Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
ina_ceva
Doi ardeleni in gara, la ghiseul de bilete:
- Domnisoara, doua belete.
- Da, sigur, pana unde?
- Gheorghe, ii spuniem?
- Nu.
- Domnisoara, doua belete, va rog. Trebuie sa mergem acolo.
- Sigur, dar daca nu-mi spuneti unde mergeti, nu stiu cat sa va cer.
- Gheorghe, ii spuniem?
- Apai, spune-i.
- Noi merem la nunta.

La popota era atarnat un afis:
,,Bautura omoara incet, dar sigur".
A doua zi, o mana necunoscuta adaugase:
,,Soldatii nu se tem de moarte".
honey79
Fost la sala.... si..ma apuca plansul..nu alta.

Am facut testele de rezistenta, puls, tensiunea arteriala.... mi-au calculat procentul de fat...

Concluzia.... multa munca... sa ajung ...nu neaparat unde vreau...dar... unde ar fi.. OK.

Ce mi s-a spus... caci m-a intrebat daca beau apa.... si am spus ca am ceva probleme aici.... mi s-a recomandat sa beau in medie 3l de apa pe zi... caci altfel nu slabesc.sad.gif

Va pupic si va doresc o zi minunata.
ina_ceva
Inceputul e mai greu, de acum trebuie sa te tii de treaba...suntem alaturi de tine tease.gif
honey79
CITAT(ina_ceva @ 22-08-2006, 10:22 AM) *
Inceputul e mai greu, de acum tre sa te tii de treaba...suntem alaturi de tine tease.gif

Stiu ca e greu...si sunt hotarata sa ma tin de treaba.... mai ales ca am facut contract pe un an... si... chiar de nu ma duc... ei tot imi iau banii.Asa ca.... atata timp cat am posibilitatea....de ce nu??? Plus ca..... imi place.... sala e pe trei nivele.... intretinere, fitness -- body building, sauna.

Instructorii sunt super.... si.... nu te lasa... te muncesc ca sa ajungi la target.

Astazi am vazut ca au si clasa de ?Pillates... dar sad.gif eu nu pot sa ajung.... caci sunt la munca.
ina_ceva
Miha nu mai apare pe aici? Parca azi trebuia sa vina.
still_me
tease.gif
CITAT(honey79 @ 22-08-2006, 11:21 AM) *

Fost la sala.... si..ma apuca plansul..nu alta.

Am facut testele de rezistenta, puls, tensiunea arteriala.... mi-au calculat procentul de fat...

Concluzia.... multa munca... sa ajung ...nu neaparat unde vreau...dar... unde ar fi.. OK.

Ce mi s-a spus... caci m-a intrebat daca beau apa.... si am spus ca am ceva probleme aici.... mi s-a recomandat sa beau in medie 3l de apa pe zi... caci altfel nu slabesc.sad.gif

Va pupic si va doresc o zi minunata.

3l???????.,..... eu de-abia ma chinui cu 2 si pot sa spun ca nu de fiecare data imi iese ....ai sa vezi micuta ca o sa-ti placa , in timp ... asa imi ziceau si mie fetele , si credeam ca e imposibil , sa-mi placa ... si acum vreau sa ma duc si la forta .... ca sa vezi nebuna
dannette
Honey, de ce nu incerci cand stai la calculator, la TV sa ai mereu o sticluta de jumate cu apa langa tine. O sa vezi ca iti intra in reflex si din obisnuinta o sa bei mereu. Eu asa fac mai ales la servici cat stau la birou. Mereu ma duc sa-mi fac plinul la butoiul cu apa si colegii mei rad de mine ca beau multa apa. Si nu o fac pt ca trebuie ci ca asa simt eu nevoia.
Poti incerca si cu diverse ceaiuri de plante neindulcite. Ceaiul de cretusca sau de matase de porumb sunt indicate pentru eliminarea apei (e depurativ).
honey79
Himere... si eu zic sa le pui la punct pe vecinele bagarete.
Spune-le clar ca nu accepti sa se bage in viata ta... iar daca ai nevoie de sfaturi...ai o mama de la care sa le ceri..Inchide-le gura...si.... usa .

Am avut si noi probleme cu 2 vecine... care la fel faceau... plus ca .. noi nu incuiam usa niciodata si ele... veneau.. ciocaneau o data si intrau... te trezeai cu ele in casa...in dormitor... pur si simplu veneau dupa tine . Pana s-a enervat tata o data si a iesit in chiloti in fata lor. De-atunci s-au invatat sa bata la usa...si sa nu mai intre neinvitate.)).gif

Danette, scumpa.... eu stau de obicei..cu sticluta de jumate de apa plata.... dar... eu stau, ea sta.... si uite asa nu devenim prietene. La munca... mai era ceva..ca aveam apa plata gratuit si ... luam mereu.. cate 2 l...daca nu si mai mult.Acum insa.. trebuie s-o platim si... e 75de centi.... mi se pare mult si uite-asa nu beau. Sfarsesc prin a bea Diet Coke sau Pepsi light, desi stiu ca nu e sanatos. sad.gif

Dar... de dragul de a reusi.... am sa incerc sa beau cei 3l... am sa incerc sa reduc tigariel fumate zilnic... ba poate sa ajung sa renunt de tot la ele..... am sa incerc sa ma tin de dieta cat de bine pot.

Pupicei dulcei.
dannette
Cine e de prin Bucuresti...ce stiti de caminele studentesti particulare?
Se pot caza studenti indiferent de facultate, ce preturi sunt, conditii?
Ma interesez pentru sora mea care va face un master la facultatea de Biologie.
Chiria mi se pare exagerat de mare , in conditiile in care ea va avea doar un salar de suplinitor (a dat si ex de titularizare pt un post la o scoala generala).
ina_ceva
Se intalnesc doi politisti:
- Salut, Ghita! Ce intelegi tu prin vid, frate?
Sta Ghita, se gandeste si dupa o bucata de vreme, spune:
- Am in cap, dar nu pot sa-ti spun...

Dupa un chef monstruos cu prietenii, Bula sosi a doua zi la serviciu.
- Ce ti-a spus nevasta, azi noapte, cand ai sosit tarziu acasa?
- Eeee... mai nimic, fleacuri. Oricum, dintii din fata trebuia sa-i scot.
michelle
Neata fetelor! cheer.gif
I'm back in business!

Cine nu a fost cuminte sa iasa in fata la lectie, ca scot nuielusa blum.gif

-uleiul se puncteaza, nu e free
-crys,ramona, simo, bine ati venit! cum a fost concediul??
-honey, felicitari pt initiativa de a merge la sala
-dany, felicitari pt ambitia lui dirk! spune-i sa-i dea si lui Cata al meu macar 10% )).gif. Impresionanta colectia de cd-uri. Am primit si o parte din ploaia pe care ai trimis-o spre noi )).gif
-antonia, super machiajul floare.gif
-ella, concediu placut
-ramona, ce ai mai facut? f faine pozele.. ai mai tinut vreo dieta?
-honey, la multi ani tatalui tau!
-may, criza de sambata a fost datorata si de sindromul premenstrual... pupic.gif
-ina, unde ati fost la munte?
-emu, felicitari pt kg dat jos!!
-dana, ai mai slabit? Vad ca esti consecventa
-pisik vrem poze cu rochia w00t.gif .. eu una mor de curioazitate
-bubbles spor la invatat si multa multa bafta!!!
-gigelu, arati foarte bine, se vede ca ai mai slabit! give_rose.gif

CITAT
dana cred ca in momentul in care nu mai percepi regimul ca un regim de slabire ci ca pe unul de viata incepe sa functioneze

Asa e, Dana. Asta am tot spus si eu hug.gif pupic.gif

Ne-am intors aseara franti de oboseala.. Oscarica era cel mai fericit ca am venit - sa fi vazut ce se mai gudura si alinta, mititelutul biggrin.gif
Nu am reusit sa descarcam pozele. Promit diseara sa le pun.

Am fost in Transfagarasan, am campat la Balea Lac si am facut un traseu pe crestele muntilor - spectaculos, apoi am fost la Vidraru, la baraj, iar seara am campat la cabana Cumpana, pe malul lacului (a fost superb). La intoarcere am trecut prin Curtea de Arges, Dambovicioara (cheile si pestera Dambovicioarei), Bran, Rasnov (unde am vizitat cetatea – super), Brasov, Sighisoara, Sovata, Lacu Rosu, Cheile Bicazului.
Mi-a placut foarte mult Sighisoara si Sovata. Sper sa mai ajung pe acolo si sa stau mai mult. Cand e festivalul medieval?
alandana
CITAT(dannette @ 22-08-2006, 10:17 AM) *

CITAT(alandana @ 22-08-2006, 10:16 AM) *

CITAT(Tulip @ 22-08-2006, 09:01 AM) *

Buna dimineata!
Alandana...ce-i DIGESTA?Am mai vazut in meniurile tale...

Un fel de Wassa locale - contin tarate , sare si vitamine. 192 kcal /100 g - o punga are 50 g. Sunt indicate in diabet, cosntipatie, obezitate.

Eu parca tin minte ca aveau mai putine calorii. Nu cumva doar 92?

Digesta - produse la Iasi - 40 g 95 kcal
Fibrosan - produse la Suceava - 50 g 96 kcal
ina_ceva
Am mers in Piatra craiului; superb peisajul...
Pisik
Bine ai revenit Miha! Asteptam poze! eu merit o nuia mare de tot, pt ce am afcut pana ieri; cica de ieri sunt cuminte (din nou) sa vedem pana cand
dannette
CITAT(alandana @ 22-08-2006, 12:11 PM) *

Digesta - produse la Iasi - 40 g 95 kcal
Fibrosan - produse la Suceava - 50 g 96 kcal

Aha...eu tineam minte ce scria pe punga. Nu retinusem gramajul.
ALICE
A fost festivalul medieval la Sighisoara.Luna trecuta spre sfarsit
michelle
Si eu imi doresc sa ajung in Piatra Craiului, si in Apuseni si in Delta.. uhh sunt atatea locuri faine de vazut in Ro.
Nu mai zic de Sovata si Sighisoara la care mi-a ramas gandul

Pisik, iti las ragaz sa te redresezi biggrin.gif blum.gif Din prima e mai greu.. Incearca Spirulina. Sunt cele de la Walmark, care sunt mai concentrate decat cele romanesti. Se iau 3 pe zi in loc de 10. Pe mine m-au ajutat foarte mult, o sa incep sa iau iar. Atentie, se iau cu 1/2h inainte de masa ca sa nu te ingrase blum.gif
Eu le luam cand imi aminteam ca nu tineam sa mai slabesc pe atunci, voiam doar sa ma mentin

CITAT(ALICE @ 22-08-2006, 12:19 PM) *

A fost festivalul medieval la Sighisoara.Luna trecuta spre sfarsit

Inseamna ca poate il prind la anul.. tare mult imi doresc sa ajung
alandana
Himere - eu nu am avut niciodata probleme cu vecinii pentru ca in general sunt destul de rece si am o figura severa. Nu par amabila deloc. Dar cum au spus si fetele - pune-le la punct. Spune-le ca ai sa le ceri sfatul NEAPARAT cand vei avea nevoie de unul.

Miha - mai ai concediu - sau asta a fost ultimul pe vara asta? Ati avut vreme buna?
Eu nu am mai slabit dar scad vertiginos in cm - am ajuns la 90 cm la solduri si 66 talie. Dimineata cantarul o luase spre 52.5 asa ca saptamana asta probabil se va inregistra si scaderea in kg. Dar deja nu mai sunt sub presiune. Sunt multumita unde am ajuns si ca mi-am educat apetitul.
michelle
Dana, te admir! give_rose.gif
Sa nu te lasi batuta, important e ca ti-ai format stilul de viata. O sa vezi ca o sa te mentii (sau chiar slabesti in timp) mancand si o prajitura sau o pizza fara remuscari. Ai aproape dimensiunile mele, si esti mai inalta decat mine.
Ma gandeam ca o sa am probleme pe munte, nemaiavand conditia fizica de asta primavara... dar am zburdat ca o caprita. grin.gif Vremea a fost superba! Am avut noroc blum.gif
La ce ploi sunt acum, nu stiu cum ne descurcam la cort.
Concediu as mai avea, dar nu imi mai iau decat pt cand voi veni la Buc. pt operatie. Sper sa ajung ca suntem cam incarcati la munca.
himere2005
miha, bine ai venit!
ce crezi ca noi suntem [*****] sa iesim in fata? lol.gif

alandana, ce trebuie sa facem ca sa vedem o poza actuala cu tine? cool.gif

mai, nu stiu ce-s scu stelutele alea, probabil e un cuvint nepotrivit? stupid e mai bine?
alandana
Pai e cea de la avatar - numai ca acum am parul mai lung. In vacanta fac poze si le pun. Am niste poze nu prea grozave ( le-am facut cu aparatul de la camera de filmat) de anul trecut din care am mai pus. In care eram mai grasuta si cu burticuta. Promit ca diseara ma pozez si maine va pun sa-mi vedeti abdominalii.
himere2005
eu cred ca se cunosc kilele alea pierdute si faptul ca mergi la sala. asta de fapt ne intereseaza cheer.gif
Eu.
Mihaaa cheer.gif yahoo.gif bine ai revenit!!!
nu da tare cu batul, ca de ieri sunt fff cuminte. doh.gif

alandana, asteptam pozele w00t.gif

ma pregatesc si eu de mancat pranzul....mi-e ff rau blink.gif au navalit rusii sorry.gif
ramonavlas
Buna fetelor! Miha, bine ai revenit. Eu una, ma bucur ca o sa aiba cine sa ma certe, daca va fi cazul, normal.......... Nu pot sa cred ca ai fost pana la 50 km de mine (Sighisoara, Sovata) si nu ne-am intalnit si noi. Sper sa nu se mai intample ca.... cuplu.gif

Nu am mai tiunut nici o alta dieta, adica am inceput-o aia cu pepene, dar in a patra zi am plecat sper mare, asa ca.........

Dar sunt chiar multumita ca nu am mancat deloc prostii la mre. Oricum mi-a ramas gandul la shaworma si la kurtos........
ramonavlas
Toata lumea e ocupata de nu mai scrie nimeni? Eu am luat o pauza.....
Imediat merg si eu acasa ca mi s-a facut foame si bag la ciorba...........

Chiar Miha, am facut ciorba de legume din: ceapa, morcovi, telina, cartofi, 400 gr mazare conserva, bors si cam atat, FARA ulei. Ieri am mancat 2 boluri jumate si am punctat 5 puncte. E bine? A, am pus si iaurt care are 0.5/100 ml. Crezi ca am punctat bine? Adica sa nu fie prea putin..........
michelle
Ramona, nu stiam daca ai venit din concediu si nici nu am nr. tau de telefon. Poate odata si odata tot ne-om intalni pupic.gif
Mi-a placut foarte mult zona.

Ai punctat foarte mult ciorba. O portie, mai mult de 2p nu are cum sa fie blum.gif (cartofii si mazarea). E mult si 2p, ca doar nu mananci un cartof intreg la o portie.
himere2005
deea, ce mai faci?
himere2005
bineinteles ca iar m-am uitat la pozele tale, miha. tu iti faci parul cret sau se increteste daca il dai cu spuma?

voi ce le cumparati baietilor? de cadouri vorbesc...am un frate, 24 de ani, pe 25 e ziua lui. oare ce sa-i iau?
ramonavlas
CITAT(michelle @ 22-08-2006, 01:24 PM) *

Ramona, nu stiam daca ai venit din concediu si nici nu am nr. tau de telefon. Poate odata si odata tot ne-om intalni pupic.gif
Mi-a placut foarte mult zona.

Ai punctat foarte mult ciorba. O portie, mai mult de 2p nu are cum sa fie blum.gif (cartofii si mazarea). E mult si 2p, ca doar nu mananci un cartof intreg la o portie.

Pai am pus vreo 5-6 cartofi in ciorba. Ciorba care e de.........vreo 10-12 portii, si o sa o mai lungesc cu apa )).gif , sa imi ajunga toata saptamana. Aaaaaaaa, am uitat. Am pus si orez de 5 puncte in toata ciorba.

Miha, ai PM.

CITAT(himere2005 @ 22-08-2006, 01:41 PM) *

bineinteles ca iar m-am uitat la pozele tale, miha. tu iti faci parul cret sau se increteste daca il dai cu spuma?

voi ce le cumparati baietilor? de cadouri vorbesc...am un frate, 24 de ani, pe 25 e ziua lui. oare ce sa-i iau?

Are ceva pasiuni? O bratara zic eu: aur sau argint, ce ii place.........

Am plecat si eu acasa ca mi s-a facut cam foame.........
Nu stiu de ce dar daca mananc dimineata, mi se face repede foame, daca nu, nu am treaba pana pe la 3 cand ajung acasa..........
michelle
himere, eu am parul lins ca aici (sau ca primele poze din albumul before&after).
Acu' dupa ultima tunsoare se asaza cum se vede aici, mai ondulat - nu stiu de ce, ca nu ma dau cu nimic (nici spuma, gel etc)
Daca te referi la pozele din tinerete, atunci mi-l ondulam cu ondulatorul ca aici sau mi-l impleteam in s.p.i.c (nu stiu de ce cenzureaza cuvantul grin.gif ). Il udam cu apa cu zahar sau otet sau zeama de lamaie inainte si dormeam o noapte asa, apoi imi statea ondulat ca aici sau aici.
himere2005
mie imi place tare mult nuanta din ultimele 2 poze. bine, si blonda imi place. eu as vrea sa-i dau o forma...ceva. pe bigudiuri la spate nu-mi iese uniform, de coafat la feon nu prea imi iese...si-a luat cineva crema aia de la sunsilk pentru indreptarea parului? sau alta lotiune?
michelle
Primit PM-ul, Ramona.
Daca stii exact cantitatile ingredientelor, atunci cel mai bine imparte la nr de portii.

himere, eu barbatilor le iau: after shave, spuma de ras (eventual seturi de cosmetice), aparate de ras, camasi (cum e cea rosie din poza asta), tricouri sau pantaloni 3 sferturi sau lungi, de vara (de obicei nimeresc masurile biggrin.gif), stive de DVD-uri.
Bijuterii nu blum.gif
himere2005
pai eu la un tricou m-am gindit..dar sa vad ce masura poarta, ca fratele meu cred ca s-a saturat de cosmetice, ca in fiecare an numai asta ii duc lol.gif acum cred ca o sa se uite de 2-3 ori sa vada daca nu cumva a gresit sacosa lol.gif
michelle
poti sa-i faci un tort )).gif

CITAT(himere2005 @ 22-08-2006, 02:02 PM) *

mie imi place tare mult nuanta din ultimele 2 poze.

Multumesc.. dar nu ma mai inchid prea curand la par. Se vede aiurea cand creste blond la radacina tease.gif
Arat ca o mamaie blushing.gif
himere2005
unul din ala, din mamaliga, acoperit cu frisca vegetala naughty.gif spun ca-i de dieta lol.gif tot are el putina burta
ramonavlas
Am ajuns acasa. Acum pap din ciorbitza.....mmmmmmmmm
Miha, ai PM.

Oare May pe unde umbla? Sau gateste iar ceva buuun?
michelle
Mammaaaa ce pofta mi-ai facut!!! In Moldova se face o prajitura din malai, alivanca. Mamaia mea face, e super!! w00t.gif
May
Neatza fetili mele biggrin.gif

alandana si-a gasit draga de munca, se duce 4 ore in fiecare zi la firma unde lucreaza soacra-mea si face curat in curte si da de mancare la caini. Iubi ii zice ca daca are o munca de femeie gravida lol.gif nu trebuie sa si-o ia in cap ca el lucreaza si eu stau acasa. In alea 4 ore cat ``lucreaza`` schimba 2 tricouri pt ca transpira ca porcul si cum nici nu mai are timp sa bage in el toata ziua mancare, a slabit si el cateva kile si zici ca el e cine e lol.gif . Prostie ca la el nu am mai vazut blink.gif

honey intr-un an o sa fi top model naughty.gif . Cred ca are dreptate antrenorul tau cu cei 3 l... eu o lasasem mai moale cu apa si nu mai dadeam nimic jos... acum am 4 l pe zi la activ si vad ca se pun iar in functiune motorasele )).gif

himere nu iti ajunge cat te toaca mama-ta? fa-le niste figuri de karate la babele alea ca apoi nu mai scapi de ele lol.gif

alice sunt sigura ca acea ``ingrasare`` e doar temporala pupic.gif

miha bine ai venit cheer.gif cheer.gif cheer.gif Apropo, eu nu am PMS, nu am dureri, nu am nimic.. doar un pic de balonare...

gigelus si cantarul meu a fost ca si al tau: mai prietenor azi wink1.gif hug.gif

Vai cat este ceasul si eu nu am facut nimic de mancare, intr-o jumatate de ora apare iubi w00t.gif w00t.gif deci sunteti de vina ca ma tineti in fatza pc-ului.. il trimit pe iubi la voi sa manance.. am fugit sa fac ceva repede, repede w00t.gif w00t.gif w00t.gif
ramonavlas
Ce liniste pe aici.........
May, spor la treaba si...........sa ne spui si noua ce ai mai gatit........

Miha, ai PM.
May
Sunt salvata cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Am facut spaghete cu carne blum.gif in 10 min sunt gata biggrin.gif
michelle
Pofta buna, may!
Eu.
May, wacko.gif spagheteeeeeee..... am rusii pe cap.... daca o dau in bara si mananc prostii astazi, numai tu esti de vina blum.gif

ok , reiau meniul meu de pana acum:

MD:
-2 banane mici :2p
-lapte condensat la cafea: 1,5p

PRANZ
-iaurt: 1,5p
-branza degresata: 2,5p
-o rosie mare :0p
-3 Wassa: 1,5p

total pana acum: 9p blink.gif
cum asa? atat de putin? unsure.gif
ar trebui sa mai mananc ceva pana ajung diseara acasa....dar nu am ce sorry.gif mai am doar 2 mere mici
ramonavlas
Si eu tot 9 am pana acum..dar eu postez meniul complet diseara...........

May, pofta mare, sau sa -ti fie de bine???? Cate puncte au spaghetele tale?
michelle
pisik, ce faci? Lasa prajitura jos! tease.gif
ina_ceva
Cugetarea zilei

Stressul inseamna sa te trezesti urlind, apoi sa iti dai seama ca nu dormeai.
alandana
Ina - felicitari pentru kg pierdut ( partea din kg). Eu nu stiu cum poate cineva sa aiba 42 kg. Baiatul meu cel mic - are 10 ani si 43 kg la 1.45 si e slabut.
ALICE
Mi-e o foame de nu vad bine.Am luat o spirulina macar.Meniu de azi:
-3 mere
-3 rosii
-2 castraveti
-apa cu lamaie
-1 ou fiert
May
Multumesc fetelor, au fost delicioase, 6p au... acum depinde de fiecare cat ulei pune, cat bulion, legume, carne... astea sunt:

Imagine
Tulip
CITAT(ALICE @ 22-08-2006, 04:27 PM) *

Mi-e o foame de nu vad bine.Am luat o spirulina macar.Meniu de azi:
-3 mere
-3 rosii
-2 castraveti
-apa cu lamaie
-1 ou fiert

Uff,Alice,cum rezisti asa toata ziua?
Pisik
CITAT(michelle @ 22-08-2006, 04:00 PM) *

pisik, ce faci? Lasa prajitura jos! tease.gif

Nu, nu, nu prajiturica; doar e inceput de saptamana, stiti ca pana joi sunt cuminte, de atunci sa fiti cu abtul in mana, pregatite de atac doh.gif
Momentan sunt cumintica, pap fructe, salata, mi-e cam foame, dar rezist...eroic grin.gif

Alice, dar de ce te chinui asa?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.