ramonavlas
23-08-2006, 07:59 AM
Buna dimineatza........................Mor de somn....
Pisik, SUPER,SUPER rochitza...........aseara m-am uitat la ea, azi dimineatza, la ea...........imi vine si mie sa ma marit.... Vei fi o mireasa ...beton.
Sa va spun, sa nu va spun.....am cunoscut un tip pe net, din Bucuresti. M-a gasit el pe Skype, duminica seara. Vreau sa va spun ca din 24 de ore.....10 sigur vorbim pe mess. Ieri am inceput sa vorbim pe la 4 , la 9 am zis ca la 10 mergem sa facem nani, la 10 ca la 11......si am mers la nani la 12.30. La 12.45.........m-a sunat.......ca am facut schimb de nr de telefon. Am vorbit la telefon pana la 3.15.........de-aia mor eu de somn acum.......
still_me
23-08-2006, 08:02 AM
lapte 0.1 grasime 200ml 1.00
cereale 35gr 2.50
wassa 1 felie 0.60
icre cat pentru o felie 0.50
banana 1/2 0.50
lapte 1.5 grasime 30ml 0.25
total:5.35
ina_ceva
23-08-2006, 08:02 AM
Nu mai ai mult,
still_me!!!Te asteptam cu ticker
Sa intelegem ca a aparut o alternativa la Oficial,
ramonavlas?
ramonavlas
23-08-2006, 08:09 AM
Da
ina-ceva, macar nu ma mai gandesc (atat) la Oficial.....
Ieri a venit fratele meu de la Bucuresti si mi-a adua 10 pachete de wasa. M-am aranjat pe anul asta....
Sa postez si eu meniul pe ziua de ieri, ca nu am avut timp aseara........
- 150 gr sunca - 3.8;
- 1 wasa - 0.5;
- 70 gr branza de vaci dietetica - 1.4;
- icre - 1;
- ciorba - 5;
- 70 gr grisine - 1.1;
- extra, extra fructe - 2.
Total..........15 din 18 adjudecate.......

Nici sa mananc nu am avut timp.........
Parca azi e marea intalnire a lui
Uka, nu??Sunt curioasa ce va face. Eu, o sa ii tin pumnii si o sa ma gandesc la ea, sa iasa asa cu vrea....... Poimanine parca se intarce....abia astept, sper sa vina linistita si impacata (macar sufleteste).
Still_me, 0.5 icrele? Si eu am mancat de dimineatza dar stiam ca trebuie punctate cu 1, atat cat sa ungi o wasa......... E, oricum asa las, mai bine mai mult.......
ina_ceva
23-08-2006, 08:15 AM
De uka stiam ca joi se intalneste cu el sa vada ce rezolva. Sper sa afle ceva sigur si sa se linisteasca.
Miha spunea 0.5-1.5 icrele intinse pe o felie , depinde cu cat ungi felia.
still_me
23-08-2006, 08:21 AM
ramo , eu ung felie , mai mult invizibil .... si e felie wassa , care zic eu e mai mica ca una de paine normala ....
mai am ina , ca eu as vrea sa ajung la un 58 de kg .... nu stiu de ce s-a cam blocat organismul ... chiar nu imi dau seama .. ca nu calc stramb ...
michelle
23-08-2006, 08:21 AM
Neata fetelor!
Ok, am ramas datoare cu niste explicatii.. M-am intalnit cu
Danutella la Curtea de Arges, am stat de vorba vreo juma' de ora, a fost destul de scurta intalnirea fata de cum era planificat, dar cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.. a fost foarte bine si atat. Stia ca venim in Transfagarasan, la aprox 120 km de Hunedoara si a zis ca vine si ea sa ne intalnim

Imi pare bine ca ne-am intalnit si sper sa ne mai intalnim vreodata... Iar candva sa facem si o reuniune a neuronilor
Pozele de la munte le-am pus
aici.
Pisik, e super rochia!! Arati ca o printesa, te-ai gandit cum iti faci coafura?
Pisik
23-08-2006, 08:26 AM
CITAT(ramonavlas @ 23-08-2006, 08:59 AM)

Buna dimineatza........................Mor de somn....
Pisik, SUPER,SUPER rochitza...........aseara m-am uitat la ea, azi dimineatza, la ea...........imi vine si mie sa ma marit.... Vei fi o mireasa ...beton.
Sa va spun, sa nu va spun.....am cunoscut un tip pe net, din Bucuresti. M-a gasit el pe Skype, duminica seara. Vreau sa va spun ca din 24 de ore.....10 sigur vorbim pe mess. Ieri am inceput sa vorbim pe la 4 , la 9 am zis ca la 10 mergem sa facem nani, la 10 ca la 11......si am mers la nani la 12.30. La 12.45.........m-a sunat.......ca am facut schimb de nr de telefon. Am vorbit la telefon pana la 3.15.........de-aia mor eu de somn acum.......
Bravo Ramo,
Nu vreau sa te dau inapoi, dar eu zic sa fii prudenta pana il cunosti cu adevarat; poate sunt eu exagerata, dar e mai bine sa sufli si in iaurt; eu sunt patita cu netul, am avut o experienta naspa, un tip care parea super pe net si la tel, dar de fapt era un ciudat, f agresiv, violent, brrr, nu vreau sa imi mai aduc aminte.
Oricum, eu zic sa lasi timpul sa "il descopere", poat4e e un tip super. Bafta!
CITAT(michelle @ 23-08-2006, 09:21 AM)

Neata fetelor!
Ok, am ramas datoare cu niste explicatii.. M-am intalnit cu
Danutella la Curtea de Arges, am stat de vorba vreo juma' de ora, a fost destul de scurta intalnirea fata de cum era planificat, dar cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.. a fost foarte bine si atat. Stia ca venim in Transfagarasan, la aprox 120 km de Hunedoara si a zis ca vine si ea sa ne intalnim

Imi pare bine ca ne-am intalnit si sper sa ne mai intalnim vreodata... Iar candva sa facem si o reuniune a neuronilor
Pozele de la munte le-am pus
aici.
Pisik, e super rochia!! Arati ca o printesa, te-ai gandit cum iti faci coafura?
Simpla, un coc lejer, cu bucle la spate, cu cei trei trandafirasi pe care mi i-am luat prinsi in coc. ceva romantic, sa mearga cu rochita
ramonavlas
23-08-2006, 08:28 AM
Faine pozele,
Miha, peisajule .....magnific.iar voi....fericiti. Ce vrei mai mult?
Still_me, si eu ung tot wasa si tot cu putine icre. E, lasa asa, la 1 punct, sa nu le am pe constiintza....
Pisik, nu ma avant, nu prea am incredere in relatiile astea, dar cine stie.......
Tocmai am stranutat si ma doare abdomenul............dar nu ma las, fac si azi
Eu am plecat la servici. Ne "vedem" pe la 3. O zi buna sa aveti.........
still_me
23-08-2006, 08:30 AM
uite
ina ... am ascultat , si mi-am pus si ticker .. asa , sa ma fac de rusine ...
Pisik
23-08-2006, 08:32 AM
CITAT(still_me @ 23-08-2006, 09:30 AM)

uite

si eu ar trebui, ca mie imi arata nebunul 67

dar inca nu, o sa il modific cand imi arata macar cu un kil mai putin, ca eu chiar nu ma simt de greutatea asta
still_me
23-08-2006, 08:36 AM
aoleo
miha ... de cate ori ma uit la pozele tale ... si vad cat esti de slaba ... ma apuca ambitia ... cred ca imi pun o poza cu tine pe calc ...

.. poate crede lumea ca cine stie ..... apropo am fost luni si am fost si ieri la sala ... am recomandat unei tipe WW , si am inceput sa ma simt importanta , ca ma intreaba antrenoare , cum merge ... cum ma simt de la miscare .... daca stiam eu ca o sa-mi placa atat....
CITAT(Pisik @ 23-08-2006, 09:32 AM)

CITAT(still_me @ 23-08-2006, 09:30 AM)

uite

si eu ar trebui, ca mie imi arata nebunul 67

dar inca nu, o sa il modific cand imi arata macar cu un kil mai putin, ca eu chiar nu ma simt de greutatea asta
eu ii zic lu' al meu ca imi arata atat , ca nu mai are baterii ...

.. asta ca sa vezi ce face disperarea din om ...
miha ,n-am vazut tot , dar peisajele sunt super
dannette
23-08-2006, 08:42 AM
Buna dimineata neuroni!
Emu, cum e orezul brun la gust? Trebuie preparat altfel fata de cel normal?
Pisik, superba rochia. Si originala de altfel.
Ramona, si eu sunt de parere ca ar trebui sa ai grija mare cu astfel de relatii. Am intalnit si cazuri fericite (s-au mutat impreuna din orase diferite si deja au stabilit nunta pentru la anu), dar si mai putin fericite. Asa ca sa mai uiti de Oficial merge, numai sa nu cazi in alta extrema.
Still_me, sa te tina cat mai mult elanul cu sala.
Ce imi place cum e vremea acu in Iasi. Numai buna de plimbareala. Deja miroase a toamna. Imi aduc aminte cu nostalgie de perioada studentiei, cand veneam la cazare in Copou...
Sper sa nu ma certati (Miha in special): mi-am comandat pentru la pranz pizza. Am o scuza nu am mai mancat de mult

O sa incerc sa o impart cu cati mai multi colegi
ina_ceva
23-08-2006, 08:45 AM
Frumoase pozele,
miha!!Ati vizitat destul de multe locuri.
Still_me, ma gandesc ca tickerul te va ajuta, iti va da un impuls spre a mai modifica pe el (in dreapta).
Dannette, sper ca ai mai multi colegi, sa ramana mai putina pizza pt tine.
michelle
23-08-2006, 08:46 AM
CITAT(dannette @ 23-08-2006, 09:42 AM)

Sper sa nu ma certati (Miha in special): mi-am comandat pentru la pranz pizza. Am o scuza nu am mai mancat de mult

O sa incerc sa o impart cu cati mai multi colegi

Daca stai in puncte e ok
peach
23-08-2006, 08:54 AM
Neata fetele!!
Am si eu o intrebare..care din voi se pricepe la urari de nunta?..trebuie sa scriu o felicitare. Am ceva de la Dylly dar sunt prea poetice...din secolul trecut
E urgent pina joi seara
ina_ceva
23-08-2006, 08:55 AM
O lady intra la un dealer auto, si se plimba pe acolo, uitandu-se
la masini. Deodata, ocheste cea mai frumoasa si deosebita masina din show-room
si se duce tinta la ea sa o inspecteze.
In momentul in care se apleaca sa simta pielea fina, un partz mic
ii scapa pe neasteptate. Foarte incurcata, se uita ingrijorata in jur sa
vada daca a remarcat cineva faptul, sperand totodata ca nici un vanzator nu va
aparea din senin tocmai atunci. Dar, cand se intoarce, langa ea statea un
vanzator.
Cu un zambet larg, acesta-i spune:
-"Buna ziua, doamna. Cu ce va pot ajuta astazi?"
Incercand sa-si mentina un aer sofisticat si actionand ca si cum
nimic nu s-ar fi intamplat, ea zambeste catre vanzator si-l intreaba:
"Domnule, care e pretul acestui vehicul deosebit ?"
Vanzatorul, cu acelasi zambet larg, ii spune:
-"Stimata doamna, imi pare foarte rau sa va spun, ca daca ati tras
un vant doar cand ati atins masina, va veti kk pe dumneavoastra cand veti
auzi pretul!''
peach
23-08-2006, 09:00 AM
'neatza tuturor!
miha, daconst, ma gandeam eu ca ne coaceti voi ceva surpriza.
aratati fantastic amandoua
Pisik
esti o adevarata printesa in rochita.
ramonavlas, atentie mare cu noul babuin
....vorbesc eu, care m-am cunoscut cu al meu pe mIRC
au trecut deja 2 zile de cand sunt ff cuminte si numar puncte fff serios.
si ieri si alataieri am economisit cate 1,5p.
pt astazi:
MD
- 2 banane: 3p
-2 cutii lapte condensat: 0,5p
-1 piersica: 0p
PRANZ
-branzica de casa:2p
-3 Wassa: 1,5p
-iaurt cu fructe exquisa:2p
diseara mai vad.
sunt ff trista astazi; am aflat o veste groaznica.
una din colegele mele de liceu si facultate care este violonista in State, a fost diagnosticata cu cancer osos in stadiu avansat. zilele urmatoare va avea o interventie la o mana......nu va mai putea canta niciodata .......apoi incepe chimioterapia pentru ca are multe focare de cancer in corp
.....la 26 de ani....
ina_ceva
23-08-2006, 09:10 AM
Un jurnalist intreaba directorul unei case de nebuni:
- Care este testul ce se efectueaza pentru a externa un bolnav?
- Umplem cada cu apa, punem alaturi o lingura si o cana. Ii cerem pacientului sa goleasca cada de apa.
Jurnalistul, zambind, spune:
- Orice om normal ar lua cana.
- Nu, spune directorul, un om normal ar scoate dopul de la cada.
Pisik
23-08-2006, 09:20 AM
Crengu, multu pt compliment
Mi s-a furnicat pielea cand am citit; este groaznic, in fata acestor lucruri suntem complet fara aparare si absolut nimic, bani, cariera, statut, etc. nu conteaza, este zero. Pe mine ma infioara cand ma gandesc
ina_ceva
23-08-2006, 09:34 AM
Si pe mine ma ingrozesc chestiile astea, mai ales cand apar la o varsta atat de frageda.
Biencutza
23-08-2006, 09:39 AM
CITAT(peach @ 23-08-2006, 10:54 AM)

Neata fetele!!
Am si eu o intrebare..care din voi se pricepe la urari de nunta?..trebuie sa scriu o felicitare. Am ceva de la Dylly dar sunt prea poetice...din secolul trecut
E urgent pina joi seara
Neata si tie!!!!
Nu ne-ai spus in ce relatii te afli cu viitorii miri, daca sunt prieteni foarte apropiati, mai putin apropiati, colegi de job...samd.
Daca sunt prieteni eu una le-as face o urare simpla....cu umor, nimic formalizat si lacrimogen....adica...Casa de piatra si la foarte multi ani sanatosi, veseli, in toate generosi si ca voi de frumosi

....ma rog...atita ma duce capu si inspiratia printre pensule, vopsele si bormasine
Pisik vei fi o printesa la nunta ta

....sa te bucuri de ea....ca mirele si asa este personajul secund
Miha bine ai revenit...ce frumoasaaaaaaa surpriza ne-ai facut!!!!!!!!!Sunteti doua frumoase!!!!!
Pupe fetelor!!!!
ina_ceva
23-08-2006, 09:45 AM
Un roman si un japonez se plimba.
Romanul il intreaba pe japonez: - Ma, tu acolo, in Japonia, cate ore
lucrezi?
- Eu lucrez 8 ore. Da tu?
- Pai si eu tot asa. Da' pentru cine lucrezi? intreaba romanul.
- Pai 2 ore pentru patron, 2 ore pentru mine, 2 ore pentru imparat si
2 ore pentru Japonia. Da' tu pentru cine lucrezi? intreaba japonezul
- Pai 2 ore pentru patron, 2 ore pentru mine, imparat n-avem si ce
treaba am eu cu Japonia!
peach
23-08-2006, 09:51 AM
e prietena mea cea mai buna ..ceva din suflet
Asa-mi trebuie daca nu citesc din urma

ce era sa pierd..asa care va sa zica
Miha.. te intilnesti cu
Danutella si eu nu stiu nimic. A mai crescut burtica? ce face?
Merci Deaa
Deea eu ma tot precatesc de vre-o 4-5 ani
ina_ceva
23-08-2006, 09:58 AM
alandana
23-08-2006, 10:08 AM
Pisik - foarte frumoasa rochia si pantofii - ai sa fii o mireasa de vis. Cam mare verigheta, nu? ( adica larga)
Miha - frumoase poze, frumoasa excursie, frumoasa surpriza.
Daconst - unde il tii pe bebe - in poseta?
Deea - poate plange fetita sa fie luata in brate si alintata. Ai mei asa faceau. Si dupa ce i-am luat nu am putut sa-i mai punjos decat pe la 2 ani.
Eu - felicitari pentru cumintenie. Esti un model.
Meniul de azi:
MD - 1 banana + 2 covrigi uscati - 3 p
Pranz - 1 iaurt 3.7 + Fibrosan - 1.5 p = 5.2 p
Gustari 2 mere.
Seara - inca nu m-am hoatarat - peste cu salata probabil
Azi merg la sala dupa o pauza de 10 zile.
bubbles
23-08-2006, 10:26 AM

buna dimineata neuroni...abia m`am trezit si eu si ma apuc de invatat

asta e...nu mor o saptamana...joia viitoare cred ca dau examen (sau vineri)...sa imi tineti pumnii k am niste emotii...mai ales ca am invatat si nu vreau saimi cada ceva ce sa nu stiu...sunt atat de stresata uffff
pisik foarteeeeeee misto rokita...de la agnes toma nu?la noi in piatra e marea reprezentanta...poate de aia sunt si mai ieftinute...

esti ca o papusica...deea multumesc mult pt urare...ce face alexia...i`am innebunit pe toti cu numele asta ... cat de tare imi place...va pup pe toate...uka tinem pumnii la fata
michelle
23-08-2006, 10:31 AM
CITAT(peach @ 23-08-2006, 10:51 AM)

Miha.. te intilnesti cu
Cu
Dana m-am intalnit pe fuga.. e bronzata, i-a mai crescut un pic burtica, dar o ascunde bine
A facut si ea o excursie in aceeasi perioada la Predeal, Bran.. O sa ne povesteasca cand intra. Mai sta aproape 2 saptamani in tara.
honey79
23-08-2006, 10:33 AM
CITAT(peach @ 23-08-2006, 09:51 AM)

e prietena mea cea mai buna ..ceva din suflet
Sorina.... uite ceva care poate te inspira.... sunt in engleza... insa.. sunt deosebite. Eu gasesc in baza.... felicitari de-a gata...si.. iti spun ca.. unele te fac sa-ti dea lacrimile.. atat de mult iti ating sufletul. Hallmark
Biencutza
23-08-2006, 10:33 AM
CITAT(michelle @ 23-08-2006, 12:31 PM)

CITAT(peach @ 23-08-2006, 10:51 AM)

Miha.. te intilnesti cu
Cu
Dana m-am intalnit pe fuga.. e bronzata, i-a mai crescut un pic burtica, dar o ascunde bine
A facut si ea o excursie in aceeasi perioada la Predeal, Bran.. O sa ne povesteasca cand intra. Mai sta aproape 2 saptamani in tara.

I-am spus eu ca va fi o gravidutza tare sexoasa....na ca am avut dreptate
bubbles
23-08-2006, 10:40 AM
v`am lasat...am plecat la cumparaturi si la legalizat toate chestiile care imi tb pt dosar
alandana
multumesc. sper sa ma tina, ca pana acum am fost model pentru ASA NU!
fetelor, va mai amintiti de "prietena" mea? inca ne "balacarim" pe mail; este de o nesimtire crasa, monument de idiotenie si rautate. mi-a scris ca sunt o nesimtita ca am acuzat-o ca mi-a furat din casa......dar ca-mi va trimite cerceii prin posta
intr-atat e de idioata.
ca sunt o parvenita fiindca am invitat-o la mine in casa pt a avea ce-i reprosa dupa
si pentru ca avand salar bunicel, astept ca ea sa joace cum ii cant eu (adica sa-si adune in urma ei, sa nu-si lase lenjeria muradar prin casa, sa-si goleasca scrumiera la cosul de gunoi,etc). cica sa uit ca exista.
alandana
23-08-2006, 11:13 AM
Eu - fata ti-a dat un sfat bun. Urmeaza-l.
Biencutza
23-08-2006, 11:20 AM
Peach....cam asta am mai inventat
...praf de stele in gand, aripi de fluture in fapte si petale de margarete in priviri...mereu...intelegere, respect si multa dragoste interioara...numai ca amandoua stim ca povestea e una si realitatea e alta...pentru orice, bun sau rau in viata ta ma voi stradui mereu sa iti fiu alaturi.....m-am tot gindit ce i-as ura eu prietenei mele celei mai bune....si asta a iesit
alandana
23-08-2006, 11:24 AM
Dana - Bianca - stiu la cine sa vin acum cand am nevoie de o idee pentru o felicitare si eu sunt ( ca de obicei) in pana de idei.
CITAT(alandana @ 23-08-2006, 12:13 PM)

Eu - fata ti-a dat un sfat bun. Urmeaza-l.
i-am spus ca-mi va fi cam greu sa uit asa un munte de rautate si nesimtire, de sarpe crescut la san, dar ca am sa incercca sa vedeti cat de rea m-am facut,
dau un copy paste la ce i-am scris un ultimul mailAm cunoscut un om nesimtit cu adevarat: pe tine....si multa vreme am inchis ochii, nevenindu-mi sa cred si cautandu-ti scuze.
Nu-mi veni mie cu texte ca ar trebui sa imi fie rusine sa iti spun ca ai furat.Tie nu ti-a fost rusine sa furi? Inca nu mi-ai dat o explicatie pentru felul in care te-ai servit pe Calea Grivitei cu cerceii respectivi; inca nu mi-ai dat o explicatie pentru acele 2 paharele luate in geanta fara sa ma intrebi.Sau ce, te faci ca nu-ti mai amintesti?
Si da, sunt o parvenita pentru ca am considerat ca mi se cuvine cand vii in casa mea sa-ti aduni in urma, sa ai bunul simt macar scrumiera sa ti-o golesti, sa-ti aduni patul si sa nu astepti sa adune Bogdan sau eu dupa tine, sa-ti facem patul, sa-ti adunam sutienul uitat prin pat, chilotii murdari si mirositori pe calorifer, sa nu-mi ceri haine pe care sa nu mi le mai aduci niciodata inapoi.
In ce priveste salariul meu , unu la mana nu e problema ta, doi la mana, tine minte ca muncesc de imi sar ochii pentru el.
Conditia mea? eu una sunt multumita de ea pentru moment. Tu poti spune acelasi lucru, la 30 de ani, intretinuta de parinti? Si tot tu cu gura mare?
Ti-a convenit conditia mea cand aveai casa, masa, bani imprumut la nevoie, cadouri (haine, bijou-uri),telefon mobil,etc. Acum sunt o parvenita cand nu mai ai parte de ele,nu?
De uitat ca existi n-am sa uit; esti un monument de rautate si nesimtire, cum nu credeam ca poate exista, un sarpe incalzit la san. Iti face omul un bine, incearca, asa cum poate sa iti faca viata mai usoara, si tu ii arunci dupa aceea ca te-a chemat in casa lui pentru a avea ce iti reprosa. Prostie mai mare inca nu am auzit in viata mea.Draga mea, dar tu cine te crezi, sincer? Ca ai un talent enorm, o voce minunata? Da, asa este. Dar cam atat. In rest numai ura, invidie, lene, nerecunostinta, parazitat pe spatele altora.Toate se platesc intr-o zi, Hari, nu uita asta. Cineva, acolo sus, vede.
Te intreb inca o data: cum stai cu constiinta? Sau mai bine zis: ai asa ceva?N-am nevoie de raspuns, multumesc.
Iti doresc tot binele din lume, iti doresc sa deschizi ochii si sa vezi mult mai multe decat propria-ti ograda, propriile-ti sentimente si trairi, iti doresc sa inveti sa apreciezi un gest facut din inima, nu sa calci cu bocancii noroiosi totul in momentul in care nu mai ai nevoie de omul respectiv.
Numai bine.
Crenguta
P.S. Pastreaza cerceii, poate vazandu-i din cand in cand iti vor rosi obrajii de rusine.emailul de mai sus e raspunsul la ceea ce am primit de la ea:
Furand! Nu stiu cum nu-ti e rusine, Stii ceva , te rog sa nu-mi mai scrii , sa ma scutesti. tot prin posta iti trimit si cerceii .
N-ai inteles nimic din mesajul meu.
Parvenita, pentru ca brusc totul ti se cuvine. Toti sa stea drepti.Tu cea care ai toate meritele. Stii ceva? Te rog frumos..............
Nu-ti doresc sa cunosti un tip de om nesimtit cu adevarat.
Ramane cum am stabilit.Ti-as mai da un sfat: sa ai un salariu bun si bona in casa nu inseamna alta conditie.
Cerceii si Cd-ul sunt ultimul motiv de "comunicare" . In rest , sper din suflet sa nu ne mai intalnim veci.Pastreaza-ti jignirile, ca eu m-am saturat.
UITA CA EXIST
Biencutza
23-08-2006, 11:30 AM
CITAT(alandana @ 23-08-2006, 01:24 PM)

Dana - Bianca - stiu la cine sa vin acum cand am nevoie de o idee pentru o felicitare si eu sunt ( ca de obicei) in pana de idei.
Prima parte a textului apartine prietenei mele celei mai bune....care este printre altele si poeta....a doua parte imi apartine mie si uite asa facem noi echipa buna impreuna...
dannette
23-08-2006, 11:37 AM
Gigelu, i-ai scris foarte bine "prietenei" tale.
Bravo ca nu te-ai coborat la nivelul ei si ai pastrat tonul civilizat
honey79
23-08-2006, 11:58 AM
Venit de la sala... he he.... biciclat 25 de minute... pe level 3. A zis tipa ca e bine... pentru inceput.
De martea viitoare...insa..incepe distractia.

Baut si 1 l de apa... pana acum.. si... cum zic americanii..."tha day is young".... deci.. am sanse sa ajung la cei 3 l necesari.
Neatza
miha wow dar ati vazut o gramada de locuri
gigelus well done! merita si mai mult nesimtita. Cat despre prietena ta cu cancer... Dumnezeu le stie pe toate..
bubbles spor la invatzat, tinem pumnii
ramo ai mare, mare grija... daca va intalniti vreodata.. intalniti-va pe teritoriul tau ... asa, iti spune alta ca
gigelu care l-a gasit pe messenger combinat cu mIRC
Cat despre gatit... cred ca din cauza ca sunt singura toata ziua ( fara iubi) incerc sa imi ocup timpul ca sa nu o iau razna... cand oi incepe lucrul o sa fac o oala de 5 kile de mancare si gata!
Nu stiu ce se intampla.... cantarul meu trece de la o extrema la alta: daca luni dimineatza imi arata nesimtitul 86.700, azi dimineatza imi arata 85.900 in conditiile in care am rusii pe cap.... red ca totusi e vorba de o retinere a apei
P.S.: si aseara am mancat 3 mici

dar am fost in puncte
ina_ceva
23-08-2006, 12:07 PM
May, ce ai mai gatit azi? Poze, ceva...
himere2005
23-08-2006, 12:10 PM
asta e pentru voi...faceti exceptie de sarut si tineti cont de mesaj
vonda shepard- i only wanna be with you
honey79
23-08-2006, 12:15 PM
Mmmm.... Himere... se vede ca noi suntem Racusori....

May... ce pofta mi-ai facut cu tocanita ta de inimioare.... cu mamaliguta.Bine ca acum daca ma gandesc mai bine... la mamaliguta...parca m-as da si la un bulz.. cu branza de burduf... sau mamaliguta cu branza de vaci si smantana.... mmm..yummy... Poate fac si eu vineri..cand sunt acasica si am timp .
Pupicei la fete.... ma pregatesc sa plec la munca.
himere2005
23-08-2006, 12:16 PM
eu noutati nu prea am ...doar ca am inceput sa-mi mai lustruiesc un pic casa...e o prostie, dar imi ridica moralul...chiar daca pe moment nu e chiar usor...cind vad totul asa curatel parca imi creste inima...in plus imi ies si toti nervii
Pisik
23-08-2006, 12:20 PM
Fetele, pe langa subiect, dar poate ma puteti ajuta: aveti idee cum e in Tunisia? Se pare ca e singura destinatie dpdv al raportului bani-ceea ce ofera pt luna oct.
Eu sunt cam indoita, am auzit ca e murdar, e f apropiata de Turcia ca si obiceiuri, oameni etc. si in Turcia am fost, mi-a placut dar parca as incerca altceva
Mercic
himere intotdeauna mi-am dorit sa fiu una dintre femeile care atunci cand e deprimata sau nervoasa, sa faca curatenie in casa
).gif)
... in schimb eu atunci fac dezastru si nu mai imi pasa de nimic

. E bine sa iti canalizezi energia negativa catre ceva constructiv
himere2005
23-08-2006, 12:22 PM
alea le stim may...sa stiti ca mi-a facut pofta honey de mamaliguta cu brinza, dar daca nu imi iese mamaliga? may, cum faci tu mamaliga ca sa iti iasa buna...eu nu am mai facut de mult timp, iar cind faceam, mai mult cruda imi iesea....asta dupa 4 ani de casnicie
Am rude care au fost in Tunisia acum 3 ani si nu au stat decat 4 zile din 10 pt ca au spus ca e cea mai murdara tzara pe care au vazut-o vreodata, au venit pur si simplu scarbiti, inclusiv de mancare
himere nu am facut mamaliga niciodata

o face iubi

. Pune apa cu sare pe foc, cand incepe sa fiarba, pune 2 pumni de malai, apoi mesteca, apoi iar mai pune, apoi iar mesteca pana crede el ca e suficient malai... dupa aceea sta langa ea cateva minute mestecand fff des si cand crede el ca e gata o ia de pe foc ... nu cred ca o lasa mai mult de 10 minute maxim ... alta explicatie mai buna nu am gasit, sper ca ai inteles
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.