Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
Eu.
daca e asa, Miha, ma bucur cheer.gif

MD
- o cafea cu indulcitor: 0p
-iaurt campina mic: 2,5p

nu dati cu batul, stiu ca e putin, dar m-am trezit tarziu si nu am apucat sa-mi iau mancare pt MD. blushing.gif

pentru pranz am conserva de peste in sos tomat: 9p blink.gif mi se pare ff scumpa la puncte sad.gif n-am sa mai cumpar genul asta de conserva), wassa, rosie.

slabut meniul meu de peste zi, stiu. diseara tocanita de pui, cu mamaliga, cred grin.gif
michelle
Hai sa pun si eu meniul (nu am calculat punctajul)
-mic dejun: paine, pateu, unt, miere, lapte, fulgi (eu mananc mult dimineata)
-pranz: o caserola cu pepene, rosie, ardei, cas afumat (de la munte), paine, 2 iaurturi mici 0%
Pt diseara inca nu stiu - sper ca doar pepene biggrin.gif
Tulip
Gigelu,ti-ai fixat o data limita pana cand vrei sa ajungi la 55kg?
Eu.
CITAT(Tulip @ 24-08-2006, 10:34 AM) *

Gigelu,ti-ai fixat o data limita pana cand vrei sa ajungi la 55kg?

cunoscandu-ma cat sunt de pofticioasa, eu de la inceput mi-am fixat ca target pierderea a 1-2kg/luna.asa ca, daca pana in august 2007 ajung la 52 de kg, eu una sunt fericita si multumita.
la sf. lui septembrie 2005 cand m-am apucat de WW, aveam de dat jos 20kg.mi-am propus sa nu ma grabesc si sa fac treaba asta in 2 ani. jumatate din treaba e facuta, desi, trebuie sa recunosc ca, adunate zilele de anul trecut din sept, nu cred ca am tinut WW mai mult de 30-40 de zile. in rest, am avut perioade porcine la greu, si perioade in care ma controlam(oricum depaseam punctele)....si totusi am slabit. poate fiindca nu am mai tinut in viata mea cure de slabire si pana acum ceva vreme nici probleme cu greutatea nu am avut sorry.gif
bubbles
pupic.gif give_rose.gif mersic fetel din nou suntei niste dragute pupic.gif
miha examenul este miercuri pe 31 iar pe 1 sept am interviu cu comisia privind postul pe crae il vreau.Cel mai greu mi se pare partea de metodica unde tb sa "tocesc" tot fiindca eu inca nu am facut.Din cate am vazut in cartile de metodica ,multe lucruri le`am facut la facultate,eu fiind la psihologie.
EU. mie daca imi va arat vreodata cantarul greutatea incepand cu 5 cred ca voi da de baut devil.gif tu nu mai ai mult .. eu mai am 3 kg pe putin sorry.gif
michelle
Eu stau cu sampania pregatita.. ma anuntati voi cand o deschid blum.gif
Eu.
sorry.gif deja aer de w-end? unde sunteti, fetelor? sad.gif

bubbles, tinem toate pumnii pentru tine cool.gif
eu dau de baut cand ajung la 55 grin.gif ca prefixul 5 l-am mai vazut acum cateva saptamani
bubbles
eu nu l`am ami vazut de mult prefixul cu 5:)
va las acum...am fugit la invatat..va pup pupic.gif
Tulip
ce liniste.....May,ce pregatesti papa bun?Himere,pe unde umblii?
Eu dau de baut cand imi atin targetul....sper ca pana de ziua mea sa-l si depasesc,cel putin cu 1 kg... naughty.gif naughty.gif
May
Neatza, de o ora ma chinui sa intru si imi da eroare dry.gif

gigelus felicitari pt cantar cheer.gif cheer.gif cheer.gif

bubbles tine-o tot asa give_rose.gif

Mai, acum in fiecare zi trebuie sa fac ceva de mancare? lol.gif Azi imi fac mancarica de ciuperci cu piept de pui pt mine, cartofi prajiti cu oua pt iubi naughty.gif

Uraaaaaaaaaaaaaaa a venit iar caldura!!!!!!!!! Ieri au fost 40 de grade biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
michelle
May, ce te faci la iarna? )).gif
Tulip, cand ziceai ca vrei sa iti atingi targetul? blum.gif
Eu.
CITAT(Maybeline @ 24-08-2006, 12:40 PM) *

gigelus felicitari pt cantar cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Uraaaaaaaaaaaaaaa a venit iar caldura!!!!!!!!! Ieri au fost 40 de grade biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

multumesc, dar, cum am spus, inca nu-l iau in serios give_rose.gif

40 de grade si tu bucuri? blink.gif biggrin.gif eu sunt fericita ca in Bucuresti mai poti respira acum dimineata si seara wacko.gif
honey79
Bun gasit fetele.

Pupicei si o zi faina sa aveti.

Eu ma tot chinui de azi dimineata sa intru..insa.... imi da ba eroare... ba se blocheaza intr-o asteptare vesnica... iar refresh-ul nu merge.
Sunt singura careia i se intampla asa ceva????

Pupicei dulci...

Ma pregatesc sa pelc la munca.... bye bye...blum.gif
Tulip
CITAT(michelle @ 24-08-2006, 12:41 PM) *

May, ce te faci la iarna? )).gif

de ziua mea tease.gif grin.gif
May
La iarna hibernez lol.gif lol.gif lol.gif

gigelus ma bucur pt ca 40 de grade aici nu sunt ca 40 de grade in tzara sa iti vina rau pe strada wink1.gif . Si ma bucur mai mult pt parintii mei caci or sa vina in septembrie si vreau sa mai aibe o saptamana de caldura. Plus ca o sa fie sarbatoare aici cu dat drumul la tauri si alergat in corida, iar seara mergem in parcul de distractii, intr-una din seri o sa fie un joc de artificii pe muzica, ca si cum artificiile ar dansa.. si nu as vrea sa fie frigul de pe lume biggrin.gif O sa va pun poze atunci wink1.gif
Tulip
May,in septembrie cand vin parintii tai?
michelle
CITAT(Tulip @ 24-08-2006, 12:52 PM) *

adica? w00t.gif grin.gif

CITAT(Maybeline @ 24-08-2006, 12:58 PM) *

La iarna hibernez lol.gif lol.gif lol.gif

ma refer la frigul de 30 de grade lol.gif
michelle
O zi usoara, Honey! give_rose.gif
still_me
buna fetele ,
sunt pe fuga caci am multtt de treaba ... am trecut sa va pup pupic.gif , si sa-mi postez meniul , ca poate vrea cineva sa ma ia de urechi si nu are de ce tease.gif

ieri seara
peste 30gr 2.00
wassa 0.60
struguri 150gr 1.00

total=3.6

MD
iaurt nutriday 2.10

Pranz
chifla 2.00
supa de rosii 1.00
paste cu busuio 4.50

total=9.6

la paste am pus 0.5 in plus deoarece am avut si o lingura de sos de la o mancarica pe ele
Tulip
CITAT(michelle @ 24-08-2006, 01:25 PM) *

CITAT(Tulip @ 24-08-2006, 12:52 PM) *

adica? w00t.gif grin.gif

3 noiembrie )).gif
still_me
CITAT(Tulip @ 24-08-2006, 01:42 PM) *
3 noiembrie )).gif
pe 3 noiembrie e si sotulica am meu
May
tulip pe 3 cred ca or sa fie aici

miha pai si eu tot la ala ma refer, hibernez ca daca ies afara fac tzurtzuri. Si nu or sa fie 30 de grade, da! dry.gif or sa fie intre 10-15, da! lol.gif lol.gif lol.gif ... vai tremur de acum lol.gif lol.gif lol.gif
himere2005
am intrat si eu sa va salut, ca cine stie cind mai apuc. am avut probleme ba cu calculatorul, apoi siteul, iar a venit bunica, curatenia asta nu se mai termina, pe de o parte fac curat, pe de alta parte se face mizerie
Tulip
CITAT(himere2005 @ 24-08-2006, 01:49 PM) *

am intrat si eu sa va salut, ca cine stie cind mai apuc. am avut probleme ba cu calculatorul, apoi siteul, iar a venit bunica, curatenia asta nu se mai termina, pe de o parte fac curat, pe de alta parte se face mizerie

De asta ma enervez si eu zilnic,Himere....parca as lucra degeaba...zilnic curatenie,mancare,etc.,iar in dimineata urmatoare pot s-o iau de la capat.... devil.gif
Eu.
am terminat pauza de masa.....am pana acum 13p din 19 sad.gif cam multicel.
cred ca, impreuna cu masa de seara, am sa-mi depasesc putin punctele...oricum, am aconomisite 5p de luni incoace cool.gif

honey, bine ai revenit! pupic.gif o zi buna iti doresc si multumiri pentru cuvintele calde de pe mess. give_rose.gif
ramonavlas
Ma duc si imediat acasa.......pap si fac baitza, ca de curatenie nu am kef. Noroc ca stau singura si strang numai dupa mine. Eu sunt cam obsedata de curatenie, asa ca............

Pt pranz mai am ciorba de legume. Diseara, poate imi fac o salata si obligatoriu pepene rosu.

Diseara, cand am terminat de papat, postez tot meniul.

Acum merg acasa sa pap si va citesc intre timp.
himere2005
ce pustiu e pe aici! toata lumea e asa ocupata? voi nu va mai odihniti deloc?
a deschis nessie un subiect despre feminitate, nu va tenteaza sa scrieti? sa le dam o lectie barbatilor
himere2005
Tulip, may, ce mai pregatiti acolo? a mai ramas ceva din tortuletele lui Pisik?
ina_ceva
Iar am ramas sa dau refresh dupa geo...in cafenea...
Deea
CITAT(danyhoney @ 24-08-2006, 12:16 AM) *

Deea...aplauze pentru cele 3 kg !!!

Multumesc pt. aplauze, sper sa vin cu astfel de vesti mai des. hug.gif
himere2005
eu tot mai imi fac din treaba, in speranta ca mai scrie cineva ceva de care sa ma leg cumva grin.gif
himere2005
ma duc sa ma culc, poate mai scrieti vreo fraza pina ma intorc grin.gif
Eu.
himere, leaga-te de mine grin.gif ca ma plicti rau de tot pe-aici
vad ca fetele tac malc sad.gif
ina_ceva
Imi pare rau, antonia!!!Bafta data viitoare!!! hug.gif
Merci, tulip!!! give_rose.gif
Tulip
ma tot invart si eu pe aici...nu stiu ce-i cu mine...de 2 zile sunt nervoasa,prost dispusa,pesimista...VREAU SA MA ODIHNESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ina_ceva
Ar putea fi pms? Sau ai griji prea multe si nu mai poti sa te destinzi?
Tulip
CITAT(ina_ceva @ 24-08-2006, 03:42 PM) *

Ar putea fi pms? Sau ai griji prea multe si nu mai poti sa te destinzi?

hmmm..cred ca s-au adunat prea multe.....
bubbles
am luat iar o pauza ca sa mananc un pic...k muream de foame...
pana acum am asa:
3felii paine cu salata vinete si rosii 5p zic ca`s suficiente
1 cub br topita 1,5p
sunca 3felii 1,5p
total pana acum 8 p
biggrin.gif tb sa mai gasesc ceva sa mananc ca sa nu ma usuc blum.gif
ina_ceva
Un avion plin cu pasageri era pe cale sa se prabuseasca in ocean. Capitanul anunta pasagerii sa isi puna vestele si sa se unga cu o crema pt. rechini aflata in dotarea fiecarui loc al avionului. Unul din pasageri foarte speriat intreaba pilotul:
- Si daca folosim crema, rechinii nu ma vor mai manca???!
Capitanul:
- Ba da, dar mai cu scarba...
michelle
)).gif

Este vara si foarte cald. Sotul iese din baie si ii spune sotiei:
- Iubito, e foarte cald si trebuie sa tund peluza. Ce crezi ca vor spune vecinii daca ies afara dezbracat?
Sotia il priveste si raspunde:
- Ca probabil m-am casatorit cu tine pentru bani...

Un tip cu masina darama 13 garduri, omoara 5 persoane, proiecteaza un camion in zid si se opreste intr-un copac...
Dupa 3 zile, se trezeste la spital..
- Ei, doctore, cum e?
- Am rezultatele analizelor: In alcoolul dumneavoastra am gasit 3 picaturi de sange.

Un baietel privea atent la un preot care-si repara gardul de la gradina.
- De ce ma privesti asa de atent, fiule?
- Vreau sa aflu ce zice un preot cīnd īsi da cu ciocanul peste degete!
Eu.
lol.gif lol.gif lol.gif
Tulip
Miha,am nevoie de sfatul tau...as vrea sa iau un complex de vitamine...tu ce ai luat?
Monic
Fetelor, vreau sa impartasesc cu voi durerea mea, ca nu am pe nimeni langa mine momentam.
Taticul meu a murit de aprox 2 ore. A facut atac de cord, probabil doctorul s-a scapat si i-a spus de cancer, si s-a speriat dragul de el. Azi trebuiau sa-l opereze, again, si aseara i-au facut EKG... in fine...
Va rog sa-mi trimiteti putina putere, in gand, asa...
In seara asta ma duc acasa, pana cand ma intorc va pupic pe toate, si... toate cele bune
michelle
CITAT(Tulip @ 24-08-2006, 04:38 PM) *

Miha,am nevoie de sfatul tau...as vrea sa iau un complex de vitamine...tu ce ai luat?

Eu iau Daily Multiple For Women Tablets din USA.. mi le aduce cineva. Iti trimit un PM cu detalii
ina_ceva
Pozele de la munte de WE trecut
aici

Condoleante, monic!!!Suntem alaturi de tine!!
michelle
Monic, iti impartasesc durerea.. Stiu cum e, caci si eu am trecut prin asta cry.gif cry.gif
Numai Dumnezeu le randuieste pe toate..
Sa ai putere sa treci peste aceste evenimente crunte.
bpaula
CITAT(Monic @ 24-08-2006, 04:45 PM) *

Fetelor, vreau sa impartasesc cu voi durerea mea, ca nu am pe nimeni langa mine momentam.
Taticul meu a murit de aprox 2 ore. A facut atac de cord, probabil doctorul s-a scapat si i-a spus de cancer, si s-a speriat dragul de el. Azi trebuiau sa-l opereze, again, si aseara i-au facut EKG... in fine...
Va rog sa-mi trimiteti putina putere, in gand, asa...
In seara asta ma duc acasa, pana cand ma intorc va pupic pe toate, si... toate cele bune

monic condoleante te imbratisez hug.gif Dumnezeu sa iti dea putere sa treci peste tragedia asta
bubbles
condoleante monic
Tulip
Monic,draga de tine,imi pare rau...Dumnezeu sa-l odihneasca.....Iti doresc putere sa poti trece peste aest eveniment dureros din viata ta...noi suntem alaturi de tine...ai grija mare de tine! pupic.gif hug.gif
bubbles
cu cat sa punctez o feliute de telemea?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.