata.O folosesti pt pleoapa de jos a pui fard subtire sau mai grosut la baza genelor.
De asemeni poti sa partunzi si n cele mai mici coltulete si santulete.
Click sa vezi atasamentul-- pensula de aplicat fard de pleoape,cu ea poti sa si estompezi ff bine cu fard culoarea pielii si nu numai.

Scuze scrisul cu litere mancate dar am scris repede si nu prea am chef sa sterg.
Click sa vezi atasamentul asta se numeste banana si se foloseste pt pliul ochiului.din cauza formei ei se lipeste perfect in pliu.Poti face asta si cu cea retezata oblic.
ina_ceva
La multi ani, gigelu!!!! bday.gif yahoo.gif kiss.gif band.gif
dany
CITAT(ina_ceva @ 18-08-2006, 09:57 PM) *

Dany-dulce, cum mai merge la serviciu? Sotul tau e k?

Ina
...Dirk e ok...merge la controale...sa vedem de unde are tensiunea asa de ridicata.
La job.......noua sefa ( vine la inceputul lui septembrie) are ...19 ani !!!!!!! Vom vedea ce si cum si.....suntem deja in cautarea altui job ...suntem , adica eu si inca 3 colege vechi....sa vedem ce vor face cand nu vor mai avea oamnei...Inati asteptam sa vedem cum va fii dar..eu caut deja altceva( indiferent ce- nu imi e rusine sa muncesc).La seminar am renuntat ; i-am spus sefului mai mare ca e imposibil sa invat totul in 2,5 zile !!! Mi-a spus ca daca vine vreun control si nimeni dintre noi nu are specializarea in domeniul condimente,medicamente,etc....el e pasibil de inchisoare.I-am spus ca nu e problema : il vizitam si ii aducem si prajituri !!!! E imposibil sa invat totul in 2,5 zile !!! Ar mai fii muuuuulllteee de spus in legatura cu job-ul meu ( ce s-a intamplat in ultimele 2 zile ) dar nu vreau sa acaparez forumul cu problemele mele.Multumesc sincer de intrebare si de suport !!!

CITAT(ina_ceva @ 18-08-2006, 10:41 PM) *

Te-ai chinuit ceva timp, dany-dulce!!! give_rose.gif

dany
Gigelu......MULTI ANI FERICITI SI PLINI DE IMPLINIRI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Imagine

Ooopsss.....in mesajul meu cel lung am uitat sa fac pauza intre ce am spus pentru Antonia si ce urma pentru Sorina.....nici macar nu am vazut ca nu am scris numele Sorinei ingrosat.....Scuze,Sorina !!!!
dany
O noapte frumoasa cu vise linistite va doresc !!!!! Si un WE super !!!! Pup
May
Gigeluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu LA MULTI ANI sa ne traiesti si sa fii la fel de spontana si prietenoasa ca pana acum. Iti doresc ca pe anul ce vine sa scapi de crocodil si sa muncesti undeva unde sa fii apreciata, sa fii sanatoasa si frumoasa, sa fii cat vrei tu de slaba, sa fii fericita alaturi de babuinul tau. La multi ani gagico pupic.gif

danydulce what? sa arati ca mine? doh.gif Cred ca nu mi-a mai zis nimeni asta niciodata, iti multumesc f mult pt cuvintele frumoase, dar eu nu ti-as dori lol.gif eu iti vreau binele )).gif . Ma bucur ca Dirk se simte mai bine. Cat despre job.. cauta altceva hug.gif

Acum ma duc sa imi atac babuinul grin.gif
alina
La multi ani Gigelu!!! bday.gif
emu
Bafta in continuare Dany wink1.gif

Antonia you rock, girl!!!! Iti multumesc mult mult de tot pt detalii smile.gif floare.gif
honey79
CITAT(emu @ 18-08-2006, 08:26 PM) *
Honey , fetele!!! voi punctati si condimentele? sau care-i treaba cu praful ala... ca nu inteleg! Apropo... arata foarte bine.. ms pt idee smile.gif

Emu abia acum am citit mesajul tau. Sotul tau ar trebui sa stie despre ce vorbesc... e vorba de pliculete de "Shake' n Bake"....inlocuieste cum ar veni..pesmetul nostru ... si e condimentat. Exista si pentru pui, porc sau vita.

Eu am punctat cu 1p.... pentru asigurare... wink1.gif

Pupicei.
alina
eu am plecat sa dorm.noapte buna si somn usor lazy.gif
soranutza
La multi ani, Gigelu! Iti doresc multa sanatate, fericire, putere si sper ca anul asta sa iti aduca numai bucurii si impliniri.

Imagine
Imagine
emu
CITAT(honey79 @ 18-08-2006, 06:20 PM) *

Emu abia acum am citit mesajul tau. Sotul tau ar trebui sa stie despre ce vorbesc... e vorba de pliculete de "Shake' n Bake"....inlocuieste cum ar veni..pesmetul nostru ... si e condimentat. Exista si pentru pui, porc sau vita.
Eu am punctat cu 1p.... pentru asigurare... wink1.gif
Pupicei.

oh, ok, am inteles.. si-am si intrebat... stie smile.gif Multumesc wink1.gif ... asa... pun si asta pe lista acum... ohohooo se cam aduna, se cam aduna... smile.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.