Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
alandana
Pentru nasteri exista acum spitale private - la preturi acceptabile si cu conditii mult mai bune ca la stat. Chair si in Suceava avem unul - o nastere cu cezariana e 15 milioane - din care 3 mil plateste asigurarea de stat. deci 12 mil cu totul inclus - stai in rezerva singura, fara spagi la doctori, asistente sau infirmiere.

CITAT(himere2005 @ 23-08-2006, 10:34 PM) *

intrebare incuietoare dana grin.gif am tot ce imi trebuie acum, sa-mi treaca rusii (cum ziceti voi) si dupa aia pe cai. stiu ca am zis din august, dar e bine si din septembrie. eu ma stiu pe mine, greu imi e sa ma inscriu, dupa aia sunt foarte sirguincioasa, mai ales daca vad ca arata altele mai bine pe acolo...ma apuca ambitia laugh.gif

si inaltimea? )).gif
himere2005
da.1.61-1.62.prefer a doua varianta lol.gif
maria
CITAT(Pisik @ 23-08-2006, 10:34 PM) *

Va pup
Am foat la degustat tort, e bun, de cioco, merge cu inghetata; acuma stau intre doua: asta si unul de la agapitos (daca stiti, cofetariile grecesti) care e f usor...acuma nu stiu, vedem noi
Am stat in pcte, am bagat iar pepene in nestire
Pupici

CITAT(maria @ 23-08-2006, 10:32 PM) *

pisik, vad ca esti on..unde e poza cu rochia? mi-e greu sa caut in toate paginile biggrin.gif

in "diverse"

woaaa...frumu !!! si, parerea mea, ca arati f bine asa cum esti...daca mai slabesti s-ar putea sa ai umerii mai ososi si sa nu se vada asa sexy wink1.gif...dar tu stii cel mai bine
agapitos sint delicioase...mie mi-a luat sotul taman cand incepusem dieta de vreo luna..asa ca doar am gustat cate juma d elinguritza din ficare nebunie smile.gif
alandana
CITAT(himere2005 @ 23-08-2006, 10:37 PM) *

da.1.61-1.62.prefer a doua varianta lol.gif

Deci si tu ai nevoie mai mult de modelare la sala decat de dieta.
irinush
[quote name='alandana' date='23-08-2006, 10:36 PM' post='7601']
Pentru nasteri exista acum spitale private - la preturi acceptabile si cu conditii mult mai bune ca la stat. Chair si in Suceava avem unul - o nastere cu cezariana e 15 milioane - din care 3 mil plateste asigurarea de stat. deci 12 mil cu totul inclus - stai in rezerva singura, fara spagi la doctori, asistente sau infirmiere.

wow! e super ... pai pe mine cam atata m-a costat la spitalul universitar din bucuresti ... adica numai spaga ... macar ma pot declara multumita, desi ar mai avea de imbunatatit cate ceva ....
himere2005
daca ajung la 52 sunt relativ multumita, mie nu imi place sa fiu prea slaba, in generala eram schiloada si am avut de suferit din cauza asta...imi place sa am putina carnita pe mine, dar conteaza foarte mult sa stea carnea "tapan" pe tine blum.gif a...si daca as mai fi si bronzata
Tulip
Irinush,atat de mult?Si eu am dat la medic,dar chiar inainte sa ies din spital....

Himere,de ce nu incerci lotiunea de la johnson's?sunt ff. multumita de ea...ma coloreaza frumos,discret...
irinush
CITAT(Tulip @ 23-08-2006, 10:43 PM) *

Irinush,atat de mult?Si eu am dat la medic,dar chiar inainte sa ies din spital....

nu a fost numai medicul, ci si asistentele, infirmierele, ca eu am nascut cu cezariana si am avut nevoie de ajutor pt mersul la baie, pt toaletare etc ... plus ca a trebuit sa imi cumpar singura (adica sotul) nu stiu ce ser trebuia la operatie, apoi calmantele de dupa ca spitalul universitar nu avea ... in fine ... bine ca a trecut, ca a fost singura data cand am fost nevoita sa stau in spital si imi era groaza de asa mai mult decat imi era de operatie ...
Eu.
fetelor, eu ma retrag la somnic, ca sunt rupta de oboseala.
pupici

p.s. cica crocodile-dandy (stiti voi de cine e vba sad.gif ) vrea sa taie accesul la site-uri staff-ului devil.gif mad.gif l-am desfiintat cu coada cu tot daca ma desparte de voi
himere2005
mai, deci pina la urma sa mi-o iau pe aia de la johnson's? sau de la dove? ca eu eram confuza...in orice caz nu mai vreau sa patesc ce-am patit cu cea de la avon doh.gif parca eram murdara, si vara, din cauza transpiratiei, se mai stringea pe picioare ohmy.gif

noapte buna gigelu. te lasa sa dormi babuinul? grin.gif
Deea
CITAT(irinush @ 23-08-2006, 10:29 PM) *

Deea, e o scumpa fetitza ta, sa va traiasca si scuze pt intarzierea urarilor!

Multumesc mult pentru urare!

Miha am primit materialele, multumesc.
Himere ma bucur ca Bia e bine, sa vezi ce caprita zburdalnica o sa ai smile.gif
May ma bucur pt. iubi al tau, sa speram ca in curand o sa puteti sa va mutati singuri!
himere2005
tulip, mi se pare ca si ora ta limita e 23, sau ma insel? oricum, bia se scoala acum aproape de 8 dimineata, bine, asta in afara de 4.
soranutza
Vazut pozele, maria. Ce-as mai vrea sa fiu si eu in grupul vostru...drumetii, distractie. Sa stii ca reducerile sunt cam gata iar marimile care se gasesc acum sunt doar XXXL.
Eu.
CITAT(himere2005 @ 23-08-2006, 10:50 PM) *

noapte buna gigelu. te lasa sa dormi babuinul? grin.gif

maaaaaaa, da' tu ce crezi? noi suntem oameni seriosi naughty.gif
noaptea dormim nu facem prostii

soranutza, tu in care parte a Belgiei esti? vbesti franceza sau flamanda?
Tulip
Nu te inseli,Himere biggrin.gif In leg. cu lotiunea aceea,eu nu m-am patat deloc(am patit si eu ca tine de la alte lot. autobronzante)...oricum te coloreaza in timp,cateva zile,o sapt.,si nu se vede f. tare...Cea de la dove n-am vazut-o,am auzit ca a aparut,parca Sorana folosea si era multumita...
soranutza
gigelu' (mie asa imi place numele tau, nu imi place sa iti zic gigelu blushing.gif ), locuiesc in Bruxelles. Vorbesc franceza si ceva flamanda. Ieri ma batea gandul sa-mi schimb nickul in "fluo elfje" biggrin.gif Stiu ca tu ai fost si in Franta si in Olanda, vorbesti ambele limbi? Chiar acum ascult niste melodii in franceza fff faine.

Am mai vrut sa zic ceva dar iar nu mai stiu ce doh.gif
soranutza
Tulip, incepi ca geo? grin.gif
ina_ceva
Imi pare rau pentru tatal tau, monic!!! Adevarul e ca, de la cate am auzit, am o frica de spitale...
Concediu placut, maria!!!Arati super in poze!
Multumim, gigelu, pentru vesti! hug.gif .Sper sa se rezolve totul. Voi cand faceti prostii? Pana in ora de culcare?
Felicitari, pisik, pentru vointa!!!Asa te vreau!
Tulip, se poate sa te repeti, dar ai putea sa-mi spui si mie de lotiunea aia? E uniform rezultatul? Eu m-am bronzat neuniform WE acesta, cand am fost la munte, si ma gandeam sa incerc ceva de genu...
Dany-dulce, ceva vesti pt noi, despre tine?
ramonavlas
Postez si eu meniul.................
- 3 wasa - 1.5;
- icre - 3;
- 140 gr sunca - 3.5;
- 80 gr branza de vaci diet - 1.5;
- ciorba legume - 5;
- 70 gr grisine - 1.1;
- extra fructe - 1;
Total......17 din 18.
Noapte buna..............
ina_ceva
Noapte buna, ramonavlas!!
Honey, tu ce mai zici? Cum merge sala?
dany
Alice....bine ai revenit !!! felicitari pentru cele 59 kg !!!!
Himere...inchide-le gura vecinelor !!!!!!!
Dana-Bianca...spor la impachetat si la mutat !!!!!!! Ma gandeam ca esti mai aproape de mine dar....ghinion )).gif )).gif
Honey....ma bucur din suflet ca mergi la sala !!! ia-ma si pe mine,te rog !!!!!!!!!!!!!! Si....chiar nu aveai despre ce sa vorbesti..doar despre mamaligutza cu branza ????? )).gif )).gif Ce pofta mi-ai facut !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miha....excelente pozelöe !!!!!! Cred ca v-ati distrat si v-a placut !!! Ai salutat Brasov-ul din partea mea ??? Hmmmm,cred ca ai uitat .....uite asa scot si eu nuielusha lol.gif .In ce priveste surpriza....ma cam asteptam la asa ceva atunci cand a scris Danutella ....Scuze ca nu am fost asa de socata dar...pozele sunt faine si ma bucur pentru voi !!!!!!!!!!!!!! Ce sa fac daca eu sunt la cuca-macaii in Germania si nu ma pot vedea cu nci
una dintre voi ?...ghinionul meu dry.gif .Norocoaselor...toate care va putei intalni !!!!
Dana..din nou : Respect pentru WW-ul tau !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ambitioasa rau !! )).gif In legatura cu discutia despre medici...Sunt si exceptii....In `89 la Revolutie ( eram in primul rand ...deci as fii fost printre primii impuscata ---dar nu asta conteaza )...singura mea dorinta a fost sa se termine cu datul spaga la medici !!!!! Nu m,a intrebati de ce aceasta dorinta...habar nu am !!!!!Si...cu parere de rau ,vad ca multi medici tot mai traiesc pe urma spagii...Pacat !!!!!!
Antonia.....Felicitari !!!!! Si multa,multa bafta vineri !!!!
Deea...aplauze pentru cele 3 kg !!!
Ramo.....tine-te de gimnastica !!!! Si...ai grija cu "internetul ".
Pisik...nu am cuvinte sa ma exprim cat de mult imi place rochia ta de mireasa !!!!!!!!!!!!!!!! Finutza,romantica,personala...ceva la superlativ pentru mine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Totul e frumos .-..dar rochia m-a terminat !!!!!
May...bucatareasa mica si indemanatica ce esti !!!! Felicitari lui iubi al tau !!!!!
Geo...vreau sa vad ca se misca ticker-ul tau !!!! In minus...clar,nu ?
Miha...Dirk a trimis ceva vointa catre Cata al tau !!!!!! E pe drum !
Peach...in legatura cu nunta....daca vrei ceva in germana...da goofle pe " hochzeitswünsche"....Sper ca te-am putut ajuta.......
Gigelu....imi pare rau pentru fosta ta colega dar...D-zeu le stie pe toate !! Felicitari pentru rezolvarea problemei cu " prietena" ta..
Danutella.....eu cred ca ai uitat burtica in Germania ! lol.gif lol.gif Ateptam povesti !
Bubbles.....multa bafta la invatat !!!! Vremea care e acum la tine e " pentru numarat copii si facut bani " lol.gif lol.gif
Irinush....nu conteaza cat de des intri...important e sa avem vesti de la tine !!
Monic....e normal sa mergi asa des la toaleta ...pana se regleaza organismul !Am vazut si eu la TV despre furtuna...ma bucur ca voi sunteti bine !!! Offfffff...multumesc pentru aprecierile aduse pozelor mele mai vechi ( si actuale )......Si pentru faptul ca ai vazut ceva acolo...Recunosc:nu am avut o viata fericita ( chiar deloc) Nu mi-a fost deloc usor dar......asta e alta poveste.Sanatate multa tatalui tau !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Cat tease.gif despre povestea cu medicii...am putea vorbi la nesfarsit...Sunt si exeptii dar...ffff rare.
Dana...respectul meu pentru ajutorul dat muncitoarei tale !!!!!!!!!!!!!!
Maria...bine ai revenit !!!! Ti-e bine ? Arati tare bine,oricum !
Uka...te asteptam cu vesti...indiferent care ar fii !
Gigelu.....mi se pare mie sau incepi sa te dai pe brazda cu WW ????
Sorana...tot respectul pentru mama ta !!!!!
ina_ceva
Buna, po hug.gif !!!
Ai trecut in vizita pe la noi? Am auzit ca vremea pe la voi a fost azi numai buna de "numarat bani si facut copii"
ina_ceva
Apropo, mi-ai facut pofta cu tortul ala...Arata super blushing.gif
dany
CITAT(ina_ceva @ 23-08-2006, 11:06 PM) *

Imi pare rau pentru tatal tau, monic!!! Adevarul e ca, de la cate am auzit, am o frica de spitale...
Concediu placut, maria!!!Arati super in poze!
Multumim, gigelu, pentru vesti! hug.gif .Sper sa se rezolve totul. Voi cand faceti prostii? Pana in ora de culcare?
Felicitari, pisik, pentru vointa!!!Asa te vreau!
Tulip, se poate sa te repeti, dar ai putea sa-mi spui si mie de lotiunea aia? E uniform rezultatul? Eu m-am bronzat neuniform WE acesta, cand am fost la munte, si ma gandeam sa incerc ceva de genu...
Dany-dulce, ceva vesti pt noi, despre tine?

Ina...nu am vesti noi......totul ca si inainte...Sper in mai bine...candva...Multumesc de intrebare !!! felicitari pentru rangul de "responsabila cu buna noastta dispozitie" !!!!!!!!!
May
danydulce ms cheer.gif ai scris despre fiecare, dar despre tine nu ne scrii?

Apropo de sistemul sanitar din Ro. Tata are un prieten f bun care are o clinica privata in orasul nostru si niciodata nu am avut probleme, dar nici cazuri serioase de sanatate.

Aici, v-am mai povestit ca am fost suspectata de apendicita. Acum cateva luni am avut zile bune cand nu mai puteam respira de durere pana intr-o duminica, cat m-am albit practic la fatza ca un mort si m-au dus de urgentza la ambulatoriul din zona. Doctorul de acolo m-a intins pe masa si m-a apasat de cateva ori pe abdomen, eu nu mai puteam de durere, mi-a pus o gramada de intrebari si m-a trimis la spital ( cel mai bun din Spania ). M-a intrebat daca avem masina proprie sau ma trimite cu ambulantza.. deja incepeam sa vad diferentza fatza de sistemul romanesc. Am ajuns la spital, am intrat pe usa de urgentze si fix la intrare m-au luat 2 asistente si m-au asezat intr-un scaun cu rotile ( ca sa nu fac efortul de a merge blink.gif ), mi-au luat tensiunea, mi-au facut o fisa de intrare in spital si imediat am fost dusa la cabinet. Cearceaful de pe patul din cabinet a fost schimbat de fatza cu mine, m-am asezat, am mai primit o serie de intrebari de la doctorul de acolo, plus examenul fizic si a zis ca el nu prea crede ca e apendicita, desi toate indicau ca e. A fost chemat un alt doctor care m-a examinat si el si a ajuns la aceeasi concluzie. Mi-au mai facut si acestia o fisa de examen si au atasat-o cu fisa de intrare intr-un dosar. Apoi au vrut sa imi faca un calmant ( pana atunci nu mi-au facut ca sa nu se mascheze durerea) dar nu am acceptat caci am oroare de injectii. Mi-au spus ca or sa ceara un set complet de analize ale sangelui iar daca reiese ca am apendicita, raman in spital si ma opereaza chiar in acea seara. La analizele de sange a iesit totul normal. Apoi au cerut analizele de urina si a iesit iar normal. Mi-au facut pana si test de sarcina naughty.gif . Mi-au prescris niste calmante & antibiotice si m-au trimis acasa cu un dosar in care erau atasate toate etapele prin care am trecut si toate concluziile medicilor, plus o nota in care scria ca in cazul in care calmantele nu au efect si starea mea se agraveaza, sunt primita direct la urgente, nu trebuie sa mai am trimitere de la ambulatoriu. Si toate astea gratuit, in conditiile in care eu sunt un emigrant in tara lor.. ca sa nu mai spun ca s-au comportat ca si cum as fi fost copilul lor blink.gif

Calmantele si antibioticele si-au facut efectul si de atunci nu mai am nimic. Pe fisa scria: posibila raceala la ovare si asa a fost... dupa cateva zile am avut o scurgere ca si cum mi-ar fi venit rusii si apoi totul a revenit la normal

Si ne mai miram de ce suntem considerati Lumea a 3-a dry.gif
dany
May......ce sa scriu despre mine ?????? Sa va plictisesc in continuare cu problemele mele ??? Nu are rost !!! ma bucur si ma intristez pentru fiecare dintre voi si...cred ca e de ajuns !!

In legatura cu experienta ta cu spitalul......TE SUSTIN !!!!!!! Aici ( in strainatate ) "simti" ca ai drepturi de bolnav.....Nu vreau sa vb Ro de rau dar.....

Va doresc o noapte cu vise placute !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si maine o zi super buna !!!
May
Sa ne plictisesti? dry.gif vin la tine si iti dau bataitza daca mai vb asa . Daca nu esti obosita ff rau cand vii seara acasa, eu una m-as bucura daca ai povesti cum ti-a trecut ziua, cu bine si rele pupic.gif
dany
May......ma doare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ziceam ca merg la nani...credeti ca pot dormi ??? As, de unde .....MAY...Ai PM !!!!!

Incerc sa merg la nani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sper sa pot dormi........pup fetele
bubbles
`neata neuroni yahoo.gif se pare ca`s cam prima la ora asta...azi dimineata cantarul arata 63.3kg..inca un motiv de bucurie...v`am spus eu k ma tin de dieta pe bune give_rose.gif naughty.gif ..ieri am mancat asa:
3felii(mai bine zis 2 si 1/2 ca una era mica ttare)cu vienete un strat subtire 5p am zis eu
1 cub branza topita 1,5p
sunca 4p
o inghetata 4p-5p nu cred ca are mai mult
si cam atat
total 14,5-15,5 p
zic eu ca e bine blum.gif
emu
bravo bubbles, tine-o tot asa... mai ai putin oricum wink1.gif

buna dimineata si din partea mea si o zi cat mai placuta smile.gif
bubbles
mersic emu pupic.gif ce faci alandana?pupic.gif `neata
alandana
Buna dimineata. Eu nu mai reusesc sa mut acul la cantar desi nu depasesc punctele si mananc corect. Dar ce sa fac? Continui asa. Macar nu ma simt vinovata ca din cauza mea nu se intampla nimic. Eu imi fac partea mea de treaba. atata doar ca nu prea ajung la sala - si aici tot din motive obiective ca am la treaba la fabrica de nu-mi ajung 24 ore.

Felicitari Bubbles.
bpaula
buna dimineata fetele

va pupez dulce pe toate...nu prea am timp sa stau acum...va citesc eu mai tarziu..

cheer.gif vroiam sa va zic ca sunt in culmea bucuriei ca aseara a castigat Steaua...cred ca s-a auzit pana la Bucuresti cum strigam eu prin casa, grin.gif noroc ca si la Bucuresti striga lumea si nu am iesit eu in evidenta.. cheer.gif

zilele astea nu prea am avut timp de nimic...mi-a venit aprobare la creditul personal si preaprobare la cel pentru casa...mai trebuie sa duc un act, sa fac evaluarea si daca totul merge bine poate saptamana viitoare semnez si actele...

in rest ceva probleme de sanatate pe la mine, nu sunt grave asa ca nu va faceti griji..
pe voi va citesc zi de zi si sunt la curent cu tot ce se intampla doar ca nu am timp prea mult sa va scriu floare.gif

o zi buna sa aveti
ina_ceva
Neatza!!!! cheer.gif yahoo.gif

Felicitari, andreea!!!
Alandana, ai incercat kilo-kick?
Insanatosire grabnica, bpaula!!!
ramonavlas
Buna dimineatza si de la mine. Noutati nu prea am.......WW merge bine, nu ma infometez dar nu reusesc sa mananc mai mult de 17 puncte, eu am voie 22 dar sincer am hotarat sa mananc doar 18.......
Cu tipul de pe net, o sa am grija, nu ma avant, dar vb ffff mult, imi trimite cam 6-7 sms pe zi...
De Oficial nu mai stiu nimik, poate e mai bine sa nu mai stiu....o perioada...
V-am pupat si sa aveti o zi buna......
ina_ceva
O zi cat mai buna va doresc!!!!! give_rose.gif

...si ca sa incepeti ziua bine:

Reclama la Dacia Logan :
"Tata, tata !!!Opreste, iar ai trecut de scoala !"
"Taci boule....nu vezi ca nu ne tin franele?????"

Un punk-er urca intr-un autobuz. Parul era facut
spice, colorat verde, rosu, albastru si portocaliu. Hainele ii erau o
amestecatura de carpe si piele, picioarele ii erau goale si corpul ii
era plin de cercei. Se aseaza pe singurul loc liber, exact in fata
unui batran, care se tot holba la el.
- Ce te tot holbezi, mosule? Ce, tu n-ai facut nimic
aiurea cand erai tanar?
Batranul:
- Ba da. Odata, cand eram in marina, m-am imbatat in
Singapore si am f...t un papagal. Ma gandeam ca esti fiul meu.
peach
Neata fetelor

Super bubbles floare.gif Felicitari cheer.gif cheer.gif si tot inainete! smile.gif

alandana si eu sunt in perioada de platou de ceva timp si chiar aveam nevoie sa slabesc..dar asta e..nici cu sportul nu am stat prea bine in ultima saptamana sad.gif sint in criza de timp si vointa
michelle
Neata fetelor!
Dany, nu scoate nuiaua.. ca am salutat Brasovul de 2 ori pentru tine (si la dus si la intors) pupic.gif
bubbles, felicitari! floare.gif
dana, sorina, incercati un kilo-kick, WP sau o schimbare radicala a alimentatiei....
paula, felicitari pt aprobare, sa dea Domnul sa aveti cat mai repede casuta voastra.. Insanatosire grabnica
antonia05
Salutare fetele!
Iata am ajuns acasa si va informez cu mare regret ca am picat examenul auto cu 20 puncte.Asta e! cool.gif Am reprogramare pe 22 sept.Pupici si o zi buna.Nu sunt suparata deoarece eu stiam ca nu sunt pregatita.Data viiotoare poate o sa fie bine. cheer.gif

Pupici si o zi buna.ma pregatesc sa ma duc la scoala.Pa!Pa!
bubbles
pupic.gif give_rose.gif multumesc fetelor
gata mi`am depus dosarul...de acum imi tb multa bafta si noroc...tb sa ma apuc de tocit la metdica dar asta este..nu mor eu din asta...si in plus amavut un noroc...ca voiam sa imi iau o carte pt metodica care in librarii este 300000 si am trecut pe la anticariat si m gasit`o cu 40000 w00t.gif si mi`ammai luat si altele...de 130000 mi`am luat 5 carti w00t.gif
michelle
antonia, 20p e bine! Data viitoare o sa te descurci mai bine
Cand am fost eu, erau persoane care aveau 13p..
dany
Buna dimineata ! Azi merg de la 10 la job...

Bubbles...bravo !!!!!!! cheer.gif
Paula...felicitari pentru aprobarea creditului.
Ok,Miha,ai scapat de nuia lol.gif
Antonia...data viitoare il vei lua sigur !!

o zi buna tuturor !!!
Eu.
'neatza yahoo.gif

inca mi-e o lene de mor blink.gif n-am chef de nimic.
astept cu nerabdare ziua de luni, zi oficiala de cantar. dansul este in continuare extrem de prietenos si, in ciuda rusilor, arata 1,4 kg pierdute w00t.gif sa vedem cum trec de w-end.

danyhoney, da, sunt din nou serios in tagma WW grin.gif vreau neaparat sa ajung macar la 55kg.dela jumatatea lui septembrie sa 1 oct ma reapuc de sport.
aaa, daca te mai aud cu faze ca ne plictisesti, iti dau bataie. cum sa ne plictisesti? give_rose.gif

ina-ceva, curioasa-curioasa de activitatile noastre conjugale? lol.gif nu spun, nah, sac. cool.gif

bubbles, felicitari cheer.gif

Miha, stiu ca t tot bat la cap sorry.gif scuze, dar am nevoie de parerea unui expert grin.gif am facut aseara tocanita de pui. am pus asa: 3 linguri de ulei(din care 2 de ulei de masline), 3 linguri de faina, pasta de rosii (fara adaosuri)1 cutie, 2 ardei, 6 cepe mijlocii, verdeata, condimente si 6 pulpe inferioare de pui care nefierte au 450g cu os cu tot.toata mancare o impart in 6 portii. 4-5p sunt suficiente pe portie?multumesc si zi-mi daca te bat prea mult la cap blushing.gif
bubbles
CITAT(Eu. @ 24-08-2006, 10:04 AM) *

bubbles, felicitari cheer.gif

bravo si felicitari pt vointa..si eu vreau sa ajung macar pana la 59kg pana in 15 sept cand incepe scoala...mai stau un pic cu voi si ma duc la invatat wink1.gif
michelle
ulei 9
faina 1.5
pulpe 12
Total 22.5

http://www.resursadefun.ro/gi36_iti-mai-amintesti.htm

andreea, spor la invatat! cand e examenul?
gigelu, tre sa le facem cunostinta cantarelor noastre..al meu e extrem de neprietenos in ultima vreme
ina_ceva
La un restaurant, intra un tip tinand pe umar o pasarica. Cere o votca mare si una mica. Pasarica soarbe iute votca mare. Cere doua ciorbe, pasarica se repede la farfuria mai plina. Mai departe tot asa...
Chelnerul, uluit, il intreaba ce-i asta. Clientul ii explica:
- Eu sunt pescar pasionat. Intr-o zi, am prins pestisorul de aur, care m-a rugat sa-l eliberez si mi-a spus ca-mi indeplineste o dorinta. Ce sa-i cer? Casa am, masina am, asa ca i-am cerut o pasarica mica, dar flamanda...

Un naturalist amator studiaza un purice. Il asaza pe o foaie de hartie si striga:
- Sari!
Puricele sare. Naturalistul ii taie picioarele, il pune iar pe hartie si striga:
- Sari!
Puricele nu mai sare! Naturalistul noteaza:
"Dupa ce i se taie picioarele, puricele nu mai aude!"
michelle
Un pompier spala camionul de interventie in curtea regiei de pompieri cand observa un baietel intrand pe poarta calare pe un carucior de butelii pe care lipise niste coli rosii de hartie si o scarita in miniatura pe una din laturi.
Copilul avea o casca de pompier, o secure mica din plastic legata la mijloc si tinea in mana un mic furtun de plastic. Mirat pompierul observa "mijlocul de propulsie": un caine si un motan "inhamati" la caruciorul de butelii.
Pompierul intra in joaca copilului si incepe sa studieze mai atent "atelajul". Spre stupoarea lui, observa ca, in vreme ce cainele era legat de lesa, motanul era legat de testicule.
La care pompierul ii spune copilului:
- Salutare colega, ce camion de pompieri ai, dar nu ai merge mai repede daca ai lega funia de zgarda motanului? Uite cum ai procedat cu cainele....
- Aveti dreptate nenea, as merge mai repede, dar nu as mai avea sirena...

Un scotian vine seara acasa cu o sticla de whisky pe jumatate plina in buzunar. Pe scari fiind intuneric se impiedica si cade. Se ridica, se pipaie si simte ceva umed la mana. Zice:
- Sper ca e sange!
Eu.
CITAT(michelle @ 24-08-2006, 10:15 AM) *

ulei 9
faina 1.5
pulpe 12
Total 22.5
gigelu, tre sa le facem cunostinta cantarelor noastre..al meu e extrem de neprietenos in ultima vreme

asa putin pulpele?sau ai calculat scazand oasele? blink.gif

cat despre cantar, stai linistita, ca si al meu e bandit mare: de marti pana vineri imi face numai bucurii si scade vertiginos....luni,la ziua de cantar, nu mai e chiar asa prietenos. mad.gif de asta spun ca, desi azi imi arata cu 1,4kg mai putin decat luni, adica 60,7kg, eu m-as bucura ca luni sa am macar cu 500g mai putin decat ce se vede la ticker.

bubbles, visez si eu sa vad prefixul 5 la gk mele sorry.gif l-am avut inainte de a ma imbolnavi si i-am dat cu piciorul in concediul medical mancand porcarii la greu doh.gif
michelle
Asa calculam eu ciocanelul, 2p biggrin.gif
Cantarisem carnea gatita si avea 50g. Sper sa nu gresesc
Tulip
Neata!Mor de ciuda...de 2 zile n-am internet dimineata,nu pot sa-mi beau cafeaua cu voi...
Andreea,felicitari pt. cantar!
Bpaula,felicitari pt. credit...ai grija de tine!
Ina,lotiunea se numeste JOHNSON'S HOLIDAY SKIN BODY LOTION,ambalajul e galben,are 250ml....
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.