Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
alandana
Alice - si tie felicitari ai si ajuns inapoi la 59 kg. Trebuie sa-ti mai spunem ca nu e bine sa te infometezI? )).gif

Azi cat nu am muncit si nu v-am scris am cautat sa vad daca nu se merita sa iau cazarea din tara ( pentru Grecia - daca ati uitat). Am gasit hoteluri interesante dar parca tot as vrea sa ajung acolo si acolo sa ma hotarasc unde ma asez.
michelle
Alice ia spune tu drept.. ai papat mult in we si acum vrei sa faci foamea?
Si eu eram tentata sa fac asta, dar m-am lecuit. De luni incep mereu de la 0 indiferent ce se intampla. Ai grija de sanatatea ta (in cel mai rau caz incearca sa iei niste vitamine & minerale) si bea multa multa multa apa.

pisik sunt cu ochii pe tine w00t.gif blum.gif

Dana, vrei sa mergi acolo fara rezervare? E cam riscant, nu? grin.gif
dannette
O seara faina!!!
Eu am plecat spre casa.
ina_ceva
Merci, alandana!! Cred ca stii ca la noi kilogramele se aseaza in alte parti decat la baieti blushing.gif ...mai ales cand papi multe dulciuri. Stiu ca mersul la sala m-ar ajuta mai mult, dar am sa incerc peste vreo luna, doua asta.
Despre mersul in grecia fara plan de cazare facut inainte, zic ca e k. Se gaseste cazare.
alandana
Anul trecut au fost doua familii de prieteni in Grecia- unii cu rezervare si din pliant totul arata super - dar cand au ajuns acolo nu era chiar asa. Au fost dezamagiti. Iar altii care s-au descurcat la fata locului - ei au fost foarte incantati ( ce e drept sunt niste prieteni care si daca nimeresc intr-o cocina sunt incantati - nu ar recunoaste pentru nimic in lume ca au nimerit prost).
ina_ceva
O familie de ardeleni la sapa: Ion, nevasta si soacra.
O liniste totala; se apropie o furtuna.
La un moment dat, trasneste aproape de ei.
Ion: "- Noo".
Dupa cateva minute, trasneste si mai aproape.
Ion: "- Noo, noo".
Dupa cateva minute, trasneste direct in soacra.
Ion: "- No, asa, vezi?".

O femeie cauta o carte in bibloteca. Sotul o intreaba:
- Ce cauti draga?
- Stii unde-i cartea aia "Cum sa traim pana la 140 de ani"?
- Da, tocmai am aruncat-o...
- De ce?
- Incepuse ma-ta s-o citeasca!
ALICE
Da Miha.Am mancat prostii:ciocolata,snacksuri,suc.Cantarul mi-a aratat cam 62.E cam mult in 4 zile.Rezist fara probleme.Ca am avut multa treaba la serviciu si nu m-am gandit la asta.
soranutza
Saluty fetele! Acum nu de mult am ajuns acasa de la servici, scriu ca am vazut ca va intrebati daca mai traiesc biggrin.gif Traiesc, dar sunt obosita si probabil nu prea coerenta deci mai bine tac biggrin.gif Va pup pupic.gif
antonia05
Salutare fetele!!!

iata am reusit sa citesc in mare ce ati scris.

As avea o intrebare poate stiti ce sa ma sfatuiti sa fac.De cateva zile ma doare spatele la nivelul rinichilor dar numai pe partea dreapta.Nu as putea sa sa spun ca e o durere ci mai degraba un fel de furnicatura- durere ca un inceput de febra musculara.Mai apare cateodata cate un mic junghiulet si trece destul de repede.Ce masfatuiti?Sa ma duc la un control; la rinichi sa mi faca analize si o ecografie?Sau nu trebuie sa mi fac griji??

Pupici tuturor!!

PS: Ieri am avut examenul la machiaj si am luat 10 atat la testul grilla cat si la practic. Joi am examenul de soferie si sper sa l iau.Acum fie ce o fi.Nu prea sunt optimista in ceea ce priveste sala.Tine ti mi pumnii!!

Ma duc sa mananc si sa m apuc de chestionare si sa mai citesc unde nu sunt foarte sigura.Pa!!
alandana
Nu mai zice nimeni nimic? Nu mai primeam nici o notificare si ma gandeam ca s-a intamplat ceva de nu mai primesc. DE unde? Nimeni nu mai scrie nimic. Tocmai am baut un pahar de suc si am mancat o prajiturica mica - a fost ziua unei muncitoare. Trebuie sa-mi micsoresz portia de la cina.
May
Am facut prajitura cu pere blush.gif nu va uitati decat daca vreti, pe urma sa nu dati vina pe mine ca va fac pofta sorry.gif

Imagine

Imagine
soranutza
Felicitari antonia. Bafta la examen!
May
Bravo antonia w00t.gif
antonia05
CITAT(Maybeline @ 22-08-2006, 07:01 PM) *

Bravo antonia w00t.gif

MUltumesc mult fetele!!!

Nu mi zice si mie nimeni de faza asta cu spatele?Daca analizez bine situatia parca ma doare ceva acolo putin in combinatie cu o senzatie de fierbinteala usturime.Pt asta sa ma duc la doctor sau sa mai astept?
May
Pai eu una nu ma pricep...... banuiesc eu ca daca te doare de putin timp probabil ca ai tras curent ca mi se mai intampla si mie, dar daca te doare de mai mult timp du-te la doctor..
Monic
Antonia, bea multa apa si fa-ti un ceai din cozi de cirese, fa o baie fierbinte!
Si(again) bea multa apa. Si eu am pb cu rinichii, eu asa ma tratez. Eu mai iau si cate un Rowatinex(e fara prescriptie medicala!) cand ma doare. Cu rinichii e interesant ca daca bei multa apa si pui ceva cald in zona, atunci iti trece.
Dar daca durerea persista mergi la doctor!
ramonavlas
Antonia, felicitari si bafta la examenul auto.
May, iar ne faci pofta????????????? Ai patit u ceva ca prea mult, prea bine si prea frumos gatesti............
Ma duc si eu sa imi pregatesc cina.
ina_ceva
Soranutza, nu conteaza ca vei fi incoerenta!Noi te asteptam hug.gif
Spor la invatat si bafta la examen, antonia!!!Normal ca-ti tinem pumnii give_rose.gif
Deea
Bine v-am regasit fetelor!

am avut un we cu musafiri...muuuuuuullllllltttttttttttiiiiiiiii si apoi am plecat din bucuresti. Am de recuperat inca 35 de pagini dar mai intai sa zic si eu buna seara, in curand vine fata din parc si parca vad ca nu mai apuc sa ma uit la calc.
Concediu placut tuturor care se afla in fericita situatie cheer.gif
Dylly , pai ti-o dau pe Alexia 2-3 zile daca zici ca voi va intelegeti, sa-mi traduci si mie ce doreste ea cand se maraie 2-3 ore si habar nu am de ce ca doar e mancata, schimbata, spalata, etc. biggrin.gif baby.gif
Danette , cat de curand cred ca ma apuc de ww ca lapte nu prea mai am, deocamdata sunt multumita ca am dat 3 kg intr-o luna.
Tulip sanatate bunicii tale!
Ramona bine ai revenit!
Uka sper sa fii linistita si sa iti rezolvi toate problemele
May vad ca ai mai slabit, felicitari!
Sorana unde sunt kg tale? Nu le-ai luat cu tine in poza? biggrin.gif
Peach habar nu aveam de faza cu slabitul, interesanta...dar tu de unde stii... te pregatesti de baby.gif ? biggrin.gif
Antonia felicitari! Ar fi frumos sa te vedem la cele mai mari festivaluri de moda sau sa machiezi vedete sa ne laudam si noi ca stim un VIP grin.gif give_rose.gif

mai citesc si revin...sper...
ina_ceva
Am aragaz, dar usa de la cuptor nu se inchide bine. Credeti ca as putea totusi sa fac ceva la el, adica sa gatesc ceva? ...gen prajituri...
soranutza
Am realizat ca daca esti grasa/grasuta/plinuta e mai greu sa iti faci prieteni. Inca un motiv ca sa slabesc sorry.gif

CITAT(ina_ceva @ 22-08-2006, 07:26 PM) *

Am aragaz, dar usa de la cuptor nu se inchide bine. Credeti ca as putea totusi sa fac ceva la el, adica sa gatesc ceva? ...gen prajituri...

Nici daca o proptesti cu ceva nu sta inchisa?
Deea
Honey felicitari pt. decizia de a merge la sala.... inca nu am ajuns sa citesc daca si azi ai fost sau nu... daca nu ai fost si daca nu te tii de sala sa stii ca scot nuielusa!
Antonia la epilat nu ma ofer ca am piticii mei, merg la aceeasi cosmeticiana de mult timp... la pensat, tratamente etc. ma ofer, doar sa ma anunti cu 2-3 zile inainte daca poti. Chiar ma gandeam la machiaje ca nu ne-ai mai zis nimic.
nusarich
buna seara tutror!
antonia, bravo pentru examen si bafta la cel de soferie!
miha, bine ai revenit!
ina, incearca sa proptesti usa cu ceva, o lingura de lemn sau ceva de genul, poate o convingi sa stea inchisa.
honey, bravo pentru sala! sa te tii de ea, ca-i pacat sa nu, mai ales ca mergi cu jumatatea ta, nu singura
felicitari celor care au mai slabit!
Deea
CITAT(danyhoney @ 18-08-2006, 11:37 PM) *

Deea..un pic de rabdare si vei putea fii o mamica sexy...vei putea gasi hainutze pe masura ta.Vrem poze cu tine si cu Alexia( ma innebuneste numele de mult ce imi place ).

pai de ce nu va puneti si voi pe treaba sa faceti o fetita si ii pui numele de Alexia? Ma ofer sa o botez! pupic.gif cheer.gif Despre poze... cred ca trebuie sa-mi scriu in frunte sa nu mai uit aparatul pe unde apuc, am pozele acolo.... teoretic saptamana asta e musai sa scot pe hartie cateva poze.... asa ca ar trebui sa il iau si sa va arat si voua ce mult a crescut printesa mea...poate nu mai sunt tolomaca sa uit de la mana pana la gura.
Himere da-mi si mie link-ul cu subiectul despre care vorbeati zilele trecute, cel cu Geo.. m-ati facut curioasa smile.gif
ina_ceva
Asa e aragazul.Cred ca o sa stau cu usa proptita de un scaun
ramonavlas
Wow, am facut si azi gimnastica. M-am mai apucat eu dar...........ma tinea 3-4 zile care in nici un caz nu erau consecutive..............
Nessie
CITAT(Maybeline @ 22-08-2006, 06:59 PM) *

Am facut prajitura cu pere blush.gif nu va uitati decat daca vreti, pe urma sa nu dati vina pe mine ca va fac pofta sorry.gif

Imagine

Imagine
Numai mie nu imi apar pozele? wacko.gif Mie imi arata ca au fost sterse, iar din cate stiu eu e foarte posibil pentru ca Photo Bucket nu le gazduieste decat pentru o perioada limitata de timp daca nu aveti cont.

Recomand pentru poze sa folositi www.imagehacks.us
Deea
Bubbles spor la invatat si multa bafta! cheer.gif
May , ma ofer sa o ajut si eu pe dylly in problema socrului. Nu mai pune la suflet...nu faci decat sa-i dai lui satisfactie.
Pisik
Va pup! La linkul de mai jos puteti vedea cateva chestoii pt nunta inclusiv rochita. sa imi ziceti sincer cum vi se pare; mie nu imi place ca face cute la talie, vanzatoarea a zis ca nu e tabla si ca se ia materialul dupa corpul omului, dar mie nu mi se pare ok; bin, acuma sper ca daca o voi incheia la toate bridele nu se va mai vedea chiar asa; stiti cum e, cand esti "in cauza" vezi toate minusurile. Am mai pus pantofii de mireasa, invitatia (parca ati mai vazut-o) si verighetele.
Pupici

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ioasi_ro/album?.dir=/b8f8
michelle
CITAT(daconst @ 08-08-2006, 10:27 PM) *

Saptamana asta mai avem de lucru la despachetat de mobila si aranjat putin locuinta, apoi cred ca plecam...dar nu va spun inca unde,surpriza biggrin.gif

Ok, surpriza este: band.gif
Imagine Imagine
ina_ceva
Pisik, arati superb in rochie!! give_rose.gif
Waw, miha, unde v-ati intalnit? naughty.gif Ce bine va sta impreuna...
soranutza
Pisik! Vai ce imi place rochia!!!!! Pe cuvantul meu! Vai ce faina-i! Tu ai venit cu ideea? E super extra fenoforma! Designer te facem!

Miha, secretoaselor )).gif Vad ca Dana se tine tare pe pozitii, eu burta parca tot nu vad si am si ochelarii pe ochi. Unde v-ati intalnit? Detalii, detalii.
soranutza
Scrieti ceva ca tot dau refresh in draci biggrin.gif
emu
Miha!! De-aia ai fost tu asa tacuta in ultima vreme... ti-ai facut de cap cu Dana )).gif

Pisik, foarte frumoasa rochia! Ma uit dupa kg-le in plus de care te vaiti si nu le vad, nici macar la costum, ca acolo ai zis ca se observa cel mai bine, dar eu se pare ca-s mai chioara eusa_think.gif Arati foarte bine... si fericita, mai ales in poza cu rochita hehe wink1.gif

hahaha Sorana... sorry!!! n-a fost cu intentie, cautam ceva si am uitat sa postez )).gif
Deea
CITAT(honey79 @ 22-08-2006, 11:21 AM) *

Fost la sala.... si..ma apuca plansul..nu alta.

Am facut testele de rezistenta, puls, tensiunea arteriala.... mi-au calculat procentul de fat...

Concluzia.... multa munca... sa ajung ...nu neaparat unde vreau...dar... unde ar fi.. OK.

Ce mi s-a spus... caci m-a intrebat daca beau apa.... si am spus ca am ceva probleme aici.... mi s-a recomandat sa beau in medie 3l de apa pe zi... caci altfel nu slabesc.sad.gif

Va pupic si va doresc o zi minunata.

Curaj, nu e ala cu coarne chiar asa de negru, cand nu mai intra apa fa-ti ceai... la mine functioneaza.
Pe langa meniu de acum inainte sa ne scrii si ce-ai mai facut la sala, da? pupic.gif
Eu iti fac galerie, sa intri cat mai repede in forma si dupa o sa fii dependenta de sport cheer.gif cheer.gif cheer.gif

CITAT(still_me @ 22-08-2006, 11:28 AM) *

3l???????.,..... eu de-abia ma chinui cu 2 si pot sa spun ca nu de fiecare data imi iese ....ai sa vezi micuta ca o sa-ti placa , in timp ... asa imi ziceau si mie fetele , si credeam ca e imposibil , sa-mi placa ... si acum vreau sa ma duc si la forta .... ca sa vezi nebuna

Vrei sa maresti masa musculara?

aaa... pupici pt. nepotel si spor la treaba pt. un bebe al tau smile.gif baby.gif

CITAT(dannette @ 22-08-2006, 11:28 AM) *

Poti incerca si cu diverse ceaiuri de plante neindulcite. Ceaiul de cretusca sau de matase de porumb sunt indicate pentru eliminarea apei (e depurativ).

acum am vazut ca i-ai dat acelasi sfat... sorry
Deea
CITAT(himere2005 @ 22-08-2006, 02:02 PM) *

mie imi place tare mult nuanta din ultimele 2 poze. bine, si blonda imi place. eu as vrea sa-i dau o forma...ceva. pe bigudiuri la spate nu-mi iese uniform, de coafat la feon nu prea imi iese...si-a luat cineva crema aia de la sunsilk pentru indreptarea parului? sau alta lotiune?

eu am crema de la sunsilk, nu intinde doar daca te dai cu ea, trebuie si perie si fhoen (sper ca am scris bine), a doua zi trebuie sa-mi spal parul ca arata cam gras.

ma intrebai ce fac... pai tu nu-ti mai aduci aminte? biggrin.gif trezit noaptea la 3-4 ore, ziua fac ce mai am chef prin casa, ies cu Alexia la plimbare, incerc sa mai socializez cu prietenii la un suc, o cafea si ma straduiesc sa mai fiu la curent cu ce faceti voi.
Nu mai stiu daca am mai intrebat.... cand incep sa doarma mai mult noaptea? mama zice ca eu la o luna dormeam de la 12 la 6, si o prietena zice ca baietelul ei la o luna si un pic dormea de la 10 la 6 dimineata.... Alexia nu pare sa aiba asemenea ganduri biggrin.gif
emu
Meniul meu pe ziua de azi Total de 13,5 p:
MD: 2 fel paine (toast) 2p + 150 gr iaurt 0% grasime 1p
Pranz: 40 gr orez brun (nefiert) 2p + legume si 390 gr carne vita (nefacuta) in 1 lingura ulei de masline 8,5 p

Pt cina nu stiu ce-o sa am...

CITAT(Deea @ 22-08-2006, 03:57 PM) *

Nu mai stiu daca am mai intrebat.... cand incep sa doarma mai mult noaptea? mama zice ca eu la o luna dormeam de la 12 la 6, si o prietena zice ca baietelul ei la o luna si un pic dormea de la 10 la 6 dimineata.... Alexia nu pare sa aiba asemenea ganduri biggrin.gif

Nepotica noastra acum are 1 luna jumate si doarme mai mult, in sensul ca se trezeste la fiecare 4-5 ore in loc de 3 ore regulat cum obisnuia smile.gif
Deea
CITAT(alandana @ 22-08-2006, 04:37 PM) *

Alice - si tie felicitari ai si ajuns inapoi la 59 kg. Trebuie sa-ti mai spunem ca nu e bine sa te infometezI? )).gif

Azi cat nu am muncit si nu v-am scris am cautat sa vad daca nu se merita sa iau cazarea din tara ( pentru Grecia - daca ati uitat). Am gasit hoteluri interesante dar parca tot as vrea sa ajung acolo si acolo sa ma hotarasc unde ma asez.

am vb. zilele trecute cu cineva care venise din Bulgaria si zicea ca au mai vrut sa stea cateva zile si pretul la cazare era de 2 ori mai mare decat au dat ei, prin agentii e una ca turist "independent" (nu-mi vine alta exprimare in minte dar pricepi tu smile.gif ) e alta mancare de peste.

CITAT(antonia05 @ 22-08-2006, 06:49 PM) *

Salutare fetele!!!
As avea o intrebare poate stiti ce sa ma sfatuiti sa fac.De cateva zile ma doare spatele la nivelul rinichilor dar numai pe partea dreapta.Nu as putea sa sa spun ca e o durere ci mai degraba un fel de furnicatura- durere ca un inceput de febra musculara.Mai apare cateodata cate un mic junghiulet si trece destul de repede.Ce masfatuiti?Sa ma duc la un control; la rinichi sa mi faca analize si o ecografie?Sau nu trebuie sa mi fac griji??

Eu am probelem cu rincihii si iau no-spa, una la 6 ore, intr-o zi imi trec durerile
Uite si prospectul.
Pupici, spor la invatat si la examen joi!

Proprietati: Drotaverina, un derivat de isochinolina, este un agent spasmolitic ce actioneaza direct pe musculatura neteda. Actiunea antispastica se exercita prin legarea sa pe suprafata celulelor musculaturii netede si modificarea permeabilitatii si potentialului lor de membrana. Inhibitia enzimei fosfodiesteraza, cresterea in consecinta a nivelului de AMPc si cresterea initiala a captarii calciului in celula sunt, de asemenea, implicate in mecanismul de actiune. Efectul este mai puternic decat cel al papaverinei, absorbtia sa este mai rapida si legarea de proteinele serice mai mica. Avantajul sau fata de papaverina consta in faptul ca nu produce efecte adverse de tip hiperpneic dupa administrarea pe cale parenterala. Este eficienta in cazul spasmelor musculare de tip neuronal sau muscular. Efectul relaxant al drotaverinei asupra muschiului neted este independent de tipul de inervatie vegetativa; este in mod egal eficienta asupra muschilor netezi ai tractului gastrointestinal, biliar, urogenital si sistemului vascular. Datorita efectului sau vasodilatator, imbunatateste irigarea sanguina a tesuturilor. Este legata in cantitate mica de albumina si de alfa- si beta-globulinele din plasma. Este absorbita rapid atat dupa administrarea parenterala, cat si dupa administrarea orala. Atinge concentratiile maxime in ser dupa 45 - 60 minute de la administrarea orala. Drotaverina este metabolizata in ficat. Timpul sau biologic de injumatatire este de 16 - 22 ore. Este eliminata complet din organism dupa 72 ore, 30% prin urina si circa 50% prin fecale. Este excretata in principal sub forma metabolitilor sai si nu poate fi identificata in urina in forma nemodificata. Traverseaza bariera placentara.

Indicatii: Spasme ale musculaturii netede in afectiuni cu origine biliara: colecistolitiaza, colangiolitiaza, colecistita, pericolecistita, colangita, papilita. Spasme ale musculaturii tractului urinar: nefrolitiaza, ureterolitiaza, pielita, cistita, tenesme vezicale. Ca adjuvant: in spasme ale musculaturii netede a tractului gastrointestinal (ulcer gastric si duodenal, gastrita, enterita, colita, spasmul cardiei si pilorului, sindromul colonului iritabil, constipatie spastica si meteorism, pancreatita); in boli ginecologice (dismenoree, anexita, dureri atroce in timpul travaliului, contractii tetanice uterine, avort iminent); in dureri de cap de origine vasculara (migrene).

Contraindicatii: Insuficienta hepatica, renala si cardiaca severe.

Mod de administrare si posologie: Doza uzuala pentru adulti este de 40 - 240 mg zilnic (2 - 4 ml de 1 - 3 ori) s.c. sau i.m.,sau 120 - 240 mg (1 - 2 comprimate de 3 ori pe zi) per os. In cazul unor colici acute, se administreaza 40 - 80 mg (2 - 4 ml) i.v. Pentru copii intre 1 - 6 ani, doza zilnica este 40 - 120 mg (cate 1/2 - 1 comprimat de 2-3 ori pe zi); peste 6 ani, 80 - 200 mg (1 comprimat de 2-5 ori pe zi).

Efecte adverse: Dureri de cap, ameteala, greata, palpitatii, hipotensiune.

Interactiuni medicamentoase: Levodopa (scaderea efectului antiparkinsonian, agravarea rigiditatii si a tremorului). Precautii: Trebuie administrat cu grija in caz de hipotensiune. Medicamentul va fi administrat parenteral numai pacientilor aflati in pozitie culcata. Poate provoca tulburari gastrointestinale la pacientii suferinzi de intoleranta la lactoza (datorita continutului de lactoza al comprimatului).

Forma de prezentare: Cutii cu 20 comprimate. Cutii cu 5 sau 25 fiole 40 mg/2 ml.
nusarich
pisik, superbe si rochita si pantofii si verighetele si invitatiile si floricelele si mai ales TU... se vede cat esti de fericita si iti sta bine!
miha, asa da surpriza!
Deea
CITAT(Pisik @ 22-08-2006, 10:04 PM) *

Va pup! La linkul de mai jos puteti vedea cateva chestoii pt nunta inclusiv rochita. sa imi ziceti sincer cum vi se pare; mie nu imi place ca face cute la talie, vanzatoarea a zis ca nu e tabla si ca se ia materialul dupa corpul omului, dar mie nu mi se pare ok; bin, acuma sper ca daca o voi incheia la toate bridele nu se va mai vedea chiar asa; stiti cum e, cand esti "in cauza" vezi toate minusurile. Am mai pus pantofii de mireasa, invitatia (parca ati mai vazut-o) si verighetele.
Pupici

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ioasi_ro/album?.dir=/b8f8

super, super rochia, imi vine sa mai fac o nunta si sa-mi iau rochie ca a ta lol.gif . Eu nu vad cutele f. bine, cred ca ai dreptate, tu vezi mai mult minusuri pt. ca esti in cauza, daca nu-ti place insista sa-ti faca modificari doar de asta platim milioane pe rochiile de mireasa... trebuie sa fim multumite.
Tot ce tine de nunta imi place, f. mult bun gust!

Sa fie intr-un ceas bun! floare.gif floare.gif floare.gif

CITAT(michelle @ 22-08-2006, 10:07 PM) *

CITAT(daconst @ 08-08-2006, 10:27 PM) *

Saptamana asta mai avem de lucru la despachetat de mobila si aranjat putin locuinta, apoi cred ca plecam...dar nu va spun inca unde,surpriza biggrin.gif

Ok, surpriza este: band.gif
Imagine Imagine

vreau si eu sa ma vad cu fetele sad.gif , ati tot zis ca faceti o intalnire mare mare in Bucuresti... ma risc si eu cu tot cu kg. mele de balenuta sa vin numai sa stabiliti ce si cum.

Miha bine ai revenit din concediu! chiar te cautam smile.gif ... trimite-mi si mie pls. materialele ww ca nu le-am mai actualizat din februarie pupic.gif
Frumoasa intalnirea.... detaliiiiiiii!!!!!!!!!
soranutza
fetelor, eu ma duc la culcare, mi se inchid ochii.
Vreau sa imi schimb nickul, oare se poate? Prietenul a inceput sa ma strige "Nutza", el crede ca ma alinta asa. Tot a auzit el ca multa lume ma alinta soranutza si s-a gandit sa ma alinte si mai mult si acum imi zice "nutza" doh.gif doh.gif doh.gif wacko.gif
ina_ceva
soranutza, vezi aici:schimbare nick

Somnic usor !!!!
Pisik
Dragutelor,

Multumesc mult pt complimente, m-am mai linistit.
Soranutza, da,. a fost ideea mea, de fapt am luat corsetul de la un model si l-am modificat un pic, fusta de la alt model si am combinat-o cu fusta de la un al treilea tease.gif Mai intelegeti ceva? blink.gif
Emu, pozele cu costumasul erau la 62, maxim 63 de kg, acuma fusta nu ma mai incape decat cu greu blushing.gif iar fusta de la rochita se inchide la fix si nu vreau sa stea asa fixa. Momentan sunt ok, mananc cam mult pepene seara, dar de dulciuri si prostii stau relativ departe, cel putin seara (am ciugulit un covrigel, chestii nesemnificative).
Miha, oau! Asta da surpriza! Detalii, please!
Deea, eu sunt prima care imi doresc aceasta intalnire dar momentan imi mai trebuie o zi din sapt asta laugh.gif

Promit ca dupa ce scap de nunta nasilor din w/e ma gandesc serios sa ne vedem pana la urmatoarea nunta importanta, pe 9 sept (inainte de a noastra)
Pupici dulci la fete!
May
miha asta da surpriza, cum a fost intalnirea? cheer.gif

nessie eu am cont acolo, nu stiu ce e in neregula. Am apelat la la photobucket pt ca imageshack imi da eroare in ultima vreme... o sa incerc sa le pun din nou

deea ms pt sfaturi, asteptam poze cu minunea mica pupic.gif

Imagine

Imagine

pisik e superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rochia naughty.gif
Deea
CITAT(emu @ 22-08-2006, 11:02 PM) *

Nepotica noastra acum are 1 luna jumate si doarme mai mult, in sensul ca se trezeste la fiecare 4-5 ore in loc de 3 ore regulat cum obisnuia smile.gif

multumesc de raspuns..tot e ceva fata de 3 ore hug.gif
emu
ce bine arata tarta May, ma gandesc sa fac si eu, maine ma duc la cumparaturi sa vezi aprovizionare...

deea, te cred ca e obositor cu orarul asta, eu totusi zic ca acum e cat de cat lejer, mancat, schimbat, culcat, sa vezi cand va incepe sa-si dezvolte personalitatea, atunci incepe distractia mare blum.gif

CITAT(emu @ 22-08-2006, 04:02 PM) *

Pranz: 40 gr orez brun (nefiert) 2p + legume si 390 gr carne vita (nefacuta) in 1 lingura ulei de masline 8,5 p

ok, trebuie sa corectez.. ca eu m-am minunat de alea aproape 400 grame de carne mancate la o masa (nu-mi dadeam seama cum am putut sa mananc atat)... am facut o greseala de conversie, nu stiu de unde am scos gramajul respectiv lol.gif oricum rasuflu usurata si spun ca de fapt au fost aprox 200 grame.

Am mai papat pe la 6 pm un castronel cu supa de rosii si 2 fel de paine; in total pana acum 15p (rotunjit in sus)
ina_ceva
Neatza yahoo.gif !!!
Himere, unde esti? Cafea cu lapte?

O zi cat ma racoroasa va doresc!!!(celor din Bucuresti)
himere2005
miha, dana, ne-ati dat pe spate, ce mai...cum ai reationat miha, cind ti-a spus dana ca vine?
pisik, arati pur si simplu superb, rochia chiar e finuta, nu e impopotonata pina la refuz
may, gatesti dumnezeieste, sa vedem cit te tine blum.gif miine-poimiine iti gasesti de lucru sau poate vine bb, asa ca, gateste cit ai timp
deea, faza cu geo din seara aia este ca n-a scris nimic, dar a ramas asa cu "scrisul inclinat", iar noi toate faceam fel de fel de supozitii, ba ca a adormit cu capul pe tastura, ba ca are parte de o partida...ma rog, in seara aia ne-am distrat, acum nu stiu daca are farmec povestitul
bia s-a calmat dintr-o data la 3 luni, a devenit mult mai cuminte, nu mai plingea de oboseala seara, doarme mai mult...o sa fie mult mai bine. cred ca asta te si dispera, ca nu stii ce sa-i mai faci. eu zic, ca dupa ce termini cu alaptatul, daca ii dai suzeta, o sa te mai lase in pace.
sorana, mai ai grupe? cum se descurca?

nu mai pot sta, vin mai tirziu. ne vedem later
Pisik
Neatza! Eu azi am o zi cam grea, ca maine am liber pt cununia nasilor, m-am programat pt dimineata la mani pedi, apoi vreau sa ma aranjez si eu un pic si pe la unu sa plecam.
Ma bucur ca va place rochita.
Cantarul meu e razna complet, dar nu il bag in seama, eu ma tin de treaba, trebuie sa se vada duminica zic eu, macar un 500 gr (sa vad cum fac la cununie si la nunta cu toate bunatatile alea, sper sa nu sar f tare din pcte, ca nu cred ca voi numara, e greu de aproximat la mese festive)
May, tu mai postezi multe dulciuri, sa mor aici?Vorbesti de funie in casa spanzuratului, zau asa wacko.gif
Deea, pup fetita mica si o rog sa mai lase pe mami sa respire un pic
Himere, ce mai fac vecinele?
Miha, te asteptam cu detalii
Va pup pe toate si va doresc o zi super!
still_me
buna fetele ....
cam rarut caci am mult de treaba ...so
pisiK, imi place rochia , si nu se vede ca te-ai ingrasat
deaa, da as vrea sa inlocuiesc suncile cu un pic de muschiulet... hai te astept si pe tine la sala
miha ... super surpriza , mai asteptam poze
aaa.. si hai sa va povestesc ceva ... aseara am plecat tarziu de la munca , si m-am intalnit cu un coleg care are munca de teren si nu m-a mai vazut de mult .. este un nene mai in varsta , dar un tip fff placut.. si mi-a zis :sper sa nu te superi , daca iti spun ca ti-ai imbunatatit silueta .... cheer.gif cheer.gif cheer.gif ..auzi la el sa ma supar ... si cu sperantele de gat azi m-am cantarit ... am 66.8... mult peste cat ajunsesem pe la Paste ... 64.8... de-aia nici ticker nu mi-am mai pus .. il voi pune cand ating 64
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.