Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
alandana
Eu am plecat la munca in America - nu am nimic cu cei care pleaca la munca - as face-o si eu daca ar fi cazul din nou ( oriunde - in Spania, Italia, Germania). Ideea este ca eu am plecat cu sotul meu - amandoi aveam acelasi nivel si acelasi interes. Nu ma intelege gresit - eu ii admir pe cei care se descurca - oriunde.

Ideea este ca Ramona - lucreaza la firma tatalui ei - si inteleg ca are o pozitie clara acolo - nu e doar fata tatei -pozitie pe care nu se pune problema sa o abandoneze. Nu cred ca ea isi propune sa plece impreuna cu Oficialul in Spania.

Tu pe de alta parte - ai plecat inainte de a te implica in firma tatalui tau. L-ai urmat pe Ramy si ai decis ca vrei acelasi destin cu el. Daca si Ramona ar face-o nu ar fi nici o problema - dar eu inteleg ca ea nu are de gand asa ceva.

De asta l-am si indulcit - ca sa nu fiu inteleasa gresit.
May
Pai s-a pus vreodata problema ca ea sa plece dupa el? dry.gif El o sa plece un an ( parca ) si ramo o sa il astepte daca il iubeste cu adevarat, iar el o sa se intoarca daca o iubeste la randul lui. In nici nu caz nu a fost vorba ca ea sa il urmeze.

P.S.: Am plecat cand trebuia sa ma implic fizic in afacerea tatei, caci planuri, idei si implicare mintala erau deja active de mult timp. Ma refeream ca sunt in situatia ei in sensul ca si familia mea e cunoscuta in oras si mult vorbita si ca avem bani.

Apropo: ultima barfa ar fi ca eu am fost data afara de tata pt ca am ramas insarcinata cu un tzigan si am fugit in Spania... asta ca sa vedeti cat de cruda e ``gura lumii`` sad.gif Dar de mult timp am invatzat sa nu mai ascult barfele dry.gif .. ranesc totusi.

alandana pupic.gif sper ca nu te-am deranjat in vreun fel hug.gif
bubbles
buna ziua...ce faceti?..
cat are un corn cu ciocolata 7 days si un covrig cu mac?plsss
May
Andreea pt covrig poti sa pui 2-3 p in functie de cat de mare e, cat despre corn, daca nu imi spui cate calorii are si fat nu te pot ajuta.. poate stie altcineva rolleyes.gif

dannette bine ai venit floare.gif cheer.gif
bubbles
nu stiu cate calorii are dry.gif ms pt covrig
Tulip
S-a racorit si la noi!Ploua! party.gif yawn.gif

Deea,ce-ti face baby.gif ??
bubbles
fetele mai stiti ceva de uka...k trece printr`o perioada grea sad.gif
May
Poate ca simte nevoia sa fie singura sad.gif
ramonavlas
Multzumesc fetelor. Chiar si tie alandana. Nu ma supar, normal. V-am scris ca sa mai aud pareri, nu ca sa va condamn pt ce scrieti.
Eu nu am de gand sa merg dupa el in Spania. Si chiar asa, daca vroia banii mei, nu se stresa atat sa mearga.
Acum il astept la mine sa discutam.
Dar sunt ffff trista si nu as vrea sa ma vada asa. Am niste ochi de la atata plans.................
Deea
mama ce calduri in Bucuresti...mai am putin si ma scurg pe parchet.
Alexia ce sa faca...mananca, doarme si mai chitaie din cand in cand, o mai doare burtica, ii e cald si ei.... ne descurcam totusi destul de bine nu e f.f.f. plangacioasa. Maine plecam la Snagov cu tot cu ea, acolo e mai racoare, abia astept, sper sa ii placa in masina, prin oras am vazut ca-i place dar 50 de km inca nu am mers, vedem maine ce si cum.
Cred ca o sa-mi pun ticker in curand biggrin.gif ; nu stiu daca o sa am chef sa numar puncte dar ochiometric le calculez.
hug.gif
dannette
CITAT(bubbles @ 04-08-2006, 05:39 PM) *

buna ziua...ce faceti?..
cat are un corn cu ciocolata 7 days si un covrig cu mac?plsss

Cornul eu l-as puncta cu cca 7p.
Dar sa vedem ce zic si fetele mai cu experienta.
ramonavlas
La noi e o furtuna..........
Parca ma mai linistesc. Vorbesc pe mess cu cineva, prietena ii pot spune, desi nu ne cunoastem personal, si imi mai ridica moralul.
A trecut si ea cam prin ce trec eu. Acum e bine. Mersi mult....stie ea de cine e vorba.........
Tulip
Mi-am pus ticker...poate-poate ma motiveaza... unsure.gif
Ella79
Pentru acelea dintre voi care s-au tot intrebat azi, fac marele anunt: mai am 17 zile pana plec in vacantaaaaaa!!!!!!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif lol.gif lol.gif grin.gif grin.gif

Acum dau o fuguta pana la sala si dupa aia recuperez ce am de citit (ca azi iar am muncit ca Sclava Isura si n-am avut timp de nimic) si va pup pe fiecare pe rand dupa ia.
Tulip
Ce,Ella,pleci in vacanta???Cand?cat mai ai? tease.gif blum.gif
dannette
Ce se intampla fetelor?
Cam slaba activitatea!!
In Iasi e super cald. Tocmai am venit de la servici si stau la racoare in casa cu inghetata in brate blushing.gif
Nessie
E miros de weekend si fetele sunt cu treburi! biggrin.gif Vin ele! wink1.gif
Macar eu nu am probleme cu caldura ca am "aere" si acasa si la serviciu. In schimb ma cam doare in gat! blink.gif
Gigelu
Nessie, eu n-am "aere" acasa si pentru asta tot am facut amigdalita blink.gif
soranutza
Dana, tu ai sora? Eu ma sclerozez rau de tot. Puteam sa bag mana-n foc ca mi-ai zis ca esti singura la parinti. blink.gif

Uka, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat... Eu sunt mai radicala de felul meu si eu nu l-as ierta. E una sa nu fie sigur si alta sa iti spuna ca nu poate fi cu o singura femeie. Chiar daca e adevarat, putea macar sa te menajeze si sa nu iti impartaseasca fix asta... Oricum, sper sa-ti revii!
dany
Bine v-am gasit !!!!

Am reusit sa scap mai repede de la job azi....aseara am venit pe la ora 22 acasa. Sunt rupta de oboseala.

Nu am citit ce ati scris dar o fac acum...daca nu adorm cu capul pe tastatura.
daconst
Cit mai ai Ella pina pleci ca mi-a scapat??? grin.gif

Sorana,mai am o sora cu 2 ani mai mare...nu stiu daca am apucat sa-ti spun.Deci nu esti tu de vina. hug.gif

Apropo de nuiele...cred ca Miha mi-o poti imprumuta mie pentru un timp ca tocmai am scapat iar la ciocolata de casa. smile.gif Mi-a adus Dylly cam 1kg,cred si pina acum am mancat mai moderat,dar azi nu stiu ce am...imi pare rau s-o las in frigider. laugh.gif
Nessie
CITAT(alandana @ 04-08-2006, 05:20 PM) *
Eu am plecat la munca in America - nu am nimic cu cei care pleaca la munca - as face-o si eu daca ar fi cazul din nou ( oriunde - in Spania, Italia, Germania). Ideea este ca eu am plecat cu sotul meu - amandoi aveam acelasi nivel si acelasi interes. Nu ma intelege gresit - eu ii admir pe cei care se descurca - oriunde.

Ideea este ca Ramona - lucreaza la firma tatalui ei - si inteleg ca are o pozitie clara acolo - nu e doar fata tatei -pozitie pe care nu se pune problema sa o abandoneze. Nu cred ca ea isi propune sa plece impreuna cu Oficialul in Spania.

Tu pe de alta parte - ai plecat inainte de a te implica in firma tatalui tau. L-ai urmat pe Ramy si ai decis ca vrei acelasi destin cu el. Daca si Ramona ar face-o nu ar fi nici o problema - dar eu inteleg ca ea nu are de gand asa ceva.

De asta l-am si indulcit - ca sa nu fiu inteleasa gresit.
Referitor la chestia asta ca sunt sau nu de acord parintii cu cine iesi tu, sa va spun ce am patit eu.

Eram micuta, la liceu, dar cu planuri mari, singura la parinti, parintii bine vazuti in societate si cunoscuti de asemenea in oras, iar eu umblam cu un tip cu care nu ma potriveam, dar normal eu nu vedeam asta. doh.gif Plus ca singura viata care o puteam avea cu el era sa fiu vanzatoae pe undeva, tot ca el.
In fine... Ai mei si-au spus parerea cum ca lor nu le e pe plac tipul, dar il accepta de dragul meu. Nu m-au fortat niciodata sa renunt la el, ba din potriva mereu m-au sustinut cand intampinam greutati cu el si m-au lasat sa vad eu singura ce nu e tipul pentru mine.

Le multumesc si acum cand mai vine vorba despre asta pentru ca m-au lasat sa decid eu si nu m-au fortat. Cred ca daca o faceau eram convinsa ca au ceva cu mine si vor sa ma vada suferind si chiar poate faceam cine stie ce tampenie. fool.gif Asa totul a venit de la sine.

Parerea mea e ca cel mai bine, ca parinte, este sa-ti spui parerea, sa-ti ajuti copilul, dar nu sa il obligi, pentru ca mai rau il arunci in directia pe care nu o vrei.

CITAT(danyhoney @ 04-08-2006, 07:08 PM) *
Bine v-am gasit !!!!

Am reusit sa scap mai repede de la job azi....aseara am venit pe la ora 22 acasa. Sunt rupta de oboseala.

Nu am citit ce ati scris dar o fac acum...daca nu adorm cu capul pe tastatura.
hug.gif ma bucur sa te vad! Ma gandeam ca nu ai vazut mesajul si inca nu te poti loga!
bubbles
feteleeee..imi vin blugii din clasa a8a biggrin.gif nu`mi vine sa cred mai ales ca stau si largi...hahahah
daconst
Sunt de acord cu concluzia ta finala,Gabi. biggrin.gif
Eu am facut mereu ce am vrut si chiar daca ai mei s-au impotrivit relatiei mele cu sotul meu,la inceput,pe motiv ca nu e de nasul meu...n-am renuntat la el,ci din contra asta m-a inrait si bine am facut ca n-am renuntat la el. grin.gif
bubbles
feteleeee..imi vin blugii din clasa a8a biggrin.gif nu`mi vine sa cred mai ales ca stau si largi...hahahah
michelle
Felicitari, bubbles!

Si la mine a fost situatia lui Nessie. Niciodata nu m-au intrebat ce sunt parintii prietenului pe care il aveam, eu am luat intotdeauna deciziile, m-au lasat sa imi dau seama singura daca e de nasul meu sau nu.
bubbles
multumesc miha.. hug.gif ...eu pt alesul meu am plecat de acasa acum 1 an...si pana acum le`a trecut si alor mei asa ca la anu avem nunta
ramonavlas
CITAT(michelle @ 04-08-2006, 07:39 PM) *

Felicitari, bubbles!

Si la mine a fost situatia lui Nessie. Niciodata nu m-au intrebat ce sunt parintii prietenului pe care il aveam, eu am luat intotdeauna deciziile, m-au lasat sa imi dau seama singura daca e de nasul meu sau nu.

Ce noroc.......... Pe mine asta ma deranjeaza. Ca nu ma lasa pe mine sa vad ce e bine si ce e rau mad.gif
daconst
Antonia,cind ai examen la scoala de soferi?Cum e in Ro?Iti mai place?Cit mai stai?
dany
Multumesc tuturor pentru felicitari....Se pare ca voi aveti mai multa incredere in mine decat am eu .

Nessie...se pare ca esti singura care ai observat ca am scris ceva biggrin.gif
Emu...super pozele si tu radiezi de fericire !!
Lion...multumesc pentru ajutor cu logarea.
Dylly...bine ai revenit.
Crengu....Imi pare tare rau ca tot nu te somti bine .Ai grija de tine !!!
Himere....da cu primul doctor de pamant !!!
Antonia...scuze ca l-am uitat pe Dominik .
May...ce bucatareasa ai devenit !! Bravo !!!
Deea...ma bucur ca Alexia nu iti face multe probleme .
Dana....sa ai un concediu placut si vreme frumoasa.
Uka....Offff...imi pare rau sa aud prin ce treci dar......stai si gandeste : sigur e barbatul potrivit pentru tine ? Pup
Ramo....te inteleg perfect prin ce treci ( nu vreau sa intru in amanunte )....Fa-ti curaj ( fara lacrimi) si explica-i tatalui tau tot ce ai de spus !!!! esti majora,vaccinata,etc.

Va doresc tuturor un WE placut si linistit !!
May
danydulce sa stii ca ma mir si eu lol.gif

MI-a spus o pasarica ( adica am citit dincolo) ca va merge bine la aman2 cu dieta si e bine ca nu mai trebuie sa poftesti la ce manca el cheer.gif . Oricum cred ca o sa slabeasca mai mult decat tine pt ca asa sunt barbatii, mai rapizi. Cat despre gratare, mi-ati facut pofta biggrin.gif

Multa bafta hug.gif
daconst
Multumesc,Dany,bafta multa la curs si sa treaca timpul cit mai repede fara Dirk. dry.gif

Fetele,v-a disparut inspiratia???Vad ca sunteti multe online,dar tacute toate. grin.gif
Eu am chef de scris ca pe urma o luna...nu stiu ce ma fac,desi mai intru cind apuc. biggrin.gif
michelle
Week-end placut dany si multa sanatate hug.gif
Tulip
Astept musafir...un bun prieten al sotului....o sa jucam carti cheer.gif grin.gif cheer.gif
daconst
CITAT(Tulip @ 04-08-2006, 09:09 PM) *

Astept musafir...un bun prieten al sotului....o sa jucam carti cheer.gif grin.gif cheer.gif

Vai abia astept sa joc si eu canasta si remy...in Ro stateam nopti intregi sa jucam carti...mai ales in studentie grin.gif
Tulip
CITAT(daconst @ 04-08-2006, 08:11 PM) *

CITAT(Tulip @ 04-08-2006, 09:09 PM) *

Vai abia astept sa joc si eu canasta si remy...in Ro stateam nopti intregoi sa jucam carti...mai ales in studentie grin.gif

In "tinerete"pierdeam si noi noptile cu remy,jocuri de carti...acum tot mai rar se ivesc astfel de ocazii,din pacate...probabil televizorul internetul e de vina... sad.gif
daconst
Eu aici n-am mai jucat deloc carti ca la sot nu-i place si cind am mers cu colegii de facultate de aici intr-o excursie am jucat ultima oara...ce fel de carti credeti ca jucau?Popa prostul lol.gif
Am crezut ca nu vad bine...si juca si profu de mate cu noi. grin.gif
Oricum au alt stil aici...mai ciudat.
May
Vai daconst cred ca joc si eu cu iubi si socrii un remy asta seara.. o sa ne apuce dimineatza.. jucam pe bani 10 centi lol.gif . De obicei nu ies deloc in pierdere... adica imi pastrez banii si scot profit cat sa recuperez si banii pe care ii pierde iubi ( nu prea stie sa joace, uraste jocul pt ca il cheama Remy lol.gif dar invata pe parcurs).

Acum il astept sa sune la interfon cand vine de la munca sa mergem sa cumparam mere... planuiesc sa fac o placinta cu mere ca la mine acasa in acest Weekend blushing.gif sper sa iasa bine ca aseara am sunat-o pe mama sa imi spuna retzeta, la care tata: vrei sa moara Remy inainte de termen cu experimentele tale culinare lol.gif pt ca acasa nimic nu reuseam sa fac doh.gif ... ajungea totul la galeata sorry.gif dar acum stiu grin.gif
daconst
May,sa nu te deochi...ce bucatareasa ai devenit?Cum ai reusit,ca eu dupa ce m-am maritat,am uitat si ce stiam sa fac. grin.gif
Dar sotul e cam pretentios si asa nu mai gatsc deloc...sa-i fie pe plac. grin.gif
Noroc cu cantina unde mananca bunatati si semipreparate in we. smile.gif
emu
Buna fetelor

M-am lasat logata aseara, de fapt asta o sa fac mereu, ca sa stiti (m-am gandit eu sa nu va induc in eroare, dar nu ma pot abtine blum.gif)

E 1pm acum (cu 7 ore in urma romaniei.. nu mai stiu la germania, cred ca 5) si ne pregatim de plecare in plimbare pe la rude smile.gif Miha bine ca n-ai avut nuiaua alaltaieri )).gif ce-am scapat; m-am facut cuminte intre timp sa stii smile.gif stiu ca nu asa se sarbatoreste... dar oamenii astia-s corupatori rau de tot (dau si eu vina pe ei ca-i mai usor ce naiba:P)... nu puteam sa nu ma bucur cu ei biggrin.gif

Pana acum am mancat 400 gr iaurt cu 0% grasime si 110cal/227g si 2 felii de paine neagra

Felicitari pt baietel Dana, sarisem exact paginile in care ai mentionat cuplu.gif O sa-l faci sportiv ca mama? Sa ne zici, sa-i facem galerie cand o fi smile.gif

Multumesc de compliment Dany, n-am avut timp sa dau in melancolie )).gif
daconst
Multumesc Emu, neparat sportiv va iesi...ca-l alerg eu cit mai pot grin.gif
Apropo de impresiile tale din America,eu urmaresc un serial aici la nemti cu o familie de nemti care au emigrat in America si se confrunta cu tot felul de diferente fata de aici,dar s-au integrat f bine si viata lor e o continua aventura. biggrin.gif
May
Pai cred ca nevoia te invatza sa le faci pe toate, nu? Poate daca nu as fi avut nevoie sa gatesc eu, nici acum nu as fi stiut altceva decat cartofi prajiti cu oua dry.gif . Acum ma gandesc : nu gatesc, nu avem ce sa mancam! laugh.gif Si nu stiu... e o senzatie frumoasa sa gatesti pt omul pe care il iubesti ( chiar daca esti cu ochii pe culinar.ro si cu mana la cratitza lol.gif ) si cel mai misto e cand se minuneaza si dansul ca mancarea nu numai ca e comestibila, dar e chiar buna lol.gif . Am noroc ca el nu e foarte pretentios... prima friptura pe care i-am facut-o avea aspect de scoartza de copac si gust de cauciuc, dar sa stiti ca a mancat-o ca era facuta de mine grin.gif
daconst
Ehei,May,cind eram in Ro,in primii ani de relatie...manca si al meu clatite cu ligurita...ca nu-mi iesea una intreaga...dar acum dupa 17 ani,deja isi permite sa faca fitze grin.gif
Dar mie-mi convine,ca pot sa gatesc de cura...doar ca atunci cind am musafiri imi e mai greu,ca nu mai stiu sa fac nimic cu puncte. biggrin.gif
May
17 ani???????? blink.gif blink.gif blink.gif Pai erati impreuna inca din scutece? dry.gif nu ziceai ca ai 32 de ani sau visez eu? huh.gif
nusarich
buna seara tuturor! am aparut si eu pe fir...
am lasat masina la spalat si m-am aruncat pe net...
hei, ce mi-a placut chestia cu mancarurile... tin minte ca ne povestea mama ca atunci cand s-au casatorit ai mei ea n-a vrut sa stea cu bunica mea si a vebit dupa tata care si-a reluat serviciul foarte repede dupa nunta. si prima mancare pe care i-a facut-o a fost o mancare de mazare pe care mama, pentru ca era o copila (s-a maritat la 18 ani si cateva zile), a cam ars-o (cam tare dupa cate zicea tata). cand a venit tata acasa cica l-a luat de la poarta: "stii, am facut mancare dar am cam ars-o" iar tata, ca un indragostit ce era i-a zis ca e foarte buna, ca e cea mai buna mancare de mazare pe care a mancat-o vreodata... ce mai radem si acum cand ne aducem aminte... lol.gif
adevarul e ca mi-ai dat o idee buna may, poate fac placinta saptamana asta (cu mere sau cu branza dulce) ca am niste foi in congelator si parca mi-e cam dor...

dany, cum merge cursul? eu n-am mai intrat dincolo, ce mai face sotul tau?
antonia, cand ziceai ca ai examenul de sofer? cred ca m-am ramolit complet, am nevoie de ceva lecitina.
dana, ziceai ca va pregatiti sa veniti in Ro, ati dus bagajele la masina?
va las un piculet, ma duc sa vad ce fac hainutele in masina, ca nu stiu daca am pus teava de scurgere in vasul de toaleta... blink.gif
Tulip
Dana,de 17 ani sunteti impreuna? w00t.gif De ce nu ne scrii povestea voastra??
daconst
CITAT(Tulip @ 04-08-2006, 10:02 PM) *

Dana,de 17 ani sunteti impreuna? w00t.gif De ce nu ne scrii povestea voastra??

Da,iubita,ai citit bine grin.gif
Am 31 acum si suntem de la 14 ani impreuna...am mai scris despre asta si ma gindeam sa nu mai plictisesc lumea. biggrin.gif
Poveste lunga.dar o sa v-o spun cindva...ca acum e pe linga mine si face misto cind ma aude ca eram indragostita de el din clasa a 2 a si el nu ma baga in seama ca era intr-a 6a. lol.gif
daconst
Apropo de mancaruri si tineri casatoriti,mi-am amintit de cea mai buna prietena a mea cind stateam la camin si a vrut sa-i gateasca iubitului.A vrut sa faca tocanita de mazare cu mamaliga.Si cind sa puna faina alba sa faca ingroseala la sos a constatat ea ca nu aveam faina alba...si ea cap de inginer ce s-a gindit: sa bage faina de malai peste tocanita...si asa a iesit tocanita de mazare cu mamaliga. lol.gif
Nu va spun cit am mai ras pe tema asta. biggrin.gif
uka
salutare fetele, va multumesc tuturor ptr gandurile bune, nu vreau sa va mentionez ptr k mi-e frica, ca am sa uit p cineva si nu vreau sa supar pe nimeni...mai ales k am vazut si fete noi p aici...in mom de fata ma abtzin cu greu sa nu il sun, stau cu mobilil in fata mea si ma uit la el....imi e greu... nu stiu cu ce sa-mi mai umplu timpul ca sa nu ma mai gandesc la el.... sper totusi sa fie o nebunie de moment...o sperietura...si k sa raspund la intrebarea unora dintre voi... da l-as ierta chiar dk ar fi cu o alta acum....l-as ierta ptr k intr'un fel sau altul ma simt cu musca p caciula si eu....
doh.gif
il iubesc, si stiu unde am gresit si cand... am realizat zilele astea, dar din pacate nu il pot suna ptr k nu vreau sa-l disper, trebuie sa fiu tare si sa ma abtzin, pot spune k dk o sa am ocazia o sa-i dovedesc k ma pot skimba, am mai facut-o odata, si as mami face-o...
si ptr crengu din pacate in weekendul asta lucrez.... am putea iesi maine dar la 20.00 eu treb sa fiu la serv asa k e ok...sper sa te simtzi mai bine... floare.gif

flowers1.gif pentru voi... le meritati.... toate...
danaacum am citit si eu ca ai baietzel... felicitari, eu tot un baietzel imi doresc....
stiti ce mi-as dori....??
ca toate sa fi fost din bucuresti... si sa fii iesit si sa ne fii distrat....
eu din cauza programului si din cauza ca am ales sa fiu mai gospodina, am pierdut multe prietene, in mom asta am o singura prietena, dar care este si ea ocupata cu ale ei, dar cu toate astea, maine sunt tot in tura de noapte si a zis k o sa vina sa stea cu mine la serv...sa ma tzina de vorba...
va pup muuult d tot p toate...pacat k sunteti doar prietene virtuale.....

si ca sa fiu un pik si on topic, azi nu am mancat decat pepene, prune si un iaurt cu fructe cu 2.8% grasime....
mai am niste biscuitziu p aici dar nu cred k ma ating d ei...
nusarich
uka, daca ai mancat numai pepene, iaurt si prune, tine biscuitii aproape, sau macar asigura-te ca nu esti departe de o toaleta, asta ti-ar mai trebui...
P.S. ia aminte de la pisutzele pe care le-ai atasat...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.