Alice....bine ai revenit !!! felicitari pentru cele 59 kg !!!!
Himere...inchide-le gura vecinelor !!!!!!!
Dana-Bianca...spor la impachetat si la mutat !!!!!!! Ma gandeam ca esti mai aproape de mine dar....ghinion
Honey....ma bucur din suflet ca mergi la sala !!! ia-ma si pe mine,te rog !!!!!!!!!!!!!! Si....chiar nu aveai despre ce sa vorbesti..doar despre mamaligutza cu branza ?????
).gif)
Ce pofta mi-ai facut !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miha....excelente pozelöe !!!!!! Cred ca v-ati distrat si v-a placut !!! Ai salutat Brasov-ul din partea mea ??? Hmmmm,cred ca ai uitat .....uite asa scot si eu nuielusha

.In ce priveste surpriza....ma cam asteptam la asa ceva atunci cand a scris
Danutella ....Scuze ca nu am fost asa de socata dar...pozele sunt faine si ma bucur pentru voi !!!!!!!!!!!!!! Ce sa fac daca eu sunt la cuca-macaii in Germania si nu ma pot vedea cu nci
una dintre voi ?...ghinionul meu

.Norocoaselor...toate care va putei intalni !!!!
Dana..din nou : Respect pentru WW-ul tau !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ambitioasa rau !!
).gif)
In legatura cu discutia despre medici...Sunt si exceptii....In `89 la Revolutie ( eram in primul rand ...deci as fii fost printre primii impuscata ---dar nu asta conteaza )...singura mea dorinta a fost sa se termine cu datul spaga la medici !!!!! Nu m,a intrebati de ce aceasta dorinta...habar nu am !!!!!Si...cu parere de rau ,vad ca multi medici tot mai traiesc pe urma spagii...Pacat !!!!!!
Antonia.....Felicitari !!!!! Si multa,multa bafta vineri !!!!
Deea...aplauze pentru cele 3 kg !!!
Ramo.....tine-te de gimnastica !!!! Si...ai grija cu "internetul ".
Pisik...nu am cuvinte sa ma exprim cat de mult imi place rochia ta de mireasa !!!!!!!!!!!!!!!! Finutza,romantica,personala...ceva la superlativ pentru mine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Totul e frumos .-..dar rochia m-a terminat !!!!!
May...bucatareasa mica si indemanatica ce esti !!!! Felicitari lui iubi al tau !!!!!
Geo...vreau sa vad ca se misca ticker-ul tau !!!! In minus...clar,nu ?
Miha...Dirk a trimis ceva vointa catre Cata al tau !!!!!! E pe drum !
Peach...in legatura cu nunta....daca vrei ceva in germana...da goofle pe " hochzeitswünsche"....Sper ca te-am putut ajuta.......
Gigelu....imi pare rau pentru fosta ta colega dar...D-zeu le stie pe toate !! Felicitari pentru rezolvarea problemei cu " prietena" ta..
Danutella.....eu cred ca ai uitat burtica in Germania !

Ateptam povesti !
Bubbles.....multa bafta la invatat !!!! Vremea care e acum la tine e " pentru numarat copii si facut bani "
Irinush....nu conteaza cat de des intri...important e sa avem vesti de la tine !!
Monic....e normal sa mergi asa des la toaleta ...pana se regleaza organismul !Am vazut si eu la TV despre furtuna...ma bucur ca voi sunteti bine !!! Offfffff...multumesc pentru aprecierile aduse pozelor mele mai vechi ( si actuale )......Si pentru faptul ca ai vazut ceva acolo...Recunosc:nu am avut o viata fericita ( chiar deloc) Nu mi-a fost deloc usor dar......asta e alta poveste.Sanatate multa tatalui tau !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Cat

despre povestea cu medicii...am putea vorbi la nesfarsit...Sunt si exeptii dar...ffff rare.
Dana...respectul meu pentru ajutorul dat muncitoarei tale !!!!!!!!!!!!!!
Maria...bine ai revenit !!!! Ti-e bine ? Arati tare bine,oricum !
Uka...te asteptam cu vesti...indiferent care ar fii !
Gigelu.....mi se pare mie sau incepi sa te dai pe brazda cu WW ????
Sorana...tot respectul pentru mama ta !!!!!