Sa va povestesc putin cum a fost. Am ajuns la mare, am coborat din tren la Neptun, nu am gasit o cazare care sa ne placa, asa ca am ajuns la Jupiter. Ne-am cazat, am despachetat si am plecat pe plaja.
Miercuri seara nu am mai rezistat si i-am trimis un sms Oficialului.Daca mai traieste, daca i-au venit actele de rezidenta pt Spania si i-am scris ca imi e dor de buzele lui, de el si ca incerc sa uit ce a fost intre noi, dar....nu pot. Mi-a dat beep, ca bineinteles nu avea credit. La ora cand el mi-a dat bip, fostul imi facea masaj. Nu l-am sunat, nu i-am dat beep inapoi. Joi noaptea, pe la 23 mi-a dat din nou beep. L-am sunat. Am vorbit aproape o ora. Eram pe tren. Era foarte interesat cum m-am simtit si mai ales cu cine am fost. Mi-a dat de inteles ca ii e dor de mine si lui (nu stiu daca atat de dor cat imi e mie de el) si a zis ca vine el la Cluj dupa mine. I-am spus ca am cu ce veni acasa. Atunci am ramas ca vine azi pe la mine. Sper sa vina. Desi nu sunt prea sigura ca vreau sa il vad. Mi-e dor de el de nu mai pot si nu stiu ce reactie voi avea cand il voi vedea. A, mi-a zis sa il sun cand ajung la Mures.
Ai mei sunt superstitiosi in legatura cu data de 19 a fiecarei luni. In 18 noaptea, cand am vorbit (el stia de data de 19) mi-a spus ca il suna pe conductor sa ii spuna sa mearga cu grija ca in tren exista o persoana importanta si sa nu cumva sa pateasca ceva. A zis ca vine azi la mine sa aiba grija sa nu patesc ceva. Imi e asa de drag, de fapt, cred ca am trecut de faza asta. SUNT INDRAGOSTITA DE EL.
Dar pe el l-a suparat faza cu tati si....nu stiu ce as putea sa fac sau sa ii zic ca sa fim din nou impreuna....
Am nevoie de ajutor acum. Nu am mai trecut prin asa ceva. De obicei baietii erau aia care vroiau sa ma convinga pe mine....acum, s-a schimbat situatia. Nu vreau nici sa vada ca sunt indragostita...de el. Dar sa ii dau ceva de banuit................
Stiu ca sunt off topic, dar...asta e durerea mea acum.
CITAT(dana-bianca @ 19-08-2006, 11:56 AM)

CITAT(ramonavlas @ 19-08-2006, 12:49 PM)

Buna dimineatza. M-am trezit si eu cumva.... Am pus haine la spalat si ma duc sa imi spal parul ca ieri nu am mai avut chef.
Dana-Bianca, Eu, si mie imi place mult mai mult Oficialul, dar.....
EU, LA MULTI ANI SI ITI DORESC TOT CE IMI DORESC SI MIE.
Buna dimineata Ramona, o zi frumoasa si tie, sper ca nu am facut prea mult rau cu ceea ce am spus despre Oficial

.....si daca si tie iti place mai mult....atunci fara dar.....

Din mesajele tale am inteles ca e foarte complicat cu Oficialul...., dar daca chiar iti place gasesti tu o modalitate sa te convingi daca merita, macar asa nu traiesti cu regretul "ce ar fi fost daca...."

Stai linistita, nu mi-ai facut rau. Asta e adevarul si doare cateodata. Ma doare si pe mine mult ca nu pot fi cu el..............