Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
Eu.
soranutza, n-am primit nimic de la uka sad.gif
daca am retinut bine abia maine ar fi marea intalnire huh.gif dar nu mai sunt sigura.
daca pana maine seara nu prmesc nici o veste, am sa ii scriu eu sa o intreb ce face wink1.gif
honey79
Multumesc pentru urari fetelor....Dany, Tulip,Sorana...

Gigelus...frumoase pozele... mi-a placut si mie GB... desi.. am fost doar o singura data.sad.gif
dany
Buna dimineata !!!!

Sa aveti o saptamana frumoasa si linistita !!! pup
Imagine
alandana
Am venit inapoi - din iadul de caldura in iadul de stres.
Le-am facut o mare surpriza copiilor. Au plans cand am plecat. sad.gif . S-au urcat in masina sa vina cu mine.
La Bucuresti nu prea am reusit sa dorm din cauza caldurii ( si a sotului )).gif ). Inapoi la Suceava - azi noapte am avut o furtuna cu tunete si fulgere si ploaie. Azi e chiar racoare. La Bucursti am stat mai mult prin Malluri - macar era mai racoare. Nu am reusit sa-mi cumpar nimic - ce-mi placea era ori prea mare ori prea mic. Am mancat numai tampenii - pizza, inghetata, shaorma - dar nu m-am ingrasat. Ne-am plimbat prin Herastrau, am fost cu barca. Azi inapoi la servici.

Nu stiu ce e cu mine dar nu mai am chef sa plec in Grecia. Sper sa-mi treaca in 2 saptamani.
anaoi
neata fetelor.....

buf caldura mare, nu amputut sa dorm....stres pt ca avionul e mai tarziu.si stau mai mult timp la servici.
incerc sa citesc din urma....
Tulip
Buna dimineata!
Uff,ce noapte calduroasa...si Timea s-a trezit de vreo 3 ori,a baut la ceaLa poze ma uit mai tarziu,ma pregatesc sa ies la piata pana nu se incinge asfaltul devil.gif
Alandana,sigur o sa-ti vina cheful de concediu...oricum il meriti din plin la cat ai lucrat si cat de stresata ai fost in ultima perioada!Apuca-te si tu si numara zilele! lol.gif lol.gif
Pisik
Neatza!
Nu am apucat sa citesc din urma, decat pe sarite. La Multi Ani! pt tatal lui Dany, concediu placut Ellei cu intarziere, La Multi Ani Crengu (sper ca nu am gresit). Eu m-am nitors cu f multa treaba din bulgaria, va fi crunt.
Regimul e varza, tickerul nu prea mai e valabil blushing.gif dar desi am multe evenimente ingrasacioase zilele astea sunt hotarata sa nu mai aman; o sa pap de mai putine pcte pana miercuri (degustare torturi), joi (cununie nasi, urmata de masa) si sambata (nunta nasi) si voi incerca sa fac si sport.
O sa incerc sa mai scriu, dar nu promit, ca ma apuc serios de treaba.
Pupici
anaoi
mda. si eu la fel....desi nu pot sa imi dau seama bine de kilograme, pt ca am genunchiul cu entorsa si gleznele permanent umflate d ela caldura. beau la apa de zici ca sunt in desert .....si pepene la greu. incerc s afiu cuminte la timisoara.....dar sa vedem ce o iesi. oricum am termen pana la revelion s aajung la 60 kg. buf.

Crengu, LA MULTI ANI !!! sa fii sanatoasa si norocoasa. scuze pentru intarziere
anaoi
CITAT(soranutza @ 18-08-2006, 03:38 PM) *

Monic, nici eu nu inteleg de unde le scoate peach. Pana sa puna pozele cu intalnirea vesela tot zicea ca-i grasa si chiar mi-o imaginam mai grasuta (io-s credula). Dar cand am vazut pozele doh.gif m-am lamurit. Si peach si danutella au vedenii cred, ca si danutella tot se vede grasa mad.gif

in timisoara nu stiu und estau.....salut timisoara desi nemtii o sa zioca ca sunt nebuna, asta e....

mda...stiu ca din grupa vesela, dylly era cel mai gras...
peach cu bratele...stiu si eu ce spune...pe de o parte are dreptate. de Dana.....nu mai vb ca nu avea deloc dreptate. ma rog.

aaaaaaa.. sunt rea de tot stiu, dar.....vorbit cu Dana va transmite salutari, e super ocupata, nu are acces la net, dar se gandeste la voi.
dannette
Buna dimineata la toata lumea!
Concediu placut pentru cele care au plecat (sau sunt in mijlocul lui...).

Am avut un weekend super obositor. Nu am reusit sa ma odihnesc deloc. Am ajuns la concluzia ca Botosaniul are cel mai tampit primar. A facut crasma din centrul orasului pentru 2 saptamani...

Se pare ca voi avea o saptamana plina din nou. Seful meu direct e in concediu si eu cam tre sa-i tin locul (rapoarte la seful mai mare, meetinguri etc. ) sad.gif Poate e mai bine asa ca nu o sa mai am timp sa ma gandesc la mancare devil.gif

De dimineata am mancat un ou ochi -2p, o lingura branza vaci -1p, o felie paine intermediara -1p. Deci 4p
La pranz voi manca piure -3p, salata greceasca - 2p, paine -1p
Sper ca am calculat bine si sa nu mai apara alte tentatii intre timp.

Am inceput sa ma gandesc mai serios la sala. Sper ca la salarul urmator sa imi fac curaj sorry.gif
Eu.
'Neatza tuturor!

mor de cald si n-am chef de nimic sad.gif

Pisik, anaoi, multumesc pentru urari pupic.gif
anaoi, ai fost la medic cu genunchiul? de ce faci entorse tot timpul?

cred ca e cazul sa ma reapuc de numarat, fiindca am m-am ingrasat cu 200g de saptamana trecuta doh.gif
fug sa schimb ticker-ul
anaoi
de data asta am facut entorsa pt ca am vrut sa ma masez in talpa si am sucit genunchiul.
am malformatii congenitale la genunchi, adica rotula nu e chiar la locul ei.....dar atat timp cat nu ma deranjeaza, nu trebe operata. numai ca dylly umbla cu capul in nori..
Eu.
pai cum nu te deranjeaza daca tu tot timpul esti cu genunchii umflati si durerosi? blink.gif
still_me
m'neaa fetele

la multi ani gigelu , sa fi sanatoasa , si sexoasa ca may naughty.gif , ca nu degeaba sunteti aceeasi zodie ,....
ramona , super pozele ... mie una imi place mai mult "oficialul".. mi se pare ca va sta mai bine impreuna , asa ca vorba ta , nu renunta asa usor
antonia ... ai niste ochi ff frumosi
danydulce...felicitari lui sotulica , pentru slabit ..

aaa... de vineri am reinceput sala ... sper sa ma tina macar pana la finele anului ... apropo fetele , pentru modelare corporala , ati alternat aerobic cu fittnes... merge mai bine ....??
Eu.
unde or fi fetele matinale? himere, tulip...

apoi May,peach...
Eu.
ok, vad ca numai eu bat campii pe aici )).gif nimeni nu are chef de vorba in dimineata asta fierbinte.

MD

- cafea cu indulcitor si 4 cutiute de lapte condensat: 1,5p
- 2 banane mici: 2p

pentru pranz am ceva branza degresata, rosii, Wassa, un iaurt mare 0,1% si unul mic Milli cu visine.
o sa calculez punctele dupa masa de pranz ca acum mi-e lene blushing.gif
Tulip
Am ajuns si eu de la piata...am luat 7 kg de vinete,asa ca am ocupatie devil.gif
bubbles
`neata la multi ani cregu si sa fii fericita
sunt rupta de oboseala...sambata am fost la o nunta dar nu am stat...mai mult a fost drumul k a fost pe valea muntelui inspre vatra dornei...tot la 63.7kg ma aflu..se pare ca nu mai resusesc sa mai dau jos sad.gif de azi am trecut iar la numarat serios...va pup

CITAT(Tulip @ 21-08-2006, 10:56 AM) *

Am ajuns si eu de la piata...am luat 7 kg de vinete,asa ca am ocupatie devil.gif

si eu am 10 kg de copt dar nu am rabadre...poate mia tarziu putin pupic.gif
Biencutza
Buna dimineata fetelor,
Honey, la multi ani pentru tatal tau, multa sanatate si bucurii!!!
Ella, nu am reusit sa citesc chiar tot in urma.....dar cred ca ori ai plecat, ori urmeaza sa pleci in vacanta grin.gif ...asa ca ti-o doresc linistita, relaxata si asa fumoasa ca tine wink1.gif
Pup pe toate fetele, eu am intrat doar sa va salut ca am trecut de la extaz la agonie...a inceput impachetatul si nu mai am unde pasi in casa de cutii...o sa le pun pe majoritatea in drum spre frigider, poate ma impiedic si nu mai ajung la el lol.gif lol.gif
Anaoi sa ii spui te rog Danei ca si noi ne gindim la ea!!!!!!!Si sa vina odata acasa!!!!!!! laugh.gif
Va pup...revin la muncile de jos salut.gif
simo
CITAT(ramonavlas @ 20-08-2006, 10:56 AM) *

Buna dimineata. M-am trezit si eu. Nu beau cafea, dar va tzin companie daca mai e cineva pe aici.
Nu am planuri pt azi. Vreau sa fac o cirba de legume si hot dog din dovlecei. Ciorba o fac pt toata saptamana ca iese ieftina la puncte.

ramona cum e hodog din dovlecei?
still_me
bubbles..de cand ti dieta ....???ca am vazut ca ai slabit binisor
Tulip
Unde o fi Miha?Sau e inca in concediu?Va veni si ne va lua la rost... blum.gif
anaoi
mda...tocmai de aia s amai stea in concediu pana ne punem si noi ca lumea pe treaba....

transmit Danei...am impresia ca 2 spatamani mai dureaza pana vine acasa
irinush
Neata fetelor, desi e cam tarziu!

Eu am fost cu David afara putin, de la 9 pana la 10 ca deja erau peste 30 grade ... e cumplit de cald, nici David nu pote dormi noaptea sad.gif

Nu stiu dc o sa ma incadrez chiar in puncte, azi dimineata am mancat 2 1/2 felii de paine cu secara cu o crema de branza facuta de mama din branza de vaci, smantana, putin unt si mirodenii si vedeturi, numai ca nu e deloc dietetica, pt ca a facut-o pt David, nu stiu cate punte poate sa aiba ... in fine, acum mananc pepene verde ca altceva nu pot ...

va pup pe toate si spor la copt vinete Tulip, Bubbles!
eu nu ma bag la asa ceva, mi-a promis soacra ca ne coace ea....
Pisik
Irinush sau celelalte fete daca stiti, ajutati-ma si pe mine cu un sfat: mi-am luat 6 pastile de xenical, dar imi e cam teama sa iau, ptca am inteles ca pot avea multe efecte adverse. MA gandeam daca reusesc sa ma tin de regim sa iau numai miercuri, joi si sambata, inainte de mesele de acre va ziceam. Credeti ca are vreun efect, sau trebuie luate asa, inainte de fiecare masa? Si ce efecte pot avea?Mercic
bubbles
nici nu mai stiu de cand tin dieta...mai serios de prin mai...cam asa... smile.gif
still_me
CITAT(Pisik @ 21-08-2006, 11:31 AM) *

Irinush sau celelalte fete daca stiti, ajutati-ma si pe mine cu un sfat: mi-am luat 6 pastile de xenical, dar imi e cam teama sa iau, ptca am inteles ca pot avea multe efecte adverse. MA gandeam daca reusesc sa ma tin de regim sa iau numai miercuri, joi si sambata, inainte de mesele de acre va ziceam. Credeti ca are vreun efect, sau trebuie luate asa, inainte de fiecare masa? Si ce efecte pot avea?Mercic

ti le-a recomandat doctorul ???.. scuze dar nu mai tin mine daca am citit
irinush
CITAT(still_me @ 21-08-2006, 11:38 AM) *

CITAT(Pisik @ 21-08-2006, 11:31 AM) *

ti le-a recomandat doctorul ???.. scuze dar nu mai tin mine daca am citit

mie mi-a recomandat endocrinologul, numai inainte de mesele grase sau de cele cu dulciuri .. eu i-am zis ca am retineri, dar ea, doctorita, a zis ca le pot lua fara niuci o pb, ca nu imi fac nimic rau si oricum nu sunt fff puternice ...
acum, eu nu le-am luat pt ca mi s-au parut fff scumpe si dinc e mai citisem eu pe net cica nu sunt chiar grozave, adica nu apar cine stie ce rezultate spectaculoase dupa ce le iei .. deci nu stiu ce sa zic ..
Pisik, tb sa iei cate o pastila cam cu un sfert sau o jumatate de ora inainte de mesele care contin grasimi si dulciuri
Pisik
Mercic mult, nu mi le-a recomandat nimeni, doar "urechea" mea, tocmai de aia imi e si teama sa le iau....iubi m-a certat groaznic ca le-am luat si m-a pus sa promit ca nu le inghit. Nu am promis wink1.gif
Eu.
Pisik mad.gif iei bataie.
de ce vrei sa inghiti porcarii?
daca tot simti ca ai nevoie de ceva, mai bine ia Spirulina.Iti intareste si sist. imunitar.
sa stii ca pastilele, oricare ar fi, nu dau vointa. cool.gif
Pisik
CITAT(Eu. @ 21-08-2006, 12:01 PM) *

Pisik mad.gif iei bataie.
de ce vrei sa inghiti porcarii?
daca tot simti ca ai nevoie de ceva, mai bine ia Spirulina.Iti intareste si sist. imunitar.
sa stii ca pastilele, oricare ar fi, nu dau vointa. cool.gif

Stiu, din pacate...ma gandeam sa le iau numai inainte de mesele copioase, sa un distrug totul....nu stiu, ma mai gandesc...
still_me
CITAT(Pisik @ 21-08-2006, 11:45 AM) *

Mercic mult, nu mi le-a recomandat nimeni, doar "urechea" mea, tocmai de aia imi e si teama sa le iau....iubi m-a certat groaznic ca le-am luat si m-a pus sa promit ca nu le inghit. Nu am promis wink1.gif

tu facu cum cre zi , insa eu ti-as sugera un consult la endo .. sau macar citeste indicatiile si contraindicatiile ... eu iau eutyrox si am ajuns la doza sub supraveghere medical .. altfel pot aparea complicatii ....
May
Aici sunt si eu... mai matinala decat niciodata pt ca m-a trezit telefonul... noroc ca la capatul celalalt era singura mea prietena din viata reala, ca altfel eram cu fundul in sus toata ziua ca am fost trezita din somn dry.gif nu ca as fi eu vre-o printzesa dar am boala somnului... dry.gif

M-am trezit azi mai linistita decat am fost vreodata.. cumva impacata cu mine.... ca un om care avea o problema si a gasit solutia. Toate astea pt ca aseara am iesit la un pahar de vorba pe o banca in parc, cu cumnatii. Noi nu eram prea apropiati pt ca ei sunt certati cu socrii mei, iar cum noi stam in casa cu ei... nu ne vedeam decat o data la 2 saptamani sau daca ne mai intalneam pe strada ca locuim destul de aproape unul de altul. V-am mai povestit eu ca socra-miu a terorizat-o pe cumnata-mea pana s-au mutat in alta parte ca nu au mai putut suporta. In schimb aseara le-am povestit ca de la ziua mea a mai ramas un bax de bere pe care l-am pus in dulapul nostru de pe balcon pt ca noi nu bem bere, dar am zis sa avem si noi acolo in cazul in care avem musafiri vreodata. Duminica am avut eu pofta sa beau un pic de bere si cand ma duc sa imi iau una.. ce sa vad? ca dintr-un bax doar una mai era. blink.gif Il intreb pe iubi unde e berea, el cica pe balcon. Si tata-su de colo: pai nu mai e decat una ca restul am baut-o eu. Am ramas huh.gif . A urmat o intreaga discutie cu el, pe care am tinut-o eu ca deja eram prea nervoasa. L-am intrebat de ce ne-a baut berea fara sa ne intrebe? SI el cica: pai stiu ca voi nu beti bere si doar nu o tineam acolo degeaba. Deci nu imi venea sa cred ce aud... i-am zis ca eu nu ma duc la dulapul lui sa ii beau sucurile care cred eu ca nu le bea sau .... vai la naiba ca eram un car de nervi. A inceput cu tipete ca va dau banii pe ea si chestii. Deci el nu intelegea ca nu banii erau problema, ci gestul ca umbla si consuma lucrurile mele fara sa intrebe, sa ceara voie. Am lasat-o balta.. nu ai cu cine sa te intelegi...
Cand a auzit toate astea, cumnata-mea a inceput sa ne povesteasca tot ce ii facea iei cand era singura acasa ( adica atunci cand fratele lui iubi era la munca, respectiv sotul ei). M-am crucit cand am auzit... practic si ea a trecut prin tot ce trec eu acum si ma minunam la ce chestii urmeaza sa se intample daca istoria se repeta. Soacra-mea mi-a spus o cu totul alta poveste despre motivul disputei dintre ei. Adevaratul motiv e tot faptul ca se bagau peste tot in treburile lor, le foloseau lucrurile, ii gasea cotrobaind prin camera lor si multe, multe tampenii. Decat ca pe ei i-a dat si afara din casa in Ajunul Craciunului in conditiile in care nici unul dintre ei nu avea un loc de munca si de abia aveau din ce sa manance. Au avut noroc ca aveau un prieten care i-a primit la el pe datorie.... imi povestea cum mancau numai cartofi cu lunile pt ca nu aveau bani de mancare. Ma opresc aici caci sunt multe lucruri ingrozitoare de zis....
M-a ajutat sa vb cu ea pt ca a trecut prin ce trec eu. Sfatul ei a fost sa ne descurcam singuri si sa nu apelam la ei pt nimic pt ca mai tarziu o sa ne scoata ochii si o sa ne barfeasca la toti ca nu aveam bani si ne-au dat ei.... sa incerc sa nu ii mai bag in seama si sa asteptam sa ne iasa actele macar la unul din noi, sa fac tot posibilul sa ma angajez si sa punem bani de-o parte. Toate astea ca sa fim pregatiti in cazul in care istoria se repeta.
Deci socrii mei au terorizat-o pe cumnata-mea si au reusit sa o faca sa devina isterica de nervi exact cum au facut si fac si cu mine. Si eu barem sunt un copil... dar ea are 31 de ani si e femeie in toata firea... Sambata, intr-o cearta banala dintr-un nimic cu iubitul meu ( il rugasem sa faca ceva si nu facuse) am facut o criza de isterie cu tot cu aruncat obiecte prin casa si daramat lucruri, sfarsit prin a plange in hohote trantita pe jos... am plans atat de rau si atat de mult incat nu mai aveam aer si tuseam si ma lua cu lesin. S-a speriat Remy ingrozitor de rau... dupa aceea am stat asa amandoi in pat si am vb despre ce s-a intamplat.. pur si simplu am avut o criza... parca tot ceea ce ma enervase pana atunci mi s-a strans in cap si m-am eliberat...

Nu stiu ce sa mai zic, m-am descarcat un pic... azi m-am trezit mai in pace... mai fara stres... ca si cum as stii viitorul si pot face ceva pt a-l schimba... sa speram ca o sa si reusim. Unde pana mai ieri imi era oarecum greu sa ii vorbesc parintii de rau lui iubi, acum... fratele lui iubi deja ii uraste si chiar daca sunt parintii lui.. nu poti ierta ca te-au dat afara din casa intr-un moment in care erai deja la pamant... se tot gandesc ce faceau daca nu aveau la cine merge? dormeau in parc?

Una peste alta... mi-au venit rusii azi si ma simt umflata si grasa si urata si toate porcariile din lume... cantarul mi-a aratat 86.700 in conditiile in care ieri am mancat doar 15 p ( neorganizare) deci cred ca e de la rusi. Cateodata ma intreb cum de mai rezist sa mananc sanatos si sa nu cad in depresii cand traiesc intr-un iad, intr-un stres permanent... M-ai avem 50 de euro din care sa traim pana la sfarsitul lunii si tare sunt curioasa cum o sa reusim.. dar a naibii sa fiu daca o sa le cer socrilor un singur cent. Dupa ce pleaca parintii mei trebuie sa imi gasesc neaparat ceva de munca, nu mai merge asa... Sunt satula de sunat pt diferite job.uri, sau sa ma prezint in diferite locuri si singurul raspuns pe care il primesc e : ne pare rau, nu primim fara acte... nu stiu cum o sa imi gasesc ceva de munca... poate se intampla vre-o minune...

Gata termin cu vaicarelile.. deja ma doare pe mine capul dry.gif

honey la multi ani pt taticul tau pupic.gif

crengu lasa ca le dai tu jos, ti-ai scos piesa din bratzara ca sa ti-o pui la gat? dar bratzara nu o arati sau nu am vazut eu? naughty.gif cat despre aparat... cumparati baterii speciale pt el ca altfel sunteti terminati.. duceti-va de unde l-ati luat si vedeti ce nu e in regula

Distractie placuta celor care sunt in vacantza, o asteptam si pe danuttela sa revina cheer.gif

Si ca sa inchei, o sa va spun ce sfat a primit iubi al meu de la tatal lui in prima zi cand am venit eu la ei, acum un an : Cand mergi pe strada cu ea, sa o tii de mana ca sa nu ii mai fie rusine ca e grasa. Am incheiat citatul... am aflat si eu aseara... m-am scarbit.. mi-a trecut...
Tulip
Gigelu,parca tu ziceai ca iei spirulina,nu?Are vre-un efect?mai demult mi-am cumparat si eu,dar tot timpul uitasem sa le iau... mad.gif
still_me
may .. nu te mai enerva .. crizele tale ,sunt somnul lui de frumusete ... stii cum se zice .. batran si fara minte .... asa sunt unii , nascuti ca sa faca si sa fie rai ... pupic.gif
Lacry
Draga Maybeline, in general socrii reprezinta o problema... cel mai bine ar fi sa nu depindeti de ei in nici un fel! Continua si cu cautarea unui job, nu stii de unde poate sa sara pisica...
Eu.
CITAT(Tulip @ 21-08-2006, 12:13 PM) *

Gigelu,parca tu ziceai ca iei spirulina,nu?Are vre-un efect?mai demult mi-am cumparat si eu,dar tot timpul uitasem sa le iau... mad.gif

blushing.gif crezi ca eu nu am uitat? doh.gif
tocmai le-am luat, inainte de pranzul de la 13.
eu oricum nu iau cantitatile trecute in prospect; imi par exagerate.cica pentru slabit sa iei intre 10 si 18 pastile/zi blink.gif no way. eu voi incerca sa iau cate 2 inainte de fiecare masa.
still_me
O cucoana in fusta stramta si scurta vrea sa se urce in autobuz. Sa ridice piciorul pana pe scara se vedea cam totul..
Discret, duce mana la fermoarul de la spate si il descheie... incearca din nou..nope, tot asa.
Se mai descheie o data la fusta - tot nimic. A treia oara - idem.
In spatele ei - un cioban. o ia de umeri si o urca. Asta revoltata: "Nesimtitule, pui mana pe mine?!!?"
Ciobanul: "apoi domnita, dupa ce m-ai descheiat de 3 ori la prohab am crezut ca suntem prieteni..."
anaoi
may...dylly se ofera voluntar sa vina sa il dea cu capul d epereti pe socru, pana ii raman creierii imprastiati. pe de alta parte, asteapta actele, sa nu cazi in depresii si s amananci ingrasacioase, ca ai vazut ce binete simti slaba.eu zic ca din moment ce ai slabit mult, i-ai dat peste nas pt replica care a dat-o la cand abia ai venit tu.

deci capul sus, sa fii frumoasa si slaba si calma si senina cand vei primi actele si vei merge la interviuri

dylly isi tine dendritele incurcate pt tine....

hm...are sens ceea ce am scris mai sus? daca nu, incerc sa ma explic mai bine.
Lacry
M-am trezit Luni yahoo.gif si m-am gandit dry.gif Marti sa ma duc
Miercuri la munca... mad.gif
Da` cand am vazut Joi unsure.gif ca vine Vineri yeah.gif , ce dracu' sa
caut Sambata la munca crazy.gif ... cand Duminica e zi libera party.gif
May
Multumesc fetelor, mai ales tie dylly zapacit pupic.gif , dar credeti-ma ca sunt la limita imposibilului... cred ca o chestie daca mi se mai intampla.. sunt terminata... de ce nu pot sa fiu si eu rea si nesimtita? uneori chiar imi doresc asta... dry.gif
anaoi
pt ca ai fost crescuta sa nu fii. dar no problem, exerseaza si poate reusesti.dar cu noi sa ramai la fel, ca altfel venim si te educam.
Eu.
MAy pupic.gif lasa-l naibii pe socru si nu mai pune toate la suflet....nu fa ca mine blushing.gif
sfatul meu de patzita e sa nu accepti nici o jignire si sa ripostezi. nu zice nimeni sa te certi cu el ca la usa cortului, dar sa ii dai de inteles ca nu accepti orice din partea lor.
eu una am tacut si am inghitit si, intr-o buna zi, m-am trezit ca ma bate in plina strada soacra-mea mad.gif in conditiile in care noi ii plateam chiria, facultatea, mancare si mai facusem si un credit in banca pe numele meu pentru ea; iar ea nici nu vroia sa ma vada, nu m-a invitat niciodata in casa ei, iar cand ma vedea intamplator pe strada ma injura, ma facea c...va si-mi spunea ca tot ce isi doreste e sa mor. blink.gif
ce parere ai?
nu zic ca s-ar ajunge si in cazul tau la asa ceva, dar......"paza buna trece primejdia rea", nu? cool.gif
alandana
May - eu atata iti spun. Eu nu as fi putut locui cu socrii. Oricat m-a rugat sotul meu am refuzat. Dupa 3 ani de casnicie cand deja aveam un copil de aproape 1 an am acceptat sa locuim la ei pentru cateva luni. Atunci s-a convins si sotul meu ca nu se putea locui acolo.

Singura solutie este sa inghititi in tacere pana va ies actele. Macar lui Ramy. Si dupa plecarea parintilor sa continui sa cauti de lucru.
anaoi
sau sa inveti sa faci voodoo
still_me
CITAT(Eu. @ 21-08-2006, 12:55 PM) *

MAy pupic.gif lasa-l naibii pe socru si nu mai pune toate la suflet....nu fa ca mine blushing.gif
sfatul meu de patzita e sa nu accepti nici o jignire si sa ripostezi. nu zice nimeni sa te certi cu el ca la usa cortului, dar sa ii dai de inteles ca nu accepti orice din partea lor.
eu una am tacut si am inghitit si, intr-o buna zi, m-am trezit ca ma bate in plina strada soacra-mea mad.gif in conditiile in care noi ii plateam chiria, facultatea, mancare si mai facusem si un credit in banca pe numele meu pentru ea; iar ea nici nu vroia sa ma vada, nu m-a invitat niciodata in casa ei, iar cand ma vedea intamplator pe strada ma injura, ma facea c...va si-mi spunea ca tot ce isi doreste e sa mor. blink.gif
ce parere ai?
nu zic ca s-ar ajunge si in cazul tau la asa ceva, dar......"paza buna trece primejdia rea", nu? cool.gif

wowww... dar cu ce i-ai gresit atat de rau ???
bubbles
fetele..tb sa ma apuc de invatat ca dau examen sapt viit pt profa de romana si poate ma bag si pe engleza...yupii...sa dea domnul sa iau unde vreau...
am uitat sa va spun k la engleza si franceza am luat 10 la faculta...si imi iese media peset 8 generala..tb sa am peste 7 ca intru l amaster biggrin.gif ...nu imi vine sa cred ca dau exame...tb sa invat si ma apuc de azi asa ca mai greu cu intratul pe forum smile.gif
irinush
CITAT(bubbles @ 21-08-2006, 01:41 PM) *

fetele..tb sa ma apuc de invatat ca dau examen sapt viit pt profa de romana si poate ma bag si pe engleza...yupii...sa dea domnul sa iau unde vreau...
am uitat sa va spun k la engleza si franceza am luat 10 la faculta...si imi iese media peset 8 generala..tb sa am peste 7 ca intru l amaster biggrin.gif ...nu imi vine sa cred ca dau exame...tb sa invat si ma apuc de azi asa ca mai greu cu intratul pe forum smile.gif

multa bafta, iti tin pumnii! daca nu sunt indiscreta, unde vrei sa iei?
Tulip
Am terminat cu vinetele cheer.gif cheer.gif cheer.gif Problema e ca nu prea am chef sa gatesc...asa ca sotul meu va papa ce apuca grin.gif grin.gif
bubbles
CITAT(irinush @ 21-08-2006, 01:44 PM) *

CITAT(bubbles @ 21-08-2006, 01:41 PM) *

multa bafta, iti tin pumnii! daca nu sunt indiscreta, unde vrei sa iei?

mersic...nu te supi dar pana nu ma vad intrata nu zic nimic... )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.