Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
himere2005
monic, condoleante. in fata durerii eu ramin muta. sper sa simti ca suntem alaturi de tine
ramonavlas
Monic, sincere condoleante. Imi pare rau ca s-a intamplat asa, desi nu ne cunoastem, am ramas cam socata cand am vazut ce ai postat.
Dumnezeu sa il odihneasca in pace..........
dannette
Condoleante, Monic!
Suntem alaturi de tine, daca simti nevoia sa vorbesti cu cineva hug.gif
Monic
nici nu stiti ce mult inseamna cuvintele voastre. Multumesc...
irinush
Buna tuturor si pe ziua de azi!

Monic, sincere condoleante, sunt alaturi de tine ca si restul fetelor!
Eu.
Monic, n-am cuvinte sad.gif
te imbratisez si iti doresc multa putere.
iti sunt alaturi. pupic.gif
michelle
CITAT(bubbles @ 24-08-2006, 04:52 PM) *

cu cat sa punctez o feliute de telemea?

1-2p, depinde de marime/grosime
May
Vai mie mi s-a oprit respiratia cand am citit cry.gif . Sper sa ai tu mai multa putere Monic decat cred ca as fi avut eu in fatza unei asemenea pierderi cry.gif . Stiu ca Dumnezeu le randuieste pe toate, dar de ce mereu oamenii buni pleaca primii? Sa se odihneasca in pace si sper ca toti doctorii incompetenti din lumea sa plateasca pt prostia lor dry.gif ... poate daca erau oameni cu cap ii descopereau mai repede cancerul si azi inca mai era printre noi...
still_me
monicam vrut de atatea ori sa te intreb ce mai face tatal tau ... insa evitam mereu , sa nu te rascolesc ... sa te intareasca Dumnezeu , sa treci cu bine peste durea asta
te pup
Biencutza
Monic.....stiu, nu ne cunoastem, cuvintele sunt de prisos....Dumnezeu sa il odihneasca in pace si de tine sa aiba grija, sa te intareasca si sa iti dea putere....
alandana
Monic - imi pare nespus de rau. Sincere condoleante. Nici o vorba de la noi nu te va consola dar sa stii ca suntem langa tine. Trebuie sa fii tare pentru mama ta , dansei o sa-i fie tare greu acum.
soranutza
sad.gif sorry.gif Condoleante Monic! Imi pare nespus de rau, Dumnezeu sa il odihneasca in pace. Fii tare, ai grija de tine si de mama ta. Suntem aici cu gandul la tine. Te pup.
bubbles
fetle hai sa va zic meniul meu pe azi...sa imi spuneti daca e bine
3 feliute paine cu vinete si rosii 5p
sunca 150g maxim si dupa am calculat eu de pe paket 4p
1 cub branza topita 1,5p
1 rosie cu o feliuta telemea 2p
total 13,5p
am calculat bine? pls gelp me smile.gif
ramonavlas
Fetelor, pe unde umblati? Doar de maine incepe WE.........
Am stat si azi in puncte cheer.gif

- ciorba legume - 5;
- 190 gr sunca slaba - 5;
- 80 gr branza de vaci diet. - 1.5;
- 140 gr grisine - 2.2;
- 2 wasa - 1;
- icre - 1;
- fructe+legume - 1.
Total 17....din 18

Ma gandesc sa imi schimb ziua de cantar. O sa o pun vinerea.In we e mai greu sa numar pt ca mananc la ai mei acasa (duminica) si sa nu ma demoralizez lunea dimineatza.
Asa ca, maine se termina saptamana mea.......de fapt, poimaine.

Bubbles, eu zic ca ai calculat bine, daca vinetele nu erau cu maioneza. Legume mai vad, dar fructe???
maria
monic, Dumnezeu sa-l odihneasca iar tie sa-ti dea putere sa treci peste asta
bubbles
fetele ... tocmai am bagat o seriede 50 abdomene si 50 genufleziuni...eu zic ca e bine ca nu am mai facut de un secol sport...uhhh naughty.gif
nusarich
monic, sincere condoleante, e foarte greu sa iti spun ceva care sa te intareasca, stiu cum e ca si eu am trecut prin ceva asemanator, numai ca mie mi-a ramas tatal sad.gif ... trebuie sa ai putere sa treci peste asta si sa iti sustii mama, caci sigur ii este foarte greu... vorbeste cu cei care iti sunt aproape, te vor ajuta sa depasesti momentul
himere2005
monic, suntem alaturi de tine
elton john-candle in the wind
Eu.
astazi mi-am depasit putintel punctele, intentionat, fiindca la servici am mancat putin , dar "punctos"(conserva aceea de peste de 9p pt 200g doh.gif )
am papat de vreo 21p, in loc de 19.... oricum aveam 5p economisite de luni incoace wink1.gif

CINA:
-paine 2,5p
-tocanita de pui: 4p
-pepene rosu: 1p
himere2005
cine stie, poate iese un wendy plan
ina_ceva
Monic, oricand ai nevoie de noi, sa stii ca te asteptam aici.
emu
Monic, sincere condoleante. Dumnezeu sa il odihneasca in pace. Incearca sa fii tare si treci peste manie, gandeste-te ca este intr-un loc mai bun, departe de mizeria lumii asteia... imi pare nespus de rau cry.gif sunt si eu aici cu gandul la tine.
Eu.
CITAT(himere2005 @ 24-08-2006, 10:27 PM) *

cine stie, poate iese un wendy plan

ma gandeam si eu la asta....nu stiu daca e bine sa fac treaba asta unsure.gif
poate ar fi mai corect sa-mi mananc punctele frumos, in fiecare zi? huh.gif mi-e ca daca adun puncte, scap in w-end la pizza/ dulciuri sorry.gif
himere2005
noapte buna neuroni, eu deja mi-am depasit punctele cu bere...ma duc sa ma culc
honey79
Monic drag.... acum am venit de la munca si... am citit mesajul trist postat de tine.
Ti-am lasat cateva cuvinte pe messenger...
Te pup si te imbratisez cu mult drag.

.
alandana
Azi am mancat cam aiurea - ia sa vad punctele
1 banana - 1 p
1 piersica
pepene rosu - 1 p
suc de portocale rosii - 2 p
cereale - 4 p
ficat de porc - 4 p
3 felii de paine - 3 p
1 felie sunca - 1 p
1 felie cascaval - 2 p
si legumele de rigoare - 0 p
18 p - desi cred ca am punctat cam generos pe alocuri.
dany
Monic......Dumnezeu sa-l odihneasca pe tati al tau ! Sa iti dea multa putere tie si mamei tale sa treceti peste asta ....Stiu ca e mai usor de zis decat de facut dar...Si eu sunt cu gandul alaturi de tine ! Pup
ina_ceva
Neatza!!!
Un inceput de WE cat mai placut!!! give_rose.gif
Tulip
Neata,neuroni!
Doarme inca lumea,presupun... )).gif )).gif
alandana
Buna dimineata. Am intrat sa-mi cant bucuria - clar 52 kg. Si aseara si azi de dimineata. 51 - here I come!!
Tulip
CITAT(alandana @ 25-08-2006, 08:33 AM) *

Buna dimineata. Am intrat sa-mi cant bucuria - clar 52 kg. Si aseara si azi de dimineata. 51 - here I come!!

cheer.gif cheer.gif cheer.gif Alandana,felicitari!A meritat tot efortul,asa-i? )).gif )).gif
alandana
Meniul de azi:
MD - iaurt + digesta - 5 p
Pranz - salata bulgareasca - 5 p
Cina - gratar de ton cu salata - 5 p
Gustari: pepene rosu, piersica

Sper sa reusesc sa ma tin de meniu - intrucat azi si maine sunt zile de foc pentru mine - la fabrica. Fetelor tineti-mi pumnii sa reusesc sa livrez ce trebuie. Mai am o saptamana grea si dupa aceea VACANTA!!!!!!

Clar a meritat efortul si acum pot sa spun cu mana pe inima ca WW e cel mai super regim. Daca reusesc sa nu ma ingras in concediu - e un regim fara rival.
Tulip
Alandana smile.gif ,in salata bulgareasca pui si ou,si sunca,si cascaval?
alandana
Numai branza
michelle
Bravo, Dana! give_rose.gif
Felicitari pentru ambitie si perseverenta! Daca dupa zilele grele de la serviciu ai reusit inca sa nu te abati de la meniu, pot spune ca ai facut o realizare mareata.
Dupa concediu, chiar daca te vei intoarce cu 1-2 kg in plus, ele vor disparea in primele 2-3 zile de revenire la dieta. Iti spun din experienta. Pupici si tin pumnii!
dannette
Buna dimineatza!!!
Vine weekendullllllllllllllllllllllllll!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
still_me
buna fetele
eu aseara am mancat 1/2 de pizza , fara masline .. am punctat-o 8pct.. dimineata azi am mai macat 2 feliute .. de 4 pct ... pentru ca ieri mancasem cam putin , am reusit chiar si asa sa nu depasesc ... aaaa... azi dimineata , dupa ce aseara mi-am luat toate perechile de blugi la proba , am probat o fusta care nu imi mai venea bine de 2 ani ... si surpriza cheer.gif cheer.gif cheer.gif ... daca scap inainte de 19.30 de la munca , azi ma duc la sala yeah.gif
Eu.
Buna dimineata! floare.gif

alandana cheer.gif felicitarile mele!!!!cat astept ziua in care voi anunta si eu ca am ajuns la 52kg.....

oare ce face Monic? sad.gif o fi plecat deja spre Romania?

fetelor, am o intrebare de baraj grin.gif : nu mai stiu ce sa cred despre cantarul meu.in conditiile in care nu ma deshidratez, fac eforturi sa beau minim 2l de apa/zi (ieri am reusit cu greu sa beau 2,5l wacko.gif ), cantarul meu arata azi de dimineata....tadaaaaaaaaam....prefixul 5....adica 59.9kg. blink.gif credeti ca e posibil sa fi slabit 2,2kg de luni pana acum? huh.gif reamintesc celor care nu mai tin minte, ca eu pana la WW nu am tinut cure de slabire niciodata, neavand probleme cu greutatea.
chiar nu mai stiu ce sa cred.sa fie variatiile de peste saptamana chiar atat de mari, fiindca imi vine greu sa cred ca fara sa ma infometez, am slabit atat de mult in 4 zile. unsure.gif
Pisik
Neatza,
Felicitari tutror care ati slabit, ca vad ca sunteti multe!
Monic, condoleante pt tatal tau, imi pare sincer rau. Iti doresc multa putere!
Danydulce, mercic pt complimentele referitoare la rochita.
Scuze ca nu iau pe toata lumea la rand dar am citit in diagonala.
Eu ieri am papat de multe pcte, am de recuperat cam 6pct, azi o dau pe legume fructe. Sunt trista ca nu am dat jos nici 200 de grame de luni, cantarul se incapataneaza sa arate 67! Oare sa nu mai functioneze WW la mine?

Veste mare: azi a venit masina in curte la noi cheer.gif si diseara cu noroc o si luam cheer.gif
Am fost, am vazut-o, am analizat-o, imi vine sa imi mut biroul in curte tease.gif
Pacat ca nu ma pot bucura ca lumea de ea, am f multa treaba si multa presiune la servici (termene, etc.), f multa oboseala acumulata, frustrari legate de silueta si, cel mai grav, probleme in cuplu sorry.gif
Am facut o greseala mare, pe care o voi plati multa vreme si care nu se face (am spus cuvinte grele la manie, implusivitatea mea, bat-o vina) Nu am timp sa va povestesc acum, sper sa fie bine
Va pup pe toate dulce
michelle
gigelu, nu stiu ce sa zic.. greutatea corpului variaza in decursul une zile cu pana la 2 kg..
Iar in decursul unei saptamani cu atat mai mult..
Cand ai facut ultimele analize?
Tulip
Pisik,felicitari pt. masina! cheer.gif
Imi pare rau ca ai probleme hug.gif
Eu.
danyhoney eu doar acum am vazut ticker-ul lui Dirk blushing.gif doh.gif

atat de mult a slabit??????? w00t.gif cu WW? in ccat timp? FELICITARI!!!

CITAT(michelle @ 25-08-2006, 09:49 AM) *

gigelu, nu stiu ce sa zic.. greutatea corpului variaza in decursul une zile cu pana la 2 kg..
Iar in decursul unei saptamani cu atat mai mult..
Cand ai facut ultimele analize?

cand am fost in spital, la sfarsitul lui Iulie....toate analizele posibile. sunt sanatoasa fizic.
de ce intrebi? unsure.gif
Tulip
Magda smile.gif ,ce mai faci?Nu ne povestesti nimic?
alandana
Pisik - cu toate probleme si stresurile tale - e cam greu pentru dieta sa functioneze. Cred ca la aceasta dieta nu important numai sa te tii in puncte ci sa mananci si corespunzator - adica legume, fructe, grasimile nesaturate, portiile de calciu, carnea slaba - abia cand reusesti sa tii astfel dieta si nu slabesti poti sa te gandesti ca ceva e in neregula.

Pisik - se mai intampla intr-un cuplu sa se spuna si cuvinte grele ( de multe ori nemeritate si regretate) dar nu e sfarsitul lumii. Toata lumea suporta greu stresul. Cu dragoste si rabdare se trece si peste astfel de rani.

Pentru Gigelu - si eu aveam variatii de astea mari la inceputul dietei. Aveam retentie de apa, apoi ma deshidratam - aveam si variatii de 3 kg de la o zi la alta.
De o vreme am vazut ca s-a stabilizat - de seara pana dimineata nu mai variez mai mult de 0.5 kg.
Eu.
blushing.gif alandana, ai MP
michelle
gigelu, nu e cazul sa te ingrijorezi.. Fluctuatiile de greutate cred ca se datoreaza abordarii noului regim (apa multa, mancare gatita etc)

pisik, cu dragoste si intelegere veti trece peste lucrurile astea.. Important e sa vreti sa continuati ce ati cladit pana acum, pupici pupic.gif
MagdaC
CITAT(Tulip @ 25-08-2006, 09:58 AM) *

Magda smile.gif ,ce mai faci?Nu ne povestesti nimic?

Va pupic, dragutzele smile.gif
Azi e a doua zi de serviciu, si sunt zombilica rau. Am intrat asa, in viteza, sa va citesc un pic. Am sperat sa pot recupera ce ati scris, dar m-a luat lesinul cand am vazut mai bine de 100 de pagini !! wacko.gif
In primul rand: sincere condoleante, Monic sad.gif Iti doresc sa fii tare si sa depasesti momentul. Gandeste-te ca poate Dumnezeu l-a scutit de (poate) mai multa suferinta din cauza unei boli grele. Iti spun asta pentru ca am trecut printr-o experienta similara cu socrul meu. Fii tare! Noi suntem alaturi de tine !

Nu prea mai stiu sa zic de alte fete, nu am apucat sa citesc blushing.gif
Pisik, felicitari pt masina, si succes in rezolvarea problemelor. Sunt convinsa ca acolo unde e iubire se rezolva toate pupic.gif

Eu am avut un concediu super. Insula Thassos e foarte frumoasa, iar eu sunt innebunita dupa mare biggrin.gif
Am luat 2 kg... blushing.gif ....dar nu dramatizez. Nici nu mi-a, propus sa tin regim in vacanta. Acuma ma intorc cu fortze proaspete la dieta smile.gif

Va pupic....cred ca pana luni mai mult o sa va citesc. Dupa aia ma mai eliberez si poate apuc sa mai si scriu. Sambata merg la o nunta, si in seara asta trebuie sa imi caut rochita salut.gif

Felicitari celor care au slabit....Alandana promite sa fie Michelle nr2, nu vi se pare? Felicitari pt disciplina !! Nu ai un pic de vanzare? rolleyes.gif

Gata, la treaba cu mine.
Pupicei
alandana
)).gif Magda - multumesc de compliment.

Michelle - e modelul meu. pupic.gif

Ati mers cu masina sau cu avionul in Grecia?
Eu.
CITAT(michelle @ 25-08-2006, 10:09 AM) *

gigelu, nu e cazul sa te ingrijorezi.. Fluctuatiile de greutate cred ca se datoreaza abordarii noului regim (apa multa, mancare gatita etc)

ma ingrijorez putin, pentru ca nu sunt fluctuatii; de luni incoace cantarul tot scade, imi arata pe zi ce trece tot mai putin. mi-e tare frica de efectul yo-yo sad.gif blushing.gif, mi se pare ca dau prea mult prea repede. de asta am decis aseara sa mananc cu 2p in plus fata de cele permise zilnic. iar azi de dimineata cantarul arata cu 800g mai putin ca ieri dimineata blink.gif
michelle
CITAT(alandana @ 25-08-2006, 10:20 AM) *

Michelle - e modelul meu. pupic.gif

dana, tu esti mai disciplinata decat mine floare.gif
Daca ai fi vazut meniurile mele de acum un an jumate.. Cand ma uit in fisierele alea ma apuca groaza w00t.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.