Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
Tulip
Pisik,daca ai nevoie de ajutor la degustare,ma sacrific tease.gif blum.gif
michelle
CITAT(Tulip @ 23-08-2006, 05:10 PM) *

Hai ca ma sacrific eu w00t.gif
ina_ceva
lol.gif ce bataie aici...
tulip, eu as lasa-o pe miha...ai vazut cum arata...macar sa nu ne mai faca in ciuda.
himere2005
e...daca se sacrifica si miha, nici eu nu ma dau in laturi biggrin.gif
Tulip
fetelor,eu am fost prima...deci bucata cea mai mare e a mea..ok? tease.gif
May
Pt o cauza nobila, ma sacrific si eu lol.gif lol.gif lol.gif macar la vreo 5 torturi lol.gif lol.gif lol.gif

alandana o camera de o persoana cat de cat decenta e intre 170 si 200 de euro. O camera de matrimoniu cam in jur de 250. Daca ar avea acte nici nu s-ar pune problema sa nu ii dea 1500 dry.gif si credeti-ma ca 1500 e putin pt un vopsitor auto, daca era si spaniol lua minim 2000 wink1.gif Life sucks dry.gif
alandana
CITAT(Maybeline @ 23-08-2006, 05:23 PM) *

Pt o cauza nobila, ma sacrific si eu lol.gif lol.gif lol.gif macar la vreo 5 torturi lol.gif lol.gif lol.gif

alandana o camera de o persoana cat de cat decenta e intre 170 si 200 de euro. O camera de matrimoniu cam in jur de 250. Daca ar avea acte nici nu s-ar pune problema sa nu ii dea 1500 dry.gif si credeti-ma ca 1500 e putin pt un vopsitor auto, daca era si spaniol lua minim 2000 wink1.gif Life sucks dry.gif

Ce a mai facut cu actele? Spuneai ca are ceva sanse sa obtina acte. Atunci ati putea sa va mutati singuri.
himere2005
atunci sa o vezi pe may ce se dezlantuie lol.gif
irinush
Buna fetelor, hop si eu sa va salut!
Danyhoney, sunt ok, multumesc ca te interesezi pupic.gif doar ca efectiv nu apuc sa intru si sa scriu sad.gif
ziua abia reusesc, cand doarme David si printre treburile pe care le mai am si eu de facut, iar seara .. sincer nu mai am nici un fel de energie ... plus ca tot nu m-am apucat din nou de numarat puncte, asa ca .. cu ce sa ma laud, ca mi-e si rusine de voi ...

ps: acum de ex citesc din urma
Eu.
CITAT(michelle @ 23-08-2006, 04:56 PM) *

pipote: 2.5p/100g (am gasit aici) - deci 12.5p pt 500g
ulei: 3p/lg - deci 9p pt 3 linguri
faina: 0.5p
Total: 22p w00t.gif

merci Miha, esti un geniu give_rose.gif
deci impartit la 6 portii, iese 3,66....raman la 4p/portie cool.gif

CITAT(ina_ceva @ 23-08-2006, 05:06 PM) *

Spor la dat jos, gigelu; daca te tii in grafic, o sa reusesti sa scapi de cele 500gr.

sa zic? sa nu zic? unsure.gif ok, zic: azi dimineata cantarul prietenos arata 60,9 grin.gif bine, la mine se intampla intodeauna asa, in timpul saptamanii o ia in jos vertiginos, dar dupa w-e, arata ceva mai mult. oricum as fi fericita sa dau 500g )).gif

CITAT(Tulip @ 23-08-2006, 05:10 PM) *

si eu!si eu! blum.gif
Pisik, ma vezi? sunt eu aia cu lingura in mana,gata sa-ti dau peste degete cand te infigi in tort cool.gif

May, cum ti-a trecut prin cap ca nu ti se citesc mesajele pana la sfarsit?????? blink.gif
eu una citesc pe nerasuflate, poate mai invat ceva lectii de sexosenie si tupeu cand e cazul lol.gif mesajele tale sunt un deliciu intotdeauna. pupic.gif
May
Acum patronului lui o sa consulte un avocat si o sa ii faca recurs, avem iar de asteptat cateva luni si de abia apoi aflam daca i-au iesit sau nu. Ca sa ne mutam singuri ne-ar trebui un venit de cel putin 2000 de euro. Mai vedem noi...

O sa va pun acum un slideshow cu camera mea, am fotografiat incepand de la usa, am luat-o roata pana am ajuns iar la usa... ca sa va faceti idee cum arata o camera de 250 de euro dry.gif. Noi platim 204 naughty.gif

Acum fac slideshow-ul biggrin.gif

himere vai de vecinii mei, cat ma abtin acum sa nu tip ca ma aud socrii, sa vezi ce soprana o sa fiu atunci lol.gif lol.gif lol.gif

gigelus pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Monic
Fetelor
sa nu radeti de mine... Am 1 intrebare. Voi cat de des mergeti la toaleta? ca eu beau aprox 2,5 l apa/zi si cred ca de 20 de ori dau drumul la jilip )).gif Oare e normal? Prietenul a inceput sa-mi zica `pisalcoasa` blushing.gif grin.gif
himere2005
may, dar tu o faci ca asa simti nevoia sau ca sa-i faca lui placere? - de soprana vorbesc grin.gif
Pisik
Buun, deci sa vedem, ne trebuie vreo 7-8 linguri si multe kg de tort si...la atac! blum.gif
Sa imi tineti pumnii sa nu navalesc in tortic blushing.gif ca mi-e si fomica; ma voi salva insa pt o felie tripla de pepene; asa, de razbunare pe tortic devil.gif

CITAT(Monic @ 23-08-2006, 05:39 PM) *

Fetelor
sa nu radeti de mine... Am 1 intrebare. Voi cat de des mergeti la toaleta? ca eu beau aprox 2,5 l apa/zi si cred ca de 20 de ori dau drumul la jilip )).gif Oare e normal? Prietenul a inceput sa-mi zica `pisalcoasa` blushing.gif grin.gif

Este locul in care ma duc cela mai des, apoi vine bucataria de unde ma aprovizionez cu apa. Noroc ca sunt aproape de amandoua ca altfel....
eu nu am numarat de cate ori ma duc, dar ma duc cam o data la maxim juma de ora, deci....
May
monic daca tu la 2,5 l te duci de 20 de ori, eu la 4l de cate ori ma duc? Eu nici nu mai numar... mai bine mi-as muta pc-ul la toaleta )).gif

himere ca simt nevoia, cateodata imi mai scapa cate un tipat mic lol.gif , in unele pozitii stau cu capul in perna, in alte pozitii imi tine iubi mana la gura lol.gif lol.gif lol.gif cateodata zici ca suntem sado-maso lol.gif lol.gif lol.gif ... si cand nu se poate nici cu perna, nici cu mana... incerc sa ma abtin )).gif
peach
CITAT(michelle @ 23-08-2006, 04:09 PM) *

Cine zicea ca si-a luat un cerc? grin.gif Uitati, poate va vine putina inspiratie blum.gif
http://youtube.com/watch?v=idCQQKr8Bso

nu merge peach este total lipsita de talent la capitolul cerc..incercat de citeva ori cu cercul si tot magazinul se uita la mine cum ma bitiiam si cercul nimic blushing.gif
michelle
CITAT(peach @ 23-08-2006, 05:45 PM) *

Cine zicea ca si-a luat un cerc? grin.gif Uitati, poate va vine putina inspiratie blum.gif

nu merge peach este total lipsita de talent la capitolul cerc..incercat de citeva ori cu cercul si tot magazinul se uita la mine cum ma bitiiam si cercul nimic blushing.gif

Sunt tentata sa incerc si eu..

Un babuin pt fetele cuminti (care stau in puncte blum.gif )
Simon Webbe - No Worries
ina_ceva
Dany-dulce, parca maine trebuia sa ai zi libera; ai reusit?
Yeeee, stiam eu ca voi fi rasplatita daca ma tin in puncte...Merci miha!!!E super blushing.gif
May
Auuu, auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu lol.gif

Tipul asta nu canta intr-o formatie? nu imi mai aduc aminte cum se numea...
himere2005
si pentru fetele rele, care isi fac de cap? lol.gif
michelle
CITAT(himere2005 @ 23-08-2006, 05:52 PM) *

si pentru fetele rele, care isi fac de cap? lol.gif

NUIELUSA!!! bataita.gif devil.gif
irinush
sory, fetelor, acum va parasesc, nici ma car nu am apucat sa citesc tot din urma, s-a revoltat copilul, ca vrea afara (deja are personalitate) o sa incerc sa mai intru diseara daca nu o sa ma simt mult prea obosita ...

Pupici la toate
Tulip
CITAT(Monic @ 23-08-2006, 05:39 PM) *

Fetelor

Monic,stai linistita,si eu vizitez toaleta fff. des la cate lichide beau lol.gif
michelle
O seara placuta, irinush!
ina_ceva
iar pt fetele rele, tot el dar intr-o alta ipostaza:aici
May
Nu pot face slideshow-ul ca imi da eroare la pagina dry.gif ramane pe alta data

Tocmai am terminat cei 4 l de ceai... m-as mai risca la unul grin.gif
himere2005
oooo, adica care ipostaza
acum, pe bune, m-am mentinut pina acum in puncte, dar parca n-as mina numai fructe si legume pina diseara lol.gif
michelle
CITAT(himere2005 @ 23-08-2006, 06:03 PM) *

oooo, adica care ipostaza
acum, pe bune, m-am mentinut pina acum in puncte, dar parca n-as mina numai fructe si legume pina diseara lol.gif

Normal ca nu.. n-am zis ca ne bagam la torturile lui Pisik? tease.gif
ina_ceva
acum se vede ipostaza?
Tulip
fetelor,eu numai torturi vad in fata ochilor...cu multa crema,frisca,ciocolata,galzura,etc blushing.gif blushing.gif blushing.gif Parca n-am nici un chef de iaurt dietetic sau salata wacko.gif

CITAT(Maybeline @ 23-08-2006, 06:06 PM) *

doh.gif mare-i gradina lu'D-zeu!!
ina_ceva
O seara cu asta si recuperezi toate punctele consumate in plusmmm
himere2005
ultima poza mi se pare hilara chiar
nici eu n-am mai mincat de mult ceva dulce, cu ciocolata...ce ne facem fetelor? wink1.gif

mai, si totusi parca preferam frumuseii pe care ii pusese miha intr-o seara, imi placea mie unul cu figura de studios lol.gif
Tulip
CITAT(ina_ceva @ 23-08-2006, 06:12 PM) *

O seara cu asta si recuperezi toate punctele consumate in plusmmm

yummi naughty.gif
michelle
Hei, gata, asta a fost premiul tease.gif
bubbles
gata...mi`am rezolvat pana la urma...a..si sunt foarte fericita...media pe sem al IIlea la faculta imi iese 8,50..stiu k nu e cine stie ce...dar eu zic ca e bine...mai ales ca s`ar putea sa iau bursa biggrin.gif
soranutza
bubbles, imi pare rau pentru ce ti se intampla. Asta e ghinion curat sad.gif Poate totusi reusesti sa iti iei diploma cumva, stii ca in Romania totul e posibil. Iti tin pumnii si incearca sa nu te necajesti prea mult. Stiu ca e greu, ai muncit mult pentru examenul asta dar asta e viata. Ai grija de tine! pupic.gif

Bubbles, am scris in acelasi timp biggrin.gif Ma bucur ca s-a rezolvat cheer.gif
ina_ceva
Bravo, andreea!!!Cum ai rezolvat?
May
Trebuie sa vedeti asta lol.gif

http://www.resursadefun.ro/gi1_anunt-matrimoniale.htm
bubbles
am avut noroc...daca ii pot zice asa...de acum ami ramane sa ma pun la punct cu toate operele si gramatica si metodica...dar asta se rezolva...ca literatura o stiu,gramatica la fel ... tb doar repetate...la metodica e mai greu darced ca ma voi descurca si acolo biggrin.gif

foarte misto may... lol.gif
bine ca s`a rezolvat..si ma simt mandra...ca atunci knd am sunat la fac sa aflu notele m`a felicitat secretara aia ca am luat 7 la un examen unde peste jumatate au picat si ca pana atunci nu a vazut nota 10 la engl si ca s`ar putea sa fiu singura care a luat devil.gif
himere2005
doamna, colega noastra may numai prostii ne invata lol.gif
May
Pt mamici si nu numai biggrin.gif

http://www.resursadefun.ro/gi1_cadere.htm

Si asta special pt himere http://www.resursadefun.ro/gi1_Ce-faci-diseara.htm lol.gif

Doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeee sper sa nu primesc avertizare pt asta lol.gif lol.gif lol.gif http://www.resursadefun.ro/gi1_un_vis_perfect.html
Monic
May... ce tip bineee )).gif
himere2005
toata clasa amutise...de ce oare? blum.gif yahoo.gif

ridea si bianca in fundal grin.gif
himere2005
fetelor...nu mai puneti poze din astea deocheate...sotul meu cred ca noi vorbim despre diete lol.gif

am plecat, sa aveti o seara placuta, fara ingrasacioase
michelle
O seara placuta tuturor!
emu
CITAT(peach @ 23-08-2006, 10:45 AM) *

hahahahaha ce tare esti!!! eu cand l-am luat doar ranjeam, acasa a urmat show-ul lol.gif
interesant videoclip, as face si eu asa daca as putea, imi trebuie rabdare multa, mai mult de cateva secunde nu reusesc sa-l tin sad.gif
danette , mie imi place orezul brun; dureaza mai mult decat orezul alb sa-l faci. wink1.gif
intrebare , pt ca n-am fost niciodata in situatia in care mancam mai putin sau egal cu 120 g de spaghete, cu cat punctez 100 gr spaghete nefierte? Stiu ca s-a mai discutat, dar nu mai tin minte detaliile )).gif
michelle
O ceasca de paste fierte, 2p
Paste pana la saturatie, 4p

Cred ca poti pune 2p
emu
CITAT(michelle @ 23-08-2006, 10:46 AM) *

Un babuin pt fetele cuminti (care stau in puncte blum.gif )
Simon Webbe - No Worries

biggrin.gif saru'mana; foarte bun )).gif.. cantecul... blum.gif

May, uite aici Simon Webbe; ma gandeam eu ca-i ceva cu Blue, dar ma gandeam gresit (la Bad Boys Blue) lol.gif

Multumesc Miha wink1.gif ar fi trebuit sa le cantaresc si fierte... nu mi-am dat seama atunci.
michelle
120g sunt fierte sau nefierte? biggrin.gif
Daca-s nefierte, pune 4p
Daca-s fierte, 2p
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.