Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
anaoi
CITAT(Tulip @ 21-08-2006, 02:03 PM) *

Am terminat cu vinetele cheer.gif cheer.gif cheer.gif Problema e ca nu prea am chef sa gatesc...asa ca sotul meu va papa ce apuca grin.gif grin.gif

vinete nefacute salata
Biencutza
Uffff ca mult am mai muncit biggrin.gif , tocmai am terminat de desfacut si facut bucatele dulapul biggrin.gif . Am primit bormasina mea, una mica si dragutza, asa ca mai mare dragu' mesteristu lol.gif lol.gif .....Ce am ajuns, in casa asta fiecare cu ale lui, pina si cu bormasina lol.gif
May frumoasa si sexoasa, pai lasi tu socru sa supere asa mindrete de fata?????????? Sunt total de acord cu Alandana....pina nu puteti pleca de acolo mai bine iti intra pe o ureche si iese pe alta....ca si riposta nu e cea mai buna solutie. Tu cu iubi al tau sa fiti bine, sa nu va certati din cauza lui, sa nu lasati sa intervina intre voi dispute pe tema asta....si cind puteti pleca s-o zis cu el. Asa ca iti doresc sa te ajute Dumnezeu sa se rezolve problema actelor, macar pentru unul si sa ajungeti si voi la o casutza numai a voastra pupic.gif
Astea fiind spune...ma intorc la mesterit si mai tarziu zugravit....cred ca is tzacanita de cap...ca imi si place lol.gif
Pupe multe
still_me
spor la invatat ... pe caldurile astea , cred ca ai un cheffffff tease.gif
May
Multumesc tuturor pt sfaturi give_rose.gif

dana-bianca cam asa o sa fie... le dau ignore pana reusesc sa plec din casa asta dry.gif
bubbles
da am un chef nebunesc de invatat...plus ca trebuie sa repet toate operele literare din clasele V-XII ...huh:)
Eu.
Still me, am gresit ca i-am luat unicul barbat din viata ei devil.gif

bubbles, spor la invatat si bafta sa ajungi unde iti doresti pupic.gif

Pranz:
- 1 rosie :0p
- 2 Wassa: 1p
- Branza degresata Milli: 2.5p
- Iaurt o% 200ml: 1,5p
- Iaurt cu fructe Milli mic: 2.5p
- cafea cu lapte condensat: 0.5p

pana acum am papat de 11.5p din 19 yahoo.gif
daca ma prinde foamea rau pana plec acasa am sa mai mananc 200ml iaurt 0% cu 1-2 felii Wassa.
himere2005
fetelor, va salut pe toate. nu stau sa scriu pentru ca, fiind foarte obosita s-ar putea sa fiu incoerenta la ora asta. de abia acum s-a mai linistit si fata. colac peste pupaza, vine si bunica, suna telefoanele in continuu, mai vine cutareasca in vizita neanuntata, bia nu stiu de ce a fost asa agitata(?) cadura, dintii, oricum, m-a rupt. o sa incerc sa dorm putin, ba nu, mai intii sa maninc grin.gif , apoi sa ma culc un pic, apoi intru, daca mai pot

may, capul sus, doar esti gajica tare tease.gif
dannette
CITAT(himere2005 @ 21-08-2006, 02:36 PM) *

fetelor, va salut pe toate. nu stau sa scriu pentru ca, fiind foarte obosita s-ar putea sa fiu incoerenta la ora asta. de abia acum s-a mai linistit si fata. colac peste pupaza, vine si bunica, suna telefoanele in continuu, mai vine cutareasca in vizita neanuntata, bia nu stiu de ce a fost asa agitata(?) cadura, dintii, oricum, m-a rupt. o sa incerc sa dorm putin, ba nu, mai intii sa maninc grin.gif , apoi sa ma culc un pic, apoi intru, daca mai pot

Himere profita cat doarme Bia si dormi si tu.
Scoate telefoanele, soneria din priza, incuie usa si odihneste-te.
irinush
CITAT(himere2005 @ 21-08-2006, 02:36 PM) *

may, capul sus, doar esti gajica tare tease.gif

pupici Himere! si David mai are momente din astea cand e ff agitat, e si caldura evident, si eu sunt nervoasa din cauza asta ... ai grija de tine, somn usor!
anaoi
dylly e pa in 40 minute

sa inteleg ca urmatoarea treapta e pestisor????? apoi veverita?
still_me
eu pe mamele astea zau de le inteleg ..ce-ar fi vrut sa stea legat de fusta ei pana la 100 de ani ... eu una am noroc , soacrela , desi e pasnica , mai e si pe la vreo 600km distanta.....
Tulip
Nici eu nu pot sa ma plang de socrela...sau de socru...sunt o norocoasa din acest punct de vedere cheer.gif
anaoi
am plecat fetele. pa. ne vedem lune aviitoare.
simo
buna fetelor floare.gif

CITAT(simo @ 21-08-2006, 03:29 PM) *

buna fetelor floare.gif

eu am noroc soacramea e departe an USA socru nu am nici nu la-m cunoscut ,ai mei (parintii sint tot an USA ,doar eu sotu fetita suntem si fratele meu care este cu noi dar e ok cheer.gif
Tulip
CITAT(simo @ 21-08-2006, 03:32 PM) *

buna fetelor floare.gif

CITAT(simo @ 21-08-2006, 03:29 PM) *

buna fetelor floare.gif

eu am noroc soacramea e departe an USA socru nu am nici nu la-m cunoscut ,ai mei (parintii sint tot an USA ,doar eu sotu fetita suntem si fratele meu care este cu noi dar e ok cheer.gif

buna,Simo! blum.gif
Eu.
still-me
acum, din fericire, si ea e departe, la aproape 2000km de noi grin.gif
si da, normal ca ar fi vrut ca el sa stea legat de ea pana la batranete; cine crezi ca facea cumparaturile, calca, o ajuta la curatenie, rezolva toate problemele administrative si nu numai, ii facea ei ceaiuri, masaje, etc,etc?
cand ne-am mutat impreuna noi doi, il suna sa ii cumpere si sa ii duca o sticla de apa plata de 1,5l, ca ea, vezi Doamne, e bolnava si nu poate face efort....dar cand a fost sa ma paruiasca, sa vezi ce forta avea si ce vioaie era lol.gif
bine ca a deschis al meu ochii si a vazut cu cine are de a face cool.gif
dannette
Eu nu inteleg ce femei pot fi astea...
E bine ca a deschis prietenul tau ochii. De obicei baietii sunt foarte legati de mamele lor si mai rar ii poti dezlipi de la fusta lor. naughty.gif
alandana
Socrii mei nu erau chiar asa rai - atat ca si-ar fi dorit pe altcineva pentru baiatul lor - li se parea ca nu sunt destul de buna. Imi spunea ( asa cu regret) cu ce fete din familii de nomenclaturisti a umblat el, ce frumoase erau - dar, de , el a ales sa se insoare cu mine. La mine mai rau era ca si sotul credea ca mi-a facut o favoare.( e drept ca asta am inteles-o eu mai tarziu).
Cand am inceput sa castig bine - au inceput sa am aprecieze iar acum de cand am afacerea mea - ma adora. Am pus 500 km intre noi si avem o relatie civilizata.( dar ne-am balacarit destul inainte).
Acum daca e sa stau stramb si sa gandesc drept poate ca aveau dreptate si sotului meu i s-ar fi potrivit mai bine o fata cu relatii. Problema cu frumusetea e relativa - eu m-am pastrat mai bine decat majoritatea cunostiintelor si mult mai bine ca el. Daca acum 20 ani el poate arata mai bine ca mine eu arat acum mult mai bine ca el.
Tulip
Doamne,Gigelu,ce femeie!! devil.gif devil.gif

Alandana,sotul tau apreciaza ce femeie puternica si luptatoare are langa el?
Ramo
CITAT(simo @ 21-08-2006, 11:11 AM) *

CITAT(ramonavlas @ 20-08-2006, 10:56 AM) *

Buna dimineata. M-am trezit si eu. Nu beau cafea, dar va tzin companie daca mai e cineva pe aici.
Nu am planuri pt azi. Vreau sa fac o cirba de legume si hot dog din dovlecei. Ciorba o fac pt toata saptamana ca iese ieftina la puncte.

ramona cum e hodog din dovlecei?

Tocmai am terminat de mancat si ultima portie. E super, super.
Iei 4 dovlecei (eu am luat 2), ii cureti, ii tai pe lungime si ii pui la fiert max 5 minute. Le soti samburii, ungi un vas yena cu unt (eu am pus delma ca are putine puncte) apoi pui in fiecare jumatate de dovlecel telemea razuita, apoi un crenvusti, ketchup si iar telemea. Se da la cuptorul incins vreo 15-20 min. E super si cu putine puncte...........
Pisik
CITAT(ramonavlas @ 21-08-2006, 04:32 PM) *

CITAT(simo @ 21-08-2006, 11:11 AM) *

CITAT(ramonavlas @ 20-08-2006, 10:56 AM) *

Buna dimineata. M-am trezit si eu. Nu beau cafea, dar va tzin companie daca mai e cineva pe aici.
Nu am planuri pt azi. Vreau sa fac o cirba de legume si hot dog din dovlecei. Ciorba o fac pt toata saptamana ca iese ieftina la puncte.

ramona cum e hodog din dovlecei?

Tocmai am terminat de mancat si ultima portie. E super, super.
Iei 4 dovlecei (eu am luat 2), ii cureti, ii tai pe lungime si ii pui la fiert max d minute. Le soti samburii, ungi un vas yena cu unt (eu am pus delma ca are putine puncte) apoi pui in fiecare jumatate de dovlecel telemea razuita, apoi un crenvusti, ketchup si iar telemea. Se da la cuptorul incins vreo 15-20 min. E super si cu putine puncte...........

Cate pcte are unul? ai calculat?
simo
tare buna tre sa fie
bubbles
hey fetele...am luat si eu o pauza de la invatat smile.gif si am fost si mi`am luat un tortut de inghetata si acul il devorez tooot blum.gif
Pisik
CITAT(bubbles @ 21-08-2006, 04:42 PM) *

hey fetele...am luat si eu o pauza de la invatat smile.gif si am fost si mi`am luat un tortut de inghetata si acul il devorez tooot blum.gif

Asa te lauzi tu la dieta? eu incerc sa "ma las" de inghetata, pt ca am ajuns sa devorez jumatate de cutie odata blushing.gif
Tulip
Am facut si eu niste chiftelute din dovlecei,sunt in cuptor...le-am dat pe razatoare,le-am sarat si apoi le-am stors,am pus un pic de usturoi,piper,patrunjel,1 lg. faina si branza...numai ca nu prea sa-au legat,le-am pus in tava cu lingura...cred ca trebuia sa pun si 1 ou...
bubbles
CITAT(Pisik @ 21-08-2006, 04:44 PM) *

Asa te lauzi tu la dieta? eu incerc sa "ma las" de inghetata, pt ca am ajuns sa devorez jumatate de cutie odata blushing.gif

pai...cam asta e mancarea mea pe azi..k dupa ce termin inghetata ma dau iar la invata si nu mai mananc pana maine blum.gif give_rose.gif
simo
trebuia sa pui si oua dar eu le prajesc an tigaie nu an cuptor floare.gif

CITAT(bubbles @ 21-08-2006, 04:47 PM) *

CITAT(Pisik @ 21-08-2006, 04:44 PM) *

pai...cam asta e mancarea mea pe azi..k dupa ce termin inghetata ma dau iar la invata si nu mai mananc pana maine blum.gif give_rose.gif

mai poti sa anveti?eu nasa avea chef
Ramo
Pisik, o portie iese la 4 puncte, in conditiile in care eu am pus cam multa telemea si din aia de oaie, ca de-aia am gasit. E si satios., nu itzi trebuie nici paine nici garnitura.
Simo, intr-adevar e f bun. Am luat retzeta din Good Food.
simo
CITAT(simo @ 21-08-2006, 04:49 PM) *
mai poti sa anveti?eu nasa avea chef
de ce ne faci pofta? w00t.gif
simo
CITAT(ina_ceva @ 17-08-2006, 03:12 PM) *

Paste cu sos:

4-5 rosii, migdale pisate, parmezan, 2 cescute funze de busuioc proaspat, ulei de masline, 2-3 catei de usturoi, sare, piper
Se taie rosiile in felii. Se pun intr-un bol mare impreuna cu migdalele pisate, parmezanul, busuiocul, sare, piper si un pic de ulei de masline. Se paseaza totul cu mixerul, iar pe parcurs se mai adauga ulei de masline. Sosul nu trebuie sa fie prea lichid. Se adauga pastele in bol, se amesteca. Se pot servi cu parmezan ras deasupra.

Sos pentru spaghete

500 gr. muschi vitel, 3 cepe, 3 catei usturoi, 1/2l vin rosu, 3 linguri pasta de rosii, delikat, sare, piper, oregano
Se prajeste ceapa pina cind devine sticloasa, se adauga muschiul de vitel care in prealabil a fost tocat, usturoiul pisat, vinul, bulionul, sarea, piperul si delikatul. Se fierbe compozitia si cind carnea este fiarta se adauga oregano.

atatea rete bune scriti ca mie foameeeeeeeeeee doh.gif

CITAT(ina_ceva @ 16-08-2006, 09:55 PM) *

Paste cu pui:

- 1 pachet paste mici
- 1 piept de pui dezosat
- 1 pachetel parmezan
- smantana nu prea grasa
- ketchup

Se fierb pastele cu o lingurita de unt. In acelasi timp se fierbe pieptul de pui dupa care se taie cubulete (nici prea mari, dar nici prea marunte). Intr-un vas de jena se pune un strat de paste, un strat de bucatele de pui, se presara putin parmezan, 2 linguri de smantana si putin ketcup, dupa care repetati. Se pune vasul la cuptor timp de 10-15 min. In farfurie se poate completa, dupa gust, cu parmezan, smantana sau ketchup.

INA cate p au ?
bubbles
ce sa fac ... tb sa invat acum k apoi un an nu mai am treaba wink1.gif
simo
CITAT(bubbles @ 21-08-2006, 04:55 PM) *

ce sa fac ... tb sa invat acum k apoi un an nu mai am treaba wink1.gif

apoi spor la muncA ADICA la anvatat cheer.gif
alandana
Eu am invatat multi ani dupa termianrea facultatii si ma gandeam ca de fapt asta e singurul lucru pe care stiu sa-l fac - sa invat. M-a ingrozit ideea serviciului.
Inca mai cred ca cel mai bine si mai bine stiam sa invat. Si imi si placea. Baietii nu prea m-au mostenit. Ei invata numai daca stau pe capul lor.

Sotul apreciaza ca sunt o luptatoare dar cred ca totusi i-ar place o femeie mai calina , mai supusa ( dar care bineinteles sa realizeze ce am realizat eu). Eu sunt cam ca o furtuna. Matur totul in cale.

Tinand cont ca ieri si alaltaieri mi-am facut de cap cu dieta - si am mancat o multime de inghetata si pizza si alte prostii de azi sunt la dieta stricta.

MD - 1 iaurt + 1 felie paine integrala - 3 p
Gustare - 1 mar
Pranz - salata rosii, castraveti, ardei + branza rasa - 5 p
Gustare - 1 piersica
Cina - gratar de piept de pui cu salata verde - 3 p
Gustare - pepene rosu.
dannette
Alandana nu punctezi cam mult salata? Avea asa de multa branza?
Ramo
Ca bine zici Alandana, ar mai trebui sa postam si noi meniul.

- ciorba de legume - 5;
- hot dog din dovlecel - 4;
- 140 gr grisine cu ulei de masline - 2,2;
- extra, extra fructe - 2.

Diseara am sa mai papa ciorba si pepene rosu.
Eu am voie sa mananc 22 de puncte. Dar am hotarat sa mananc 18, fara sa "recuperez" in WE.
dannette
CITAT(ramonavlas @ 21-08-2006, 05:11 PM) *

- ciorba de legume - 5;

Eu am voie sa mananc 22 de puncte. Dar am hotarat sa mananc 18, fara sa "recuperez" in WE.

Nu inteleg cum are ciorba de legume 5p???
Daca mananci de mai putine puncte nu iesi din stilul WW? Ai grija la efectele yo-yo!!!
Pisik

- ciorba de legume - 5;

ce grisine papi tu de asa putine pcte?
Ramo
CITAT(dannette @ 21-08-2006, 05:15 PM) *

- ciorba de legume - 5;

Nu inteleg cum are ciorba de legume 5p???
Daca mananci de mai putine puncte nu iesi din stilul WW? Ai grija la efectele yo-yo!!!

Pai am pus in ciorba legume, cartofi si mazare. Si am pus-o la 5 puncte..........

CITAT(Pisik @ 21-08-2006, 05:18 PM) *

- ciorba de legume - 5;

ce grisine papi tu de asa putine pcte?

Sunt grisine de la Crispy si au 83 de calorii pe 100 grame, iar pachetul e de 70. Mie imi plac si mananc de vreo 3 ani, de cand le-am descoperit. Am probleme si cu stomacul (inceput de ulcer) si imi fac bine....nu mai am asa acid.....
Biencutza
CITAT(alandana @ 21-08-2006, 05:21 PM) *

Socrii mei nu erau chiar asa rai - atat ca si-ar fi dorit pe altcineva pentru baiatul lor - li se parea ca nu sunt destul de buna. Imi spunea ( asa cu regret) cu ce fete din familii de nomenclaturisti a umblat el, ce frumoase erau - dar, de , el a ales sa se insoare cu mine. La mine mai rau era ca si sotul credea ca mi-a facut o favoare.( e drept ca asta am inteles-o eu mai tarziu).
Cand am inceput sa castig bine - au inceput sa am aprecieze iar acum de cand am afacerea mea - ma adora. Am pus 500 km intre noi si avem o relatie civilizata.( dar ne-am balacarit destul inainte).
Acum daca e sa stau stramb si sa gandesc drept poate ca aveau dreptate si sotului meu i s-ar fi potrivit mai bine o fata cu relatii. Problema cu frumusetea e relativa - eu m-am pastrat mai bine decat majoritatea cunostiintelor si mult mai bine ca el. Daca acum 20 ani el poate arata mai bine ca mine eu arat acum mult mai bine ca el.

Alandana citi ani ti-au trebuit sa ajungi la atita maturitate si intelepciune????......asa sa stiu cam cit mai trebuie sa astept blushing.gif give_rose.gif give_rose.gif
Tulip
Poate-s mai btuta-n cap,scuze, blushing.gif doh.gif blushing.gif ,dar de unde stiti cate puncte are un anumit aliment,daca aveti numai caloriile,fara grasimi??
Ramo
Fetelor, sunt curioasa ce face UKA. Cum e.......... Oare nu are pe acolo posibilitatea sa intre pe net......
Eu, am vorbit si eu cu ea pe mess, dar am uitata sa ii cer nr de tel. Cum afli ceva de la ea, da-ne de stire si sa ii transmiti ca ne e dor de ea (cel putin mie), sa aiba grija ce face si sa se intoarca fericita acasa......

CITAT(Tulip @ 21-08-2006, 05:39 PM) *

Poate-s mai btuta-n cap,scuze, blushing.gif doh.gif blushing.gif ,dar de unde stiti cate puncte are un anumit aliment,daca aveti numai caloriile,fara grasimi??

Daca te referi la grisinele mele, au 86 calorii(inainte cred ca am scris 83, acum am pachetul in fata) si 4.35% grasimi. Calculat in pucte, inseamna 1.1. pe 70 grame, cat are pachetul.
alandana
CITAT(dana-bianca @ 21-08-2006, 05:28 PM) *

Alandana citi ani ti-au trebuit sa ajungi la atita maturitate si intelepciune????......asa sa stiu cam cit mai trebuie sa astept blushing.gif give_rose.gif give_rose.gif

8 ani ca sa nu ma mai enervez si 12 ani ca sa accept cu seninatate o stare de fapt.

La salata - eu punctez 2 p pentru uleiul de masline si 3 p pentru 50 g de branza rasa.
Pisik
Eu azi am papat pana acuma:
MD- 2 felii de paine, quark Exquisa si 1 banana - 3,5p
P - salata cu 1 lgt 1 u;lei si 100 gr pui si un quark fructe Exquisa - 5p
Gustari: fructe 1p pt extra; 2 panite si 1 covrigel minuscul vanilat - 1p
Sa vad ce pap acuma ca ma duc la restaurant, o salata sper.
Pupici
Ramo
cheer.gif Am facut gimnastica. Incalzire si abdomene cheer.gif
Sper sa ma tzina, ca m-am mai apucat eu.........
Tulip
CITAT(ramonavlas @ 21-08-2006, 06:17 PM) *

yahoo.gif Bravo!
himere2005
bine ca am apucat sa citesc ce ati mai scris. ma simt in forma, am rugat-o pe mama sa stea putin cu fata si m-am apucat de spalat geamurile, ca nu se mai putea. azi am de gind sa fiu foarte insistenta devil.gif in ceea ce il priveste pe sotul meu. sa-l pun la treaba. am de gind sa fiu rea grin.gif . pregatiti-mi biciul fetelor. va pup dulce, ne auzim mai tirziu.
Ramo
CITAT(Tulip @ 21-08-2006, 06:41 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 21-08-2006, 06:17 PM) *

yahoo.gif Bravo!

Mersi Tulip. Am facut 15 minute, dar pt inceput.....decat deloc..........

Curgea apa pe mine chiar si dupa doar 15 min........

CITAT(himere2005 @ 21-08-2006, 06:50 PM) *

bine ca am apucat sa citesc ce ati mai scris. ma simt in forma, am rugat-o pe mama sa stea putin cu fata si m-am apucat de spalat geamurile, ca nu se mai putea. azi am de gind sa fiu foarte insistenta devil.gif in ceea ce il priveste pe sotul meu. sa-l pun la treaba. am de gind sa fiu rea grin.gif . pregatiti-mi biciul fetelor. va pup dulce, ne auzim mai tirziu.

Asa himere, nu te lasa. Si eu as fi vrut sa spal geamurile, dar a plouat si iar e innorat.......
Biencutza
CITAT(alandana @ 21-08-2006, 07:04 PM) *

CITAT(dana-bianca @ 21-08-2006, 05:28 PM) *

8 ani ca sa nu ma mai enervez si 12 ani ca sa accept cu seninatate o stare de fapt.

La salata - eu punctez 2 p pentru uleiul de masline si 3 p pentru 50 g de branza rasa.

Adica 8 ani sunt inclusi in cei 12...s-au desfasurat in paralel? smile.gif ...Nici macar nu suna asa pesimist, da-mi Doamne mintea de apoi smile.gif
alandana
CITAT(dana-bianca @ 21-08-2006, 06:53 PM) *
Adica 8 ani sunt inclusi in cei 12...s-au desfasurat in paralel? smile.gif ...Nici macar nu suna asa pesimist, da-mi Doamne mintea de apoi smile.gif
Primii 8 sunt inclusi in cei 12 totali. )).gif
May
ramo bravo cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Azi am facut ciorbitza dulce-acrisoara de legume

Imagine
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.