Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
emu
am uitat... am mai gasit un site.. probabil a mai fost postat si inainte si il stiti... pe mine m-a salvat de cateva ori smile.gif Calorie King
ina_ceva
Neatza!!! yahoo.gif
himere, tulip, pe unde sunteti?
Cafeaua va asteapta cafea.gif
Emu, te asteptam cu poze cand iti va reusi chestia cu ochii.
Dany-dulce, ai grija de tine si de sotul tau!!

WE placut alaturi de cei dragi!!!!
emu
)).gif ooo daaaaaa fii sigura ca o sa pun!!!

ce matinala esti smile.gif Buna dimineata!!! Faci tu cafeaua? biggrin.gif
Tulip
ImagineGigelu,la multi ani!
Ina,asa de matinala?Da' de ce, ca doar n-ai baby.gif baby.gif .... lol.gif Cafeaua e binevenita,mersi!
Eu.
'neatza frumoaselor! yahoo.gif

multumesc mult-mult pentru urari tuturor.give_rose.gif ce frumos ar fi fost sa va am pe toate alaturi astazi, la propriu, sa ne intalnim la o apa plata hug.gif

aseara nu am mai intrat fiindca am adormit pe la 21.30 blushing.gif asa ca, de dimineata, m-am trezit la 6.00.....asa, ca sa fie ziua cat mai lunga biggrin.gif grin.gif

antonia, nu ne mai pui poze cu tine machiata in diverse modalitati? eu una sunt amatoare de machiaje foarte discrete, in culori deschise. cu negru nu ma pot face, indiferent de stil, fiindca arat batuta, mai ales cum am si ochii mici blushing.gif
Biencutza
Gigeluleeeeeeeeeee la multi ani sanatosi, veseli, frumosi, banosi....multe bucurii alaturi de baiatul tau si impliniri de toate felurile cheer.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Dany multumesc de "alinare", e foarte reconfortant sa stiu ca are calamaris putine puncte grin.gif Te pup si numai bine si tie si sotului tau.
Ramona foarte faine poze, esti foarte dragutza....si asa sa invart cutitul in suflet si Oficialul imi pare mai dragut si mai finut decit Fostul....nu iti usurez viata prea mult cu ce am spus, asa-i? blushing.gif
Peach, Pisik buna dimineata!!!!
O zi frumoasa tuturor floare.gif pupic.gif
simo
cheer.gif neata fetelor
crys
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iditacristin...stina/my_photos

Poze din concediu cheer.gif
Eu.
'neatza si tie simo wink1.gif

dana-bianca pupic.gif , multumesc de urari!

ramona, esti foarte frumusica cool.gif si foarte bine proportionata. chiar daca ai niste kg in plus, ele sunt frumos asezate.
si mie imi place mai mult Oficialul decat Fostul grin.gif

himere, May
, la raport! naughty.gif
crys, superbe poze, dar cam putine blum.gif sunteti un cuplu reusit wink1.gif
simo
cum sunteti?
give_rose.gif
crys
la muti ani ,sanatoasa
Multumesc putine.... sunt mult mai multe cateva sute dar ajung astea,sunt elocvente hug.gif
honey79
LA MULTI ANI !!!!!SCUMPA NOASTRA ...GIGELUS

Sa fii iubita, fericita... si toate dorintele tale sa devina realitate.

[/color]

Pupicei dulcei dulcei si imbratisari calde

[color="#ff0000"]
ramonavlas
Buna dimineatza. M-am trezit si eu cumva.... Am pus haine la spalat si ma duc sa imi spal parul ca ieri nu am mai avut chef.
Dana-Bianca, Eu, si mie imi place mult mai mult Oficialul, dar.....

EU, LA MULTI ANI SI ITI DORESC TOT CE IMI DORESC SI MIE.
Biencutza
CITAT(ramonavlas @ 19-08-2006, 12:49 PM) *

Buna dimineatza. M-am trezit si eu cumva.... Am pus haine la spalat si ma duc sa imi spal parul ca ieri nu am mai avut chef.

Buna dimineata Ramona, o zi frumoasa si tie, sper ca nu am facut prea mult rau cu ceea ce am spus despre Oficial doh.gif .....si daca si tie iti place mai mult....atunci fara dar..... biggrin.gif Din mesajele tale am inteles ca e foarte complicat cu Oficialul...., dar daca chiar iti place gasesti tu o modalitate sa te convingi daca merita, macar asa nu traiesti cu regretul "ce ar fi fost daca...."
pupic.gif
ramonavlas
Sa va povestesc putin cum a fost. Am ajuns la mare, am coborat din tren la Neptun, nu am gasit o cazare care sa ne placa, asa ca am ajuns la Jupiter. Ne-am cazat, am despachetat si am plecat pe plaja.
Miercuri seara nu am mai rezistat si i-am trimis un sms Oficialului.Daca mai traieste, daca i-au venit actele de rezidenta pt Spania si i-am scris ca imi e dor de buzele lui, de el si ca incerc sa uit ce a fost intre noi, dar....nu pot. Mi-a dat beep, ca bineinteles nu avea credit. La ora cand el mi-a dat bip, fostul imi facea masaj. Nu l-am sunat, nu i-am dat beep inapoi. Joi noaptea, pe la 23 mi-a dat din nou beep. L-am sunat. Am vorbit aproape o ora. Eram pe tren. Era foarte interesat cum m-am simtit si mai ales cu cine am fost. Mi-a dat de inteles ca ii e dor de mine si lui (nu stiu daca atat de dor cat imi e mie de el) si a zis ca vine el la Cluj dupa mine. I-am spus ca am cu ce veni acasa. Atunci am ramas ca vine azi pe la mine. Sper sa vina. Desi nu sunt prea sigura ca vreau sa il vad. Mi-e dor de el de nu mai pot si nu stiu ce reactie voi avea cand il voi vedea. A, mi-a zis sa il sun cand ajung la Mures.
Ai mei sunt superstitiosi in legatura cu data de 19 a fiecarei luni. In 18 noaptea, cand am vorbit (el stia de data de 19) mi-a spus ca il suna pe conductor sa ii spuna sa mearga cu grija ca in tren exista o persoana importanta si sa nu cumva sa pateasca ceva. A zis ca vine azi la mine sa aiba grija sa nu patesc ceva. Imi e asa de drag, de fapt, cred ca am trecut de faza asta. SUNT INDRAGOSTITA DE EL.
Dar pe el l-a suparat faza cu tati si....nu stiu ce as putea sa fac sau sa ii zic ca sa fim din nou impreuna....
Am nevoie de ajutor acum. Nu am mai trecut prin asa ceva. De obicei baietii erau aia care vroiau sa ma convinga pe mine....acum, s-a schimbat situatia. Nu vreau nici sa vada ca sunt indragostita...de el. Dar sa ii dau ceva de banuit................
Stiu ca sunt off topic, dar...asta e durerea mea acum.

CITAT(dana-bianca @ 19-08-2006, 11:56 AM) *

CITAT(ramonavlas @ 19-08-2006, 12:49 PM) *

Buna dimineata Ramona, o zi frumoasa si tie, sper ca nu am facut prea mult rau cu ceea ce am spus despre Oficial doh.gif .....si daca si tie iti place mai mult....atunci fara dar..... biggrin.gif Din mesajele tale am inteles ca e foarte complicat cu Oficialul...., dar daca chiar iti place gasesti tu o modalitate sa te convingi daca merita, macar asa nu traiesti cu regretul "ce ar fi fost daca...."
pupic.gif

Stai linistita, nu mi-ai facut rau. Asta e adevarul si doare cateodata. Ma doare si pe mine mult ca nu pot fi cu el..............
Biencutza
Stai sa inteleg...Oficialul e inca in Romania?...am crezut ca e deja plecat in Spania...din cite inteleg nu.
Si daca vine azi la tine, foarte bine, vorbiti, vezi cum poti comunica cu el, cit e dispus sa inteleaga ca si in sufletul tau este o lupta intre opinia familiei si el....vedeti voi.
Acum ca baiatul nu e foarte avut, nu e vina lui. Important cred eu este sa vezi daca este om de actiune, daca pe linga dorinta de a realiza ceva este si actiunea de a face, si nu doar vorbarie.
E clar ca e intr-o pozitie incomoda legata de pozitia ta sociala, de faptul ca esti mult mai bogata ca el.
Dar un barbat flexibil si intelegator nu va pune asta problema cea mai mare, ci se va zbate sa faca si el ceva si sa nu mai fie situatia materiala un handicap.
Si apoi nu mai stiu ce sa zic, astea se cam demonstreaza in timp....asa ca daca crezi ca merita da-i timp sa vezi cum se comporta.
E frumos ca e grijuliu, e frumos ce iti spune, dar faptele vorbesc mai mult...
Si chiar daca s-a suparat pe chestiunea cu tatal tau, daca e baiat ambitios , destept si te place mult, va trece peste asta.
Cred ca ce intentionam sa spun e ca iti doresc o dupa-amiaza placuta cu el, linistita si tie multa luciditate sa iti dai seama daca macar il placi cu adevarat... give_rose.gif pupic.gif
Eu mai sunt putin prin zona daca vrei sa mai vorbim pupic.gif

Buna dimineata May!!!!! Te mai poti misca sau iar te dor toate? blum.gif pupic.gif
May
Da.... dry.gif nu e tocmai o zi buna pt mine azi... sunt cam nervoasa dry.gif nu prea am chef sa vb despre asta... sa trecem la lucruri mai fericite..

gigelu scoate tortul blum.gif

dana-bianca si mie mi se pare mai dragutz Oficialul naughty.gif ramona ia vezi cum te bagi iar peste el , frumoase poze hug.gif

simo cine esti? blink.gif

Mai ce tot aveti de ziceti ca sunteti off topic? Aici vorbim despre tot... e ca un centru de grasutze anonime care se descarca, nu? )).gif
Tulip
Simo,de ce nu ne scrii cateceva despre tine?ca suntem tare curioase naughty.gif naughty.gif
May,ce gatesti bun?
Gigelu,cum iti sarbatoresti ziua? blum.gif
Eu sunt mare gospodina,vine socru' la masa..... grin.gif
himere2005
fratilor, bine ca nu am stat azi noapte mai tirziu ca geo ne-a tras clapa, in schimb noi ne-am distrat de minune aseara, nu? laugh.gif
gigelu, tu ai subiect separat. mai am o intrebare pentru tine. se merita sa faci tort din ala Dr Oetker. daca da, ce fel de smintina si iaurt ai pus? cu cit la suta grasime?
may, cind ziceai ca vin ai tai la tine?
crys, nu esti prea vorbareata, te-ai suparat pe noi?
ramona, sa faci o alegere buna, noi suntem alaturi de tine
pisik, cum a fost la bulgari? au aia dulciuri bune? grin.gif
dana-bianca, nu stiu de ce, am impresia ca suntem amindoua la fel de pofticioase. ce ai mai mincat bun in ultimul timp?
ramonavlas
Ca sa intelegeti. NU ma intereseaza pozitia lui sociala. Nu ma intereseaza cati bani are in cont, ce masina si ce casa are. Pe mine ma intereseaza sa ne intelegem si sa ne placem. Resttul, e doar umplutura. Daca eu am avut norocul sa am situatie materiala buna, asta este. Cateodata imi pare rau de ce am.
Astept sa dea un semn, sa vina la mine, sa discutam si.....asta e, daca il deranjeaza asa de tare, vom ramane prieteni dry.gif
Dar oricum nu renuntz asa usor la el............

Eu am facut baie, mor de cald acum, mai am ceva haine de spalat (de fapt masina), imi usuc parul si cred ca merg la ai mei sa fac o baie in piscina si sa mai stau la plaja. Sa imi intretzin bronzul.
Tulip
Himere,iti raspund si eu,sper sa nu se supere Gigelu...eu am facut tortul cu pricina,delicios,..... )).gif )).gif ,nu am pus smantana,ci o frisca mica hulala,la 200ml,si iaurt normal,de care am avut in casa....
Biencutza
CITAT(himere2005 @ 19-08-2006, 01:58 PM) *

fratilor, bine ca nu am stat azi noapte mai tirziu ca geo ne-a tras clapa, in schimb noi ne-am distrat de minune aseara, nu? laugh.gif
gigelu, tu ai subiect separat. mai am o intrebare pentru tine. se merita sa faci tort din ala Dr Oetker. daca da, ce fel de smintina si iaurt ai pus? cu cit la suta grasime?
may, cind ziceai ca vin ai tai la tine?
crys, nu esti prea vorbareata, te-ai suparat pe noi?
ramona, sa faci o alegere buna, noi suntem alaturi de tine
pisik, cum a fost la bulgari? au aia dulciuri bune? grin.gif
dana-bianca, nu stiu de ce, am impresia ca suntem amindoua la fel de pofticioase. ce ai mai mincat bun in ultimul timp?

Buna dimineata Himere!
Daaaaaaaaa, sunt o pofticioasa uriasaaaaaaaaa, si daca se maninca acelasi fel la masa si cineva din jur maninca cu prea multa pofta trebuie sa gust si din farfuria lui blushing.gif blushing.gif of de zilele mele....nici nu ma mai intreb de unde atitea kile doh.gif
Mare lucru interesant nu am mai papat...nu prea imi amintesc acum, azi insa vreau sa fac o salata de paste cu ton si clatitele mult prea minunate ale Soranutzei give_rose.gif grin.gif
Tie cam de ce ti-i pofta la ora asta? wink1.gif
Biencutza
De acord cu Tulip, si eu am facut 2 dintre ele, aceea musuroi de furnici si inca una cu banane...mie imi plac si am pus exact ce scria pe ambalaj ca mai trebuie adaugat.
Foarte buneeee..... wink1.gif

CITAT(ramonavlas @ 19-08-2006, 02:05 PM) *

Ca sa intelegeti. NU ma intereseaza pozitia lui sociala. Nu ma intereseaza cati bani are in cont, ce masina si ce casa are. Pe mine ma intereseaza sa ne intelegem si sa ne placem. Resttul, e doar umplutura. Daca eu am avut norocul sa am situatie materiala buna, asta este. Cateodata imi pare rau de ce am.
Astept sa dea un semn, sa vina la mine, sa discutam si.....asta e, daca il deranjeaza asa de tare, vom ramane prieteni dry.gif
Dar oricum nu renuntz asa usor la el............

Eu am facut baie, mor de cald acum, mai am ceva haine de spalat (de fapt masina), imi usuc parul si cred ca merg la ai mei sa fac o baie in piscina si sa mai stau la plaja. Sa imi intretzin bronzul.

Da Ramona, noi te intelegem, dar de multe ori, din pacate, diferentele legate de pozitia si situatia materiala a partenerilor, mai creeaza si probleme si neintelegeri. Si tine de fiecare cum si cit il afecteaza treaba asta.
Hai ca o sa fie bine, voi sa va intelegeti si sa aveti o dupa-amiaza frumoasa impreuna....restul, dupa cum ziceai si tu, este umplutura biggrin.gif
himere2005
de toate mi-e pofta, numai de mincare dietetica nu lol.gif bine ca e plecata miha in vacanta grin.gif
vroiam sa incerc sa fac prajitura de la dr. oetker cu ananas, care se baga in frigider biggrin.gif asta in cinstea lui gigel
as vrea sa fac azi cumparaturile si de aceea nu stiam ce imi trebuie blum.gif

in rest, parca as minca niste clatite cu carne, piftelute cu sos
Biencutza
Ramona, ca sa exemplific, sa ma intelegi ce spun si sa nu te superi pe mine, in casa noastra, mama a fost cea care in ultimii 10 ani a cistigat mai mult decit tata, motiv care putea declansa un oarecare orgoliu masculin; dar nu a fost asa, tata a inteles, a preluat el multe dintre sarcinile casnice si e foarte mindru de asta...
Si eu il admir mult, ca nu multi sunt barbatii care nu sunt zgariati in orgoliu de o sotie care cistiga mai multi bani, si il ador ca e tati meu wub.gif

CITAT(himere2005 @ 19-08-2006, 02:22 PM) *

de toate mi-e pofta, numai de mincare dietetica nu lol.gif bine ca e plecata miha in vacanta grin.gif
vroiam sa incerc sa fac prajitura de la dr. oetker cu ananas, care se baga in frigider biggrin.gif asta in cinstea lui gigel
as vrea sa fac azi cumparaturile si de aceea nu stiam ce imi trebuie blum.gif

in rest, parca as minca niste clatite cu carne, piftelute cu sos

Daaaaa, vine Miha si joarda pe cocoasa noastra doh.gif blushing.gif
De clatite mi-e pofta si mie, cele de ieri si cum spui....de ingrasacioase.
Dar promit ca fac foarte putina maioneza, ca o fac cu ulei de masline si ca o amestec cu iaurt salut.gif (asta pentru salata de paste cu ton)
Ma duc si eu la cumparaturi mai imediat.....dupa ce reusesc sa ma dezlipesc de computer wink1.gif

Azi e Gigel vinovata de toata destrabalarea noastra culinara.....ca doar mincam in cinstea ei!!!!!!!!!
Si zi de nastere fara tort si....ingrasacioase....nu merge lol.gif
himere2005
doar cu gigelu sa ne mai scoatem si noi laugh.gif
antonia05
CITAT(Eu. @ 19-08-2006, 08:29 AM) *

'neatza frumoaselor! yahoo.gif

multumesc mult-mult pentru urari tuturor.give_rose.gif ce frumos ar fi fost sa va am pe toate alaturi astazi, la propriu, sa ne intalnim la o apa plata hug.gif

aseara nu am mai intrat fiindca am adormit pe la 21.30 blushing.gif asa ca, de dimineata, m-am trezit la 6.00.....asa, ca sa fie ziua cat mai lunga biggrin.gif grin.gif

antonia, nu ne mai pui poze cu tine machiata in diverse modalitati? eu una sunt amatoare de machiaje foarte discrete, in culori deschise. cu negru nu ma pot face, indiferent de stil, fiindca arat batuta, mai ales cum am si ochii mici blushing.gif

LA MULTI ANI CRENGUTA!!!SA FI IUBITA, SANATOASA SI TOT CEEA CE TI DORESTI !!!Ba da!Pun acum foto cu mai multe machiaje.

Salutare fetele!!!
himere2005
mai antonia, dar cite kilograme ai? ai mai slabit? ca la figura pari slabutica!
ramonavlas
Ce liniste pe aici............... Dar unde e toata lumea? Plec si eu imediat la plaja, dar am crezut ca am ce citi inainte.
Tulip
Intr-adevar liniste pe forum...se vede ca-i we si e si vreme superba...Eu ma tot invart pe acasa,nu avem nici un program special pe azi...Mai incolo iesim la o plimbarica rolleyes.gif
dany
Buna !

Am venit si eu de la job....
Crys....frumoase poze !!!! acelasi traseu l-am facut si eu pe la 15 ani.
Ramo...bafta la intalnirea cu Dorin !!! Sa iasa asa cum iti doresti tu.
Himere...despre ce tort il intrebai pe gigelu???? Unde ,cum ???? Sigur mi-a scapat ceva...
Antonia ...ma innebunesti cu machiajele tale.

Va doresc un WE placut !!!!Plecam cu bicicletele...e o vreme superba !!

Va anunt cu mandrie ca Dirk a mai slabit 1,8 kg !!!!! Am si schimbat ticker-ul lui cheer.gif Eu...doar 200 de grame dar am rusii in vizita.Ma cantaresc cand pleaca.
antonia05
CITAT(himere2005 @ 19-08-2006, 02:23 PM) *

mai antonia, dar cite kilograme ai? ai mai slabit? ca la figura pari slabutica!

Doar la figura. lol.gif De ce crezi ca fac foto doar cu fata????Ma chinuiesc sa mai pun foto , le am mai micsorat dar degeaba.Mai incerc.Nu am mai slabit.Tot atatea KG am de cateva luni dar recunosc ca nu am mai numarat.Pupici!!!

CITAT(danyhoney @ 19-08-2006, 04:05 PM) *

Buna !

Am venit si eu de la job....
Crys....frumoase poze !!!! acelasi traseu l-am facut si eu pe la 15 ani.
Ramo...bafta la intalnirea cu Dorin !!! Sa iasa asa cum iti doresti tu.
Himere...despre ce tort il intrebai pe gigelu???? Unde ,cum ???? Sigur mi-a scapat ceva...
Antonia ...ma innebunesti cu machiajele tale.

Va doresc un WE placut !!!!Plecam cu bicicletele...e o vreme superba !!

Va anunt cu mandrie ca Dirk a mai slabit 1,8 kg !!!!! Am si schimbat ticker-ul lui cheer.gif Eu...doar 200 de grame dar am rusii in vizita.Ma cantaresc cand pleaca.

Felicitari!!! cheer.gif
himere2005
am pasat-o pe bia mamei si mergem la cumparaturi la billa si kaufland
a fost tare frumos azi, numai eu am frecat mitu de pomana mad.gif
e...oricum...nu-i ziua trecuta, nu?
simo
fetelor cum e cu acel bonus de 30 la sfarit de saptamana?

CITAT(simo @ 19-08-2006, 07:10 PM) *

si daca mananc malai fiert cum sa-l pctez? blushing.gif
Eu.
buna seara! yahoo.gif

am aterizat si noi pe-acasa; a fost topitorie in oras astazi.
la ora 17.30, in Militari, la umbra erau 40 de grade blink.gif

ok, sunt de acord sa fiu eu de vina pentru destrabalare grin.gif si sa iau peste spate jorditele de la Miha, la cat m-am porcit de marti incoace. sorry.gif

himere, vad ca ti-a raspuns tulip si are dreptate. tortuletul e delicios, e mare si te costa cam 100 de mii toata afacerea. noi 2 am mancat ca spartii 2 zile din el blushing.gif eu am mai cumparat o conserva de compot de ananas bucati, smantana , unt si iaurt. vezi ca scrie pe cutie tot ce ai nevoie si cata grasime sa aiba smantana si iaurtul. eu am luat iaurt ceva mai slab decat cereau si tot mi-a iesit. e ff buna si racoroasa, iar pe mine ma avantajeaza fiindca al meu cuptor nu poate fi utilizat.

danyhoney, felicitari pentru Dirk yahoo.gif si pentru cele 200 de g ale tale pupic.gif
este vorba despre niste prajituri de la Dr. Oetker ce se fc fara coacere; se pun la frigider timp de 3 ore. sunt perfecte pentru vara.

ramona
, succes cu Oficialul cool.gif fa-te sexoasa (nu ca n-ai fi grin.gif )

antonia, tot ma minunez de cat de frumoasa si expresiva esti w00t.gif multumesc pentru poze. prima imi place foarte-foarte mult. cu ce esti facuta si cum?
cate kg ai acum?

noi am decis sa lasam Herastraul pe maine si azi sa ne facem de cap in Mall blushing.gif grin.gif
am mancat pizza la pizza hut si simt ca pleznesc. cred ca a fost si va ramane singura mea masa pe ziua de azi. am baut limonada cu lamaie si indulcitor lol.gif (dupa pizza) si inghetata de vanilie si portocale.
am cautat sa-mi iau ceva bijou-uri, dar care mi-au placut aveau un pret exorbitant (de la 6 milioane in sus), iar la Meli Melo nu mi-a placut nimic. mi-am luat doar 4 agrafe mici-mici de par, 2 negre si 2 pe nuante de chihlimbar portocaliu.
sunt suparata ca nu-mi gasesc nimic de incaltat. eu sunt mai clasica in materie de imbracaminte si incaltaminte , iar moda asta turbata de aum ma depaseste blushing.gif nu-mi place talpa care se poarta acum, nu-mi plac varfurile ascutite, culorile puternice, paietele, funditele,etc,etc. iar cand gasesc ceva clasic dau pe spate cand vad pretul. am gasit azi o pereche de pantofi ff frumosi.......3,5 mil doh.gif blink.gif

CITAT(simo @ 19-08-2006, 07:13 PM) *

CITAT(simo @ 19-08-2006, 07:10 PM) *

si daca mananc malai fiert cum sa-l pctez? blushing.gif

simo, noi tinem varianta germana a WW, unde nu exista cele 30p bonus la sfarsit de saptamana; ele exista doar in varianta americana care e mai permisiva
simo
sorry.gif malaiul fiert cum sa -l punctez?
Eu.
eu am in lista 0.5p pt. 50g de porumb.
cantareste stiuletele inainte de a manca, apoi inca o data dupa ce ai mancat si asa afli ce cantitate de boabe ai avut si faci calculul. wink1.gif
simo
mersi sper ca nu te deranjez
Eu.
nu ma deranjezi cu nimic, stai linistita pupic.gif
fiecare din noi a fost la inceput.

tu nu ai lista cu punctajele WW? huh.gif
simo
CITAT(Eu. @ 19-08-2006, 07:41 PM) *

nu ma deranjezi cu nimic, stai linistita pupic.gif
fiecare din noi a fost la inceput.

tu nu ai lista cu punctajele WW? huh.gif

o am dar cu malaiul nu al am
May
danydulce felicitari pt ca ati slabit, sunteti tari cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Azi am facut ciupercutze cu piept de pui blum.gif
simo
cum le-ai facut si cum le puctezi?
irinush
|Buna fetelor, hop si eu pe aici cat mai doarme david ...

Gigelu, la multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de bucurii!!!

Danyhoney, felicitari pt sotul tau!

Antonia, arati super, eu nu reusesc sa ma machiez profesionist pt ca parca as avea doua maini stangi ...

Ramona, ti-am vazut pozele, arati super, cate kg ai acum? uite asa ma motivez si eu sa slabesc naibii o data!

Pupici la toate!
May
Am prajit in ulei de masline 100 gr de piept de pui pe care l-am scos apoi pe o farfurie, dupa aceea, in acelasi ulei am prajit 2 cepe. Cand au fost aproape gata le-am adaugat putin bulion, apoi apa ( cu vegeta) in care am diluat o lingura de faina, ciupercutzele si carnea si le-am lasat sa se faca. Papa buna la numai 5 puncte portia blum.gif
simo
CITAT(Maybeline @ 19-08-2006, 08:07 PM) *

Am prajit in ulei de masline 100 gr de piept de pui pe care l-am scos apoi pe o farfurie, dupa aceea, in acelasi ulei am prajit 2 cepe. Cand au fost aproape gata le-am adaugat putin bulion, apoi apa ( cu vegeta) in care am diluat o lingura de faina, ciupercutzele si carnea si le-am lasat sa se faca. Papa buna la numai 5 puncte portia blum.gif

mersi o noua reteta hug.gif
irinush
Bravo May si pofta buna ... eu pe caldurile astea nu prea mai gastesc nimic .. . vreau in schimb sa fac o tarta la rece, fara coacere, dar nu am gasit nicaieri caise si eu o voiam neaparat cu caise ... daca nu, o sa incerc cu piersici ...
am zis ca nu mai coc nimic pana nu trece canicula
May
Multumesc fetelor, poze nu va mai pun ca ma certati. blum.gif
antonia05
Pt cine e interesat, am pus un album la yahoo cu machiaje diferite:de zi,de seara,scena,fantezie, bronzant,atat cu mine cat si cu cu colege de ale mele si machiaje din reviste.

Iata linkul:

http://photos.yahoo.com/galabri76
irinush
super pozele Antonia, pupici lui Dominic!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.