Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
nusarich
neata neuroni!
am aparut si eu, dupa ce v-am citit o tura...
himere, camera digitala am, dar eu una nu ma descurc cu ea, trebuie sa-l rog pe musiu sa ma ajute si asta cere ceva timp... oricum, am promis ca atunci cand fac poze vi le arat, numai sa nu va speriati...
cadoul inca nu l-am luat, in we ma duc prin magazine, ca sunt cam prinsa la munca saptamana asta, vreo 2 licitatii, azi si maine, maine avem si termen pentru bugetul pe 2007, ce sa mai... imi fac viza de flotant la serviciu.
Ramo
Buna dimineatza.La noi parca e toamna. Super naspa vremea. Si habar nu am cu ce sa ma imbrac...........
Aseara pe la 20 mi s-a facut foame. Ca sa nu mananc mancare, am dat o fuga (cu masina) in piatza si mi-am luat un pepene rosu de 8 kg. Nu am mai mancat mancare. Sunt mandra ca am rezistat tentatiilor.......
daconst
Himere,ai prea multa energie si e pacat sa n-o consumi cu ceva folositor. grin.gif
Poate ca un sport,ceva te-ar ajuta mult.Daca nu sala,ca e cam scump,poate un alergat prin parc sau niste role,in timp ce impingi caruciorul...eu ma vad deja facand asta. biggrin.gif
Nessie
Fetelor, stiti ceva de danyhoney? Avea probleme cu logarea care s-au rezolvat, dar ea nu a intrat ieri deloc. sad.gif
himere2005
ha, ha, dana lol.gif cine a spus ca nu fac asta deja cheer.gif sunt eu si cu inca un "nebun" care isi face piata alergind. cred ca are peste 50 de ani, dar se mentine f.bine, are niste gambe
daconst
Aoleu,Himere,sper sa nu fie si Bia asa hiperactiva ca tine ca nu te vad bine grin.gif
Tulip
Neata!
Oho-ho-ho!! cheer.gif Nici 500 de gr. n-am pus pe mine!!Sunt atat de fericita,pt.ca zilele astea am mancat cat o nesimtita...ieri am desfacut o punga de Haribo si blushing.gif blushing.gif ok,ok,m-a ajutat si sotul!
Ma pregatesc sa ies in oras,sa-mi caut crema de la Johnson's! biggrin.gif
ALICE
Fetelor vreau un sfat.Ce sa le iau cadou la nasi,ca am intrat in criza de timp?
Tulip
Auch,Himere,cred ca esti ff. obosita! blink.gif Eu sunt norocoasa,mai nou Timea se trezeste intre 8,30-9 grin.gif
michelle
CITAT(Tulip @ 03-08-2006, 09:15 AM) *

Neata!
Oho-ho-ho!! cheer.gif Nici 500 de gr. n-am pus pe mine!!Sunt atat de fericita,pt.ca zilele astea am mancat cat o nesimtita

Dar de azi treci la numarat, asa-i? tease.gif

Neata va zic si eu!
Am gasit crema de care zicea Ella:
Imagine
Sper sa o gasesc si eu pe aici ca tare ma tenteaza grin.gif
Tulip
Da,Miha,de azi la numarat! grin.gif
michelle
Soranutza, cum ai facut creveti cu ciuperci si salata?

Crengu, fuguta la doctor
bpaula
neatza neuroni

aici ploua si s-a racorit bine...e o zi uracioasa dar e bine ca nu mai e asa cald
sunt ceva mai ocupata zilele astea ca a plecat seful in concediu, asa ca ma duc sa imi pun neuronii la treaba (imi place sa cred ca am mai multi grin.gif )

o zi frumoasa sa aveti
Gigelu
CITAT(michelle @ 03-08-2006, 09:33 AM) *

Soranutza, cum ai facut creveti cu ciuperci si salata?

Crengu, fuguta la doctor

nu mai am bani de doctor si medicamente momentan sorry.gif ma tratez cu leacuri babesti blushing.gif
m-au costat enorm celelalte tratamente si mai tre' sa merg si la ginecolog unde e peste 500mii numai consultatia tease.gif (nemaivorbind de tratament)
michelle
Si aici e innourat si racoare dar prinde numai bine.

Himere, ai facut abonament la sala au ba?
ALICE
Eu am renuntat la aerobic.Pt mine nu are succes.Vreau sa incep ceva masaj.
michelle
Pai de ce Alice.. Acum trebuie sa ai grija sa nu te ingrasi.
Pt nasi, nu stiu, ma gandesc ca ai putea lua ceva ce le-ar fi de folos.

Deea, te vad online, ce face micuta?
Mihaella
buna dimineata la toata lumea
mai sunt trei zile si ajung in Bucuresti..... ce fericire pe mine
am mai reusit sa dau jos cateva grame (450) mancand normal
michelle
Bravo Mihaella! Felicitari pt ambitie!
Cat ai stat in Belgia?
ALICE
Pai am avut 3 saptamani fara WW.Dar am mancat cumpatat.Vad ca nu s-a miscat acul.Deci e bine.Am inceput acasa un pic de tae bo
bubbles
va salut si eu din nou biggrin.gif

lotiunea johnson`s

m`am cantarit acum goala goala...si cantarul 65.3hihihihi devil.gif
Mihaella
CITAT(michelle @ 03-08-2006, 09:30 AM) *

Bravo Mihaella! Felicitari pt ambitie!
Cat ai stat in Belgia?

eu stau in Belgia
mama a stat la mine 6 luni iar acum ma duc cu ea in Romania
o sa stau doar 3 saptamani in tara dupa care ma intorc aici

v-am zis ca am slabit.... dar curios a fost ca am mancat cam multe clatite
nici nu ma asteptam sa se miste acul cantarului in jos
Nessie
CITAT(bpaula @ 03-08-2006, 09:38 AM) *
neatza neuroni

aici ploua si s-a racorit bine...e o zi uracioasa dar e bine ca nu mai e asa cald
sunt ceva mai ocupata zilele astea ca a plecat seful in concediu, asa ca ma duc sa imi pun neuronii la treaba (imi place sa cred ca am mai multi grin.gif )

o zi frumoasa sa aveti
De obicei cand pleaca seful te gandesti ca e trai pe vatrai ca nu mai are cine sa dea ordine. blum.gif La tine e invers? unsure.gif
bpaula
CITAT(Nessie @ 03-08-2006, 11:03 AM) *

De obicei cand pleaca seful te gandesti ca e trai pe vatrai ca nu mai are cine sa dea ordine. blum.gif La tine e invers? unsure.gif

e invers...ca acum trebuie sa mai fac si din treburile lui pe langa ale mele sad.gif
anaoi
ha....cand nu sunt sefiii tre sa intuiesti si ce vor ei.
eu asa sunt acum fara nici un sef si o multime d eprobleme pe care habar nu am sa le rezolv.

ok....salut....m-am enervat din cauza sefilor si asta e. scuze pt ton.
fetele care au ploi........SI LA BUCURESTI !!!! ca dylly nu a putut sa doarma d ecald azi noapte.
Nessie
shucks.gif Naspa rau! Spor la munca atunci! pupic.gif
bpaula
CITAT(anaoi @ 03-08-2006, 11:16 AM) *

ha....cand nu sunt sefiii tre sa intuiesti si ce vor ei.
eu asa sunt acum fara nici un sef si o multime d eprobleme pe care habar nu am sa le rezolv.

ok....salut....m-am enervat din cauza sefilor si asta e. scuze pt ton.
fetele care au ploi........SI LA BUCURESTI !!!! ca dylly nu a putut sa doarma d ecald azi noapte.

hug.gif hai ca te inteleg perfect, trecem noi si peste asta smile.gif ca doar suntem fete destepte tare
alandana
Eu azi am intrat tarziu tare intrucat aseara am reusit sa plec acasa dupa ora 12 noaptea si bineinteles ca nu m-am putut culca imediat. Dimineata am vazut ca frigiderele sunt cam goale asa ca m-am apucat si le-am spalat. Azi nu stau prea mult pe la munca. Termin livrarea si o tai acasa sa ma apuc de curatenie.

Michaella - felicitari. Sincer te invidiez - eu nu reusesc deloc sa scap de kilogramele aste desi sunt constiincioasa cu numaratul. O sa trec pe la mine prin jurnal sa scriu ce am mai macat ieri si ce am de gand sa mananc azi.

Sunt cam obosita azi si fara chef de nimic.
bpaula
intrebare de baraj...cate lingurite de ulei incap intr-o lingura? blushing.gif

sau cate puncte are o lingura de ulei? sa vad si eu cate puncte a avut salata mea de vinete care am facut-o aseara? ca nu am testat aseara cu lingurita si lingura sa vad si pana diseara cand ajung acasa sa stiu
aki
Ce faceti dragelor?Nu munciti?
Eu muncesc de ma rup.Acum am vazut un film "PAULIE"mi-am inchis biroul,adica eu nu-s.Sunt,dar nu-s blum.gif
michelle
CITAT(bubbles @ 03-08-2006, 07:28 AM) *

haideti sa va pov ceva pe cat de haios pe atat de penibil...am fost cu ai mei acasa la socrii...k la anu pe vremea asta am nunta biggrin.gif ...mai demult mi`a facut mamam soacra niste pantaloni 3/4 care crapau pe mine...k mi i`a facut mulati...i`am luat acum knd era si mama cu mine si acum imi sunt largiii...

Duble felicitari!!!! cheer.gif give_rose.gif

CITAT(bpaula @ 03-08-2006, 11:31 AM) *

intrebare de baraj...cate lingurite de ulei incap intr-o lingura? blushing.gif

sau cate puncte are o lingura de ulei? sa vad si eu cate puncte a avut salata mea de vinete care am facut-o aseara? ca nu am testat aseara cu lingurita si lingura sa vad si pana diseara cand ajung acasa sa stiu

Eu am cantarit o data si avea putin - parerea mea e ca depinde de ulei
Cred ca poti pune 2-3p/lingura
bubbles
CITAT(michelle @ 03-08-2006, 11:34 AM) *

CITAT(bubbles @ 03-08-2006, 07:28 AM) *

haideti sa va pov ceva pe cat de haios pe atat de penibil...am fost cu ai mei acasa la socrii...k la anu pe vremea asta am nunta biggrin.gif ...mai demult mi`a facut mamam soacra niste pantaloni 3/4 care crapau pe mine...k mi i`a facut mulati...i`am luat acum knd era si mama cu mine si acum imi sunt largiii...

Duble felicitari!!!! cheer.gif give_rose.gif

ms ms...pupic.gif...spuneti`mi is mie cat are un hamburgher...ma refer la carne
Nessie
CITAT(aki @ 03-08-2006, 11:33 AM) *
Eu muncesc de ma rup.Acum am vazut un film "PAULIE"mi-am inchis biroul,adica eu nu-s.Sunt,dar nu-s blum.gif
lol.gif Bravo, Rodica!!! Asa da serviciu! laugh.gif
aki
CITAT(Nessie @ 03-08-2006, 11:42 AM) *

CITAT(aki @ 03-08-2006, 11:33 AM) *
lol.gif Bravo, Rodica!!! Asa da serviciu! laugh.gif

grin.gif
Deea
Buna ziua;

Miha on-line eram dar nu prin fata calc. Alexia e bine; ne luptam cu mancarea inca...e mai bun din biberon dar ce sa-i fac o las sa mai planga pana mananca de la mine. Acum am venit de la plimbare si a adormit, profit si eu sa va mai citesc si sa mai fac si ceva curatenie intre timp...de cand sunt cu ea acasa nu stiu cum se intampla dar zici ca e o intreaga gradinita aici, trebuie sa strang si sa fac curatenie zilnic...nici nu vreau sa ma gandesc ce-o sa fie cand incepem cu jucarii si alte cele baby.gif
ALICE
Tulip am nevoie de tradus !!!!!!!!!!!Din romaneste in limba aceea care seamana cu turca!!!!Te rog frumoos.Cand poti,normal.
May
Neatza fetili mele wave.gif

deea e f emotionant ce ne povestesti despre Alexia pupic.gif

daconst mai grav, soacra-mea e UNGUROAICA lol.gif

tulip iti tinem pumnii, sper sa te poti tine de treaba hug.gif

bubbles felicitari pt cantar si pt vara ta floare.gif cat despre faza cu soacra lol.gif mai bine facem haz de necaz pupic.gif

crengutza multa sanatate, mama ei de treaba, lasa ca te faci tu bine hug.gif

ramona bravo ca ai rezistat sa nu mananci yahoo.gif ce mai face Oficialul? grin.gif

mihaella ai slabit cu clatite? blink.gif super, bravo tie biggrin.gif

dylly give_rose.gif

Deci, eu mor cand va aud ca ploua, ca e frig ca nu stiu ce mad.gif la mine sunt 38 de grade acum si de abia e 11 dimineatza mad.gif wacko.gif

Eu mi-am luat adio de la bicicleta pt cel putin 2 luni sorry.gif , banii or sa se duce acum in alta directie ( invitatia pt parintii mei caci altfel nu ii lasa sa intre in Spania, un set de analize complete pt iubi meu pt ca vrea sa renuntze la un tratament pe care il face de f mult timp si care nu numai ca nu da roade, dar au aparut efecte secundare si cu sanatatea nu-i de joaca sorry.gif ), un eventual avocat care sa ii faca recurs la acte in caz ca firma nu se tine de treaba... si cate si mai cate... cateodata cred ca ghinionul loveste numai in noi sorry.gif . Gata ca nu vreau sa va intristez cu problemele mele doh.gif
bubbles
deea cum te simti...zi`mi si mie cum a fost...povesteste`ne...ce voiam sa stiu...cat ai dat jos imediat dupa nastere?la fel aceeasi intr pt toate care au copiluti blushing.gif
aki
Fetelor voi nu aveti jurnale blushing.gif ?Scrieti toate aici?E foarte greu de urmarit,daca lipsesc putin am de citit cite 2 pagini doh.gif
michelle
CITAT(aki @ 03-08-2006, 12:09 PM) *

Fetelor voi nu aveti jurnale blushing.gif ?Scrieti toate aici?E foarte greu de urmarit,daca lipsesc putin am de citit cite 2 pagini doh.gif

sa vezi cand vii din concediu cat ei de recuperat tease.gif
violett
Am ajuns si eu.
Va pup.
aki
CITAT(michelle @ 03-08-2006, 12:12 PM) *

Nu am concediu tease.gif
bubbles
michelle..hai k te intreb pe tine...cat are numai acrnea de la un hamburger...3 p e prea putin..ma gandeam k unul intreg de la mac are5p si ala e plin de grasime...si ca 3 p ar fi destul numai acrnea
alandana
CITAT(michelle @ 03-08-2006, 12:12 PM) *

Pentru cine vine din concediu ar trebui sa-i facem un rezumat in prima zi cand se intoarce. biggrin.gif
michelle
Vio, bine ne-ai gasit!

CITAT(bubbles @ 03-08-2006, 12:16 PM) *

michelle..hai k te intreb pe tine...cat are numai acrnea de la un hamburger...3 p e prea putin..ma gandeam k unul intreg de la mac are5p si ala e plin de grasime...si ca 3 p ar fi destul numai acrnea

Asa ma gandeam si eu.. aprox 3p. Doar tu iti poti da seama (depinde marimea si daca e gras sau nu)

CITAT(alandana @ 03-08-2006, 12:16 PM) *

Pentru cine vine din concediu ar trebui sa-i facem un rezumat in prima zi cand se intoarce. biggrin.gif

Clar. Sa stim pe cine urechim daca nu a fost cuminte grin.gif
bubbles
care din voi stie...mi`am luat niste ebooks de pe net si as vrea ca pe o pagina sa intre 2 pagini...ca si cum le`as scoate la xerox
violett
Am fost in concediu. Cat am fost plecata am tinut pasul cu dieta. Cat am stat acasa am papat pentru a recupera doh.gif ... De astazi am inceput serviciul. Nu vreau sa ma urc pe cantar. Ochiometric am 1 kg si jumatate, cel putin, in plus. Va pup.
alandana
Bine ai venit din concediu Violett. Cum a fost?
ALICE
Tulip ti-am trimis mesaj privat.
alandana
Alice, nu mai esti Rotunjoara?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.