Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
michelle
CITAT(buretel @ 02-08-2006, 04:59 PM) *

CITAT(Nessie @ 02-08-2006, 04:48 PM) *

CITAT(buretel @ 02-08-2006, 04:42 PM) *
bine v-am regasit si eu blum.gif
primiti musafiri? blushing.gif floare.gif
Buretel, bine ai venit, draguto! pupic.gif Yo te recunosc dupa avatar. blum.gif

hug.gif tare dor mi-o fost de voi!

Si io tot dupa poza te recunosc.. mi-a fost dor de tine give_rose.gif
alina
multumesc michelle.am 1.68 acum 62 si vreau sa ajung la 58.norocul meu este ca sunt bine proportionata.ma ingras uniform si slabesc uniform.
buretel
CITAT(michelle @ 02-08-2006, 05:00 PM) *

hug.gif si mieeee!
imi place aici, si-mi place ca-s amiba pe un fond portocaliu lol.gif
alina
eu sunt o cow.gif am papat de dimineata 2 inghetate.acum am cartofi fierti cu unt si feta si dupa un porumb fiert cu unt si sare.deocamdata nu numar puncte doar am grija cat mananc.
aki
CITAT(buretel @ 02-08-2006, 05:05 PM) *

hug.gif si mieeee!

Salut Buretel,cunosc si eu poza asta tare.Cind ma uita la ea mi se ridica dispozitia hug.gif
michelle

hug.gif si mieeee!

se putea si mai rau.. parameci pe fond roz bombon w00t.gif
buretel
CITAT(aki @ 02-08-2006, 05:08 PM) *

Salut Buretel,cunosc si eu poza asta tare.Cind ma uita la ea mi se ridica dispozitia hug.gif

buna aki, am citit ce noutati ai blum.gif si ma bucur tare mult pt voi hug.gif
luchi

blum.gif
pupa-ti-as euglena verde!
michelle
CITAT(alina @ 02-08-2006, 05:08 PM) *

eu sunt o cow.gif am papat de dimineata 2 inghetate.acum am cartofi fierti cu unt si feta si dupa un porumb fiert cu unt si sare.deocamdata nu numar puncte doar am grija cat mananc.

pai untul si inghetata nu prea au ce cauta la dieta blum.gif
alina
pai acum nu tin dieta.oricum era putin unt si inghetata era la vafa de la delta.cand ma intorc din concediu de odihna o sa tin ww.acum ma mentin vad eu si tot e bine.
aki
CITAT(buretel @ 02-08-2006, 05:10 PM) *

CITAT(aki @ 02-08-2006, 05:08 PM) *

buna aki, am citit ce noutati ai blum.gif si ma bucur tare mult pt voi hug.gif

Ma ce repede se afla totul.Doar cel mai important nu am scris pe forum... wacko.gif Ce anume stii?
buretel
CITAT(luchi @ 02-08-2006, 05:10 PM) *

blum.gif

amibe, euglene, parameci lol.gif tzucu-te-as de nevertebrata blum.gif
michelle, multumesc pt primire! floare.gif
michelle
CITAT(aki @ 02-08-2006, 05:14 PM) *

Ma ce repede se afla totul.Doar cel mai important nu am scris pe forum... wacko.gif Ce anume stii?

zi sa stim si noi cheer.gif
aki
CITAT(buretel @ 02-08-2006, 05:15 PM) *

CITAT(luchi @ 02-08-2006, 05:10 PM) *

blum.gif

amibe, euglene, parameci lol.gif tzucu-te-as de nevertebrata blum.gif

lol.gif lol.gif lol.gif

CITAT(michelle @ 02-08-2006, 05:16 PM) *

CITAT(aki @ 02-08-2006, 05:14 PM) *

zi sa stim si noi cheer.gif

Totul la vremea lui hug.gif
buretel
mi-a soptit mie cineva ca draga de aki e vesela si fericita. gresesc? smile.gif
alina
dupa amibe vom fi pestisori,am inteles eu bine?dupa pestisori ce urmeaza?cine stie sa-mi raspunda va rog.
Nessie
CITAT(alina @ 02-08-2006, 05:22 PM) *
dupa amibe vom fi pestisori,am inteles eu bine?dupa pestisori ce urmeaza?cine stie sa-mi raspunda va rog.
Yote ce urmeaza! blum.gif trecem la mergatoare! grin.gif
buretel
CITAT(alina @ 02-08-2006, 05:22 PM) *

eu nu stiu, dar deocamdata imi place fara branhii lol.gif
alina
multumesc Nessie floare.gif
2peu
Buretel, am ceva pt tine! tease.gif
Imagine
alina
hmm la moderatori nu se cunoaste cand modifica mesajul.asa e?
Nessie
CITAT(alina @ 02-08-2006, 05:27 PM) *
hmm la moderatori nu se cunoaste cand modifica mesajul.asa e?
oops.gif
bubbles
HE HE NESSIE...NOI 2 AM PLECAT CAM DE LA ACEEASI GREUTATE SI CAM LA ACEEASI GREUTATEA NE AFLAM ACUM NUAMI K EU MOMENTAN VREU 57KG..POATE MA RAZGANDESC baby.gif
buretel
CITAT(2peu @ 02-08-2006, 05:27 PM) *

Buretel, am ceva pt tine! tease.gif
Imagine

cu tetra as fi fost ferita lol.gif
michelle
aki, tu ai fetita sau baietel?
.. hmm.. ne lasi mult in suspans? blum.gif
bubbles
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif lol.gif lol.gif lol.gif luati sa radeti si voi

lol.gif lol.gif lol.gif

lol.gif
alina
CITAT(bubbles @ 02-08-2006, 05:39 PM) *

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif lol.gif lol.gif lol.gif luati sa radeti si voi

lol.gif lol.gif lol.gif

)).gif
michelle
Am si eu cateva grin.gif
Ella79
May, cat ai tinut rulourile alea la cuptor si la cate grade? Mi-ai facut o poftaaaaa
aki
CITAT(buretel @ 02-08-2006, 05:20 PM) *

mi-a soptit mie cineva ca draga de aki e vesela si fericita. gresesc? smile.gif

blum.gif
alina
CITAT(michelle @ 02-08-2006, 05:44 PM) *

Am si eu cateva grin.gif

si astea sunt tari )).gif
aki
CITAT(michelle @ 02-08-2006, 05:36 PM) *

Am fetita,adr e mult mai mare ca ai vostri.are deacum 7 ani rolleyes.gif
2peu
CITAT(bubbles @ 02-08-2006, 05:39 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif

lol.gif
Super funny poze gasiti si in forumul special cu Poze funny
tease.gif
michelle
CITAT(aki @ 02-08-2006, 05:47 PM) *

Sa-ti traiasca si sa-ti umple sufletul numai cu bucurii!
aki
CITAT(michelle @ 02-08-2006, 05:51 PM) *

CITAT(aki @ 02-08-2006, 05:47 PM) *

Sa-ti traiasca si sa-ti umple sufletul numai cu bucurii!

Merci mult pupic.gif
May
ella pai era dat focul mediu la cuptor si le-am lasat aprox 50 min .. nu stiu sa iti spun cate grade erau ca nu e asa de performant cuptorul dry.gif e al soacrei dry.gif . Oricum cand observi ca s-a rumenit bine si frumos la suprafatza, sigur e facuta si carnea... sau poti incerca sa infigi o scobitoare in ea si iti dai seama daca e cruda sau nu... oricum filetele sunt destul de subtiri + carnea de pui se face relativ repede biggrin.gif . Sper ca am putut sa fiu de ajutor pupic.gif
Ella79
CITAT(Maybeline @ 02-08-2006, 06:10 PM) *

ella pai era dat focul mediu la cuptor si le-am lasat aprox 50 min .. nu stiu sa iti spun cate grade erau ca nu e asa de performant cuptorul dry.gif e al soacrei dry.gif . Oricum cand observi ca s-a rumenit bine si frumos la suprafatza, sigur e facuta si carnea... sau poti incerca sa infigi o scobitoare in ea si iti dai seama daca e cruda sau nu... oricum filetele sunt destul de subtiri + carnea de pui se face relativ repede biggrin.gif . Sper ca am putut sa fiu de ajutor pupic.gif

Da. Merci mult!!! As vrea sa incerc sa fac si eu saptamana viitoare. Eu cred ca am sa pun si un albus de ou in compozitie ca sa se lege mai bine ciupercile si sa nu cada de acolo. Oricum, te anunt daca mi-a iesit ceva sau iarasi am stricat ingredientele. biggrin.gif biggrin.gif
May
Hmmm, daca pui albusul de ou pt ca asa e gustul tau, e ok, are doar 0.5p. Dar daca il pui pt a lega compozitia iti zic eu ca nu e nevoie, iese destul de legata, cel putin asa mi-a iesit mie biggrin.gif . Si sa cada de unde? nu are pe unde sa iasa daca o impachetezi bine smile.gif. Stai ca incerc sa iti desenez cum am impachetat eu lol.gif ( practic intai infasori din parti, apoi capetele) dry.gif ceva de genul:

http://img168.imageshack.us/img168/5052/hahahacu4.png

Doamne am prostit lol.gif
Nessie
May, mi-a placut metoda ta! lol.gif Am priceput sa stii! salut.gif
Ella79
May, acum chiar ca n-as mai avea cum sa gresesc!!! lol.gif lol.gif lol.gif Si renunt si la albusul de ou. Economisesc si eu 0,5 p si poate ma premiez cu o maslina cu ocazia asta. cheer.gif
Ella79
ce linsite e aici... cheer.gif cheer.gif yuhuuuuu unde ati disparut?? Eu trebuie sa mai stau inca jumatate de ora la munca. Hai... nu ma lasati singura.
Nessie
Si eu sunt tot la munci. sad.gif
ramonavlas
eu sunt acasa dar nu am chef de nimik.a venit si ploaia.............
nu stiu ce am avut ieri si azi dar parca tot timpul as manca ceva.
May
Asa sunt eu, mai yahoo.gif blushing.gif blushing.gif blushing.gif

E foarte greu sa ii explici cuiva in scris cum sa faca anumite lucruri, asa ca mai bine ii desenezi biggrin.gif . Ce mi-ar fi placut sa faca cineva cu mine asa cand aveam vreo 18 ani.. poate nu trebuia sa astept sa fac 20 de ani ca sa fac o ciorba comestibila dry.gif grin.gif
michelle
Mai sunt si eu cu un ochi pe aici.. mi-am mancat cina, fara abateri cheer.gif

May, ceva in genul ala am facut si eu: am facut compozitia din ciuperci, pui, ardei, ceapa, sos de rosii si le-am facut rulouri cu foi de placinta (20p toata tava de foi)
Imagine
Imagine
May
Asta e socrela, 50 de ani si 50 de kile (1.62 m) doh.gif biggrin.gif

http://img196.imageshack.us/img196/4125/hpim0558xw3.jpg

Miha ce ideea buna mi-ai dat.... oare poate si un incepator sa faca? dry.gif Trebuie sa incerc intr-o zi... daca nu iese doh.gif . Am o cutie de foi in congelator ( de cand cu nereusita mea shaorma lol.gif ) poate incerc chiar maine grin.gif
ramonavlas
Pare o soacra moderna... Cum va intzelegeti? Ca cu socrul am intzeles.....
May
Cu socrela bine, cu putine exceptii reuseste sa ma supere in vre-un fel dar fara intentie. In schimb varsta isi spune cuvantul, in sensul ca povesteste de n ori acelasi lucru cu acelasi entuziasm ca prima data lol.gif dar e amuzanta. E o persoana f descurcareatza, nu lasa pe maine ce poate face azi, gateste bine si il tine pe socra-miu in spate, fara ea ar fi mort lol.gif

Am uitat sa mentionez ca pot sa vorbesc cu ea despre sex, aparatul genital & stuff, ceea ce cu mama nu am reusit niciodata pt ca este extrem de pudica si rusinoasa chiar si cu mine dry.gif si se zice ca ea ar fi trebuit sa ma invetze anumite lucruri dry.gif
Mihaella
Gata .... am terminat tot de citit
Cu WW am reusit in doua luni sa slabesc 10 kg tinand cont ca am mai avut si abateri dar as mai avea de slabit inca vreo 10-15kg.... sper sa reusesc si sunt sigura ca alaturi de voi SIGUR VOI REUSI
De saptamana viitoare o sa va citesc de acasa (din Romania) timp de trei saptamani dar nu stiu de corect o sa tin WW (eu o sa incerc) mai ales ca o sa vina toti prietenii pe la mine
Vreau sa va spun ca eu cu mama ma inteleg foarte bine si prin urmare a stat la mine 6 luni, am plimbat-o peste tot pe aici, prin Olanda, putin Germania dar acum este timpul si pentru Romania dar a zis ca o sa mai vina sa stea pe la mine
pupic.gif
alandana
CITAT(Mihaella @ 02-08-2006, 08:51 PM) *

Gata .... am terminat tot de citit
Cu WW am reusit in doua luni sa slabesc 10 kg tinand cont ca am mai avut si abateri dar as mai avea de slabit inca vreo 10-15kg.... sper sa reusesc si sunt sigura ca alaturi de voi SIGUR VOI REUSI
De saptamana viitoare o sa va citesc de acasa (din Romania) timp de trei saptamani dar nu stiu de corect o sa tin WW (eu o sa incerc) mai ales ca o sa vina toti prietenii pe la mine
Vreau sa va spun ca eu cu mama ma inteleg foarte bine si prin urmare a stat la mine 6 luni, am plimbat-o peste tot pe aici, prin Olanda, putin Germania dar acum este timpul si pentru Romania dar a zis ca o sa mai vina sa stea pe la mine
pupic.gif

Spune-ne si noua cum ai reusit sa slabesti 10 kg in 2 luni cu WW. Cam ce mananci in fiecare zi. Eu chiar ma simt frustrata - mai mult de 2 kg nu reusesc sa dau jos intr-o luna desi chiar respect punctajul si nu fac abateri. Mai am 3 saptamani jumatate pana plec in concediu si daca as reusi sa dau jos macar 2 kg as fi fericita.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.