Buna fetele, am actualizat si eu profilul

ca nu ma simteam bine altfel.
Multumesc de raspuns Alandana, si de incurajare si suport

.. m-ai terminat cu punctul mort..
CITAT(alandana @ 02-08-2006, 03:27 AM)

O sa te sperie toti cu unghiul mort si cu intrarile pe autostrada dar nu e dracul atat de negru... Imi cer scuze ca te intreb - esti casatorita cu un american?
Si apropo de masina, am gasit una cu cutie de viteze manuala!!! yehey... era singura din lotul ala de masini (ne-am luat o honda din 2005 deja folosita, cu aproape 50000 de km la bord, da' merge super, si nici nu consuma asa mult; am zis c-o sa ma panichez cand o sa treaca de un dolar la litru de benzina, pana atunci sa tot conducem
).gif)
Nu ma supara intrebarea, sunt casatorita cu un american.. ne stim de 4 ani si ne-am casatorit anul trecut ca am zis ca o sa dureze mult pana obtin eu viza, si asa avem timp sa facem si nunta. Mda.. surpriza surprizelor a fost cand la al doilea "interviu" (doar au verificat actele, nu ne-au intrebat nimic) mi-au dat viza pe loc. Deja nu mai aveam rabdare sa plecam asa ca am lasat balta si planuri de nunta si tot... oricum avem timp destul , nu ma stresez
CITAT(Tulip @ 02-08-2006, 02:50 AM)

Emu,ti-am vazut pozele...minunate!!!
Cate kg. vrei sa slabesti?In poze pari ff. subtirica!
Anaoi,bine ai revenit!

Tulip, eu as fi vrut sa ajung la 50, dar ma multumesc si cu 52, asa ca mai am vreo 4-5 de dat. N-am cantar inca, nici de bucatarie macar; e bine ca aici iti spun ce gramaj are fiecare portie si mi-e usor sa calculez

Oricum va trebui sa ma reapuc de aerobic cat de curand... mie-mi vine usor sa fac in casa, si aici la cat de goala e casa am la spatiu sa ma tot
aerobicesc hahaha
CITAT(daconst @ 02-08-2006, 02:57 AM)

Emu,super pozele si vad ca ai vizitat ceva,nu gluma.
Ma bucur ca iti place mult si te-ai adaptat repede...eu sunt de parere ca te adaptezi oriunde,doar sa vrei.ca motive si strambe poti gasi foarte usor...mai ales noi romanii care suntem cusurgii din fire.
Te asteptam cu impresii in continuare.
Yep, Dana, ai dreptate

La cat de cusurgii sunt toti nu stiu, ca vad ca si voi v-ati adapatat repede nu gluma
Nessie, multumesc de link

Insanatosire grabnica
crengu . Mi-ai dat emotii, cand am citit despre ce ti s-a intamplat... uff... dai si tu dintr-una-n alta!! Se pare ca sunt cam in urma cu stirile
).gif)
Bafta cu interviul

iti tin pumnii.
Deea , sa-ti traiasca fetita, sa se faca mare si frumoasa ca si tine

Nu-mi vine sa cred ca tu iti faci griji de cat de ordine e in casa, cand ai bebe... relaxeaza-te, nu-ti trebuie stres acum

trebuie sa te bucuri de copil.
Acum, sa-ti raspund asa cat mai pe scurt
Himere, de gasit gasesti casuta de inchiriat de la proprietar direct, ca prin agentie iti verifica creditul, si ca nou venit in tara n-ai deloc. Ca slujbe se gasesc de facut, poti intre 2-3000 de dolari pe luna lejer, daca stii si spaniola si mai bine. Acum de exemplu se cauta ca interpretori (engl-spaniola).. la firme de avocatura stiu sigur. Pacat ca nu m-am uitat si eu la telenovele, eram as pana acum
Catre toate fetele, v-am vazut pozele, sunteti niste scumpe.. sa nu va schimbati

si sa aveti copii cat mai buni si mai frumosi (cele care aveti deja si cele care veti/vom avea... si eu planuiesc pt oricand ar fi)
Va pupacesc, sa aveti un weekend cat mai placut