Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
antonia05
CITAT(irinush @ 19-08-2006, 08:42 PM) *

super pozele Antonia, pupici lui Dominic!

Merci!Pupici lui DAVID!!E un dulce!! floare.gif
simo
Click sa vezi atasamentul
May
WoooW nu imi vine sa cred ca ma incap in sfarsit pantalonii astia. cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Sa dau soldurile astea odata jos dry.gif

Imagine

Imagine

Imagine
Tulip
May,esti apetisanta! tease.gif tease.gif

Danett,ce faci?Nici un program pe sambata seara? laugh.gif
dannette
Salut fetelor.
Am intrat sa va citesc repede.
Gigelu LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!! floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif
Ramona super romantica povestea ta.
Tulip, abia acu ma pregatesc sa ies desi is satula de muzica si agitatie pt ca scena e amplasata exact sub balconul meu.

Va pup pe toate!!! pupic.gif
himere2005
da may, arati tare bine
eu ma cam plictisesc, dan s-a apucat sa-si faca planul de bataie, caci acum e sef doh.gif
am fost cu el la cumparaturi, mai mult m-am enervat, nu ma lasa sa cumpar ce vreau eu, iar prajitura n-am mai luat-o cind am auzit ca el nu are nevoie. o sa maninc ananasul in salata.
nu stiu, asta nu e program de simbata seara si, culmea, aproape in fiecare simbata e la fel dry.gif
distractie placuta fetelor
Tulip
Himere,si noi avem program de stat acasa...sotiorul se uita la meci doh.gif
Mergeti maine la gratar?parca asa ziceai zilele astea...
Ramo
Buna seara! Am ajuns si eu acasa la mine. Am fost la ai mei, am mancat, am facut baie si am stat la plaja. Nu m-am mai intalnit cu Dorin ca...m-a sunat si mi-a spus ca ii pare rau ca mi-a promis, dar nu mai poate veni in oras. Intr-un fel, e mai bine pt mine. Imi e fff dor de el si nu stiu ce reactie voi avea daca il vad.... Asa ca mai bine nu....deocamdata. Sa mai imi treaca putzin, si apoi vad eu.
Am fost si la cumparaturi in Kaufland, mi-am umplut frigiderul ca era gol. Main fac si eu reteta de hot-dog din dovlecei pe care a facut-o May.
Irinush, tot atatea kg am, 90.5. Sunt imensa, dar.....le vin eu cumva de hac. M-am hotarat sa merg si eu la sala. Sper sa ma tina. Astept sa vina fratele meu acasa, ca e la Bucuresti si am zis ca merg cu el ca e instructor si na, imi arata el ce, cum si cat sa fac. El merge in fiecare zi la sala, asa ca....imi va fi rusine sa ii spun ca eu nu merg.........
May, super itzi sta cu pantalonii aia. Chiar astept sa ajung si eu sa am un corp ca al tau. Poate se rezolva cu sala pe langa dieta.

Am primit de la mami un inelus..........fac poza si vi-l arat.
himere2005
mai, sper sa iesim undeva, oriunde, ca nici cu gratarul asta cica nu-i sigur, turbez. oricum, daca nu se aude nimic pina la 11 miine dimineata....ma duc sa sparg banii in depozitul cu haine devil.gif )).gif

tulip, vroiam sa te intreb, voi mai iesiti asa, sau ati devenit ca si noi animalute domestice lol.gif , bine, asta in afara de plimbarea fetei?

eu la ora asta am un pahar de bere Golden Brau in fata si astept sa-mi tina cineva de urit, ca nu pot dormi din cauza caldurii. daca nu, mai imi pun un pahar, poate adorm si eu cu capul pe tastatura ca geo lol.gif
Tulip
Himere,poti sa-mi pui si mie un pahar!
Eu nu pot sa ma plimb,iesim destul de des...sotul e tare plimbaret grin.gif maine mergem la ziua de nastere a unui prieten bun,mama e bona...socrii abia asteapta sa plecam cateva zile din oras,s-o lasam pe Timea la ei...de cateva luni planificam sa plecam undeva pt. un we numai noi doi,dar nu stiu,niciodata nu se nimereste sad.gif In orice caz,adio,zile fara nici o grija,adio,we-uri cand mergem dintr-un chef intr-altul...
Pune picioru-n prag!!! blum.gif sau nu tine figura?
himere2005
vad ca incepe un film interesant pe protv, singurul program pe care il prind lol.gif prin interferenta. ba nu , mai sunt TVR 2 si TV galati, niste porcarii laugh.gif
va pup dulce, ne mai auzim
Ella79
Himere, hai ca-ti tin eu de urit ca nici eu n-am somn. Bine, eu m-am trezit azi la 12:30.... blushing.gif

Gigelu, LA MULTI ANI!!![color=#CC66CC][size=3] Sa ne traiesti, sa fii fericita si sa ai parte numai de bine in viata. Imi cer scuze ca iti urez cu intarziere, dar am bananait pe afara si... acum am aparut. Daca am mai ramas ceva din tortul de azi (adica daca nu kl-au mancat fetele astea pe tot), adu-mi si mie te rog o felie. Ca nu numar puncte si Miha e plecata. biggrin.gif
Tulip
)).gif Vad ca toata lumea spera sa-si fi uitat Miha jordita undeva in munti! lol.gif
Ella79
Asaaaaa, si acum sa vad cat de bine ma tine memoria:

Ramona, vreau si eu la plajaaaaaaaaaaaaaa!!! Arati super in poze, esti tare draguta si fotogenica!
Antonia, sa ma anunti cand ai nevoie de "material didactic" la cosmetica. Eu ma inscriu. Chiar imi caut pe cineva care sa imi faca masaje si tratamente faciale. M-a sfi inscris eu si la machiaj, ca sunt mare amatoare, dar n-am stiut ca se poate.
May, fiuuuuuuuuuuuuu-fiiiiiuuuuuuu (asta e un fluerat - adresat fundului lui May) lol.gif lol.gif
Honey79, felicitari pt decizia de a merge la sala. Eu sunt foarte addicted si o sa vezi ca dupa primele 4 - 5 sedinte nu te mai poti dezlipi de antrenamente.
Dany-dulce, aplauze lui Dirk si tie. Chiar slabiti bine de tot. Bravo voua!
Simo, bine ai venit!!!
Ce-o face Alandana prin bucuresti pe caldurile astea. Eu eu ma ofilesc in casa, desi sunt obisnuita....

Sper ca n-am uitat pe nimeni. Iar daca am uitat, nu dati prea tare. Nu e cu intentie!!!
Ramo
Si eu va tzin de urat ca nu am somn si...nici chef de viatza........
Nu pot sa va arat inelul ca nu mi se deschide pagine cu imageshock............
altadata.............
Ella79
Himere, Tulip, ce mersteriti voi de nu mai scoateti nici un sunet, hai??? cheer.gif cheer.gif
Tulip
CITAT(Ella79 @ 19-08-2006, 11:20 PM) *

Himere, Tulip, ce mersteriti voi de nu mai scoateti nici un sunet, hai??? cheer.gif cheer.gif

uff...ma uit la filmul lui Himere..mi-e cam frica devil.gif Acum e reclama...
Ella,ce ai facut azi?cate zile ai pana pleci? grin.gif grin.gif grin.gif
Ella79
Ce sa fac, azi am fost la mosie cu niste prieteni. Am facut acolo un gratar (ei au mancat, ca mie nu mi-era foame), am jucat rummy si monopoly ca ultimii pensionari, dar macar am jucat pe bani si am castigat 70 de
lire turcesti. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Foooarte utile pentru mine!!! Dupa aia m-a alergat cainele de mi-a scos sufletul si pe seara am fost cu al meu cu rolele in herastrau. Jucam leapsa pe dat palme la fund. biggrin.gif biggrin.gif
Si.... da...... in sfarsit pot spune ca poimaine plec in vacanta!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
May
Multumesc fetelor blushing.gif , ella ne-am prapadit de ras si eu si iubi la fluieratul tau lol.gif

Nici noi nu am iesit nicaieri astazi caci jumatate de zi am stat certati, cealalta jumatate ne-am impacat si pe seara am jucat remy pe perechi cu socrii si am castigat 60 centi )).gif

Noapte buna pupic.gif
Tulip
Buna dimineata!
Himere,vad ca ai aparut si tu cu cafeluta langa tine! grin.gif La cat te-a trezit Bia?Si acum ce face ea?Sta cuminte dupa ce a dat "desteptarea"?
himere2005
da, sta cuminte, cam 1 ora si jumatate. la 8 fara 10 s-a trezit, dar eu, invatata cu programul spartan de pina acum la 7.30 eram in picioare grin.gif

pe la 9 si ceva sigur o sa inceapa scandalul sa o scot la plimbare naughty.gif
Biencutza
Buna dimineata Tulip, Himere...hop si eu cu noaptea in cap..mai ales ca la mine e si ora 7.30 doar...si mai e si duminica biggrin.gif
Pregatit cafelutza, haideti la o poveste matinala pupic.gif

Tulip, cum se mai simte buni a ta?
Tulip
Timea dupa ce se trezeste,nu mai sta in patut...vrea sa se joace )).gif Azi o s-o plimbe tati,eu am program de cosmetica yahoo.gif
M-ai omorat cu filmul de aseara w00t.gif w00t.gif

Buna,Dana-Bianca!Nu ai somn? blink.gif blink.gif As dormi eu,da'nu pot biggrin.gif biggrin.gif
Mersi de intrebare,binica e tot asa,adica nu prea bine... sad.gif soer sa-si revina...
himere2005
eu ii dau biei sa manince...daca sotul nu ma scoate nicaieri, ma duc sa imi cumpar ceva, sa plateasca smile.gif
Biencutza
Eu nu am somn dimineata....tot la ore din astea ma trezesc, dar e drept ca la 10 seara nu se mai poate discuta cu mine lol.gif
Sanatate multa pentru buni, dar ce problema are.....daca nu sunt prea indiscreta blushing.gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 20-08-2006, 08:31 AM) *

eu ii dau biei sa manince...daca sotul nu ma scoate nicaieri, ma duc sa imi cumpar ceva, sa plateasca smile.gif

Gasesti duminica magazine deschise??
Poate totusi mergeti la gratarel smile.gif
himere2005
aveti pina la urma planuri azi? tulip se duce la cosmetica, tu bianca?
cit e sedinta?
Biencutza
CITAT(himere2005 @ 20-08-2006, 09:31 AM) *

Pai legea compensatiei wink1.gif cool.gif Eu una m-as duce singura la cumparaturi )).gif Sa aprecieze ce sotie atenta are, ca nu il deranjeaza si nu ii face program grin.gif
Tulip
Dana,nu esti indiscreta...batranetea isi spune cuvantul...a si cazut,s-a lovit la spate,e slabita,acum sta numai in pat,trebuie ridicata,aranjata,etc.Asta e,sper sa-si faca tratamentul efectul...
Tu ce progra, pt. azi?
himere2005
da, singura, poate vine si o prietena
Tulip
CITAT(dana-bianca @ 20-08-2006, 08:36 AM) *

CITAT(himere2005 @ 20-08-2006, 09:31 AM) *

Pai legea compensatiei wink1.gif cool.gif Eu una m-as duce singura la cumparaturi )).gif Sa aprecieze ce sotie atenta are, ca nu il deranjeaza si nu ii face program grin.gif

Nu m-am exprimat eu bine...nu ma duc la cosmetica,imi fac un gommage,o masca acasa....plus manichiura,pedichiura...Dupa-masa mergem la o zi de nastere yahoo.gif
Biencutza
La noi azi sigur e fara cumparaturi ca e totul inchis in Germania duminica....am fost ieri vreo 3 ore si mi-a ajuns.
De obicei duminica nu se intimpla mare lucru la noi, si daca se intimpla atunci doar dimineata, ca dupa ce mincam suntem amindoi niste lenesi si nu mai stim pe unde sa ne intindem la un somnic baby.gif .
Inca nu am nici un plan pentru azi....daca se intimpla ceva sporadic, bine, daca nu si asa e bine biggrin.gif
himere2005
citeodata parca as vrea sa fiu ca tine, sotul meu e asa, eu sunt din aia care vrea distractie, sa nu treaca we asa, iar daca nu fac nimic, ma simt cam nelinistita, agitata )).gif
Biencutza
CITAT(Tulip @ 20-08-2006, 09:37 AM) *

Dana,nu esti indiscreta...batranetea isi spune cuvantul...a si cazut,s-a lovit la spate,e slabita,acum sta numai in pat,trebuie ridicata,aranjata,etc.Asta e,sper sa-si faca tratamentul efectul...
Tu ce progra, pt. azi?

crying.gif crying.gif crying.gif of Doamne ca grea e batrinetea....imi pare tare rau. Asa cum spuneam, eu am iubit-o tare pe bunica si ea pe mine la fel....nici acum nu pot crede ca nu o mai am.....Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa se poata misca singura din nou
Tulip
CITAT(dana-bianca @ 20-08-2006, 08:43 AM) *

CITAT(Tulip @ 20-08-2006, 09:37 AM) *

Tu ce progra, pt. azi?

crying.gif crying.gif crying.gif of Doamne ca grea e batrinetea....imi pare tare rau. Asa cum spuneam, eu am iubit-o tare pe bunica si ea pe mine la fel....nici acum nu pot crede ca nu o mai am.....Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa se poata misca singura din nou

multumesc give_rose.gif

Himere,mai ti dieta?defapt tu nici nu ai nevoie,targetul e aproape atins!Eu we-ul asta numai prostii am papat... sad.gif
Biencutza
CITAT(himere2005 @ 20-08-2006, 09:42 AM) *

citeodata parca as vrea sa fiu ca tine, sotul meu e asa, eu sunt din aia care vrea distractie, sa nu treaca we asa, iar daca nu fac nimic, ma simt cam nelinistita, agitata )).gif

Pai si eu vreau distractie, dar cum aici toti prietenii pe care ii avem sunt casatoriti si ei, majoritatea cu copii, mai greu se intimpla ceva sporadic, trebuie planuit totul. Ma isterizam si eu in primul an si plingeam de rupea camasa pe mine....dar apoi am devenit mai comoda oarecum.
Iar acum ca nu mai zic nimic, vine sotul de multe ori si trage de mine sa iesim grin.gif
Daca as avea o prietena aici ar fi perfect, ca eu sunt de parere ca cele mai faine iesiri tot cu fetele sunt grin.gif grin.gif
Sa speram ca va fi mai bine, cu mutarea de care spuneam, mai ales ca noul oras ne place la amindoi foarteeeee mult
himere2005
stii cum e la mine, daca iau 1 kg incep sa iau masuri, trec pe dieta, daca nu, mai imi fac unele pofte, insa evit uleiul, prajeala si dulciurile. maninc cu moderatie din astea. eu maninc si pentru ca nu am ocupatie, daca eram la servici, nu cred ca mincam atit. plus ca nu se intimpla nimic nou in viata mea si atunci imi fac cite o placere, de fapt mai multe (culinara)
Tulip
Dana,cand va mutati?Aveti acolo prieteni?
Biencutza
CITAT(Tulip @ 20-08-2006, 09:56 AM) *

Dana,cand va mutati?Aveti acolo prieteni?

Cam in 2 luni maxim, in functie de cum gasim locuinta acolo. Si prieteni nu avem....de fapt nu stim pe nimeni biggrin.gif . Insa nu e o problema, sotul va cunoaste suficienta lume la locul de munca, iar eu va trebui sa continuu scoala de germana, unde iar voi cunoaste lume....E o aventura si abia asteptam, in ciuda stresului care este.....dar aveam nevoie de o schimbare grin.gif
Asa suntem noi....nu stam multa vreme intr-un loc yahoo.gif
Tulip
De cand sunteti in Germania?cum te-ai acomodat?sotul unde lucreaza?Scuze,daca's prea curioasa... blushing.gif
Biencutza
CITAT(Tulip @ 20-08-2006, 10:02 AM) *

De cand sunteti in Germania?cum te-ai acomodat?sotul unde lucreaza?Scuze,daca's prea curioasa... blushing.gif

Nu esti, nu e nici o problema. Eu sunt de 3 ani, m-am acomodat destul de greu datorita limbii pe care nu o cunosteam...acuma ca asta nu mai e o problema, imi chiar place. Sotul e de 5 ani aici si e inginer, lucreaza in IT, software developer.
Imi lipseste Romania enorm, de fapt cind sunt aici tinjesc dupa Cluj si casa si ai mei....plec destul de des acasa, iar cind sunt acolo dupa o vreme nu mai am stare si imi doresc sa revin. E un conflict pina la urma in sufletul meu, mai ales ca ii ador pe ai mei si sunt cei mai buni prieteni ai mei.....cred ca pina la urma pentru mine Romania inseamna ei si dorul de ei...
Biencutza
Va pup fetelor, pentru moment ma retrag la TV...urmaresc OC California blushing.gif blushing.gif
Ella79
Neataaaaaaaaaaa, gata cafeluta? Uite, am adus eu zaharina si frisca vegetala!
Eu m-am trezit azi la ora 8:00, ceea ce inseamna cu noaptea in cap pentru mine. M-am hotarit sa nu mai dorm pana la 12 ca nu mai inteleg nimic din concediul asta. Bineinteles ca babuinul trage la aghioase si nici gand sa-l urnesc din pat. Doarme ca ursul, din cand in cand mai mormaie ca ba e prea cald, ba e prea frig.
Azi nu fac nimic special. Mai aranjez o haina, mai fac un bagaj ( biggrin.gif biggrin.gif ), mai cantaresc cate o valiza, lol.gif lol.gif vreau sa ma ingrijesc, sa-mi fac un peeling si o super-hidratare, sa ma spal pe cap si sa-mi fac tratamentul de par.
Poate ies cu o prietena la cafea, dar... sa vedem. E atat de cald afara ca nu-mi vine nici sa duc gunoiul.
La 5 trebuie sa-l duc pe frate-miu la aeroport ca pleaca in vacanta in Portugalia. Mama e la Paris... am ramas naibii singura in Bucuresti. sad.gif( sad.gif(
O sa cam stau pe capul vostru azi.
Tulip, cu ce-ti faci gomaj?
Tulip
Nivea...am primit-o cadou,acum incerc pt prima oara w00t.gif
Ella79
Sa-mi zici si mie cum e. Eu imi fac peeling traditional, cu o combinatie de tarite+miere pt fata si corp si malai +ulei de masline pt gambe si laba piciorului (unde am pielea ff uscata).
Tulip
CITAT(Ella79 @ 20-08-2006, 09:52 AM) *

Sa-mi zici si mie cum e. Eu imi fac peeling traditional, cu o combinatie de tarite+miere pt fata si corp si malai +ulei de masline pt gambe si laba piciorului (unde am pielea ff uscata).

Esti intotdeauna in stare sa-ti pregatesti peelingul asa?Eu sunt mai comoda,imi place sa aplic direct din tub blushing.gif ,la masti de fata mai "prepar"cate ceva,cand am chef...
Ella79
Da. Am in permanenta in baie, pe o policioara, 4 cescute de cafea: una cu malai, una cu tarate, una cu ulei de masline si una cu miere. In felul asta prepar ad-hoc peeling-urile, nu trebuie sa ma gandesc dinainte sa intru in baie.
Cescutele respective sunt foarte haioase, identice ca si model dar colorate diferit, asa ca asezate una langa alta arata ca o decoratiune. smile.gif
Ramo
Buna dimineata. M-am trezit si eu. Nu beau cafea, dar va tzin companie daca mai e cineva pe aici.
Nu am planuri pt azi. Vreau sa fac o cirba de legume si hot dog din dovlecei. Ciorba o fac pt toata saptamana ca iese ieftina la puncte.
dany
Buna dimineata !!! Ce matinale sunteti )).gif Eu as fii vrut sa dorm mai mult dar...nu am putut...

Aseara eram invitati la un chef dar nu am avut dispozitia necesara nici unul dintre noi....Asa ca am stat acasa,am papat frumos ( si bun - sambata noi nu numaram puncte) la masa decorata si cu lumanarele.......apoi ne-am prostit : am facut poze ( Dirk si-a cumparat o camera digitala profesionista ),am baut ceva,am ascultat muzica data taaaaarreee,am dansat.....A fost o sambata mai altfel decat pana acum...de fapt noi facem destul de des sambete din astea .

Dana-Bianca....unde te muti ? Cred ca am citit dar ..am uitat .

Sa aveti o duminica frumoasa ,fetelor!!
Tulip
Dany,duminica placuta si tie!ce program aveti pe ziua de azi?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.