buna dimineatza...
mi-e un somn d mooor... aseara am avut musafiri si au stat pana p la 3 iar eu azi la 7 a trebuit sa fiu in picioare sa ajung la serviciu... nu mai vreauu... vreau nani......
sa va povestesc d c am facut p la munte...
pai...stiti k am stat d sambata pana joi, sambata pe la 14 i-am trim sms lui theo k sunt in azuga pana joi si sa vina sa vb...
nici un semn... intre timp am vb cu sora lui.. care m-a invitat la ea.. si am fost si am mai vb si cu ea
pe scurt k nu sunt in stare sa povestesc, inka nu m-am trezit si ar iesi o kestie fara sens...
a venit miercuri, eram p banca in centru in azuga cu prietena mea si ii vad masina, in masina era cu mama lui si inca cineva in spate...si ma vede si imi face semn k se intoarce...
a lasat masina mai sus si a venit sa vb, el chitit sa imi spuna k nu mai pote fi nimik in tre noi, k in concediu si-a dat seama k nu ne potrivim...i-am explicat c s-a intamplat in concediu cu mine, el tot sustinea k iti ajung 2 sapt sa cun o persoana si i-am zis k noii ne cunoastem de 6 ani d zile, e adevarat k nu am mai petrecut atata timp impreuna niciodata, dar cre dk orele in care noi vorbeam despre noi, despre cum o sa fim...si despre felul fiecaruia de a fi, si toate astea d 6 ani, eu cred k fac mai mult decat 1 saptamana, ptr k practic nebunia a inceput in a 2a sapt d concediu... si l-am pus sa se gandeasca la cum a fost relatia si cum am fost eu inainte de concediu si cum am fost dupa concediu.... si a zis k da am dreptate si k o sa se gandeasca la asta...
dar ca eu nu am vrut sa inteleg k ptr el nu conteaza felul in care arat, k ma stie si slaba si grasa si kiar nu conteaza dar nu am vrut sa inteleg asta si k el nu avea nevoie de sufocare, k stiam asta f bine dar tot p dos m-am comportant, k el vroia o relatie in care totul sa mearga d la sine...si sa fie frumos... nu sa fie batut la cap...si i-am recunoscut k a avut dreptate, i-am dat si exemple unde am gresit, k stiu f bine cand am avut reactzii tampite si copilaresti, in final a zis k o sa se gandeasca la asta si o sa ma sune...
ulterior am aflat k cea de-a 3a persoana din masina era fulga, adika fosta cu care e acum... am ramas crucita...can am auzit, k ne-am intalnit miercuri cand a fost ziua mamei lui si mama lui m-a sunat sa-mi multumeasca ptr cadou si mi-a zis k era aia in masina... super nervoasa...
si proasta ii spune lui mami, k ea oricum s-a impacat cu el din razbunare si ca se gandeste dk kiar merita...
cat de dusa sa fii sa ii spui asa ceva.. mamei lui...
si ca vezi doamne eu am un atu infata ei k o am aliata pe sora lui... in fine, si asta e aiurea k in faze d genul asta nu ai nevoie d aliati, mama si sora lui sunt ptr mine k o a2a familie, si le iubesc si nu ma dau p langa ele cu vreaun motiv ascuns...
bineinteles k mama lui i-a spus lui c a zis aia, oriucm sau certat, k aia s-a suparata k c aveam noi d discutat nu dura mai mult de 10 min... si noi am stat cam vreo mai mult de 30 min.. nu am cronometrat... si s-au dus spre predeal, el a ramas cu mama si cu sora lui si aia s-a dus acasa la ai ei si el a intrebat-o cand sa se duca sa o ia si aia nu a raspusn nimik, si apoi a zis k nu stiu dk mai e nevoie...
cand a aflat theo d c a zis asta cik s-a albit la fata si a plecat zburand p usa... mai departe c s-a mai intamplat nu stiu, l-a intrebat sora lui c are d gand sa faca si el a zis k acum vrea liniste... motiv ptr care eu nu am d gand sa-l mai caut....sa se decida....intre timp, familia lui ma sprijina...