Aici sunt si eu... mai matinala decat niciodata pt ca m-a trezit telefonul... noroc ca la capatul celalalt era singura mea prietena din viata reala, ca altfel eram cu fundul in sus toata ziua ca am fost trezita din somn

nu ca as fi eu vre-o printzesa dar am boala somnului...
M-am trezit azi mai linistita decat am fost vreodata.. cumva impacata cu mine.... ca un om care avea o problema si a gasit solutia. Toate astea pt ca aseara am iesit la un pahar de vorba pe o banca in parc, cu cumnatii. Noi nu eram prea apropiati pt ca ei sunt certati cu socrii mei, iar cum noi stam in casa cu ei... nu ne vedeam decat o data la 2 saptamani sau daca ne mai intalneam pe strada ca locuim destul de aproape unul de altul. V-am mai povestit eu ca socra-miu a terorizat-o pe cumnata-mea pana s-au mutat in alta parte ca nu au mai putut suporta. In schimb aseara le-am povestit ca de la ziua mea a mai ramas un bax de bere pe care l-am pus in dulapul
nostru de pe balcon pt ca noi nu bem bere, dar am zis sa avem si noi acolo in cazul in care avem musafiri vreodata. Duminica am avut eu pofta sa beau un pic de bere si cand ma duc sa imi iau una.. ce sa vad? ca dintr-un bax doar una mai era.

Il intreb pe iubi unde e berea, el cica pe balcon. Si tata-su de colo: pai nu mai e decat una ca restul am baut-o eu. Am ramas

. A urmat o intreaga discutie cu el, pe care am tinut-o eu ca deja eram prea nervoasa. L-am intrebat de ce ne-a baut berea fara sa ne intrebe? SI el cica: pai stiu ca voi nu beti bere si doar nu o tineam acolo degeaba. Deci nu imi venea sa cred ce aud... i-am zis ca eu nu ma duc la dulapul lui sa ii beau sucurile care
cred eu ca nu le bea sau .... vai la naiba ca eram un car de nervi. A inceput cu tipete ca va dau banii pe ea si chestii. Deci el nu intelegea ca nu banii erau problema, ci gestul ca umbla si consuma lucrurile mele fara sa intrebe, sa ceara voie. Am lasat-o balta.. nu ai cu cine sa te intelegi...
Cand a auzit toate astea, cumnata-mea a inceput sa ne povesteasca tot ce ii facea iei cand era singura acasa ( adica atunci cand fratele lui iubi era la munca, respectiv sotul ei). M-am crucit cand am auzit... practic si ea a trecut prin tot ce trec eu acum si ma minunam la ce chestii urmeaza sa se intample daca istoria se repeta. Soacra-mea mi-a spus o cu totul alta poveste despre motivul disputei dintre ei. Adevaratul motiv e tot faptul ca se bagau peste tot in treburile lor, le foloseau lucrurile, ii gasea cotrobaind prin camera lor si multe, multe tampenii. Decat ca pe ei i-a dat si afara din casa in Ajunul Craciunului in conditiile in care nici unul dintre ei nu avea un loc de munca si de abia aveau din ce sa manance. Au avut noroc ca aveau un prieten care i-a primit la el pe datorie.... imi povestea cum mancau numai cartofi cu lunile pt ca nu aveau bani de mancare. Ma opresc aici caci sunt multe lucruri ingrozitoare de zis....
M-a ajutat sa vb cu ea pt ca a trecut prin ce trec eu. Sfatul ei a fost sa ne descurcam singuri si sa nu apelam la ei pt nimic pt ca mai tarziu o sa ne scoata ochii si o sa ne barfeasca la toti ca nu aveam bani si ne-au dat ei.... sa incerc sa nu ii mai bag in seama si sa asteptam sa ne iasa actele macar la unul din noi, sa fac tot posibilul sa ma angajez si sa punem bani de-o parte. Toate astea ca sa fim pregatiti in cazul in care istoria se repeta.
Deci socrii mei au terorizat-o pe cumnata-mea si au reusit sa o faca sa devina isterica de nervi exact cum au facut si fac si cu mine. Si eu barem sunt un copil... dar ea are 31 de ani si e femeie in toata firea... Sambata, intr-o cearta banala dintr-un nimic cu iubitul meu ( il rugasem sa faca ceva si nu facuse) am facut o criza de isterie cu tot cu aruncat obiecte prin casa si daramat lucruri, sfarsit prin a plange in hohote trantita pe jos... am plans atat de rau si atat de mult incat nu mai aveam aer si tuseam si ma lua cu lesin. S-a speriat Remy ingrozitor de rau... dupa aceea am stat asa amandoi in pat si am vb despre ce s-a intamplat.. pur si simplu am avut o criza... parca tot ceea ce ma enervase pana atunci mi s-a strans in cap si m-am eliberat...
Nu stiu ce sa mai zic, m-am descarcat un pic... azi m-am trezit mai in pace... mai fara stres... ca si cum as stii viitorul si pot face ceva pt a-l schimba... sa speram ca o sa si reusim. Unde pana mai ieri imi era oarecum greu sa ii vorbesc parintii de rau lui iubi, acum... fratele lui iubi deja ii uraste si chiar daca sunt parintii lui.. nu poti ierta ca te-au dat afara din casa intr-un moment in care erai deja la pamant... se tot gandesc ce faceau daca nu aveau la cine merge? dormeau in parc?
Una peste alta... mi-au venit rusii azi si ma simt umflata si grasa si urata si toate porcariile din lume... cantarul mi-a aratat 86.700 in conditiile in care ieri am mancat doar 15 p ( neorganizare) deci cred ca e de la rusi. Cateodata ma intreb cum de mai rezist sa mananc sanatos si sa nu cad in depresii cand traiesc intr-un iad, intr-un stres permanent... M-ai avem 50 de euro din care sa traim pana la sfarsitul lunii si tare sunt curioasa cum o sa reusim.. dar a naibii sa fiu daca o sa le cer socrilor un singur cent. Dupa ce pleaca parintii mei trebuie sa imi gasesc neaparat ceva de munca, nu mai merge asa... Sunt satula de sunat pt diferite job.uri, sau sa ma prezint in diferite locuri si singurul raspuns pe care il primesc e : ne pare rau, nu primim fara acte... nu stiu cum o sa imi gasesc ceva de munca... poate se intampla vre-o minune...
Gata termin cu vaicarelile.. deja ma doare pe mine capul
honey la multi ani pt taticul tau
crengu lasa ca le dai tu jos, ti-ai scos piesa din bratzara ca sa ti-o pui la gat? dar bratzara nu o arati sau nu am vazut eu?

cat despre aparat... cumparati baterii speciale pt el ca altfel sunteti terminati.. duceti-va de unde l-ati luat si vedeti ce nu e in regula
Distractie placuta celor care sunt in vacantza, o asteptam si pe
danuttela sa revina
Si ca sa inchei, o sa va spun ce sfat a primit iubi al meu de la tatal lui in prima zi cand am venit eu la ei, acum un an : Cand mergi pe strada cu ea, sa o tii de mana ca sa nu ii mai fie rusine ca e grasa. Am incheiat citatul... am aflat si eu aseara... m-am scarbit.. mi-a trecut...